Gravitational energy.Energie Verde

căutare personalizată

LEGILE EXCENTRICITAŢII PERMANENTELegea excentricitaţii permanente 

Prefata la *Legea excentricitaţii permanente*
 
Scurt istoric privind *excentricitatea*   

*Legile lui Kepler* pentru excentricitatea din afara cercului (la elipse) este realizata folosind un fenomen natural.  
Citez un fragment din *Legile lui Kepler*: ”8 Martie 1618: Johannes Kepler descoperă a treia lege a mișcării planetelor. Pătratul perioadei de revoluție a planetei, u, este proporțional cu cubul semiaxei mari a orbitei ...”    

Astronomul german Johannes Kepler, a utilizat observațiile făcute de inaintasi si in special ale astronomului danez Tycho Brahe asupra orbitei planetei Marte. Deci, Kepler a realizat *Legile lui Kepler* folosind un fenomen natural.    


 Ioan Sabau, dupa ~400 de ani, cu ajutorul lui Dumnezeu, autodidact, a creat inventia mileniului III care artificial realizeaza excentricitatea permanenta in interiorul si in exteriorul unui cerc. 


Ioan Sabau fara licenta a folosit propriile creatii pentru a face Legile I.SABAU pentru *excentricitatea permanenta*. Din 27.12.1969 a inceput acumularea de cunostinte necesare pentru realizarea proiectului propus si dupa ~22 de ani inventia cu structura ei de rezistenta (din punct de vedere teoretic) a fost inregistrata la OSIM in data de 29.03.1993 cu nr. 0443.


Grupurile cu parghii fara brat scurt, in timpul functionarii, sunt grupuri cu forte neconservative, care produce excentricitatea permanenta. 

Excentricitatea permanenta produce lucru mecanic gratuit, de la prima rotatie a turbinei, de la primul ciclu si roteste din interior, toate turbinele gravitationale de orice tip fabricate dintr-un grup de chesoane monobloc.

Datorita structurii de rezistenta a inventiei mileniului III fi-va completata legea conservarii energiei cu urmatoarea sintagma: ”exceptia de la regula o realizeaza numai grupurile cu parghii fara brat scurt care sunt, in timpul functionarii, grupuri cu forte neconservative.

Pag. 1 

          Legile I.SABAU pentru excentricitatea permanenta.

Prima lege  
         Calitatea excentricitatii permanente (greutatea excentrica) este de a se gasi (exista) in afara centrului unui ansamblu, unui mecanism, unui dispozitiv, unui procedeu, unei turbine etc. fiind realizata de un grup cu parghii fara brat scurt (grup cu forte neconservative) sau de ordin 1 (grup cu parghii cu brat scurt) din interiorul sistemului deschis semihibrid (conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2) care realizeaza in timpul functionarii excentricitatea permanenta, in interiorul cercului conf. inventie si produce lucru mecanic gratuit si energie electrica aproape gratuita.

A doua lege 
         Calitatea excentricitatii permanente (greutatea excentrica) este de a se gasi (exista) in afara centrului unui tambur (conf. fig. 1/A; 2/A si 2/B) numai in acest fel un grup de parghii fara brat scurt (grup cu forte neconservative) din exteriorul tamburului vor realiza in timpul functionarii o greutate excentrica permanenta, din interiorul sistemului deschis semihibrid, in interiorul cercului, numai in cadranul 1 in sens trigonometric, conf. inventie si fig. 2/A.

A treia lege
         Calitatea excentricitatii permanente (greutatea excentrica) este de a se gasi (exista) in afara centrului unui ansamblu, unei turbine etc. numai in acest mod un grup cu parghii fara brat scurt (grup cu forte neconservative) din interiorul si din exteriorul unor ansamble, turbine etc. realizate din chesoane (conform fig. 2) echipate in exterior, pe circumferinta, cu un tambur (numai cu suprastructura tamburului conf. fig. 1/C). Caci, in acest caz, infrastructura este conf. fig. 2 realizata din chesoane.

          Astfel se realizeaza doua excentricitati permanente in interiorul ambelor sisteme deschise semihibride, in interiorul aceluiasi cerc, in timpul functionarii numai in cadranul 1 in sens trigonometric conf. inventive.

          La turbinele gravitationale mixte
 se poate realiza si trei, patru excentricitati , datorita suprastructurii turbiei gravitationale, deoarece se poate repetata de mai multe ori suprastructura. Conform turbina gravitationala mixta, si infrastructura cu un grup cu paghii, linkuri: 
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/turb%20gravitationala%20mixta.html  
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/pirghie%20.0..html    

pag 2

Citez din lucrari proprii un fragment care ajuta sa se inteleaga de ce se castiga lucru mecanic gratuit
“ … Parghia clasica este o bara rigida care se poate roti (partial) in jurul unui punct de sprijin. La parghia clasica cu cat este mai mic bratul fortei rezistente, in  mod proportional se amplifica forta gratuita (deci se castiga forta gratuita folosind forta de gravitatie.  *La fel ca la inventie*).

La grupul cu 8 parghii fara brate scurte (8 forte neconservative), punctul de sprijin este pe raza verticala, a arborelui, in centrul ipotetic al turbinei. Arborele turbinei sustine turbina gravitationala care in timpul functionarii se roteste continuu, fiindca are forta rezistenta nesemnificativa.

Turbina gravitationala (motorul gravitational) numai din aceasta cauza produce lucru mecanic si energia electrica gratuita si amplificata (…), conf. calcule estimative din inventie.”
Toti specialistii si pseudo-specialistii vor sa actioneze cu mai multe parghii. Acum exista, folositi-le …

          Pentru a intelege cum actioneaza cele 8 parghii fara brat scurt (8 forte neconservative), in doua faze, trebuie sa se analizeze cel putin link:   
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html  
Acest grup cu 8 forte neconservative produce lucru mecanic gratuit si energie electrica gratuita numai fiindca foloseste in timpul functionarii un grup cu 8 parghii fara brate scurte, care nu are:
un moment a fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic, conf. inventie.
Din aceeasi cauza grupul cu 8 parghii fara brat scurt nu sunt compatibile cu: Legile lui Newton, a 2-a Lege a Termodinamicii (legea entropiei) si nici cu Legea conservarii energiei.
Inventia nu incalca Legea conservarii energiei deoarece: numai in cazul in care caracteristicile miscarii mecanice a unui sistem sunt determinate doar de prezenta unor forte conservative, energia mecanica totala este o constanta a miscarii.
E = T + V = constant. (E = energia mecanica totală. T = energia cinetica si V = energia potentiala).  Deci,  Legea conservarii energiei mecanice se respecta numai in cazul sistemelor conservative care folosesc forte conservative.
Cand caracteristicile miscarii sunt determinate de alte tipuri de forte, se vorbeste despre legea conservarii energiei numai in sens general. 

Pag 3

Inventia in timpul functionarii, foloseste numai *grupuri cu forte neconservative*. Conf. inventie fortele neconservative sunt diametral opuse fortelor conservative. Grupurile cu parghii produce excentricitatea permanenta si roteste din interior sau din exterior turbinele gravitationale, de orice tip, realizate dintr-un grup de chesoane sudate intre ele conf. fig. 1, sau dintr-un tambur conf. fig. 2/A.

Cele 8 parghii fara brat scurt sunt in timpul functionarii 8 forte neconservative, care are punctual de sprijin in centrul ipotetic al turbinei gravitationale, care este sustinuta de 2 arbori, care se rotesc in interiorul a doua semilagare cu rulmenti conform inventie si pozitia 2.

Pentru a afla cum functioneaza grupul cu 8 forte neconservative, conf. inventie fig. 1 si fig. N/2, trebuie urmarita simulerea video, link:  
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/virtual%20ansamblu.html

Citez cateva fragmente (cu detalii) din lucrarile care sustin inventia: 
 “… Inventia este realizata de un grup cu 8 chesoane, cu 16 greutati: 8 greutati pe circumferinta si 8 greutati in centrul turbinei, care inainte de deblocare are 8 forte conservative = 8 parghii fara brat scurt, care in timpul functionarii se transforma in 8 forte neconservative, care rotesc arborele turbinei producand lucru mecanic gratuit si energie electrica aproape gratuita. 


Exploatarea grupurilor cu forte neconservative se realizeaza cu un sistem deschis cu parghii fara brat scurt, care interactioneaza cu *exteriorul* prin arborele turbinei si transmite miscarea de rotatie pe alt drum in exteriorul sistemului la generatoare. …”

 “… Turbinele gravitationale inainte de deblocare pentru functionare are structura metalica a celor opt chesoane conservativa si greutatile de pe circumferinta cu energie potentiala. 
Dupa deblocare in timpul functionarii prin manipularea celor 16 greutati egale conf. inventie, cele 8 chesoane prin rotire isi schimba caracterul, intr-un caracter distinctiv si devin 8 parghii de ordin zero (8 parghii fara brat scurt), iar cele 8 greutati de pe circumferinta sunt 8 forte neconservative care rotesc turbina gravitatonala. 

Pag. 4 

In tot timpul functionarii campul gravitational al pamantului conservativ (din afara sistemului de parghii neconservativ) atrage cele 8 greutati de pe circumferinta (8 forte neconservative). 

Cele 8 forte neconservative produce lucru mecanic gratuit (conservativ) la arborele turbinei gravitationale.

Lucru mecanic gratuit, realizat la arbore, interactioneaza cu exteriorul prin multiplicator si cel putin 2 generatoare (utilizand alt drum in exteriorul sistemului deschis, semihibrid). 

Numai in acest mod,
 prin interactiunile lor reciproce ajunge in echilibru structura neconservativa, a celor 8 parghii fara brat scurt, cu structura fortelor conservative.

Si pentru prima data, in era noastra,
se realizeaza implementarea grupurilor cu forte neconservative intr-un sistem conservativ cu castig gratuit de lucru mecanic la arborele turbinei gravitationale, cele afirmate mai sus sunt dovedite cu teorie si calcule in lucrarile care sustine inventia”

           Pana in prezent excentricitatea era cunoscuta si datorita celor 3 legi ale lui Kepler privind orbitele planetelor care sunt elipse.

           Un cerc poate fi privit ca un caz special al unei elipse cu excentricitate zero. 

           Pana in prezent este cunoscuta excentricitatea datorita lui Kepler numai in afara cercului, la elipse.

           Pentru prima data in lume *excentricitatea permanenta* este realizata intr-un cerc, numai în cadranele 1 şi 4 sau 2 si 3 în sens trigonometric, datorita inventiei mileniului III, conf. inventie.

Pag. 5

            Datorita inventiei avem pentru prima data in era noastra entropie controlata 99.99%.
           Sistemul deschis semihibrid al celor 8 parghii fara brat scurt (8 forte neconservative), precum si “Constanta fizica a ciclului” se realizeaza numai printr-o entropie controlata 99.99%, prin care se produce *excentricitatea permanenta*, conf. inventie.

            Datorita legii I. Sabau pentru forte neconservative cu entropie controlata (sau o ramura noua la a doua Lege a Termodinamicii), pentru prima data in lume se poate controla entropia intre limite constante, cu castig gratuit de lucru mecanic, fara sa cedeze numai caldura, in sistemul deschis a celor 8 parghii fara brat scurt.

            Entropia creste datorita fortei de gravitatie (care este o forta conservativa) si scade datorita echilibrului dinamic care se realizeaza, conf. inventie.

            Deoarece in momentul in care incepe faza a doua, conf. inventie si fig. 1, turbinele gravitationale mixte se franeaza in mai multe moduri pentru a controla entropia (99.99%):

1 -cand incepe sa se ridice greutatea G8’ de la altitudinea minima spre centrul turbinei conf. inv. si fig. 1, pe circumferinta raman numai 7 greutati (deci sistemul se franeaza caci raman mai putin cu una greutate)

2 -si inainte si dupa ce se ridica greutatea G8’ de la altitudinea minima spre centrul turbinei conf. inventiei, energia cinetica a greutatilor localizate pe circumferinta nu se disipa (pierde) deoarece se cupleaza si se decupleaza cel putin 3 generatoare de puteri diferite  (cu anexele aferente lor)

pe poz. 2. 1/e, care reprezinta un subansamblu cu una bucata coroana dintata (realizata din cel putin 4 bucati), asamblata pe diametrul exterior al tamburului poz. 30. 

                Asamblarea se realizeaza pe partea cu sursa de energie electrica, intr-un mod in care sa diminuieze acceleratia, fara a o anula complet, avind in vedere cuplarea generatoarelor in asa fel incat sa permita in permanenta cresterea acceleratiei, fara marirea rot/min (rpm). 

Pag. 6

3 -numai daca este nevoie se manipuleaza la suprastructura turbinei gravitationale mixte a doua minilocomotiva conf. inventie in corelatie cu decuplarea si cuplarea generatoarelor de la punctul nr. 2.

            Grupul cu 8 forte neconservative (inclusiv cele 8 parghii fara brat scurt) sunt realizate numai si numai in colaborare cu forțele conservative, conf. inventie.

            In sistemul DESCHIS semihibrid,
 al celor 8 forte neconservative (care sunt 8 parghii de ordin 0: atipice, neconventionale etc), avem 8 greutati pe circumferinta, conf. inv. si fig. N/2, cu energie potentiala, care datorita fortei de gravitatie (care este o forta conservativa) produce lucru mecanic gratuit (conservativ) la arborele turbinei gravitationale.  

             Lucru mecanic gratuit de la arbore este transmis in afara sistemului deschis la multiplicatorul de turatie si la cele doua generatoare, prin care se produce energie electrica aproape gratuita (conservativa), conf. inventiei mileniului 3.

           Acest lucru este posibil pentru faptul ca in timpul functionarii turbinei gravitationale se mentine o excentricitate permanenta numai in cadranele 1 si 4 a sensului trigonometric.

            Si se realizeaza o viteza ocilanta in limitele impuse prin entropie controlata la fiecare ciclu, conf. inventie, si astfel se produce constanta fizica a ciclului.

           La toate turbinele gravitationale avem in fiecare cheson drum inchis numai in al optulea ciclu, deci avem o entropie controlata, impusa de inventator, la fiecare ciclu, prin manipularea greutatilor, conf. inventie.
          Excentricitatea permanenta este realizata de un sistem deschis cu 8 forte neconservative,
care sunt diametral opuse oricarui sistem generat din forte conservative.   Sistemul deschis semihibrid a celor  8 forte neconservative (8 parghii de ordin 0, atipice, neconventionale), interactioneaza cu "exteriorul" si numai astfel se realizeaza si echilibrul dinamic, conf. inventie. 

Pag. 7 

            Conf. inventie si fig. 1, excentricitatea permanenta se poate realiza numai prin manipularea unor puncte materiale in interiorul unor chesoane sau pe exteriorul unui tambur, astfel incat centrul de greutate la turbina, ansablu, mecanism etc. sa fie numai în cadranele 1 şi 4 sau 2 si 3 în sens trigonometric.

Excentricitatea permanenta trebuie controlata (verificata, franata) continuu, pentru ca:

1 – Excentricitatea permanenta nu are un moment al fortei de sens contrar, deoarece: momentul fortei de sens contrar este cel de-al doilea punct material din centrul turbinei gravitationale care nu afecteaza excentricitatea permanenta.

Punctul material din centrul turbinei ajuta la realizarea parghiei din chesonul propriu, fiindca parghia este autonoma in raport cu celelalte parghii din interiorul turbinei.

2 – Excentricitatea permanenta nu are pereche actiune-reactiune, deoarece: 
perechea la actionarea punctului material de pe circumferinta este cel de-al doilea punct material din centrul turbinei gravitationale care nu afecteaza excentricitatea permanenta.

Punctul material din centrul turbinei doar ajuta la realizarea parghiei din chesonul propriu, fiindca parghia este autonoma.

3 – Excentricitatea permanenta nu este nicio clipa in echilibru dinamic, deoarece: echilibru dinamic ar trebui sa-l faca cel de-al doilea punct material din centrul turbinei care nu afecteaza excentricitatea permanenta.

Punctul material din centrul turbinei doar ajuta la realizarea parghiei din chesonul propriu.

Fig. 1 si fig. 2/A, reprezinta doua grupuri de 8 parghii de ordin 0, care numai conf. inventie realizeaza excentricitatea permanenta la infrastructura si la suprastructura turbinei gravitationale mixte. 

Pag. 8  

Deci, excentricitatea permanenta trebuie controlata (verificata, franata) continuu, deoarece:

1 – excentricitatea permanenta nu are UN MOMENT AL FORTEI DE SENS CONTRAR.
Numai si numai din aceasta cauza actioneza asupra arborelui de la turbina gravitationala care transmite energia (lucrul mecanic) in afara sistemului la cele doua parghii de ordin 2, conf. inventie, care pune in miscare multiplicatorul de turatie,  si prin intermediul celor doua generatoare produce mai multa energie electrica decat consuma.

2 – excentricitatea permanenta nu are pereche ACTIUNE-REACTIUNE la turbina gravitationala. Numai si numai din aceasta cauza reactiunea la actiunea ei o realizeaza multiplicatorul de turatie si cele doua generatoare care produce energia electrica datorita excentricitatii permanente.

3 – excentricitatea permanenta nu este nicio clipa in ECHILIBRU DINAMIC. Numai si numai din aceasta cauza echilibrul dinamic il realizeaza multiplicatorul de turatie si cele doua generatoare care produce energia electrica datorita excentricitatii permanente conf. inventie.

4 – la toate tipurile de turbine gravitationale avem forte neconservative deoarece excentricitatea permanenta nu are:
 un moment a fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic etc. si pentru a exploata aceste forte, sistemul deschis cu 8 parghii de ordin zero (8 parghii fara brat scurt = 8 forte neconservative), interactioneaza cu *exteriorul* prin arborele turbinei si transmite miscarea de rotatie pe alt drum in exteriorul sistemului.

Datorita parghiilor de ordin zero  (8 parghii fara brat scurt = 8 forte neconservative), si a lucrului mecanic multiplu exista excentricitatea permanenta care realizeaza in exteriorul sistemului deschis semihibrid alte doua parghii de ordin 2, conf. inventie.

Deci energia la ambele faze conf. inventie, fig. 1 si fig. N/2, nu se mai conserva in sistem, deoarece lucru mecanic gratuit se transmite in afara sistemului (la multiplicator si cele doua generatoare conf. inventie) si se transforma in energie electrica si numai astfel se realizeaza si echilibrul dinamic, conf. inventie. 

Pag. 9

Entitatea excentricitatii permanente

Grupurile de forte neconservative sunt implementate in interiorul unor sisteme conservative, conf. inventie. Grupurile de forte neconservative sunt noutate absoluta in domeniu si sunt realizate conf. inventie. 

Sistemul deschis semihibrid a celor 8 forte neconservative se roteste datorita fortei de gravitatie, forta conservativa (din afara sistemului). 

Cele 8 forte neconservative transmite lucru mecanic produs in afara sistemului prin intermediul arborelui de la turbina gravitationala, care interactioneaza cu multiplicatorul de turatie si cele doua generatoare si numai astfel se tine in echilibru structura neconservativa (a turbinei gravitationale) cu structura fortelor conservative, conf. inventie.

Cu tehnologia actuala se poate realiza foarte, foarte usor grupurile de forte neconservative (grupuri cu parghii de ordin zero, fara brat scurt) care in timpul functionarii produce lucru mecanic gratuit si energie electrica gratuita.

Inventia dupa implementare produce energie electrica cu cele mai mici preturi din era noastra, fara poluare, rezolva energia viitorului si inlocuieste vantul, apa, gazul metan, carbunele etc., cu forta de gravitatie care este gratuita.

Implementarea grupurilor cu forte neconservative in interiorul unor sisteme conservative,
precum si deosebirile dintre fortele neconservative si grupurile cu forte neconservative sunt detaliate in structura de rezistenta a inventiei: Legea grupurilor cu parghii de ordin zero; Legea excentricitati permanenta; Legea pentru grupuri de forte neconservative cu entropie controlata 99.99% si Legea lucrului mecanic multiplu. Cele 4 legitati noi se poate accesa pe linkurile:  
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/pirghie%20.0..html  
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html    

pag. 10

Momentul cinetic (variabil numai in interiorul ciclului datorat vitezei oscilante si a entropiei controlate 99.99%) se datoreaza valoarii constante a vitezei la inceput de ciclu, la sfarsit de ciclu, si la granita dintre cicluri care este si granita entropiei controlate, toate cele mentionate anterior sunt impuse in punctul C’ conf. teorie inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2.

Momentul cinetic implica valoarea constanta a vitezei numai atunci cand cele 8 greutati la prima faza (conf. fig. N/2) si cele 7 greutati la faza a doua (conf. fig. 1) matura arii egale in perioade egale.

Miscarea celor 8 greutati la prima faza (conf. fig. N/2) si cele 7 greutati la faza a doua (conf. fig. 1) sunt supuse la interactiune mutuala ce depinde numai de distanta dintre ele care se poate reduce formal la miscarea unui singur corp intr-un camp central de forte, acesta din urma fiind un sistem imaginar din care pot fi extrase cateva raspunsuri principale conf. teorie inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2.

Conf. inventie avem o miscare unidimensionala a greutatilor actionate de forta de gravitatie.
In acest caz, orbita circulara este marginita in ambele sensuri, de raza cercului pe care se rotesc centrele de graeutate a celor 8 greutati la prima faza (conf. fig. N/2) si a celor 7 greutati la faza a doua (conf. fig. 1).

Daca, orbita circulara este marginita, corpul adimensional (punctul material purtator de masa) este captiv intr-un cerc.

Conditia de circularitate impune corpului adimensional,
o locatie (ipotetica), in interiorul cercului, in permanenta numai in cadranul 1, cu masa cumulata a celor 8 greutati la prima faza (conf. fig. N/2) si a celor 7 greutati la faza a doua (conf. fig. 1), la fiecare ciclu continuu.

Variatia corpului adimensional din cadranul 1,
va modifica detaliile calitative ale potentialului, dar nu va schimba castigul de energie electrica mai mare decat consumul de energie electrica, conf. calcule estimative si din lucrarea cu titlul turbina gravitationala maxta.

Pag 11 

Entitatea excentricitatii permanente este realizata, in doua faze conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2, prin felul in care trebuie sa fie manipulate cele 16 greutati egale (puncte materiale) in interiorul celor 8 chesoane pentru a realiza 8 parghii de ordin zero (8 forte neconservative).

La suprastructura turbinelor gravitatonale mixte conf. fig. 2/A este descris modul  in care trebuie sa fie manipulate cele 8 minilocomotive egale pe exteriorul unui tambur pentru a realiza 8 parghii de ordin zero, fara brat scurt (8 forte neconservative), care rotesc ansamblul.

In aceasta lucrare este definita entitatea excentricitatii permanente de la infrastructura turbinelor gravitatonale mixte cu parametrii: m=64000kg (una greutate=8000kg; 16 greutati=128000kg; 8 greutati=64000kg); h=10.5m cu inaltimile derivate.

Conf. inventie si fig. N/2, la prima faza, in timpul functionarii turbinelor gravitatonale mixte la parametrii proiectati avem in tot timpul functionarii 8 greutati in centrul turbinei si 8 greutati in permanenta pe circumferinta numai in cadranele 1 si 4 in sens trigonometric.

Conf. celor redactate mai sus rezulta doua entitati:

-Prima entitate este grupul celor 8 greutati din centrul turbinei care au atributia de-a realiza cele 8 parghii de ordin zero, fara brat scurt (8 forte neconservative).

-A 2-a entitate sunt cele 8 greutati de pe circumferinta cu energie cinetica in cadranele 1 si 4 in sens trigonometric, care in timpul functionarii turbinei la parametrii proiectati are atributia de-a produce energie (lucru mecanic) la arborele turbinei gravitationale conf. inventie si fig. N/2.

-Intre primele doua entitati, in tot timpul functionarii turbinei conf. inventie si fig. N/2, este o relatie obligatorie fiecare cu alta atributie (nontransferabila).

-Cele  doua entitati realizeaza (produce) o subentitate cu nr. 3, numita de inventator excentricitate permanenta conf. inventie si fig. N/2.

Pag. 12 

-Subentitatea cu nr. 3, excentricitatea permanenta conf. inventie si fig. N/2,
are legatura directa numai cu entitatea nr. 2 si are aceleasi atributii. Atributiile celor trei entitati si corelatia dintre ele este descrisa in lucrarile care sustine inventia mileniului III.

Entitatea cu nr. 3, excentricitatea permanenta,
are locatia in cadranul 1 in sens trigonometric, este oscilanta, aproape fixa, intr-un dreptunghi cu lungimea paralela cu axa 0y si latimea paralela cu axa 0x.

Entitatea excentricitatii permanente din cadranul 1 in sens trigonometric este
punctul material purtator de masa (m=64000kg la prima faza si 56000kg la faza a doua, adimensionale si are fiecare un parametru constant) rezultat datorita celor 8 parghii de ordin zero, fara brate scurte (8 forte neconservative), la ambele faze, conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2, cu castig de energie electrica mai mare decat consumul.

Excentricitatea permanenta (conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2), este o forta neconservativa, un punct material (ipotetic) localizat, in interiorul cercului, in permanenta in cadranul 1, cu masa m=64000kg la prima faza si 56000kg la faza a doua cu o inaltime intre h=5.7m si h=7.8m (de baza turbinei) si o raza intre ~1.3m ~2.6m de centrul turbinei.

Pozitia punctului material presupus, din cadranul 1, este oscilanta, aproape fixa, intr-un dreptunghi cu lungimea de ~2m (paralela cu axa 0y) si latimea de ~1.3m (paralela cu axa 0x).

Locatia oscilanta (aproape fixa) a punctului material (presupus) de pe sau langa diagonala dreptunghiului este dependenta de variabila independentă a greutatii care se ridica spre centrul turbinei dintre puctele A si B din cadranul 4, de la altitudinea minima de pe circumferinta, la faza a doua, in ciclul cu nr. 8, conf. inventie si fig. 1.

Locatia oscilanta (aproape fixa) a punctului material se calculeaza in raport cu greutatea care se ridica spre centrul turbinei dintre puctele A si B din cadranul 4, de la altitudinea minima de pe circumferinta, la faza a doua, in ciclul cu nr. 8, conf. inventie si fig. 1.

Pag. 13 

Poziția excentricitatii permanente poate fi definita exact,
in cadranul 1 in sens trigonometric printr-un punct material purtator de masa, folosind pozitia numai a unuia dintre punctele sale geometrice (adimensional) de pe sau langa diagonala dreptunghiului.

Determinarea pozitiei exacte a punctului material (presupus) de pe sau langa diagonala dreptunghiului, la ambele faze, conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2, fi-va calculta de specialistii din domeniu.

Calculele punctului material purtator de masa (m=64000kg la prima faza si 56000kg la faza a doua, sunt adimensionale, si ambele fi-vor constante) sunt realizate in lucrarea cu titlul *Turbina gravitationala mixta* 

Entitatea excentricitatii permanente la suprastructura turbinelor gravitatonale mixte
La suprastructura turbinelor gravitatonale mixte conf. fig. 2/A si 2/B,
este descries modul  in care trebuie sa fie manipulate cele 8 minilocomotive egale pe exteriorul unui tambur pentru a realiza 8 parghii de ordin zero, fara brat scurt (8 forte neconservative), care are rolul principal de-a mentine rpm-ul si echilibrul dinamic a turninei in timpul functionarii la parametrii proiectati.

Aceste turbine realizate din chesoane echipate in exterior cu un tambur
 sunt cele mai rentabile deoarece cumuleaza cel putin 2 excentricitati, conf. fig. 1 si fig. 2/A, si astfel se tine mai usor in echilibru dinamic turbina gravitationala mixta.

Conf. celor redactate mai sus rezulta la *turbina gravitationala mixta* doua entitati:
Prima entitate este grupul celor 8 minilocomotive din exteriorul tamburului
 care este o forta neconservativa, un punct material purtator de masa adimensionala, localizata in interiorul cercului (la infrastructura) cu energie potentiala in cadranul 1 in sens trigonometric, si are atributia principala de-a realiza franarea turbinei gravitationale mixte pentru a tine rpm-ul la parametrii proiectati. 

Pag. 14 

A doua entitate
 este la infrastructura turbinei gravitationale mixte realizata cu cele 8 greutati de pe circumferinta care este o forta neconservativa, un punct material (ipotetic) purtator de masa adimensionala, localizat (la infrastructura), in interiorul cercului cu energie potentiala egala cu energia cinetica a celor 8 greutati in miscare pe circumferinta, in cadranul 1 in sens trigonometric,
care in timpul functionarii turbinei la parametrii proiectati are atributia de-a produce lucru mecanic gratuit la arborele turbinei conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2.

Ambele entitati,
 fiecare cu alta atributie (nontransferabila), fi-vor un punct material purtator de masa adimensional, localizat in interiorul cercului (la infrastructura) cu energie potentiala egala cu energia cinetica a celor 8 greutati in miscare pe circumferinta, in cadranul 1 in sens trigonometric,  oscilant, aproape fix, intr-un dreptunghi cu lungimea paralela cu axa 0y si latimea paralela cu axa 0x.

Intre aceste doua entitati,
in tot timpul functionarii turbinei conf. inventie, este o relatie obligatorie, controlata de sistemul de comanda si control, deoarece ambele  entitati in tot timpul functionarii turbinei sunt cumulate impreuna la infrastructura, intr-un singur punct material purtator de masa [(m=64000kg + 800kg) la prima faza si (56000kg + ~700kg) la faza a doua, ambele sunt adimensionale)]

La turbinele gravitationale mixte se poate realiza si trei, patru excentricitati , datorita suprastructurii turbiei gravitationale, deoarece se poate repetata de mai multe ori suprastructura.

 Daca se fabrica mai multe suprastructuri fi-vor foarte greu de controlat si nu sunt necesare. 


In descrierea inventiei,
atat la agregatul gravitational precum si la suprastructura turbinelor gravitatonale mixte conf. fig. 2/A, este descris modul  in care trebuie sa fie manipulate cele 8 minilocomotive egale (8*100kg=800kg), pe exteriorul unui tambur pentru a realiza 8 parghii de ordin zero, fara brat scurt (8 forte neconservative) care ajuta la mentinerea echilibrului dinamic a turninei in timpul functionarii la parametrii proiectati. 

Pag. 15

Detalii privind cele doua faze: 

Cele doua faze atat la infrastructura turbinelor gravitatonale mixte precum si la suprastructura turbinelor gravitatonale se realizeaza deodata, in acelasi interval de timp dar cu viteze diferite deoarece razele punctelor materiale aflate pe circumferinta sunt diterite.

Cele doua faze de la suprastructura turbinelor gravitatonale: 

-La prima faza, cand incepe ciclul avem o expansiune a entropiei care la finalul primei faze atinge apogeul expansiuni.

-Cand incepe faza a doua incepe recesiunea entropiei care la finalul ciclului si a fazei a doua are o stare de echilibru aidoma ca la inceput de ciclu, astfel coincide starea finală cu starea initiala la fiecare ciclu in timpul in care turbina are o functionare ciclica la parametrii proiectati.

La sistemul deschis al celor 8 forte neconservative (8 parghii de ordin 0), conf. inventie, la fiecare faza, intre cele doua faze, si la granita dintre cicluri avem stari intermediare de echilibru, deoarece:

-Schimbarile de stare, la fiecare ciclu, se petrece la ambele faze (distincte) intr-un timp finit.

-La prima faza avem 8 minilocomotive pe circumferinta, pe exteriorul tamburului, la toate ciclurile, si entropia creste in intervalul de ~75% cat dureaza coborarea minilocomotivelor odata cu tamburul, cu castig de energie electrica, deoarece:
aceasta accelelare continua mareste energia cinetica, pentru ca cele 8 minilocomotive de pe exteriorul tamburului, datorita vitezei de rotatie influenteaza bilantul energetic al sistemului deschis a celor 8 parghii care interactioneaza cu "exteriorul" prin arborele turbinei de la infrastructura turbinei gravitatonale mixte. 


-La faza a doua avem numai 7 minilocomotive (si cel putin 4) pe circumferinta, pe exteriorul tamburului, la toate ciclurile, si entropia descreste cu castig de energie electrica deoarece: si la a doua faza in intervalul de ~25%, cat dureaza ridicarea unei minilocomotive (sau a cel mult 3 minilocomotive pentru franarea turbinei). Sistemul deschis a celor 7 parghii, interactioneaza cu "exteriorul" prin arborele turbinei de la infrastructura turbinei gravitatonale mixte. 

Pag. 16  

-Conform inventie avem o stare initială de echilibru la inceput de ciclu si o stare finala de echilibru la finalul ciclului, astfel coincide starea finală cu starea initiala la fiecare ciclu in timpul in care turbina are o functionare ciclica, conform inventie.

Conf. celor redactate mai sus,
pentru prima data in era noastra se controleaza 99.99% entropia,
deoarece la toate turbinele gravitationale mixte in timpul functionarii, avem in interiorul fiecarui ciclu o stare de neechilibru, si in exteriorul ciclului (la granita dintre cicluri) o stare de echilibru. Se poate controla entropia 99.99%, numai si numai datorita sistemului deschis semihibrid care impreuna  cu *constanta fizica a ciclului*, mentine continuu RPM la parametrii necesari, conform inventiei mileniului 3.

Aceste doua faze  (distincte)
se repeta in tot timpul functionarii turbinelor gravitationale mixte, la fiecare ciclu, atat la infrastructura turbinelor gravitatonale mixte precum si la suprastructura turbinelor gravitatonale deoarece se realizeaza deodata, in acelasi interval de timp dar cu viteze diferite deoarece razele punctelor materiale aflate pe circumferinta sunt diterite, conf inventie si fig. 1/C.

Pentru calcule la faza a doua, la ambele entitati,
conf. inventie, nu are importanta locatia de unde se ridica greutatea de la altitudinea minima, de pe circumferinta din cadranul IV, deoarece se respecta cu STRICTETE intervalul de 25% din timpul in care se produce un ciclu (timp in care se ridica si greutatea conf. inventie).

Toate turbinele gravitationale in timpul functionarii, la prima faza, in intervalul de 75% din timpul in care se produce ciclul, realizeaza datorita celor 8 greutati (8000kg*8=64000kg) localizate pe circumferinta conf. fig. N/2, o excentricitate permanenta in interiorul cercului cu masa m=64000kg.

Toate turbinele gravitationale in timpul functionarii, la faza a doua, in intervalul de 25% din timpul in care se produce un ciclu conf inventie si fig. 1, realizeaza datorita celor 7 greutati (8000kg*7=56000kg) localizate pe circumferinta, o excentricitate permanenta in interiorul cercului cu masa m=56000kg.

Pag. 17

Din cele redactate mai sus
rezulta faptul ca excentricitatea permanenta (greutatea excentrica) si cele 8 parghii de ordin zero, fara brat scurt (8 forte neconservative) sunt doua elemente DISTINCTE (care impreuna realizeaza un intreg cu m=64000kg), care actioneaza deodata ca un singur punct material (presupus), cu toate ca cele 8 greutati sunt localizate pe circumferinta si forta neconservativa  este in interiorul cercului.

Greutatea excentrica (64000kg, conf. inventie si fig. N/2) = cu excentricitatea permanenta (64000kg, conf. inventie si fig. N/2) = cu una forta neconservativa (un punct material localizat in permanenta in cadranul 1, purtator de masa m=64000kg) = cu 8 parghii de ordin zero (64000kg, conf. inventie si fig. N/2) = cu 8 forte neconservative (64000kg, conf. inventie si fig. N/2).

Turbina gravitationala mixta, realizeaza mentinerea centrului de greutate al turbinei gravitationale mixte conform legi a treia a excentricitatii permanente.

Franarea turbinelor gravitationale, si a turbinelor gravitationale mixte, cu castig de energie (lucru mecanic), la fiecare ciclu, la ambele faze in timpul functionarii la parametrii proiectati, prin controlarea entropiei 99.99%, conf. teoriei inventiei mileniului III:

-pentru franarea turbinelor gravitationale fara suprastructura se manipuleaza, la fiecare ciclu, cel mult 3 puncte materiale, cu sistemul de comanda si control, conf. inventie.

-pentru franarea turbinelor gravitationale mixte se procedeaza in felul urmator:

A – la infrastructura se manipuleaza numai una greutate, la fiecare ciclu, la faza a doua conf. inventie si fig. 1.

B – la infrastructura se franeaza continuu cu ajutorul mecanismelor de la multiplicatorul de turatie, a subansamblelor incluse in cele doua generatoare etc, pentru a mentine rpm-ul necesar la arborele turbinei conf. inventie.

Pag. 18

C – la suprastructura turbinelor gravitationale mixte pentru a mentine rpm-ul necesar la arborele turbinei conf. inventie,
 se franeaza continuu prin cuplarea si decuplarea a cel putin 3 generatoare de puteri diferite  (cu anexele aferente lor) pe poz. 2. 1/e, care reprezinta un subansamblu cu una bucata coroana dintata (realizata din cel putin 4 bucati), asamblata pe diametrul exterior al tamburului poz. 30.

Asamblarea pe poz. 2. 1/e, 
se face pe partea cu sursa de energie electrica, intr-un mod in care sa diminuieze acceleratia, fara a o anula complet, avind in vedere cuplarea generatoarelor in asa fel incat sa permita in permanenta cresterea acceleratiei, fara marirea rot/min (rpm).

D  –  la suprastructura turbinelor gravitationale mixte, daca este necesar se vor manipula cel mult 3 minilocomotive, la fiecare ciclu, pentru a mentine RPM necesar la arborele turbinei conf. inventie.

Manipularea greutatilor la turbinele gravitationale se poate analiza la lucrarea cu titlul *franarea turbinei* postata la acest site.

Calculele care dovedesc castigul de energie electrica mai mare decat consumul se poate accesa si in lucrarea cu titlul *Turbina gravitationala mixta* 

Citez un fragment din descrierea inventiei:

“Cele 8 pârghii de ordin zero sau jumătatile de pârghie, conf. fig. 1 si fig. 2, este un cheson la care una greutate este pe circumferinţă simbolizând braţul lung al pârghiei egal cu raza ansamblului, a doua e-n centrul ansamblului gravitaţional cu o toleranţă de plus-minus 30mm simbolizând braţul scurt al pârghiei.

Toleranţa de plus-minus 30mm (0,03m) a fost demonstrata (teoretic si cu calcule) cu un proiect preliminar anexat la CBI nr. 00670 din 11.06.1999. Proiectul preliminar are circa 50 de pagini si a dovedit faptul ca inventia se poate realiza, conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2.”

Pag. 19

Deci conf. inventie se poate realiza si grupuri cu parghii de ordin 1,
deoarece:
putem realiza la cele 8 parghii de ordin zero si brat scurt, pentru ca facem legatura dintre greutati cu o tija mai lunga (oricat se doreste), fiindca sistemul semihibrid al celor 8 parghii de ordin zero (8 forte neconservative) este DESCHIS si permite realizarea parghiilor cu orice brat scurt se doreste.

Daca se fabrica cele 8 parghii cu brat scurt sistemul ramane DESCHIS,
 dar are castigul de energie (lucru mechanic gratuit) cu mult mai mic, deoarece are pierderi mari datorita bratelor scurte de la cele 8 parghii.

Si aceste exemple DOVEDESTE realizarea a doua excentricitati permanente, in interiorul infrastructurii turbinei gravitationale mixte in cadranul 1 si in cadranul 2 in sens trigonometric conf. inventie.

Deci se poate realiza doua ENTITATI (excentricitati permanente) distincte in acelasi cerc,
 in acelasi timp, cu locatii diferite, numai in timpul functionarii infrastructurii turbinei gravitationale la parametrii solicitati de beneficiar conf. inventie.

Calcule estimative subevaluate cu formula L=mgh, pentru 8 parghii de ordin zero
Formula lucrului mecanic (L=mgh) nu include si varianta in care greutatea aflata in camp gravitational este franata (sau tinuta fortat pe drumul parcurs) si de alte forte (multiplicator, generatoare etc). Numai din aceasta cauza calculele se realizeaza cu greutati in cadere libera si cu inaltime medie.

Conf. calcule estimative,  cu parametrii: una greutate m=8000kg (8000kg*8buc=64000kg) si h=10.5m, realizate de inventator.
Inaltimea corecta pentru a calcula energia cedata de cele 8 greutati integral (complet), la prima faza in intervalul de cel putin 75% cat dureaza coborarea lor, este intre h=5.25m (energie minima cedata) si h=7.875m (energie maxima cedata) conf. inventie fig. 1 si fig. N/2.

Pog. 20 

Daca pentru calcule se foloseste formula lucrului mecanic (L=mgh), la fiecare greutate din cele 8 greutati se poate face calcule corecte numai in cadere libera, cu inaltimea proprie corespunzatoare figurii N/2, pentru ca: 

la prima faza, dupa deblocare, cele 8 parghii fara brat scurt, nu are: un moment a fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic etc.

Pentru a exploata aceste 8 forte neconservative, sistemul deschis cu 8 parghii fara brat scurt, interactioneaza cu *exteriorul* prin arborele turbinei si transmite miscarea de rotatie pe alt drum in exteriorul sistemului, la cel putin doua multiplicatoare si mai multe generatoare, conf. inventie.

Calcule estimativesubevaluate la PRIMA FAZA, 

cu parametrii:
una greutate m=8000kg (8000kg*8buc=64000kg) si h=10.5m. Conf. calcule estimative realizate de inventator, inaltimea pentru a calcula energia cedata de cele 8 greutati complet, la prima faza, in intervalul de cel putin 75% cat dureaza coborarea lor, este intre h=5.25m (energie minima cedata) si h=7.875m (energie maxima cedata) conf. inv. si fig. N/2.

Bilantului energetic, la cele 8 forte neconservative (8 parghii fara brat scurt),
se face calculand separat fiecare faza distincta. Se face diferenta si rezulta lucrul mecanic gratuit, CEDAT prin arbore la multiplicatorul de turatie si generatoare pentru transformare in energie electrica.

Energia consumata (primita) de multiplicator si generatoare rezulta numai daca se scade din energia cedata de cele 8 greutati (3605616J) la prima faza, energia primita (823200J) de cele doua greutati care se ridica, la a doua faza, conf. inventie, si rezulta: 3605616J – 823200J = 2782416J castig gratuit de lucru mecanic, fiindca forta de gravitaţie este gratuita.

In prima faza la toate tipurile de turbine gravitationale se consuma cel putin 75% din timpul in care se produce ciclul, viteza turbinei este din ce in ce mai mare (creste)  conf. inventie. 

Pag. 21

In prima faza se cupleaza la arborele turbinei multiplicatorul de turatie si cele doua generatoare si se calculeaza cu formula lucrului mecanic, energia cedata de cele 8 greutati, in cadere libera, conf. inventie si fig. N/2: 8000(kg)*5.74875(m)*8(buc)*9.8 = 3605616J.

Calcule estimative subevaluate la FAZA A DOUA.

Cand incepe a doua faza, cu ridicarea celor doua greutati, conf. inventie, viteza turbinei gravitationale este din ce in ce mai mica (scade) pana incepe alt ciclu, conf. inventie.

1 – sunt cuplate la arborele turbinei multiplicatorul de turatie si cele doua generatoare. 
2 –se ridica greutatea de la altitudinea minima spre centrul turbinei conf. inv. si fig. 1. 
3 –se calculeaza numai intervalul de cel mult 25% dintr-un CICLU in care se ridica cele doua greutati si castigul de la cele 7 greutati care coboara odata cu turbina conf. inventie si fig. 1.

Cele 2 greutati care se ridica conf. inventie si fig. 1, la faza a doua, nu afecteaza in niciun fel cele 7 greutati care coboara deoarece:

cele 2 greutati sunt ridicate cu energie electrica din afara sistemului deschis si nu afecteaza in niciun fel cele 7 greutati care coboara, in acelasi interval de timp in faza a doua, deoarece intre ele nu exista interactiune.

Ambele operatii, in faza a doua, au actiune distincta si nu se influenteaza reciproc.

-Conf. formula lucrului mecanic, forta de gravitatie atrage cele doua greutati (G8’ si G8”) la fel si daca le ridicam in timpul functionarii ciclice a turbinei precum si daca le calculam SEPARAT, deoarece rezultatul este acelasi.

-Energia cedata de cele 7 greutati, indiferent de valoarea ei, la faza a doua, este inclusa in energia cedata de cele 8 greutati, la prima faza, conf. inventie. 

Pag. 22

Energia pierduta (consumata) de cele 2 greutati care se ridica conf. inventie si fig. 1, este de: 16000(kg)*5.25(m)*9.8 = 823200J. Inaltimea celor doua greutati este de 10.5m (10.5/2=5.25), conf. inventie si fig. 1.

Se face diferenta si rezulta:
3605616J – 823200J = 2782416J castig continuu GRATUIT deoarece la toate turbinele gravitationale in tot timpul functionarii se autoalimenteaza din afara sistemului DESCHIS de parghii, din castigul propriu, din reteaua de distrubutie proprie cu curent electric, conf. inventie.

Deci castigul gratuit de lucru mecanic este ~2700000J in tot timpul functionarii, la fiecare ciclu.

Acest castig de energie (lucru mecanic) de 2700000J este si ratia progresiei aritmetice (castig gratuit).
Puterea utila = Lucru mecanic/timp = 2700000J/1s = 2700000W = 2700 KW = 2700 KWh  = ~2.7MWh.
24(ore)*30(de zile)= 720 de ore.


Daca turbina gravitationala functioneaza numai 30 de zile avem: 2.7MWh *720 de ore = ~1900MW

Daca turbina functioneaza un an, avem: 365*24=8760 de ore; 2.7MWh*8760 de ore = ~23600MW 


Un castig GRATUIT de 8760 de ori mai mare, numai intr-un an, deoarece forta de gravitatie roteste turbina si realizeaza castigul de lucru mecanic gratuit si energie ELECTRICA aproape gratuita, conf. inventie.

Castigul de energie electrica aproape gratuit la o singura centrala cu turbine gravitationale, conf. inventiei.

Conform fig. 6, avem 10 hale industriale. Dacă în fiecare hală avem 20 turbine gravitationale, la 10 hale, conf. inventie, vom avea 200 turbine gravitaţionale, si rezultă: conf. calculelor de mai sus la o turbina avem ~2.7MW;  la 200 turbine gravitationale rezultă: 200 x 2.7 = 540MW.

Pag. 23

Daca centrala gravitationala functioneaza 30 de zile avem: 540MW*720 de ore = ~388800MW
Daca centrala gravitationala functioneaza un an avem: 540MWh*8760 de ore = ~4730400MW

Suprafaţa necesară pentru o centrală electrică gravitaţională cu 200 turbine (inclusiv soseaua de centura a centralei), conf. invenţiei si fig. 6,  este de ~500m², greutatea unei turbine gravitationale (cu parametrii: m=8000kg (8*8000kg=64000kg) si h=10.5m) este de m (masa totala) = ~240000kg (cele 16 greutati =128000kg si constructia metalica = ~112000kg).

Pe aceeaşi suprafaţă daca se dubleaza numărul de rot/min (RPM) la arborele turbinei gravitationale, producţia de energie electrică se dublează fără cheltuieli suplimentare de producţie.

Calcule estimative subevaluate la nivelul unui elev de clasa a IV-a.
 
Pentru papagali licentiati, pentru pseudo-specialisti, pentru denigratori etc., explic castigul (in plus) de la greutatile care coboara,  intr-un ciclu, in 2 faze, in timpul functionarii turbinei conf. inventie, fig. 1 si fig. 2/N. Citez din lucrarile care sustin inventia:

 “… -daca ciclul este de ~8 secunde, la prima faza in 6 sec. coboara 8 greutati (8 forte neconservative). 

-daca ciclul este de ~8 secunde, la faza a doua in 2 secunde coboara 7 greutati (7 forte neconservative) si se ridica 2 greutati (aproape vertical, 2 forte conservative). 

-60/8=7.5 secunde si rezulta ~7 cicluri/min. La prima faza coboara 8 gr.*7 cicluri = 56 greutati/minut.  

-La a doua faza coboara 7 greutati*7 cicluri = 49 greutati si se ridica 2 greutati*7 cic. = 14 greutati/min. 

-Energia cedata de cele 7 greutati, indiferent de valoarea ei, la faza a doua, este inclusa in energia cedata de cele 8 greutati, la prima faza, conf. inventie. 

Pag 24

-Intr-un ciclu, in ~8 secunde, la ambele faze rezulta: 8 greutati – 2 greutati (pentru pierderi) = 6 greutati.
-Intr-un minut, in ~7 cicluri rezuta: 56 greutati – 14 greutati = 42 greutati.
-In 60 de minute avem un castig de: 42 greutati*60 minute = 2520 greutati intr-o ora. 

-In 24 de ore rezulta 2520 greutati*24 ore = 60480 greutati. 
-Intr-o luna: 24 de ore*30 de zile = 720 de ore*60480 greutati = 43545600 greutati
-Daca greutatea are 1 kg, la 43545600 greutati, rezulta: un castig de  43545600kg 
-Daca greutatea are 8 tone, la 43545600 greutati, rezulta: 8 tone*43545600 greutati = 348364800 tone.
-Un castig gratuit de 348364800 tone, conform inventie, numai intr-o luna.”  


MOMENTELE FORTELOR 


de la infrastructura turbinei gravitationale mixte, privind numai si numai cele 8 parghii de ordin zero, parghii fara brat scurt (active).


Pentru pseudo-specialisti, nespecialisti, amatori etc. care nu inteleg momentele fortelor la turbinele realizate dintr-un grup de 8 chesoane, cu 8 forte neconservative, redactez urmatoarele detalii: 


Din momentul cand se tracteaza greutatea, aproape vertical,  de pe circumferinta din punctul (A) pana ajunge in centrul turbinei, momentul fortei, produce pierderi in cadranul IV.


In acelasi timp (in acelasi ciclu), momentul fortei produce in sens opus (contrar) aceeasi valoare si in cadranul II, prin tractarea greutati, aproape vertical, din centru pana ajunge pe circumferinta.


Din aceste motivatii momentul fortei se anuleaza reciproc, deoarece in acelasi ciclu are doua valori egale dar contrare (opuse). 

Pag. 25

Astfel ce se pierde in cadranul IV se castiga in cadranul II, rezultand anularea reciproca a momentelor egale si de sens contrar (opuse).


Asijderi se-ntampla si la vectorul de poziție al punctului de aplicație al forței din cadranul IV caci este contrar (opus) vectorului de poziție al punctului de aplicație al forței din cadranul II.


Aidoma se-ntampla si la bratele pentru care se calculeaza momentele fortelor deoarece un brat este in cadranul IV si cel de-al doilea in cadranul II, conf. inv. si fig. 1, se anuleaza caci au valori egale dar opuse (contrare)


Chiar daca tractarea, aproape verticala, se produce inainte de-a ajunge chesonul in punctul (A) sau dupa ce-a trecut chesonul de punctul (A), deoarece cat se pierde in cadranul IV se castiga in cadranul II.


 Momentele fortelor din cadranele IV si II nu afecteaza in nici un fel excentricitatea permanenta, deoarece cele doua momente ale fortelor sunt de sens contrar (opus), si se anuleaza reciproc.

La prima faza, din cele redectate mai sus rezulta castig de lucru mecanic gratuit la toate cele 8 parghii de ordin zero, fiindca:

La prima faza, dupa deblocare, cele 8 parghii fara brat scurt, nu are: un moment a fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic etc.

Referitor la inaltimea celor 8 greutati, conf. inventie, fig. 1 si fig. N/2.

Greutatea G8, care se ridica, aproape vertical, din pozitia A pana in pozitia C’- D’, anuleaza si inaltimea completa a greutatii G1 care coboaara din pozitia C’- D’ deodata cu turbina gravitationala si in sensul de rotatie al turbinei 22.5 grade, deoarece in fiecare ciclu se pot anula numai doua parghii egale ca valoare, pentru ca se deplasea in sensuri diferite cu valori unghiulare egale, cu aceeasi inaltime, conf. inventie, fig. 1 si fig. N/2. Acest lucru este dovedit cu calcule, la exemplul elementar, la prima proba si la inventie, in prefata lucrarii cu titlul *turbina gravitationala mixta*. 

Pag. 26

Cateva din avantajele inventiei mileniului 3, realizata cu 8 parghii fara brat scurt:   

– Inventia produce lucru mecanic gratuit si energie electrica aproape gratuita cu cele mai mici preturi din era noastra, fara poluare, si rezolva energia viitorului.

–  Inventia este o punte de legatura intre fortele conservative si grupurile de forte neconservative.

 Forta de gravitatie fiind gratuita, turbina gravitationala produce lucru mecanic gratuit.

–turbinele gravitationale daca se implementeaza, la nivel mondial, rezolva partial incalzirea globala prin reducerea poluarii pe Terra cu cel putin 25%, prin: sere, irigatii, baraje de verdeata si opreste estinderea desertului prin realizarea unor oaze de verdeata cu apa extrasa de la adancimi foarte, foarte mari, fiindca lucru mecanic este gratuit.

– turbinele gravitationale rezolva si  problema apei potabile prin desalinizare, fiindca foloseste lucru mecanic gratuit. Si lucru mecanic gratuit produce energie electrica aproape gratuita. 


   – turbinele gravitationale ne ajuta si la dezastre naturale, sau furtuni solare sau furtuni electromagnetice (care distrug sistemele informationale) si fac imposibil de furnizat energia electrica cu procedeul clasic.

– turbinele gravitationale inlocuieste toate turbinele: eoliene, hidraulice, centrale electrice, centrale termoelectrice, centrale nuclearo-electrice etc. Conf. link:   
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/structura%20de%20rezistenta.html 

– turbinele gravitationale conf. inventie are reteaua proprie de distributie in zona in care se asambleaza: case, vile, spitale, firme, sate, orase, pe munte, pe apa, sub apa, sub pamant, oriunde in desert etc., fiindca se fabrica in firme speciale, se transporta, si se asambleaza oriunde este nevoie.

Pag. 27

– la turbinele gravitationale proiectarea incepe de la generatorul electric disponibil (de la toate tipurile de turbine care fi-vor inlocuite cu turbina gravitationala), continua cu multiplicatorul si se termina cu proiectarea turbinei.

– datorita turbinelor gravitationale, fiindca energia electrica este aproape gratuita (conf. inventie) incepe era robotilor la toate nivelele, extinzandu-se intr-un ritm accelerat tehnologia din domeniu. 


 
Pana in anul ~2050 munca fizica (manuala) fi-va executata complet de roboti. Modularizarea continua a robotilor umanoizi in raport cu noile profesii la nivel global este posibila, numai daca se implementeaza inventia mileniului 3 la nivel mondial. Astfel oamenii nu vor mai muri de foame, de frig etc.

Daca nu se implementeaza inventia, la nivel mondial, dezastrele naturale fi-vor din ce in ce mai mari in viitorul apropiat. Dupa implementarea inventiei la nivel mondial incazirea globala fi-va o perioada diminuata, la fel si dezastrele naturale.

Cu voia şi puterea lui Dumnezeu,
inventatorul turbinelor gravitaţionale.
Phone number:  0770561002 /  only in Romanian 
e-mail: sabauioan1@yahoo.com 
cu stimă, Ioan Sabău.
 

Turbina Gravitationala

.

 

 

About Us | Site Map | Contact Us |