Gravitational energy.Energie Verde

Legile I.Sabau pentru grupuri cu sisteme deschise, cu forte neconservative */Q


 

Teoria legilor I.Sabau pentru grupuri cu sisteme deschise, cu forte neconservative */Q
 

Fragmente din Legile I.Sabau pentru grupuri cu parghii actionate cu forte neconservative */Q

Fragmente din Legile grupurilor cu forte Q1, Q2 , Q3, Q4, Q5 … Q8 cu energie potentiala folosita si controlata  ~99,99%

 

Cuprins.

Prefata (detalii pentru entitatea nr.3)  ………………….……………………………………………...........1    
Grupurile cu pirghii folosesc si controleaza energia potentiala 99,99% ..........................................4 
PRIMA faza nu are nimic comum cu faza a DOUA (si viceversa) ......................................................8 
Toate ciclurile sunt identice ................................................................................................................. 9 
Determinarea bilantului energetic, la cele 8 parghii fara brate scurte.............................. ..............12 
MOMENTELE FORTELOR”, de la 8 parghii fara brate scurte...........................................................14  
La faza a doua avem numai 7 greutati pe circumferinta, la toate ciclurile ………..…….................19
Constanta fizica a ciclului include un ciclu complet ....................................................................... 20  
Entitatile excentricitatii permanente la turbinele gravitationale mixte .......................................... 24 
Entitatea excentricitatii la suprastructura turbinelor gravitatonale mixte .................................... 27 
Legea pentru grupuri cu pirghii, cu sisteme deschise din Univers ...............................................30  


Citez un fragment de la pag, nr. 25 din prezenta lucrare, pentru a intelege entitatea nr. 3

“… Conform celor redactate mai sus rezulta doua entitati:

-Prima entitate este grupul celor 8 greutati din centrul turbinei care au atributia de-a realiza cele 8 parghii de ordin zero, fara brat scurt (8 forte Q1, Q2 …Q8, contolate 99.99%).

-A 2-a entitate sunt cele 8 greutati de pe circumferinta cu energie potentiala in cadranele 1 si 4 in sens trigonometric, care in timpul functionarii turbinei la parametrii proiectati are atributia de-a produce energie (lucru mecanic) la arborele turbinei gravitationale conf. inventie si fig. N/2.

-Intre primele doua entitati, in tot timpul functionarii turbinei conf. inventie si fig. N/2, este o relatie obligatorie fiecare cu alta atributie (nontransferabila).


-Cele  doua entitati realizeaza (produce) o subentitate cu nr. 3, numita de inventator excentricitate permanenta (un punct adimensional) conf. inventie si fig. N/2.


-Subentitatea cu nr. 3,
excentricitatea permanenta conf. inventie si fig. N/2, are legatura directa numai cu entitatea nr. 2 si are aceleasi atributii. Atributiile celor trei entitati si corelatia dintre ele este descrisa in lucrarile care sustine inventia mileniului 3.

Pag 1

Entitatea cu nr. 3, excentricitatea permanenta, are locatia in cadranul 1 in sens trigonometric, este oscilanta, aproape fixa, intr-un dreptunghi cu lungimea paralela cu axa 0y si latimea paralela cu axa 0x.

Entitatea excentricitatii permanente din cadranul 1 in sens trigonometric este punctul material purtator de masa (m=64000kg la prima faza si 56000kg la faza a doua, adimensionale si are fiecare un parametru constant) rezultat datorita celor 8 parghii de ordin zero, fara brat scurt (8 forte Q1, Q2 … Q8), …”

Deci entitatea cu nr. 3, excentricitatea permanenta  din cadranul 1 in sens trigonometric realizeaza castigul de lucru mecanic gratuit la arborele turbinai gravitationale.

In consecinta entitatea cu nr. 3, este punctul material purtator de masa care nu are un moment al fortei de sens contrar, nu are pereche actiune-reactiune si nu este nicio clipa in echilibru dinamic. Daca din diverse cauze nu se respecta *Constanta fizica a ciclului* care include un ciclu complet,

turbina se roteste din ce in ce mai repede si incalzeste din ce in ce ma mult lagarele; si in aceeasi perioada de timp creste din ce in ce mai mult entropia pana cedeaza lagarele si turbina se autodistruge.

Din aceasta cauza trebuie un program special pentru avarie la sistemul de comandă şi control automat, conform procedurii descrisa la *Constanta fizica a ciclului* si la franarea turbinelor, conform link: http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/frinarea%20turbinei.html    

Citez fragmente din lucrarile care sustine inventia mileniului 3:

“Conform inventie se poate creste, scadea, echilibra, si controla energia potentiala a greutatilor 99.99%. *Invenţia mileniului 3* realizeaza cu 8 parghii de ordin zero lucru mecanic gratuit, energia electrica gratuita, care se poate transforma in energie termica gratuita, fiindca materia prima utilizata este forta de gravitatie gratuita; procedura este descrisa si pe linkurile:                          

http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/pirghie%20.0..html  

http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/legile%20excentricitatii%20permanente.html

http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/lucru%20mecanic%20multiplu.html

http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/Motor%20gravitational%20ISF.html  

Pag 2

Legitatile noi descrise in linkurile scrise mai sus completeaza legile:  

Legea parghiei, legea lucrului mecanic, legea excentricitatii fiindca nu sunt compatibile cu cele 8 parghii fara brate scurte care in timpul functionarii se transforma in 8 parghii de ordin zero, conform inventie”

“… Modelul de functionare a turbinelor gravitationale este roata de apa care dateaza de ~4000 de ani inaintea erei noastre fiindca functioneaza cu grupuri de parghii de ordin zero. Sau oricare turbina hidraulica din era noastra care foloseste pentru functionare grupuri cu parghii de ordin zero” Detalii pe link:   http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/Perpetuum%20mobile.html  

Fiindca nu au fost referinte bibliografice pana in anul 1993, la turbinele gravitationale, fabricate din 8 chesoane sau dintr-un tambur, inventatorul a descris toate noutatile in legitatile noi, in linkurile scrise si in prezenta lucrare.”  In locul referintelor bibliografice trebuie analizate cel putin linkurile scrise mai sus.

Conf. fig. 1 si fig. N/2, raza circumferintei pe care se deplaseaza cele 8 puncte materiale este jumatate din inaltime. Conf. fig. 1 si fig. N/2, centrele de greutate ale celor 8 puncte materiale sunt pe circumferinta si unghiurile dintre 2 chesoane consecutive sunt de 22.5 grade.

La motorul gravitational realizat dintr-un tambur conform fig. 2/A si 2/B, centrele de greutate ale celor 8 puncte materiale (8 minilocomotive) sunt pe circumferinta si unghiurile dintre centrele de greutate ale minilocomotivelor este de 22.5 grade.

Toate tipurile de turbine gravitationale sunt confectionate din grupuri cu chesoane sau dintru-un tambur.

Dintre toate tipurile de turbine gravitationale cel mai usor de realizat este motorul gravitational confectionat dintr-un tambur, care in timpul functionarii, la fiecare ciclu, foloseste numai 8 puncte materiale, din care 7 puncte materiale coboara si in aceeasi perioada de timp un punct material se ridica conf. inventie si link scris mai sus

Motorul gravitational realizat dintr-un tambur, poate controla, in timpul functionarii, energia potentiala a celor 8 puncte materiale (de la cele 8 parghii fara brate scurte) aproximativ 97% fiindca functioneaza la toate ciclurile numai intr-o faza.

Pag 3

Motorul gravitational ISF 2019 are 2 variante. La primele doua variante se poate controla energia potentiala a greutatilor aproximativ 97%. Fiindca ambele variante poate functiona si cu o singura faza.

1-Motor gravitational ISF 2019/a, realizat intr-un termen scurt, dintr-un tambur conf. inventie si fig. 2/B.                   
2-Motor gravitational ISF 2019/b, realizat intr-un termen mediu, din 8 chesoane conf. inventie si fig. 1.                    

Turbina gravitationala mixta, realizata intr-un termen lung, din infrastructura si suprastructura conf. inventie si fig. 1/C. Se fabrica numai 1 bucata pentru a controla energia potentiala a greutatilor 99,99%.

Teoria grupurilor cu parghii la care se poate folosi si controla energia potentiala a greutatilor 99,99% 


http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/image/dem.grafica.JPG

 

Descrierea celor trei schite si explicatii privind utilizarea lor
       Cele trei schite sunt atipice si pentru a le intelege mai usor voi da cateva detalii la fiecare schita. Teoria redactata mai jos, inclusiv cele 3 schite, este strict necesara pentru a intelege Legea grupurilor cu cu parghii la care se controleaza energia potentiala a greutatilor 99,99%, conform inventie. 

Inventatorul pentru a proteja inventia la OSIM, a inclus 3 momente distincte intr-o singura figura. Momentul exprima un interval sau o perioada scurta de timp (o fractiune de secunda, o secunda, un minut etc). Un ciclu complet poate sa fie de: 8 secunde, 30 secunde, un minut etc.


La fig 1, primul moment inclus (ptr. sugerare)

Pag 4

       Punctul C’ este momentul 0, in care incepe ciclul si in care se sfarseste acelasi ciclu. 

       Punctul C’ este momentul 0, este granita dintre cicluri si in acel moment avem 8 puncte materiale pe circumferinta si 8 puncte materiale in centru. 

       Punctul C’ este momentul 0, este granita dintre cicluri si in acel moment, din ciclu, avem pe circumferinta numai 7 puncte materiale cu energie potentiala.


       Punctul C’ este momentul 0, este granita dintre cicluri si granita energiei potentiale a celor 8 greutati controlate conform teorie inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2.


La fig 1, al doilea moment inclus (ptr. sugerare)

Pe circumferinta sunt cu energie potentiala 8 puncte materiale si implicit 8 puncte materiale in centrul turbinei.

La fig 1, al treilea moment inclus (ptr. sugerare)

      Cu privire la dreapta BB’ pe care avem un secment de dreapta limitat de cele 2 puncte materiale in zona din centrul turbinei, un punct material in cadranul 4 si cel de-al doilea punct material in cadranul 2. Astfel cele doua puncte materiale, numai in acel moment, sunt la egala distanta de centrul ipotetic al turbinei.

      In al 3-lea moment avem 7 puncte materiale pe circumferinta si 7 puncte in centru si 7 inaltimi.

In al treilea moment se realizeaza calculele de la faza a doua (cu formula lucrului mecanic) privind intervalul de 25%, 50% sau cel mult 75% dintr-un CICLU in care se ridica cele doua greutati si coboara cele 7 greutati, conf. inventie si fig. 1.

       Energia cedata de cele 7 greutati este inclusa in energia cedata de cele 8 greutati, in intervalul de 75%, 50% sau cel putin 25% dintr-un CICLU, conf. inventie si fig. N/2.

Pag. 5

       La fig N/2, reprezentarea grafica certifica un moment: cel cu 8 puncte materiale cu energie potentiala pe circumferinta si cu 8 puncte materiale in centru care nu influenteaza greutatea excentrica din cadranul 1 si 4, conf. inventie.

        Figura alaturata din stanga fig N/2, doar arata locatia din care se va deplasa G1, aflat la altitudinea maxima pe verticala dreptei CC’ (si reprezinta inceputul si sfarsitul ciclurilor, granita dintre cicluri).

       Acest moment al figurii N/2 este utilizat pentru a calcula, la PRIMA FAZA, energia cedata de cele 8 puncte materiale in intervalul de 75%, 50% sau cel putin 25% dintr-un CICLU in care coboara odata cu turbina conf. inventie si fig. N/2.

        Inventia functioneaza in doua faze distincte, conf. fig. 1, fig. 2 si fig. N/2, in doua intervale diferite de timp, in acelasi CICLU.

~75% la prima faza coboara 8 greutati conf. inventie si fig. N/2, si ~25% a doua faza in care coboara 7 greutati si se ridica cele doua greutati conf. inventie si fig. 1.


Sau viceversa: ~25% din intervalul de timp in care se produce un ciclu la prima faza cand coboara 8 greutati, conf. inventie si fig. N/2, si ~75% din intervalul de timp in care se produce un ciclu la a 2-a faza in care coboara 7 greutati si se ridica cele 2 greutati conf. inventie si fig. 1.

La aceasta varianta se castiga aceeasi energie cedata de cele 8 greutati , dar mai putina energie generata prin franarea turbinei (cu castig de energie), prin cuplarea a cel putin 3 generatoare (de puteri diferite) pe poz. 2. 1/e, conf. inventie.


La fel fi-va si in varianta in care intervalele celor doua faze sunt egale (50% si 50%). La faza a 2-a energia cedata de cele 7 greutati conf. inventie si fig. 1, indiferent de valoarea ei, este INCLUSA in energia cedata de cele 8 greutati, la prima faza, conf. inventie si fig. N/2.

Si in varianta in care intervalele celor 2 faze sunt egale (50% si 50%) energia cedata de cele 7 greutati fi-va inclusa in energia cedata de cele 8 greutati conf. inventie si fig. N/2.

Pag 6

Daca din diverse motivatii este nevoie de o fractiune de RPM, la arborele turbinei, se poate realiza, conf. inventie, fara a afecta castigul de energie, care fi-va mai mare decat consumul.

Acest lucru este posibil deoarece avem in fiecare cheson drum inchis numai in al optulea ciclu, si numai din aceasta cauza, pentru ridicarea celor doua greutati putem avea orice interval de timp este nevoie.

Invenţiile, conf. fig. 1 si fig. 2/A, demonstreaza felul in care trebuie sa fie manipulate cele 8 puncte materiale pentru a realiza un grup de 8 forte cu energie potentiala (8 parghii de ordin zero) care produce lucru mecanic multiplu gratuit la arborele turbinei gravitationale, conf inventie.

Lucru mecanic multiplu produce ”excentricitatea permanenta” si toate trei impreuna rotesc din interior sau din exterior turbinele, dispozitivele, ansamblele, mecanismele de orice fel fabricate dintr-un grup de chesoane sudate intre ele sau din tamburi, conf. inventiilor inregistrate si reinregistrate la OSIM, din anul 1993.


Cele trei notiuni absolut noi in fizica, precum: un grup cu 8 forte, cu energie potentiala (8 parghii fara brate scurte), lucru mecanic multiplu si excentricitatea permanenta sunt structura de rezistenta a inventiei mileniului 3 (din punct de vedere teoretic).

EXPLICATII punctuale privind fig. 1 si fig N/2 CORELATE cu calculele mai jos:  

       Conf. fig. 1 si fig. N/2, secmentul de dreapta CC’ este diametrul circumferintei pe care se deplaseaza centrele de greutate ale celor 8 puncte material cu energie potentiala.

Conf. fig. 1 si fig. N/2, diametrul circumferintei pe care se deplaseaza cele 8 puncte materiale este si inaltimea celor 8 puncte materiale, deoarece cele doua puncte materiale se ridica conf. fig. N/2, aproape vertical inspre punctul C’ si in timpul ridicarii isi pierd calitatea de parghie de ordin zero.

Conf. inventie, fig. 1 si fig. N/2, de obicei, inaltimea celor 8 puncte materiale (conf. fig. N/2) este mai mare decat inaltimea celor 2 puncte materiale care se ridica (conf. fig. 1).

Pag 7

Ceea ce inseamna si faptul ca inaltimea greutatilor care se ridica (in ciclul cu nr. 8) este mai mica cu o valoare aproximativa a intervalului din faza a doua a ciclului, conf. inventie.

In concluzie inaltimea de la coborarera celor 8 greutati  cof. fig. N/2 si inaltimea celor doua greutati care se ridica, conf. fig. 1, sunt relativ egale, deoarece diferenta dintre ele este nesemnificativa.

Citez din lucrarile care sustin inventia


PRIMA faza nu are nimic comum cu faza a DOUA (si viceversa) acesta este si motivul pentru care sunt DISTINCTE.

Cele doua greutati care se ridica conf. inventie si fig. 1, la faza a doua, nu afecteaza in niciun fel cele 7 greutati care coboara, deoarece:  


cele 2 greutati sunt ridicate cu energie electrica din afara sistemului deschis si nu afecteaza in niciun fel cele 7 greutati care coboara in acelasi interval de timp in faza a doua, pentru ca intre ele nu exista interactiune (ambele operatii, in faza a doua, au actiune distincta si nu se influenteaza reciproc).


In concluzie un CICLU complet are 2 intervale diferite (cu doua faze distincte) si indifferent de unde se ridica cele doua greutati, la faza a doua, inainte de-a ajunge chesonul in punctul (A) sau dupa ce-a trecut chesonul de punctul (C), intervalul de timp precizat in proiect se respecta cu strictete,

indiferent de diferenţa de nivel h, dintre poziţia iniţială şi cea finală la cele 7 inaltimi; deoarece in ciclul cu nr. 8 in intervalul mentionat se ridica greutatea G8’ in centrul turbinei, conf. inv. si fig. 1, datorita unei energii potentiale controlate 99,99%, conf. inventie.


Conf. fig. 1 si fig. N/2, raza circumferintei pe care se deplaseaza cele 8 puncte materiale este jumatate din inaltime. Conf. fig. 1 si fig. N/2, centrele de greutate ale celor 8 puncte materiale sunt pe circumferinta si unghiurile dintre 2 chesoane consecutive sunt de 22.5 grade.


Conf. fig. N/2, punctual material care urmeaza sa se ridice (aproape vertical) de la altitudinea minima, se afla pe circumferinta in cadranul IV, la 275.6 grade, inainte de dreapta CC’ cu 5.6 grade.

Pag 8

      Inainte de-a incepe ciclul si terminarea ciclului este numai si numai atunci cand avem un punct material la altitudinea maxima a turbinei pe  dreapta CC’. Acel moment este locatia de incepere a ciclului si finalul ciclului.  Deci, acel moment este granita dintre cicluri.

Conf. fig. 1 si fig. N/2, in momentul in care a inceput ciclul avem 8 puncte materiale pe circumferinta si 8 puncte materiale in centru. Conf. fig. 1 si fig. N/2, cand ajunge punctul material din cadranul 2, la altitudinea maxima a turbinei pe  dreapta CC’, se termina ciclul.

Toate ciclurile sunt identice. Intervalul de timp in care se produce un ciclu depinde numai si numai de RPM (rot/min) ale turbinei gravitationale.


       Un ciclu complet este numai daca turbina lucreaza la parametrii proiectati, conf. inventie, fig. 1 si fig. N/2, la cele doua faze si realizeaza o rotatie de 22.5 grade.


Ridicarea celor doua greutati se face in 25% din timpul in care se produce un ciclu.

Acest lucru este posibil numai dataorita faptului ca: la toate tipurile de turbine gravitationale avem in fiecare cheson drum partial inchis numai in al optulea ciclu, deci avem o energie potentiala controlata 99,99%, impusa de inventator, la fiecare ciclu, prin manipularea greutatilor, conf. inventie, cu un sistem de comandă şi control, clasic, modificat conform proiect.

Coborarea celor 8 greutati, se realizeaza in 75% din timpul in care se produce un ciclu.

Acest lucru este posibil numai dataorita faptului ca: la toate tipurile de turbine gravitationale avem in fiecare cheson drum inchis numai in al optulea ciclu, deci avem o entropie controlata, impusa de inventator, la fiecare ciclu, prin manipularea greutatilor, conf. inventie, cu un sistem de comandă şi control, clasic, modificat conform proiect.

Sistemul de comandă şi control automat electronic sau fluid se va materializa sub forma unui bloc unitar care va conţine un număr corespunzător de intrări, pentru semnale informaţionale, şi de ieşiri pentru comenzii. Conexiunile funcţionale  dintre  elementele  reprezentate  sunt  clasice şi pot fi realizate prin procedurii simple. 

Pag 9

Un ciclu complet poate sa fie o fractiune (NESEMNIFICATIVA) dintr-o rot/min a turbinei gravitationale sau chiar mai mult de o rotatie pe minut a turbinei gravitationale.
Toate tipurile de turbine gravitationale la una rot/min are 16 cicluri egale, conf. inventie.


Conf. fig. 1, momentul in care punctual material se ridica din cadranul 4, de la altitudinea minima si ajunge la jumatatea razei, exact in acel moment si punctul material care se ridica din centrul turbinei ajunge la jumatatea razei in cadranul 2, inainte de-a ajunge pe circumferinta.


Acest moment este scos in evidenta la fig. 1, pe dreapta  BB’, si numai in acest moment, timp de o fractiune dintr-un ciclu avem: 7 puncte materiale pe circumferinta, 7 puncte materiale in centru si numai 7 inaltimi, caci cele doua puncte materiale sunt la egala distanta de centrul turbinei gravitationale si se anuleaza reciproc inaltimile lor.

Conf. inventie fig. 1, fig. 2 si fig. N/2, la ambele faze echilibrul dinamic la sistemul deschis semihibrid de la infrastructura turbinelor gravitationale mixte se realizeaza, in exteriorul sistemului deschis pe alt drum, prin franarea continua cu ajutorul mecanismelor de la multiplicatorul de turatie, a subansamblelor incluse in cele doua generatoare.

Si in aceeasi perioada de timp pentru recesiunea energiei potentiale, la ambele faze se franeaza turbina cu castig de energie, prin cuplarea pe exteriorul infrastructurii turbinei a cel putin  ~3 generatoare cu puteri diferite pe poz. 2. 1/e, conf. inventie, pentru a mentine rotatiile sau rotatia/minut proiectata la arborele turbinei gravitationale cu castig de energie electrica.

Atentie! Calculele se realizeaza conf. inventie, in doua faze DISTINCTE. Calculele conf. inventie, fig. 1 si fig N/2, sunt necesare numai la primul CICLU, pentru ca:

-conf. teoriei inventiei mileniului III functionarea turbinei gravitationale la parametrii proiectati se face in doua faze DISTINCTE, la fiecare CICLU, cu energia potentiala controlata la fiecare faza, deoarece:

-La prima faza imediat dupa inceperea ciclului viteza celor 8 greutati incepe sa fie din ce in ce mai mare (se accelereaza continuu) in intervalul de 75%, cat dureaza coborarea lor conf. inv. si fig. N/2. Detalii si in celelalte lucrari care sustine inventia mileniului 3.

Pag 10

-Cand incepe a doua faza, cu ridicarea celor doua greutati si coborarea celor 7 greutati, conf. inventie si fig. 1, viteza turbinei gravitationale este din ce in ce mai mica (scade) pana incepe alt ciclu, conf. inventie. In faza a doua toate tipurile de turbine gravitationale folosesc din fig 1, pentru calcule, numai si numai al treilea moment inclus (ptr. sugerare).

-din acest motiv calculele cu formula lucrului mecanic (L=mgh) se realizeaza numai la un CICLU, la fiecare faza separat deoarece sunt distincte, deci nu se poate calcula ambele faze deodata precum au procedat pseudo-specialistii.

-Toate ciclurile in timpul functionarii sunt IDENTICE Daca se CASTIGA energie la primul CICLU se CASTIGA energie (lucru mecanic gratuit) la toate ciclurile.

Calcule estimative subevaluate cu formula L=mgh, pentru 8 parghii fara brate scurte

Formula lucrului mecanic (L=mgh) nu include si varianta in care greutatea aflata in camp gravitational este franata (sau tinuta fortat pe drumul parcurs) si de alte forte (multiplicator, generatoare etc).
Numai din aceasta cauza calculele se realizeaza cu greutati in cadere libera si cu inaltime medie.

Daca pentru calcule se foloseste formula lucrului mecanic (L=mgh), la fiecare greutate din cele 8 greutati se poate face calcule corecte numai in cadere libera, cu inaltimea proprie corespunzatoare figurii N/2, pentru ca: la prima faza, dupa deblocare, cele 8 parghii fara brat scurt, nu are: un moment a fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic…

Pentru a exploata aceste 8 greutati (cu energie potentiala), sistemul deschis cu 8 parghii fara brat scurt, interactioneaza cu *exteriorul* prin arborele turbinei si transmite miscarea de rotatie pe alt drum in exteriorul sistemului, la cel putin doua multiplicatoare si mai multe generatoare, conf. inventie.

Calcule estimative subevaluate la PRIMA FAZA, cu parametrii: una greutate m=8000kg (8000kg*8buc=64000kg) si h=10.5m.

Conform calcule estimative realizate de inventator, inaltimea corecta pentru a calcula energia cedata de cele 8 greutati complet, la prima faza in intervalul de cel putin 75% cat dureaza coborarea lor, este intre h=5.25m (energie minima cedata) si h=7.875m (energie maxima cedata) conform inventie si fig. N/2.

Pag 11

Determinarea bilantului energetic, la cele 8 parghii fara brate scurte, la primul ciclu.


Atentie! 
Determinarea bilantului energetic, la cele 8 greutai cu energie potentiala (care sunt 8 parghii fara brat scurt), se face calculand separat fiecare faza distincta. Se face diferenta si rezulta lucrul mecanic gratuit, CEDAT la multiplicatorul de turatie si generatoare pentru transformare in energie electrica.

Energia consumata (primita) de multiplicator si generatoare rezulta numai daca se scade din energia cedata de cele 8 greutati (3605616J) la prima faza, energia primita (823200J) de cele doua greutati care se ridica, la a doua faza, conf. inventie, si rezulta: 3605616J – 823200J = 2782416J castig gratuit de lucru mecanic, fiindca forta de gravitaţie este gratuita.

In prima faza la toate tipurile de turbine se consuma cel putin 75% din timpul in care se produce ciclul, viteza turbinei este din ce in ce mai mare (creste)  conf. inventie si fig. N/2.

In prima faza se cupleaza la arborele turbinei multiplicatorul de turatie si cele doua generatoare si se calculeaza cu formula lucrului mecanic, energia cedata de cele 8 greutati, in cadere libera, conf. inventie si fig. N/2: 8000(kg)*5.74875(m)*8(buc)*9.8 = 3605616J.

Calcule estimative subevaluate la FAZA A DOUA.

Cand incepe a doua faza, cu ridicarea celor doua greutati, conf. inventie, viteza turbinei gravitationale este din ce in ce mai mica (scade) pana incepe alt ciclu, conf. inventie.


1 – sunt cuplate la arborele turbinei multiplicatorul de turatie si cele doua generatoare. 
2 –se ridica greutatea de la altitudinea minima spre centrul turbinei conf. inv. si fig. 1. 
3 –se calculeaza numai intervalul de cel mult 25% dintr-un CICLU in care se ridica cele doua greutati si castigul de la cele 7 greutati care coboara odata cu turbina conf. inventie si fig. 1.

Cele 2 greutati care se ridica conf. inventie si fig. 1, la faza a doua, nu afecteaza in niciun fel cele 7 greutati care coboara deoarece: 

Pag 12

cele 2 greutati sunt ridicate cu energie electrica din afara sistemului deschis si nu afecteaza in niciun fel cele 7 greutati care coboara, in acelasi interval de timp in faza a doua, deoarece intre ele nu exista interactiune.

Ambele operatii, in faza a doua, au actiune distincta si nu se influenteaza reciproc.

-Conf. formula lucrului mecanic, forta de gravitatie atrage cele doua greutati (G8’ si G8”) la fel si daca le ridicam in timpul functionarii ciclice a turbinei precum si daca le calculam SEPARAT, deoarece rezultatul este acelasi.

-Energia cedata de cele 7 greutati, indiferent de valoarea ei, la faza a doua, este inclusa in energia cedata de cele 8 greutati, la prima faza, conf. inventie.

Energia pierduta (consumata) de cele 2 greutati care se ridica conf. inventie si fig. 1, este de: 16000(kg)*5.25(m)*9.8 = 823200J. Inaltimea celor doua greutati este de 10.5m (10.5/2=5.25), conf. inventie si fig. 1.

Se face diferenta si rezulta: 3605616J – 823200J = 2782416J castig continuu GRATUIT deoarece la toate turbinele gravitationale in tot timpul functionarii se autoalimenteaza din afara sistemului DESCHIS de parghii, din castigul propriu, din reteaua de distrubutie proprie cu curent electric, conf. inventie.

Deci castigul gratuit de lucru mecanic este ~2700000J in tot timpul functionarii, la fiecare ciclu.
Acest castig de energie (lucru mecanic) de 2700000J este si ratia progresiei aritmetice.

Puterea utila = Lucru mecanic/timp = 2700000J/1s = 2700000W = 2700 KW = 2700 KWh  = ~2.7MWh.  24(ore)*30(de zile)= 720 de ore.

Daca turbina gravitationala functioneaza numai 30 de zile avem: 2.7MWh *720 de ore = ~1900MW.
 Daca turbina functioneaza un an, avem: 365*24=8760 de ore; 2.7MWh*8760 de ore = ~23600MW 

Pag. 13

Un castig GRATUIT de 8760 de ori mai mare, intr-un an, deoarece forta de gravitatie roteste turbina si realizeaza castigul de lucru mecanic gratuit si energie ELECTRICA aproape gratuita, conf. inventie.

Castigul de energie electrica gratuit la o singura centrala cu turbine gravitationale, conform  inventie.

Conform fig. 6, avem 10 hale industriale.

Dacă în fiecare hală avem 20 turbine gravitationale, la 10 hale, conf. inventie, vom avea 200 turbine gravitaţionale, si rezultă: conf. calculelor de mai sus la o turbina avem ~2.7MW;  la 200 turbine gravitationale rezultă: 200 x 2.7 = 540MW.

Daca centrala gravitationala functioneaza 30 de zile avem: 540MW * 720 de ore = ~388800MW
Daca centrala gravitationala functioneaza un an avem: 540MWh * 8760 de ore = ~4730400MW

Suprafaţa necesară pentru o centrală electrică gravitaţională cu 200 turbine (inclusiv soseaua de centura a centralei), conf. invenţiei si fig. 6,  este de ~500m².

Greutatea unei turbine gravitationale (cu parametrii: m=8000kg (8*8000kg=64000kg) si h=10.5m) este de m (masa totala) = ~240000kg (cele 16 greutati =128000kg si constructia metalica = ~112000kg).

Pe aceeaşi suprafaţă daca se dubleaza numărul de rot/min (RPM) la arborele turbinei gravitationale, producţia de energie electrică se dublează fără cheltuieli suplimentare de producţie.

MOMENTELE FORTELOR

De la infrastructura turbinei gravitationale mixte, privind numai cele 8 parghii fara brate scurte (in timpul functionarii, conf. fig 1 si fig N/2).


Pentru pseudo-specialisti, pentru papagali licentiati, pentru nespecialisti si pentru amatori.
Care nu inteleg momentele fortelor la turbinele realizate dintr-un grup cu 8 chesoane fara brate scurte, redactez urmatoarele detalii: 

Pag 14

Din momentul cand se tracteaza greutatea, aproape vertical,  de pe circumferinta din punctul (A) pana ajunge in centrul turbinei, momentul fortei, produce pierderi in cadranul 4.


In acelasi timp (in acelasi ciclu), momentul fortei produce in sens opus (contrar) aceeasi valoare si in cadranul 2, prin tractarea greutati, aproape vertical, din centru pana ajunge pe circumferinta.


Din aceste motivatii momentul fortei se anuleaza reciproc, deoarece in acelasi ciclu are doua valori egale dar contrare (opuse).


Astfel ce se pierde in cadranul 4 se castiga in cadranul 2, rezultand anularea reciproca a momentelor egale si de sens contrar (opuse).


Asijderi se-ntampla si la vectorul de poziție al punctului de aplicație al forței din cadranul 4 caci este contrar (opus) vectorului de poziție al punctului de aplicație al forței din cadranul 2.


Aidoma se-ntampla si la bratele pentru care se calculeaza momentele fortelor deoarece un brat este in cadranul 4 si cel de-al doilea in cadranul 2, conf. inventie si fig. 1, se anuleaza caci au valori egale dar opuse (contrare).


Chiar daca tractarea, aproape verticala, se produce inainte de-a ajunge chesonul in punctul (A) sau dupa ce-a trecut chesonul de punctul (A), deoarece cat se pierde in cadranul 4 se castiga in cadranul 2.

 Momentele fortelor din cadranele 4 si 2 nu afecteaza in nici un fel excentricitatea permanenta, deoarece cele doua momente ale fortelor sunt de sens contrar (opus), si se anuleaza reciproc.

Din cele redectate rezulta castig de lucru mecanic gratuit la toate cele 8 parghii de ordin zero (8 parghii fara brate scurte = cu 8 greutati cu energie potentiala care coboara pe circumferinta, fiindca:


la prima faza, dupa deblocare, cele 8 parghii fara brate scurte, nu are:
un moment a fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic etc.

La a 2-a faza castigul de lucru mecanic gratuit este la toate cele 7 parghii fara brate scurte, care coboara.

Pag 15  

Daca pentru calcule se foloseste formula lucrului mecanic (L=mgh), la fiecare greutate din cele 8 greutati se poate face calcule corecte numai in cadere libera, cu inaltimea proprie corespunzatoare figurii N/2.

Formula lucrului mecanic (L=mgh) nu include si varianta in care greutatea aflata in camp gravitational este franata (sau tinuta fortat pe drumul parcurs) si de alte forte (multiplicator, generatoare etc).
Numai din aceasta cauza calculele se realizeaza cu greutati in cadere libera si cu inaltime medie.

Conf. calcule,  cu parametrii: una greutate m=8000kg (8000kg*8buc=64000kg) si h=10.5m, realizate de inventator.


Inaltimea corecta pentru a calcula energia cedata de cele 8 greutati integral (complet), la prima faza in intervalul de cel putin 75% cat dureaza coborarea lor, este intre h=5.25m (energie minima cedata) si h=7.875m (energie maxima cedata) conf. inventie.

Pentru a exploata aceste forte neconservative, sistemul deschis cu 8 parghii fara brat scurt, interactioneaza cu *exteriorul* prin arborele turbinei si transmite miscarea de rotatie pe alt drum in exteriorul sistemului, la cel putin 2 multiplicatoare si mai multe generatoare.


Referitor la inaltimea celor 8 greutati, conf. inventie, fig. 1 si fig. N/2.

Greutatea G8, care se ridica, aproape vertical, din pozitia A pana in pozitia C’- D’, anuleaza si inaltimea completa a greutatii G1 care coboaara din pozitia C’- D’ deodata cu turbina gravitationala si in sensul de rotatie al turbinei, 22.5 grade.

Fiindca in fiecare ciclu se pot anula numai doua parghii egale ca valoare, pentru ca se deplasea in sensuri diferite cu valori unghiulare egale, cu aceeasi inaltime, conf. inventie, fig. 1 si fig. N/2, acest lucru este dovedit cu calcule, la exemplul elementar, la prima proba si la inventie, in prefata lucrarii cu titlul *turbina gravitationala mixta*.

Motorul ISF 2019/c, are revendicarea nr. 10 pe care o citez  din descrierea turbinei gravitationale mixte:

Pag 16

“… 10 – Turbina gravitationala mixta este caracterizata prin aceea că in prima fază e realizată infrastructura conf. fig. (1, 2, 4, 5) si suprastructura tamburului conf. fig. (1/A, 2/A si 2/B) cu doi arbori orizontali, amplasati pe nişte lagăre autoreglabile, alimentat din exterior de la o sursă de energie electrica pentru a deplasa 32 de puncte materiale conf. fig. 1 si fig. 2/A

cu mijloace de ridicat si transportat în interiorul chesoanelor si in exteriorul tamburului, punctele materiale sunt comandate de un sistem de comandă şi control automat în aşa fel ca, la fiecare ciclu care este o parte mică dintr-o rotaţie completă, 14 puncte materiale să fie într-o poziţie periferică extremă în permanenţă numai în cadranele 1 şi 4 în sens trigonometric si numai 7 puncte materiale în centrul turbinei gravitationale mixte, pentru că în permanenţă, la fiecare ciclu,

dintre cele 16 punctele materiale de pe circumferinta se ridică, una spre centru, una spre circumferinţă, conform fig. 1. si una pe circumferinta conform fig. 2/A. Celelalte 14 puncte materiale se deplaseaza in sensul de rotatie a turbinei gravitationale mixte pe circumferinta infrastructurii. 

si pe circumferinta suprastructurii realizând menţinerea centrului de greutate al turbinei gravitationale mixte numai în cadranele 1 şi 4 în sens trigonometric, 

astfel că datorită entitatii excentricitatii permanente turbina se roteşte şi prin al 2-lea arbore energia mecanică produsă, si in a doua fază, acţionează prin intermediul unei roţii dinţate un multiplicator de turaţie, care antrenează, în ultimă fază cel puţin două generatoare care produce pentru prima data in era noastra lucru mecanic gratuit si energie electrică gratuită, fiindca forta de gravitatie este gratuita.”  

Detalii si in descrierea inventiei.

Sistemul deschis semihibrid al celor 8 parghii de ordin zero (8 forte Q!, Q2 …. Q8) are in interiorul fiecarui ciclu un sistem izolat (inchis numai in legatura cu energia potentiala a celor 8 greutati) si in exteriorul sistemului este deschis.

Acest sistem fizic izolat este comandat si verificat de acelasi sistem de comandă şi control automat in asa fel incat la fiecare ciclu, care este o parte mica dintr-o rotatie completa, sa se asigure o variatie de energie potentiala a *sistemul izolat*  la valoarea parametrilor proiectati.

Pag 17

In concluzie sistemul fizic deschis semihibrid realizat de cele 8 parghii de ordin zero este un sistem deschis in exterior, si in interiorul sistemului numai in legatura cu energia potentiala toate ciclurile sunt izolate (inchise), cu toate ca structura interactiunilor energetice se modifica pe parcursul fiecarui ciclu la ambele faze, cu castig de energie mecanica (lucru mecanic la arborele turbinelor gravitationale).

Definitie .  Sistemul deschis semihibrid (este un sistem hibrid atipic), are legaturi exterioare (deschise) si interioare (inchise) cu interacţiuni intre cele 2 subsisteme ale fiecarui ciclu (izolate numai in legatura cu energia potentiala), cu parametrii variabili, cu energia potentiala crescuta la prima faza si cu energia potentiala descrescuta la faza a doua, ambele controlate 99.99%,


astfel incat valorile energiei potentiale la fiecare faza, intre cele doua faze, si la granita dintre cicluri (inceput de ciclu si la sfarsitul ciclului) sa fie cu o variatie de energie potentiala a sistemului la valoarea parametrilor proiectati conf. inventie.

Conform inventie energia potentiala contolata nu are o formula proprie, la fiecare faza se realizeaza calcule energetice separate si din prima faza se scade cele doua greurati care se ridica la faza a doua.

Castigul de energie (lucru mechanic gratuit) este cedat la multiplicatorul de turatie si celor doua generatoare pentru transformarea lucrului mecanic in energie electrica conf. inventie.

Detalii privind cele doua faze si franarea sistemului deschis semihibrid:

-La prima faza, cand incepe ciclul avem o expansiune a energiei potentiale care la finalul primei faze atinge apogeul expansiuni.

-Cand incepe faza a doua incepe recesiunea energiei potentiale care la finalul ciclului si a fazei a doua are o stare de echilibru aidoma ca la inceput de ciclu.


La sistemul deschis al celor 8 forte Q1, Q2 …Q8; (8 parghii de ordin 0), conf. inventie, la fiecare faza, intre cele doua faze, si la granita dintre cicluri avem stari intermediare de echilibru, deoarece:
-Schimbarile de stare, la fiecare ciclu, se petrece la ambele faze (distincte) intr-un timp finit.

Pag 18

-La prima faza avem 8 greutati pe circumferinta, la toate ciclurile. 


La prima faza viteza greutatilor si energia potentiala creste in intervalul de ~75% cat dureaza coborarea greutatilor conf. fig N/2, cu castig de energie electrica, deoarece:

aceasta accelelare continua mareste energia potentiala, pentru ca cele 8 greutati de pe circumferinta, datorita vitezei de rotatie influenteaza bilantul energetic al sistemului deschis a celor 8 parghii care interactioneaza cu "exteriorul" prin arborele turbinei care transmite miscarea de rotatie la multiplicator si la cel putin 2 generatoare.

-La faza a doua avem numai 7 greutati pe circumferinta, la toate ciclurile.


La faza a doua viteza greutatilor si energia potentiala descreste cu castig de energie electrica deoarece: la a doua faza in intervalul de ~25%, cat dureaza ridicarea celor 2 greutati se franeaza turbina cu castig de energie, prin cuplarea a cel putin 3 generatoare (cu puteri diferite) pe poz. 2. 1/e, conf. inventie.

-Conform inventie avem o stare initială de echilibru la inceput de ciclu si o stare finala de echilibru la finalul ciclului, astfel coincide starea finală cu starea initiala la fiecare ciclu in timpul in care turbina are o functionare ciclica la parametrii proiectati.

Conf. celor redactate mai sus, pentru prima data in lume se controleaza 99.99% energiea potentiala,  deoarece la toate turbinele gravitationale daca functioneaza la parametrii proiectati, avem in interiorul fiecarui ciclu o stare de neechilibru si in exteriorul ciclului (la granita dintre cicluri) o stare de echilibru.

La fiecare ciclu avem doua faze distincte care se repeta in tot timpul functionarii turbinei gravitationale si sunt strict necesare atat la functionare precum si la calcule. 


Legatura indisolubilă si interacţiunile dintre energia potentiala crescuta la prima faza si energia potentiala descrescuta la faza a doua este monitorizata de un sistem de comanda si control automat;

Pag 19

astfel incat sa anuleze (sa armonizeze) diferentele minore care apar la granita dintre cicluri la fiecare alt inceput de ciclu.

Inventia mileniului 3 este un model aproape perfect in care se controleaza 99.99% energia potentiala a celor 8 forte (Q1, Q2, Q3 … Q8), la ambele faze, conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2.

Din cele redactate mai sus rezulta faptul ca turbina gravitationala foloseste forta de gravitatie, din exteriorul sistemul fizic deschis (semihibrid) al celor 8 forte  (Q1, Q2, Q3 … Q8) si transforma lucrul mecanic produs (la arborele turbinei gravitationale) in exteriorul  sistemul fizic deschis (semihibrid) de catre multiplicatorul de turatie si cele doua generatoare etc.

Rezulta faptul ca in interorul sistemului deschis semihibrid se produce lucru mecanic (gratuit) datorita momentelor de expansiune a energiei potentiale, la prima faza si recesiunea energiei potentiale la faza a doua care sunt controlate 99.99% de un sistem de comanda si control automat.


Sistemul DESCHIS al celor 8 parghii de ordin zero, precum si “Constanta fizica a ciclului” sunt realizate cu o energie potentiala controlata, impusa de inventator.


La toate tipurile de turbine gravitationale, sintagma “Constanta fizica a ciclului” inseamna faptul ca se realizeaza o viteza ocilanta in limitele impuse la energia potentiala controlata la fiecare ciclu, la fiecare faza distincta, conf. inventie, fig. 1 si fig. N/2.

Deoarece  avem o succesiune cu fenomene si manifestari care se produc in cadrul unui proces repetabil continuu in aceeasi ordine, la ambele faze.

La toate tipurile de turbine gravitationale, sintagma “Constanta fizica a ciclului” inseamna si faptul ca se deruleaza continuu cele doua faze ale ciclului in raport cu parametrii proiectati, indiferent de dimensiuni si masa celor 16 greutati egale ale celor 8 parghii de ordin zero (8 forte, atipice; Q1, Q2, Q3, Q4 … Q8).

Constanta fizica a ciclului include un ciclu complet (indiferent de tipul turbinei) care are o succesiune cu fenomene si manifestari care se produc in cadrul unui proces repetabil, in aceeasi ordine, la ambele faze si numai asfel nu se permite o estensie a energiei potentiale peste parametrii proiectati conf. inventie.

Pag 20

Inventatorul  a utilizat sintagma "faze distincte" deoarece fiecare faza are o independenta proprie completa conf. inventiei, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2.

La grupul celor 8 parghii fara brat scurt, la care cele 8 greutati coboara pe circumferinta, ii creste si descreste energia potentiala, conf. inventie, in raport cu cedarea energiei in exteriorul sistemului deschis la multiplicatorul de turatie, la cele doua generatoare etc., in cele doua faze distincte.

Toate ciclurile sunt identice.

Intervalul de timp in care se produce un ciclu depinde numai si numai de RPM-ul solicitat de beneficiar, la orice tip de turbina gravitationala.


Un ciclu complet este o fractiune (NESEMNIFICATIVA) dintr-o rot/min a turbinei gravitationale.


Toate tipurile de turbine gravitationale la una rot/min are 16 cicluri egale, conf. inventie.


Un ciclu complet, se produce la o rotatie a turbinei gravitationale cu 22.5 grade, numai daca turbina functioneaza la parametrii proiectati.

Toate ciclurile fiind IDENTICE, rezulta faptul ca in timpul functionarii turbina gravitationala are o viteza de rotatie OSCILANTA, intre limite constante datorita faptului ca toate turbinele gravitationale are in fiecare cheson drum inchis numai in al optulea ciclu, deci avem o energie potentiala controlata, impusa de inventator, la fiecare ciclu, prin manipularea greutatilor, conf. inventie.

De unde rezulta faptul ca fiecare cheson (cu cele doua greutati, conf. inventie) este autonom in raport cu celelalte chesoane si face parte dintr-un sistem deschis, conf. inventie.

De unde rezulta faptul ca fiecare cheson (cu cele 2 greutati, conf. inventie) este o parghie fara brat scurt.

Sistemul de comandă şi control automat electronic sau fluid se va materializa sub forma unui bloc unitar care va conţine un număr corespunzător de intrări, pentru semnale informaţionale, şi de ieşiri pentru comenzii.

Pag 21

Conexiunile funcţionale  dintre  elementele  reprezentate  sunt  clasice şi pot fi realizate prin procedurii simple. Sistemul de comanda si control automat in aceeasi perioada de timp monitorizeaza multiplicatorul de turatie, cele 2 generatoare si comanda franarea turbini si la faza a 2-a, cu castig de energie, prin cuplarea a cel putin 3 generatoare pe poz. 2. 1/e, conf. inventie.

La una rotatie pe minut greutatile se pot manipula si manual de la sol cu electropalane, cu macarale etc..

Dispozitivul de comanda de la sol se poate adapta numai pentru probe preliminare.

Acest lucru este posibil deoarece: avem in fiecare cheson drum partial inchis numai in al optulea ciclu, si numai din aceasta cauza, pentru ridicarea celor doua greutati putem avea orice interval de timp este nevoie, caci avem o energie potentiala controlata 99.99%, impusa de inventator, la fiecare ciclu prin manipularea greutatilor, conf. inventie fig. 1 si fig. N/2.

In concluzie conf. inventie se mareste lucru mecanic, realizat gratuit, la ambele faze.


Procesele ciclice, conf. inventie, fig. 1 si fig. N/2 are starea finala si starea initiala ale sistemului relativ identice; aceste procese necvasistatice revin la starea initiala a ciclului la sistemul DESCHIS a grupului cu parghii de ordin zero.

Fiindca interactioneaza cu *exteriorul* prin arborele turbinei gravitationale care transmite miscarea de rotatie la multiplicatorul de turatie si la cele doua generatoare (deci utilizeaza alt drum in exteriorul sistemului), si numai in acest mod ajunge in echilibru dinamic si variatia energiei potentiale care este relativ identica la granita dintre cicluri.

Deci energia la prima faza precum si la a doua faza nu se mai conserva in sistem, deoarece lucru mecanic se transmite in afara sistemului si se transforma in energie electrica.

Cele doua faze, conf. inventie, trebuie sa fie optimizate reciproc astfel incat sa se asigure un compromis intre ele si granitele entropiei, de catre sistemul de comandă şi control automat electronic sau fluid care fi-va materializat sub forma unui bloc unitar care va conţine un număr corespunzător de intrări, pentru semnale informaţionale, şi de ieşiri pentru comenzii

Pag 22

Conexiunile funcţionale dintre  elementele  reprezentate  sunt  clasice şi pot fi realizate prin proceduri existente adaptate la cerintele inventiei. 

Cele 8 greutati de pe circumferinta, inaintea deblocarii pentru functionare au energie potentiala, Ep = mgh.

*Excentricitatea permanenta* este entitatea permanenta din cadranul  1 conform inventie.

La ambele faze avem de-a face cu un sistem de referinta neinertial, DESCHIS, realizat de 8 forte Q1, Q2 … Q8; aflat in miscare de rotatie accelerata ne-uniforma (conf. celor doua faze). 


Pentru prima data in era nostra au fost descoperite 5 legi noi in fizica care sunt necesare pentru grupuri cu parghii cu sau fara brate scurte (grupuri cu forte Q1, Q2 … Q8 etc., contolate 99.99%). 


Conservarea momentului potential (variabil numai in interiorul ciclului datorat vitezei oscilante si a fortelor Q1, Q2 … Q8 controlate 99.99%) se datoreaza valoarii constante a vitezei la inceput de ciclu, la sfarsit de ciclu, si la granita dintre cicluri conf. *Constanta fizica a ciclului* care include un ciclu complet. 


Conservarea momentului potential implica valoarea constanta a vitezei numai atunci cand cele 8 greutati la prima faza (conf. fig. N/2) si cele 7 greutati la faza a doua (conf. fig. 1) matura arii egale in perioade egale.

Miscarea celor 8 greutati la prima faza (conf. fig. N/2) si cele 7 greutati la faza a doua (conf. fig. 1) sunt supuse la interactiune mutuala ce depinde numai de distanta dintre ele care se poate reduce formal la miscarea unui singur corp; intr-un camp central de forte, acesta din urma fiind un sistem imaginar din care pot fi extrase cateva raspunsuri principale conf. teorie inventie.

Conf. inventie avem o miscare unidimensionala a greutatilor actionate de forta de gravitatie.

In acest caz, orbita circulara este marginita in ambele sensuri, de raza cercului pe care se rotesc centrele de graeutate a celor 8 greutati la prima faza (conf. fig. N/2) si a celor 7 greutati la faza a 2-a (conf. fig. 1).

Pag  23

Daca, orbita circulara este marginita, corpul adimensional (punctul material purtator de masa) este captiv intr-un cerc.

Conditia de circularitate impune corpului adimensional, o locatie (ipotetica), in interiorul cercului, in permanenta numai in cadranul 1, cu masa cumulata a celor 8 greutati la prima faza (conf. fig. N/2) si a celor 7 greutati la faza a doua (conf. fig. 1), la fiecare ciclu continuu.

Daca pentru calcule se foloseste formula lucrului mecanic (L=mgh), la fiecare greutate din cele 8 greutati se poate face calcule corecte numai cu inaltimea proprie corespunzatoare figurii N/2, pentru ca:

la prima faza, dupa deblocare, cele 8 forte Q, nu au un moment a fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic etc.

La a doua faza, cand se ridica cele doua greutati (doua forte cu energie potentiala), raman pe circumferinta numai  7 forte cu energie potentiala (7 parghii fara brat scurt), care n-au un moment a fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic etc.


Conf. inventie. energia cedata de cele 7 greutati, indiferent de valoarea ei, la faza a doua, este inclusa in energia cedata de cele 8 greutati, la prima faza.

Grupurille cu forte Q1, Q2 …Q8, contolate 99.99%, produce lucru mecanic gratuit energie electrica gratuita, fara poluare, cu putere mica sau oricat de mare, cu asamblare in: vile, firme, orase, pe munte, pe apa, sub pamant, in pustiu etc. 


Entitatile excentricitatii permanente la turbinele gravitationale mixte
Grupurille cu forte Q1, Q2 …Q8, contolate 99.99% (grupuri cu parghii fara brat scurt) sunt implementate in interiorul unor sisteme conservative, conf. inventie. fig.1, fig. 2 si fig. N/2.

Miscarea celor 8 greutati la prima faza (conf. fig. N/2) si cele 7 greutati la faza a doua (conf. fig. 1) sunt supuse la interactiune mutuala ce depinde numai de distanta dintre ele care se poate reduce formal la miscarea unui singur corp intr-un camp central de forte, acesta din urma fiind un sistem imaginar din care pot fi extrase cateva raspunsuri principale conf. teorie inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2.

Pag 24

Conform inventie avem o miscare unidimensionala a greutatilor actionate de forta de gravitatie. In acest caz, orbita circulara este marginita in ambele sensuri, de raza cercului pe care se rotesc centrele de graeutate a celor 8 greutati la prima faza (conf. fig. N/2) si a celor 7 greutati la faza a doua (conf. fig. 1).

Daca, orbita circulara este marginita, corpul adimensional (punctul material purtator de masa) este captiv intr-un cerc.

Conditia de circularitate impune corpului adimensional, o locatie (ipotetica), in interiorul cercului, in permanenta numai in cadranul 1,


Cu masa cumulata a celor 8 greutati la prima faza (conf. fig. N/2) si a celor 7 greutati la faza a doua (conf. fig. 1), la fiecare ciclu continuu.


Variatia corpului adimensional din cadranul 1,


va modifica detaliile calitative ale potentialului, dar nu va schimba castigul foarte, foarte mare de energie electrica, conf. calcule estimative si din lucrarea cu titlul turbina gravitationala maxta.


Entitatea excentricitatii permanente este realizata, in doua faze conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2, prin felul in care  trebuie sa fie manipulate cele 16 greutati egale (puncte materiale) in interiorul celor 8 chesoane pentru a realiza 8 parghii de ordin zero.

La suprastructura turbinelor gravitatonale mixte conf. fig. 2/A este descris modul  in care trebuie sa fie manipulate cele 8 minilocomotive egale pe exteriorul unui tambur pentru a realiza 8 parghii de ordin zero, fara brat scurt, care rotesc ansamblul.

In aceasta lucrare este definita entitatea excentricitatii permanente de la infrastructura turbinelor gravitatonale mixte cu parametrii: m=64000kg (una greutate=8000kg; 16 greutati=128000kg; 8 greutati=64000kg); h=10.5m cu inaltimile derivate.

Conf. inventie si fig. N/2, la prima faza, in timpul functionarii turbinelor gravitatonale mixte la parametrii proiectati avem in tot timpul functionarii 8 greutati in centrul turbinei si 8 greutati in permanenta pe circumferinta numai in cadranele 1 si 4 in sens trigonometric.

Pag 25

Conform celor redactate mai sus rezulta doua entitati:

-Prima entitate este grupul celor 8 greutati din centrul turbinei care au atributia de-a realiza cele 8 parghii de ordin zero, fara brat scurt (8 forte Q1, Q2 …Q8, contolate 99.99%).

-A 2-a entitate sunt cele 8 greutati de pe circumferinta cu energie potentiala in cadranele 1 si 4 in sens trigonometric, care in timpul functionarii turbinei la parametrii proiectati are atributia de-a produce energie (lucru mecanic) la arborele turbinei gravitationale conf. inventie si fig. N/2.

-Intre primele doua entitati, in tot timpul functionarii turbinei conf. inventie si fig. N/2, este o relatie obligatorie fiecare cu alta atributie (nontransferabila).


-Cele  doua entitati realizeaza (produce) o subentitate cu nr. 3, numita de inventator excentricitate permanenta (un punct adimensional) conf. inventie si fig. N/2.


-Subentitatea cu nr. 3,
excentricitatea permanenta conf. inventie si fig. N/2, are legatura directa numai cu entitatea nr. 2 si are aceleasi atributii. Atributiile celor trei entitati si corelatia dintre ele este descrisa in lucrarile care sustine inventia mileniului 3.

Entitatea cu nr. 3, excentricitatea permanenta, are locatia in cadranul 1 in sens trigonometric, este oscilanta, aproape fixa, intr-un dreptunghi cu lungimea paralela cu axa 0y si latimea paralela cu axa 0x.

Entitatea excentricitatii permanente din cadranul 1 in sens trigonometric este punctul material purtator de masa (m=64000kg la prima faza si 56000kg la faza a doua, adimensionale si are fiecare un parametru constant) rezultat datorita celor 8 parghii de ordin zero, fara brat scurt (8 forte Q1, Q2 … Q8),

la ambele faze, conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2, cu castig de energie electrica gratuita (fiindca lucru mecanic este gratuit, conform inventie)

pag 26

Excentricitatea permanenta (conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2), este o forta cu energie potentiala , un punct material (ipotetic) localizat, in interiorul cercului, in permanenta in cadranul 1, cu masa m=64000kg la prima faza si 56000kg la faza a doua cu o inaltime intre h=5.7m si h=7.8m (de baza turbinei) si o raza intre ~1.3m ~2.6m de centrul turbinei.
Pozitia punctului material presupus, din cadranul 1, este oscilanta, aproape fixa, intr-un dreptunghi cu lungimea de ~2m (paralela cu axa 0y) si latimea de ~1.3m (paralela cu axa 0x).

Locatia oscilanta (aproape fixa) a punctului material (presupus) de pe sau langa diagonala dreptunghiului este dependenta de variabila independentă a greutatii care se ridica spre centrul turbinei dintre puctele A si B din cadranul 4, de la altitudinea minima de pe circumferinta, la faza a doua, in ciclul cu nr. 8, conf. inventie si fig. 1.


Locatia oscilanta (aproape fixa) a punctului material se calculeaza in raport cu greutatea care se ridica spre centrul turbinei dintre puctele A si B din cadranul 4, de la altitudinea minima de pe circumferinta, la faza a doua, in ciclul cu nr. 8, conf. inventie si fig. 1.


Poziția excentricitatii permanente poate fi definita exact, in cadranul 1 in sens trigonometric printr-un punct material purtator de masa, folosind pozitia numai a unuia dintre punctele sale geometrice (adimensional) de pe sau langa diagonala dreptunghiului.

Determinarea pozitiei exacte a punctului material (presupus) de pe sau langa diagonala dreptunghiului, la ambele faze, conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2, fi-va calculta de specialistii din domeniu.

Calculele punctului material purtator de masa (m=64000kg la prima faza si 56000kg la faza a doua, sunt adimensionale, si ambele fi-vor constante) sunt descrise si in lucrarea cu titlul *Turbina gravitationala mixta*

Entitatea excentricitatii permanente la suprastructura turbinelor gravitatonale mixte

La suprastructura turbinelor gravitatonale mixte conf. fig. 2/A si 2/B, este descries modul  in care trebuie sa fie manipulate cele 8 minilocomotive egale pe exteriorul unui tambur pentru a realiza 8 parghii de ordin zero, fara brat scurt (8 forte neconservative), care are rolul principal de-a mentine RPM-ul si echilibrul dinamic a turninei in timpul functionarii la parametrii proiectati.

Pag 27

Aceste turbine realizate din chesoane echipate in exterior cu un tambur cumuleaza cel putin 2 excentricitati, conf. fig. 1 si fig. 2/A, si astfel se tine mai usor in echilibru turbina gravitationala mixta.

Conf. celor redactate mai sus rezulta la *turbina gravitationala mixta* doua entitati:

Prima entitate

este grupul celor 8 minilocomotive din exteriorul tamburului care este o forta cu energie potentiala, un punct material purtator de masa adimensionala, localizata in interiorul cercului (la infrastructura) cu energie potentiala in cadranul 1 in sens trigonometric, si are atributia principala de-a realiza franarea turbinei gravitationale mixte pentru a tine RPM-ul la parametrii proiectati. 

A doua entitate

este la infrastructura turbinei gravitationale mixte realizata cu cele 8 greutati de pe circumferinta care este o forta cu energie potentiala, un punct material (ipotetic) purtator de masa adimensionala, localizat (la infrastructura), in interiorul cercului cu energie potentiala egala cu energie potentiala  a celor 8 greutati in miscare pe circumferinta, in cadranul 1 in sens trigonometric,

care in timpul functionarii turbinei la parametrii proiectati are atributia de a produce lucru mecanic gratuit la arborele turbinei conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2.

Ambele entitati,
fiecare cu alta atributie (nontransferabila), fi-vor un punct material purtator de masa adimensional, localizat in interiorul cercului (la infrastructura) cu energie potentiala egala cu energia potentiala a celor 8 greutati in miscare pe circumferinta, in cadranul 1 in sens trigonometric,  oscilant, aproape fix, intr-un dreptunghi cu lungimea paralela cu axa 0y si latimea paralela cu axa 0x.

Intre aceste doua entitati, in tot timpul functionarii turbinei conf. inventie, este o relatie obligatorie, controlata de sistemul de comanda si control, deoarece ambele  entitati in tot timpul functionarii

turbinei sunt cumulate impreuna la infrastructura, intr-un singur punct material purtator de masa [(m=64000kg + 800kg) la prima faza si (56000kg + ~700kg) la faza a doua, ambele sunt adimensionale)]

Sistemul de comandă şi control automat electronic sau fluid se va materializa sub forma unui bloc unitar care va conţine un număr corespunzător de intrări, pentru semnale informaţionale, şi de ieşiri pentru comenzii.

Pag 28

Conexiunile funcţionale  dintre  elementele  reprezentate  sunt  clasice şi pot fi realizate prin procedurii simple.


Sistemul de comanda si control automat in aceeasi perioada de timp monitorizeaza multiplicatorul de turatie, cele 2 generatoare si comanda franarea turbini la faza a doua, cu castig de energie (deodata, atat la infrastructura cat si la suprastructura turbinei grsavitatonale mixte), prin cuplarea a cel putin 3 generatoare pe poz. 2. 1/e, conf. inventie.


La una rotatie pe minut greutatile se pot manipula si manual de la sol aidoma macaralelor din firmele mici sau electropalanelor.

Dispozitivul de comanda de la sol se poate adapta numai pentru probe preliminare.

Acest lucru este posibil deoarece: avem in fiecare cheson drum inchis numai in al optulea ciclu, si numai din aceasta cauza, pentru ridicarea celor doua greutati putem avea orice interval de timp este nevoie.

La turbinele gravitationale mixte se poate realiza si trei, patru excentricitati , datorita suprastructurii turbiei gravitationale, deoarece se poate repetata de mai multe ori suprastructura.

Daca se fabrica mai multe suprastructuri fi-vor foarte greu de controlat si nu sunt necesare.

In descrierea inventiei, atat la agregatul gravitational precum si la suprastructura turbinelor gravitatonale mixte conf. fig. 2/A, este descris modul  in care trebuie sa fie manipulate cele 8 minilocomotive egale (8*100kg=800kg).

Turbina gravitationala mixta fi-va fabricata din infrastructura si suprastructura conf. inventie si fig. 1/C, numai una bucata pentru a verifica si controla cat consuma din energia potentiala a greutatilor ~99%.

Dintre toate turbinele gravitationale inregistrate la OSIM din anul 1993 pana in anul 2019 se va fabrica numai  *Motorul gravitational ISF 2019* realizat dintr-un tambur conf. inventie si fig. 2/B.   

*Motorul gravitational ISF 2019* fi-va fabricat in serie mare la nivel mondial fiindca este realizat dintr-un tambur conf. inventie fig. 1/A, 2/A, 2/B. Functionarea motorului gravitational ISF 2019/a este asemanatoare cu grupul de inventii realizate cu chesoane,

doar manipularea punctelor materiale se face diferit. La inventiile realizate dintr-un tambur manipularea punctelor materiale se face pe circumferinta tamburului numai în cadranele 1 şi 4 în sens trigonometric.

Pag 29

Legea pentru grupuri cu parghii, cu sisteme deschise din Univers

Pentru dezbatere publica

Citez din lucrarile care sutine inventia mileniului 3

 

“… intr-un camp de forte conservative, forta de gravitatie (forta conservativa), atrage 8 forte Q1 Q2, Q3, Q4, Q5 … Q8 (un grup cu 8 forte neconservative*/Q; 8 parghii de ordin zero, 8 forte atipice, 8 forte neconventionale etc), care nu are nicio legatura cu fortele neconservative cunoscute:

forța de frecare, forțele de contact, forța de tensiune, rezistența la mișcare a aerului, la care nu se poate utiliza energia care se pierde”

“… La turbinele gravitationale fabricate dintr-un tambur cele 8 forte Q1 Q2, Q3, Q4, Q5 … Q8 in timpul functionarii realizeaza la arborele turbinei gravitationale lucru mecanic gratuit,

 utilizand toata energia potentiala a celor 8 greutati de pe circumferinta tamburului si din aceasta cauza le-am numit forte neconservative*/Q, pe cele 8 energii potentiale de pe circumferinta,

Atentie! La corpurile din univers le-am numit neconservative/Q, deci la “Legea pentru grupuri cu parghii, cu sisteme deschise din Univers” avem forte neconservative/Q.

care in timpul rotirii turbinei devin 8 forte Q1 Q2, Q3, Q4, Q5 … Q8, la care nu se pierde din energia potentiala, dinpotriva se multiplica conf inventie.

Pag 30

Fiindca cele 8 forte Q1 Q2, Q3, Q4, Q5 … Q8 nu are: un moment a fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic, conform inventie, si numai din aceasta cauza transmite toata energia potentiala 99.99%,

 de la cele 8 forte (greutati, corpuri, entitatea nr. 3 care este excentricitatea permanenta etc.), de pe circumferinta la arborele turbinei gravitationale,

 care prin rotire o transmite la un miltiplicator de turatie si la cel putin 2 generatoare care produce energie electrica gratuita si conform inventie, 

are reteaua proprie de distributie in zona in care se asambleaza: case, vile, spitale, firme, sate, orase, pe munte, pe apa, sub apa, sub pamant, oriunde in desert etc., fiindca se fabrica in firme speciale, se transporta, si se asambleaza oriunde este nevoie”

Citez din lucrarile care sutine inventia mileniului 3, varianta presupusa pentru *UNIVERS*, priviind grupurile cu parghii (cu fortele Q1 Q2, Q3, Q4, Q5 … Q13 etc).

 

“… Legea pentru grupuri cu parghii, cu sisteme deschise din Univers; este activa intr-un camp de forte conservative. Forta de gravitatie (forta conservativa), atrage toate fortele Q1 Q2, Q3, Q4, Q5 … Q13 etc. (un grup de parghii cu si fara brate scurte, de orice ordin, cu greutati egale sau diferite etc).

Fortele Q1 Q2, Q3, Q4, Q5 … Q13 etc., nu are sau poate avea (de la caz la caz): un moment a fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic, si din aceaste cauze transmite toata energia potentiala a corpurilor din univers undeva in viitor la un nivel superior lor  …”

Legea include toate sistemele cu grupuri solare de orice fel, sisteme din toate cele vizibile (din materie) sau nevizibile (din antimaterie, materie intunecata si antimaterie intunecata) etc.

Pag 31

Acesta lege este derivata din Legea pentru grupuri cu forte Q1 Q2, Q3 … Q13 etc.), cu energie potentiala folosita si controlata 99.99%, si este diferita pentru faptul ca: nu se ridica greutati (de nici un fel), nu se ridica corpuri din univers si nici sisteme cu grupuri de orice fel etc.

Legea pentru grupuri cu sisteme deschise din intregul Univers, impreuna cu cele 3 legitati noi in fizica, sunt baza legitatilor viitoare privind intregul univers. Cele 4 legitati noi in fizica sunt descrise pe linkurile:

 

http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/pirghie%20.0..html  

http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/legile%20excentricitatii%20permanente.html 

http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/lucru%20mecanic%20multiplu.html 

 http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html

si doua lucrari stiintifice privind *Perpetuum mobile de speta a patra* si *Perpetuum mobile de speţa intâi* ambele sunt descrise pe link:

http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/Perpetuum%20mobile.html 

Inventatorul presupune ca grupurile cu forte Q1 Q2, Q3, Q4, Q5 … Q13 etc.) din intregul Univers produce peste 90% din energia necesara intregului Univers, inclusiv pentru expansiunea universului (legea lui Edwin Hubble).

Inventatorul presupune ca energia produsa este utilizata in sisteme de orice fel si pentru realizarea unui echilibru, in si intre galaxii, in si intre sisteme cu superroiuri de galaxii, in si intre universuri paralele,in si intre stele neutronice, in quasarii, in gauri negre, in gauri de verme etc. 

Pag 32

Inventatorul presupune ca energia este produsa, reglata si controlata de legile intregului univers, printr-o constanta fizica a unor cicluri finite, la fel dar nu identic cu constanta fizica a ciclului de la inventia mileniului 3.

Se admite ca Universul este alcătuit în proporție de ~72% din energie întunecată, dar nu se știe ce este această energie întunecată. 

Materia intunecata creprezinta ~23% din Univers.  Si numai ~4.6% materie obisnuita, clasica.

La toate tipurile de materie exista, grupuri cu forte Q1 Q2, Q3, Q4, Q5 … Q13 etc., care genereaza si informatie ,substanta si energie.

Cele redactate mai sus cu modificari esentiale (realizate de specialistii din domeniu) poate genera finalizarea Legii pentru grupuri de parghii cu sisteme deschise din intregul Univers.

Chiar daca ceeace este redactat, mai sus si mai jos, numai o mica parte este acceptat de specialistii din domeniu, inventatorul spera sa fie continuat drumul inceput in anul 1993 cu cele 4 legitati noi in fizica.

Legea pentru grupuri cu parghii, cu sisteme deschise din Univers, produce numai o parte din energia campului de energie Universala. Energia Universala este elementul de baza ce constituie tot ceea ce exista in universuri 


Asa cum este descrisa *Turbina gravitationala mixta* (cu modificari foarte mari), poate sa fie si prin universuri, asemanator dar nu identic, la nivel macro prin intregul Univers.

In viitor fi-va dovedit acest lucru fiindca numai in acest mod se poate controla masa si energiile intregului Univers 100%, inclusiv cu fel de fel de alte sisteme necunoscute.

Pag 33

Legea pentru grupuri cu parghii, cu sisteme deschise din intregul Univers, poate sa fie o punte de legatura intre sitemul nostru solar cu alte sisteme solare etc.

Gravitatia mentine si controleaza miscarea de rotatie a intregului univers

In sistemul nostru solar cele opt planete orbiteaza in acelasi fel, avand propriile axe de rotatie si se deplaseaza in aceeasi directie. Exista o exceptie. Venus orbiteaza in jurul Soarelui in mod normal, dar se invarte invers in raport cu propria sa axa.

Posibilele explicatii date de astronomi vorbesc despre o coliziune uriasa care a avut un efect asupra gravitatiei lui Venus si a determinat inversarea rotatiei acesteia. 

Atentie! La fel ca la inventia mileniului 3, dar nu identic,

rezulta 8 planete (8 forte Q1,Q2, Q3 … Q8) cu punctual de sprijin in centrul soarelui, care le tine, datorita gravitatiei, pe orbita.

Se admite ca,  “… Majoritatea obiectelor mari care orbitează în jurul Soarelui se află în apropierea planului orbitei Pământului, cunoscut și ca ecliptică. Orbitele planetelor sunt foarte apropiate de ecliptică în timp ce orbitele cometelor și ale obiectelor din centura Kuiper au adesea unghiuri de intersecție cu ecliptica destul de mari.[21][22] 

Toate planetele și majoritatea celorlalte obiecte orbitează în jurul Soarelui în aceeași direcție în care se rotește acesta (în sens invers acelor de ceasornic, privit de deasupra polului nordic solar).[23] Există excepții, cum ar fi cometa Halley….”

Inventatorul presupune ca:   
utilizarea fortei de gravitatie din mediul inconjurator pentru a fi convertita in energie, printr-o organizare controlata a grupurilor cu forte  Q1,Q2, Q3 … Q11 etc., din structura foarte complexa a intregului univers, este realizata la fel dar nu identic cu inventia mileniului 3.

Pag 34

Constanta fizica a tuturor ciclurilor

din intregul univers indiferent de tipul sistemelor cu forte Q1,Q2, Q3 … Q11 etc., impune respectarea ciclului, propriu, la fiecare obiect, planeta etc.

Constanta fizica a ciclurilor, din intregul univers, este controlata 100% de legile intregului univers. 

La sistemul nostru solar miscarea celor 8 planete sunt supuse la interactiune mutuala ce depinde de forta de gravitatie, de distanta dintre planete etc., care se poate reduce formal la miscarea unui singur corp intr-un camp central de forte, acesta din urma fiind un sistem imaginar cu corpul adimensional (un punct material purtator de masa).

La toate cele 8 planete se calculeaza punctul adimensional (punct material purtator de masa), la toate cele 8 planete separat si la toate 8 impreuna. Varianta de calcul a inventatorului este rudimentara dar poate  ajuta pe viitor specialistilor din domeniu sa gaseasca varianta optima de calcul.

Toate cele 8 planete,are locatiile corpurilor adimensionale, la intersectia dintre media bratelor lungi cu media inaltimilor de la bratele lungi si in aceeasi perioada de timp se calculeaza  corpurile adimensionale, la intersectia dintre media bratelor scurte cu media inaltimilor de la bratele scurte. 

Toate entitatile unor excentricitatii, la grupurille cu forte Q1,Q2, Q3 … Q11 etc.,  cu brate scurte, are locatiile corpurilor adimensionale, la intersectia dintre media bratelor cu media inaltimilor.

Variatia corpului adimensional, va modifica detaliile calitative ale potentialului, dar nu va schimba castigul de energie.

Pag 35

Conditia de circularitate impune corpului adimensional, o locatie (ipotetica), in interiorul cercului sau elipsei, in permanenta numai inntr-un singur cadran, cu masa cumulata a tuturor corpurilor, la fiecare ciclu continuu.

Cele 5 legitati noi trebuie modificate astfel incat sa fie compatibile complet cu fortele Q1,Q2, Q3 … Q11 etc.,  din intregul univers. 


Deci specialistii din domeniu pot calcula energia sistemului nostru solar si a altor sisteme din univers, numai daca analizeaza cele 5 legitati noi,

Atentie! Pentru calcule vor utiliza, in principal, locatiile corpurilor adimensionale (punctul material purtator de masa) la care trebuie sa existe toate datele necesare.

acest lucru este posibil numai daca sunt deschisi la legitati noi, fara gandire mecanicista blocata in legile lui Newton, in legea entropiei clasice, in legea conservarii energiei etc.

Legea pentru grupuri cu parghii, cu sisteme deschise din Univers si mecanica cuantica poate ajuta inclusiv la descifrarea codului suprem al universului.

Intre materia nevie si materia vie exista o interactiune si efectele interactiunii, dar dupa decenii de cercetari in ramurile stiintei, a rezultat ca viata nu poate proveni decat din viata preexistenta

Teoria evoluţiei este un fapt de necontestat, dar pana in prezent nu avem raspunsuri pertinente la intrebarile:

Cum a aparut viata?

Pag 36

Cum s-au dezvoltat formele de viata?

Ce se intampla dupa moarte? 

Care sunt gradele de evolutie ale spiritului uman?

In viata si dupa moarte (…)  

 

Comentarii inventator:

privind realizarea celor 4 legitati noi in fizica si a doua lucrari stiintifice privind *Perpetuum mobile de speţa intâi* si de speta a patra.

Din 1970 am lucrat singur la cele 4 legitati noi in fizica si am intrerupt lucrul la ultima lege  cu nr 4 *Legea pentru grupuri cu parghii, cu sisteme deschise din Univers*, din motive de sanatate in anul 2019 toamna (legea este descrisa ~50%). Deci am lucrat  la ele ~48 de ani.

Legea pentru grupuri cu parghii, cu sisteme deschise din Univers, fi-va finalizata de specialistii din domeniu.

Pe TERA zonele de influenta […] fi-vor aceleasi cu modificari nesemnificative.

Valoarea inventiei mileniului 3 este inestimabila si nu afecteaza ordinea internationala a LUMII, deoarece in permanenta exista schimbari necesare pentru o stabilitate acceptabila, pentru majoritatea statelor. Numai daca se aplica, link:

 http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/structura%20de%20rezistenta.html 

Daca constientizam propria noastra *energie*, comoara noastra interioara, vom constientiza valoarea vietii si existenta Lui Dumnezeu, creatorul intregului Univers.

 

 

Cu voia şi puterea lui Dumnezeu,
inventatorul turbinelor gravitaţionale.
Ioan Sabău

 

 







Gravitational turbines

.