Gravitational energy.Energie Verde

Legile I.Sabau pentru grupuri cu sisteme deschise, cu forte neconservative

 


Legea I. Sabau pentru grupuri cu forte neconservative, cu entropie controlata 99.99% 
Cuprins. Prefata la Legea I. Sabau …  …………………………………………………….............. .  1
Teoria grupurilor cu forte neconservative controlate 99.99% ………………………….. .......... .2 
PRIMA faza nu are nimic comum cu faza a DOUA (si viceversa) ..............................................5 
Toate ciclurile sunt identice ..........................................................................................................8 
Determinarea bilantului energetic, la cele 8 parghii fara brate scurte, la primul ciclu. ... .........9 
MOMENTELE FORTELOR”, de la 8 parghii fara brate scurte..................................................... 11 
ENTROPIA (scurt istoric) .......................................................................................................... ....13  
Grupurile cu forte neconservative vor completa fortele neconservative cunoscute  .............16  
Constanta fizica a ciclului include un ciclu complet .................................................................. 21 
Momentele de entropie maxima si minima fi-va in raport cu cele 2 faze .................................. 23
Entitatile excentricitatii permanente la turbinele gravitationale mixte ...................................... 27 
Entitatea excentricitatii la suprastructura turbinelor gravitatonale mixte .................................30
Legea I. Sabau pentru grupuri cu sisteme deschise neconservative din Univers .................. .32

Pentru a verifica calculele orice specialist are nevoie de cel mult două ore. Dacă se confirmă câştigul foarte mare de energie electrică e necesar să se analizeze, conf. fig. 1, felul în care trebuie să fie manipulate cele 16 greutăţi în interiorul celor 8 chesoane, pentru a realiza 8 forte neconservative, care rotesc ansamblul gravitational.

Ambele verificări se pot analiza de specialişti în ~8 ore. Realizarea celor 8 pârghii fara brate scurte este principiul de bază al invenţiei. Dacă calculele şi manipularea greutăţilor în interiorul celor 8 chesoane sunt viabile, orice este redactat în descriere cu sau fără greşeli (mici sau mari) nu are importanţă pentru implementarea *Invenţiei mileniului 3*

Citez fragmente din lucrarile care sustine inventia mileniului 3:
“… Cele 8 parghii fara brate scurte in timpul functionarii se transforma in 8 forte neconservative care vor completa fortele neconservative cunoscute pana acum: forța de frecare, forțele de contact, forța de tensiune și rezistența la mișcare a aerului.”

La fortele neconservative cunoscute pana acum nu se poate controla si utiliza energia entropiei.
Conform inventiei mileniului 3 se poate creste, scadea, echilibra si controla entropia 99.99%, numai in acest mod se poate realiza, pentru prima data in era noastra, cu 8 parghii fara brate scurte lucru mecanic gratuit, energia electrica gratuita, care se poate transforma in energie termica gratuita, fiindca materia prima utilizata este forta de gravitatie gratuita; procedura este descrisa si pe linkurile:                          
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/pirghie%20.0..html
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/legile%20excentricitatii%20permanente.html
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/lucru%20mecanic%20multiplu.html
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/Motor%20gravitational%20ISF.html
Legitatile noi descrise in linkurile scrise mai sus estinde si completeaza legile:  

Pag. 1

legea entropiei, legile lui Newton, legea parghiei, legea lucrului mecanic, fiindca nu sunt compatibile cu cele 8 parghii fara brate scurte care in timpul functionarii se transforma in 8 forte neconservative, care sunt diametral opuse fortelor conservative.
Fiindca nu au fost referinte bibliografice pana in anul 1993, la turbinele gravitationale, fabricate din 8 chesoane sau dintr-un tambur, inventatorul a descris toate noutatile in legitatile noi, in linkurile scrise si in prezenta lucrare.”  In locul referintelor bibliografice trebuie analizate cel putin linkurile scrise mai sus.

Conf. fig. 1 si fig. N/2, raza circumferintei pe care se deplaseaza cele 8 puncte materiale este jumatate din inaltime. Conf. fig. 1 si fig. N/2, centrele de greutate ale celor 8 puncte materiale sunt pe circumferinta si unghiurile dintre 2 chesoane consecutive sunt de 22.5 grade. La motorul gravitational realizat dintr-un tambur conform fig. 2/A si 2/B, centrele de greutate ale celor 8 puncte materiale (8 minilocomotive) sunt pe circumferinta si unghiurile dintre centrele de greutate ale minilocomotivelor este de 22.5 grade.
Toate tipurile de turbine gravitationale sunt confectionate din grupuri cu chesoane sau dintru-un tambur.
Dintre toate tipurile de turbine gravitationale cel mai usor de realizat este motorul gravitational confectionat dintr-un tambur, care in timpul functionarii, la fiecare ciclu, foloseste numai 8 puncte materiale, din care 7 puncte materiale coboara si in aceeasi perioada de timp un punct material se ridica conf. inventie si link:
Motorul gravitational realizat dintr-un tambur, poate controla, in timpul functionarii, entropia celor 8 puncte materiale (8 forte neconservative) aproximativ 97% fiindca functioneaza la toate ciclurile numai intr-o faza.

Motorul gravitational ISF 2019 are 3 variante. (la primele 2 variante se pote controla entropia ~97%)

1-Motor gravitational ISF 2019/a, realizat intr-un termen scurt, dintr-un tambur conf. inventie si fig. 2/B.                   
2-Motor gravitational ISF 2019/b, realizat intr-un termen mediu, din 8 chesoane conf. inventie si fig. 1.                    
3-Motor gravitational ISF 2019/c, realizat intr-un termen lung, din infrastructura si suprastructura conform inventie si fig. 1/C. Varianta nr. 3 este complexa si se poate controla entropia 99.99%, conform inventie.

Teoria grupurilor cu forte neconservative controlate 99.99% 


http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/image/dem.grafica.JPG

Pag. 2

Descrierea celor trei schite si explicatii privind utilizarea lor
       Cele trei schite sunt atipice si pentru a le intelege mai usor voi da cateva detalii la fiecare schita. Teoria redactata mai jos, inclusiv cele 3 schite, este strict necesara pentru a intelege Legea I. Sabau pentru grupuri cu forte neconservative, cu entropie controlata 99.99%. Inventatorul pentru a proteja inventia la OSIM, a inclus 3 momente distincte intr-o singura figura. Momentul exprima un interval sau o perioada scurta de timp (o fractiune de secunda, o secunda, un minut etc). Un ciclu complet poate sa fie de: 8 secunde, 30 secunde, un minut etc.

La fig 1, primul moment inclus (ptr. sugerare)
       Punctul C’ este momentul 0, in care incepe ciclul si in care se sfarseste acelasi ciclu. 
       Punctul C’ este momentul 0, este granita dintre cicluri si in acel moment avem 8 puncte materiale pe circumferinta si 8 puncte materiale in centru. 
       Punctul C’ este momentul 0, este granita dintre cicluri si in acel moment, din ciclu, avem pe circumferinta numai 7 puncte materiale cu energie potentiala.

       Punctul C’ este momentul 0, este granita dintre cicluri si granita entropiei controlate conform teorie inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2.

La fig 1, al doilea moment inclus (ptr. sugerare)
Pe circumferinta sunt cu energie potentiala 8 puncte materiale si implicit 8 puncte materiale in centrul turbinei.
La fig 1, al treilea moment inclus (ptr. sugerare)
      Cu privire la dreapta BB’ pe care avem un secment de dreapta limitat de cele 2 puncte materiale in zona din centrul turbinei, un punct material in cadranul 4 si cel de-al doilea punct material in cadranul 2. Astfel cele doua puncte materiale, numai in acel moment, sunt la egala distanta de centrul ipotetic al turbinei.
      In al 3-lea moment avem 7 puncte materiale pe circumferinta si 7 puncte in centru si 7 inaltimi.
In al treilea moment se realizeaza calculele de la faza a doua (cu formula lucrului mecanic) privind intervalul de 25%, 50% sau cel mult 75% dintr-un CICLU in care se ridica cele doua greutati si coboara cele 7 greutati, conf. inventie si fig. 1.
       Energia cedata de cele 7 greutati este inclusa in energia cedata de cele 8 greutati, in intervalul de 75%, 50% sau cel putin 25% dintr-un CICLU, conf. inventie si fig. N/2.
       La fig N/2, reprezentarea grafica certifica un moment: cel cu 8 puncte materiale cu energie potentiala pe circumferinta si cu 8 puncte materiale in centru care nu influenteaza greutatea excentrica din cadranul 1 si 4, conf. inventie.
        Figura alaturata din stanga fig N/2, doar arata locatia din care se va deplasa G1, aflat la altitudinea maxima pe verticala dreptei CC’ (si reprezinta inceputul si sfarsitul ciclurilor, granita dintre cicluri).
       Acest moment al figurii N/2 este utilizat pentru a calcula, la PRIMA FAZA, energia cedata de cele 8 puncte materiale in intervalul de 75%, 50% sau cel putin 25% dintr-un CICLU in care coboara odata cu turbina conf. inventie si fig. N/2.
        Inventia functioneaza in doua faze distincte, conf. fig. 1, fig. 2 si fig. N/2, in doua intervale diferite de timp, in acelasi CICLU.

Pag 3

~75% la prima faza coboara 8 greutati conf. inventie si fig. N/2, si ~25% a doua faza in care coboara 7 greutati si se ridica cele doua greutati conf. inventie si fig. 1.

Sau viceversa: ~25% din intervalul de timp in care se produce un ciclu la prima faza cand coboara 8 greutati, conf. inventie si fig. N/2, si ~75% din intervalul de timp in care se produce un ciclu la a 2-a faza in care coboara 7 greutati si se ridica cele 2 greutati conf. inventie si fig. 1.

La aceasta varianta se castiga aceeasi energie cedata de cele 8 greutati , dar mai putina energie generate prin franarea turbinei (cu castig de energie), prin cuplarea a cel putin 3 generatoare (de puteri diferite) pe poz. 2. 1/e, conf. inventie.

La fel fi-va si in varianta in care intervalele celor doua faze sunt egale (50% si 50%).
       La faza a doua energia cedata de cele 7 greutati (calculate cu formula L=mgh) conf. inventie si fig. 1, indiferent de valoarea ei, este INCLUSA in energia integrala cedata de cele 8 greutati, la prima faza, conf. inventie si fig. N/2.

Si in varianta in care intervalele celor 2 faze sunt egale (50% si 50%) energia cedata de cele 7 greutati fi-va inclusa in energia cedata de cele 8 greutati conf. inventie si fig. N/2.

Daca din diverse motivatii este nevoie de o fractiune de RPM, la arborele turbinei, se poate realiza, conf. inventie, fara a afecta castigul de energie, care fi-va mai mare decat consumul.

Acest lucru este posibil deoarece avem in fiecare cheson drum inchis numai in al optulea ciclu, si numai din aceasta cauza, pentru ridicarea celor doua greutati putem avea orice interval de timp este nevoie.

Invenţiile, conf. fig. 1 si fig. 2/A, demonstreaza felul in care trebuie sa fie manipulate cele 8 puncte materiale pentru a realiza un grup de 8 forte neconservative (8 parghii de ordin zero) care produce lucru mecanic multiplu.

Lucru mecanic multiplu produce ”excentricitatea permanenta” si toate trei impreuna rotesc din interior sau din exterior turbinele, dispozitivele, ansamblele, mecanismele de orice fel fabricate dintr-un grup de chesoane sudate intre ele sau din tamburi, conf. inventiilor inregistrate si reinregistrate la OSIM, din anul 1993.


Cele trei notiuni absolut noi in fizica, precum: un grup de 8 forte neconservative (8 parghii fara brat scurt), lucru mecanic multiplu si excentricitatea permanenta sunt structura de rezistenta a inventiei mileniului 3 (din punct de vedere teoretic).
EXPLICATII punctuale privind fig. 1 si fig N/2 CORELATE cu calculele mai jos:  

Pag. 4

       Conf. fig. 1 si fig. N/2, secmentul de dreapta CC’ este diametrul circumferintei pe care se deplaseaza centrele de greutate ale celor 8 puncte materiale.

Conf. fig. 1 si fig. N/2, diametrul circumferintei pe care se deplaseaza cele 8 puncte materiale este si inaltimea celor 8 puncte materiale, deoarece cele doua puncte materiale se ridica conf. fig. N/2, aproape vertical inspre punctul C’.

Conf. inventie, fig. 1 si fig. N/2, de obicei, inaltimea celor 8 puncte materiale (conf. fig. N/2) este mai mare decat inaltimea celor 2 puncte materiale care se ridica (conf. fig. 1).

Ceea ce inseamna si faptul ca inaltimea greutatilor care se ridica (in ciclul cu nr. 8) este mai mica cu o valoare aproximativa a intervalului din faza a doua a ciclului, conf. inventie.

In concluzie inaltimea de la coborarera celor 8 greutati  cof. fig. N/2 si inaltimea celor doua greutati care se ridica, conf. fig. 1, sunt relativ egale, deoarece diferenta dintre ele este nesemnificativa.

Citez din lucrarile care sustin inventia


PRIMA faza nu are nimic comum cu faza a DOUA (si viceversa) acesta este si motivul pentru care sunt DISTINCTE.

Cele doua greutati care se ridica conf. inventie si fig. 1, la faza a doua, nu afecteaza in niciun fel cele 7 greutati care coboara, deoarece:  

cele 2 greutati sunt ridicate cu energie electrica din afara sistemului deschis si nu afecteaza in niciun fel cele 7 greutati care coboara in acelasi interval de timp in faza a doua, pentru ca intre ele nu exista interactiune (ambele operatii, in faza a doua, au actiune distincta si nu se influenteaza reciproc).


Cele 7 greutati coboara deodata cu turbina conf. fig. N/2, si in anumite conditi (este posibil doar teoretic) lungimea inaltimii celor 7 greutati este mai mica decat lungimea inaltimii celor doua greutati care se ridica conf. inv., si fig. 1, acest lucru il dovedesc mai jos.

Acest moment mentionat mai sus se intampla (in timpul functionarii turbinei) numai DACA punctual material se ridica (sau NU se ridica, teoretic, virtual etc) VERTICAL, din punctual C, pe secmentul de dreapta CC’, de la altitudinea minima, de pe circumferinta in centrul turbinei gravitationale conf. fig. 1.

Pag, 5.        

Acest lucru este posibil (teoretic, virtual etc), deoarece conf. fig. 1 si fig. N/2, unghiurile dintre 2 chesoane consecutive sunt de 22.5 grade, deci nu poate sa fie in acelasi moment lungimea inaltimilor de la cele 7 greutati care coboara egala cu inaltimea celor doua greutati care se ridica, la faza a doua.

Numai si numai in acel moment inaltimea greutatilor de pe circumferinta este mai mica decat inaltimea celor doua greutati care se ridica.

Conform celor redactate mai sus inaltimea celor 8 greutati de pe circumferinta care cedeaza energie, conf. fig. N/2 este relativ egala cu inaltimea celor doua greutati care urmeaza sa se ridice, acest moment este aleatoriu si numai dupa mai multe cicluri se repeta, diferenta dintre inaltimi este nesemnificativa si irelevanta pentru calcule ESTIMATIVE.

In concluzie un CICLU complet are 2 intervale diferite (cu doua faze distincte) si indifferent de unde se ridica cele doua greutati, la faza a doua, inainte de-a ajunge chesonul in punctul (A) sau dupa ce-a trecut chesonul de punctul (C), intervalul de timp precizat in proiect se respecta cu strictete, indiferent de diferenţa de nivel h, dintre poziţia iniţială şi cea finală la cele 7 inaltimi; deoarece in ciclul cu nr. 8 in intervalul mentionat se ridica greutatea G8’ in centrul turbinei, conf. inv. si fig. 1, datorita unei entropii controlate conf. inventie.

Conf. fig. 1 si fig. N/2, raza circumferintei pe care se deplaseaza cele 8 puncte materiale este jumatate din inaltime. Conf. fig. 1 si fig. N/2, centrele de greutate ale celor 8 puncte materiale sunt pe circumferinta si unghiurile dintre 2 chesoane consecutive sunt de 22.5 grade.

Conf. fig. N/2, punctual material care urmeaza sa se ridice (aproape vertical) de la altitudinea minima, se afla pe circumferinta in cadranul IV, la 275.6 grade, inainte de dreapta CC’ cu 5.6 grade.

      Inainte de-a incepe ciclul si terminarea ciclului este numai si numai atunci cand avem un punct material la altitudinea maxima a turbinei pe  dreapta CC’. Acel moment este locatia de incepere a ciclului si finalul ciclului.  Deci, acel moment este granita dintre cicluri.

Conf. fig. 1 si fig. N/2, in momentul in care a inceput ciclul avem 8 puncte materiale pe circumferinta si 8 puncte materiale in centru. Conf. fig. 1 si fig. N/2, cand ajunge punctul material din cadranul 2, la altitudinea maxima a turbinei pe  dreapta CC’, se termina ciclul.

Toate ciclurile sunt identice. Intervalul de timp in care se produce un ciclu depinde numai si numai de RPM (rot/min) ale turbinei gravitationale.

       Un ciclu complet este numai daca turbina lucreaza la parametrii proiectati, conf. inventie, fig. 1 si fig. N/2, la cele doua faze si realizeaza o rotatie de 22.5 grade.

Ridicarea celor doua greutati se face in 25% din timpul in care se produce un ciclu.

pag. 6

Acest lucru este posibil numai dataorita faptului ca: la toate tipurile de turbine gravitationale avem in fiecare cheson drum partial inchis numai in al optulea ciclu, deci avem o entropie controlata, impusa de inventator, la fiecare ciclu, prin manipularea greutatilor, conf. inventie, cu un sistem de comandă şi control, clasic, modificat conform proiect.

Coborarea celor 8 greutati, se realizeaza in 75% din timpul in care se produce un ciclu.
Acest lucru este posibil numai dataorita faptului ca: la toate tipurile de turbine gravitationale avem in fiecare cheson drum inchis numai in al optulea ciclu, deci avem o entropie controlata, impusa de inventator, la fiecare ciclu, prin manipularea greutatilor, conf. inventie, cu un sistem de comandă şi control, clasic, modificat conform proiect.

Sistemul de comandă şi control automat electronic sau fluid se va materializa sub forma unui bloc unitar care va conţine un număr corespunzător de intrări, pentru semnale informaţionale, şi de ieşiri pentru comenzii. Conexiunile funcţionale  dintre  elementele  reprezentate  sunt  clasice şi pot fi realizate prin procedurii simple. 

 Un ciclu complet poate sa fie o fractiune (NESEMNIFICATIVA) dintr-o rot/min a turbinei gravitationale sau chiar mai mult de o rotatie pe minut a turbinei gravitationale.

Toate tipurile de turbine gravitationale la una rot/min are 16 cicluri egale, conf. inventie.

Conf. fig. 1, momentul in care punctual material se ridica din cadranul 4, de la altitudinea minima si ajunge la jumatatea razei, exact in acel moment si punctul material care se ridica din centrul turbinei ajunge la jumatatea razei in cadranul 2, inainte de-a ajunge pe circumferinta.

Acest moment este scos in evidenta la fig. 1, pe dreapta  BB’, si numai in acest moment, timp de o fractiune dintr-un ciclu avem: 7 puncte materiale pe circumferinta, 7 puncte materiale in centru si numai 7 inaltimi, caci cele doua puncte materiale sunt la egala distanta de centrul turbinei gravitationale si se anuleaza reciproc inaltimile lor.

Conf. inventie fig. 1, fig. 2 si fig. N/2, la ambele faze echilibrul dinamic la sistemul deschis semihibrid de la infrastructura turbinelor gravitationale mixte se realizeaza, in exteriorul sistemului deschis pe alt drum, prin franarea continua cu ajutorul mecanismelor de la multiplicatorul de turatie, a subansamblelor incluse in cele doua generatoare.

Si in aceeasi perioada de timp pentru recesiunea entropiei la ambele faze se franeaza turbina cu castig de energie, prin cuplarea pe exteriorul infrastructurii turbinei a cel putin  ~3 generatoare cu puteri diferite pe poz. 2. 1/e, conf. inventie, pentru a mentine rotatiile sau rotatia/minut proiectata la arborele turbinei gravitationale cu castig de energie electrica.

Atentie! Calculele se realizeaza conf. inventie, in doua faze DISTINCTE. Calculele conf. inventie, fig. 1 si fig N/2, sunt necesare numai la primul CICLU, pentru ca:

Pag. 7

-conf. teoriei inventiei mileniului III functionarea turbinei gravitationale la parametrii proiectati se face in doua faze DISTINCTE, la fiecare CICLU, cu entropia controlata la fiecare faza ~99.99%, deoarece:

-La prima faza imediat dupa inceperea ciclului viteza celor 8 greutati incepe sa fie din ce in ce mai mare (se accelereaza continuu) in intervalul de 75%, cat dureaza coborarea lor conf. inv. si fig. N/2. Detalii si in celelalte lucrari care sustine inventia mileniului 3.


-Cand incepe a doua faza, cu ridicarea celor doua greutati si coborarea celor 7 greutati, conf. inventie si fig. 1, viteza turbinei gravitationale este din ce in ce mai mica (scade) pana incepe alt ciclu, conf. inventie. In faza a doua toate tipurile de turbine gravitationale folosesc din fig 1, pentru calcule, numai si numai al treilea moment inclus (ptr. sugerare).

-din acest motiv calculele cu formula lucrului mecanic (L=mgh) se realizeaza numai la un CICLU, la fiecare faza separat deoarece sunt distincte, deci nu se poate calcula ambele faze deodata precum au procedat pseudo-specialistii.

-Toate ciclurile in timpul functionarii sunt IDENTICE Daca se CASTIGA energie la primul CICLU se CASTIGA energie (lucru mecanic gratuit) la toate ciclurile.

Calcule estimative subevaluate cu formula L=mgh, pentru 8 parghii fara brate scurte
Formula lucrului mecanic (L=mgh) nu include si varianta in care greutatea aflata in camp gravitational este franata (sau tinuta fortat pe drumul parcurs) si de alte forte (multiplicator, generatoare etc).
Numai din aceasta cauza calculele se realizeaza cu greutati in cadere libera si cu inaltime medie.

Daca pentru calcule se foloseste formula lucrului mecanic (L=mgh), la fiecare greutate din cele 8 greutati se poate face calcule corecte numai in cadere libera, cu inaltimea proprie corespunzatoare figurii N/2, pentru ca: la prima faza, dupa deblocare, cele 8 parghii fara brat scurt, nu are: un moment a fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic…

Pentru a exploata aceste forte neconservative, sistemul deschis cu 8 parghii fara brat scurt, interactioneaza cu *exteriorul* prin arborele turbinei si transmite miscarea de rotatie pe alt drum in exteriorul sistemului, la cel putin doua multiplicatoare si mai multe generatoare, conf. inventie.

Calcule estimative subevaluate la PRIMA FAZA, cu parametrii: una greutate m=8000kg (8000kg*8buc=64000kg) si h=10.5m.
Conform calcule estimative realizate de inventator, inaltimea corecta pentru a calcula energia cedata de cele 8 greutati integral (complet), la prima faza in intervalul de cel putin 75% cat dureaza coborarea lor, este intre h=5.25m (energie minima cedata) si h=7.875m (energie maxima cedata) conform inventie si fig. N/2.

Pag. 8

Determinarea bilantului energetic, la cele 8 parghii fara brate scurte, la primul ciclu.


Atentie! 
Determinarea bilantului energetic, la cele 8 forte neconservative (8 parghii fara brat scurt), se face calculand separat fiecare faza distincta. Se face diferenta si rezulta lucrul mecanic gratuit, CEDAT la multiplicatorul de turatie si generatoare pentru transformare in energie electrica.

Energia consumata (primita) de multiplicator si generatoare rezulta numai daca se scade din energia cedata de cele 8 greutati (3605616J) la prima faza, energia primita (823200J) de cele doua greutati care se ridica, la a doua faza, conf. inventie, si rezulta: 3605616J – 823200J = 2782416J castig gratuit de lucru mecanic, fiindca forta de gravitaţie este gratuita.

In prima faza la toate tipurile de turbine se consuma cel putin 75% din timpul in care se produce ciclul, viteza turbinei este din ce in ce mai mare (creste)  conf. inventie si fig. N/2.

In prima faza se cupleaza la arborele turbinei multiplicatorul de turatie si cele doua generatoare si se calculeaza cu formula lucrului mecanic, energia cedata de cele 8 greutati, in cadere libera, conf. inventie si fig. N/2: 8000(kg)*5.74875(m)*8(buc)*9.8 = 3605616J.

Calcule estimative subevaluate la FAZA A DOUA.

Cand incepe a doua faza, cu ridicarea celor doua greutati, conf. inventie, viteza turbinei gravitationale este din ce in ce mai mica (scade) pana incepe alt ciclu, conf. inventie.

1 – sunt cuplate la arborele turbinei multiplicatorul de turatie si cele doua generatoare. 
2 –se ridica greutatea de la altitudinea minima spre centrul turbinei conf. inv. si fig. 1. 
3 –se calculeaza numai intervalul de cel mult 25% dintr-un CICLU in care se ridica cele doua greutati si castigul de la cele 7 greutati care coboara odata cu turbina conf. inventie si fig. 1.

Cele 2 greutati care se ridica conf. inventie si fig. 1, la faza a doua, nu afecteaza in niciun fel cele 7 greutati care coboara deoarece: 

cele 2 greutati sunt ridicate cu energie electrica din afara sistemului deschis si nu afecteaza in niciun fel cele 7 greutati care coboara, in acelasi interval de timp in faza a doua, deoarece intre ele nu exista interactiune.

Ambele operatii, in faza a doua, au actiune distincta si nu se influenteaza reciproc.

Pag. 9

-Conf. formula lucrului mecanic, forta de gravitatie atrage cele doua greutati (G8’ si G8”) la fel si daca le ridicam in timpul functionarii ciclice a turbinei precum si daca le calculam SEPARAT, deoarece rezultatul este acelasi.


-Energia cedata de cele 7 greutati, indiferent de valoarea ei, la faza a doua, este inclusa in energia cedata de cele 8 greutati, la prima faza, conf. inventie.

Energia pierduta (consumata) de cele 2 greutati care se ridica conf. inventie si fig. 1, este de: 16000(kg)*5.25(m)*9.8 = 823200J. Inaltimea celor doua greutati este de 10.5m (10.5/2=5.25), conf. inventie si fig. 1.

Se face diferenta si rezulta: 3605616J – 823200J = 2782416J castig continuu GRATUIT deoarece la toate turbinele gravitationale in tot timpul functionarii se autoalimenteaza din afara sistemului DESCHIS de parghii, din castigul propriu, din reteaua de distrubutie proprie cu curent electric, conf. inventie.

Deci castigul gratuit de lucru mecanic este ~2700000J in tot timpul functionarii, la fiecare ciclu.
Acest castig de energie (lucru mecanic) de 2700000J este si ratia progresiei aritmetice.

Puterea utila = Lucru mecanic/timp = 2700000J/1s = 2700000W = 2700 KW = 2700 KWh  = ~2.7MWh.  24(ore)*30(de zile)= 720 de ore.

Daca turbina gravitationala functioneaza numai 30 de zile avem: 2.7MWh *720 de ore = ~1900MW.
 Daca turbina functioneaza un an, avem: 365*24=8760 de ore; 2.7MWh*8760 de ore = ~23600MW 


Un castig GRATUIT de 8760 de ori mai mare, numai intr-un an, deoarece forta de gravitatie roteste turbina si realizeaza castigul de lucru mecanic gratuit si energie ELECTRICA aproape gratuita, conf. inventie.

Castigul de energie electrica gratuit la o singura centrala cu turbine gravitationale, conform  inventie.
Conform fig. 6, avem 10 hale industriale.

Dacă în fiecare hală avem 20 turbine gravitationale, la 10 hale, conf. inventie, vom avea 200 turbine gravitaţionale, si rezultă: conf. calculelor de mai sus la o turbina avem ~2.7MW;  la 200 turbine gravitationale rezultă: 200 x 2.7 = 540MW.

Daca centrala gravitationala functioneaza 30 de zile avem: 540MW * 720 de ore = ~388800MW
Daca centrala gravitationala functioneaza un an avem: 540MWh * 8760 de ore = ~4730400MW

Pag. 10

Suprafaţa necesară pentru o centrală electrică gravitaţională cu 200 turbine (inclusiv soseaua de centura a centralei), conf. invenţiei si fig. 6,  este de ~500m².

Greutatea unei turbine gravitationale (cu parametrii: m=8000kg (8*8000kg=64000kg) si h=10.5m) este de m (masa totala) = ~240000kg (cele 16 greutati =128000kg si constructia metalica = ~112000kg).

Pe aceeaşi suprafaţă daca se dubleaza numărul de rot/min (RPM) la arborele turbinei gravitationale, producţia de energie electrică se dublează fără cheltuieli suplimentare de producţie.

MOMENTELE FORTELOR


De la infrastructura turbinei gravitationale mixte, privind numai cele 8 parghii fara brate scurte (in timpul functionarii, conf. fig 1 si fig N/2).


Pentru pseudo-specialisti, pentru papagali licentiati, pentru nespecialisti si pentru amatori.
Care nu inteleg momentele fortelor la turbinele realizate dintr-un grup cu 8 chesoane fara brate scurte, redactez urmatoarele detalii: 

Din momentul cand se tracteaza greutatea, aproape vertical,  de pe circumferinta din punctul (A) pana ajunge in centrul turbinei, momentul fortei, produce pierderi in cadranul 4.

In acelasi timp (in acelasi ciclu), momentul fortei produce in sens opus (contrar) aceeasi valoare si in cadranul 2, prin tractarea greutati, aproape vertical, din centru pana ajunge pe circumferinta.

Din aceste motivatii momentul fortei se anuleaza reciproc, deoarece in acelasi ciclu are doua valori egale dar contrare (opuse).

Astfel ce se pierde in cadranul 4 se castiga in cadranul 2, rezultand anularea reciproca a momentelor egale si de sens contrar (opuse).

Asijderi se-ntampla si la vectorul de poziție al punctului de aplicație al forței din cadranul 4 caci este contrar (opus) vectorului de poziție al punctului de aplicație al forței din cadranul 2.

Aidoma se-ntampla si la bratele pentru care se calculeaza momentele fortelor deoarece un brat este in cadranul 4 si cel de-al doilea in cadranul 2, conf. inventie si fig. 1, se anuleaza caci au valori egale dar opuse (contrare).

Chiar daca tractarea, aproape verticala, se produce inainte de-a ajunge chesonul in punctul (A) sau dupa ce-a trecut chesonul de punctul (A), deoarece cat se pierde in cadranul 4 se castiga in cadranul 2.

Pag. 11

 Momentele fortelor din cadranele 4 si 2 nu afecteaza in nici un fel excentricitatea permanenta, deoarece cele doua momente ale fortelor sunt de sens contrar (opus), si se anuleaza reciproc.

Din cele redectate rezulta castig de lucru mecanic gratuit la toate cele 8 parghii de ordin zero (8 parghii fara brate scurte = cu 8 forte neconservative care coboara pe circumferinta conf. inventie), fiindca:

la prima faza, dupa deblocare, cele 8 parghii fara brate scurte, nu are:
un moment a fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic etc.

La a 2-a faza castigul de lucru mecanic gratuit este la toate cele 7 parghii fara brate scurte, care coboara.

Daca pentru calcule se foloseste formula lucrului mecanic (L=mgh), la fiecare greutate din cele 8 greutati se poate face calcule corecte numai in cadere libera, cu inaltimea proprie corespunzatoare figurii N/2.

Formula lucrului mecanic (L=mgh) nu include si varianta in care greutatea aflata in camp gravitational este franata (sau tinuta fortat pe drumul parcurs) si de alte forte (multiplicator, generatoare etc).
Numai din aceasta cauza calculele se realizeaza cu greutati in cadere libera si cu inaltime medie.

Conf. calcule,  cu parametrii: una greutate m=8000kg (8000kg*8buc=64000kg) si h=10.5m, realizate de inventator.

Inaltimea corecta pentru a calcula energia cedata de cele 8 greutati integral (complet), la prima faza in intervalul de cel putin 75% cat dureaza coborarea lor, este intre h=5.25m (energie minima cedata) si h=7.875m (energie maxima cedata) conf. inventie.

Pentru a exploata aceste forte neconservative, sistemul deschis cu 8 parghii fara brat scurt, interactioneaza cu *exteriorul* prin arborele turbinei si transmite miscarea de rotatie pe alt drum in exteriorul sistemului, la cel putin 2 multiplicatoare si mai multe generatoare.

Referitor la inaltimea celor 8 greutati, conf. inventie, fig. 1 si fig. N/2.
Greutatea G8, care se ridica, aproape vertical, din pozitia A pana in pozitia C’- D’, anuleaza si inaltimea completa a greutatii G1 care coboaara din pozitia C’- D’ deodata cu turbina gravitationala si in sensul de rotatie al turbinei, 22.5 grade.
Fiindca in fiecare ciclu se pot anula numai doua parghii egale ca valoare, pentru ca se deplasea in sensuri diferite cu valori unghiulare egale, cu aceeasi inaltime, conf. inventie, fig. 1 si fig. N/2, acest lucru este dovedit cu calcule, la exemplul elementar, la prima proba si la inventie, in prefata lucrarii cu titlul *turbina gravitationala mixta*.

Pag. 12

Motorul ISF 2019/c, are revendicarea nr. 10 pe care o citez  din descrierea turbinei gravitationale mixte:.
“… 10 – Turbina gravitationala mixta este caracterizata prin aceea că in prima fază e realizată infrastructura conf. fig. (1, 2, 4, 5) si suprastructura tamburului conf. fig. (1/A, 2/A si 2/B) cu doi arbori orizontali, amplasati pe nişte lagăre autoreglabile, alimentat din exterior de la o sursă de energie electrica pentru a deplasa 32 de puncte materiale conf. fig. 1 si fig. 2/A cu mijloace de ridicat si transportat în interiorul chesoanelor si in exteriorul tamburului, punctele materiale sunt comandate de un sistem de comandă şi control automat în aşa fel ca, la fiecare ciclu care este o parte mică dintr-o rotaţie completă, 14 puncte materiale să fie într-o poziţie periferică extremă în permanenţă numai în cadranele 1 şi 4 în sens trigonometric si numai 7 puncte materiale în centrul turbinei gravitationale mixte, pentru că în permanenţă, la fiecare ciclu, dintre cele 16 punctele materiale de pe circumferinta se ridică, una spre centru, una spre circumferinţă, conform fig. 1. si una pe circumferinta conform fig. 2/A. Celelalte 14 puncte materiale se deplaseaza in sensul de rotatie a turbinei gravitationale mixte pe circumferinta infrastructurii. si pe circumferinta suprastructurii realizând menţinerea centrului de greutate al turbinei gravitationale mixte numai în cadranele 1 şi 4 în sens trigonometric, astfel că datorită entitatii excentricitatii permanente turbina se roteşte şi prin al 2-lea arbore energia mecanică produsă, si in a doua fază, acţionează prin intermediul unei roţii dinţate un multiplicator de turaţie, care antrenează, în ultimă fază cel puţin două generatoare care produce pentru prima data in era noastra lucru mecanic gratuit si energie electrică gratuită, fiindca forta de gravitatie este gratuita.”  

Teoria entropiei la grupul de parghii fara brate scurte (8 forte neconservative controlate 99.99%), si conform link:
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html

ENTROPIA (scurt istoric)

Entropia este unul dintre cele mai controversate concepte descrise vreodata. Clausius, care a descoperit aceasta proprietate naturala in 1865, a utilizat acest termen (in germana “entrepein” si in greaca entrope, schimbare) ca sa defineasca conversia energiei.


Dintr-un punct de vedere termodinamic.
În univers există un dezechilibru constitutiv, în totalitatea lui, altminteri totul ar îngheţa şi s-ar opri ireversibil. Haosul îşi are rolul lui. Entropia, o măsură a haosului, duce la dispersarea energiei utile, la moartea universului, ireversibilă. Şi totuşi, o tendinţă opusă, de scădere a entropiei, de echilibru, de cristalizare, de permanenţă a identităţii există în acelaşi timp.

Entropia este o functie menita sa cuantifice dezordinea unui sistem (facand o evaluare a gradului de dezordine a unui sistem). Entropia este o forta irezistibila care impinge lucrurile in dezordine manifestandu-se in toate privintele, si in orice domeniu.

Toate procesele naturale sunt ireversibile. Doar in cazul idealizat al proceselor reversibile, variatia de entropie a sistemului impreuna cu mediul propriu este nula.

Toate tipurile de energie pot fi convertite intre ele. Descoperirea lui Claudius s-a bazat pe ciclul Carnot – ca nici o masina nu este perfect eficienta. In acest proces o anumita cantitate de energie nu mai poate fi refolosita. In ciuda convesiei energiei partea nerecuperata a acesteia este integrata in Univers sub forma de caldura. In acelasi timp,  la o alta scara, temperatura universului scade pe masura ce universal se extinde.

Pag. 13

Legile clasice ale fizicii sunt modificate de teoria cuantica, mai ales la temperaturi scazute, viata este un astfel de exemplu. Viata pare sa fie o exprimare ordonata a materiei, fara a fi bazata exclusiv pe tendinta acesteia de a merge de la ordine spre dezordine, ci pe ordinea care deja exista si care este mentinuta.

Aceasta tendinta opusa, de scadere a entropiei, de echilibru, este realizata la un nivel superior, de Legea I. Sabau pentru grupuri cu forte neconservative, cu entropie controlata 99.99%, la care in permanenta entropia grupurilor cu forte neconservative sunt tinute in echilibru, realizand  in aceeasi perioada de timp utilizarea energiei de la entropie pentu a produce lucru mecanic gratuit si energie electrica gratuita, conf. inventie.

Legea I. Sabau pentru grupuri cu forte neconservative, cu entropie controlata (intre 97% si 99.99%), foloseste energia de la entropie pentu a produce lucru mecanic gratuit si energie electrica gratuita, care se poate transforma in energie termica gratuita, fiindca forta de gravitatie este gratuita.  

Inventiile mileniului 3, au fost inregistrate la OSIM incepand cu anul 1993. Prima inventie a fost inregistrata cu CBI nr. 443 din 29.03.93, cu titlul *Instalatie gravitationala*, care foloseste 8 parghii fara brate scurte,
care in timpul functionarii se transforma in 8 forte neconservative, care produce lucru mecanic gratuit la arborele turbinei, care in afara sistemului deschis cu parghii fara brate scurte produce energie electrica gratuita prin intermediul unui multiplicator si a cel putin 2 generatoare, conf .inventie.  

Inventia mileniului 3 fi-va reinregistrata continuu la OSIM pana se breveteaza in tara sau in alte state din lume.
Legea I. Sabau pentru grupuri cu forte neconservative, cu entropie controlata 99.99%.
In toate domeniile se doreste de fiecare specialist sa actioneze cu mai multe parghii. In era noastra exista grupuri cu parghii de ordin zero (grupuri cu parghii fara brate scurte) si de ordin 1 (grupuri cu parghii, cu brate scurte), care sunt marginalizate de pseudo-specialisti, sau de denigratori […].

Grupul celor 8 parghii fara brate scurte, roteste turbina si produce la arbore lucru mecanic gratuit (la fiecare ciclu, inclusiv la primul ciclu) datorita grupului cu forte *NECONSERVATIVE* (forte neconventionale, atipice etc), fiindca nu are:
un moment a fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic etc.

Turbina gravitationala are 8 parghii fara brate scurte realizate cu 8 forte de greutate (G) pe circumferinta numai in cadranele 1 si 4, in sens trigonometric. Turbina este o constructie metalica simpla (monobloc) cu opt chesoane echipate cu mijloace de ridicat pentru a ridica 2 greutati, aproape vertical, numai in faza a doua, la fiecare ciclu conf. inventie.

Cele 8 greutati prin rotire isi schimba caracterul si devin *8 parghii de tip nou (de ordin zero) fara brate scurte*. Aceste 8 forte neconservative sunt controlate intre ~97% si ~99.99% si amplificate, si produce la arborele turbinei lucru mecanic gratuit, energie electrica gratuita oriunde si oricat este necesara, conf. inventie.

Pag. 14

Inventia este o punte de legatura intre fortele conservative si grupurile cu forte neconservative. Inventia functioneaza si cu 8 parghii de ordin 1 (8 parghii cu brate scurte) dar castigul de energie electrica este cu foarte, foarte, foarte mult mai mic (nu este rentabila fabricarea lor).


Inventia nu incalca legea conservarii energiei deoarece:

in cazul in care caracteristicile miscarii mecanice a unui sistem sunt determinate doar de prezenta unor forte conservative, energia mecanica totala este o constanta a miscarii. E = T + V = constant. (E este energia mecanica totală, T este energia cinetica si V este energia potentiala).

Deci, legea conservarii energiei mecanice se respecta numai in cazul sistemelor conservative care folosesc forte conservative.

Cand caracteristicile miscarii sunt determinate de alte tipuri de forte, se vorbeste despre legea conservarii energiei numai in sens general.

Turbinele gravitationale foloseste grupuri cu forte neconservative noutate absoluta in domeniu.


Inventia dupa implementare produce energie electrica cu cele mai mici preturi din era noastra, fara poluare, rezolva energia viitorului si inlocuieste toate tipurile de turbine, inclusiv centrale electrice, centralele termoelectrice, centralele nuclearo-electrice etc.

Grupurile cu forte neconservative, grupuri cu parghii fara brate scurte, produce lucru mecanic gratuit (la arborele turbinei) si curent electric aproape gratuit cu cel putin 2 generatoare, conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2.

Legea I. Sabau pentru grupuri cu forte neconservative, cu entropie controlata (sau o ramura noua la a doua Lege a Termodinamicii) a impus utilizarea fortei de gravitatie din mediul inconjurator pentru a fi convertita in energie electrica aproape gratuita, printr-o organizare controlata a grupurilor de forte neconservative din structura foarte simpla a turbinelor gravitationale.

Turbinele gravitationale inainte de deblocare pentru functionare are structura metalica a celor opt chesoane conservativa si greutatile de pe circumferinta cu energie potentiala. Dupa deblocare in timpul functionarii prin manipularea celor 16 greutati egale conf. inventie, cele 8 chesoane prin rotire isi schimba caracterul, intr-un caracter distinctiv si devin 8 parghii de ordin zero, iar cele 8 greutati de pe circumferinta sunt 8 forte neconservative care rotesc turbina gravitatonala.

Pag. 15

In tot timpul functionarii campul gravitational al pamantului conservativ (din afara sistemului de parghii neconservativ) atrage cele 8 greutati de pe circumferinta (8 forte neconservative) care produce lucru mecanic gratuit (conservativ) la arborele turbinei gravitationale care interactioneaza cu exteriorul prin multiplicator si cel putin 2 generatoare (utilizand alt drum in exteriorul sistemului).

Numai in acest mod prin interactiunile lor reciproce ajunge in echilibru structura neconservativa (a celor 8 parghii de ordin zero, fara brate scurte) cu structura fortelor conservative si pentru prima data in era noastra se realizeaza implementarea grupurilor cu forte neconservative intr-un sistem conservativ cu castig gratuit de lucru mecanic la arborele turbinei gravitationale.

Grupurile cu forte neconservative vor completa fortele neconservative cunoscute pana acum:

forța de frecare, forțele de contact, forța de tensiune și rezistența la mișcare a aerului.
Forțe conservative sunt: forta de gravitatie, forta electromagnetica, forta elastica etc. Fortele de contact direct: la frecare, la intindere, la arcuri etc.

Fortele de contact la distanta: forta gravitationala, electrica si magnetica.
Conf. inventie entropia contolata nu are o formula proprie, la fiecare faza se realizeaza calcule energetice separate si din prima faza se scade cele doua greurati care se ridica la faza a doua.

Forta de gravitatie actioneaza cele 8 forte neconservative datorita conditiilor create in sistemul deschis (semihibrad) al turbinelor gravitationale care permite cresterea controlata a entropiei la prima faza si impune descresterea controlata a entropiei la faza a doua conf. teoriei inventiei mileniului 3.


Aceasta crestere si descrestere a entropiei realizeaza castig de energie electrica la fiecare ciclu si la ambele faze conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2.

Sistemul deschis semihibrid (este un sistem hibrid atipic), al celor 8 parghii de ordin zero, fara brat scurt (8 forte neconservative), are in interiorul lui un sistem izolat (inchis numai in legatura cu entropia) si in exteriorul sistemului este deschis.

Deci cele 8 parghii de ordin zero in exteriorul sistemului fi-va deschis si in interior este izolat (inchis), cu toate ca structura interactiunilor energetice se modifica pe parcursul fiecarui ciclu la ambele faze, cu castig de energie (lucru mecanic gratuit).

Sistemul deschis al celor 8 parghii de ordin zero (8 forte neconservative) este un *hibrid mai special, atipic* numit de inventator *Sistem deschis semihibrid* (deci sistemul este un HIBRID atipic).

Pag. 16

Momentele de expansiune a entropiei, la prima faza si recesiunea entropiei la faza a doua sunt controlate 99.99% de un sistem de comanda si control automat conf. unei proceduri clasice (adaptat la inventie),

astfel incat valorile entropiei la fiecare faza, intre cele doua faze, si la granita dintre cicluri (la inceput de ciclu si la sfarsitul ciclului) sa fie cu o variatie de entropie a sistemului la valoarea parametrilor proiectati.

Conf. celor redactate mai sus, pentru prima data in lume se controleaza 99.99% entropia grupurilor cu forte neconservative (la sistemele deschise semihibride).
Detalii si in descrierea inventiei.
Sistemul deschis semihibrid al celor 8 parghii de ordin zero (8 forte neconservative) are in interiorul fiecarui ciclu un sistem izolat (inchis numai in legatura cu entropia).

Acest sistem fizic izolat este comandat si verificat de acelasi sistem de comandă şi control automat in asa fel incat la fiecare ciclu, care este o parte mica dintr-o rotatie completa, sa se asigure o variatie de entropie a *sistemul izolat*  la valoarea parametrilor proiectati.


In concluzie sistemul fizic deschis semihibrid realizat de cele 8 parghii de ordin zero este un sistem deschis in exterior, si in interiorul sistemului numai in legatura cu entropia toate ciclurile sunt izolate (inchise), cu toate ca structura interactiunilor energetice se modifica pe parcursul fiecarui ciclu la ambele faze, cu castig de energie (lucru mecanic).

Definitie .  Sistemul deschis semihibrid (este un sistem hibrid atipic), are legaturi exterioare (deschise) si interioare (inchise) cu interacţiuni intre cele 2 subsisteme ale fiecarui ciclu (izolate numai in legatura cu entropia), cu parametrii variabili, cu entropia crescuta la prima faza si entropia descrescuta la faza a doua, ambele controlate 99.99%,
astfel incat valorile entropiei la fiecare faza, intre cele doua faze, si la granita dintre cicluri (inceput de ciclu si la sfarsitul ciclului) sa fie cu o variatie de entropie a sistemului la valoarea parametrilor proiectati conf. inventie.

Conform inventie entropia contolata nu are o formula proprie, la fiecare faza se realizeaza calcule energetice separate si din prima faza se scade cele doua greurati care se ridica la faza a doua.

Castigul de energie (lucru mecanic) este cedat la multiplicatorul de turatie si celor doua generatoare pentru transformarea energiei mecanice in energie electrica conf. inventie.

Detalii privind cele doua faze si franarea sistemului deschis semihibrid:

Pag. 17

-La prima faza, cand incepe ciclul avem o expansiune a entropiei care la finalul primei faze atinge apogeul expansiuni.

-Cand incepe faza a doua incepe recesiunea entropiei care la finalul ciclului si a fazei a doua are o stare de echilibru aidoma ca la inceput de ciclu.

La sistemul deschis al celor 8 forte neconservative (8 parghii de ordin 0), conf. inventie, la fiecare faza, intre cele doua faze, si la granita dintre cicluri avem stari intermediare de echilibru, deoarece:
-Schimbarile de stare, la fiecare ciclu, se petrece la ambele faze (distincte) intr-un timp finit.
-La prima faza avem 8 greutati pe circumferinta, la toate ciclurile. 

La prima faza viteza greutatilor si entropia creste in intervalul de ~75% cat dureaza coborarea greutatilor conf. fig N/2, cu castig de energie electrica, deoarece:

aceasta accelelare continua mareste energia cinetica, pentru ca cele 8 greutati de pe circumferinta, datorita vitezei de rotatie influenteaza bilantul energetic al sistemului deschis a celor 8 parghii care interactioneaza cu "exteriorul" prin arborele turbinei care transmite miscarea de rotatie la multiplicator si la cel putin 2 generatoare.

-La faza a doua avem numai 7 greutati pe circumferinta, la toate ciclurile.

La faza a doua viteza greutatilor si entropia descreste cu castig de energie electrica deoarece: si la a doua faza in intervalul de ~25%, cat dureaza ridicarea celor 2 greutati conf. inventiei si fig. 1.

Sistemul deschis a celor 7 parghii, interactioneaza cu "exteriorul" prin arborele turbinei care transmite miscarea de rotatie la multiplicator si cele 2 generatoare.

In aceeasi perioada de timp se franeaza turbina cu castig de energie, prin cuplarea a cel putin 3 generatoare (cu puteri diferite) pe poz. 2. 1/e, conf. inventie.

-Conform inventie avem o stare initială de echilibru la inceput de ciclu si o stare finala de echilibru la finalul ciclului, astfel coincide starea finală cu starea initiala la fiecare ciclu in timpul in care turbina are o functionare ciclica la parametrii proiectati.

Conf. celor redactate mai sus, pentru prima data in lume se controleaza 99.99% entropia, deoarece la toate turbinele gravitationale daca functioneaza la parametrii proiectati, avem in interiorul fiecarui ciclu o stare de neechilibru si in exteriorul ciclului (la granita dintre cicluri) o stare de echilibru.

Pag. 18

La fiecare ciclu avem doua faze distincte care se repeta in tot timpul functionarii turbinei gravitationale si sunt strict necesare atat la functionare precum si la calcule. Legatura indisolubilă si interacţiunile dintre entropia crescuta la prima faza si entropia descrescuta la faza a doua este monitorizata continuu de un sistem de comanda si control automat;

astfel incat sa anuleze (sa armonizeze) diferentele minore care apar la granita dintre cicluri la fiecare alt inceput de ciclu.

Inventia mileniului 3 este un model aproape perfect in care se controleaza 99.99% entropia celor 8 forte neconservative, la ambele faze, conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2.

Din cele redactate mai sus rezulta faptul ca turbina gravitationala foloseste forta de gravitatie, din exteriorul sistemul fizic deschis (semihibrid) al celor 8 forte neconservative (8 parghii fara brat scurt) si transforma lucrul mecanic produs in exteriorul  sistemul fizic deschis (semihibrid) al celor 8 forte neconservative de catre multiplicatorul de turatie,  cele doua generatoare etc.

Rezulta faptul ca in interorul sistemului deschis semihibrid se produce lucru mecanic (gratuit) datorita momentelor de expansiune a entropiei, la prima faza si recesiunea entropiei la faza a doua care sunt controlate 99.99% de un sistem de comanda si control automat.

Cele 8 forte neconservative (8 parghii fara brate scurte), acum la inceput de mileniu 3, reprezintă un salt calitativ colosal, prin cunoasterea stiintifica a realitatii obiective privind noutatea absoluta in fizica a grupurilor cu forte neconservative, controlate 99.99%, care roteste din interior sau din exterior orice tip de turbina gravitationala conf. inventie.

Inventia mileniului 3, pentru prima data in lume, a invins entropia la grupuri cu forte neconservative (grupuri cu parghii fara brate scurte). Pana in anul 1970 nu a reusit nimeni sa o stapaneasca si sa-i limiteze granitile in domeniul fizic.

In anul 1971, Ioan Sabau a reusit, cu ajutorul lui Dumnezeu, cu o miniturbina realizata si distrusa din motive subiective, sa limiteze granitile entropiei, obligand-o sa se supuna si sa cedeze aproape in intregime energia produsa in constanta fizica a ciclului, conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2. In anul 1993 inventatorul a inregistrat mai multe tipuri de turbine gravitationale la OSIM, printre primele turbine este si CBI cu nr. 443 din 29.03.1993.

Pag. 19

Toate tipurile de turbine gravitationale sunt “Perpetuum mobile autoalimentate de speta a patra” 

Datorita inventiei mileniului 3 avem o noua lege in domeniu’ fizic “Legea I. Sabau pentru grupuri cu forte neconservative, cu entropie controlata 99.99%”, astfel se completeaza cele 3 legi ale termodinamicii cu o noua lege sau cu o ramura noua la a 2-a Lege a Termodinamicii.

Cele 8 grupuri de forte neconservative (8 parghii fara brate scurte) vor completa fortele neconservative cunoscute: forța de frecare, forțele de contact, forța de tensiune și rezistența la mișcare a aerului.

Datorita unui grup de opt forte neconservative (parghii de ordin zero, fara brate scurte), conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2, se  produce lucru mecanic gratuit.

Lucru mecanic multiplu realizeaza excentricitatea permanenta si toate trei impreuna rotesc din interior sau din exterior turbinele gravitationale de orice tip fabricate dintr-un grup de chesoane sudate intre ele sau dintr-un tambur;
sau cu o jumatate de tambur, pentru a produce energie electrica gratuita, fara vant, apa, abur etc.

Sistemul celor 8 parghii de ordin zero, conf. inv. si fig. N/2, sunt 8 forte NECONSERVATIVE care realizeaza pentru prima data in LUME un sistem DESCHIS fabricat dintr-un grup cu 8 parghii fara brate scurte.

Aceasta entropie controlata realizeaza sistemul deschis al inventiei mileniului 3, care spre deosebire de sistemele inchise produce energie electrica gratuita, conf. inventie.

Sistemul DESCHIS al celor 8 parghii de ordin zero, precum si “Constanta fizica a ciclului” sunt realizate de o entropie controlata, impusa de inventator.

La toate tipurile de turbine gravitationale, sintagma “Constanta fizica a ciclului” inseamna faptul ca se realizeaza o viteza ocilanta in limitele impuse prin “entropie controlata” la fiecare ciclu, la fiecare faza distincta, conf. inventie, fig. 1 si fig. N/2.
Deoarece  avem o succesiune cu fenomene si manifestari care se produc in cadrul unui proces repetabil continuu in aceeasi ordine, la ambele faze.

La toate tipurile de turbine gravitationale, sintagma “Constanta fizica a ciclului” inseamna si faptul ca se deruleaza continuu cele doua faze ale ciclului in raport cu parametrii proiectati, indiferent de dimensiuni si masa celor 16 greutati egale ale celor 8 parghii de ordin zero (8 forte neconservative, atipice etc).

Pag. 20

Constanta fizica a ciclului include un ciclu complet (indiferent de tipul turbinei) care are o succesiune cu fenomene si manifestari care se produc in cadrul unui proces repetabil, in aceeasi ordine, la ambele faze si numai asfel nu se permite o estensie a entropiei peste parametrii proiectati conf. inventie.

Inventatorul  a utilizat sintagma "faze distincte" deoarece fiecare faza are o independenta proprie completa conf. inventiei, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2.


Sistemul deschis al grupului cu 8 forte neconservative (8 parghii fara brat scurt), functioneaza in doua faze la fiecare ciclu, conf. inventiei, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2.

La grupul celor 8 parghii fara brat scurt, la care cele 8 greutati coboara pe circumferinta, ii creste si descreste entropia, conf. inventie, in raport cu cedarea energiei in exteriorul sistemului deschis la multiplicatorul de turatie, la cele doua generatoare etc., in cele doua faze distincte.

Toate ciclurile sunt identice.
Intervalul de timp in care se produce un ciclu depinde numai si numai de RPM-ul solicitat de beneficiar, la orice tip de turbina gravitationala.

Un ciclu complet este o fractiune (NESEMNIFICATIVA) dintr-o rot/min a turbinei gravitationale.

Toate tipurile de turbine gravitationale la una rot/min are 16 cicluri egale, conf. inventie.


Un ciclu complet, se produce la o rotatie a turbinei gravitationale cu 22.5 grade, numai daca turbina functioneaza la parametrii proiectati. La intervalul de 75%: 22.5*75/100 = 16.875 grade;


si la intervalul de 25%: 22.5*25/100 = 5.625 grade; 16.875 (grade) + 5.625 (grade) = 22.5 grade.

Toate ciclurile fiind IDENTICE, rezulta faptul ca in timpul functionarii turbina gravitationala are o viteza de rotatie OSCILANTA, intre limite constante datorita faptului ca toate turbinele gravitationale are in fiecare cheson drum inchis numai in al optulea ciclu, deci avem o entropie controlata, impusa de inventator, la fiecare ciclu, prin manipularea greutatilor, conf. inventie.

De unde rezulta faptul ca fiecare cheson (cu cele doua greutati, conf. inventie) este autonom in raport cu celelalte chesoane si face parte dintr-un sistem deschis, conf. inventie.

Pag. 21

De unde rezulta faptul ca fiecare cheson (cu cele 2 greutati, conf. inventie) este o parghie fara brat scurt.

Legea I. Sabau pentru grupuri cu forte neconservative, cu entropie controlata 99.99%, impune grupurilor de forte neconservative de-a merge de la o dezordine inspre o ordine mentinuta si viceversa, intr-o armonie controlata de un sistem de comanda si control automat a celor 2 faze din interiorul fiecarui ciclu, continuu, conf. inventie, la parametrii proiectati.

Sistemul de comandă şi control automat electronic sau fluid se va materializa sub forma unui bloc unitar care va conţine un număr corespunzător de intrări, pentru semnale informaţionale, şi de ieşiri pentru comenzii.

Conexiunile funcţionale  dintre  elementele  reprezentate  sunt  clasice şi pot fi realizate prin procedurii simple.

Sistemul de comanda si control automat in aceeasi perioada de timp monitorizeaza multiplicatorul de turatie, cele 2 generatoare si comanda franarea turbini si la faza a 2-a, cu castig de energie, prin cuplarea a cel putin 3 generatoare pe poz. 2. 1/e, conf. inventie.

La una rotatie pe minut greutatile se pot manipula si manual de la sol cu electropalane, cu macarale etc..

Dispozitivul de comanda de la sol se poate adapta numai pentru probe preliminare.

Acest lucru este posibil deoarece: avem in fiecare cheson drum partial inchis numai in al optulea ciclu, si numai din aceasta cauza, pentru ridicarea celor doua greutati putem avea orice interval de timp este nevoie, caci avem o entropie controlata 99.99%, impusa de inventator, la fiecare ciclu prin manipularea greutatilor, conf. inventie fig. 1 si fig. N/2.

La calculul energiei primite si cedate, vom lua in considerare si urmatoarele forme de energie existente in sistemul deschis, datorita celor doua faze, conf. inv. fig. 1, fig. 2 si fig. N/2:

-energia cinetica a chesoanelor, deoarece viteza lor este oscilanta, creste si descreste la fiecare ciclu, iar energia cinetica Ec=mv^2, inmagazinata in ele se va transforma in energie (lucru mecanic), si va putea fi folosita pe tot parcursul functionarii turbinei gravitationale.

-energia cinetica a greutatatilor de pe circumferinta, deoarece viteza lor este oscilanta, creste si descreste la fiecare ciclu, iar energia cinetica Ec=mv^2, inmagazinata in ele se va transforma in energie (lucru mecanic), si va putea fi folosita pe tot parcursul functionarii turbinei gravitationale.

Pag. 22

-aceasta accelelare continua mareste energia cinetica, pentru ca masa turbinei si cele 8 greutati de pe circumferinta, datorita vitezei de rotatie oscilante, influenteaza si bilantul energetic al sistemului deschis a celor 8 parghii de ordin zero, fara brate scurte.

In consecinta sistemul DESCHIS a celor 8 parghii de ordin zero (care sunt: neconservative, atipice, neconventionale etc),

evolueaza permanent intre o viteza minima, localizata la granita dintre cicluri, dupa terminarea celei de-a doua faza, in intervalul de cel mult 25%, cat dureaza ridicarea celor 2 greutati conf. inventie si fig. 1, si o viteza maxima (cu energia cinetica maxima), la prima faza, cand se termina intervalul de cel putin 75%, cat dureaza coborarea celor 8 greutati conf. inventie si fig. N/2.

In concluzie conf. inventie se mareste lucru mecanic, realizat gratuit, la ambele faze.

Procesele ciclice, conf. inventie, fig. 1 si fig. N/2 are starea finala si starea initiala ale sistemului relativ identice; aceste procese necvasistatice revin la starea initiala a ciclului la sistemul DESCHIS a grupului cu parghii de ordin zero.

Fiindca interactioneaza cu *exteriorul* prin arborele turbinei gravitationale care transmite miscarea de rotatie la multiplicatorul de turatie si la cele doua generatoare (deci utilizeaza alt drum in exteriorul sistemului), si numai in acest mod ajunge in echilibru dinamic si variatia entropiei este relativ identica la granita dintre cicluri.

Deci energia la prima faza precum si la a doua faza nu se mai conserva in sistem, deoarece lucru mecanic se transmite in afara sistemului si se transforma in energie electrica.

Cele doua faze, conf. inventie, trebuie sa fie optimizate reciproc astfel incat sa se asigure un compromis intre ele si granitele entropiei, de catre sistemul de comandă şi control automat electronic sau fluid care fi-va materializat sub forma unui bloc unitar care va conţine un număr corespunzător de intrări, pentru semnale informaţionale, şi de ieşiri pentru comenzii.

Conexiunile funcţionale dintre  elementele  reprezentate  sunt  clasice şi pot fi realizate prin proceduri existente adaptate la cerintele inventiei. 


Momentele de entropie maxima si minima fi-va in raport cu cele 2 faze, astfel incat valorile entropiei intre faze si la granita dintre cicluri sa fie comandate si verificate de un sistem de comandă şi control in asa fel incat la fiecare ciclu, care este o parte mica dintr-o rotatie, sa se asigure o variatie de entropie a sistemului deschis la valoarea parametrilor proiectati.


Astfel entropia sistemului deschis al celor 8 parghii de ordin zero, este mentinuta in limite relativ constante realizand o variatie de entropie a sistemului deschis impreuna cu exteriorul la o valoare care genereaza un echilibru dinamic, relativ, intre sistemul deschis neconservativ si exteriorul conservativ.

Pag. 23

Starea de entropie controlata (99.99%) se realizeaza si prin manipularea celor doua greutati din fiecare cheson cu un sistem de comanda şi control automat conf. unei proceduri clasice (adaptat la inventie).

Cele 8 greutati de pe circumferinta, inaintea deblocarii pentru functionare au energie potentiala, Ep = mgh.

Cele 8 forte neconservative (8 parghii fara brat scurt), dupa deblocare au datorita miscarii energie cinetica.


Sistemul fizic DESCHIS semihibrid al celor 8 forte neconservative (8 parghii de ordin zero), in timpul functionarii, conf. inventie, produce lucru mecanic gratuit la arboreale turbinei.

Cele 8 forte neconservative (8 parghii de ordin zero), conf. inventie nu are ehilibru dinamic deoarece:  sistemul DESCHIS al celor 8 parghii fara brat scurt, precum si “Constanta fizica a ciclului” sunt realizate de o entropie controlata (intre ~97% si 99.99%) pentru a produce *excentricitatea permanenta*, conf. inventie.

*Excentricitatea permanenta* este entitatea permanenta din cadranul  1 conform inventie.
La ambele faze avem de-a face cu un sistem de referinta neinertial, DESCHIS, realizat de 8 forte neconservative, aflat in miscare de rotatie accelerata ne-uniforma (conf. celor doua faze). 

Pentru prima data in era nostra au fost descoperite 4 legi noi in fizica care sunt necesare pentru grupuri cu parghii cu sau fara brate scurte (grupuri cu forte neconservative contolate 99.99%). 


Conservarea momentului potential si cinetic (variabil numai in interiorul ciclului datorat vitezei oscilante si a entropiei controlate 99.99%) se datoreaza valoarii constante a vitezei la inceput de ciclu, la sfarsit de ciclu, si la granita dintre cicluri care este si granita entropiei controlate.


Conservarea momentului potential si cinetic implica valoarea constanta a vitezei numai atunci cand cele 8 greutati la prima faza (conf. fig. N/2) si cele 7 greutati la faza a doua (conf. fig. 1) matura arii egale in perioade egale.

Miscarea celor 8 greutati la prima faza (conf. fig. N/2) si cele 7 greutati la faza a doua (conf. fig. 1) sunt supuse la interactiune mutuala ce depinde numai de distanta dintre ele care se poate reduce formal la miscarea unui singur corp; intr-un camp central de forte, acesta din urma fiind un sistem imaginar din care pot fi extrase cateva raspunsuri principale conf. teorie inventie.

Conf. inventie avem o miscare unidimensionala a greutatilor actionate de forta de gravitatie.

Pag. 24

In acest caz, orbita circulara este marginita in ambele sensuri, de raza cercului pe care se rotesc centrele de graeutate a celor 8 greutati la prima faza (conf. fig. N/2) si a celor 7 greutati la faza a 2-a (conf. fig. 1).

Daca, orbita circulara este marginita, corpul adimensional (punctul material purtator de masa) este captiv intr-un cerc sau la planete in elipsa.

Conditia de circularitate impune corpului adimensional, o locatie (ipotetica), in interiorul cercului, in permanenta numai in cadranul 1, cu masa cumulata a celor 8 greutati la prima faza (conf. fig. N/2) si a celor 7 greutati la faza a doua (conf. fig. 1), la fiecare ciclu continuu.

Daca pentru calcule se foloseste formula lucrului mecanic (L=mgh), la fiecare greutate din cele 8 greutati se poate face calcule corecte numai cu inaltimea proprie corespunzatoare figurii N/2, pentru ca:


la prima faza, dupa deblocare, 8 forte neconservative (8 parghii fara brat scurt), nu au un moment a fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic etc.

La a doua faza, cand se ridica cele doua greutati (doua forte conservative), raman pe circumferinta numai  7 forte neconservative (7 parghii fara brat scurt), care n-au un moment a fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic etc.


Conf. inventie. energia cedata de cele 7 greutati, indiferent de valoarea ei, la faza a doua, este inclusa in energia cedata de cele 8 greutati, la prima faza.

Grupurille cu forte neconservative contolate 99.99%, produce lucru mecanic gratuit energie electrica aproate gratuita cu cele mai mici preturi, fara poluare, cu putere mica sau oricat de mare, cu asamblare in: vile, firme, orase, pe munte, pe apa, sub pamant, in pustiu etc. 

Inventia mileniului 3 rezolva energia viitorului.
Inventia este o punte de legatură intre fortele conservative si grupurile de forte neconservative. Numai cu ajutorul experientelor mecanice efectuate celor 8 forte neconservative (dupa implementare) putem determina intr-un ciclu la ambele faze cresterea si descresterea energiei datorita acceleratiei oscilante.

In procesul mecanic, conf. Inventie, fig. 1 si fig. N/2, entropia isi pastreaza valoarea de echilibru continuu, tot timpul functionarii turbinei gravitationale, numai intre cicluri (la granita dintre cicluri). Inaintea inventiei mileniului 3, variatia de entropie in mod obisnuit este mai mare.

Pag.  25

Indiferent de natura proceselor, entropia nu a avut decat cel mult doua posibilitati: fie sa cresca, fie sa ramana constanta.


La inventia mileniului 3 entropia sistemului DESCHIS este continuu constanta, la granita dintre cicluri.

Datorita inventiei mileniului 3, entropia sistemului DESCHIS a grupului cu parghii fara brat scurt evolueaza permanent intre o entropie minima, localizata la granita dintre cicluri, care fi-va si granita entropiei, dupa terminarea celei de-a doua faza, in intervalul de cel mult 50%, cat dureaza ridicarea celor 2 greutati conf. inventie si fig. 1, si o entropie maxima, la prima faza, cand se termina intervalul de cel putin 50%, cat dureaza coborarea celor 8 greutati conf. inventie si fig. N/2.

In procesul mecanic, conf. Inventie, fig. 1 si fig. N/2, entropia creste si descreste in cele doua faze, in acelasi ciclu, cu valori apropiate, realizand o variatie de entropie a sistemului impreuna cu mediul cu o valoare medie de echilibru continuu.

Orice parametrii ai entropiei care variaza in orice fel de limite este controlata 99.99% de inventia mileniului 3.
Starea aceea de echilibru ar fi foarte "instabila" daca nu am avea posibilitatea de-a frana la nevoie turbina gravitationala, prin manipularea greutatilor, conf. inventie. Aceasta franare este descrisa la materialul cu titlul *Franarea turbinei* si se poate realiza numai conf, inventie, prin entropie controlata.


Cu alte cuvinte, marimea de stare a entropiei in sistemul DESCHIS a grupului cu parghii de ordin zero, in procesul mecanic, conf. inventie, proces ciclic in doua faze, are variatia de entropie relativ egala in ambele sensuri, in fiecare ciclu, numai datorita entropiei controlate, conf. inventie, fig. 1 si fig. N/2.

Deci in sistemul DESCHIS a grupului cu parghii de ordin zero, in fiecare ciclu, in timpul finctionarii, se desfasoara procese mecanice controlate de echilibru si neechilibru dinamic, in care entropia va creşte pana la o valoare finală maximă.

Odată atinsă această valoare maxima, entropia va scadea pana la o valoare finală minimă, cele doua valori fi-vor relativ egale la fiecare ciclu, conf. inv., fig. 1 si fig. N/2.

In concluzie entropia sistemului DESCHIS a grupului cu parghii fara brate scurte, creste si descreste datorita modului propriu de organizare a sistemului DESCHIS care realizeaza o viteza ocilanta in limitele impuse prin entropie controlata la fiecare ciclu, conf. inventie.

Entropia sistemului DESCHIS semihibrid a grupului cu parghii de ordin zero (8 forte neconservative, atipice, neconventionale etc) evolueaza permanent intre o entropie minima, localizata la granita dintre cicluri (inceput de ciclu si la sfarsitul ciclului), care fi-va si granita entropiei;

Pag.  26

dupa terminarea celei de-a doua faza, intre intervalul de 25% si 49%, cat dureaza ridicarea celor 2 greutati conf. inventie si fig. 1,


si o entropie maxima, la prima faza, cand se termina intervalul de 75% sau cel putin 51%, cat dureaza coborarea celor 8 greutati conf. inventie si fig. N/2.


Deoarece Intervalele cu orice parametrii proiectati, conf. inventie, fig. 1 si fig. N/2, se respecta cu strictete, indiferent de diferenţa de nivel h, dintre poziţia iniţială şi cea finală la toate inaltimile de la ambele faze, datorita unei entropii controlate conf. inventie.

In tot timpul functionarii forta excentricitatii permanente (neconservativa) este controlata (99.99%), deoarece interactioneaza cu exteriorul conf. inventie si numai astfel se tine in echilibru structura neconservativa cu structura fortelor conservative.

Entitatile excentricitatii permanente la turbinele gravitationale mixte

Grupurile cu forte neconservative (grupuri cu parghii fara brat scurt) sunt implementate in interiorul unor sisteme conservative, conf. inventie. Grupurile cu forte neconservative sunt noutate absoluta in domeniu si sunt realizate conform inventie fig.1, fig. 2 si fig. N/2.

Sistemul deschis semihibrid a celor 8 forte neconservative (8 parghii fara brat scurt) se roteste datorita fortei de gravitatie, forta conservativa (din afara sistemului).

Cele 8 forte neconservative transmite lucru mecanic produs gratuit in afara sistemului prin intermediul arborelui de la turbina gravitationala, care interactioneaza cu multiplicatorul de turatie si cele doua generatoare si numai astfel se tine in echilibru structura neconservativa (a turbinei gravitationale) cu structura fortelor conservative, conf. inventie.

Cu tehnologia actuala se poate realiza foarte, foarte usor grupurile cu forte neconservative (grupuri cu parghii de ordin zero, fara brate scurte) care in timpul functionarii produce energie electrica aproape gratuita fiindca lucrul mecanic este gratuit conf. inventie.

Inventia dupa implementare produce lucru mechanic si energie electrica gratuita, cu cele mai mici preturi din era noastra, fara poluare.

Inventia dupa implementare rezolva energia viitorului si inlocuieste vantul, apa, gazul metan, carbunele etc., cu forta de gravitatie care este gratuita, inepuizabila si nepoluanta.

Pag. 27

Implementarea grupurilor cu forte neconservative in interiorul unor sisteme conservative, precum si deosebirile dintre fortele conservative si grupurile cu forte neconservative sunt detaliate si in cele 4 legitati noi in fizica, care se poate accesa si pe linkurile:
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/pirghie%20.0..html
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/legile%20excentricitatii%20permanente.html  
 

Momentul cinetic (variabil numai in interiorul ciclului datorat vitezei oscilante si a entropiei controlate 99.99%) se datoreaza valoarii constante a vitezei la inceput de ciclu, la sfarsit de ciclu, si la granita dintre cicluri care este si granita entropiei controlate, toate cele mentionate anterior sunt impuse in punctul C’ conf. teorie inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2.

Momentul cinetic implica valoarea constanta a vitezei numai atunci cand cele 8 greutati la prima faza (conf. fig. N/2) si cele 7 greutati la faza a doua (conf. fig. 1) matura arii egale in perioade egale.

Miscarea celor 8 greutati la prima faza (conf. fig. N/2) si cele 7 greutati la faza a doua (conf. fig. 1) sunt supuse la interactiune mutuala ce depinde numai de distanta dintre ele care se poate reduce formal la miscarea unui singur corp intr-un camp central de forte, acesta din urma fiind un sistem imaginar din care pot fi extrase cateva raspunsuri principale conf. teorie inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2.

Conform inventie avem o miscare unidimensionala a greutatilor actionate de forta de gravitatie. In acest caz, orbita circulara este marginita in ambele sensuri, de raza cercului pe care se rotesc centrele de graeutate a celor 8 greutati la prima faza (conf. fig. N/2) si a celor 7 greutati la faza a doua (conf. fig. 1).

Daca, orbita circulara este marginita, corpul adimensional (punctul material purtator de masa) este captiv intr-un cerc.

Conditia de circularitate impune corpului adimensional, o locatie (ipotetica), in interiorul cercului, in permanenta numai in cadranul 1,

Cu masa cumulata a celor 8 greutati la prima faza (conf. fig. N/2) si a celor 7 greutati la faza a doua (conf. fig. 1), la fiecare ciclu continuu.


Variatia corpului adimensional din cadranul 1,

va modifica detaliile calitative ale potentialului, dar nu va schimba castigul foarte, foarte mare de energie electrica, conf. calcule estimative si din lucrarea cu titlul turbina gravitationala maxta.

Entitatea excentricitatii permanente este realizata, in doua faze conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2, prin felul in care  trebuie sa fie manipulate cele 16 greutati egale (puncte materiale) in interiorul celor 8 chesoane pentru a realiza 8 parghii de ordin zero (8 forte neconservative).

Pag. 28

La suprastructura turbinelor gravitatonale mixte conf. fig. 2/A este descris modul  in care trebuie sa fie manipulate cele 8 minilocomotive egale pe exteriorul unui tambur pentru a realiza 8 parghii de ordin zero, fara brat scurt (8 forte neconservative), care rotesc ansamblul.

In aceasta lucrare este definita entitatea excentricitatii permanente de la infrastructura turbinelor gravitatonale mixte cu parametrii: m=64000kg (una greutate=8000kg; 16 greutati=128000kg; 8 greutati=64000kg); h=10.5m cu inaltimile derivate.

Conf. inventie si fig. N/2, la prima faza, in timpul functionarii turbinelor gravitatonale mixte la parametrii proiectati avem in tot timpul functionarii 8 greutati in centrul turbinei si 8 greutati in permanenta pe circumferinta numai in cadranele 1 si 4 in sens trigonometric.

Conform celor redactate mai sus rezulta doua entitati:


-Prima entitate este grupul celor 8 greutati din centrul turbinei care au atributia de-a realiza cele 8 parghii de ordin zero, fara brat scurt (8 forte neconservative).

-A 2-a entitate sunt cele 8 greutati de pe circumferinta cu energie cinetica in cadranele 1 si 4 in sens trigonometric, care in timpul functionarii turbinei la parametrii proiectati are atributia de-a produce energie (lucru mecanic) la arborele turbinei gravitationale conf. inventie si fig. N/2.

-Intre primele doua entitati, in tot timpul functionarii turbinei conf. inventie si fig. N/2, este o relatie obligatorie fiecare cu alta atributie (nontransferabila).-Cele  doua entitati realizeaza (produce) o subentitate cu nr. 3, numita de inventator excentricitate permanenta (un punct adimensional) conf. inventie si fig. N/2.

-Subentitatea cu nr. 3,

excentricitatea permanenta conf. inventie si fig. N/2, are legatura directa numai cu entitatea nr. 2 si are aceleasi atributii. Atributiile celor trei entitati si corelatia dintre ele este descrisa in lucrarile care sustine inventia mileniului 3.

Entitatea cu nr. 3, excentricitatea permanenta, are locatia in cadranul 1 in sens trigonometric, este oscilanta, aproape fixa, intr-un dreptunghi cu lungimea paralela cu axa 0y si latimea paralela cu axa 0x.

Pag. 29

Entitatea excentricitatii permanente din cadranul 1 in sens trigonometric estepunctul material purtator de masa (m=64000kg la prima faza si 56000kg la faza a doua, adimensionale si are fiecare un parametru constant) rezultat datorita celor 8 parghii de ordin zero, fara brat scurt (8 forte neconservative),
la ambele faze, conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2, cu castig de energie electrica aproape gratuita (fiindca lucru mecanic este gratuit, conform inventie).

Excentricitatea permanenta (conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2), este o forta neconservativa, un punct material (ipotetic) localizat, in interiorul cercului, in permanenta in cadranul 1, cu masa m=64000kg la prima faza si 56000kg la faza a doua cu o inaltime intre h=5.7m si h=7.8m (de baza turbinei) si o raza intre ~1.3m ~2.6m de centrul turbinei.

Pozitia punctului material presupus, din cadranul 1, este oscilanta, aproape fixa, intr-un dreptunghi cu lungimea de ~2m (paralela cu axa 0y) si latimea de ~1.3m (paralela cu axa 0x).

Locatia oscilanta (aproape fixa) a punctului material (presupus) de pe sau langa diagonala dreptunghiului este dependenta de variabila independentă a greutatii care se ridica spre centrul turbinei dintre puctele A si B din cadranul 4, de la altitudinea minima de pe circumferinta, la faza a doua, in ciclul cu nr. 8, conf. inventie si fig. 1.

Locatia oscilanta (aproape fixa) a punctului material se calculeaza in raport cu greutatea care se ridica spre centrul turbinei dintre puctele A si B din cadranul 4, de la altitudinea minima de pe circumferinta, la faza a doua, in ciclul cu nr. 8, conf. inventie si fig. 1.


Poziția excentricitatii permanente poate fi definita exact, in cadranul 1 in sens trigonometric printr-un punct material purtator de masa, folosind pozitia numai a unuia dintre punctele sale geometrice (adimensional) de pe sau langa diagonala dreptunghiului.

Determinarea pozitiei exacte a punctului material (presupus) de pe sau langa diagonala dreptunghiului, la ambele faze, conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2, fi-va calculta de specialistii din domeniu.

Calculele punctului material purtator de masa (m=64000kg la prima faza si 56000kg la faza a doua, sunt adimensionale, si ambele fi-vor constante) sunt descries si in lucrarea cu titlul *Turbina gravitationala mixta*

Entitatea excentricitatii permanente la suprastructura turbinelor gravitatonale mixte
La suprastructura turbinelor gravitatonale mixte conf. fig. 2/A si 2/B, este descries modul  in care trebuie sa fie manipulate cele 8 minilocomotive egale pe exteriorul unui tambur pentru a realiza 8 parghii de ordin zero, fara brat scurt (8 forte neconservative), care are rolul principal de-a mentine RPM-ul si echilibrul dinamic a turninei in timpul functionarii la parametrii proiectati.

Pag. 30

Aceste turbine realizate din chesoane echipate in exterior cu un tambur sunt cele mai rentabile deoarece cumuleaza cel putin 2 excentricitati, conf. fig. 1 si fig. 2/A, si astfel se tine mai usor in echilibru dinamic turbina gravitationala mixta.

Conf. celor redactate mai sus rezulta la *turbina gravitationala mixta* doua entitati:

Prima entitate

este grupul celor 8 minilocomotive din exteriorul tamburului care este o forta neconservativa, un punct material purtator de masa adimensionala, localizata in interiorul cercului (la infrastructura) cu energie potentiala in cadranul 1 in sens trigonometric, si are atributia principala de-a realiza franarea turbinei gravitationale mixte pentru a tine RPM-ul la parametrii proiectati. 

A doua entitate

este la infrastructura turbinei gravitationale mixte realizata cu cele 8 greutati de pe circumferinta care este o forta neconservativa, un punct material (ipotetic) purtator de masa adimensionala, localizat (la infrastructura), in interiorul cercului cu energie potentiala egala cu energia cinetica a celor 8 greutati in miscare pe circumferinta, in cadranul 1 in sens trigonometric,

care in timpul functionarii turbinei la parametrii proiectati are atributia de a produce lucru mecanic gratuit la arborele turbinei conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2.

Ambele entitati,

fiecare cu alta atributie (nontransferabila), fi-vor un punct material purtator de masa adimensional, localizat in interiorul cercului (la infrastructura) cu energie potentiala egala cu energia cinetica a celor 8 greutati in miscare pe circumferinta, in cadranul 1 in sens trigonometric,  oscilant, aproape fix, intr-un dreptunghi cu lungimea paralela cu axa 0y si latimea paralela cu axa 0x.

Intre aceste doua entitati, in tot timpul functionarii turbinei conf. inventie, este o relatie obligatorie, controlata de sistemul de comanda si control, deoarece ambele  entitati in tot timpul functionarii turbinei sunt cumulate impreuna la infrastructura, intr-un singur punct material purtator de masa [(m=64000kg + 800kg) la prima faza si (56000kg + ~700kg) la faza a doua, ambele sunt adimensionale)]

Sistemul de comandă şi control automat electronic sau fluid se va materializa sub forma unui bloc unitar care va conţine un număr corespunzător de intrări, pentru semnale informaţionale, şi de ieşiri pentru comenzii.

Pag. 31

Conexiunile funcţionale  dintre  elementele  reprezentate  sunt  clasice şi pot fi realizate prin procedurii simple.

Sistemul de comanda si control automat in aceeasi perioada de timp monitorizeaza multiplicatorul de turatie, cele 2 generatoare si comanda franarea turbini la faza a doua, cu castig de energie (deodata, atat la infrastructura cat si la suprastructura turbinei grsavitatonale mixte), prin cuplarea a cel putin 3 generatoare pe poz. 2. 1/e, conf. inventie.

La una rotatie pe minut greutatile se pot manipula si manual de la sol aidoma macaralelor din firmele mici sau electropalanelor.

Dispozitivul de comanda de la sol se poate adapta numai pentru probe preliminare.
Acest lucru este posibil deoarece: avem in fiecare cheson drum inchis numai in al optulea ciclu, si numai din aceasta cauza, pentru ridicarea celor doua greutati putem avea orice interval de timp este nevoie,

caci avem o entropie controlata 99.99%, impusa de inventator, la fiecare ciclu prin manipularea greutatilor, conf. inventie fig. 1 si fig. N/2.

La RPM peste 10 rotati pe minut este necesar de un sistem de comanda si control automat realizat in colaborare cu NASA, priviind sisteme automatizate adaptate conform inventie.

La turbinele gravitationale mixte se poate realiza si trei, patru excentricitati , datorita suprastructurii turbiei gravitationale, deoarece se poate repetata de mai multe ori suprastructura.

Daca se fabrica mai multe suprastructuri fi-vor foarte greu de controlat si nu sunt necesare.

In descrierea inventiei, atat la agregatul gravitational precum si la suprastructura turbinelor gravitatonale mixte conf. fig. 2/A, este descris modul  in care trebuie sa fie manipulate cele 8 minilocomotive egale (8*100kg=800kg).

Manipularea se face pe exteriorul unui tambur  pentru a realiza 8 parghii de ordin zero, fara brate scurte (8 forte neconservative) care ajuta la mentinerea echilibrului dinamic a turninei in timpul functionarii la parametrii proiectati conform inventiei mileniului 3. 

Pentru dezbatere publica

Legea I. Sabau pentru grupuri cu sisteme deschise neconservative din intregul Univers.

Pag. 32

Legea include toate sistemele micro si macro-cosmos: sitemul solar, sisteme cu grupuri de stele, sisteme cu grupuri de galaxii, sisteme cu superroiuri de galaxii, sisteme din toate cele vizibile (din materie) sau nevizibile (din antimaterie, materie intunecata si antimaterie intunecata) etc.

Acesta lege este derivata din Legea I. Sabau pentru grupuri cu forte neconservative, cu entropie controlata, si este diferita pentru faptul ca: nu se ridica greutati (de nici un fel), nu se ridica la nivel macro: planete (…), stele, galaxii, sisteme cu grupuri de galaxii, sisteme cu superroiuri de galaxii etc.

Legea I. Sabau pentru grupuri cu sisteme deschise neconservative din intregul Univers, impreuna cu legitatile noi in fizica, sunt la baza legitatilor viitoare privind intregul univers.

Detalii la cele 4 legitati noi in fizica sunt descrise si pe linkurile:
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/pirghie%20.0..html
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/legile%20excentricitatii%20permanente.html
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/lucru%20mecanic%20multiplu.html
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/turb%20gravitationala%20mixta.html

Inventatorul presupune ca grupurile cu forte neconservative din intregul Univers produce peste 90% din energia necesara intregului Univers, inclusiv pentru expansiunea universului (legea lui Edwin Hubble).

Inventatorul presupune ca energia produsa este utilizata in sisteme de orice fel si pentru realizarea unui echilibru, in si intre galaxii, in si intre sisteme cu superroiuri de galaxii, in si intre universuri paralele,in si intre stele neutronice, in quasarii, in gauri negre, in gauri de verme etc.

Inventatorul presupune ca energia produsa de grupurile cu forte neconservative de la stele, galaxii, universuri izolate, de la grupuri cu universuri este folosita in principal  pentru expansiunea accelerata a intregului Univers.

Inventatorul presupune ca energia este produsa, reglata si controlata de legile intregului univers, printr-o constanta fizica a unor cicluri finite, la fel dar nu identic cu constanta fizica a ciclului de la inventia mileniului 3.

Fiecare sistem cu grupuri de forte neconservative din univers are propria constanta fizica a ciclului.
-Universul este dinamic (…) si datorita grupurilor cu parghii de ordin 0, 1, 2 si 3 , cu sisteme deschise neconservative care exista, partial, la toate nivelele micro si macro in intregul Univers.
-inventatorul presupune ca:

Pag. 33

 “fortele misterioase” care determina expansiunea Universului la nivel macro, sunt grupurile cu forte neconservative: (…), stele izolate, sisteme cu superroiuri de stele, sisteme cu grupuri de galaxii, cu superroiuri de galaxii, universuri paralele, sisteme cu grupuri de universuri etc

Inventatorul presupune ca gaurile negre, gaurile de verme, si multe alte tipuri de gauri (…) ajuta la echilibrul tuturor materiilor si a energiilor din  intregului univers.

Majoritatea dintre ele sunt grupuri cu parghii de ordin 0, 1, 2 si 3 , cu sisteme deschise neconservative care exista , partial, la toate nivelele micro si macro in intregul Univers.
Se admite ca,
Universul este alcătuit în proporție de ~72% din energie întunecată, dar nu se știe ce este această energie întunecată. 

Inventatorul presupune ca, aceasta energie intunecata este produsa si de sisteme deschise neconservative (grupuri cu parghii) care exista, partial, la toate nivelele inclusiv si in materia intunecata care reprezinta ~23% din Univers.  La fel cum exista si la materia clasica (~4,6%).


La toate tipurile de materie exista, grupuri cu forte neconservative care genereaza, partial, interactiunea dintre informatie ,substanta si energie.

Inventatorul presupune ca,

materia intunecata si antimateria intunecata interactioneaza cu materia obisnuita prin:

interactiuni reciproce pana ajunge in echilibru sistemele antimateriei intunecate (a grupurilor cu sisteme deschise, cu sau fara brate scurte) cu sistemele grupurilor conservative ale materiei si astfel se realizeaza implementarea grupurilor cu antimaterie in structura materiei conservative cu castig de energie utilizata in special la nivel macro in intregul Univers, inclusiv pentru reglare si pentru expansiunea accelerata a intregului Univers, respectand constanta fizica a ciclurlor finite.

Implementarea antimateriei in interiorul materiei este, relativ la fel dar nu identica ca la inventie.

Echilibrarea energiilor in intregul Univars se realizeaza si prin ciocnirea unor sisteme intre ele, datorita antimateriei se vor anihila reciproc (procedura fi-va contrlata 100%, la intregul Univers, de legile Universului), prin constantele fizice a ciclurlor finite.

Cele redactate mai sus cu modificari esentiale (realizate de specialistii din domeniu) poate genera finalizarea Legii pentru grupuri cu sisteme deschise neconservative din intregul Univers.

Pag. 34

Chiar daca ceeace este redactat, mai sus si mai jos, numai o mica parte este acceptat de specialistii din domeniu, inventatorul spera sa fie continuat drumul inceput in anul 1993 cu cele 4 legitati noi in fizica.
Linkurile celor 4 legitati noi se poate accesa si de la aceasta lucrare.

Legea I. Sabau pentru grupuri cu sisteme deschise neconservative din intregul Univers, produce numai o parte din energia campului de energie Universala. Energia Universala este elementul de baza ce constituie tot ceea ce exista in universuri

Asa cum este descrisa *Turbina gravitationala mixta* (cu modificari foarte, foarte, foarte mari), poate sa fie si prin universuri, asemanator dar nu identic, la nivel macro prin intregul Univers.

In viitor fi-va dovedit acest lucru fiindca numai in acest mod se poate controla masa si energiile intregului Univers 100%, inclusiv cu fel de fel de alte sisteme necunoscute.

Inventatorul presupune ca,

sistemele cu grupuri de parghii, de toate tipurile, sunt si la nivelul suprem al ansamblului de grupuri cu universuri, la nivelul intregului Univers care este purificat si curatat prin:

disparitia unor planete, sisteme solare, galaxii si chiar universuri si in locul lor apar, continuu, altele noi pentru a mentine echilibrul intregului ansamblu de grupuri cu universuri precum si expansiunea accelerata a intregului Univers.

Legea I. Sabau pentru grupuri cu sisteme deschise neconservative din intregul Univers,
poate sa fie o punte de legatura intre sitemul solar, sisteme cu grupuri de stele, stele neutronice, sisteme cu grupuri de galaxii, sisteme cu superroiuri de galaxii, sisteme din toate cele vizibile (din materie) sau nevizibile (din antimaterie, materie intunecata si antimaterie intunecata) etc.

In sistemul nostru solar cele opt planete orbiteaza in acelasi fel, avand propriile axe de rotatie si se deplaseaza in aceeasi directie. Exista o exceptie.

Venus orbiteaza in jurul Soarelui in mod normal, dar se invarte invers in raport cu propria sa axa.

Posibilele explicatii date de astronomi vorbesc despre o coliziune uriasa care a avut un efect asupra gravitatiei lui Venus si a determinat inversarea rotatiei acesteia. 

Pag. 35

La fel ca la inventia mileniului 3, dar nu identic,
Rezulta un grup cu ~8 planete (~8 forte neconservative) cu punctul de sprijin in centrul soarelui, care le tine, datorita gravitatiei, pe orbita.

Se admite ca,  
“… Majoritatea obiectelor mari care orbitează în jurul Soarelui se află în apropierea planului orbitei Pământului, cunoscut și ca ecliptică. Orbitele planetelor sunt foarte apropiate de ecliptică în timp ce orbitele cometelor și ale obiectelor din centura Kuiper au adesea unghiuri de intersecție cu ecliptica destul de mari.[21][22]

Toate planetele și majoritatea celorlalte obiecte orbitează în jurul Soarelui în aceeași direcție în care se rotește acesta (în sens invers acelor de ceasornic, privit de deasupra polului nordic solar).[23] Există excepții, cum ar fi si cometa Halley….”

Inventatorul presupune ca:

utilizarea fortei de gravitatie din mediul inconjurator pentru a fi convertita in energie, printr-o organizare controlata a grupurilor cu forte neconservative din structura foarte complexa a intregului univers, este realizata la fel dar nu identic cu inventia mileniului 3, link: http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/turb%20gravitationala%20mixta.html 

Constanta fizica a tuturor ciclurilor
din intregul univers indiferent de tipul sistemelor cu forte neconservative, impune respectarea ciclului, propriu, la fiecare obiect, planeta, stele izolate, in grupuri de stele, galaxii, grupuri cu galaxii, roiuri de grupuri cu galaxii, sisteme cu superroiuri de galaxii (…), sisteme cu superroiuri de universuri etc.

Constanta fizica a ciclurilor, din intregul univers, este controlata 99.99% de legile intregului univers.


Constanta fizica a ciclului se impune si este identica la toate ciclurile aferente la fiecare obiect, planeta, stele izolate, in grupuri de stele, galaxii, grupuri cu galaxii, roiuri de grupuri cu galaxii, sisteme cu superroiuri de galaxii (…), sisteme cu superroiuri de universuri etc. 

Conservarea momentului potential si cinetic (variabil la fiecare obiect din univers) numai in interiorul ciclului propriu, se datoreaza valoarii constante a vitezei la inceput de ciclu, la sfarsit de ciclu, si la granita dintre cicluri care este si granita entropiei controlate la obiectele, de orice fel, din intregul univers.

Conservarea momentului potential si cinetic implica valoarea constanta a vitezei numai atunci cand obiectele din univers matura arii egale in perioade egale.

Pag. 36

Entitatea excentricitatii permanente la grupurille cu forte neconservative poate fi definita exact, intr-un cadran sau mai multe, la un punct adimensional (punct material purtator de masa), folosind pozitia numai a unuia dintre punctele sale geometrice.

In intregul univers exista grupuri cu parghii de ordin 0, 1, 2, 3 etc., la care se poate calcula castigul de energie la fel dar nu identic, ca la inventia mileniului 3. 

La sistemul nostru solar miscarea celor 8 planete sunt supuse la interactiune mutuala ce depinde de forta de gravitatie, de distanta dintre planete etc., care se poate reduce formal la miscarea unui singur corp intr-un camp central de forte, acesta din urma fiind un sistem imaginar cu corpul adimensional (un punct material purtator de masa).

La toate cele 8 planete se calculeaza punctul adimensional (punct material purtator de masa), la toate cele 8 planete deodata. Varianta de calcul a inventatorului este rudimentara dar poate  ajuta pe viitor specialistilor din domeniu sa gaseasca varianta optima de calcul.

Toate cele 8 planete,are locatiile corpurilor adimensionale, la intersectia dintre media bratelor lungi cu media inaltimilor de la bratele lungi si in aceeasi perioada de timp se calculeaza  corpurile adimensionale, la intersectia dintre media bratelor scurte cu media inaltimilor de la bratele scurte.

Toate entitatile unor excentricitatii, la grupurille cu forte neconservative cu brate scurte, are locatiile corpurilor adimensionale, la intersectia dintre media bratelor cu media inaltimilor.

Variatia corpului adimensional, va modifica detaliile calitative ale potentialului, dar nu va schimba castigul de energie.
Conditia de circularitate impune corpului adimensional, o locatie (ipotetica), in interiorul cercului sau elipsei, in permanenta numai inntr-un singur cadran, cu masa cumulata a tuturor corpurilor, la fiecare ciclu continuu.

Grupurille cu forte neconservative din intregul univers, nu sunt compatibile cu: Legile lui Newton, a doua Lege a Termodinamicii (legea entropiei) si nici cu Legea conservarii energiei.

Grupurille cu forte neconservative din intregul univers sunt compatibile partial cu cele 4 legitati noi in fizica, linkurile legilor sunt scrise si in aceasta lucrare.

Cele 4 legitati noi trebuie modificate (in viitor de specialistii din domeniu) astfel incat sa fie compatibile complet cu fortele neconservative din intregul univers. 

Pag. 37

Deci specialistii din domeniu pot calcula energia sistemului nostru solar si a altor sisteme din univers, numai daca analizeaza cele 4 legitati noi, cu linkurile scrise si in aceasta lucrare.
Atentie! Pentru calcule vor utiliza, in principal, locatiile corpurilor adimensionale (punctul material purtator de masa) la care trebuie sa existe toate datele necesare.

acest lucru este posibil numai daca sunt deschisi la legitati noi, fara gandire mecanicista blocata in legile lui Newton, in legea entropiei clasice, in legea conservarii energiei etc.

Legea I. Sabau pentru grupuri cu sisteme deschise neconservative din intregul Univers si mecanica cuantica poate ajuta inclusiv la descifrarea codului suprem al universului.

In lumea cuantica nu poti fixa totul (nu poti fixa aproape nimic).
Fortele care conduc universul sunt multiple, majoritatea lor necunoscute. Din anul 1993 sa descoperit grupuri de forte neconservative, grupuri cu parghii de ordin 0, 1, 2 si 3, utilizate la nivel micro si macro in interiorul fiecarui univers si intre toate universurile etc. Cele 4 legitati noi fi-vor completate (de specialistii din domeniu) si folosite la nivelul intregului univers.

Grupurile cu forte neconservative, neconventionale, atipice etc., exista in intregul Univers.
In intregul Univers exista un dezechilibru constitutiv, numai partial. 

Entropia, o masura a haosului, duce la dispersarea unor energii, dar nu la moartea universului. Tendinta opusa, de scadere a entropiei, de echilibru, de cristalizare a identităţii exista, fiindca este realizata, in principal, si cu: grupuri cu forte neconservative, grupuri cu parghii de ordin 0, 1, 2 si 3, si la nivel macro, asemanator dar nu identic cu inventia.. […]


Intre materia nevie si materia vie exista o interactiune si efectele interactiunii, dar dupa decenii de cercetari in ramurile stiintei, a rezultat ca viata nu poate proveni decat din viata preexistenta

Teoria evoluţiei este un fapt de necontestat, dar pana in prezent nu avem raspunsuri pertinente la intrebarile: Cum a aparut viata? Cum s-au dezvoltat formele de viata? Ce se intampla dupa moarte?  Care sunt gradele de evolutie ale spiritului uman? In viata si dupa moarte (…)

Daca constientizam propria noastra *energie*, comoara noastra interioara, vom constientiza valoarea vietii si existenta Lui Dumnezeu, creatorul intregului Univers.

Cu voia şi puterea lui Dumnezeu,
inventatorul turbinelor gravitaţionale.
Telefon 0770561002 / cu stimă, Ioan Sabău. 

 Gravitational turbines

.