Gravitational energy.Energie VerdeLEGILE EXCENTRICITAŢII PERMANENTELegea excentricitaţii permanente     

 

 Cuprins.   

Scurt istoric privind excentricitatea din afara cercului, la elipse ............................ 1
Completare la legile: legea conservarii energiei, legea parghiei, legea ….............. 2
Cateva din atributiile sistemului de comanda si control  ......................................... 5 
Legile I.SABAU pentru *Entitatea excentricitaţii permanente* ................................. 6
Entitatea excentricitatii permanente trebuie controlata continuu, pentru ca: ........ 7
Constanta fizica a ciclului include un ciclu complet  .............................................. 10    
Prima entitate este grupul celor 8 greutati din centrul turbinei …………. .….....… 14  
Entitatea excentricitatii permanente la suprastructura turbinelor mixte ……..….  15
Ambele entitati,……………………………………………………………………………… 16 
Comentarii inventator: ………………………………………………………………..…… 18 
Brevet de invenţie nr. 104221 ’’Procedeu de fixare a unui ansamblu de lagar …...19 
Brevet de invenţie nr. 103644   ’’Imbinare prin jontare a grinzilor’’………………… 19. 
Calcule estimative la turbinele gravitationale  .......................................................... 20
Pe TERA zonele de influenta […] fi-vor aceleasi cu modificari nesemnificative ... 23
Cateva din avantajele inventiei mileniului 3 ……………………………………………. 23


*Legile lui Kepler* pentru excentricitatea din afara cercului (la elipse) este realizata folosind un fenomen natural.  Citez un fragment din *Legile lui Kepler*: ”8 Martie 1618: Johannes Kepler descoperă a treia lege a mișcării planetelor. Pătratul perioadei de revoluție a planetei, u, este proporțional cu cubul semiaxei mari a orbitei ...”


Astronomul german Johannes Kepler, a utilizat observațiile făcute de inaintasi si in special ale astronomului danez Tycho Brahe asupra orbitei planetei Marte. Deci, Kepler a realizat *Legile lui Kepler* folosind un fenomen natural.  

 

         Ioan Sabau cu ajutorul lui Dumnezeu, autodidact, a creat inventia mileniului 3 care in timpul functionarii produce (face) *entitatea excentricitatii permanente* in interiorul unui cerc, in cadranul 1 in sens trigonometric

 

Citez fagmente din lucrarile care sustin inventia mileniului 3:

 “… Conform inventie se poate creste, scadea, echilibra, si controla energia potentiala a greutatilor 99.99%. Invenţia realizeaza cu 8 parghii fara brate scurte lucru mecanic gratuit, energia electrica gratuita, care se poate transforma in energie termica gratuita, fiindca forta de gravitatie este gratuita.  

Pag. 1

Complectare la legile: legea conservarii energiei, legea parghiei, legea lucrului mecanic, legea excentricitatii fiindca nu sunt compatibile cu parghii fara brate scurte care in timpul functionarii se transforma in 7 forte neconservative*/Q, descrise si pe linkurile care sustin inventia mileniului 3,

 

 “… Grupul de forte neconservative*/Q este noutate in domeniu, si prima data in era noastra este inclus intr-un camp de forte conservative un grup de forte neconservative*/Q, care in timpul functionarii realizeaza Entitatea excentricitatii permanente, care transmite energia potentiala a celor 7 minilocomotive,

 

care coboara in acelasi timp cu rotirea turbinei gravitationale numai in cadranul 1 si 4 in sens trigonometric si fiindca nu are in cadranele 2 si 3 forte rezistente arborele turbinelor gravitationale (fabricate dintr-un tambur) realizeaza lucru mecanic gratuit in orice cantitate si in orice loc este necesara pe TERRA sau pe orice planeta din univers, conf.  linkuri:

 http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/Motor%20gravitational%20ISF.html 

 http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/structura%20de%20rezistenta.html

Atentie! Energia celor 7 forte neconservative*/Q  (energia entitatii permanente) este inclusa in energia totala din sistemul mixt realizat din: 

 

forta de gravitatie (forta conservativa) care atrage cele 8 greutati, care in timpul functionarii se transforma in parghii fara brate scurte (7 forte neconservative*/Q), la care bratele lungi se sprijina pe arbore (axul turbinei) numai in cadranele 1 si 4 in sens trigonometric.

 

In timpul functionarii, arborele turbinei se roteste si transmite energia potentiala (prin entitatea escentricitati permanente) de pe circumferinata transformata (intre 97% si 99%) in lucru mecanic gratuit (energie conservativa) de ~6 multiplicatoare si 2 generatoare pentru a realiza energie electrica gratuita (energie conservativa);

 care se poate transforma in energie termica gratuita (energie conservativa), fiindca forta de gravitatie este gratuita.

 Pag 2  

Conform legii conservarii energiei si la sistemul mixt mentionat mai sus; suma cantităților de energie din sistem (cu energie conservativa si energia neconservativa*/Q) ramane nemodificata in timp, indiferent de natura proceselor interne ce au loc în sistemul mixt in care a fost inclus forte neconservative*/Q”

 

 “… Cele 8 parghii fara brate scurte in timpul functionarii, se transforma in 7 forte neconservative*/Q: Q1, Q2.Q3, Q4, Q5, Q6, Q7; care nu are un moment al fortei de sens contrar, nu are pereche actiune-reactiune si nu este nicio clipa in echilibru dinamic.


Numai si numai din aceasta cauza cele 7 forte: Q1, Q2.Q3, Q4, Q5, Q6, Q7; actioneza asupra arborelui de la turbina gravitationala care transmite energia (lucrul mecanic gratuit) in afara sistemului la cele doua parghii de ordin 2, conf. inventie, care pune in miscare ~6 multiplicatoare de turatie, si prin intermediul celor doua generatoare produce energie electrica gratuita si fara poluare.”

 

*Turbina gravitationala* este o constructie metalica foarte, foarte simpla din 8 chesoane, foarte usor de realizat. Si in interiorul  celor 8 chesoane se manipuleaza 16 greutati egale cu mecanisme clasice care produce in timpul functionarii *Entitatea excentricitatii permanente* conform inventie si link:

 http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/virtual%20ansamblu.html 

 

Din simularea video rezulta, foarte clar, dezechilibrul total realizat de greutatile din cadranele 1 si 4 in sens trigonometric, care produce lucru mecanic gratuit, si energie electrica gratuita,

 

fiindca echilibrul dinamic este realizat in afara sistemului deschis prin cuplarea arborelui de la turbina gravitationala la multiplicatoare de turatie si la 2 generatoare, conf. inventie.


*Entitatea excentricitatii permanente* produce lucru mecanic gratuit, de la primul ciclu, de la prima rotatie a turbinei care roteste arborele din interiorul sistemului deschis cu 7 parghii fara brate scurte,

 

la toate turbinele gravitationale de orice tip fabricate dintr-un grup cu 8 chesoane sudate monobloc sau la turbine gravitationale fabricate dintr-un tambur, conf. inventie..

pag 3

Pentru a intelege cum actioneaza*Entitatea excentricitatii permanente* intr-un cerc,  din cadranul 1 in sens trigonometric pentru a produce lucru mecanic gratuit, energie electrica gratuita care se poate transforma in energie termica gratuita, trebuie analizate toate cele 4 legitati noi conform linkuri mentionate mai sus, precum si citatele care sustin inventia mileniului 3.

 

Citez un fragment din lucrarea cu titlul *Turbina gravitationala mixta*, (link mentionat mai sus} care descrie actionarea turbinei si din exterior pentru a castiga lucru mecanic gratuit in plus..

 

“… modul de optimizare a randamentului (Poz.  1/e si Poz. 3/e) si cuplarea multiplcatoarelor cu trepte de multiplicare diferite (Poz. 4/e).

 

Optimizarea randamentului la turbina gravitationala mixta se realizeaza cu urmatoarele subansamble (pozitii): Poz. 2. 1/e, reprezinta un subansamblu cu una bucata coroana dintata (realizata din cel putin 4 bucati).

 

La infrastructura turbinei gravitationale mixte, la prima faza, conf. inventie si fig. N/2, datorita accelerarii vitezei celor 8 greutati (se obtine la arbore energie mai mare).

 

Cele 7 greutati numai in faza a doua se franeaza conf. inventiei cu ridicarea celor doua greutati si prin franare continua cu cel putin 3 generatoare (poz. 2. 3/e, cu anexele aferente) de puteri diferite care se cupleaza pe poz. 2. 1/e.

 

Poz. 2. 4/e, reprezinta un subansamblu compus din: reductor, motor, suport motor si anxele lor pentru cuplare si actionare etc. (motoarele, la nevoie, pot fi utilizate si ca generatoare)

 

Coroana dintata se asambleaza pe diametrul exterior al tamburului poz. 30, pe partea cu sursa de energie electrica. Reductoarele, motoarele electrice si anexele lor, se asambleaza pe un suport pentru a actiona numai cand este nevoie.

Pag 4

Cateva din atributiile sistemului de comanda pentru cuplarea si decuplarea poz. 2. 3/e.


1 – mentinerea turatiei la arbore turbinei prin cuplare si decuplare (poz. 2. 3/e) numai daca arborele are tindinta de-a se rotii cu viteza mai mare sau mai mica decat este nevoie la cele 2 faze. Deoarece exista posibilitatea in timpul functionarii sa fie, uneori, in acelasi timp doua sau mai multe

 

puncte materiale care se ridica, si-n acceste cazuri particulare arboreale turbinei are tindinta de a-si incetini  viteza, obligand sistemul de comanda si control sa mentina RPM la arbore conf. programarii.


2 – optimizarea si stimularea turatiei la arborelele turbinei, numai daca sistemul de comanda si control poate controla manipularea parghiilor cu turatia solicitata.

 

3 – alimentarea pentru cuplarea si decuplarea poz. 2. 3/e se poate realizeaza si cu sursa de energie electrica din reteaua de distribitie care alimenteaza cu curent electric prin interiorul sau exteriorul arborelui (aproape de sistemul de parghii printr-o procedura clasica) infrastructura turbinei gravitationale si suprastructura realizata dintr-un tambur conf. inventie si fig. 1.

 

4 – in caz de avarie etc. la sursa de energie electrica cu alimentarea curentului electric sistemul de comanda si control decupleaza alimentarea cu curent electric si cupleaza alimentarea cu curent electric la infrastructura (pentru manipularea punctelor materiale), si la suprastructura (la manipularea minilocomotivelor) conform procedurilor utilizate la locomotivele electrice tip CFR.

 

Pentru manipularea minilocomotivelor electrice si pentru manipularea punctelor materiale din cele 8 chesoane se poate utilizeaza unul din cele doua sisteme adaptat la inventie.

 

In primul sistem curentul este colectat dintr-un conductor aerian intins deasupra caii de rulare - printr-un pantograf (colector cu eclize) , iar dupa al doilea sistem curentul se colecteaza cu un sir de perii colectoare metalice sau cu un papuc de alunecare dintr-un al treilea fir de sina intins langa calea de rulare  In amandoua cazurile circuitul se inchide prin rotile motoare ale locomotivei si prin 2 fire de sina.

Pag 5

Poz. 2. 4/e, reprezinta un subansamblu compus din mai multe multiplicatoare cuplate intre ele pentru a marii RPM necesar celor doua generatoare care produce energie electrica.

 

Excentricitatea permanenta (greutatea excentrica) la turbina gravitationala mixta se calculeaza numai cu formula parghiilor fara brate scurte si cu formulele lucrului mecanic multiplu.

Pentru a se calcula mai usor se calculeaza prima data: razele utile ale celor doua excentricitatii; media razelor utile; media celor doua excentricitatii (la toate punctele materiale excentrice) etc.”

 Legile I.SABAU pentru *Entitatea excentricitaţii permanente* 

 Prima lege  

Calitatea *Entitatii excentricitatii permanente* (greutatea excentrica) este de a se gasi (exista) in afara centrului unui ansamblu, unui mecanism, unui dispozitiv, unui procedeu, unei turbine etc. fiind realizata de un grup cu parghii fara brate scurte (grup cu forte neconservative*/Q) sau de ordin 1 (grup cu parghii cu brate scurte, forte conservative) din interiorul sistemului deschis semihibrid (conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2) care realizeaza in timpul functionarii entitatea excentricitatii permanente, in interiorul cercului in cadranul 1, in sens trigonometric si produce lucru mecanic gratuit, si energie electrica gratuita conform inventie.

A doua lege 

Calitatea *Entitatii excentricitatii permanente* (greutatea excentrica) este de a se gasi (exista) in afara centrului unui tambur (conf. fig. 1/A; 2/A si 2/B) numai in acest fel un grup de parghii fara brate scurte (grup cu forte neconservative*/Q) din exteriorul tamburului vor realiza in timpul functionarii o greutate excentrica permanenta, in interiorul sistemului deschis semihibrid, in interiorul cercului, numai in cadranul 1 in sens trigonometric, conf. inventie si fig. 2/A.

A treia lege

Calitatea *Entitatii excentricitatii permanente* (greutatea excentrica) este de a se gasi (exista) in afara centrului unui ansamblu, sau a unei turbine gravitationale mixte realizata la infrastructura de un grup cu 7 parghii fara brate scurte, conf. fig. 2 realizata din chesoane, care in timpul functionarii sunt niste forte neconservative*/Q din interiorul unei turbine echipata in exterior, pe circumferinta, cu un tambur (numai cu suprastructura tamburului conf. fig. 1/C), care actioneaza cu punctele materiale de la ambele ansamble (cu entitati excentrice distincte atat la infrastructura cat si la suprastructura) cu puncte materiale  pe aceeasi raza, conf. inventie. 

Pag 6

Astfel se realizeaza 2 entitati excentrice: de la infrastructura si de la suprastructura turbinei. Cele 2 excentricitati permanente din interiorul ambelor sisteme deschise semihibride, sunt cumulate in interiorul aceluiasi cerc, in timpul functionarii numai in cadranul 1 in sens trigonometric conf. inventie.

  

 Conf. inventie si fig. 1, excentricitatea permanenta se poate realiza numai prin manipularea unor puncte materiale in interiorul unor chesoane sau pe exteriorul unui tambur, astfel incat centrul de greutate la turbina, ansablu, mecanism etc. sa fie numai în cadranele 1 şi 4 sau 2 si 3 în sens trigonometric.

 

Entitatea excentricitatii permanente trebuie controlata continuu, pentru ca:

1 – Entitatea excentricitatii permanente nu are un moment al fortei de sens contrar, deoarece: momentul fortei de sens contrar este cel de-al doilea punct material din centrul turbinei gravitationale care nu afecteaza excentricitatea permanenta.


Punctul material din centrul turbinei ajuta la realizarea parghiei din chesonul propriu, fiindca parghia este autonoma in raport cu celelalte parghii din interiorul turbinei.

 

2 – Entitatea excentricitatii permanente nu are pereche actiune-reactiune, deoarece:
perechea la actionarea punctului material de pe circumferinta este cel de-al doilea punct material din centrul turbinei gravitationale care nu afecteaza excentricitatea permanenta.
Punctul material din centrul turbinei doar ajuta la realizarea parghiei din chesonul propriu, fiindca parghia este autonoma.

 

3 – Entitatea excentricitatii permanente nu este nicio clipa in echilibru dinamic, deoarece: echilibru dinamic ar trebui sa-l faca cel de-al doilea punct material din centrul turbinei care nu afecteaza excentricitatea permanenta.


Punctele materiale din centrul turbinei doar ajuta la realizarea parghiei conf. inventie.Fig. 1 si fig. 2/A, reprezinta doua grupuri de 8 parghii fara brate scurte, care numai conf. inventie realizeaza *Entitatea excentricitatii permanente* la infrastructura si la suprastructura turbinei gravitationale mixte. Deci, *Entitatea excentricitatii permanente* trebuie controlata (verificata, franata) continuu, deoarece:

pag 7

1 – entitatea excentricitatii permanente nu are UN MOMENT AL FORTEI DE SENS CONTRAR.


Numai si numai din aceasta cauza actioneza asupra arborelui de la turbina gravitationala care transmite energia (lucrul mecanic gratuit) in afara sistemului la cele doua parghii de ordin 2, conf. inventie, care pune in miscare multiplicatoarele, si prin intermediul celor doua generatoare produce energie electrica gratuita si fara poluare.

2 – *Entitatea excentricitatii permanente* nu are pereche ACTIUNE-REACTIUNE la turbina gravitationala. Numai si numai din aceasta cauza reactiunea la actiunea ei o realizeaza arborele turbinelor gravitationale, multiplicatoarele de turatie si cele doua generatoare care produce energia electrica gratuita pentru ca forta de gravitatie este gratuita.

 

3 – entitatea excentricitatii permanente nu este nicio clipa in ECHILIBRU DINAMIC. Numai si numai din aceasta cauza echilibrul dinamic il realizeaza arborele turbinei, multiplicatoarele si cele doua generatoare care produce energia electrica conf. inventie.

 

4 – la toate tipurile de turbine gravitationale avem fortele Q1, Q2, Q3, Q4, Q5, Q6, Q7 care reprezinta *Entitatea excentricitatii permanente* (din cadranul 1 in sens trigonometric), care nu are:

 

un moment a fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic etc. si pentru a exploata aceste forte, sistemul deschis cu 8 parghii de ordin zero (7 forte Q1, Q2, Q3, Q4, Q5, Q6, Q7),  interactioneaza cu *exteriorul* prin arborele turbinei si transmite miscarea de rotatie pe alt drum in exteriorul sistemului.

 

Datorita parghiilor de ordin zero  (7 forte Q1, Q2, Q3, Q4, Q5, Q6, Q7), si a lucrului mecanic multiplu exista *Entitatea excentricitatii permanente* care realizeaza in exteriorul sistemului deschis semihibrid alte doua parghii de ordin 2, conf. inventie.

 

Deci energia la fiecare ciclu conf. inventie, fig. 1 si fig. N/2, nu se mai conserva in sistem, deoarece lucru mecanic gratuit se transmite in afara sistemului (la multiplicatoare si cele doua generatoare conf. inventie) si se transforma in energie electrica gratuita si astfel se realizeaza si echilibrul dinamic, conf. inventie. 

Pag 8

*Entitatea excentricitatii permanente*
Grupul de 7 forte Q1, Q2, Q3, Q4, Q5, Q6, Q7, este implementat in interiorul turbinelor gravitationale, conf. inventie. Grupul de forte mentionat este noutate absoluta in domeniu si reprezinta entitatea nr. 3, conform inventie.

 

Sistemul deschis semihibrid a celor 7 forte Q1, Q2, Q3, Q4, Q5, Q6, Q7, se roteste datorita fortei de gravitatie, forta conservativa (din afara sistemului deschis semihibrid).Cele 7 forte Q1, Q2, Q3, Q4, Q5 … Q7, transmite lucru mecanic produs in afara sistemului prin intermediul arborelui de la turbina gravitationala, care interactioneaza cu multiplicatorele de turatie si cele doua generatoare

 

si numai astfel se tine in echilibru structura celor 7 forte Q1, Q2, Q3, Q4, Q5 … Q7 cu multiplicatorele de turatie si cele doua generatoare conf. inventie.

 

Cu tehnologia actuala se poate realiza foarte, foarte usor grupurile de forte Q1, Q2, Q3, Q4, Q5 … Q7 (grup cu parghii fara brate scurte). Inventia dupa implementare produce energie electrica gratuita, fara poluare si inlocuieste vantul, apa, gazul metan, carbunele si centrale nuclearo-electrice etc.

 

Implementarea celor 7 forte Q1, Q2, Q3, Q4, Q5 … Q7 in interiorul unor sisteme aflate intr-un camp conservativ sunt detaliate in structura de rezistenta a inventiei.


Legea grupurilor cu parghii de ordin zero; Legea excentricitati permanenta; Legea lucrului mecanic multiplu; Legea perpetuum mobile de speta a 4-a. Cele 4 legitati noi se poate accesa si pe linkurile mentionate in prezenta lucrare.

 

Coborarea celor 8 greutati la prima faza (conf. fig. N/2) si cele 7 greutati la faza a doua (turbinele poate functiona cu o singura faza sau cu doua faze) sunt supuse la interactiune mutuala ce depinde numai de distanta dintre ele care se poate reduce formal la miscarea unui singur corp intr-un camp central de forte, acesta din urma fiind un sistem imaginar din care pot fi extrase cateva raspunsuri principale conf. teorie inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2.

Pag 9 

Conf. inventie avem o miscare unidimensionala a greutatilor actionate de forta de gravitatie. In acest caz, orbita circulara este marginita in ambele sensuri, de raza cercului pe care se rotesc centrele de graeutate a celor 8 greutati la prima faza (conf. fig. N/2) si a celor 7 greutati la faza a 2-a (conf. fig. 1). Turbina gravitationala poate functiona si numai cu una faza, dar cu un castig de energie mai mic.

 

Daca, orbita circulara este marginita, corpul adimensional (punctul material purtator de masa) este captiv intr-un cerc.

 

Conditia de circularitate impune corpului adimensional, o locatie (ipotetica), in interiorul cercului, in permanenta in cadranul 1, cu masa cumulata a celor 8 greutati la prima faza (conf. fig. N/2) si a celor 7 greutati la faza a doua, la fiecare ciclu continuu.

 

Turbinele gravitationale poate functiona si numai cu o singura faza dar cu un castig de energie electrica mai mica.

 

Variatia corpului adimensional din cadranul 1, va modifica detaliile calitative ale potentialului, dar nu va schimba castigul foarte, foarte mare de energie electrica, conf. calcule estimative si din lucrarea cu titlul turbina gravitationala maxta.

*Entitatea excentricitatii permanente* poate sa fie realizata intr-o faza sau in doua faze conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2, la amele variante trebuie sa fie manipulate cele 16 greutati egale (puncte materiale) in interiorul celor 8 chesoane pentru a realiza 8 parghii de ordin zero (7 forte neconservative*/Q),

 

care transfera (muta) energia potentiala de la greurtatile care cobora odata cu rotirea turbinelor gravitationale la arborele turbinei gravitationale, care o transmite la multiplicatoare si cele doua generatoare pentru a produce energie electrica gratuita conf. inventie.

 

La suprastructura turbinelor gravitatonale mixte conf. fig. 2/A este descris modul  in care trebuie sa fie manipulate cele 8 minilocomotive egale pe exteriorul unui tambur pentru a realiza 8 parghii fara brate scurte, (7 forte neconservative*/Q), care rotesc ansamblul.

Pag 10

La turbinele gravitationale mixte se poate realiza si trei, patru excentricitati , datorita suprastructurii turbiei gravitationale, deoarece se poate repetata de mai multe ori suprastructura.


Daca se fabrica mai multe suprastructuri fi-vor foarte greu de controlat si nu sunt necesare. 

 

Citez fragmente din lucrarile proprii:

“… La toate tipurile de turbine gravitationale, sintagma *Constanta fizica a ciclului* inseamna si faptul ca se deruleaza continuu cele doua faze ale ciclului in raport cu parametrii proiectati, indiferent de dimensiuni si masa celor 16 greutati egale ale celor 8 parghii de ordin zero (7 forte, atipice; Q1, Q2, Q3, Q4 … Q7).

 

Constanta fizica a ciclului include un ciclu complet (indiferent de tipul turbinei) care are o succesiune cu fenomene si manifestari care se produc in cadrul unui proces repetabil, in aceeasi ordine, la ambele faze si numai asfel nu se permite o estensie a energiei potentiale peste parametrii proiectati conf. inventie.

 

Inventatorul  a utilizat sintagma "faze distincte" deoarece fiecare faza are o independenta proprie completa conf. inventiei, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2.

 

La grupul celor 8 parghii fara brat scurt, la care cele 8 greutati coboara pe circumferinta, ii creste si descreste energia potentiala, conf. inventie, in raport cu cedarea energiei in exteriorul sistemului deschis la multiplicatorul de turatie, la cele doua generatoare etc., in cele doua faze distincte.

Toate ciclurile sunt identice.

Intervalul de timp in care se produce un ciclu poate sa fie de: o secunda, ~30 de secunde, un minut etc.


Un ciclu complet este o fractiune (NESEMNIFICATIVA) dintr-o rot/min a turbinei gravitationale.

Toate tipurile de turbine gravitationale la una rot/min are 16 cicluri egale, conf. inventie.

pag 11

Un ciclu complet, se produce la o rotatie a turbinei gravitationale cu 22.5 grade, numai daca turbina functioneaza la parametrii proiectati.

 

Toate ciclurile fiind IDENTICE, rezulta faptul ca in timpul functionarii turbina gravitationala are o viteza de rotatie OSCILANTA, intre limite constante datorita faptului ca toate turbinele gravitationale are in fiecare cheson drum inchis numai in al optulea ciclu, deci avem o energie potentiala controlata, impusa de inventator, la fiecare ciclu, prin manipularea greutatilor, conf. inventie.

 

De unde rezulta faptul ca fiecare cheson (cu cele doua greutati, conf. inventie) este autonom in raport cu celelalte chesoane si face parte dintr-un sistem deschis, conf. inventie.

 

De unde rezulta faptul ca fiecare cheson (cu cele 2 greutati, conf. inventie) este o parghie fara brat scurt.

 

Sistemul de comandă şi control automat electronic sau fluid se va materializa sub forma unui bloc unitar care va conţine un număr corespunzător de intrări, pentru semnale informaţionale, şi de ieşiri pentru comenzii.

 

Conexiunile funcţionale  dintre  elementele  reprezentate  sunt  clasice şi pot fi realizate prin procedurii simple. Sistemul de comanda si control automat in aceeasi perioada de timp monitorizeaza multiplicatorul de turatie, cele 2 generatoare si comanda franarea turbini si la faza a 2-a, cu castig de energie, prin cuplarea a cel putin 3 generatoare pe poz. 2. 1/e, conf. inventie.

Citez din lucrarile propri:

 “… la toate turbinele gravitationale proiectarea incepe de la generatorul electric disponibil (de la toate tipurile de turbine care fi-vor inlocuite cu turbina gravitationala), continua cu multiplicatorul de turatie si se termina cu proiectarea celor 8 greutati de pe circumferinta turbinelor gravitationale.

 

Numai proiectantul stabileste la turbinele gravitationale cat timp are un ciclu si cate faze are un ciclu. Conform calcule rezulta un castig putin mai mare daca turbina functioneaza in doua faze.

Pag 12

La *turbina gravitationala mixta* atat infrastructura (fabricata din 8 chesoane) cat si suprastructura (fabricata dintr-un tambur) poate functiona numai cu o faza la fiecare ciclu”

 

Deci conf. inventie inginerul specialist din proectare stabileste energia potentiala a celor 7 greutati de pe circumferinta care trebuie sa fie mai mare cu ~2% decat energia consumata de arborele turbinei, de multiplicatoare si de cele 2 genersaoare. 

 

Dispozitivul de comanda de la sol se poate adapta numai pentru probe preliminare.

Acest lucru este posibil deoarece: avem in fiecare cheson drum partial inchis numai in al optulea ciclu, si numai din aceasta cauza, pentru ridicarea celor doua greutati putem avea orice interval de timp este nevoie, caci avem o energie potentiala controlata 99.99%, impusa de inventator, la fiecare ciclu prin manipularea greutatilor, conf. inventie fig. 1 si fig. N/2.


Entitatea excentricitatii permanente este realizata, in doua faze (sau intr-o faza) conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2, prin felul in care  trebuie sa fie manipulate cele 16 greutati egale (puncte materiale) in interiorul celor 8 chesoane pentru a realiza 8 parghii de ordin zero.

 

Numai la suprastructura turbinelor gravitatonale mixte conf. fig. 2/A este descris modul  in care trebuie sa fie manipulate cele 8 minilocomotive egale pe exteriorul unui tambur pentru a realiza in timpul functionarii 7 forte neconservative*/Q care impreuna produce *Entitatea excentrica permanenta*, care este un punct material purtator de masa, localizat in cadranul 1 in sens trigonometric.

 

In aceasta lucrare este definita entitatea excentricitatii permanente si la infrastructura turbinel gravitatonale mixte care este realizata de un ansamblu  cu 8 chesoane sudate infre ele monobloc.

 

Conf. inventie in timpul functionarii turbinelor gravitatonale mixte cu o faza la fiecare ciclu la parametrii proiectati avem in timpul functionarii 7 greutati in centrul turbinei si 7 greutati in permanenta pe circumferinta numai in cadranele 1 si 4 in sens trigonometric; si cele 2 greutati se ridica anulandu-se reciproc.

Conform celor redactate mai sus rezulta doua entitati:

Pag 13

-Prima entitate este grupul celor 8 greutati din centrul turbinei care au atributia de-a realiza cele 8 parghii de ordin zero, fara brat scurt (7 forte Q1, Q2 …Q7, contolate 99.99%).

 

-A 2-a entitate sunt cele 7 greutati de pe circumferinta cu energie potentiala in cadranele 1 si 4 in sens trigonometric, care in timpul functionarii turbinei la parametrii proiectati are atributia de-a produce energie (lucru mecanic) la arborele turbinei gravitationale conf. inventie si fig. N/2.

 

-Intre primele doua entitati, in tot timpul functionarii turbinei conf. inventie si fig. N/2, este o relatie obligatorie fiecare cu alta atributie (nontransferabila).


-Cele  doua entitati realizeaza (produce) o subentitate cu nr. 3, numita de inventator excentricitate permanenta (un punct adimensional) conf. inventie si fig. N/2.


-Subentitatea cu nr. 3, excentricitatea permanenta conf. inventie si fig. N/2, are legatura directa numai cu entitatea nr. 2 si are aceleasi atributii. Atributiile celor trei entitati si corelatia dintre ele este descrisa in lucrarile care sustine inventia mileniului 3.

 

Entitatea cu nr. 3, excentricitatea permanenta, are locatia in cadranul 1 in sens trigonometric, este oscilanta, aproape fixa, intr-un dreptunghi cu lungimea paralela cu axa 0y si latimea paralela cu axa 0x.

 

Entitatea excentricitatii permanente din cadranul 1 in sens trigonometric este punctul material purtator de masa (m= 8 greutati la prima faza si 7 greutati la faza a doua, adimensionale si are fiecare un parametru constant) rezultat datorita celor 8 parghii de ordin zero, fara brat scurt (7 forte Q1, Q2 … Q7),

la ambele faze, conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2, cu castig de energie electrica gratuita (fiindca lucru mecanic este gratuit, conform inventie)

 

Excentricitatea permanenta (conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2), este o forta cu energie potentiala , un punct material (ipotetic) localizat, in interiorul cercului, in permanenta in cadranul 1, cu masa celor 8 greutati la prima faza si 7 greutati la faza a doua cu o inaltime intre h=5.7m si h=7.8m (de baza turbinei) si o raza intre ~1.3m ~2.6m de centrul turbinei.
Pag 14

Pozitia punctului material presupus, din cadranul 1, este oscilanta, aproape fixa, intr-un dreptunghi cu lungimea de ~2m (paralela cu axa 0y) si latimea de ~1.3m (paralela cu axa 0x).

 

Locatia oscilanta (aproape fixa) a punctului material (presupus) de pe sau langa diagonala dreptunghiului este dependenta de variabila independentă a greutatii care se ridica spre centrul turbinei dintre puctele A si B din cadranul 4, de la altitudinea minima de pe circumferinta, la faza a doua, in ciclul cu nr. 8, conf. inventie si fig. 1.Poziția excentricitatii permanente poate fi definita exact, in cadranul 1 in sens trigonometric printr-un punct material purtator de masa, folosind pozitia numai a unuia dintre punctele sale geometrice (adimensional) de pe sau langa diagonala dreptunghiului.

 

Determinarea pozitiei exacte a punctului material (presupus) de pe sau langa diagonala dreptunghiului, la ambele faze, conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2, fi-va calculta de specialistii din domeniu.

 

Punctul material purtator de masa la prima faza si la faza a doua, sunt adimensionale, si ambele fi-vor constante) sunt descrise si in alte lucrari proprii.

 

Entitatea excentricitatii permanente la suprastructura turbinelor gravitatonale mixte

 

La suprastructura turbinelor gravitatonale mixte conf. fig. 2/A si 2/B, este descries modul  in care trebuie sa fie manipulate cele 8 minilocomotive egale pe exteriorul unui tambur pentru a realiza 7 parghii de ordin zero, fara brat scurt (7 forte neconservative*/Q), care are rolul principal de-a mentine RPM-ul si echilibrul dinamic a turninei gravitationale mixte in timpul functionarii la parametrii proiectati. Cele 7 minilocomotivele are greutatea cel mult 3% din cele 7 greutati de la infrastructura turbinei gravitationale mixte.

 

Mentinerea RPM este posibila numai daca energia potentiala a greutatilor de pe circumferinta este cu ~2% mai mare decat energia consumata de arborele turbinei gravitationale, de multiplicatoare si cele 2 generatoare.

Pag 15

Aceste turbine realizate din chesoane echipate in exterior cu un tambur cumuleaza cel putin doua excentricitati, conf. fig. 1 si fig. 2/A.

 

Conf. celor redactate mai sus rezulta la *turbina gravitationala mixta* doua entitati realizate la fiecare ciclu (ciclul are o singura faza).

 

Prima entitate

este grupul celor 7 minilocomotive din exteriorul tamburului care este o forta cu energie potentiala, un punct material purtator de masa adimensionala, localizata in interiorul cercului (la infrastructura) cu energie potentiala in cadranul 1 in sens trigonometric, si are atributia principala de-a realiza franarea turbinei gravitationale mixte pentru a tine RPM-ul la parametrii proiectati. 

A doua entitate

este la infrastructura turbinei gravitationale mixte realizata cu cele 7 greutati de pe circumferinta care este o forta cu energie potentiala, un punct material (ipotetic) purtator de masa adimensionala, localizat (la infrastructura), in interiorul cercului cu energie potentiala egala cu energie potentiala  a celor 7 greutati in miscare pe circumferinta, in cadranul 1 in sens trigonometric,

care in timpul functionarii turbinei la parametrii proiectati are atributia de a produce lucru mecanic gratuit la arborele turbinei conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2.

 

Ambele entitati,
fiecare cu alta atributie (nontransferabila), fi-vor un punct material purtator de masa adimensional, localizat in interiorul cercului (la infrastructura 7 greutati si la suprastructura 7 greutati ambele in miscare) cu energie potentiala localizata in cadranul 1 in sens trigonometric. Punctual material purtator de masa este oscilant, aproape fix, intr-un dreptunghi cu lungimea paralela cu axa 0y si latimea paralela cu axa 0x.

 

Intre aceste doua entitati, in tot timpul functionarii turbinei conf. inventie, au o relatie obligatorie, controlata de sistemul de comanda si control, deoarece ambele  entitati in tot timpul functionarii turbinei sunt cumulate impreuna la infrastructura, intr-un singur punct material purtator de masa la prima faza si la faza a doua, ambele sunt adimensionale.

Pag 16

Sistemul de comandă şi control automat electronic sau fluid se va materializa sub forma unui bloc unitar care va conţine un număr corespunzător de intrări, pentru semnale informaţionale, şi de ieşiri pentru comenzii.

 

Conexiunile funcţionale  dintre  elementele  reprezentate  sunt  clasice şi pot fi realizate prin procedurii simple.


Sistemul de comanda si control automat in aceeasi perioada de timp monitorizeaza multiplicatorul de turatie, cele 2 generatoare si comanda franarea turbini la faza a doua, cu castig de energie (deodata, atat la infrastructura cat si la suprastructura turbinei grsavitatonale mixte), prin cuplarea a cel putin 3 generatoare pe poz. 2. 1/e, conf. inventie.


La una rotatie pe minut greutatile se pot manipula si manual de la sol cu electropalane. Dispozitivul de comanda de la sol se poate adapta numai pentru probe preliminare.

 

Acest lucru este posibil deoarece: avem in fiecare cheson drum inchis numai in al optulea ciclu, si numai din aceasta cauza, pentru ridicarea celor doua greutati putem avea orice interval de timp este nevoie.

 

La turbinele gravitationale mixte se poate realiza si trei, patru excentricitati , datorita suprastructurii turbiei gravitationale, deoarece se poate repetata de mai multe ori suprastructura.

 

Daca se fabrica mai multe suprastructuri fi-vor foarte greu de controlat si nu sunt necesare.

Turbina gravitationala mixta fi-va fabricata din infrastructura si suprastructura conf. inventie si fig. 1/C, numai una bucata pentru a verifica si controla cat consuma din energia potentiala a greutatilor ~99%.

 

Dintre toate turbinele gravitationale inregistrate la OSIM din anul 1993 pana in anul 2019 se va fabrica numai  *Motorul gravitational ISF 2019* realizat dintr-un tambur conf. inventie si fig. 2/B.   

Pag 17

Comentarii inventator:  

inventia mileniului 3 excede teoria actuala si tehnica actuala in domeniul fizic si mecanic fiindca utilizeaza in timpul functionarii numai grupuri de parghii cu sau fara brate scurte.

 

Inventatorul a solicitat si solicita in continuare cel putin de doua ori pe an cu petitii *publicarea legilor de catre Academia Romana fiindca sunt obligati sa o faca conform Art. 6*

 De ~30 de ani Academia Romana si OSIM nu isi fac datoria din nestiinta sau intentionat.

Daca se implementeaza inventia mileniului 3 la nivel mondial toti oamenii, buni si rai, au de castigat, nu pierde nimeni nimic daca se respeta cele 3 faze din link:

http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/structura%20de%20rezistenta.html

 

Din toamna anului 1969 am stiut cum functioneaza turbinele gravitationale realizate din grupuri cu parghii fara brate scurte si dintr-un tambur dar nu am putut explica altora cum si de ce se castiga lucru mecanic gratuit la arborele turbinelor gravitationale. 

 

Din 27.12.1969 am inceput analizarea fragmentelor alese din foarte multe carti, din domeniu mecanic si din fizica, care erau necesare pentru a realiza proiectul propus: diminuarea poluarii si realizarea unor grupuri cu parghii cu si fara brate scurte.

 

Dupa analizarea fragmentelor alese din carti au ramas scrise in locul lor cateva sute de rezumate care au fost folosite de inventator la realizarea legitatilor noi. La finalul anului 1993 am aruncat toate fragmentele si rezumatele.

 

Deci legile realizate de Ioan Sabau au fost scrise neacademic folosind doar fragmente si rezumate, care orice om cu studii medii le poate intelege.

 

In anul 1988 pentru a castiga experienta (priviind inventiile) am inregistrat la OSIM mai multe tehnologii, din care au fost brevetate 2 tehnologii, special create pentru a se utiliza la inventia mileniului 3:

Pag 18  

 – Brevet de invenţie nr. 103644   ’’Imbinare prin jontare a grinzilor’’, pentru a se utiliza la jontarea celor 8 chesoane, conf. fig. 3. Publicat la data de 22.09.1993.


– Brevet de invenţie nr. 104221 ’’Procedeu de fixare a unui ansamblu de lagar, in constructii metalice’’. Pentru inlocuirea celor 2 lagare autoreglabile.   Publicat la data de 22.11.1993.

 

– Tot in anul 1993, trebuia sa fie brevetata si inventia mileniului 3, deoarece au fost platite taxele pentru a fi examinata de urgenta. Au trecut ~30 de ani si nu se breveteaza, pana cand? Si de ce?

 

Daca se breveta inventia in anul 1993 (fiindca sau platit taxele pentru examinare de ugenta) n-ar mai fi fost problema poluarii, problema energiei, crize economice etc., pe Planeta Albastra (Terra).

 

In anul 1993 am inregistrat cateva inventii ale mileniului 3: CBI nr. 443 din 29.03.93 cu titlul *Instalatie gravitationala*, reinregistrata cu nr. 1155/94; CBI nr. 558/93 cu titlul *Turbina gravitationala*, reinregistrata cu nr. 1382/94; CBI nr. 1156/94 cu titlul *Agregat gravitational*;

 

 CBI nr. 1154/94 cu titlul *Motor gravitational*; CBI nr. 1877/94 cu titlul *Miniturbina gravitationala*; CBI nr. 1460/94 cu titlul *Turbina TG.IS.94; CBI nr. 1465/93 cu titlul *Centrala gravitationala* etc.

 

Toate au fost respinse cu  hotarari nefondate [eronate, mincinoase etc). inventatorul la toate inventiile respinse, reinregistra aceleasi inventi cu modificari nesemnificative dar avand ~2 noutati pentru a nu fi respinse.

 

Examinatorii OSIM au examinat gresit 8 forte conservative. Turbinele gravitationale in timpul functionarii realizeaza 8 parghii fara brate scurte, care sunt 7 forte neconservative*/Q, denumire data de inventator.

In consecinta descrierea legitatilor noi in fizica sunt scrise si cu citate si fragmentele care sustin inventia mileniului 3

Pag 19

“… Calcule estimative la prima proba in vederea OMOLOGARII turbinelor gravitationale.

Se verifica:
- viabilitatea calculelor de rezistenta inainte de-a incepe probele functionale.
- daca FUNDATIA, semilagarele cu rulmenti, sistemul monobloc de parghii etc. rezista la bruscari acidentale. Arborele turbinei gavitationale nu este cuplat la multiplicatoare.

 

Din momentul deblocarii celor 8 greutati de pe circumferinta din cadranele 1 si 4, neavand forte rezistente se deplaseaza toate deodata, BRUSC, odata cu turbina, de la nivelul inaltimii corespunzatoare conf.  fig. N/2 pana la altitudinea minima din cadranul 4 si deplasarea maxima in cadranul 3 si 2 in sens trigonometric,

 

nerespectand procedura, modul propriu de organizare a sistemului DESCHIS a celor 8 parghii fara brate scurte. Si din aceeasi cauza nu respecta nici constanta fizica a ciclulului”

 

“… Daca pentru calcule se folosete formula lucrului mecanic L=mgh, trebuie folosita *numai si numai* inaltimea medie a celor 8 greutati de pe circumferinta din cadranele 1 si 4 in sens trigonometric conf. inv. si fig. N/2.

 

Calcule estimative care dovedesc castigul de lucru mecanic gratuit la arborele turbinelor gravitationale. Inaltimile estimative a celor 8 greutati din cadranele 1 si 4: greutatea G1 de pe circumferinta din punctual C’ in cadere libera are o inaltime de ~10.5m; greutatea G2 are o inaltime de ~9.19m; G3 are o inaltime de ~7.88m; G4 are o inaltime de ~6.57m; G5 are o inaltime de ~5.26m; G6 are o inaltime de ~3.95m; G7 are o inaltime de ~2.64m; G8 are o inaltime de zero metri fiind la altitudinea minima a turbinei. Se aduna si rezulta:


10.5m +  ~9.19m + ~7.88m + ~6.57m + ~5.26m + ~3.95m + ~2.64m = 45.99m. 45.99m/8=5.748m   Adunate toate inaltimile si impartite la 8 rezulta o inaltime medie de 5.748m (pentru calcule estimative folosesc inaltimea de ~6m). Citez din descrierea inventiei calcule complete pentru un ciclu, conform inventie ciclul se repeta continuu in tot timpul functionarii turbinelor gravitationale indiferent de tipul lor. Energia consumata (primita) de multiplicator si generatoare rezulta numai daca se scade din energia cedata de cele 8 greutati la prima faza, energia primita de cele doua greutati care se ridica, la a doua faza, conf. inventie.

Pag. 20

Pentru a intelege mai usor calculele o rotatie pe minut fi-va egala cu un ciclu. Rezulta, un ciclu egal cu un minut. Daca turbinele gravitationale functioneaza in 2 faze, fiecare faza este egala cu 30 secunde. La ambele faze sunt cuplate la arborele turbinei multiplicatorul de turatie si cele doua generatoare si se calculeaza cu formula lucrului mecanic, energia cedata de cele 8 greutati, in cadere libera, conf. inventie si fig. N/2.

 

Calcule la prima faza cu formula  L=mgh.Una greutate = 300kg*8=2400kg.  2400(kg)*6(m)*~10 = ~144000J. 300(kg)*10(m)*~10=~30000J.  144000J – 30000J = ~114000J castig gratuit de lucru mecanic la arborele turbinei gravitationale. Am scazut din cele 8 greutati una bucata pentru diverse pierderi pentru ca la formula lucrului mecanic multiplu se scad 2 greutati pentru pierderi. Lmm = x(6mgh).

 

Daca diametrul roatii dintate asamblata pe arboreale turbinei este de 10 ori mai mare decat diametrul pinioanelor, se realizeaza la pinionul multiplicatorului 10 RPM. Deci arboreale turbinei realizeaza la pinionul multiplicatorului conf. inventie 10 rpm, multiplicatoarele de turatie se proiecteaza conf. celor clasice care fi-vor adaptate la inventie. La 10 RPM avem:

 

~114000J *10 = ~1140000J. conf inventie se cupleaza si cele 6 multiplicatoare conf. inventie si se poate realiza cel putin 100 RPM. Rezulta    1140000j*100rpm = 114000000j 

 

Castigul gratuit de lucru mecanic este ~114000000J in tot timpul functionarii.  Puterea utila = Lucru mecanic/timp = 114000000J/1s = 114000000W = 114000KW = 114000KWh  = 114MWh.

 

Calculele sunt estimative, inventatorul nu este specialist in domeniu si face greseli care nu afecteaza castigul foarte, foarte foarte mare de lucru mecanic gratuit la arborele turbinelor gravitationale, fiindca forta de gravitaţie este gratuita. In prima faza la toate tipurile de turbine se consuma cel putin 50% din timpul in care se produce ciclul, viteza turbinei este din ce in ce mai mare (creste)  conf. inventie si fig. N/2.

 

Calcule estimative subevaluate la FAZA A DOUA. Cand incepe a doua faza, cu ridicarea celor doua greutati, conf. inventie, viteza turbinei gravitationale este din ce in ce mai mica (scade) pana incepe alt ciclu, conf. inventie.  La faza a 2-a:

Pag. 21

1 – sunt cuplate la arborele turbinei multiplicatorul de turatie si cele doua generatoare. 
2 –se ridica greutatea de la altitudinea minima spre centrul turbinei conf. inv. si fig. 1. 
3 –se calculeaza numai intervalul de cel mult 50% dintr-un CICLU in care se ridica cele doua greutati si castigul de la cele 7 greutati care coboara odata cu turbina conf. inventie si fig. 1.

 

Cele 2 greutati care se ridica conf. inventie si fig. 1, la faza a doua, nu afecteaza in niciun fel cele 7 greutati care coboara deoarece: cele 2 greutati sunt ridicate cu energie electrica proprie, gratuita, din afara sistemului deschis si nu afecteaza in niciun fel cele 7 greutati care coboara,

in acelasi interval de timp in faza a doua, deoarece intre ele nu exista interactiune. Ambele operatii, in faza a doua, au actiune distincta si nu se influenteaza reciproc. 

 

-Conf. formula lucrului mecanic, forta de gravitatie atrage cele doua greutati (G8’ si G8”) la fel si daca le ridicam in timpul functionarii ciclice a turbinei precum si daca le calculam SEPARAT, deoarece rezultatul este acelasi (si pentru ca sunt 2 forte conservative care se anuleaza reciproc).   

 

 Calcule la faza a 2-a cu formula  L=mgh.

Una greutate = 300kg*7=2100kg.   2100(kg)*6(m)*~10 = ~126000J. 300(kg)*10(m)*~10=~30000J.    126000J – 30000J = ~96000J

castig gratuit de lucru mecanic la arborele turbinei gravitationale.Daca diametrul roatii dintate asamblata pe arboreale turbinei este de 10 ori mai mare decat diametrul pinioanelor, se realizeaza la pinionul multiplicatorului 10 RPM.

 

Deci arboreale turbinei realizeaza la pinionul multiplicatorului conf. inventie 10 rpm, multiplicatoarele de turatie se proiecteaza conf. celor clasice care fi-vor adaptate la inventie. La 10 RPM avem:

 

 ~96000J *10 = ~960000J. conf inventie se cupleaza si cele 6 multiplicatoare conf. inventie si se poate realiza cel putin 100 RPM. Rezulta    960000j*100rpm = 96000000j

 

Castigul gratuit de lucru mecanic este ~96000000J in tot timpul functionarii.  Puterea utila = Lucru mecanic/timp = 96000000J/1s = 96000000W = 96000KW = 96000KWh  = ~96MWh.

Pag. 22

Castig la ambele faze: 114MWh + 96MWh = ~210MWh

Castig continuu GRATUIT deoarece la toate turbinele gravitationale (fabricate din 8 chesoane) in tot timpul functionarii cele 2 greutati care se ridica conf. inventie si fig. 1 se anuleaza reciproc pentru ca ceeace se pierde in cadranul 4 se castiga in cadranul 2 si energia electrica necesara pentru ridicarea greutatilor este gratuita din afara turbinei din castigul propriu.

 

Calculele sunt estimative, inventatorul nu este specialist in domeniu si face greseli care nu afecteaza castigul foarte, foarte mare de lucru mecanic gratuit la arborele turbinelor gravitationale.  “Toate tipurile de turbine gravitationale in timpul functionarii folosesc numai si numai forte neconservative*/Q la ambele faze conf. inventie

 

Pe TERA zonele de influenta […] fi-vor aceleasi cu modificari nesemnificative.

 

Valoarea inventiei este inestimabila si nu afecteaza ordinea internationala a LUMII,

deoarece in permanenta exista schimbari necesare pentru o stabilitate acceptabila, pentru majoritatea statelor. Numai daca se aplica, link:

http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/structura%20de%20rezistenta.html 

Cateva din avantajele inventiei mileniului 3 

– Inventia mileniului 3 foloseste 8 parghii fara brate scurte care in timpul functionarii produce, fara poluare: lucru mecanic gratuit, energie electrica gratuita, energie termica gratuita pentru ca forta de gravitatie este gratuita.

 

 – Inventia mileniului 3, daca se implementeaza la nivel mondial, parcul AUTO va utiliza motoare gravitationale. Si in viitor o sa foloseasca lucru mecanic gratuit, direct de la motorul gravitational, proiectat special pentru a se asambla si pe orice masina din parcul AUTO, cu orice putere solicita beneficiarul.   


– turbinele gravitationale ne ajuta si la dezastre naturale, sau furtuni solare sau furtuni electromagnetice (care distrug sistemele informationale) si fac imposibil de furnizat energia electrica cu procedeul clasic. 

Pag 23

– turbinele gravitationale inlocuieste toate turbinele: eoliene, hidraulice, centrale electrice, centrale termoelectrice, centrale nuclearo-electrice etc.  

 

 – turbinele gravitationale conf. inventie are reteaua proprie de distributie in zona in care se asambleaza: case, vile, spitale, firme, sate, orase, pe munte, pe apa, sub pamant, oriunde in desert sau pe orice planeta din univers, fiindca se fabrica in firme speciale, se transporta, si se asambleaza oriunde este nevoie.

 

– la turbinele gravitationale proiectarea incepe de la generatorul electric disponibil (de la toate tipurile de turbine care fi-vor inlocuite cu turbina gravitationala), continua cu multiplicatorul de turatie si se termina cu proiectarea celor 8 greutati de pe circumferinta turbinelor gravitationale..

 

– datorita turbinelor gravitationale, fiindca energia electrica este gratuita (conf. inventie) incepe era robotilor la toate nivelele, extinzandu-se intr-un ritm accelerat tehnologia din domeniu. Inginerii vor proiecta roboti in toate domeniile posibile psntru binele tuturor.

 

Cu voia şi puterea lui Dumnezeu,
inventatorul turbinelor gravitaţionale.
Ioan Sabău


 

Turbina Gravitationala

.