Gravitational energy.Energie Verde

căutare personalizată

Legile I.Sabau pentru grupuri cu sisteme deschise, cu forte neconservative

 

Legea I. Sabau pentru grupuri cu forte neconservative, cu entropie controlata 99.9%


http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/image/dem.grafica.JPG

Grupurile cu parghii de ordin 0, 1, 2 si 3, exista si la: Legea I. Sabau pentru grupuri cu sisteme deschise neconservative din intregul Univers. Legea include toate sistemele micro (…), sisteme solare, sisteme cu galaxii, sisteme din toate cele vizibile (din materie) sau nevizibile (din antimaterie, materie intunecata si antimaterie intunecata) etc. Legea este descrisa la finalul acestei lucrari. Pentru dezbatere publica.

 

Legea I. Sabau pentru grupuri cu forte neconservative, cu entropie controlata 99.9%

          Virtual ansamblu: pentru a intelege mai usor si foarte repede modul de asamblare si functionare a inventiei mileniului III, dati clik pe *Virtual ansamblu*, link:
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/virtual%20ansamblu.html  

 

          Legea pentru grupuri cu forte neconservative, cu entropie controlata 99.9%, pentru a fi inteleasa in locul referintelor bibliografice trebuie analizate si cel putin lucrarile cu titlu’: Perpetuum mobile de speta a patra *Turbine gravitationale*, si *Turbina gravitationala mixta* realizata din infrastructura fabricata cu 8 chesoane si din suprastructura turbinei realizata dintr-un tambur, conf. linkuri:  
 http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/Perpetuum%20mobile.html 
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/turb%20gravitationala%20mixta.html  

 

Descrierea celor trei schite si explicatii privind utilizarea lor
Cele trei schite sunt atipice si pentru a le intelege mai usor voi da cateva detalii la fiecare schita.

         Teoria redactata mai jos, inclusiv cele 3 schite, este strict necesara pentru a intelege Legea I. Sabau pentru grupuri cu forte neconservative, cu entropie controlata 99.9%.

       Inventatorul pentru a proteja inventia la OSIM, a inclus 3 momente distincte intr-o singura figura.
       Momentul exprima un interval sau o perioada scurta de timp (o fractiune de secunda, o secunda sau mai multe)

 

      La fig 1, primul moment inclus (ptr. sugerare):
       Punctual C’ este momentul 0, in care incepe ciclul si in care se sfarseste acelasi ciclu.
       Punctual C’ este momentul 0, este granita dintre cicluri si in acel moment avem 8 puncte materiale pe circumferinta si 8 puncte materiale in centru.
       Punctual C’ este momentul 0, este granita dintre cicluri si in acel moment  avem pe circumferinta numai 7 puncte materiale cu energie potentiala.
       Punctual C’ este momentul 0, este granita dintre cicluri si granita entropiei controlate conf. teorie inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2.

       La fig 1, al doilea moment inclus (ptr. sugerare):
       Pe circumferinta sunt cu energie potentiala 8 puncte materiale si implicit 8 puncte materiale in centrul turbinei.

       La fig 1, al treilea moment inclus (ptr. sugerare):
       Cu privire la dreapta BB’ pe care avem un secment de dreapta limitat de cele doua puncte materiale in zona din centrul turbinei, un punct material in cadranul IV si cel de-al doilea punct material in cadranul II. Astfel cele doua puncte materiale, numai in acel moment, sunt la egala distanta de centrul ipotetic al turbinei. In acest al treilea moment avem 7 puncte materiale pe circumferinta si 7 puncte materiale in centru si 7 inaltimi.

       In acest al treilea moment se realizeaza calculele de la faza a doua (cu formula lucrului mecanic) privind intervalul de 25%, 50% sau cel mult 75% dintr-un CICLU in care se ridica cele doua greutati si coboara cele 7 greutati, conf. inventie si fig. 1. Energia cedata de cele 7 greutati este inclusa in energia cedata de cele 8 greutati, in intervalul de 75%, 50% sau cel putin 25% dintr-un CICLU, conf. inventie si fig. N/2.

 

       La fig N/2, reprezentarea grafica certifica un singur moment: cel cu 8 puncte materiale cu energie potentiala pe circumferinta si cu 8 puncte materiale in centru care nu influenteaza greutatea excentrica din cadranul I si IV, conf. inventie.

        Figura alaturata din stanga fig N/2, doar arata locatia din care se va deplasa G1, aflat la altitudinea maxima pe verticala dreptei CC’ (si reprezinta inceputul si sfarsitul ciclurilor, granita dintre cicluri).

       Acest moment al figurii N/2 este utilizat numai pentru a calcula, la PRIMA FAZA, energia cedata de cele 8 puncte materiale in intervalul de 75%, 50% sau cel putin 25% dintr-un CICLU in care coboara odata cu turbina conf. inventie si fig. N/2.

 

       Inventia functioneaza in doua faze distincte, conf. fig. 1, fig. 2 si fig. N/2, in doua intervale diferite de timp, in acelasi CICLU (~75% la prima faza coboara 8 greutati conf. inventie si fig. N/2, si ~25% a doua faza in care coboara 7 greutati si se ridica cele doua greutati conf. inventie si fig. 1).

       Sau viceversa: ~25% din intervalul de timp in care se produce un ciclu la prima faza cand coboara 8 greutati, conf. inventie si fig. N/2, si ~75% din intervalul de timp in care se produce un ciclu la a doua faza in care coboara 7 greutati si se ridica cele doua greutati conf. inventie si fig. 1.

       La aceasta varianta se castiga aceeasi energie cedata de cele 8 greutati , dar mai putina energie generataprin franarea turbinei (cu castig de energie), prin cuplarea a cel putin 3 generatoare (de puteri diferite) pe poz. 2. 1/e, conf. inventie.

 

       La fel fi-va si-n varianta in care intervalele celor doua faze sunt egale (50% si 50%).
       La faza a doua energia cedata de cele 7 greutati (calculate cu formula L=mgh) conf. inventie si fig. 1, indiferent de valoarea ei, este INCLUSA in energia integrala cedata de cele 8 greutati, la prima faza, conf. inventie si fig. N/2.

       Si in varianta in care intervalele celor 2 faze sunt egale (50% si 50%) energia cedata de cele 7 greutati fi-va inclusa in energia cedata de cele 8 greutati conf. inventie si fig. N/2. 

        Daca din diverse motivatii este nevoie de o fractiune de rot/min (rpm), la arborele turbinei, se poate realiza, conf. inventie, fara a afecta castigul de energie electrica, care fi-va mai mare decat consumul.

       Acest lucru este posibil deoarece avem in fiecare cheson drum inchis numai in al optulea ciclu, si numai din aceasta cauza, pentru ridicarea celor doua greutati putem avea orice interval de timp este nevoie.

 

       Invenţiile, conf. fig. 1 si fig. 2/A, demonstreaza felul in care trebuie sa fie manipulate cele 8 puncte materiale pentru a realiza un grup de 8 forte neconservative (8 parghii de ordin zero) care produce lucru mecanic multiplu. 

       Lucru mecanic multiplu produce ”excentricitatea permanenta” si toate trei impreuna rotesc din interior sau din exterior turbinele, dispozitivele, ansamblele, mecanismele de orice fel fabricate dintr-un grup de chesoane sudate intre ele sau din tamburi, conf. inventiilor inregistrate si reinregistrate la OSIM.

       Cele trei notiuni absolut noi in fizica, precum: un grup de 8 forte neconservative (8 parghii fara brat scurt), lucru mecanic multiplu si excentricitatea permanenta sunt structura de rezistenta a inventiei mileniului III (din punct de vedere theoretic).

 

EXPLICATII punctuale privind fig. 1 si fig N/2 CORELATE cu calculele mai jos:  

       Conf. fig. 1 si fig. N/2, secmentul de dreapta CC’ este diametrul circumferintei pe care se deplaseaza centrele de greutate ale celor 8 puncte materiale.

      Conf. fig. 1 si fig. N/2, diametrul circumferintei pe care se deplaseaza cele 8 puncte materiale este si inaltimea celor 8 puncte materiale, deoarece cele doua puncte materiale se ridica conf. fig. N/2, aproape vertical inspre punctul C’.

      Conf. inventie, fig. 1 si fig. N/2, de obicei, inaltimea celor 8 puncte materiale (conf. fig. N/2) este mai mare decat inaltimea celor 2 puncte materiale care se ridica (conf. fig. 1), ceea ce inseamna si faptul ca inaltimea greutatilor care se ridica (in ciclul cu nr. 8) este mai mica cu o valoare aproximativa a intervalului din faza a doua a ciclului, conf. inventie.

Citez din lucrarile care sustin inventia doua momente virtuale (din cauze diverse):
 “In concluzie inaltimea de la coborarera celor 8 greutati  cof. fig. N/2 si inaltimea celor doua greutati care se ridica, conf. fig. 1, sunt relativ egale, deoarece diferenta dintre ele este nesemnificativa.

 


PRIMA faza nu are nimic comum cu faza a DOUA (si viceversa) acesta este si motivul pentru care sunt DISTINCTE. 

Cele doua greutati care se ridica conf. inventie si fig. 1, la faza a doua, nu afecteaza in niciun fel cele 7 greutati care coboara, deoarece: cele 2 greutati sunt ridicate cu energie electrica din afara sistemului deschis si nu afecteaza in niciun fel cele 7 greutati care coboara in acelasi interval de timp in faza a doua, pentru ca intre ele nu exista interactiune (ambele operatii, in faza a doua, au actiune distincta si nu se influenteaza reciproc).

Cele 7 greutati coboara deodata cu turbina conf. fig. N/2, si in anumite conditi (posibile doar teoretic) lungimea inaltimii celor 7 greutati este mai mica decat lungimea inaltimii celor doua greutati care se ridica conf. inv., si fig. 1, acest lucru il dovedesc mai jos.

Acest moment mentionat mai sus se intampla (in timpul functionarii turbinei) numai DACA punctual material se ridica (sau NU se ridica, teoretic, virtual etc) VERTICAL, din punctual C, pe secmentul de dreapta CC’, de la altitudinea minima, de pe circumferinta in centrul turbinei gravitationale conf. fig. 1.

Acest lucru este posibil (teoretic, virtual etc), deoarece conf. fig. 1 si fig. N/2, unghiurile dintre 2 chesoane consecutive sunt de 22.5 grade, deci nu poate sa fie in acelasi moment lungimea inaltimilor de la cele 7 greutati care coboara egala cu inaltimea celor doua greutati care se ridica, la faza a doua (in interval de timp precizat in proiect.

ATENTIE! Numai si numai in acel moment inaltimea greutatilor de pe circumferinta este mai mica decat inaltimea celor doua greutati care se ridica.”

 

Redactez mai jos doua posibilitati:
1 – conf. fig. 1, la faza a DOUA, in intervalul de 25%, 50% sau cel mult 75% dintr-un CICLU in care se ridica cele doua greutati, sunt numai si numai 7 greutati care coboara odata cu turbina conf. inventie, numai in acel moment (mentionat mai sus) inaltimea celor 7 greutati este mai mica decat a celor doua greutati care se ridica VERTICAL (teoretic, virtual etc), din punctual C, pe secmentul de dreapta CC’, de la altitudinea minima, de pe circumferinta conf. fig. 1. 

Acest moment este aleatoriu si numai dupa foarte multe cicluri se poate teoretic repeta. Diferenta dintre inaltimile diferite este nesemnificativa si irelevanta pentru calcule ESTIMATIVE.

2 – conf. fig. N/2, la PRIMA faza, in intervalul de 75%, 50% sau cel putin 25% dintr-un CICLU in care coboara cele 8 greutati odata cu turbina conf. inventie si fig. N/2, este un moment cand greutatea de la altitudinea minima, de pe circumferinta, se afla aproape in punctual C, langa secmentul de dreapta CC’, si numai in acel moment inaltimea celor 8 greutati de pe circumferinta care cedeaza energie este relativ egala cu inaltimea celor doua greutati care urmeaza sa se ridice, conf. inv. si fig. 1.

Conform celor redactate mai sus inaltimea celor 8 greutati de pe circumferinta care cedeaza energie, conf. fig. N/2 este relativ egala cu inaltimea celor doua greutati care urmeaza sa se ridice, acest moment este aleatoriu si numai dupa mai multe cicluri se repeta, diferenta dintre inaltimi este nesemnificativa si irelevanta pentru calcule ESTIMATIVE.

 

In concluzie un CICLU complet are 2 intervale diferite (cu doua faze distincte) si indifferent de unde se ridica cele doua greutati, la faza a doua, inainte de-a ajunge chesonul in punctul (A) sau dupa ce-a trecut chesonul de punctul (C), intervalul de timp precizat in proiect se respecta cu strictete, indiferent de diferenţa de nivel h, dintre poziţia iniţială şi cea finală la cele 7 inaltimi, deoarece in ciclul cu nr. 8 in intervalul mentionat se ridica greutatea G8’ in centrul turbinei, conf. inv. si fig. 1, datorita unei entropii controlate conf. inventie.

 

       Conf. fig. 1 si fig. N/2, raza circumferintei pe care se deplaseaza cele 8 puncte materiale este jumatate din inaltime.
        Conf. fig. 1 si fig. N/2, centrele de greutate ale celor 8 puncte materiale sunt pe circumferinta. 
        Conf. fig. 1 si fig. N/2, unghiurile dintre 2 chesoane consecutive sunt de 22.5 grade
        Conf. fig. N/2, punctual material care urmeaza sa se ridice (aproape vertical) de la altitudinea minima, se afla pe circumferinta in cadranul IV, la 275.6 grade, inainte de dreapta CC’ cu 5.6 grade.

      Inainte de-a incepe ciclul si terminarea ciclului este numai si numai atunci cand avem un punct material la altitudinea maxima a turbinei pe  dreapta CC’. Acel moment este locatia de incepere a ciclului si finalul ciclului.  Deci, acel moment este granita dintre cicluri.

       Conf. fig. 1 si fig. N/2, in momentul in care a inceput ciclul avem 8 puncte materiale pe circumferinta si 8 puncte materiale in centru.
       Conf. fig. 1 si fig. N/2, cand ajunge punctul material din cadranul II, la altitudinea maxima a turbinei pe  dreapta CC’, se termina ciclul.

 

      ATENTIE!  Toate ciclurile sunt identice.
      Intervalul de timp in care se produce un ciclu depinde numai si numai de rpm (rot/min) ale turbinei gravitationale.

      Un ciclu complet este numai daca turbina lucreaza la parametrii proiectati conf. inventie, celor doua faze si realizeaza o rotatie de 22.5 grade.

      Ridicarea celor doua greutati se face in 25% din timpul in care se produce un ciclu. Acest lucru este posibil numai dataorita faptului ca: la toate tipurile de turbine gravitationale avem in fiecare cheson drum partial inchis numai in al optulea ciclu, deci avem o entropie controlata, impusa de inventator, la fiecare ciclu, prin manipularea greutatilor, conf. inventie, c-un sistem de comandă şi control.

      Coborarea celor 8 greutati, se realizeaza in 75% din timpul in care se produce un ciclu. Acest lucru este posibil numai dataorita faptului ca: la toate tipurile de turbine gravitationale avem in fiecare cheson drum inchis numai in al optulea ciclu, deci avem o entropie controlata, impusa de inventator, la fiecare ciclu, prin manipularea greutatilor, conf. inventie, c-un sistem de comandă şi control.

 

       Sistemul de comandă şi control automat electronic sau fluid se va materializa sub forma unui bloc unitar care va conţine un număr corespunzător de intrări, pentru semnale informaţionale, şi de ieşiri pentru comenzii. Conexiunile funcţionale  dintre  elementele  reprezentate  sunt  clasice şi pot fi realizate prin procedurii simple.

 
       Un ciclu complet este o fractiune (NESEMNIFICATIVA) dint-o rot/min a turbinei gravitationale etc.

       Toate tipurile de turbine gravitationale la una rot/min are 16 cicluri, conf. inventie.

       Conf. fig. 1, momentul in care punctual material se ridica din cadranul IV, de la altitudinea minima si ajunge la jumatatea razei, exact in acel moment si punctul material care se ridica din centrul turbinei ajunge la jumatatea razei in cadranul II, inainte de-a ajunge pe circumferinta. Acest moment este scos in evidenta la fig. 1, pe dreapta  BB’, si numai in acest moment, timp de o fractiune dintr-un ciclu avem: 7 puncte materiale pe circumferinta, 7 puncte materiale in centru si numai 7 inaltimi, caci cele doua puncte materiale sunt la egala distanta de centrul turbinei gravitationale.

        Conf. inventie fig. 1, fig. 2 si fig. N/2, la ambele faze echilibrul dinamic la sistemul deschis semihibrid de la infrastructura turbinelor gravitationale mixte se realizeaza, in exteriorul sistemului deschis pe alt drum, prin franarea continua cu ajutorul mecanismelor de la multiplicatorul de turatie, a subansamblelor incluse in cele doua generatoare, si in aceeasi perioada de timp pentru recesiunea entropiei la ambele faze se franeaza turbina cu castig de energie, prin cuplarea pe exteriorul infrastructurii turbinei a cel putin  ~3 generatoare cu puteri diferite pe poz. 2. 1/e, conf. inventie, pentru a mentine o rot/min la arborele turbinei gravitationale cu castig de energie electrica.  

 

Atentie! Calculele se realizeaza conf. inventie, in doua faze DISTINCTE. Calculele conf. inventie, fig. 1 si fig N/2, sunt necesare numai la primul CICLU, pentru ca:

-conf. teoriei inventiei mileniului III functionarea turbinei gravitationale la parametrii proiectati se face in doua faze DISTINCTE, la fiecare CICLU, cu entropia controlata la fiecare faza ~99.9%, deoarece:

-La prima faza imediat dupa inceperea ciclului viteza celor 8 greutati incepe sa fie din ce in ce mai mare (se accelereaza continuu) in intervalul de 75%, cat dureaza coborarea lor conf. inv. si fig. N/2. Detalii la teoria inventiri in lucrarea cu titlul *Demonstratie grafica*

-Cand incepe a doua faza, cu ridicarea celor doua greutati si coborarea celor 7 greutati, conf. inventie si fig. 1, viteza turbinei gravitationale este din ce in ce mai mica (scade) pana incepe alt ciclu, conf. inventie. In faza a doua toate tipurile de turbine gravitationale folosesc din fig 1, conf. inventie pentru calcule, numai si numai al treilea moment inclus (ptr. sugerare).

-din acest motiv calculele cu formula lucrului mecanic (L=mgh) se realizeaza numai la un CICLU, la fiecare faza separat deoarece sunt distincte, deci nu se poate calcula ambele faze deodata precum au procedat pseudo-specialistii.

-daca se CASTIGA energie la primul CICLU se CASTIGA energie (lucru mecanic gratuit) la toate ciclurile pentru ca sunt IDENTICE.

 

Citez din lucrarile proprii 3 citate, pentru denigratori, pseudo-specialisti si papagali licentiati

“… Inventia este realizata de un grup cu 8 chesoane, cu 16 greutati: 8 greutati pe circumferinta si 8 greutati in centrul turbinei, care inainte de deblocare are 8 forte conservative = 8 parghii fara brat scurt, care in timpul functionarii se transforma in 8 forte neconservative, care rotesc arborele turbinei producand lucru mecanic gratuit si energie electrica aproape gratuita. Cele afirmate mai sus sunt dovedite cu teorie si calcule mai jos.

Grupul de forte neconservative nu au: un moment al fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic, si sunt diametral opuse fortelor conservative. Exploatarea grupurilor cu forte neconservative se realizeaza c-un sistem deschis cu parghii fara brat scurt, care interactioneaza cu *exteriorul* prin arborele turbinei si transmite miscarea de rotatie pe alt drum in exteriorul sistemului la generatoare. …”

 “… Turbinele gravitationale inainte de deblocare pentru functionare are structura metalica a celor opt chesoane conservativa si greutatile de pe circumferinta cu energie potentiala. Dupa deblocare in timpul functionarii prin manipularea celor 16 greutati egale conf. inventie, cele 8 chesoane prin rotire isi schimba caracterul, intr-un caracter distinctiv si devin 8 parghii de ordin zero, iar cele 8 greutati de pe circumferinta sunt 8 forte neconservative care rotesc turbina gravitatonala.

In tot timpul functionarii campul gravitational al pamantului conservativ (din afara sistemului de parghii neconservativ) atrage cele 8 greutati de pe circumferinta (8 forte neconservative) care produce lucru mecanic gratuit (conservativ) la arborele turbinei gravitationale care interactioneaza cu exteriorul prin multiplicator si cel putin 2 generatoare (utilizand alt drum in exteriorul sistemului).

Numai in acest mod prin interactiunile lor reciproce ajunge in echilibru structura neconservativa (a celor 8 parghii fara brat scurt) cu structura fortelor conservative si pentru prima data in era noastra se realizeaza implementarea grupurilor cu forte neconservative intr-un sistem conservativ cu castig gratuit de lucru mecanic la arborele turbinei gravitationale, cele afirmate mai sus sunt dovedite cu teorie si calcule mai jos

 

“… Grupurille cu forte neconservative contolate 99.99%, nu sunt compatibile cu:
Legile lui Newton, a doua Lege a Termodinamicii (legea entropiei) si cu Legea conservarii energiei.

Inventia nu incalca Legea conservarii energiei deoarece: numai in cazul in care caracteristicile miscarii mecanice a unui sistem sunt determinate doar de prezenta unor forte conservative, energia mecanica totala este o constanta a miscarii. E = T + V = constant. (E este energia mecanica totală, T este energia cinetica si V este energia potentiala).

 

Deci,  Legea conservarii energiei mecanice se respecta numai in cazul sistemelor conservative care folosesc forte conservative.

 

Cand caracteristicile miscarii sunt determinate de alte tipuri de forte, se vorbeste despre legea conservarii energiei numai in sens general.     

Inventia mileniului III  in timpul functionarii foloseste numai si numai grupuri cu forte neconservative.

 

Atentie! 
Formula lucrului mecanic (L=mgh) nu include si varianta in care greutatea aflata in camp gravitational este franata (sau tinuta fortat pe drumul parcurs) si de alte forte (multiplicator, generatoare etc). Numai din aceasta cauza calculele se realizeaza cu greutati in cadere libera si cu inaltime medie.

Conf. calcule estimative,  cu parametrii: una greutate m=8000kg (8000kg*8buc=64000kg) si h=10.5m,
realizate de inventator. Inaltimea corecta pentru a calcula energia cedata de cele 8 greutati integral (complet), la prima faza in intervalul de cel putin 75% cat dureaza coborarea lor, este intre h=5.25m (energie minima cedata) si h=7.875m (energie maxima cedata) conf. inv. si fig. N/2.

Daca pentru calcule se foloseste formula lucrului mecanic (L=mgh), la fiecare greutate din cele 8 greutati se poate face calcule corecte numai in cadere libera, cu inaltimea proprie corespunzatoare figurii N/2, pentru ca: 

la prima faza, dupa deblocare, cele 8 parghii fara brat scurt, nu are: un moment a fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic etc.

Atentie!  
(citez din lucrarea cu titlul Turbina gravitationala mixta)

Greutatile care coboara fortat numai 1.31m (media celor 8 inaltimi), sunt tinute in FRAU, franate continuu conf. inventie, de multiplicatorul de turatie si cele doua generatoare.

– daca n-ar fi franate continuu conf. inventie; dupa deblocarea celor 8 greutati (8 parghii fara brat scurt), greutatile de pe circumferinta in mai putin de-o fractiune de ciclu din cadranele I si IV vor ajunge in cadranele II si III in sens trigonometric, mai inainte de-a ridica greutatea de la altitudinea minima spre centrul turbinei.

 – daca n-ar fi franate continuu conf. inventie; dupa deblocarea celor 8 greutati (8 parghii de ordin zero), rotatia turbinei cu 22.5 grade pentru un ciclu nu se mai RESPECTA deoarece fiecare greutate realizeaza o rotatie de aproximativ 180 de grade intr-o fractiune de ciclu.

– exemplu: daca n-ar fi franate continuu conf. inventie; dupa deblocarea celor 8 greutati (8 parghii de ordin zero), greutatea G1 care stationeaza pe circumferinta se deplaseaza, BRUSC (subit, brutal, fulgerator etc), odata cu turbina aproximativ 180 de grade intr-o fractiune de ciclu.

Pentru a exploata aceste forte neconservative, sistemul deschis cu 8 parghii fara brat scurt, interactioneaza cu *exteriorul* prin arborele turbinei si transmite miscarea de rotatie pe alt drum in exteriorul sistemului, la cel putin doua multiplicatoare si mai multe generatoare, conf. inventie.”

 

Calcule estimative subevaluate cu formula L=mgh, pentru 8 parghii de ordin zero

Atentie! 
Formula lucrului mecanic (L=mgh) nu include si varianta in care greutatea aflata in camp gravitational este franata (sau tinuta fortat pe drumul parcurs) si de alte forte (multiplicator, generatoare etc). Numai din aceasta cauza calculele se realizeaza cu greutati in cadere libera si cu inaltime medie.

Conf. calcule estimative,  cu parametrii: una greutate m=8000kg (8000kg*8buc=64000kg) si h=10.5m,
realizate de inventator. Inaltimea corecta pentru a calcula energia cedata de cele 8 greutati integral (complet), la prima faza in intervalul de cel putin 75% cat dureaza coborarea lor, este intre h=5.25m (energie minima cedata) si h=7.875m (energie maxima cedata) conf. inv. si fig. N/2.

Daca pentru calcule se foloseste formula lucrului mecanic (L=mgh), la fiecare greutate din cele 8 greutati se poate face calcule corecte numai in cadere libera, cu inaltimea proprie corespunzatoare figurii N/2, pentru ca: 

la prima faza, dupa deblocare, cele 8 parghii fara brat scurt, nu are: un moment a fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic etc.

Pentru a exploata aceste forte neconservative, sistemul deschis cu 8 parghii fara brat scurt, interactioneaza cu *exteriorul* prin arborele turbinei si transmite miscarea de rotatie pe alt drum in exteriorul sistemului, la cel putin doua multiplicatoare si mai multe generatoare, conf. inventie.

 

Calcule estimativesubevaluate la PRIMA FAZA,
cu parametrii: una greutate m=8000kg (8000kg*8buc=64000kg) si h=10.5m. Conf. calcule estimative realizate de inventator, inaltimea corecta pentru a calcula energia cedata de cele 8 greutati integral (complet), la prima faza in intervalul de cel putin 75% cat dureaza coborarea lor, este intre h=5.25m (energie minima cedata) si h=7.875m (energie maxima cedata) conf. inv. si fig. N/2.

 

Determinarea bilantului energetic, la cele 8 parghii fara brat scurt, la primul ciclu.

Atentie!
Determinarea bilantului energetic, la cele 8 forte neconservative (8 parghii de ordin zero), se face calculand separat fiecare faza distincta. Se face diferenta si rezulta lucrul mecanic gratuit, CEDAT la multiplicatorul de turatie si generatoare pentru transformare in energie electrica.

Energia consumata (primita) de multiplicator si generatoare rezulta numai daca se scade din energia cedata de cele 8 greutati (3605616J) la prima faza, energia primita (823200J) de cele doua greutati care se ridica, la a doua faza, conf. inventie, si rezulta: 3605616J – 823200J = 2782416J castig gratuit de lucru mecanic, fiindca forta de gravitaţie este gratuita.

In prima faza la toate tipurile de turbine gravitationale se consuma cel putin 75% din timpul in care se produce ciclul, viteza turbinei este din ce in ce mai mare (creste)  conf. inventie si fig. N/2.

In prima faza se cupleaza la arborele turbinei multiplicatorul de turatie si cele doua generatoare si se calculeaza cu formula lucrului mecanic, energia cedata de cele 8 greutati, in cadere libera, conf. inventie si fig. N/2: 8000(kg)*5.74875(m)*8(buc)*9.8 = 3605616J.

 

Calcule estimative subevaluate la FAZA A DOUA.
Cand incepe a doua faza, cu ridicarea celor doua greutati, conf. inventie, viteza turbinei gravitationale este din ce in ce mai mica (scade) pana incepe alt ciclu, conf. inventie.

1 – sunt cuplate la arborele turbinei multiplicatorul de turatie si cele doua generatoare.
2 –se ridica greutatea de la altitudinea minima spre centrul turbinei conf. inv. si fig. 1.
3 –se calculeaza numai intervalul de cel mult 25% dintr-un CICLU in care se ridica cele doua greutati si castigul de la cele 7 greutati care coboara odata cu turbina conf. inventie si fig. 1.

Cele 2 greutati care se ridica conf. inventie si fig. 1, la faza a doua, nu afecteaza in niciun fel cele 7 greutati care coboara deoarece:
cele 2 greutati sunt ridicate cu energie electrica din afara sistemului deschis si nu afecteaza in niciun fel cele 7 greutati care coboara, in acelasi interval de timp in faza a doua, deoarece intre ele nu exista interactiune. Ambele operatii, in faza a doua, au actiune distincta si nu se influenteaza reciproc.

-Conf. formula lucrului mecanic, forta de gravitatie atrage cele doua greutati (G8’ si G8”) la fel si daca le ridicam in timpul functionarii ciclice a turbinei precum si daca le calculam SEPARAT, deoarece rezultatul este acelasi.
-Energia cedata de cele 7 greutati, indiferent de valoarea ei, la faza a doua, este inclusa in energia cedata de cele 8 greutati, la prima faza, conf. inventie.

Energia pierduta (consumata) de cele 2 greutati care se ridica conf. inventie si fig. 1, este de: 16000(kg)*5.25(m)*9.8 = 823200J. Inaltimea celor doua greutati este de 10.5m (10.5/2=5.25), conf. inventie si fig. 1.

Se face diferenta si rezulta: 3605616J – 823200J = 2782416J castig continuu GRATUIT deoarece la toate turbinele gravitationale in tot timpul functionarii se autoalimenteaza din afara sistemului DESCHIS de parghii, din castigul propriu, din reteaua de distrubutie proprie cu curent electric, conf. inventie.

Deci castigul gratuit de lucru mecanic este ~2700000J in tot timpul functionarii, la fiecare ciclu.
Acest castig de energie (lucru mecanic) de 2700000J este si ratia progresiei aritmetice (castig gratuit).
Puterea utila = Lucru mecanic/timp = 2700000J/1s = 2700000W = 2700 KW = 2700 KWh  = ~2.7MWh.
24(ore)*30(de zile)= 720 de ore.

Daca turbina gravitationala functioneaza numai 30 de zile avem: 2.7MWh *720 de ore = ~1900MW
Daca turbina functioneaza un an, avem: 365*24=8760 de ore; 2.7MWh*8760 de ore = ~23600MW

Un castig GRATUIT de 8760 de ori mai mare, numai intr-un an, deoarece forta de gravitatie roteste turbina si realizeaza castigul de lucru mecanic gratuit si energie ELECTRICA aproape gratuita, conf. inventie.

 

Castigul de energie electrica aproape gratuit la o singura centrala cu turbine gravitationale, conf. inventiei.

Conform fig. 6, avem 10 hale industriale. Dacă în fiecare hală avem 20 turbine gravitationale, la 10 hale, conf. inventie, vom avea 200 turbine gravitaţionale, si rezultă: conf. calculelor de mai sus la o turbina avem ~2.7MW;  la 200 turbine gravitationale rezultă: 200 x 2.7 = 540MW.

Daca centrala gravitationala functioneaza 30 de zile avem: 540MW * 720 de ore = ~388800MW
Daca centrala gravitationala functioneaza un an avem: 540MWh * 8760 de ore = ~4730400MW

Suprafaţa necesară pentru o centrală electrică gravitaţională cu 200 turbine (inclusiv soseaua de centura a centralei), conf. invenţiei si fig. 6,  este de ~500m², greutatea unei turbine gravitationale (cu parametrii: m=8000kg (8*8000kg=64000kg) si h=10.5m) este de m (masa totala) = ~240000kg (cele 16 greutati =128000kg si constructia metalica = ~112000kg).

Pe aceeaşi suprafaţă daca se dubleaza numărul de rot/min (rpm) la arborele turbinei gravitationale, producţia de energie electrică se dublează fără cheltuieli suplimentare de producţie.

Pare de necrezut, cine poate infirma calculele s-o faca, adecvat inventiei, in doua faze, cu aceleasi formule si date pentru calcule utilizate de inventator.   

 

Atentie!
Calcule estimative subevaluate la nivelul unui elev de calasa a IV-a,
pentru denigratori, explic castigul (in plus) de la greutatile care coboara,  intr-un ciclu, in 2 faze, in timpul functionarii turbinei conf. inventie, fig. 1 si fig. 2/N. Citez din lucrarile care sustin inventia:

“… -daca ciclul este de ~8 secunde, la prima faza in 6 sec. coboara 8 greutati (8 forte neconservative). 

-daca ciclul este de ~8 secunde, la faza a doua in 2 secunde coboara 7 greutati (7 forte neconservative) si se ridica 2 greutati (aproape vertical, 2 forte conservative). 

-60/8=7.5 secunde si rezulta ~7 cicluri/min. La prima faza coboara 8 gr.*7 cicluri = 56 greutati/minut. 

-La a doua faza coboara 7 greutati*7 cicluri = 49 greutati si se ridica 2 greutati*7 cic. = 14 greutati/min. 

-Energia cedata de cele 7 greutati, indiferent de valoarea ei, la faza a doua, este inclusa in energia cedata de cele 8 greutati, la prima faza, conf. inventie. 

-Intr-un ciclu, in ~8 secunde, la ambele faze rezulta: 8 greutati – 2 greutati (pentru pierderi) = 6 greutati.

-Intr-un minut, in ~7 cicluri rezuta: 56 greutati – 14 greutati = 42 greutati.

-In 60 de minute avem un castig de: 42 greutati*60 minute = 2520 greutati intr-o ora. 

-In 24 de ore rezulta 2520 greutati*24 ore = 60480 greutati. 

-Intr-o luna: 24 de ore*30 de zile = 720 de ore*60480 greutati = 43545600 greutati

-Daca greutatea are 1 kg, la 43545600 greutati, rezulta: un castig de  43545600kg 

-Forta F este echivalenta cu greutatea unei mase de  43545 tone.

-Daca greutatea are 8 tone, la 43545600 greutati, rezulta: 8 tone*43545600 gr. = 348364800 tone.
-Un castig gratuit de 43545600 greutati, conform inventie, numai intr-o luna. 

Calcule estimative subevaluate cu formula lucrului mecanic (L=mgh),
si pentru exemplu dat la nivelul unui elev de calasa a IV-a

Atentie!
Daca se foloseste formula lucrului mecanic (L=mgh), la fiecare greutate din cele 8 greutati se poate face calcule corecte numai cu inaltimea proprie corespunzatoare figurii N/2,

Se scade 25% din cele 8 greutati, pentru ridicarea celor 2 greutati, in fiecare ciclu, la a doua faza
-daca ciclul este de ~8 secunde, la prima faza in 6 sec. coboara 8 greutati (8 forte neconservative)

-daca ciclul este de ~8 secunde, la faza a doua in 2 sec. coboara 7 greutati (7 forte neconservative) si se ridica 2 greutati (aproape vertical, 2 forte conservative).
-Energia cedata de cele 7 greutati, indiferent de valoarea ei, la faza a doua, este inclusa in energia cedata de cele 8 greutati, la prima faza, conf. inventie.

Si rezulta castig estimativ gratuit de lucru mecanic la fiecare ciclu, inclusiv la primul ciclu.

8 greutati – 2 greutati (pentru pierderi diverse) = 6 greutati .   6greutati*8000kg*5.25m*9.8 = 2469600J

Deci castigul gratuit de lucru mecanic este ~2469600J in tot timpul functionarii, la fiecare ciclu.
Acest castig de energie (lucru mecanic) de 2469600J este si ratia progresiei aritmetice (castig gratuit).

Puterea utila = Lucru mecanic/timp = 2469600J/1s = 2469600W = 2469 KW = 2469 KWh  = ~2.4MWh.
24(ore)*30(de zile)= 720 de ore.

Daca turbina gravitationala functioneaza numai 30 de zile avem: 2.4MWh*720 de ore = ~1720MW
Daca turbina functioneaza un an, avem: 365*24=8760 de ore; 2.4MWh*8760 de ore = ~21024MW

Cine poate anula calculele inventatorului s-o faca adecvat inventiei, numai la primul ciclu in doua faze. Atentie! Daca este castig de energie la primul ciclu, este castig de energie la toate ciclurile, fiindca toate ciclurile in timpul functionarii turbinelor gravitationale sunt identice.

 

Calcule estimative care sustine calculele anterioare

Calcule cu parametrii: una greutate m=8000kg (8000kg*8buc=64000kg) si h=10.5m. Conf. calcule estimative realizate de inventator, inaltimea corecta pentru a calcula energia cedata de cele 8 greutati integral (complet), la prima faza in intervalul de cel putin 75% cat dureaza coborarea lor, este intre h=5.25m (energie minima cedata) si h=7.875m (energie maxima cedata) conf. inv. si fig. N/2.

Deci pentru calcule, la prima faza, coboara 8 greutati ~75% din intervalul de timp in care se produce un ciclu. Avem bratul scurt de ~1.3m. Si rezulta: F1 = 8000(kg)*8(buc)*9.8 = 627200N; 627200N*7.875(m) = 4939200(Nm)

 

Calcule cu momentele fortelor.
Detalii la calcule, in lucrarea *Legile I.SABAU pentru *N* grupuri cu parghii de ordin zero* link:  
http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/pirghie%20.0..html

Momentele fortelor la arborele turbinei gravitationale

Deci pentru calcule, la prima faza, coboara toate cele 8 greutati ~75% din intervalul de timp in care se produce un ciclu.Conf. inventie, cu 6 greutati cu brat scurt de ~1.3m. Brat lung = 5.25 m (~2.625 m). Si rezulta: F1 = 8000(kg)*6(buc)*9.8 = 470400N; 470400(N)*2.625(m) = 1234800Nm.     

 

Momentul fortei = 1234800Nm.     

          F2 = {470400(N)*2.625(m)} : 1.3m = 949840N, forta cu care se produce energie (lucru mecanic).
          F2 = (470400N*2.625m = 1234800Nm) : 0.03m;
          F2 = (1234800Nm : 0.03m = 41160000N); (F2 = forta de la arboreale turbinei gravitationale);

 

Calcule cu momentul fortei de  1234800Nm

          M (general) = 9550*1(kw)/3000(rpm) = 3,18(Nm)
          P = M*n/9550 = (…) kw
          P =   1234800Nm*3000/9550 =  384895 kw = ~380 MW     

Pare de necrezut, cine poate infirma calculele s-o faca, adecvat inventiei, in doua faze, cu aceleasi date pentru calcule utilizate de inventator. Se poate realiza usor 3000 RPM, cu 1 + 2 + 2 = 5 multiplicatoare conf. inventie, aceasta multiplicare in trei trepte are pierderi mari, compensate cu cele ~3000 rpm.

 

Ex. de calcul cu formula pârghiei de ordin zero (cu brat scurt ipotetic):

Calcule ptr multiplicatorul de turatie: F1’ = Lucrul mecanic de la arborele turbinei roteste pinionul multiplicatorului datorita parghiei de ordin 2; b1’ = 0.13m (raza pinionului) ; b2’ = 1,3m (raza rotii dintate montata pe arborele turbinei); F1’ = (F2’*b2’) : b1’ ; (41160000N*1.3m) = 53508000Nm;
Momentul fortei = 53508000Nm.     

53508000 : 0.13 = 411600000N, bruscheaza subit turbina, daca nu este actionata cu cel putin 2 multiplicatoare si cu mai multe generatoare, conf. inventie.

Calcule cu momentul fortei de 53508000Nm

          M (general) = 9550*1(kw)/3000(rpm) = 3,18(Nm)
          P = M*n/9550 = (…) kw
          P =  53508000*1000/9550 =  5602930 kw = 5602 MW     

Pare neverosimil, cine poate infirma calculele s-o faca, adecvat inventiei, in doua faze, cu aceleasi date pentru calcule utilizate de inventator. Se poate realiza usor 1000 RPM, cu 1 + 2 + 2 = 5 multiplicatoare conf. inventie, aceasta multiplicare in trei trepte are pierderi mari, compensate cu cele ~1000 rpm.

 

 Conform fig. 6, avem 10 hale industriale. Dacă în fiecare hală avem 20 turbine gravitationale, la 10 hale, conf. inventie, vom avea 200 turbine gravitaţionale, si rezultă: conf. calculelor de mai sus la o turbina avem ~5600 MW;  la 200 turbine gravitationale rezultă: 200 x 5600 MW = 1120000 MW.

Suprafaţa necesară pentru o centrală electrică gravitaţională cu 200 turbine (inclusiv soseaua de centura a centralei), conf. invenţiei si fig. 6,  este de ~500m², greutatea unei turbine gravitationale (cu parametrii: m=8000kg (8*8000kg=64000kg) si h=10.5m) este de m = ~240000kg (cele 16 greutati =128000kg si constructia metalica = ~112000kg).

Pe aceeaşi suprafaţă daca se dubleaza numărul de rot/min (rpm) la arborele turbinei gravitationale, producţia de energie electrică se dublează fără cheltuieli suplimentare de producţie.  

 

MOMENTELE FORTELOR de la infrastructura turbinei gravitationale mixte, privind numai si numai cele 8 parghii de ordin zero (active).

Pentru pseudo-specialisti, nespecialisti, amatori etc. care nu inteleg momentele fortelor la turbinele realizate dintr-un grup de 8 chesoane, cu 8 forte neconservative, redactez urmatoarele detalii: 


Din momentul cand se tracteaza greutatea, aproape vertical,  de pe circumferinta din punctul (A) pana ajunge in centrul turbinei, momentul fortei, produce pierderi in cadranul IV.


In acelasi timp (in acelasi ciclu), momentul fortei produce in sens opus (contrar) aceeasi valoare si in cadranul II, prin tractarea greutati, aproape vertical, din centru pana ajunge pe circumferinta.

Din aceste motivatii momentul fortei se anuleaza reciproc, deoarece in acelasi ciclu are doua valori egale dar contrare (opuse).


Astfel ce se pierde in cadranul IV se castiga in cadranul II, rezultand anularea reciproca a momentelor egale si de sens contrar (opuse).


Asijderi se-ntampla si la vectorul de poziție al punctului de aplicație al forței din cadranul IV caci este contrar (opus) vectorului de poziție al punctului de aplicație al forței din cadranul II.


Aidoma se-ntampla si la bratele pentru care se calculeaza momentele fortelor deoarece un brat este in cadranul IV si cel de-al doilea in cadranul II, conf. inv. si fig. 1, se anuleaza caci au valori egale dar opuse (contrare)


Chiar daca tractarea, aproape verticala, se produce inainte de-a ajunge chesonul in punctul (A) sau dupa ce-a trecut chesonul de punctul (A), deoarece cat se pierde in cadranul IV se castiga in cadranul II.


 Momentele fortelor din cadranele IV si II nu afecteaza in nici un fel excentricitatea permanenta, deoarece cele doua momente ale fortelor sunt de sens contrar (opus), si se anuleaza reciproc.

 

Din cele redectate mai sus rezulta castig de lucru mecanic gratuit la toate cele 8 parghii de ordin zero, fiindca:
la prima faza, dupa deblocare, cele 8 parghii fara brat scurt, nu are: un moment a fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic etc.

Atentie! 
Daca pentru calcule se foloseste formula lucrului mecanic (L=mgh), la fiecare greutate din cele 8 greutati se poate face calcule corecte numai in cadere libera, cu inaltimea proprie corespunzatoare figurii N/2.

Formula lucrului mecanic (L=mgh) nu include si varianta in care greutatea aflata in camp gravitational este franata (sau tinuta fortat pe drumul parcurs) si de alte forte (multiplicator, generatoare etc). Numai din aceasta cauza calculele se realizeaza cu greutati in cadere libera si cu inaltime medie.

Conf. calcule estimative,  cu parametrii: una greutate m=8000kg (8000kg*8buc=64000kg) si h=10.5m,
realizate de inventator. Inaltimea corecta pentru a calcula energia cedata de cele 8 greutati integral (complet), la prima faza in intervalul de cel putin 75% cat dureaza coborarea lor, este intre h=5.25m (energie minima cedata) si h=7.875m (energie maxima cedata) conf. inv. si fig. N/2.

Pentru a exploata aceste forte neconservative, sistemul deschis cu 8 parghii fara brat scurt, interactioneaza cu *exteriorul* prin arborele turbinei si transmite miscarea de rotatie pe alt drum in exteriorul sistemului, la cel putin doua multiplicatoare si mai multe generatoare, conf. inventie

 

Referitor la inaltimea celor 8 greutati, conf. inventie, fig. 1 si fig. N/2.

Greutatea G8, care se ridica, aproape vertical, din pozitia A pana in pozitia C’- D’, anuleaza si inaltimea completa a greutatii G1 care coboaara din pozitia C’- D’ deodata cu turbina gravitationala si in sensul de rotatie al turbinei, 22.5 grade, deoarece in fiecare ciclu se pot anula numai doua parghii egale ca valoare, pentru ca se deplasea in sensuri diferite cu valori unghiulare egale, cu aceeasi inaltime, conf. inventie, fig. 1 si fig. N/2, acest lucru este dovedit cu calcule, la exemplul elementar, la prima proba si la inventie, in prefata lucrarii cu titlul *turbina gravitationala mixta*.

 

Calcule estimative subevaluate cu formula *Lucrului mecanic multiplu*
(Lmm = x(6mgh),
cu parametrii: m=64000kg si h=~5.74875m (inaltimea medie a celor 8 greutati in cadere libera).

Aceasta formula se poate utiliza numai dupa atestarea lucrarii cu titlul *Lucru mecanic multiplu*

Lmm = x(6mgh);   Lmm = x[6(buc)*8000(kg)* ~5.74875(m)*9.8 = ~3605000J].

Valoarea fi-va mult mai mare daca se imulteste si cu coeficentul “x”, datorita formulei lucrului mecanic multiplu calculele se face mai repede si mai usor. Coeficientul “x” de la parghii de ordin zero este diferit de coeficientul “x” de la Lmm.

 

Avantajele celor 8 parghii de ordin zero (8 forte neconservative)

– Inventia produce energie electrica cu cele mai mici preturi din era noastra, fara poluare, si rezolva energia viitorului. Inventia este o punte de legatură intre fortele conservative si grupurile de forte neconservative.

– materia prima este forta de gravitatie nepoluanta. Materia prima fiind gratuita, turbina conf. inventie produce lucru mecanic gratuit si energie electrica aproape gratuita cu putere mica sau oricat de mare, cu asamblare in: vile, firme, orase, pe munte, pe apa, sub pamant, in pustiu etc.–turbinele conf. inventie daca se implementeaza la nivel mondial reduce poluarea pe pamant cu cel putin 25%, prin: sere, irigatii, baraje de verdeata si opreste estinderea desertului prin realizarea unor oaze de verdeata cu apa extrasa de la adancimi foarte, foarte mari fiindca foloseste lucru mecanic gratuit, care produce curent electric aproape gratuit.– turbinele conf. inventie ne ajuta si daca sunt furtuni solare sau furtuni electromagnetice (care distrug sistemele informationale) si fac imposibil de furnizat energia electrica cu procedeul clasic. Turbina conform inventie are o retea proprie de distributie in zona in care se asambleaza.


–turbinele conf. inventie vor inlocuii toate tipurile de turbine: eoliene, hidraulice, centrale electrice, centrale termoelectrice, centrale nuclearo-electrice etc. Atentie! Domnilor licentiati in domeniu: proiectarea incepe de la generatorul electric disponibil (de la toate tipurile de turbine inlocuite cu turbina gravitationala), continua cu multiplicatorul si se termina cu proiectarea turbinei.


– Atentie! Turbinele gravitationale rezolva pentru viitor, si problema apei potabile (pneuria de apa), fiindca permite desalinizarea apei cu costuri de productie foarte, foarte mici, pentru ca energia folosita pentru desalinizare este aproape gratuita.

– turbinele conf. inventie nu au nevoie de o retea de distributie pentru ca are reteaua proprie de distributie in zona in care se asambleaza: vile, firme, sate, orase, pe munte, pe apa, sub apa, sub pamant, oriunde in desert etc., fiindca se fabrica in firme speciale, se transporta, si se asambleaza oriunde este nevoie.

 

Teoria entropiei la grupul de parghii fara brat scurt
(8 forte neconservative controlate 99.9%)

ENTROPIA (scurt istoric)
Entropia este unul dintre cele mai controversate concepte descrise vreodata. Clausius, care a descoperit aceasta proprietate naturala in 1865, a utilizat acest termen (in germana “entrepein” si in greaca entrope, schimbare) ca sa defineasca conversia energiei. Dintr-un punct de vedere termodinamic.

 În univers există un dezechilibru constitutiv, în totalitatea lui, altminteri totul ar îngheţa şi s-ar opri ireversibil. Haosul îşi are rolul lui. Entropia, o măsură a haosului, duce la dispersarea energiei utile, la moartea universului, ireversibilă. Şi totuşi, o tendinţă opusă, de scădere a entropiei, de echilibru, de cristalizare, de permanenţă a identităţii există în acelaşi timp.

La toate tipurile de materie cu sau fără viaţa. Materia este o formă de energie, si poate avea mai multe forme de existenţă şi manifestare. Toate tipurile de energie pot fi convertite intre ele.

Descoperirea lui Claudius s-a bazat pe ciclul Carnot – ca nici o masina nu este perfect eficienta. In acest proces o anumita cantitate de energie nu mai poate fi refolosita. In ciuda convesiei energiei partea nerecuperata a acesteia este integrata in Univers sub forma de caldura. In acelasi timp, simultan, la o alta scara, temperatura universului scade pe masura ce universal se extinde.

Legile clasice ale fizicii sunt modificate de teoria cuantica, mai ales la temperaturi scazute, viata este un astfel de exemplu. Viata pare sa fie o exprimare ordonata a materiei, fara a fi bazata exclusiv pe tendinta acesteia de a merge de la ordine spre dezordine, ci pe ordinea care deja exista si care este mentinuta.

Aceasta tendinta opusa, de scadere a entropiei, de echilibru, este realizata la un nivel superior, nivel la care in permanenta entropia grupurilor cu forte neconservative sunt tinute in echilibru conf. inventiei mileniului III, inregistrata la OSIM cu CBI nr. 443 din 29.03.93, cu titlul *Instalatie gravitationala*, care in timpul functionarii foloseste grupuri cu parghii de ordin zero (fara brat scurt).Aceasta inventie cu titluridiverse, este reinregistrata continuu la OSIM pana fi-va breveta in tara sau in alte state din lume.

 

Legea I. Sabau pentru grupuri cu forte neconservative, cu entropie controlata 99.9%.

In toate domeniile se doreste de fiecare specialist sa actioneze cu mai multe parghii. In era noastra (din anul 1993) exista grupuri cu parghii de ordin zero si de ordin 1, care sunt denigrate de pseudo-specialisti.

Parghia clasica este o bara rigida c-un punct de sprijin si doua brate, un mecanism simplu util pentru amplificarea fortei. Parghiile de ordin 1, 2 si 3 produce lucru mecanic, partial gratuit. Cu cat bratul lung al parghiei este mai mare (mai lung), si lucrul mecanic partial gratuit este mai mare.

 

Exemplu priviind un balansoar si o parghie clasica
Parghia cu brat scurt are echilibru dinamic numai la punctul de sprijin si este o forta conservativa.

Dau un exemplu:
dintr-un balansoar realizam o parghie clasica daca in stanga se pune o masa de m=20kg, la jumatatea distantei din lungimea bratului (lungimea bratului este de 2m). La acelasi balansoar in dreapta se pune m=10kg, dar fi-va pusa la capatul bratului, la 2m de punctul de sprijin. In aceasta situatie nu se inclina leaganul (deci parghia este in echilibru).

Egalitatea, echilibrul se pastreaza numai daca fiecare greutate cade liber cu inaltimea (h) corespunzatoare distantei fata de centrul de sprijin.

Daca folosim simboluri, avem: (2m)gh, pentru energia potentiala primita de greutatea din stanga, si mg(2h) pentru energia potentiala pierduta de greutatea din dreapta.  Deci ambele sunt egale cu 2mgh deoarece energia potentiala primita si energia potentiala pierduta sunt egale si din aceasta cauza energia lor este conservativa, fiindca energia potentiala a unui corp se poate defini numai pentru cazul fortelor sau campurilor conservative.

 

Deci, cele doua energi potentiale din exemplu dat sunt CONSERVATIVE, pargia este in camp conservativ, forta de gravitatie este conservativa si din aceasta cauza si forta parghiei este conservativa.

 

Grupul celor 8 parghii fara brat scurt, roteste turbina si produce la arbore lucru mecanic gratuit (la fiecare ciclu) datorita grupului cu forte *NECONSERVATIVE* (forte neconventionale, atipice etc), fiindca nu are: un moment a fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic etc.

Turbina gravitationala are 8 parghii de ordin zero (fara brat scurt) realizate cu 8 forte de greutate (G) pe circumferinta numai in cadranele 1 si 4, in sens trigonometric. Turbina este o constructie metalica simpla cu opt chesoane echipate cu mijloace de ridicat pentru a ridica o greutate numai in faza a doua, la fiecare ciclu conf. inventie. 

Cele 8 greutati prin rotire isi schimba caracterul si devin *8 parghii de tip nou (de ordin zero) fara brat scurt*. Aceste 8 forte neconservative, controlate ~99.9%, amplifica la arborele turbinei lucru mecanic produs gratuit, conf. inventie si produce energie electrica aproape gratuita oriunde si oricat este necesara.

Inventia este o punte de legatura intre fortele conservative si grupurile cu forte neconservative. Inventia functioneaza si cu grupuri de parghii de ordin 1 dar castigul de energie electrica este cu foarte, foarte mult mai mic.

 

Inventia nu incalca legea conservarii energiei deoarece:
in cazul in care caracteristicile miscarii mecanice a unui sistem sunt determinate doar de prezenta unor forte conservative, energia mecanica totala este o constanta a miscarii. E = T + V = constant. (E este energia mecanica totală, T este energia cinetica si V este energia potentiala).

Deci, legea conservarii energiei mecanice se respecta numai in cazul sistemelor conservative care folosesc forte conservative.

 

Cand caracteristicile miscarii sunt determinate de alte tipuri de forte, se vorbeste despre legea conservarii energiei numai in sens general.

Turbinele gravitationale foloseste grupuri cu forte neconservative noutate absoluta in domeniu. Inventia dupa implementare produce energie electrica cu cele mai mici preturi din era noastra, fara poluare, rezolva energia viitorului si inlocuieste toate tipurile de turbine, inclusiv centrale electrice, centralele termoelectrice, centralele nuclearo-electrice etc.

Grupurile cu forte neconservative, grupuri cu parghii fara brat scurt, produce lucru mecanic gratuit (la arborele turbinei) si curent electric aproape gratuit cu cel putin 2 generatoare, conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2. 

Legea I. Sabau pentru grupuri cu forte neconservative, cu entropie controlata (sau o ramura noua la a doua Lege a Termodinamicii) a impus utilizarea fortei de gravitatie din mediul inconjurator pentru a fi convertita in energie electrica aproape gratuita, printr-o organizare controlata a grupurilor de forte neconservative din structura foarte simpla a turbinelor gravitationale.

Turbinele gravitationale inainte de deblocare pentru functionare are structura metalica a celor opt chesoane conservativa si greutatile de pe circumferinta cu energie potentiala. Dupa deblocare in timpul functionarii prin manipularea celor 16 greutati egale conf. inventie, cele 8 chesoane prin rotire isi schimba caracterul, intr-un caracter distinctiv si devin 8 parghii de ordin zero, iar cele 8 greutati de pe circumferinta sunt 8 forte neconservative care rotesc turbina gravitatonala.

In tot timpul functionarii campul gravitational al pamantului conservativ (din afara sistemului de parghii neconservativ) atrage cele 8 greutati de pe circumferinta (8 forte neconservative) care produce lucru mecanic gratuit (conservativ) la arborele turbinei gravitationale care interactioneaza cu exteriorul prin multiplicator si cel putin 2 generatoare (utilizand alt drum in exteriorul sistemului).

Numai in acest mod prin interactiunile lor reciproce ajunge in echilibru structura neconservativa (a celor 8 parghii de ordin zero, fara brat scurt) cu structura fortelor conservative si pentru prima data in era noastra se realizeaza implementarea grupurilor cu forte neconservative intr-un sistem conservativ cu castig gratuit de lucru mecanic la arborele turbinei gravitationale.

Grupurile cu forte neconservative vor completa fortele neconservative cunoscute pana acum: forța de frecare, forțele de contact, forța de tensiune și rezistența la mișcare a aerului. Forțe conservative sunt: forta de gravitatie, forta electromagnetica, forta elastica etc. Fortele de contact direct: la frecare, la intindere, la arcuri etc. Fortele de contact la distanta: forta gravitationala, electrica si magnetica.

Conf. inventie entropia contolata nu are o formula proprie, la fiecare faza se realizeaza calcule energetice separate si din prima faza se scade cele doua greurati care se ridica la faza a doua.

Forta de gravitatie actioneaza cele 8 forte neconservative datorita conditiilor create in sistemul deschis (semihibrad) al turbinelor gravitationale care permite cresterea controlata a entropiei la prima faza si impune descresterea controlata a entropiei la faza a doua conf. teoriei inventiei mileniului III.

Aceasta crestere si descrestere a entropiei realizeaza castig de energie electrica la fiecare ciclu si la ambele faze conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2.

Sistemul deschis semihibrid (este un sistem hibrid atipic), al celor 8 parghii de ordin zero, fara brat scurt (8 forte neconservative), are in interiorul lui un sistem izolat (inchis numai in legatura cu entropia) si in exteriorul sistemului este deschis. Deci cele 8 parghii de ordin zero in exteriorul sistemului fi-va deschis si in interior este izolat (inchis), cu toate ca structura interactiunilor energetice se modifica pe parcursul fiecarui ciclu la ambele faze, cu castig de energie (lucru mecanic gratuit).

Sistemul deschis al celor 8 parghii de ordin zero (8 forte neconservative) este un *hibrid mai special, atipic* numit de inventator *Sistem deschis semihibrid* (deci sistemul este un HIBRID atipic).

Momentele de expansiune a entropiei, la prima faza si recesiunea entropiei la faza a doua sunt controlate 99.9% de un sistem de comanda si control automat conf. unei proceduri clasice (adaptat la inventie), astfel incat valorile entropiei la fiecare faza, intre cele doua faze, si la granita dintre cicluri (la inceput de ciclu si la sfarsitul ciclului) sa fie cu o variatie de entropie a sistemului la valoarea parametrilor proiectati.

Conf. celor redactate mai sus, pentru prima data in lume se controleaza 99.9% entropia grupurilor de forte neconservative (la sistemele deschise semihibride). Detalii si in descrierea inventiei.

Sistemul deschis semihibrid al celor 8 parghii de ordin 0 (8 forte neconservative) are in interiorul fiecarui ciclu un sistem izolat (inchis numai in legatura cu entropia). Acest sistem fizic izolat este comandat si verificat de acelasi sistem de comandă şi control automat in asa fel incat la fiecare ciclu, care este o parte mica dintr-o rotatie completa, sa se asigure o variatie de entropie a *sistemul izolat*  la valoarea parametrilor proiectati.

In concluzie sistemul fizic deschis semihibrid realizat de cele 8 parghii de ordin zero este un sistem deschis in exterior, si in interiorul sistemului numai in legatura cu entropia toate ciclurile sunt izolate (inchise), cu toate ca structura interactiunilor energetice se modifica pe parcursul fiecarui ciclu la ambele faze, cu castig de energie (lucru mecanic).

 

Definitie
Sistemul deschis semihibrid (este un sistem hibrid atipic), are legaturi exterioare (deschise) si interioare (inchise) cu interacţiuni intre cele 2 subsisteme ale fiecarui ciclu (izolate numai in legatura cu entropia), cu parametrii variabili, cu entropia crescuta la prima faza si entropia descrescuta la faza a doua, ambele controlate 99.9%, astfel incat valorile entropiei la fiecare faza, intre cele doua faze, si la granita dintre cicluri (inceput de ciclu si la sfarsitul ciclului) sa fie cu o variatie de entropie a sistemului la valoarea parametrilor proiectati conf. inventie, fig.1 si fig. N/2.

Conform inventie entropia contolata nu are o formula proprie, la fiecare faza se realizeaza calcule energetice separate si din prima faza se scade cele doua greurati care se ridica la faza a doua. Castigul de energie (lucru mecanic) este cedat la multiplicatorul de turatie si celor doua generatoare pentru transformarea energiei mecanice in energie electrica conf. inventie.

 

Detalii privind cele doua faze si franarea sistemul deschis semihibrid:
-La prima faza, cand incepe ciclul avem o expansiune a entropiei care la finalul primei faze atinge apogeul expansiuni.

-Cand incepe faza a doua incepe recesiunea entropiei care la finalul ciclului si a fazei a doua are o stare de echilibru aidoma ca la inceput de ciclu.
La sistemul deschis al celor 8 forte neconservative (8 parghii de ordin 0), conf. inventie, la fiecare faza, intre cele doua faze, si la granita dintre cicluri avem stari intermediare de echilibru, deoarece:

-Schimbarile de stare, la fiecare ciclu, se petrece la ambele faze (distincte) intr-un timp finit.

-La prima faza avem 8 greutati pe circumferinta, la toate ciclurile. La prima faza viteza greutatilor si entropia creste in intervalul de ~75% cat dureaza coborarea greutatilor conf. fig N/2, cu castig de energie electrica, deoarece: aceasta accelelare continua mareste energia cinetica, pentru ca cele 8 greutati de pe circumferinta, datorita vitezei de rotatie influenteaza bilantul energetic al sistemului deschis a celor 8 parghii care interactioneaza cu "exteriorul" prin arborele turbinei care transmite miscarea de rotatie la multiplicator si la cel putin 2 generatoare.

-La faza a doua avem numai 7 greutati pe circumferinta, la toate ciclurile. La faza a doua viteza greutatilor si entropia descreste cu castig de energie electrica deoarece: si la a doua faza in intervalul de ~25%, cat dureaza ridicarea celor 2 greutati conf. inventiei si fig. 1, sistemul deschis a celor 7 parghii, interactioneaza cu "exteriorul" prin arborele turbinei care transmite miscarea de rotatie la multiplicator si cele 2 generatoare.

In aceeasi perioada de timp se franeaza turbina cu castig de energie, prin cuplarea a cel putin 3 generatoare (cu puteri diferite) pe poz. 2. 1/e, conf. inventie.

-Conform inventie avem o stare initială de echilibru la inceput de ciclu si o stare finala de echilibru la finalul ciclului, astfel coincide starea finală cu starea initiala la fiecare ciclu in timpul in care turbina are o functionare ciclica la parametrii proiectati.

Conf. celor redactate mai sus, pentru prima data in lume se controleaza 99.9% entropia, deoarece la toate turbinele gravitationale daca functioneaza la parametrii proiectati, avem in interiorul fiecarui ciclu o stare de neechilibru si in exteriorul ciclului (la granita dintre cicluri) o stare de echilibru.

 

La fiecare ciclu avem doua faze distincte care se repeta in tot timpul functionarii turbinei gravitationale si sunt strict necesare atat la functionare precum si la calcule.

Legatura indisolubilă si interacţiunile dintre entropia crescuta la prima faza si entropia descrescuta la faza a doua este monitorizata continuu de un sistem de comanda si control automat astfel incat sa anuleze (sa armonizeze) diferentele minore care apar la granita dintre cicluri la fiecare alt inceput de ciclu. 

Inventia mileniului III este un model aproape perfect in care se controleaza 99.9% entropia celor 8 forte neconservative, la ambele faze, conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2. 

Din cele redactate mai sus rezulta faptul ca turbina gravitationala foloseste forta de gravitatie, din exteriorul sistemul fizic deschis (semihibrid) al celor 8 forte neconservative (8 parghii de ordin 0) si transforma lucrul mecanic produs in exteriorul  sistemul fizic deschis (semihibrid) al celor 8 forte neconservative de catre multiplicatorul de turatie,  cele doua generatoare etc., conf. inventie.

Rezulta faptul ca in interorul sistemului deschis semihibrid se produce lucru mecanic (gratuit) datorita momentelor de expansiune a entropiei, la prima faza si recesiunea entropiei la faza a doua care sunt controlate 99.9% de un sistem de comanda si control automat, care in aceeasi perioada de timp monitorizeaza multiplicatorul de turatie, cele 2 generatoare si comanda franarea turbini la faza a doua, cu castig de energie, prin cuplarea a cel putin 3 generatoare pe poz. 2. 1/e, conf. inventie.

Entropia este o functie menita sa cuantifice dezordinea unui sistem (facand o evaluare a gradului de dezordine a unui sistem). Entropia este o forta irezistibila care impinge lucrurile in dezordine manifestandu-se in toate privintele, si in orice domeniu. Toate procesele naturale sunt ireversibile. Doar in cazul idealizat al proceselor reversibile, variatia de entropie a sistemului impreuna cu mediul propriu este nula.

Inventia mileniului III, pentru prima data in lume, a invins entropia la grupuri cu forte neconservative. Pana in anul 1970 nu a reusit nimeni s-o stapaneasca si sa-i limiteze granitile in domeniul fizic.

In anul 1970 Ioan Sabau (AUTODIDACT) a reusit, cu ajutorul lui Dumnezeu, sa-i limiteze granitile, printr-o entropie controlata, obligand-o sa se supuna si sa cedeze aproape in intregime energia produsa in constanta fizica a ciclului, conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2. In 1993 inventatorul a inregistrat mai multe turbine gravitationale la OSIM, prima este cu nr. 443 din 29.03.1993.

Din anul 1993, datorita inventiei mileniului III avem o noua lege in domeniu’ fizic *Legea I. Sabau pentru grupuri cu forte neconservative, cu entropie controlata*, astfel se completeaza cele 3 legi ale termodinamicii cu o noua lege (sau o ramura noua la a doua Lege a Termodinamicii)

Cele 8 grupuri de forte neconservative (8 parghii de ordin 0) vor completa fortele neconservative cunoscute: forța de frecare, forțele de contact, forța de tensiune și rezistența la mișcare a aerului.

Datorita unui grup de opt forte neconservative (parghii de ordin zero), conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2, se  produce lucru mecanic gratuit. Lucru mecanic multiplu realizeaza excentricitatea permanenta si toate trei impreuna rotesc din interior sau din exterior turbinele gravitationale de orice tip fabricate dintr-un grup de chesoane sudate intre ele sau dintr-un tambur, sau cu o jumatate de tambur, pentru a produce mai multa energie conventionala decat consuma, fara vant, apa, abur etc.

Sistemul celor 8 parghii de ordin zero, conf. inv. si fig. N/2, sunt 8 forte NECONSERVATIVE care realizeaza pentru prima data in LUME un sistem DESCHIS fabricat dintr-un grup cu 8 parghii fara brat scurt.

Aceasta entropie controlata realizeaza sistemul deschis al inventiei mileniului III, care spre deosebire de sistemele inchise produce mai multa energie electrica decat consuma, conf. inventie.

Sistemul DESCHIS al celor 8 parghii de ordin zero, precum si “Constanta fizica a ciclului” sunt realizate de o entropie controlata, impusa de inventator.

La toate tipurile de turbine gravitationale, sintagma “Constanta fizica a ciclului” inseamna faptul ca se realizeaza o viteza ocilanta in limitele impuse prin “entropie controlata” la fiecare ciclu, la fiecare faza distincta, conf. inventie, fig. 1 si fig. N/2, deoarece  avem o succesiune cu fenomene si manifestari care se produc in cadrul unui proces repetabil continuu in aceeasi ordine, la ambele faze.

La toate tipurile de turbine gravitationale, sintagma “Constanta fizica a ciclului” inseamna si faptul ca se deruleaza continuu cele doua faze ale ciclului in raport cu parametrii proiectati, indiferent de dimensiuni si masa celor 16 greutati egale ale celor 8 parghii de ordin zero (8 forte neconservative, atipice etc).

Constanta fizica a ciclului include un ciclu complet (indiferent de tipul turbinei) care are o succesiune cu fenomene si manifestari care se produc in cadrul unui proces repetabil, in aceeasi ordine, la ambele faze si numai asfel nu se permite o estensie a entropiei peste parametrii proiectati conf. inventie.

Inventatorul  a utilizat sintagma "faze distincte" deoarece fiecare faza are o independenta proprie completa conf. inventiei, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2.

Sistemul deschis al grupului cu 8 forte neconservative (8 parghii de ordin 0), functioneaza in doua faze la fiecare ciclu, conf. inventiei, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2.

La sistemul deschis al grupului cu parghii de ordin 0, care coboara, ii creste si descreste entropia, conf. inventie, fig. 1 si fig. N/2, in raport cu cedarea energiei in exteriorul sistemului deschis la multiplicatorul de turatie, la cele doua generatoare etc., in cele doua faze distincte.

 

Toate ciclurile sunt identice. Intervalul de timp in care se produce un ciclu depinde numai si numai de rpm-ul (rot/min ale) turbinei gravitationale.

Un ciclu complet este o fractiune (NESEMNIFICATIVA) dintr-o rot/min a turbinei gravitationale etc.

Toate tipurile de turbine gravitationale la una rot/min are 16 cicluri, conf. inventie.
Un ciclu complet, conf. inventie, se produce la o rotatie a turbinei gravitationale cu 22.5 grade, numai daca turbina functioneaza la parametrii proiectati. La intervalul de 75%: 22.5*75/100 = 16.875 grade; si la intervalul de 25%: 22.5*25/100 = 5.625 grade; 16.875 (grade) + 5.625 (grade) = 22.5 grade.

Toate ciclurile fiind IDENTICE, rezulta faptul ca in timpul functionarii turbina gravitationala are o viteza de rotatie OSCILANTA, intre limite constante datorita faptului ca toate turbinele gravitationale are in fiecare cheson drum inchis numai in al optulea ciclu, deci avem o entropie controlata, impusa de inventator, la fiecare ciclu, prin manipularea greutatilor, conf. inventie.

De unde rezulta faptul ca fiecare cheson (cu cele doua greutati, conf. inventie) este autonom in raport cu celelalte chesoane si face parte dintr-un sistem deschis, conf. inventie.

De unde rezulta faptul ca fiecare cheson (cu cele 2 greutati, conf. inventie) este o parghie fara brat scurt.

La cele 8 greutati de pe circumferinta (8 forte neconservative = 8 parghii de ordin 0), se poate calcula energia cedata cu formula L=mgh, la prima faza, numai in cadere libera conf. inventie si fig. N/2.

Cele 8 forte neconservative (8 parghii de ordin 0), acum in secolul al XXI-lea reprezintă un salt calitativ colosal, prin cunoasterea stiintifica a realitatii obiective privind noutatea absoluta in fizica a grupurilor de forte neconservative, controlate 99.9%, care roteste din interior sau din exterior orice turbina gravitationala conf. inventie.


Legea I. Sabau pentru grupuri cu forte neconservative, cu entropie controlata 99.9%, impune grupurilor de forte neconservative de-a merge de la o dezordine inspre o ordine mentinuta si viceversa, intr-o armonie controlata de un sistem de comanda si control automat a celor doua faze din interiorul fiecarui ciclu, continuu, conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2, la parametrii proiectati.

Sistemul de comandă şi control automat electronic sau fluid se va materializa sub forma unui bloc unitar care va conţine un număr corespunzător de intrări, pentru semnale informaţionale, şi de ieşiri pentru comenzii. Conexiunile funcţionale  dintre  elementele  reprezentate  sunt  clasice şi pot fi realizate prin procedurii simple.

La calculul energiei primite si cedate, vom lua in considerare si urmatoarele forme de energie existente in sistemul deschis, datorita celor doua faze, conf. inv. fig. 1, fig. 2 si fig. N/2:

-energia cinetica a chesoanelor, deoarece viteza lor este oscilanta, creste si descreste la fiecare ciclu, iar energia cinetica Ec=mv^2, inmagazinata in ele se va transforma in energie (lucru mecanic), si va putea fi folosita pe tot parcursul functionarii turbinei gravitationale.

-energia cinetica a greutatatilor de pe circumferinta, deoarece viteza lor este oscilanta, creste si descreste la fiecare ciclu, iar energia cinetica Ec=mv^2, inmagazinata in ele se va transforma in energie (lucru mecanic), si va putea fi folosita pe tot parcursul functionarii turbinei gravitationale.

-aceasta accelelare continua mareste energia cinetica, pentru ca masa turbinei si cele 8 greutati de pe circumferinta, datorita vitezei de rotatie oscilante, influenteaza si bilantul energetic al sistemului deschis a celor 8 parghii de ordin zero, fara brat scurt.

In consecinta sistemul DESCHIS a celor 8 parghii de ordin zero (care sunt: neconservative, atipice, neconventionale etc) evolueaza permanent intre o viteza minima, localizata la granita dintre cicluri, dupa terminarea celei de-a doua faza, in intervalul de cel mult 25%, cat dureaza ridicarea celor 2 greutati conf. inventie si fig. 1, si o viteza maxima (cu energia cinetica maxima), la prima faza, cand se termina intervalul de cel putin 75%, cat dureaza coborarea celor 8 greutati conf. inventie si fig. N/2.

In concluzie conf. inventie se mareste lucru mecanic, realizat gratuit, la ambele faze.

Procesele ciclice, conf. inventie, fig. 1 si fig. N/2 are starea finala si starea initiala ale sistemului relativ identice; aceste procese necvasistatice revin la starea initiala a ciclului la sistemul DESCHIS a grupului cu parghii de ordin zero, deoarece interactioneaza cu *exteriorul* si prin arborele turbinei gravitationale care transmite miscarea de rotatie la multiplicatorul de turatie si la cele doua generatoare (deci utilizeaza alt drum in exteriorul sistemului), si numai in acest mod ajunge in echilibru dinamic si variatia entropiei este relativ identica la granita dintre cicluri. 

Deci energia la prima faza precum si la a doua faza nu se mai conserva in sistem, deoarece lucru mecanic se transmite in afara sistemului si se transforma in energie electrica.

Cele doua faze, conf. inventie, trebuie sa fie optimizate reciproc astfel incat sa se asigure un compromis intre ele si granitele entropiei, de catre sistemul de comandă şi control automat electronic sau fluid care fi-va materializat sub forma unui bloc unitar care va conţine un număr corespunzător de intrări, pentru semnale informaţionale, şi de ieşiri pentru comenzii. 

Conexiunile funcţionale dintre  elementele  reprezentate  sunt  clasice şi pot fi realizate prin proceduri existente adaptate la cerintele inventiei. 

Momentele de entropie maxima si minima fi-va in raport cu cele doua faze, astfel incat valorile entropiei intre faze si la granita dintre cicluri sa fie comandate si verificate de un sistem de comandă şi control automat in asa fel incat la fiecare ciclu, care este o parte mica dintr-o rotatie completa, sa se asigure o variatie de entropie a sistemului deschis la valoarea parametrilor proiectati.

Astfel entropia sistemului deschis al celor 8 parghii de ordin zero, este mentinuta in limite relativ constante realizand o variatie de entropie a sistemului deschis impreuna cu exteriorul la o valoare care genereaza un echilibru dinamic, relativ, intre sistemul deschis neconservativ si exteriorul conservativ.

Starea de entropie controlata (99.9%) se realizeaza si prin manipularea celor doua greutati din fiecare cheson c-un sistem de comanda şi control automat conf. unei proceduri clasice (adaptat la inventie).

Cele 8 greutati de pe circumferinta, inaintea deblocarii ptr functionare au energie potentiala, Ep = mgh.

Cele 8 forte neconservative (8 parghii de ordin 0), dupa deblocare au datorita miscarii energie cinetica.

Sistemul fizic DESCHIS semihibrid al celor 8 forte neconservative (8 parghii de ordin 0), in timpul functionarii, conf. inventie, produce lucru mecanic gratuit la arboreale turbinei.

Cele 8 forte neconservative (8 parghii de ordin zero), conf. inventie nu are ehilibru dinamic deoarece:  sistemul DESCHIS al celor 8 parghii de ordin 0, precum si “Constanta fizica a ciclului” sunt realizate de o entropie controlata (99.9%) pentru a produce *excentricitatea permanenta*, conf. inventie.

Conf. inventie la ambele faze avem de-a face cu un sistem de referinta neinertial, DESCHIS, realizat de 8 forte neconservative, aflat in miscare de rotatie accelerata ne-uniforma (conf. celor doua faze).

Pentru prima data in era nostra au fost descoperite 4 legi noi in Fizica care sunt necesare pentru grupuri cu parghii cu sau fara brat scurt (grupuri cu forte neconservative contolate 99.99%). 

Grupurille cu forte neconservative contolate 99.99%, nu sunt compatibile cu:
Legile lui Newton, a doua Lege a Termodinamicii (legea entropiei) si cu Legea conservarii energiei.

Inventia nu incalca Legea conservarii energiei deoarece: numai in cazul in care caracteristicile miscarii mecanice a unui sistem sunt determinate doar de prezenta unor forte conservative, energia mecanica totala este o constanta a miscarii. E = T + V = constant. (E este energia mecanica totală, T este energia cinetica si V este energia potentiala).

 

Deci,  Legea conservarii energiei mecanice se respecta numai in cazul sistemelor conservative care folosesc forte conservative.

 

Cand caracteristicile miscarii sunt determinate de alte tipuri de forte, se vorbeste despre legea conservarii energiei numai in sens general.     

Inventia mileniului III  in timpul functionarii foloseste numai si numai grupuri cu forte neconservative.

Atentie!
Daca pentru calcule se foloseste formula lucrului mecanic (L=mgh), la fiecare greutate din cele 8 greutati se poate face calcule corecte numai cu inaltimea proprie corespunzatoare figurii N/2, pentru ca:

la prima faza, dupa deblocare, 8 forte neconservative (8 parghii fara brat scurt), nu au un moment a fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic etc.

La a doua faza, cand se ridica cele doua greutati (doua forte conservative), raman pe circumferinta numai  7 forte neconservative (7 parghii fara brat scurt), care n-au un moment a fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic etc.

Conf. inventie. energia cedata de cele 7 greutati, indiferent de valoarea ei, la faza a doua, este inclusa in energia cedata de cele 8 greutati, la prima faza.

Conf. calcule estimative,  cu parametrii: una greutate m=8000kg (8000kg*8buc=64000kg) si h=10.5m,
realizate de inventator. Inaltimea corecta pentru a calcula energia cedata de cele 8 greutati integral (complet), la prima faza in intervalul de cel putin 75% cat dureaza coborarea lor, este intre h=5.25m (energie minima cedata) si h=7.875m (energie maxima cedata) conf. inv. si fig. N/2.

Pentru a exploata aceste forte neconservative, sistemul deschis cu 8 parghii fara brat scurt, interactioneaza cu *exteriorul* prin arborele turbinei si transmite miscarea de rotatie pe alt drum in exteriorul sistemului, la cel putin doua multiplicatoare si mai multe generatoare, conf.

Grupurille cu forte neconservative contolate 99.99%, produce lucru mecanic gratuit energie electrica aproate gratuita cu cele mai mici preturi din era noastra, fara poluare, cu putere mica sau oricat de mare, cu asamblare in: vile, firme, orase, pe munte, pe apa, sub pamant, in pustiu etc.

Inventia mileniului III rezolva energia viitorului. Inventia este o punte de legatură intre fortele conservative si grupurile de forte neconservative.

Numai cu ajutorul experientelor mecanice efectuate celor 8 forte neconservative (dupa implementare) putem determina intr-un ciclu la ambele faze cresterea si descresterea energiei datorita acceleratiei oscilante.

In procesul mecanic, conf. Inventie, fig. 1 si fig. N/2, entropia isi pastreaza valoarea nula, continuu, tot timpul functionarii turbinei gravitationale, numai intre cicluri (la granita dintre cicluri).

Inaintea inventiei mileniului III, variatia de entropie in mod obisnuit este mai mare. Indiferent de natura proceselor (rev. sau ireversibile), entropia nu a avut decat cel mult doua posibilitati: fie sa cresca, fie sa ramana constanta.

Datorita inventiei mileniului III, entropia sistemului DESCHIS a grupului cu parghii de ordin 0 evolueaza permanent intre o entropie minima, localizata la granita dintre cicluri, care fi-va si granita entropiei, dupa terminarea celei de-a doua faza, in intervalul de cel mult 50%, cat dureaza ridicarea celor 2 greutati conf. inventie si fig. 1, si o entropie maxima, la prima faza, cand se termina intervalul de cel putin 50%, cat dureaza coborarea celor 8 greutati conf. inventie si fig. N/2.

In procesul mecanic, conf. Inventie, fig. 1 si fig. N/2, entropia creste si descreste in cele doua faze, in acelasi ciclu, cu valori apropiate, realizand o variatie de entropie a sistemului impreuna cu mediul cu o valoare medie nula. Orice parametrii, ai entropiei, oricat ne-am stradui sa-i mentinem constanti, acestia fluctueaza intre anumite limite.

Starea aceea de echilibru ar fi foarte "instabila" daca nu am avea posibilitatea de-a frana la nevoie turbina gravitationala, prin manipularea greutatilor, conf. inventie. Aceasta franare este descrisa la materialul cu titlul *Franarea turbinei* si se poate realiza numai conf, inventie, prin entropie controlata.

Cu alte cuvinte, marimea de stare a entropiei in sistemul DESCHIS a grupului cu parghii de ordin 0, in procesul mecanic, conf. inventie, proces ciclic in doua faze, are variatia de entropie relativ egala in ambele sensuri, in fiecare ciclu, numai datorita entropiei controlate, conf. inventie, fig. 1 si fig. N/2.

Deci in sistemul DESCHIS a grupului cu parghii de ordin zero, in fiecare ciclu, in timpul finctionarii, se desfasoara procese mecanice controlate de echilibru si neechilibru dinamic, in care entropia va creşte pana la o valoare finală maximă. Odată atinsă această valoare maxima, entropia va scadea pana la o valoare finală minimă, cele doua valori fi-vor relativ egale la fiecare ciclu, conf. inv., fig. 1 si fig. N/2.

 

In concluzie entropia sistemului DESCHIS a grupului cu parghii de ordin 0, creste si descreste datorita modului propriu de organizare a sistemului DESCHIS care realizeaza o viteza ocilanta in limitele impuse prin entropie controlata la fiecare ciclu, conf. inventie.

Entropia sistemului DESCHIS semihibrid a grupului cu parghii de ordin 0 (8 forte neconservative, atipice, neconventionale etc) evolueaza permanent intre o entropie minima, localizata la granita dintre cicluri (inceput de ciclu si la sfarsitul ciclului), care fi-va si granita entropiei, dupa terminarea celei de-a doua faza, intre intervalul de 25% si 49%, cat dureaza ridicarea celor 2 greutati conf. inventie si fig. 1, si o entropie maxima, la prima faza, cand se termina intervalul de 75% sau cel putin 51%, cat dureaza coborarea celor 8 greutati conf. inventie si fig. N/2.

Deoarece Intervalele cu orice parametrii proiectati, conf. inventie, fig. 1 si fig. N/2, se respecta cu strictete, indiferent de diferenţa de nivel h, dintre poziţia iniţială şi cea finală la toate inaltimile de la ambele faze, datorita unei entropii controlate conf. inventie.

In tot timpul functionarii forta excentricitatii permanente (neconservativa) este controlata (99.9%), deoarece interactioneaza cu exteriorul conf. inventie si numai astfel se tine in echilibru structura neconservativa cu structura fortelor conservative.

Procesele ciclice, conf. inventie, fig. 1 si fig. N/2 are starea finala si starea initiala ale sistemului relativ identice; aceste procese necvasistatice revin la starea initiala a ciclului la sistemul DESCHIS a grupului cu parghii de ordin 0, deoarece interactioneaza cu *exteriorul* si prin arborele turbinei gravitationale care transmite miscarea de rotatie la multiplicatorul de turatie si la cele doua generatoare (deci utilizeaza alt drum in exteriorul sistemului), si numai in acest mod ajunge in echilibru dinamic si variatia entropiei este relativ identica la granita dintre cicluri. Conf. inventie.

La ambele faze avem de-a face cu un sistem de referinta neinertial, DESCHIS, realizat de 8 forte neconservative, aflat in miscare de rotatie accelerata ne-uniforma (conf. celor doua faze).

Conservarea momentului potential si cinetic (variabil numai in interiorul ciclului datorat vitezei oscilante si a entropiei controlate 99.9%) se datoreaza valoarii constante a vitezei la inceput de ciclu, la sfarsit de ciclu, si la granita dintre cicluri care este si granita entropiei controlate, toate cele mentionate anterior sunt impuse in punctul C’ conf. teorie inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2.

Conservarea momentului potential si cinetic implica valoarea constanta a vitezei numai atunci cand cele 8 greutati la prima faza (conf. fig. N/2) si cele 7 greutati la faza a doua (conf. fig. 1) matura arii egale in perioade egale, daca sunt mai departe de centrul greutatilor se deplaseaza mai incet, iar cand sunt mai aproape se deplaseaza mai repede.

Miscarea celor 8 greutati la prima faza (conf. fig. N/2) si cele 7 greutati la faza a doua (conf. fig. 1) sunt supuse la interactiune mutuala ce depinde numai de distanta dintre ele care se poate reduce formal la miscarea unui singur corp intr-un camp central de forte, acesta din urma fiind un sistem imaginar din care pot fi extrase cateva raspunsuri principale conf. teorie inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2.

Conf. inventie avem o miscare unidimensionala a greutatilor actionate de forta de gravitatie. In acest caz, orbita circulara este marginita in ambele sensuri, de raza cercului pe care se rotesc centrele de graeutate a celor 8 greutati la prima faza (conf. fig. N/2) si a celor 7 greutati la faza a doua (conf. fig. 1). Daca, orbita circulara este marginita, corpul adimensional (punctul material purtator de masa) este captiv intr-un cerc.

Conditia de circularitate impune corpului adimensional, o locatie (ipotetica), in interiorul cercului, in permanenta numai in cadranul 1, cu masa cumulata a celor 8 greutati la prima faza (conf. fig. N/2) si a celor 7 greutati la faza a doua (conf. fig. 1), la fiecare ciclu continuu.

Variatia corpului adimensional din cadranul unu, va modifica detaliile calitative ale potentialului, dar nu va schimba castigul de energie electrica mai mare decat consumul de energie electrica, conf. calcule estimative din lucrarile care sustin inventia. Detalii privind punctul material purtator de masa, captiv intr-un cerc, sunt redactate complet si la legea excentricitatii permanente.

 

Pentru dezbatere publica   

Legea I. Sabau pentru grupuri cu sisteme deschise neconservative din intregul Univers.

Legea include toate sistemele micro (…), sisteme solare, sisteme cu galaxii, sisteme din toate cele vizibile (din materie) sau nevizibile (din antimaterie, materie intunecata si antimaterie intunecata) etc.

Acesta lege este derivata din Legea I. Sabau pentru grupuri cu forte neconservative, cu entropie controlata 99.9%.

Legea I. Sabau pentru grupuri cu sisteme deschise neconservative din intregul Univers. Se deosebesc de *Legea I. Sabau pentru grupuri cu forte neconservative, cu entropie controlata 99.9%*, prin faptul ca:

-nu se ridica greutati, nu se ridica la nivel micro sau macro: sisteme (…), sisteme solare, galaxii, etc.

-Conform acestei legii se produce energie utilizata in sisteme si in afara sistemelor, fiind folosita si pentru realizarea unui echilibru (la nivel micro si macro), in fiecare sistem, la fiecare univers precum si la toate universurile, inclusiv si pentru expansiunea accelerata a intregului Univers si este reglata, si controlata de legile intregului univers 100%, si prin: Quasarii, gauri negre, gauri de verme etc.

 

-Universul este dinamic (…) Datorita grupurilor cu parghii de ordin 0, 1, 2 si 3 , cu sisteme deschise neconservative care exista la toate nivelele micro si macro in intregul Univers.

-In concluzie fortele misterioase care determina expansiunea Universului sunt la nivel macro: sisteme solare, sisteme cu galaxii, sisteme cu universuri, Quasarii, gauri negre, gauri de verme etc. Toate sunt grupuri cu parghii de ordin 0, 1, 2 si 3 , cu sisteme deschise neconservative care exista la toate nivelele micro si macro in intregul Univers.

Se admite ca,
Universul este alcătuit în proporție de 68,3% din energie întunecată, dar nu se știe ce este această energie întunecată.

Inventatorul presupune ca,
 aceasta energie intunecata este produsa de sisteme deschise neconservative (grupuri cu parghii de ordin 0, 1, 2 si 3) care exista la toate nivelele in materia intunecata care reprezinta ~26,8% din Univers.

Inventatorul presupune ca,
Energia intunecata este mai mare decat 68,3%, si materia intunecata este mai mica decat 26.8%.

Inventatorul presupune ca,
materia intunecata si antimateria intunecata interactioneaza cu materia obisnuita prin: interactiunile lor reciproce pana ajunge in echilibru sistemele antimateriei si a  sistemelor antimateriei intunecate (a grupurilor cu sisteme deschise, cu sau fara brat scurt) cu sistemele grupurilor conservative ale materiei si astfel se realizeaza implementarea grupurilor cu antimaterie in structura materiei conservative cu castig gratuit de energie utilizata in special la nivel macro in intregul Univers, inclusiv pentru reglare si pentru expansiunea accelerata a intregului Univers.

Se presupune ca,
Big Bang, evenimentul cosmic a dat nastere Universului,

 

Presupun ca,
Dupa Big Bang,  a fost creata materie si antimaterie. Antimateria posibil sa fie implementata intr-un fel inca necunoscut, aproape la fel (dar nu identic cu inventia mileniului III). Citez 2 fragmente din link:
http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html

 “… Inventia mileniului III,
este realizata de un grup cu 8 chesoane, cu 16 greutati: 8 greutati pe circumferinta si 8 greutati in centrul turbinei, care inainte de deblocare are 8 forte conservative = 8 parghii fara brat scurt, care in timpul functionarii se transforma in 8 forte neconservative, care rotesc arborele turbinei producand lucru mecanic gratuit si energie electrica aproape gratuita. Cele afirmate mai sus sunt dovedite cu teorie si calcule mai jos.

Grupul de forte neconservative nu au: un moment al fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic, si sunt diametral opuse fortelor conservative. Exploatarea grupurilor cu forte neconservative se realizeaza c-un sistem deschis cu parghii fara brat scurt, care interactioneaza cu *exteriorul* prin arborele turbinei si transmite miscarea de rotatie pe alt drum in exteriorul sistemului la generatoare. …”

 “… Turbinele gravitationale inainte de deblocare pentru functionare are structura metalica a celor opt chesoane conservativa si greutatile de pe circumferinta cu energie potentiala. Dupa deblocare in timpul functionarii prin manipularea celor 16 greutati egale conf. inventie, cele 8 chesoane prin rotire isi schimba caracterul, intr-un caracter distinctiv si devin 8 parghii de ordin zero, iar cele 8 greutati de pe circumferinta sunt 8 forte neconservative care rotesc turbina gravitatonala.

In tot timpul functionarii campul gravitational al pamantului conservativ (din afara sistemului de parghii neconservativ) atrage cele 8 greutati de pe circumferinta (8 forte neconservative) care produce lucru mecanic gratuit (conservativ) la arborele turbinei gravitationale care interactioneaza cu exteriorul prin multiplicator si cel putin 2 generatoare (utilizand alt drum in exteriorul sistemului).

Numai in acest mod prin interactiunile lor reciproce ajunge in echilibru structura neconservativa (a celor 8 parghii fara brat scurt) cu structura fortelor conservative si pentru prima data in era noastra se realizeaza implementarea grupurilor cu forte neconservative intr-un sistem conservativ cu castig gratuit de lucru mecanic la arborele turbinei gravitationale, cele afirmate mai sus sunt dovedite cu teorie si calcule mai jos

Atentie!
Incerc sa fac o comparatie cu inventia

Utilizand si ultima fraza citata, cu modificari rezulta:
materia intunecata si antimateria intunecata interactioneaza cu materia obisnuita prin: interactiunile lor reciproce pana ajunge in echilibru sistemele antimateriei si a  sistemelor antimateriei intunecate (a grupurilor cu sisteme deschise, cu sau fara brat scurt) cu sistemele grupurilor conservative ale materiei si astfel se realizeaza implementarea grupurilor cu antimaterie in structura materiei conservative cu castig gratuit de energie utilizata in special la nivel macro in intregul Univers, inclusiv pentru reglare si pentru expansiunea accelerata a intregului Univers.

Implementarea este, relativ, ca la inventie si numai prin ciocnire, a unor sisteme intre ele, datorita antimateriei se vor anihila reciproc (procedura fi-va contrlata 100%, la intregul Univers, de legile Universului).

Cele redactate mai sus cu modificari esentiale (realizate de specialistii din domeniu) poate genera finalizarea *Legii I. Sabau pentru grupuri cu sisteme deschise neconservative din intregul Univers*

Legea include toate sistemele micro (…), sisteme solare, sisteme cu galaxii, (Quasarii, gauri negre, gauri de verme etc), sisteme din toate cele vizibile (din materie) sau nevizibile (din antimaterie, materie intunecata si antimaterie intunecata) etc.

Chiar daca ceeace este redactat, mai sus si mai jos, numai o mica parte este acceptat de specialistii din domeniu, inventatorul spera sa fie continuat drumul inceput in anul 2001, citez 2 fragmente  din link:
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/academie.html  

 “… Lucru mecanic multiplu a fost înregistrat la OSIM cu Nr. 01384 din 19.12.2001. 
             Am inregistrat lucrarea stiintifica la OSIM numai pentru a avea PATERNITATEA lucrarii desi stiam faptul ca lucrarile stiintifice nu se breveteaza. Inregistrarea lucrari stiintifice era necesara pentru a proteja in viitor, de furt, structura de rezistenta a inventiei (din punct de vedere teoretic).

Legea Lucrului mecanic multiplu, Legea excentricitatii permanente, Legea I. Sabau pentru grupuri cu parghii de ordin zero (cu sau fara brat scurt), Legea I. Sabau pentru grupuri de forte neconservative cu entropie controlata (sau o ramura noua la a doua Lege a Termodinamicii), deoarece numai impreuna cele patru lucrari stiintifice poate realiza lucru mecanic multiplu, conf. inventie fig. 1, fig. 2 si fig. N/2.”

“… Pentru prima data in era nostra au fost descoperite 4 legi noi in Fizica care sunt necesare pentru grupuri cu parghii cu sau fara brat scurt (grupuri cu forte neconservative contolate 99.99%). 

 

Grupurille cu forte neconservative contolate 99.99%, nu sunt compatibile cu:
Legile lui Newton, a doua Lege a Termodinamicii (legea entropiei) si cu Legea conservarii energiei.

Grupurille cu forte neconservative contolate 99.99%, produce lucru mecanic gratuit energie electrica aproate gratuita cu cele mai mici preturi din era noastra, fara poluare, cu putere mica sau oricat de mare, cu asamblare in: vile, firme, orase, pe munte, pe apa, sub pamant, in pustiu etc.

Inventia mileniului III rezolva energia viitorului. Inventia este o punte de legatură intre fortele conservative si grupurile de forte neconservative. …”

 

Inventia mileniului III  in timpul functionarii foloseste numai grupuri cu forte neconservative.
Cele afirmate mai sus sunt dovedite cu teorie si calcule in prima parte a acestei lucrari.


Se admite ca atomii,
citez cateva fragmente:
“…Atomii sunt „cărămizile” din care sunt alcătuite toate lucrurile: copacii, oamenii, maşinile şi chiar şi aerul pe care îl respirăm. Din cauză că au dimensiuni foarte, foarte mici, atomii nu pot fi văzuţi. De fapt, ei sunt atât de mici încât pentru a străbate punctul semnului de exclamare de la sfârşitul acestei propoziţii este nevoie de 10 milioane de atomi puşi unul lângă altul! …”

“… Un „atom fizic” din care iau naştere toate formele fizice este alcătuit dintr-un nucleu în jurul căruia orbitează electroni asemănători unui sistem solar în miniatură. …”

Ca fizician, Giuliana Conforto se exprimă astfel:
„Faptul că nu putem observa nu înseamnă că nu există, asta pentru că percepţia umană este foarte limitată.”

Oamenii de stiinta din domeniu admite, citez numai 3 fragmente:
 “… Sistemul nostru solar este unul deosebit: cele opt planete orbiteaza in acelasi fel, avand propriile axe de rotatie si se deplaseaza in aceeasi directie.

La inceputul Universului, directia de rotatie a fost efectiv, cu totul aleatorie. Materialul a venit din toate partile si directiile, dar in cele din urma aceste coliziuni s-au adaugat intr-un nor, care dupa ce a capatat suficienta gravitatie, a tinut impreuna masa.

Astfel s-a format galaxia noastra, unde a existat o singura directie de rotatie, norul a devenit dominant, iar planetele au capatat o miscare precisa.

Fiecare planeta orbiteaza in jurul stelei sale, in aceeasi directie. Exista insa si o exceptie. Venus, care orbiteaza in jurul Soarelui in mod normal, se invarte invers in raport cu propria sa axa.

Posibilele explicatii date de astronomi vorbesc despre o coliziune uriasa care a avut un efect asupra gravitatiei lui Venus si a determinat inversarea rotatiei acesteia.”

“… Un lucru important pentru astronomie este faptul ca exista o varietate de atractii in Univers. Se pot vedea stele inconjurate de altele sau mii de galaxii care se ciocnesc atat de violent, incat creierul uman nu poate intelege fenomenul. …”

“… Antimateria este formată din antiparticule. Dacă atomii din care se compun obiectele folosite de oameni sunt alcătuiți din protoni, electroni și neutroni, așa- zișii anti-atomi vor fi formați din antiprotoni, antielectroni (pozitroni) și antineutroni. Antiparticula diferă de particulă prin faptul că are o sarcină opusă particulei, dar are masa egală cu aceasta. Dacă o particulă intră în coliziune cu antiparticula sa, cele doua se anihilează, emițând raze gamma, fotoni de înaltă energie. În 1928, Paul Dirac a intuit existența antimateriei. Când materia și antimateria se întâlnesc, acestea reacționează violent. Materia și antimateria dispar (se anihilează), lăsând în urma lor o formă de energie, stabilizată de obicei ulterior …”

 

Unii oameni de stiinta au inceput sa admita ca Universul este facut in intregime din energie, citez din link:  https://viataverdeviu.ro/fizica-cuantica-energie  

 “… Rolul constiintei in mecanica cuantica
Ce inseamna ca realitatea noastra materiala nu este una fizica? Ar putea insemna mai multe lucruri si concepte, iar unul dintr acestea este ca oamenii de stiinta nu o pot explora daca nu reusesc sa depaseasca limitele singurei lumi a existentei pe care o percepem, lumea pe care o vedem. O afirmatie, atribuita lui Nikola Tesla, spune:
“In ziua in care stiinta va incepe sa studieze fenomenele ne-fizice, va face intr-un deceniu mai multe progrese decat a facut in toate secolele din trecut ale existentei sale.”

Din fericire, multi oameni de stiinta au facut deja pasul si au pus sub semnul intrebarii sensul si implicatiile a ceea ce s-a descoperit cu ajutorul fizicii cuantice. Una dintre aceste potentiale descoperiri este ca "observatorul este cel care creaza realitatea.
O concluzie fundamentala a noii fizici recunoaste ca observatorul creaza realitatea. Ca observatori, suntem implicati personal in crearea propriei noastre realitati. Fizicienii sunt obligati sa recunoasca ca universul este o constructie "mentala".

Fizicianul pionier Sir James Jeans a scris:
“Curentul cunoasterii se indreapta catre o realitate non-mecanica; universul incepe sa arate mai mult ca un gand maret decat ca o masinarie imensa. Mintea nu mai pare sa fie un intrus intamplator in domeniul materiei, ci mai degraba o putem clasifica drept creatorul si guvernatorul domeniului material. (R. C. Henry, “The Mental Universe”; Nature 436:29, 2005) …”

 

Se admite ca:  
La sistemele Solare finalizate, planetele si toate obiectele orbiteaza in jurul Soarelui (cu mici exceptii) in aceeasi directie in care se roteste si soarele, care le mentine in sistem datorita fortei de gravitatie.

 

Lumea noastra de pe pamant inclusiv tot ceea ce exista in Univers este alcătuita, din:
pamant, aer, apa, foc, chintesența (ar fi cel de-al cincelea și cel mai subtil element din care este alcătuită lumea) si toate campurile cunoscute si necunoscute (inclusiv campul cuantic), si toate energiile cunoscute si necunoscute, materia intunecata si antimateria intunecata inclusiv energia intunecata (si energia vidului) etc.

Grupurile cu forte neconservative sunt o punte de legatura  la toate nivelele micro (…) si macro, fiind fortele misterioase care determina si expansiunea Universului. Toate sunt grupuri cu parghii de ordin 0, 1, 2 si 3 , cu sisteme deschise neconservative care exista la toate nivelele in intregul Univers.

Presupun ca:
La nivel micro si macro: atomii, sistemele solare binare, sistemele solare cu planete, asemanatoare sistemului nostru solar, sisteme cu galaxii, (Quasarii, gauri negre, gauri de verme), universurile de toate tipurile, materia intunecata, antimateria intunecata, inclusiv energia intunecata etc.  suntimpartite, si sunt controlate cu aproximativ un miliard de miliarde de sisteme deschise cu grupuri de forte neconservative, grupuri cu parghii de ordin 0, 1, 2 si 3.

Fiecare grup cu forte neconservative, are excentricitate proprie, intr-un cadran, in 2 cadrane, in 3 cadrane sau in toate cele 4 cadrane in sens trigonometric. 

Echilibrarea intregului ansamblu de grupuri cu Universuri (toata masa-energie a Universului), se face in raport cu expansiunea accelerata a intregului Univers,  si cu echilibrarea energiilor din Univers).

Toata masa-energie impreuna se poate controla 100%, la nivel micro si macro, cu sisteme deschise, cu grupuri de forte neconservative = grupuri cu parghii de ordin 0, 1, 2 si 3 (care impreuna controleaza: grupuri de (…), grupuri de atomi, planete, sisteme solare, sisteme cu galaxii, (Quasarii, gauri negre, gauri de verme), (…) etc. precum si materia intunecata, antimateria intunecata, energia intunecata etc.

Presupun ca,
aproximativ 5% din masa Universului, este ceea ce se vede, fiindca isi semnaleaza prezenta. Din masa Universului se roteste in sens contrar (in sens retrograd) aproximativ 1%.

 

Atentie!
Legea I. Sabau pentru grupuri cu sisteme deschise neconservative din intregul Univers, produce numai o parte din energia campului de energie Universala.

Energia Universala este elementul de baza ce constituie tot ceea ce exista in universuri

Asa cum este descrisa *Turbina gravitationala mixta* (cu modificari majore) este realizata, la nivel macro in intregul Univers. In viitor fi-va dovedit acest lucru fiindca numai in acest mod se poate controla masa si energiile intregului Univers 100%, inclusiv sisteme inca necunoscute, Quasarii, gaurile negre, gauri de verme, materia intunecata, antimateria intunecata, energia intunecata (si toata masa universului).

La turbina gravitationala mixta se controleaza entropia 99.9%

Descrierea *Turbinei gravitationale mixte* se poate accesa, pe link:
http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/turb%20gravitationala%20mixta.html

Legea pentru grupuri cu forte neconservative, cu entropie controlata, mecanica cuantica etc., poate ajuta inclusiv si la descifrarea codului suprem al universului.

In lumea cuantica nu poti fixa totul (nu poti fixa aproape nimic).
Fortele care conduc universul sunt multiple, majoritatea lor sunt necunoscute. Din anul 1993 sa descoperit grupuri de forte neconservative, grupuri cu parghii de ordin 0, 1, 2 si 3, utilizate la nivel micro si macro in interiorul fiecarui univers si intre toate universurile etc. Sistemele cu parghii sunt grupuri cu forte neconservative, neconventionale, atipice etc., si exista in intregul univers inclusiv in materie si antimaterie, in materia intunecata, in antimateria intunecata, precum si in energia intunecata.


In intregul Univers exista un dezechilibru constitutiv, numai partial.

Entropia, o masura a haosului, duce la dispersarea unor energii, dar nu la moartea universului.

Tendinta opusa, de scadere a entropiei, de echilibru, de cristalizare, de permanenta a identităţii exista in Univers, fiindca este realizata si cu:

grupurile cu forte neconservative, grupuri cu parghii de ordin 0, 1, 2 si 3, conf. *Legii I. Sabau pentru grupuri cu sisteme deschise neconservative din intregul Univers.

 

Presupun ca,  
sistemele cu grupuri de parghii, de toate tipurile, sunt si la nivelul suprem al ansamblului de grupuri cu universuri, la nivelul intregului Univers care este purificat si curatat prin:

disparitia unor planete, sisteme solare, galaxii si chiar universuri si in locul lor apar, continuu, altele noi pentru a mentine echilibrul intregului ansamblu de grupuri cu universuri precum si expansiunea accelerata a intregului Univers.

Sa ne imaginam ca intregul Univers este numai energie creata si de sisteme cu parghii de ordin 0, 1, 2 si 3, cu grupuri de forte neconservative, la fiecare nivel al intregului Univers.

Daca constientizam propria noastra *energie*, comoara noastra interioara, vom constientiza valoarea vietii si existenta Lui Dumnezeu, creatorul intregului Univers.

…………… ………… ………… ………..  

 

Cu voia şi puterea lui Dumnezeu,
inventatorul turbinelor gravitaţionale.
Phone number:  0770561002 /  only in Romanian 
e-mail: sabauioan1@yahoo.com 
cu stimă, Ioan Sabău.Gravitational turbines

.

About Us | Site Map | Contact Us |