Gravitational energy.Energie Verde

Legile I.Sabau pentru grupuri cu sisteme deschise, cu forte neconservative */Q


 

Teoria parghiilor la care se poate folosi si controla energia potentiala a greutatilor 99% 

Din cuprins incepand de la pagina nr. 4 sunt calcule la nivel mediu care dovedesc castigul de energie electrica gratuita. Turbina gravitationala se fabrica in firme speciale se transporta, si se asambleaza oriunde este nevoie. cu orice putere solicita beneficiarul.

 

 

 

  

 

 

 

 

 

                       

 

 

  Descrierea celor trei schite si explicatii privind utilizarea lor

       Cele trei schite sunt atipice si pentru a le intelege mai usor voi da cateva detalii la fiecare schita. Teoria redactata mai jos, inclusiv cele 3 schite, este strict necesara pentru a intelege Legea grupurilor cu cu parghii la care se controleaza energia potentiala a greutatilor 99,99%, conform inventie. 

 

Inventatorul pentru a proteja inventia la OSIM, a inclus 3 momente distincte intr-o singura figura. Momentul exprima un interval sau o perioada scurta de timp (o fractiune de secunda, o secunda, un minut etc). Un ciclu complet poate sa fie de: 8 secunde, 30 secunde, un minut etc.


La fig 1, primul moment inclus (ptr. sugerare)

       Punctul C’ este momentul zero, in care incepe ciclul si in care se sfarseste acelasi ciclu. 

       Punctul C’ este momentul zero, este granita dintre cicluri si in acel moment avem 8 puncte materiale pe circumferinta si 8 puncte materiale in centru. 

       Punctul C’ este momentul zero, este granita dintre cicluri si in acel moment, din ciclu, avem pe circumferinta numai 7 puncte materiale cu energie potentiala.

Pag 1

       Punctul C’ este momentul zero, este granita dintre cicluri si granita energiei potentiale a celor 8 greutati controlate conform teorie inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2.


La fig 1, al doilea moment inclus (ptr. sugerare)

Pe circumferinta sunt cu energie potentiala 8 puncte materiale si implicit 8 puncte materiale in centrul turbinei.

 

La fig 1, al treilea moment inclus (ptr. sugerare)

      Cu privire la dreapta BB’ pe care avem un secment de dreapta limitat de cele 2 puncte materiale in zona din centrul turbinei, un punct material in cadranul 4 si cel de-al doilea punct material in cadranul 2. Astfel cele doua puncte materiale, numai in acel moment, sunt la egala distanta de centrul ipotetic al turbinei.

      In al 3-lea moment avem 7 puncte materiale pe circumferinta si 7 puncte in centru si 7 inaltimi.

 

       Energia cedata de cele 7 greutati este inclusa in energia primita de cele 7 forte neconservative*/Q care sunt un punct material purtator de masa localizat in cadranul 1 in sens trigonometric, care transfera (muta) toata energia potentiala la arborele turbinei gravitationale, care rotindu-se cedeaza toata energia potentiala la multiplicatoare si la cele doua generatoare, care produce energie electrica gratuita pentru ca forta de gravitatie este gratuita. 

 

Turbinele gravitationale poate functiona la fiecare ciclu (ciclu poate avea 30 secunde, un minut, doua minute etc.) cu una faza (cu castig de energie electrica mai mica) sau in doua faze cu castigul cel mai mare de energie electrica. 

 

Pentru ca: la fiecare ciclu care functioneaza intr-o faza se ridica cele doua greutati si coboara cele 7 greutati; si numai la a doua faza in intervalul de 50%, din fiecare CICLU, se ridica cele doua greutati si coboara cele 7 greutati conf. inventie.

 

Pentru ca la a doua faza in intervalul ramas de 50%, din fiecare CICLU, coboara cele 8 greutati care produc in plus energie electrica conf. inventie.

In al treilea moment se realizeaza calculele de la faza a doua (cu formula lucrului mecanic)

Pag 2

       La fig N/2, reprezentarea grafica certifica un moment: cel cu 8 puncte materiale cu energie potentiala pe circumferinta si cu 8 puncte materiale in centru care nu influenteaza greutatea excentrica din cadranul 1 si 4, conf. inventie.

 

        Figura alaturata din stanga fig N/2, doar arata locatia din care se va deplasa G1, aflat la altitudinea maxima pe verticala dreptei CC’ (si reprezinta inceputul si sfarsitul ciclurilor, granita dintre cicluri).

Daca din diverse motivatii este nevoie de o franare sau accelerare la arborele turbinei gravitationale, se poate realiza, conf. inventie, fara a afecta castigul de energie, care fi-va mai mare decat consumul.

 

Acest lucru este posibil deoarece avem in fiecare cheson drum inchis numai in al optulea ciclu, si numai din aceasta cauza, pentru ridicarea celor doua greutati putem avea orice interval de timp este nevoie.

 

Invenţiile, conf. fig. 1 si fig. 2/A, demonstreaza felul in care trebuie sa fie manipulate cele 8 puncte materiale pentru a realiza un grup de 7 forte cu energie potentiala (7 forte neconservative) care produce lucru mecanic multiplu gratuit la arborele turbinei gravitationale, conf inventie.

 

Cele 7 forte neconservative*/Q impreuna cu lucru mecanic multiplu produce ”excentricitatea permanenta” si toate trei impreuna rotesc din interior sau din exterior turbinele, dispozitivele, ansamblele, mecanismele de orice fel fabricate dintr-un grup de chesoane sudate intre ele sau dint-un tambur, conf. inventiilor inregistrate si reinregistrate la OSIM, din anul 1993.


Cele trei notiuni absolut noi in fizica, precum: un grup cu 8 forte cu energie potentiala (7 forte neconservative*/Q), lucru mecanic multiplu si excentricitatea permanenta sunt structura de rezistenta a inventiei mileniului 3.

EXPLICATII punctuale privind fig. 1 si fig N/2 corelate cu calcule mai jos:        

Conf. fig. 1 si fig. N/2, diametrul circumferintei pe care se deplaseaza cele 8 puncte materiale este si inaltimea celor 8 puncte materiale, deoarece cele doua puncte materiale se ridica conf. fig. N/2, aproape vertical inspre punctul C’ si in timpul ridicarii isi pierd calitatea de parghie de ordin zero.

Si se transforma in doua forte conservative care se anuleaza reciproc conf. inventie.

Pag 3

Citez din lucrarile care sustin inventia mileniului 3


PRIMA faza nu are nimic comum cu faza a DOUA (si viceversa) acesta este si motivul pentru care sunt DISTINCTE. Cele doua greutati care se ridica conf. inventie si fig. 1, la faza a doua, nu afecteaza in niciun fel cele 7 greutati care coboara, deoarece:  


cele 2 greutati sunt ridicate cu energie electrica din afara sistemului deschis si nu afecteaza in niciun fel cele 7 greutati care coboara in acelasi interval de timp in faza a doua, pentru ca intre ele nu exista interactiune (ambele operatii, in faza a doua, au actiune distincta si nu se influenteaza reciproc).


Conf. fig. 1 si fig. N/2, raza circumferintei pe care se deplaseaza cele 8 puncte materiale este jumatate din inaltime. Conf. fig. 1 si fig. N/2, centrele de greutate ale celor 8 puncte materiale sunt pe circumferinta si unghiurile dintre 2 chesoane consecutive sunt de 22.5 grade.


Conf. fig. N/2, punctual material care urmeaza sa se ridice (aproape vertical) de la altitudinea minima, se afla pe circumferinta in cadranul IV, la 275.6 grade, inainte de dreapta CC’ cu 5.6 grade.

      Inainte de-a incepe ciclul si terminarea ciclului este numai si numai atunci cand avem un punct material la altitudinea maxima a turbinei pe  dreapta CC’. Acel moment este locatia de incepere a ciclului si finalul ciclului.  Deci, acel moment este granita dintre cicluri.

 

Conf. fig. 1 si fig. N/2, in momentul in care a inceput ciclul avem 8 puncte materiale pe circumferinta si 8 puncte materiale in centru. Conf. fig. 1 si fig. N/2, cand ajunge punctul material din cadranul 2, la altitudinea maxima a turbinei pe  dreapta CC’, se termina ciclu


       Un ciclu complet este numai daca turbina lucreaza la parametrii proiectati, conf. inventie, fig. 1 si fig. N/2, la cele doua faze (sau la o singura faza) si realizeaza o rotatie de 22.5 grade.

.

Sistemul de comandă şi control automat electronic sau fluid se va materializa sub forma unui bloc unitar care va conţine un număr corespunzător de intrări, pentru semnale informaţionale, şi de ieşiri pentru comenzii. Conexiunile funcţionale  dintre  elementele  reprezentate  sunt  clasice şi pot fi realizate prin procedurii simple. 

“… Calcule estimative la prima proba in vederea OMOLOGARII turbinelor gravitationale.

Se verifica:  - viabilitatea calculelor de rezistenta inainte de-a incepe probele functionale.

Pag 4

 - daca FUNDATIA, semilagarele cu rulmenti, sistemul monobloc de parghii etc. rezista la bruscari acidentale. Arborele turbinei gavitationale nu este cuplat la multiplicatoare.

 

Din momentul deblocarii celor 8 greutati de pe circumferinta din cadranele 1 si 4, neavand forte rezistente se deplaseaza toate deodata, BRUSC, odata cu turbina, de la nivelul inaltimii corespunzatoare conf.  fig. N/2 pana la altitudinea minima din cadranul 4 si deplasarea maxima in cadranul 3 si 2 in sens trigonometric,

 

nerespectand procedura, modul propriu de organizare a sistemului DESCHIS a celor 8 parghii fara brate scurte. Si din aceeasi cauza nu respecta nici constanta fizica a ciclulului”

“… Daca pentru calcule se folosete formula lucrului mecanic L=mgh, trebuie folosita *numai si numai* inaltimea medie a celor 8 greutati de pe circumferinta din cadranele 1 si 4 in sens trigonometric conf. inv. si fig. N/2.

 

Calcule estimative care dovedesc castigul de lucru mecanic gratuit la arborele turbinelor gravitationale. Inaltimile estimative a celor 8 greutati din cadranele 1 si 4: greutatea G1 de pe circumferinta din punctual C’ in cadere libera are o inaltime de ~10.5m; greutatea G2 are o inaltime de ~9.19m; G3 are o inaltime de ~7.88m; G4 are o inaltime de ~6.57m; G5 are o inaltime de ~5.26m; G6 are o inaltime de ~3.95m; G7 are o inaltime de ~2.64m; G8 are o inaltime de zero metri fiind la altitudinea minima a turbinei. Se aduna si rezulta:

 

10.5m +  ~9.19m + ~7.88m + ~6.57m + ~5.26m + ~3.95m + ~2.64m = 45.99m. 45.99m/8=5.748m   Adunate toate inaltimile si impartite la 8 rezulta o inaltime medie de 5.748m (pentru calcule estimative folosesc inaltimea de ~6m). Citez din descrierea inventiei calcule complete pentru un ciclu, conform inventie ciclul se repeta continuu in tot timpul functionarii turbinelor gravitationale indiferent de tipul lor. Energia consumata (primita) de multiplicator si generatoare rezulta numai daca se scade din energia cedata de cele 8 greutati la prima faza, energia primita de cele doua greutati care se ridica, la a doua faza, conf. inventie. Pentru a intelege mai usor calculele o rotatie pe minut fi-va egala cu un ciclu. Rezulta, un ciclu egal cu un minut. Daca turbinele gravitationale functioneaza in 2 faze, fiecare faza este egala cu 30 secunde. La ambele faze sunt cuplate la arborele turbinei multiplicatorul de turatie si cele doua generatoare si se calculeaza cu formula lucrului mecanic, energia cedata de cele 8 greutati, in cadere libera, conf. inventie si fig. N/2.

Pag 5

Calcule la prima faza cu formula  L=mgh.Una greutate = 300kg*8=2400kg.  2400(kg)*6(m)*~10 = ~144000J. 300(kg)*10(m)*~10=~30000J.  144000J – 30000J = ~114000J castig gratuit de lucru mecanic la arborele turbinei gravitationale. Am scazut din cele 8 greutati una bucata pentru diverse pierderi pentru ca la formula lucrului mecanic multiplu se scad 2 greutati pentru pierderi. Lmm = x(6mgh).

 

Daca diametrul roatii dintate asamblata pe arboreale turbinei este de 10 ori mai mare decat diametrul pinioanelor, se realizeaza la pinionul multiplicatorului 10 RPM. Deci arboreale turbinei realizeaza la pinionul multiplicatorului conf. inventie 10 rpm, multiplicatoarele de turatie se proiecteaza conf. celor clasice care fi-vor adaptate la inventie. La 10 RPM avem:

 

~114000J *10 = ~1140000J. conf inventie se cupleaza si cele 6 multiplicatoare conf. inventie si se poate realiza cel putin 100 RPM. Rezulta    1140000j*100rpm = 114000000j 

Castigul gratuit de lucru mecanic este ~114000000J in tot timpul functionarii.  Puterea utila = Lucru mecanic/timp = 114000000J/1s = 114000000W = 114000KW = 114000KWh  = 114MWh.

 

Calculele sunt estimative, inventatorul nu este specialist in domeniu si face greseli care nu afecteaza castigul foarte, foarte foarte mare de lucru mecanic gratuit la arborele turbinelor gravitationale, fiindca forta de gravitaţie este gratuita. In prima faza la toate tipurile de turbine se consuma cel putin 50% din timpul in care se produce ciclul, viteza turbinei este din ce in ce mai mare (creste)  conf. inventie si fig. N/2.

 

Calcule estimative subevaluate la FAZA A DOUA. Cand incepe a doua faza, cu ridicarea celor doua greutati, conf. inventie, viteza turbinei gravitationale este din ce in ce mai mica (scade) pana incepe alt ciclu, conf. inventie.  La faza a 2-a:

 

1 – sunt cuplate la arborele turbinei multiplicatorul de turatie si cele doua generatoare. 
2 –se ridica greutatea de la altitudinea minima spre centrul turbinei conf. inv. si fig. 1. 
3 –se calculeaza numai intervalul de cel mult 50% dintr-un CICLU in care se ridica cele doua greutati si castigul de la cele 7 greutati care coboara odata cu turbina conf. inventie si fig. 1.

Cele 2 greutati care se ridica conf. inventie si fig. 1, la faza a doua, nu afecteaza in niciun fel cele 7 greutati care coboara deoarece: cele 2 greutati sunt ridicate cu energie electrica proprie, gratuita, din afara sistemului deschis si nu afecteaza in niciun fel cele 7 greutati care coboara,

Pag 6

in acelasi interval de timp in faza a doua, deoarece intre ele nu exista interactiune. Ambele operatii, in faza a doua, au actiune distincta si nu se influenteaza reciproc. 

 

-Conf. formula lucrului mecanic, forta de gravitatie atrage cele doua greutati (G8’ si G8”) la fel si daca le ridicam in timpul functionarii ciclice a turbinei precum si daca le calculam SEPARAT, deoarece rezultatul este acelasi (si pentru ca sunt 2 forte conservative care se anuleaza reciproc).   

 

 Calcule la faza a 2-a cu formula  L=mgh.

Una greutate = 300kg*7=2100kg.   2100(kg)*6(m)*~10 = ~126000J. 300(kg)*10(m)*~10=~30000J.    126000J – 30000J = ~96000J

 

castig gratuit de lucru mecanic la arborele turbinei gravitationale.Daca diametrul roatii dintate asamblata pe arboreale turbinei este de 10 ori mai mare decat diametrul pinioanelor, se realizeaza la pinionul multiplicatorului 10 RPM.

 

Deci arboreale turbinei realizeaza la pinionul multiplicatorului conf. inventie 10 rpm, multiplicatoarele de turatie se proiecteaza conf. celor clasice care fi-vor adaptate la inventie. La 10 RPM avem:

 

 ~96000J *10 = ~960000J. conf inventie se cupleaza si cele 6 multiplicatoare conf. inventie si se poate realiza cel putin 100 RPM. Rezulta    960000j*100rpm = 96000000j

 

Castigul gratuit de lucru mecanic este ~96000000J in tot timpul functionarii.  Puterea utila = Lucru mecanic/timp = 96000000J/1s = 96000000W = 96000KW = 96000KWh  = ~96MWh.

 

Castig la ambele faze: 114MWh + 96MWh = ~210MWh

Castig continuu GRATUIT deoarece la toate turbinele gravitationale (fabricate din 8 chesoane) in tot timpul functionarii cele 2 greutati care se ridica conf. inventie si fig. 1 se anuleaza reciproc pentru ca ceeace se pierde in cadranul 4 se castiga in cadranul 2 si energia electrica necesara pentru ridicarea greutatilor este gratuita din afara turbinei din castigul propriu.

Pag 7

Calculele sunt estimative, inventatorul nu este specialist in domeniu si face greseli care nu afecteaza castigul foarte, foarte mare de lucru mecanic gratuit la arborele turbinelor gravitationale.  “Toate tipurile de turbine gravitationale in timpul functionarii folosesc numai si numai forte neconservative*/Q la ambele faze conf. inventie

 

Dispozitivul de comanda de la sol se poate adapta numai pentru probe preliminare.

Acest lucru este posibil deoarece: avem in fiecare cheson drum partial inchis numai in al optulea ciclu, si numai din aceasta cauza, pentru ridicarea celor doua greutati putem avea orice interval de timp este nevoie,

 

caci avem o energie potentiala controlata 99.99%, impusa de inventator, la fiecare ciclu prin manipularea greutatilor, conf. inventie fig. 1 si fig. N/2.


Entitatea excentricitatii permanente este realizata, in doua faze (sau intr-o faza) conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2, prin felul in care  trebuie sa fie manipulate cele 16 greutati egale (puncte materiale) in interiorul celor 8 chesoane pentru a realiza 8 parghii de ordin zero.

 

Numai la suprastructura turbinelor gravitatonale mixte conf. fig. 2/A este descris modul  in care trebuie sa fie manipulate cele 8 minilocomotive egale pe exteriorul unui tambur pentru a realiza in timpul functionarii 7 forte neconservative*/Q care impreuna produce *Entitatea excentrica permanenta*, care este un punct material purtator de masa, localizat in cadranul 1 in sens trigonometric.

 

In aceasta lucrare este definita entitatea excentricitatii permanente si la infrastructura turbinel gravitatonale mixte care este realizata de un ansamblu  cu 8 chesoane sudate infre ele monobloc.

 

Conf. inventie in timpul functionarii turbinelor gravitatonale mixte cu o faza la fiecare ciclu la parametrii proiectati avem in timpul functionarii 7 greutati in centrul turbinei si 7 greutati in permanenta pe circumferinta numai in cadranele 1 si 4 in sens trigonometric; si cele 2 greutati se ridica anulandu-se reciproc.

Conform celor redactate mai sus rezulta doua entitati:

Pag 8

-Prima entitate este grupul celor 8 greutati din centrul turbinei care au atributia de-a realiza cele 8 parghii de ordin zero, fara brat scurt (7 forte Q1, Q2 …Q7, contolate 99.99%).

 

-A 2-a entitate sunt cele 7 greutati de pe circumferinta cu energie potentiala in cadranele 1 si 4 in sens trigonometric, care in timpul functionarii turbinei la parametrii proiectati are atributia de-a produce energie (lucru mecanic) la arborele turbinei gravitationale conf. inventie si fig. N/2.

 

-Intre primele doua entitati, in tot timpul functionarii turbinei conf. inventie si fig. N/2, este o relatie obligatorie fiecare cu alta atributie (nontransferabila).

-Cele  doua entitati realizeaza (produce) o subentitate cu nr. 3, numita de inventator excentricitate permanenta (un punct adimensional) conf. inventie si fig. N/2.

 

-Subentitatea cu nr. 3, excentricitatea permanenta conf. inventie si fig. N/2, are legatura directa numai cu entitatea nr. 2 si are aceleasi atributii. Atributiile celor trei entitati si corelatia dintre ele este descrisa in lucrarile care sustine inventia mileniului 3.

 

Entitatea cu nr. 3, excentricitatea permanenta, are locatia in cadranul 1 in sens trigonometric, este oscilanta, aproape fixa, intr-un dreptunghi cu lungimea paralela cu axa 0y si latimea paralela cu axa 0x.

 

Entitatea excentricitatii permanente din cadranul 1 in sens trigonometric este punctul material purtator de masa (m= 8 greutati la prima faza si 7 greutati la faza a doua, adimensionale si are fiecare un parametru constant) rezultat datorita celor 8 parghii de ordin zero, fara brat scurt (7 forte Q1, Q2 … Q7),

la ambele faze, conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2, cu castig de energie electrica gratuita (fiindca lucru mecanic este gratuit, conform inventie)

 

Excentricitatea permanenta (conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2), este o forta cu energie potentiala , un punct material (ipotetic) localizat, in interiorul cercului, in permanenta in cadranul 1, cu masa celor 8 greutati la prima faza si 7 greutati la faza a doua cu o inaltime intre h=5.7m si h=7.8m (de baza turbinei) si o raza intre ~1.3m ~2.6m de centrul turbinei.

Pag 9

Pozitia punctului material presupus, din cadranul 1, este oscilanta, aproape fixa, intr-un dreptunghi cu lungimea de ~2m (paralela cu axa 0y) si latimea de ~1.3m (paralela cu axa 0x).

 

Locatia oscilanta (aproape fixa) a punctului material (presupus) de pe sau langa diagonala dreptunghiului este dependenta de variabila independentă a greutatii care se ridica spre centrul turbinei dintre puctele A si B din cadranul 4, de la altitudinea minima de pe circumferinta, la faza a doua, in ciclul cu nr. 8, conf. inventie si fig. 1.Poziția excentricitatii permanente poate fi definita exact, in cadranul 1 in sens trigonometric printr-un punct material purtator de masa, folosind pozitia numai a unuia dintre punctele sale geometrice (adimensional) de pe sau langa diagonala dreptunghiului.

 

Determinarea pozitiei exacte a punctului material (presupus) de pe sau langa diagonala dreptunghiului, la ambele faze, conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2, fi-va calculta de specialistii din domeniu.

 

Punctul material purtator de masa la prima faza si la faza a doua, sunt adimensionale, si ambele fi-vor constante) sunt descrise si in alte lucrari proprii.

 

Entitatea excentricitatii permanente la suprastructura turbinelor gravitatonale mixte

La suprastructura turbinelor gravitatonale mixte conf. fig. 2/A si 2/B, este descries modul  in care trebuie sa fie manipulate cele 8 minilocomotive egale pe exteriorul unui tambur pentru a realiza 7 parghii de ordin zero, fara brat scurt (7 forte neconservative*/Q),

 

care are rolul principal de-a mentine RPM-ul si echilibrul dinamic a turninei gravitationale mixte in timpul functionarii la parametrii proiectati. Cele 7 minilocomotivele are greutatea cel mult 3% din cele 7 greutati de la infrastructura turbinei gravitationale mixte.

 

Mentinerea RPM este posibila numai daca energia potentiala a greutatilor de pe circumferinta este cu ~2% mai mare decat energia consumata de arborele turbinei gravitationale, de multiplicatoare si cele 2 generatoare.

Pag 10

Aceste turbine realizate din chesoane echipate in exterior cu un tambur cumuleaza cel putin doua excentricitati, conf. fig. 1 si fig. 2/A.

 

Conf. celor redactate mai sus rezulta la *turbina gravitationala mixta* doua entitati realizate la fiecare ciclu (ciclul are o singura faza).

 

Prima entitate

este grupul celor 7 minilocomotive din exteriorul tamburului care este o forta cu energie potentiala, un punct material purtator de masa adimensionala, localizata in interiorul cercului (la infrastructura) cu energie potentiala in cadranul 1 in sens trigonometric, si are atributia principala de-a realiza franarea turbinei gravitationale mixte pentru a tine RPM-ul la parametrii proiectati. 

A doua entitate

este la infrastructura turbinei gravitationale mixte realizata cu cele 7 greutati de pe circumferinta care este o forta cu energie potentiala, un punct material (ipotetic) purtator de masa adimensionala, localizat (la infrastructura), in interiorul cercului cu energie potentiala egala cu energie potentiala  a celor 7 greutati in miscare pe circumferinta, in cadranul 1 in sens trigonometric,

care in timpul functionarii turbinei la parametrii proiectati are atributia de a produce lucru mecanic gratuit la arborele turbinei conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2.

 

Ambele entitati,
fiecare cu alta atributie (nontransferabila), fi-vor un punct material purtator de masa adimensional, localizat in interiorul cercului (la infrastructura 7 greutati si la suprastructura 7 greutati ambele in miscare) cu energie potentiala localizata in cadranul 1 in sens trigonometric. Punctual material purtator de masa este oscilant, aproape fix, intr-un dreptunghi cu lungimea paralela cu axa 0y si latimea paralela cu axa 0x.

 

Intre aceste doua entitati, in tot timpul functionarii turbinei conf. inventie, au o relatie obligatorie, controlata de sistemul de comanda si control, deoarece ambele  entitati in tot timpul functionarii turbinei sunt cumulate impreuna la infrastructura, intr-un singur punct material purtator de masa la prima faza si la faza a doua, ambele sunt adimensionale.

Pag 11

Sistemul de comandă şi control automat electronic sau fluid se va materializa sub forma unui bloc unitar care va conţine un număr corespunzător de intrări, pentru semnale informaţionale, şi de ieşiri pentru comenzii.

 

Conexiunile funcţionale  dintre  elementele  reprezentate  sunt  clasice şi pot fi realizate prin procedurii simple.


Sistemul de comanda si control automat in aceeasi perioada de timp monitorizeaza multiplicatorul de turatie, cele 2 generatoare si comanda franarea turbini la faza a doua, cu castig de energie (deodata, atat la infrastructura cat si la suprastructura turbinei grsavitatonale mixte), prin cuplarea a cel putin 3 generatoare pe poz. 2. 1/e, conf. inventie.

 

 Entitatea excentricitatii permanente trebuie controlata continuu, pentru ca:

1 – Entitatea excentricitatii permanente nu are un moment al fortei de sens contrar, deoarece: momentul fortei de sens contrar este cel de-al doilea punct material din centrul turbinei gravitationale care nu afecteaza excentricitatea permanenta.


Punctul material din centrul turbinei ajuta la realizarea parghiei din chesonul propriu, fiindca parghia este autonoma in raport cu celelalte parghii din interiorul turbinei.

 

2 – Entitatea excentricitatii permanente nu are pereche actiune-reactiune, deoarece:
perechea la actionarea punctului material de pe circumferinta este cel de-al doilea punct material din centrul turbinei gravitationale

care nu afecteaza excentricitatea permanenta. Punctul material din centrul turbinei doar ajuta la realizarea parghiei din chesonul propriu, fiindca parghia este autonoma.

 

3 – Entitatea excentricitatii permanente nu este nicio clipa in echilibru dinamic, deoarece: echilibru dinamic ar trebui sa-l faca cel de-al doilea punct material din centrul turbinei care nu afecteaza excentricitatea permanenta.


Punctele materiale din centrul turbinei doar ajuta la realizarea parghiei conf. inventie.Fig. 1 si fig. 2/A, reprezinta doua grupuri de 8 parghii fara brate scurte, care numai conf. inventie realizeaza *Entitatea excentricitatii permanente* la infrastructura si la suprastructura turbinei gravitationale mixte. 

Pag. 12

Deci, *Entitatea excentricitatii permanente* trebuie controlata (verificata, franata) continuu, deoarece:

1 – entitatea excentricitatii permanente nu are UN MOMENT AL FORTEI DE SENS CONTRAR.


Numai si numai din aceasta cauza actioneza asupra arborelui de la turbina gravitationala care transmite energia (lucrul mecanic gratuit) in afara sistemului la cele doua parghii de ordin 2, conf. inventie, care pune in miscare multiplicatoarele, si prin intermediul celor doua generatoare produce energie electrica gratuita si fara poluare.

2 – *Entitatea excentricitatii permanente* nu are pereche ACTIUNE-REACTIUNE la turbina gravitationala. Numai si numai din aceasta cauza reactiunea la actiunea ei o realizeaza arborele turbinelor gravitationale, multiplicatoarele de turatie si cele doua generatoare care produce energia electrica gratuita pentru ca forta de gravitatie este gratuita.

 

3 – entitatea excentricitatii permanente nu este nicio clipa in ECHILIBRU DINAMIC. Numai si numai din aceasta cauza echilibrul dinamic il realizeaza arborele turbinei, multiplicatoarele si cele doua generatoare care produce energia electrica conf. inventie.

 

4 – la toate tipurile de turbine gravitationale avem fortele Q1, Q2, Q3, Q4, Q5, Q6, Q7 care reprezinta *Entitatea excentricitatii permanente* (din cadranul 1 in sens trigonometric), care nu are:

 

un moment a fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic etc. si pentru a exploata aceste forte, sistemul deschis cu 8 parghii de ordin zero (7 forte Q1, Q2, Q3, Q4, Q5, Q6, Q7),  interactioneaza cu *exteriorul* prin arborele turbinei si transmite miscarea de rotatie pe alt drum in exteriorul sistemului.

 

*Entitatea excentricitatii permanente*
Grupul de 7 forte Q1, Q2, Q3, Q4, Q5, Q6, Q7, este implementat in interiorul turbinelor gravitationale, conf. inventie. Grupul de forte mentionat este noutate absoluta in domeniu si reprezinta entitatea nr. 3, conform inventie.

 Pag 13

Sistemul deschis semihibrid a celor 7 forte Q1, Q2, Q3, Q4, Q5, Q6, Q7, se roteste datorita fortei de gravitatie, forta conservativa (din afara sistemului deschis semihibrid).Cele 7 forte Q1, Q2, Q3, Q4, Q5 … Q7, transmite lucru mecanic produs in afara sistemului prin intermediul arborelui de la turbina gravitationala, care interactioneaza cu multiplicatorele de turatie si cele doua generatoare

 

si numai astfel se tine in echilibru structura celor 7 forte Q1, Q2, Q3, Q4, Q5 … Q7 cu multiplicatorele de turatie si cele doua generatoare conf. inventie.

 

Cu tehnologia actuala se poate realiza foarte, foarte usor grupurile de forte Q1, Q2, Q3, Q4, Q5 … Q7 (grup cu parghii fara brate scurte). Inventia dupa implementare produce energie electrica gratuita, fara poluare si inlocuieste vantul, apa, gazul metan, carbunele si centrale nuclearo-electrice etc.

 

Implementarea celor 7 forte Q1, Q2, Q3, Q4, Q5 … Q7 in interiorul unor sisteme aflate intr-un camp conservativ sunt detaliate in structura de rezistenta a inventiei.


Legea grupurilor cu parghii de ordin zero; Legea excentricitati permanenta; Legea lucrului mecanic multiplu; Legea perpetuum mobile de speta a 4-a. Cele 4 legitati noi se poate accesa si pe linkurile mentionate in prezenta lucrare.

 

Coborarea celor 8 greutati la prima faza (conf. fig. N/2) si cele 7 greutati la faza a doua (turbinele poate functiona cu o singura faza sau cu doua faze) sunt supuse la interactiune mutuala ce depinde numai de distanta dintre ele care se poate reduce formal la miscarea unui singur corp intr-un camp central de forte, acesta din urma fiind un sistem imaginar din care pot fi extrase cateva raspunsuri principale conf. teorie inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2.

 

Conf. inventie avem o miscare unidimensionala a greutatilor actionate de forta de gravitatie. In acest caz, orbita circulara este marginita in ambele sensuri, de raza cercului pe care se rotesc centrele de graeutate a celor 8 greutati la prima faza (conf. fig. N/2) si a celor 7 greutati la faza a 2-a (conf. fig. 1). Turbina gravitationala poate functiona si numai cu una faza, dar cu un castig de energie mai mic.

Pag. 14  

La suprastructura turbinelor gravitatonale mixte conf. fig. 2/A este descris modul  in care trebuie sa fie manipulate cele 8 minilocomotive egale pe exteriorul unui tambur pentru a realiza 8 parghii fara brate scurte, (7 forte neconservative*/Q), care rotesc ansamblul.

 

La turbinele gravitationale mixte se poate realiza si trei, patru excentricitati , datorita suprastructurii turbiei gravitationale, deoarece se poate repetata de mai multe ori suprastructura.


Daca se fabrica mai multe suprastructuri fi-vor foarte greu de controlat si nu sunt necesare. 

 

             Pentru a intelege modul cum functioneaza toate tipurile de turbine gravitationale scriu numai 4 revendicari care au fost trimise la examinatorul OSIM ca raspuns:

                 Iventatorul, citez finalul scrisorii Dvs.

 “In aceste conditii, va precizam ca ne mentinem punctul de vedere comunicat anterior, respective acela ca documentatia nu defineste clar obiectul pentru care se solicita protective si nu indeplineste prevederile Art. 17 alin. (1) si alin. (3) din Lege.”    

Inventatorul raspunde cu 4 revendicari:

        1 – Procedeu de utilizare a forţei de gravitaţie pentru a produce energie mecanica gratuita, folosită la producerea energiei electrice gratuita (fiindca forta de gravitatie este gratuita), procedeul este caracterizat prin aceea că: prima data se realizaza un ansamblu gravitaţional confecţionat din 8 chesoane sudate intre ele, cu unghiurile dintre 2 chesoane consecutive de 22.5 grade, cu 8 puncte materiale pe circumferinţa si 8 puncte materiale in central ansamblului (la fiecare cheson intre cele 2 greutati se sudeaza o teava), ansamblul gravitational este cuplat la multiplicator si generatoare (energia produsa trebuie sa fie mai mare decat energia consumata)  si in cadranele 1 si 4 in sens trigonometric are 8 greutati pe circumferinta, dupa deblocarea ansamblului cele 8 parghii de ordin zero se transforma in 8 forte neconservative*/Q care in timpul functionarii produce entitatea excentricitatii permanente care este un punct material purtator de masa (8 + 7 = 15 greutati cu energie potentiala, la ambele faze) localizat in cadranul 1 in sens trigonometric, ansamblul gravitational in timpul functionarii realizeaza acelasi ciclu, un ciclu are două faze realizate intr-un minut, conf. invenţie, fig. 1, fig. 2  si fig. N/2, cu arbori orizontali, amplasat pe nişte lagăre autoreglabile, alimentat din exterior de la o sursă de energie electrica proprie pentru a deplasa in fiecare ciclu numai 2 greutăţi cu mijloace de ridicat în interiorul unui  cheson, greutăţile sunt comandate de un sistem de comandă şi control automat în aşa fel încât, la fiecare ciclu care este o parte mica dintr-o rotatie complecta sa realizeze la fiecare ciclu 2 faze, la prima faza 8 greutati stationeaza pe circumferinta rotindu-se odata cu ansablul ~30 de secunde, la faza a 2-a (in 30 de  secunde) 7 greutăţi sunt într-o poziţie periferică extremă numai

Pag 15

în cadranele 1 şi 4 în sens trigonometric, pentru că în permanenţă, la fiecare ciclu, dintre cele 16 greutăţi numai 2 greutati se ridică in fiecare ciclu in 30 de secunde in faza a 2-a (una spre centru şi a doua spre circumferinţă, conf. fig. 1): si in timpul ridicarii (cele 2 greutati) se transforma in forte conservative care se anuleaza recipoc, turbina gravitaţională, conf. fig. 2, este constituită din: chesoane ( 2 ), în interiorul cărora sunt deplasate greutăţile ( 3 ), cu mecanisme de ridicat ( 16 ), prin intermediul blocurilor cu role ( 5 ), a cablului ( 6 ), pe nişte şine ( 7 ), sprijinindu-se pe nişte role ( 8 ) ; greutăţile sunt ancorate de tamburul roţii dinţate ( 4 ), acţionată de roata dinţată ( 9 ), pusă în mişcare de reductorul ( 24 ) şi motorul ( 25 ), cu care se frânează greutăţile sau se pun în mişcare realizând menţinerea centrului de greutate al ansamblului turbină numai în cadranele 1 şi 4 în sens trigonometric, astfel că datorită excentricităţii permanente ansamblul gravitaţional roteşte arborele turbinei care transmite lucru mecanic  prin intermediul unei roţii dinţate la un multiplicator de turaţie, care antrenează, în ultimă fază două generatoare producând energie electrica gratuita; numai cu constructia metalica plus anexele necesare pentru manipularea celor 16 greutati conf. inventie. 

 

         6 – Procedeu de utilizare a forţei de gravitaţie pentru producerea energiei mecanice folosită la producerea energiei electrice, este caracterizata prin aceea că conform partial revendicării 1, turbina gravitationala varianta conform fig, 2/b, realizată dintr-un tambur cu arbori orizontali, conform fig. 2/A, amplasat pe nişte lagăre autoreglabile, alimentat din exterior de la o sursă cu energie electrica, proprie, turbina gravitationala este cuplata la multiplicator si generatoare (energia produsa trebuie sa fie mai mare decat energia consumata) pentru a deplasa la fiecare ciclu numai una minilocomotiva (o forta conservativa) in sens invers fata de rotirea tamburului, pe sine speciale cu proceduri clasice comandate de un sistem de comandă şi control automat în aşa fel încat, la fiecare ciclu care este o parte mică dintr-o rotaţie completă, 7 minilocomotive sa stationeze pe tamburul care se roteste impreuna cu minilocomotivele care sunt într-o poziţie periferică extremă în permanenţă numai în cadranele 1 şi 4 în sens trigonometric, astfel în permanenţă, la fiecare ciclu, dintre cele opt minilocomotive numai una minilocomotiva se ridică pe circumferinţă în sens invers faţă de rotirea tamburului, cele 7 minilocomotive care se rotesc odata cu tamburul sunt 7 parghii de ordin zero 8 forte neconservative*/Q care produce entitatea excentricitatii permanente, care este un punct material purtator de masa a celor 7 minilocomotive cu energie potentiala, la toate ciclurile localizat in cadranul 1 in sens trigonometric: ansamblul gravitational are tot timpul o funţionare ciclică (un ciclu are o singura faza realizata in 30 de secunde), conf. invenţie, tamburuii au: diametere,  lungime şi formă geometrică variabilă în raport cu puterea instalată în MW şi este echipat cu: lagăre autoreglabile, multiplicator de turaţie, generatoare, sursă de energie rlectrica proprie şi anexele aferente lor; astfel că datorită excentricităţii permanente (entitatea excentricităţii permanente), conf. fig. 2/A, roteste arborele si acţionează prin intermediul unei rotii dintate un multiplicator de turaţie, care antreneaza, în ultima fază, doua generatoare, producând energie electrica gratuita fiindca forta gravitationala este gratuita.

 

        16 – Perpetuum mobile de speta a patra actionate de grupuri cu parghii fara brate scurte care in timpul functionarii sunt forte neconservative*/Q, caracterizate prin aceea că, pentru functionare foloseste notiuni noi in fizica: parghii de ordin zero, constanta fizica a ciclului,

Pag. 16

 forte neconservative*/Q, entitatea excentricitatii permanente, entropie controlata la toate ciclurile prin constanta fizica a ciclului etc.  Si legi noi in fizica: Legea pentru grupuri cu parghii de ordin zero, link: http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/pirghie%20.0..html

 

Legea pentru *Lucru mecanic multiplu*, link: http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/lucru%20mecanic%20multiplu.html 

 

LEGILE EXCENTRICITAŢII PERMANENTE, link: http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/legile%20excentricitatii%20permanente.html 

 

 

Teoria legilor pentru grupuri cu sisteme deschise, cu forte neconservative*/Q, link: http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html 

 

 

Din legitatile mentionate mai sus, in descrierea inventiei muleniului 3, de mai multi ani au fost citate fragmente sau pagini din fiecare lege noua in fizica, toate au fost anexate si la alte documente, conf. regulament.

 

       18 – Procedeu de utilizare a forţei de gravitaţie pentru a produce energie mecanica gratuita, folosită la producerea energiei electrice gratuita (fiindca forta de gravitatie este gratuita), procedeul este caracterizat prin aceea că: prima data se realizaza un ansamblu gravitaţional confecţionat din 8 chesoane sudate intre ele, cu unghiurile dintre 2 chesoane consecutive de 22.5 grade, cu 8 puncte materiale pe circumferinţa si 8 puncte materiale in centrul ansamblului (la fiecare cheson intre cele 2 greutati se sudeaza o teava), ansamblul gravitational este infrastructura turbinei gravitationale mixte care este, cuplata la multiplicator si generatoare (energia produsa trebuie sa fie mai mare decat energia consumata)  si in cadranele 1 si 4 in sens trigonometric are 8 greutati pe circumferinta, dupa deblocarea ansamblului cele 8 parghii de ordin zero se transforma in 7 forte neconservative*/Q care in timpul functionarii produce entitatea excentricitatii permanente care este un punct material purtator de masa (7 + 7 = 14 greutati cu energie potentiala, de la infastructura si suprastructura) localizate in cadranul 1 in sens trigonometric, la ambele turbine in timpul functionarii se realizeaza acelasi ciclu, un ciclu are un minut, conf. invenţie, deci si la suprastructra ciclul este un minut in care 7 minilocomotive coboara pe circumferinta tamburului si una minilocomotiva urca pe circumferinta (in toate ciclurile la fel); infrastructura si suprastructura are acelasi arbore, amplasat pe nişte lagăre autoreglabile, alimentat din exterior de la o sursă de energie electrica proprie pentru a deplasa in fiecare ciclu numai 2 greutăţi cu mijloace de ridicat în interiorul unui  cheson la infrasstructura si una minilocomotiva la suprastructura;  greutăţile sunt comandate de un sistem de comandă şi control automat în aşa fel încât, fiecare ciclu sa fie de un minut timp in care se realizeaza 2 faze:

Pag. 17 

la prima faza 7 greutati plus 7 minilocomotive stationeaza pe circumferinta rotindu-se odata cu turbina gravitationala mixta ~30 de secunde, si in aceeasi perioada de timp (in 30 de secunde) una greutate plus una minilocomotiva urca pe circumferinta turbinei gravitationale mixte numai în cadranele 1 şi 4 în sens trigonometric, la infrastructura turbinei gravitationale mixte, la fiecare ciclu, în permanenţă, din cele 16 greutăţi numai 2 greutati se ridică in fiecare ciclu in 30 de secunde una spre centru şi a doua spre circumferinţă, conf. fig. 1): si in timpul ridicarii (cele 2 greutati) se transforma in forte conservative care se anuleaza recipoc, turbina gravitaţională, conf. fig. 2, este constituită din: chesoane ( 2 ), în interiorul cărora sunt deplasate greutăţile ( 3 ), cu mecanisme de ridicat ( 16 ), prin intermediul blocurilor cu role ( 5 ), a cablului ( 6 ), pe nişte şine ( 7 ), sprijinindu-se pe nişte role ( 8 ) ; greutăţile sunt ancorate de roţile dinţate ( 4 ), acţionată de roata dinţată ( 9 ), pusă în mişcare de reductorul ( 24 ) şi motorul ( 25 ), cu care se frânează greutăţile sau se pun în mişcare realizând menţinerea centrului de greutate al turbinei gravitationale mixte numai în cadranele 1 şi 4 în sens trigonometric, astfel că datorită excentricităţii arborele turbinei se roteste si transmite lucru mecanic gratuit prin intermediul unei roţii dinţate la 6 multiplicatoare de turaţie, care antrenează, în ultimă fază 2 generatoare producând energie electrica gratuita numai cu constructia metalica si anexele ei.

 

Cateva din avantajele inventiei mileniului 3
– Inventia mileniului 3 foloseste 8 parghii fara brate scurte care in timpul functionarii produce, fara poluare: lucru mecanic gratuit, energie electrica gratuita, energie termica gratuita pentru ca forta de gravitatie este gratuita.

 

 – Inventia mileniului 3, daca se implementeaza la nivel mondial, parcul AUTO va utiliza motoare gravitationale. Si in viitor o sa foloseasca lucru mecanic gratuit, direct de la motorul gravitational, proiectat special pentru a se asambla si pe orice masina din parcul AUTO, cu orice putere solicita beneficiarul.   


– turbinele gravitationale ne ajuta si la dezastre naturale, sau furtuni solare sau furtuni electromagnetice (care distrug sistemele informationale) si fac imposibil de furnizat energia electrica cu procedeul clasic. 

 

– turbinele gravitationale inlocuieste toate turbinele: eoliene, hidraulice, centrale electrice, centrale termoelectrice, centrale nuclearo-electrice etc.  

 

 – turbinele gravitationale conf. inventie are reteaua proprie de distributie in zona in care se asambleaza: case, vile, spitale, firme, sate, orase, pe munte, pe apa, sub pamant, oriunde in desert sau pe orice planeta din univers, fiindca se fabrica in firme speciale, se transporta, si se asambleaza oriunde este nevoie.

Pag 18

– la turbinele gravitationale proiectarea incepe de la generatorul electric disponibil (de la toate tipurile de turbine care fi-vor inlocuite cu turbina gravitationala), continua cu multiplicatorul de turatie si se termina cu proiectarea celor 8 greutati de pe circumferinta turbinelor gravitationale.

 

– datorita turbinelor gravitationale, fiindca energia electrica este gratuita incepe era robotilor la toate nivelele, extinzandu-se intr-un ritm accelerat tehnologia din domeniu.

 

Legea pentru grupuri cu parghii, cu sisteme deschise din Univers

Pentru dezbatere publica

Citez din lucrarile care sutine inventia mileniului 3

 “… intr-un camp de forte conservative, forta de gravitatie (forta conservativa), atrage 8 greutati  (un grup cu 8 parghii de ordin zero) care in timpul functionarii turbinei gravitationale se transforma in 7 forte neconservative*/Q; (7 forte atipice, 7 forte neconventionale etc), care nu are nicio legatura cu fortele neconservative cunoscute:

 

forța de frecare, forțele de contact, forța de tensiune, rezistența la mișcare a aerului, la care nu se poate utiliza energia care se pierde”

 

“… La turbinele gravitationale fabricate dintr-un tambur cele 7 forte Q1 Q2, Q3, Q4, Q5 … Q7 in timpul functionarii realizeaza la arborele turbinei gravitationale lucru mecanic gratuit, utilizand toata energia potentiala a celor 7 greutati de pe circumferinta tamburului.”

Atentie!

Unele corpuri din univers inventatorul le-a numit forte neconservative/Q, deci la “Legea pentru grupuri cu parghii, cu sisteme deschise din Univers” posibil sa fie si forte neconservative/Q.

Ce tipuri de planete există în sistemul solar?

“Planete terestre sau telurice (formate în principal din roci), situate mai aproape de soare precum Mercur, Venus, Pământ și Marte; Planete gazoase sau joviene (formate în majoritate din gaze), care au dimensiuni mai mari și densitate mai mică în comparație cu cele terestre: Jupiter, Saturn, Uranus și Neptun”

Pag 19

“Legea pentru grupuri cu parghii, cu sisteme deschise din Univers, produce numai o parte din energia campului de energie Universala. Energia Universala este elementul de baza ce constituie tot ceea ce exista in universuri” 

 

“Legea pentru grupuri cu parghii, cu sisteme deschise din intregul Univers, poate sa fie o punte de legatura intre sitemul nostru solar cu alte sisteme solare etc.

Gravitatia mentine si controleaza miscarile de orice fel a intregului univers”

“Constanta fizica a tuturor ciclurilor

din intregul univers indiferent de tipul sistemelor cu forte diverse etc., impune respectarea ciclului, propriu, la fiecare obiect, planeta etc.

Constanta fizica a ciclurilor, din intregul univers, este controlata 100% de legea intregului univers”

 

“Teoria evoluţiei este un fapt de necontestat, dar pana in prezent nu avem raspunsuri pertinente la intrebarile:

Cum a aparut viata?

Cum s-au dezvoltat formele de viata?

Ce se intampla dupa moarte? 

Care sunt gradele de evolutie ale spiritului uman?

In viata si dupa moarte (…)  

 

Comentarii inventator:

Din 1970 am lucrat singur la cele 4 legitati noi in fizica, cuprinse in revendicarea nr. 16.

Citez partial din revendicare:

        16 – Perpetuum mobile de speta a patra actionate de grupuri cu parghii fara brate scurte care in timpul functionarii sunt forte neconservative*/Q, caracterizate prin aceea că, pentru functionare foloseste notiuni noi in fizica: parghii de ordin zero, constanta fizica a ciclului,

Pag 20

 forte neconservative*/Q, entitatea excentricitatii permanente, entropie controlata la toate ciclurile prin constanta fizica a ciclului etc.  Si legi noi in fizica: Legea pentru grupuri cu parghii de ordin zero, link: http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/pirghie%20.0..html

 

Legea pentru *Lucru mecanic multiplu*, link: http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/lucru%20mecanic%20multiplu.html 

 

LEGILE EXCENTRICITAŢII PERMANENTE, link: http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/legile%20excentricitatii%20permanente.html  “

 

si am intrerupt lucrul la ultima lege  cu nr 5 *Legea pentru grupuri cu parghii, cu sisteme deschise din Univers*, din motive de sanatate in anul 2019 toamna (legea a fost in faza de documentare).

 

Daca constientizam propria noastra *energie*, comoara noastra interioara, vom constientiza valoarea vietii si existenta Lui Dumnezeu, creatorul intregului Univers.

  

Cu voia şi puterea lui Dumnezeu,
inventatorul turbinelor gravitaţionale.
Ioan Sabău

Gravitational turbines

.