Gravitational energy.Energie VerdeLEGILE EXCENTRICITAŢII PERMANENTELegea excentricitaţii permanente   

 

Cuprins:   (Scurt istoric privind excentricitatea din afara cercului, la elipse)
Ioan Sabau a folosit propriile creatii pentru a face Legile excentricitatatii permanente ……….. 1
Cateva din atributiile sistemului de comanda si control  ………………………………………………3             
Cele 3 legi ale excentricitatii permenente   ……………………………………………………………….5
Excentricitatea permanenta trebuie controlata continuu, pentru ca: ………………………..………6
Entitatea excentricitatii permanente …………………………………………………..………..………….7
Entitatea excentricitatii permanente la suprastructura turbinelor gravitatonale mixte …............11
Motorul gravitational ISF 2019* fi-va fabricat in serie mare la nivel mondial ………………………20    
Inventia mileniului 3 are doua parti ………………………………………………………………………..21*Legile lui Kepler* pentru excentricitatea din afara cercului (la elipse) este realizata folosind un fenomen natural.  Citez un fragment din *Legile lui Kepler*: ”8 Martie 1618: Johannes Kepler descoperă a treia lege a mișcării planetelor. Pătratul perioadei de revoluție a planetei, u, este proporțional cu cubul semiaxei mari a orbitei ...”


Astronomul german Johannes Kepler, a utilizat observațiile făcute de inaintasi si in special ale astronomului danez Tycho Brahe asupra orbitei planetei Marte. Deci, Kepler a realizat *Legile lui Kepler* folosind un fenomen natural. 


 Ioan Sabau, dupa ~400 de ani, cu ajutorul lui Dumnezeu, autodidact, a creat inventia mileniului 3 care in timpul functionarii produce excentricitate permanenta in interiorul unui cerc.

Si pentru prima data in era noastra a realizat teoria entitatati excentricitati permanente (entitatea nr. 3, care este fortele Q1, Q2, Q3, Q4, Q5 … Q8), captiva in cerc in cadranul 1 in sens trigonometric, aceste afirmatii sunt dovedite, in 4 legitati noi, cu teorie si calcule, si pe linkurile:


http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html       

http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/pirghie%20.0..html       

http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/lucru%20mecanic%20multiplu.html   

http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/turb%20gravitationala%20mixta.html

http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/Perpetuum%20mobile.html   

Pag. 1    

Ioan Sabau fara licenta a folosit propriile creatii pentru a face Legile I.SABAU pentru *excentricitatea permanenta*.

Din 27.12.1969 a inceput acumularea de cunostinte necesare pentru a realiza proiectul propus: diminuarea poluarii si realizarea unor grupuri cu parghii cu si fara brate scurte.

Dupa ~22 de ani turbina gravitationala sustinuta de 4 legitati noi in fizica, a fost inregistrata la OSIM in data de 29.03.1993 cu nr. 0443. Grupurile cu parghii fara brate scurte, in timpul functionarii, sunt grupuri cu forte Q1, Q2 … Q8, care produce *Entitatea excentricitatii permanente*

*Turbina gravitational* este o constructie metalica foarte, foarte simpla din 8 chesoane, foarte usor de realizat. Si in interiorul  celor 8 chesoane se manipuleaza 16 greutati egale cu mecanisme clasice care produce in timpul functionarii *Entitatea excentricitatii permanente* conform inventie si link:

 http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/virtual%20ansamblu.html 

Din simularea video rezulta, foarte clar, dezechilibrul total realizat de greutatile din cadranele 1 si 4 in sens trigonometric, care produce lucru mecanic gratuit, si energie electrica gratuita,

fiindca echilibrul dinamic este realizat in afara sistemului deschis prin cuplarea arborelui de la turbina gravitationala la multiplicatorul de turatie si la cel putin 2 generatoare, conf. inventie.


*Entitatea excentricitatii permanente* produce lucru mecanic gratuit, de la primul ciclu, de la prima rotatie a turbinei care roteste arborele din interiorul sistemului deschis cu 8 parghii de ordin zero, la toate turbinele gravitationale de orice tip fabricate dintr-un grup cu 8 chesoane sudate monobloc sau la turbine gravitationale fabricate dintr-un tambur, conf. inventie..

Pentru a intelege cum actioneaza*Entitatea excentricitatii permanente* intr-un cerc,  din cadranul 1 in sens trigonometric pentru a produce lucru mecanic gratuit, energie electrica gratuita

care se poate transforma in energie termica gratuita, trebuie analizate toate cele 4 legitati noi conform linkuri mentionate mai sus, precum si toate citatele care sustin inventia mileniului 3.

Pag 2

Citez un fragment din lucrarea cu titlul *Turbina gravitationala mixta*, (link mentionat mai sus} care descrie actionarea turbinei si din exterior pentru a castiga lucru mecanic gratuit in plus..

“… modul de optimizare a randamentului (Poz.  1/e si Poz. 3/e) si cuplarea multiplcatoarelor cu trepte de multiplicare diferite (Poz. 4/e).

Optimizarea randamentului la turbina gravitationala mixta se realizeaza cu urmatoarele subansamble (pozitii): Poz. 2. 1/e, reprezinta un subansamblu cu una bucata coroana dintata (realizata din cel putin 4 bucati).

La infrastructura turbinei gravitationale mixte, la prima faza, conf. inventie si fig. N/2, datorita accelerarii vitezei celor 8 greutati (se obtine energia cinetica mai mare).

Cele 8 greutati numai in faza a doua se franeaza conf. inventiei cu ridicarea celor doua greutati si prin franare continua cu cel putin 3 generatoare (poz. 2. 3/e, cu anexele aferente) de puteri diferite care se cupleaza pe poz. 2. 1/e.

Poz. 2. 4/e, reprezinta un subansamblu compus din: reductor, motor, suport motor si anxele lor pentru cuplare si actionare etc. (motoarele, la nevoie, pot fi utilizate si ca generatoare)

Coroana dintata se asambleaza pe diametrul exterior al tamburului poz. 30, pe partea cu sursa de energie electrica. Reductoarele, motoarele electrice si anexele lor, se asambleaza pe un suport pentru a actiona numai cand este nevoie.

Cateva din atributiile sistemului de comanda si control pentru cuplarea si decuplarea poz. 2. 3/e.


1 – mentinerea turatiei la arbore turbinei prin cuplare si decuplare (poz. 2. 3/e) numai daca arborele are tindinta de-a se rotii cu viteza mai mare sau mai mica decat este nevoie la cele 2 faze.

Deoarece exista posibilitatea in timpul functionarii sa fie, uneori, in acelasi timp doua sau mai multe

Pag 3

puncte materiale care se ridica, si-n acceste cazuri particulare arboreale turbinei are tindinta de a-si incetini  viteza, obligand sistemul de comanda si control sa mentina turatia arborelui conf. programarii.


2 – optimizarea si stimularea turatiei la arborelele turbinei, numai daca sistemul de comanda si control poate controla manipularea parghiilor cu turatia solicitata.

3 – alimentarea pentru cuplarea si decuplarea poz. 2. 3/e se poate realizeaza si cu sursa de energie electrica din reteaua de distribitie care alimenteaza cu curent electric prin interiorul sau exteriorul arborelui (aproape de sistemul de parghii printr-o procedura clasica) infrastructura turbinei gravitationale si suprastructura realizata dintr-un tambur conf. inventie si fig. 1.

4 – in caz de avarie etc. la sursa de energie electrica cu alimentarea curentului electric sistemul de comanda si control decupleaza alimentarea cu curent electric si cupleaza alimentarea cu curent electric la infrastructura (pentru manipularea punctelor materiale), si la suprastructura (la manipularea minilocomotivelor) conform procedurilor utilizate la locomotivele electrice tip CFR.

Pentru manipularea minilocomotivelor electrice si pentru manipularea punctelor materiale din cele 8 chesoane se poate utilizeaza unul din cele doua sisteme adaptat la inventie.

In primul sistem curentul este colectat dintr-un conductor aerian intins deasupra caii de rulare - printr-un pantograf (colector cu eclize) , iar dupa al doilea sistem curentul se colecteaza cu un sir de perii colectoare metalice sau cu un papuc de alunecare dintr-un al treilea fir de sina intins langa calea de rulare  In amandoua cazurile circuitul se inchide prin rotile motoare ale locomotivei si prin 2 fire de sina.

Poz. 2. 4/e, reprezinta un subansamblu compus din mai multe multiplicatoare cuplate intre ele pentru a marii turatiile/minut necesare celor doua generatoare, conf. inventie. In a treia faza doua generatoare clasice produce energie electrica.

Excentricitatea permanenta (greutatea excentrica) la turbina gravitationala mixta se calculeaza numai cu formula parghiei; a parghiilor de ordin zero, si cu formulele lucrului mecanic multiplu.

Pag. 4
Pentru a se calcula mai usor se calculeaza prima data: razele utile ale celor doua excentricitatii; media razelor utile; media celor doua excentricitatii (la toate punctele materiale excentrice) etc.”

Legile I.SABAU pentru excentricitatea permanenta. (Entitatea excentricitaţii permanente)

Prima lege  
Calitatea entitatii excentricitatii permanente (greutatea excentrica) este de a se gasi (exista) in afara centrului unui ansamblu, unui mecanism, unui dispozitiv, unui procedeu, unei turbine etc. fiind realizata de un grup cu parghii fara brate scurte (grup cu forte Q1, Q2, Q3, Q4 … Q8) sau de ordin 1 (grup cu parghii cu brate scurte) din interiorul sistemului deschis semihibrid (conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2) care realizeaza in timpul functionarii entitatea excentricitatii permanente, in interiorul cercului in cadranul 1, in sens trigonometric si produce lucru mecanic gratuit, si energie electrica gratuita conform inventie.

A doua lege 
Calitatea entitatii excentricitatii permanente (greutatea excentrica) este de a se gasi (exista) in afara centrului unui tambur (conf. fig. 1/A; 2/A si 2/B) numai in acest fel un grup de parghii fara brate scurte (grup cu forte Q1, Q2, Q3 … Q8) din exteriorul tamburului vor realiza in timpul functionarii o greutate excentrica permanenta, din interiorul sistemului deschis semihibrid, in interiorul cercului, numai in cadranul 1 in sens trigonometric, conf. inventie si fig. 2/A.

A treia lege
Calitatea entitatii excentricitatii permanente (greutatea excentrica) este de a se gasi (exista) in afara centrului unui ansamblu, sau a unei turbine gravitationale mixte realizata la infrastructura de un grup cu 8 parghii fara brate scurte, conf. fig. 2 realizata din chesoane, care in timpul functionarii sunt niste forte Q1, Q2, Q3, Q4 … Q8 din interiorul unei turbine echipata in exterior, pe circumferinta, cu un tambur (numai cu suprastructura tamburului conf. fig. 1/C), care actioneaza cu punctele materiale de la ambele ansamble (cu entitati excentrice distincte atat la infrastructura cat si la suprastructura) cu puncte materiale  pe aceeasi raza, conf. inventie. 


Astfel se realizeaza 2 entitati excentrice: de la infrastructura si de la suprastructura turbinei. Cele 2 excentricitati permanente din interiorul ambelor sisteme deschise semihibride, sunt cumulate in interiorul aceluiasi cerc, in timpul functionarii numai in cadranul 1 in sens trigonometric conf. inventie.

La turbinele gravitationale mixte se poate realiza si trei, patru excentricitati , datorita suprastructurii turbiei gravitationale, deoarece se poate repetata de mai multe ori suprastructura de la turbina gravitationala mixta, pentru a intelege teoria si calculele trebuie analizate linkurile mentionate la pag1  

Pag 5  

 Conf. inventie si fig. 1, excentricitatea permanenta se poate realiza numai prin manipularea unor puncte materiale in interiorul unor chesoane sau pe exteriorul unui tambur, astfel incat centrul de greutate la turbina, ansablu, mecanism etc. sa fie numai în cadranele 1 şi 4 sau 2 si 3 în sens trigonometric.

Excentricitatea permanenta trebuie controlata (verificata, franata etc) continuu, pentru ca:


1 – Excentricitatea permanenta nu are un moment al fortei de sens contrar, deoarece: momentul fortei de sens contrar este cel de-al doilea punct material din centrul turbinei gravitationale care nu afecteaza excentricitatea permanenta.


Punctul material din centrul turbinei ajuta la realizarea parghiei din chesonul propriu, fiindca parghia este autonoma in raport cu celelalte parghii din interiorul turbinei.

2 – Excentricitatea permanenta nu are pereche actiune-reactiune, deoarece:
perechea la actionarea punctului material de pe circumferinta este cel de-al doilea punct material din centrul turbinei gravitationale care nu afecteaza excentricitatea permanenta.
Punctul material din centrul turbinei doar ajuta la realizarea parghiei din chesonul propriu, fiindca parghia este autonoma.

3 – Excentricitatea permanenta nu este nicio clipa in echilibru dinamic, deoarece: echilibru dinamic ar trebui sa-l faca cel de-al doilea punct material din centrul turbinei care nu afecteaza excentricitatea permanenta.


Punctul material din centrul turbinei doar ajuta la realizarea parghiei din chesonul propriu.


Fig. 1 si fig. 2/A, reprezinta doua grupuri de 8 parghii de ordin zero, care numai conf. inventie realizeaza excentricitatea permanenta la infrastructura si la suprastructura turbinei gravitationale mixte. 


Deci, excentricitatea permanenta trebuie controlata (verificata, franata) continuu, deoarece:

1 – excentricitatea permanenta nu are UN MOMENT AL FORTEI DE SENS CONTRAR.
Numai si numai din aceasta cauza actioneza asupra arborelui de la turbina gravitationala care transmite energia (lucrul mecanic gratuit) in afara sistemului la cele doua parghii de ordin 2, conf. inventie, care pune in miscare multiplicatorul de turatie,  si prin intermediul celor doua generatoare produce energie electrica gratuita si fara poluare.

Pag. 6

2 – excentricitatea permanenta nu are pereche ACTIUNE-REACTIUNE la turbina gravitationala. Numai si numai din aceasta cauza reactiunea la actiunea ei o realizeaza multiplicatorul de turatie si cele doua generatoare care produce energia electrica datorita excentricitatii permanente.

3 – excentricitatea permanenta nu este nicio clipa in ECHILIBRU DINAMIC. Numai si numai din aceasta cauza echilibrul dinamic il realizeaza multiplicatorul de turatie si cele doua generatoare care produce energia electrica datorita excentricitatii permanente conf. inventie.

4 – la toate tipurile de turbine gravitationale avem fortele Q1, Q2, Q3, Q4, Q5, Q6, Q7, Q8 care reprezinta excentricitatea permanenta (din cadranul 1 in sens trigonometric), care nu are:

un moment a fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic etc. si pentru a exploata aceste forte, sistemul deschis cu 8 parghii de ordin zero (8 forte Q1, Q2, Q3, Q4, Q5, Q6, Q7, Q8),  interactioneaza cu *exteriorul* prin arborele turbinei si transmite miscarea de rotatie pe alt drum in exteriorul sistemului.

Datorita parghiilor de ordin zero  (8 forte Q1, Q2, Q3, Q4, Q5, Q6, Q7, Q8), si a lucrului mecanic multiplu exista excentricitatea permanenta care realizeaza in exteriorul sistemului deschis semihibrid alte doua parghii de ordin 2, conf. inventie.

Deci energia la ambele faze conf. inventie, fig. 1 si fig. N/2, nu se mai conserva in sistem, deoarece lucru mecanic gratuit se transmite in afara sistemului (la multiplicator si cele doua generatoare conf. inventie) si se transforma in energie electrica gratuita si astfel se realizeaza si echilibrul dinamic, conf. inventie. 


Entitatea excentricitatii permanente

Grupul de 8 forte Q1, Q2, Q3, Q4, Q5, Q6, Q7, Q8, este implementat in interiorul turbinelor gravitationale, conf. inventie. Grupul de forte mentionat este noutate absoluta in domeniu si reprezinta entitatea nr. 3, conform inventie.

Sistemul deschis semihibrid a celor 8 forte Q1, Q2, Q3, Q4, Q5, Q6, Q7, Q8, se roteste datorita fortei de gravitatie, forta conservativa (din afara sistemului deschis semihibrid).

Pag. 7
Cele 8 forte Q1, Q2, Q3, Q4, Q5 … Q8, transmite lucru mecanic produs in afara sistemului prin intermediul arborelui de la turbina gravitationala, care interactioneaza cu multiplicatorul de turatie si cele doua generatoare

si numai astfel se tine in echilibru structura celor 8 forte Q1, Q2, Q3, Q4, Q5 … Q8 cu multiplicatorul de turatie si cele doua generatoare conf. inventie.

Cu tehnologia actuala se poate realiza foarte, foarte usor grupurile de forte Q1, Q2, Q3, Q4, Q5 … Q8 (grup cu parghii de ordin zero). Inventia dupa implementare produce energie electrica gratuita, fara poluare si inlocuieste vantul, apa, gazul metan, carbunele si centrale nuclearo-electrice etc.

Implementarea celor 8 forte Q1, Q2, Q3, Q4, Q5 … Q8 in interiorul unor sisteme aflate intr-un camp conservativ sunt detaliate in structura de rezistenta a inventiei:


Legea grupurilor cu parghii de ordin zero; Legea excentricitati permanenta; Legea lucrului mecanic multiplu; Legea perpetuum mobile de speta a 4-a. Cele 4 legitati noi se poate accesa si pe linkurile mentionate in prezenta lucrare.

Momentul cinetic (variabil numai in interiorul ciclului datorat vitezei oscilante si a energiei potentiale controlate 99.99%) se datoreaza valoarii constante a vitezei la inceput de ciclu, la sfarsit de ciclu, si la granita dintre cicluri conform “Constanta fizica a ciclului” care include un ciclu complet si cele mentionate sunt impuse in punctul C’ conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2.

Momentul cinetic implica valoarea constanta a vitezei numai atunci cand cele 8 greutati la prima faza (conf. fig. N/2) si cele 7 greutati la faza a doua (conf. fig. 1) matura arii egale in perioade egale.

Miscarea celor 8 greutati la prima faza (conf. fig. N/2) si cele 7 greutati la faza a doua (conf. fig. 1) sunt supuse la interactiune mutuala ce depinde numai de distanta dintre ele care se poate reduce formal la miscarea unui singur corp intr-un camp central de forte, acesta din urma fiind un sistem imaginar din care pot fi extrase cateva raspunsuri principale conf. teorie inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2.

Conf. inventie avem o miscare unidimensionala a greutatilor actionate de forta de gravitatie.
In acest caz, orbita circulara este marginita in ambele sensuri, de raza cercului pe care se rotesc centrele de graeutate a celor 8 greutati la prima faza (conf. fig. N/2) si a celor 7 greutati la faza a 2-a (conf. fig. 1).

Pag 8

Daca, orbita circulara este marginita, corpul adimensional (punctul material purtator de masa) este captiv intr-un cerc.

Conditia de circularitate impune corpului adimensional, o locatie (ipotetica), in interiorul cercului, in permanenta in cadranul 1, cu masa cumulata a celor 8 greutati la prima faza (conf. fig. N/2) si a celor 7 greutati la faza a doua, la fiecare ciclu continuu.

Variatia corpului adimensional din cadranul 1, va modifica detaliile calitative ale potentialului, dar nu va schimba castigul foarte, foarte mare de energie electrica, conf. calcule estimative si din lucrarea cu titlul turbina gravitationala maxta.


Entitatea excentricitatii permanente este realizata, in doua faze conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2, prin felul in care trebuie sa fie manipulate cele 16 greutati egale (puncte materiale) in interiorul celor 8 chesoane pentru a realiza 8 parghii de ordin zero (8 forte Q1, Q2, Q3 … Q8).

La suprastructura turbinelor gravitatonale mixte conf. fig. 2/A este descris modul  in care trebuie sa fie manipulate cele 8 minilocomotive egale pe exteriorul unui tambur pentru a realiza 8 parghii de ordin zero, (8 forte Q1, Q2, Q3 … Q8), care rotesc ansamblul.

In aceasta lucrare este definita entitatea excentricitatii permanente de la infrastructura turbinelor gravitatonale mixte cu parametrii: m=64000kg (una greutate=8000kg; 16 greutati=128000kg; 8 greutati=64000kg); h=10.5m cu inaltimile derivate.

Conf. inventie si fig. N/2, la prima faza, in timpul functionarii turbinelor gravitatonale mixte la parametrii proiectati avem in tot timpul functionarii 8 greutati in centrul turbinei si 8 greutati in permanenta pe circumferinta numai in cadranele 1 si 4 in sens trigonometric.

Conf. celor redactate mai sus rezulta doua entitati:


-Prima entitate este grupul celor 8 greutati din centrul turbinei care au atributia de-a realiza cele 8 parghii de ordin zero, fara brat scurt.

Pag. 9

-A 2-a entitate sunt cele 8 greutati de pe circumferinta cu energie cinetica in cadranele 1 si 4 in sens trigonometric, care in timpul functionarii turbinei la parametrii proiectati are atributia de-a produce energie (lucru mecanic) la arborele turbinei gravitationale conf. inventie si fig. N/2.


-Intre primele doua entitati, in tot timpul functionarii turbinei conf. inventie si fig. N/2, este o relatie obligatorie fiecare cu alta atributie (nontransferabila).


-Cele  doua entitati realizeaza (produce) o entitate cu nr. 3, numita de inventator excentricitate permanenta conf. inventie si fig. N/2.


-Entitatea cu nr. 3, excentricitatea permanenta conf. inventie si fig. N/2, are legatura directa numai cu entitatea nr. 2 si are aceleasi atributii. Atributiile celor trei entitati si corelatia dintre ele este descrisa in lucrarile care sustine inventia mileniului 3.

Entitatea cu nr. 3, excentricitatea permanenta,
are locatia in cadranul 1 in sens trigonometric, este oscilanta, aproape fixa, intr-un dreptunghi cu lungimea paralela cu axa 0y si latimea paralela cu axa 0x.

Entitatea excentricitatii permanente din cadranul 1 in sens trigonometric este  punctul material purtator de masa (m=64000kg la prima faza si 56000kg la faza a doua, adimensionale si are fiecare un parametru constant)

rezultat datorita celor 8 parghii de ordin zero, fara brate scurte (8 forte Q1, Q2, Q3 … Q8), la ambele faze, conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2, cu castig maxim de energie electrica.

Excentricitatea permanenta (conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2), este un grup cu 8 forte Q1, Q2, Q3 … Q8; un punct material (ipotetic) localizat, in interiorul cercului, in permanenta in cadranul 1, cu masa m=64000kg la prima faza si 56000kg la faza a doua cu o inaltime intre h=5.7m si h=7.8m (de baza turbinei) si o raza intre ~1.3m ~2.6m de centrul turbinei.

Pozitia punctului material presupus, din cadranul 1, este oscilanta, aproape fixa, intr-un dreptunghi cu lungimea de ~2m (paralela cu axa 0y) si latimea de ~1.3m (paralela cu axa 0x)

Pag. 10

Locatia oscilanta (aproape fixa) a punctului material (presupus) de pe sau langa diagonala dreptunghiului este dependenta de variabila independentă a greutatii care se ridica spre centrul turbinei dintre puctele A si B din cadranul 4, de la altitudinea minima de pe circumferinta, la faza a doua, in ciclul cu nr. 8, conf. inventie si fig. 1.

Locatia oscilanta (aproape fixa) a punctului material se calculeaza in raport cu greutatea care se ridica spre centrul turbinei dintre puctele A si B din cadranul 4, de la altitudinea minima de pe circumferinta, la faza a doua, in ciclul cu nr. 8, conf. inventie si fig. 1.

Poziția excentricitatii permanente poate fi definita exact,
in cadranul 1 in sens trigonometric printr-un punct material purtator de masa, folosind pozitia numai a unuia dintre punctele sale geometrice (adimensional) de pe sau langa diagonala dreptunghiului.

Determinarea pozitiei exacte a punctului material (presupus) de pe sau langa diagonala dreptunghiului, la ambele faze, conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2, fi-va calculta de specialistii din domeniu.

Calculele punctului material purtator de masa (m=64000kg la prima faza si 56000kg la faza a doua, sunt adimensionale, si ambele fi-vor constante.

Entitatea excentricitatii permanente la suprastructura turbinelor gravitatonale mixte


La suprastructura turbinelor gravitatonale mixte conf. fig. 2/A si 2/B, este descries modul  in care trebuie sa fie manipulate cele 8 minilocomotive egale pe exteriorul unui tambur pentru a realiza 8 parghii de ordin zero (8 forte Q1, Q2, Q3 … Q8), care are rolul principal de-a mentine rpm-ul si echilibrul dinamic a turninei in timpul functionarii la parametrii proiectati.

Aceste turbine realizate din chesoane echipate in exterior cu un tambur sunt cele mai rentabile deoarece cumuleaza cel putin 2 excentricitati, conf. fig. 1 si fig. 2/A, si astfel se tine mai usor in echilibru dinamic turbina gravitationala mixta.
Conf. celor redactate mai sus rezulta la *turbina gravitationala mixta* doua entitati:
Prima entitate este grupul celor 8 minilocomotive din exteriorul tamburului

Pag 11

care sunt 8 forte Q1, Q2, Q3, Q4, Q5, Q6, Q7, Q8) si care realizeaza un punct material purtator de masa adimensionala, localizat in interiorul cercului (la infrastructura) cu energie potentiala in cadranul 1 in sens trigonometric, si are atributia principala de-a realiza franarea turbinei gravitationale mixte pentru a tine rpm-ul la parametrii proiectati. 


A doua entitate
este la infrastructura turbinei gravitationale mixte realizata cu cele 8 greutati de pe circumferinta care sunt 8 forte Q1, Q2, Q3, Q4, Q5, Q6, Q7, Q8, care este un punct material (ipotetic) purtator de masa adimensionala, localizat (la infrastructura), in interiorul cercului cu energie potential

 si energia cinetica a celor 8 greutati in miscare pe circumferinta, in cadranul 1 in sens trigonometric, care in timpul functionarii turbinei la parametrii proiectati are atributia de-a produce lucru mecanic gratuit la arborele turbinei conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2.

Ambele entitati,
fiecare cu alta atributie (nontransferabila), fi-vor un punct material purtator de masa adimensional, localizat in interiorul cercului (la infrastructura) cu energie potentiala si energia cinetica a celor 8 greutati in miscare pe circumferinta, in cadranul 1 in sens trigonometric,  oscilant, aproape fix, intr-un dreptunghi cu lungimea paralela cu axa 0y si latimea paralela cu axa 0x.

Intre aceste doua entitati,
in tot timpul functionarii turbinei conf. inventie, este o relatie obligatorie, controlata de sistemul de comanda si control, deoarece ambele  entitati in tot timpul functionarii turbinei sunt cumulate impreuna la infrastructura, intr-un singur punct material purtator de masa [(m=64000kg + 800kg) la prima faza si (56000kg + ~700kg) la faza a doua, ambele sunt adimensionale)]

La turbinele gravitationale mixte se poate realiza si trei, patru excentricitati , datorita suprastructurii turbiei gravitationale, deoarece se poate repetata de mai multe ori suprastructura.


Daca se fabrica mai multe suprastructuri fi-vor foarte greu de controlat si nu sunt necesare. 


In descrierea inventiei, atat la agregatul gravitational precum si la suprastructura turbinelor gravitatonale mixte conf. fig. 2/A, este descris modul  in care trebuie sa fie manipulate cele 8 minilocomotive egale (8*100kg=800kg), pe exteriorul unui tambur pentru a realiza 8 parghii de ordin zero, care sunt 8 forte Q1, Q2, Q3, Q4, Q5, Q6, Q7, Q8, care ajuta la mentinerea echilibrului dinamic a turninei in timpul functionarii la parametrii proiectati. 

Pag. 12

Detalii privind cele doua faze: 

Cele doua faze atat la infrastructura turbinelor gravitatonale mixte precum si la suprastructura turbinelor gravitatonale se realizeaza deodata, in acelasi interval de timp dar cu viteze diferite deoarece razele punctelor materiale aflate pe circumferinta sunt diterite.

Cele doua faze de la suprastructura turbinelor gravitatonale:


-La prima faza, cand incepe ciclul avem o expansiune a energiei potentiale si a energiei cinetice, care la finalul primei faze atinge apogeul expansiuni.

-Cand incepe faza a doua incepe recesiunea fortelor Q1, Q2, Q3, Q4, Q5, Q6, Q7, Q8)  care la finalul ciclului si a fazei a doua are o stare de echilibru aidoma ca la inceput de ciclu, astfel coincide starea finală cu starea initiala la fiecare ciclu in timpul in care turbina are o functionare ciclica la parametrii proiectati.

La sistemul deschis al celor 8 forte Q1, Q2, Q3, Q4, Q5, Q6, Q7, Q8, (8 parghii de ordin 0), conf. inventie, la fiecare faza, intre cele doua faze, si la granita dintre cicluri avem stari intermediare de echilibru, deoarece:


-Schimbarile de stare, la fiecare ciclu, se petrece la ambele faze (distincte) intr-un timp finit.


-La prima faza avem 8 minilocomotive pe circumferinta, pe exteriorul tamburului, la toate ciclurile, si energia potential si energia cinetica creste in intervalul de ~75% cat dureaza coborarea minilocomotivelor odata cu tamburul, cu castig de energie electrica, deoarece:


aceasta accelelare continua mareste energia cinetica, pentru ca cele 8 minilocomotive de pe exteriorul tamburului, datorita vitezei de rotatie influenteaza bilantul energetic al sistemului deschis a celor 8 parghii care interactioneaza cu "exteriorul" prin arborele turbinei de la infrastructura turbinei.


-La faza a doua avem numai 7 minilocomotive (si cel putin 4) pe circumferinta, pe exteriorul tamburului, la toate ciclurile, si energia potentiala si energia cinetica descreste cu castig de energie electrica relativ la fel, deoarece: si la a doua faza in intervalul de ~25%,

Pag 13

cat dureaza ridicarea unei minilocomotive (sau a cel mult 3 minilocomotive pentru franarea turbinei), cele 8 forte Q1, Q2, Q3, Q4, Q5, Q6, Q7, Q8 de la infrastructura tirbinei produce relativ la fel aceeasi ennergie electrica conf. inventie.


-Conform inventie avem o stare initială de echilibru la inceput de ciclu si o stare finala de echilibru la finalul ciclului, astfel coincide starea finală cu starea initiala la fiecare ciclu in timpul in care turbina are o functionare ciclica, conform inventie.


Conf. celor redactate mai sus, pentru prima data in era noastra se controleaza 99.99% energia potential, deoarece la toate turbinele gravitationale mixte in timpul functionarii, avem in interiorul fiecarui ciclu o stare de neechilibru, si in exteriorul ciclului (la granita dintre cicluri) o stare de echilibru.

Se poate folosi si controla energia potentiala 99.99%, numai si numai datorita sistemului deschis semihibrid care impreuna  cu *constanta fizica a ciclului*, mentine continuu RPM la parametrii necesari, conf. inventiei.

Aceste doua faze  (distincte) se repeta in tot timpul functionarii turbinelor gravitationale mixte, la fiecare ciclu, atat la infrastructura turbinelor gravitatonale mixte precum si la suprastructura turbinelor gravitatonale  deoarece se realizeaza deodata, in acelasi interval de timp dar cu viteze diferite deoarece razele punctelor materiale aflate pe circumferinta sunt diterite, conf inventie si fig. 1/C.

Pentru calcule la faza a doua, la ambele entitati,
conf. inventie, nu are importanta locatia de unde se ridica greutatea de la altitudinea minima, de pe circumferinta din cadranul IV, deoarece se respecta cu STRICTETE intervalul de 25% din timpul in care se produce un ciclu (timp in care se ridica si greutatea conf. inventie).

Toate turbinele gravitationale in timpul functionarii, la prima faza, in intervalul de 75% din timpul in care se produce ciclul, realizeaza datorita celor 8 greutati (8000kg*8=64000kg) localizate pe circumferinta conf. fig. N/2, o excentricitate permanenta in interiorul cercului cu masa m=64000kg.

Toate turbinele gravitationale in timpul functionarii, la faza a doua, in intervalul de 25% din timpul in care se produce un ciclu conf inventie si fig. 1, realizeaza datorita celor 7 greutati (8000kg*7=56000kg) localizate pe circumferinta, o excentricitate permanenta in interiorul cercului cu masa m=56000kg.

Pag 14

Din cele redactate mai sus rezulta faptul ca excentricitatea permanenta (greutatea excentrica) si cele 8 parghii de ordin zero, sunt 8 forte Q1, Q2, Q3, Q4, Q5, Q6, Q7, Q8 care impreuna realizeaza un intreg cu m=64000kg),

care actioneaza deodata ca un singur punct material (presupus), cu toate ca cele 8 greutati sunt localizate pe circumferinta si forta neconservativa  este in interiorul cercului.


Greutatea excentrica (64000kg, conf. inventie si fig. N/2) = cu excentricitatea permanenta (64000kg, conf. inventie si fig. N/2) = cu una forta neconservativa (un punct material localizat in permanenta in cadranul 1, purtator de masa m=64000kg) = cu 8 parghii de ordin zero (64000kg, conf. inventie si fig. N/2) = cu 8 forte neconservative (64000kg, conf. inventie si fig. N/2).

Turbina gravitationala mixta, realizeaza mentinerea centrului de greutate al turbinei gravitationale mixte conform legi a treia a excentricitatii permanente.

Franarea turbinelor gravitationale, si a turbinelor gravitationale mixte, cu castig de energie (lucru mecanic gratuit), la fiecare ciclu, la ambele faze in timpul functionarii la parametrii proiectati, se poate face numai prin controlarea entropiei 99.99%, conf. teoriei inventiei mileniului 3:

-pentru franarea turbinelor gravitationale fara suprastructura se manipuleaza, la fiecare ciclu, cel mult 3 puncte materiale, cu sistemul de comanda si control, conf. inventie.

-pentru franarea turbinelor gravitationale mixte se procedeaza in felul urmator:

A – la infrastructura se manipuleaza numai 1 greutate, la fiecare ciclu, la faza a 2-a conf. inventie si fig. 1.

B – la infrastructura se franeaza continuu cu ajutorul mecanismelor de la multiplicatorul de turatie, a subansamblelor incluse in cele doua generatoare etc, pentru a mentine rpm-ul necesar la arborele turbinei conf. inventie.

Pag 15

C – la suprastructura turbinelor gravitationale mixte pentru a mentine rpm-ul necesar la arborele turbinei conf. inventie, se franeaza continuu prin cuplarea si decuplarea a cel putin 3 generatoare de puteri diferite  (cu anexele aferente lor) pe poz. 2. 1/e, care reprezinta un subansamblu cu una bucata coroana dintata (realizata din cel putin 4 bucati), asamblata pe diametrul exterior al tamburului poz. 30.

Asamblarea pe poz. 2. 1/e, se face pe partea cu sursa de energie electrica, intr-un mod in care sa diminuieze acceleratia, fara a o anula complet, avind in vedere cuplarea generatoarelor in asa fel incat sa permita in permanenta cresterea acceleratiei, fara marirea rot/min (rpm).

D  –  la suprastructura turbinelor gravitationale mixte, daca este necesar se vor manipula cel mult 3 minilocomotive, la fiecare ciclu, pentru a mentine RPM necesar la arborele turbinei conf. inventie.


MOMENTELE FORTELOR de la cele 8 forte Q1, Q2, Q3, Q4, Q5, Q6, Q7, Q8, care sunt grupuri cu parghii fara brate scurte (grupuri cu parghii de ordin zero)

MOMENTELE FORTELOR

de la infrastructura turbinei gravitationale mixte, privind numai si numai cele 8 parghii fara brate scurte care sunt 8 forte Q1, Q2, Q3, Q4, Q5, Q6, Q7, Q8).


Din momentul cand se tracteaza greutatea, aproape vertical,  de pe circumferinta din punctul (A) pana ajunge in centrul turbinei, momentul fortei, produce pierderi in cadranul IV.

In acelasi timp (in acelasi ciclu), momentul fortei produce in sens opus (contrar) aceeasi valoare si in cadranul II, prin tractarea greutati, aproape vertical, din centru pana ajunge pe circumferinta.


Din aceste motivatii momentul fortei se anuleaza reciproc, deoarece in acelasi ciclu are doua valori egale dar contrare (opuse).


Astfel ce se pierde in cadranul IV se castiga in cadranul II, rezultand anularea reciproca a momentelor egale si de sens contrar (opuse).


Asijderi se-ntampla si la vectorul de poziție al punctului de aplicație al forței din cadranul IV caci este contrar (opus) vectorului de poziție al punctului de aplicație al forței din cadranul II.

Pag 16

Aidoma se-ntampla si la bratele pentru care se calculeaza momentele fortelor deoarece un brat este in cadranul IV si cel de-al doilea in cadranul II, conf. inv. si fig. 1, se anuleaza caci au valori egale dar opuse (contrare)


Chiar daca tractarea, aproape verticala, se produce inainte de-a ajunge chesonul in punctul (A) sau dupa ce-a trecut chesonul de punctul (A), deoarece cat se pierde in cadranul IV se castiga in cadranul II.


 Momentele fortelor din cadranele IV si II nu afecteaza in nici un fel excentricitatea permanenta, deoarece cele doua momente ale fortelor sunt de sens contrar (opus), si se anuleaza reciproc.


La prima faza, din cele redectate mai sus rezulta castig de lucru mecanic gratuit la toate cele 8 parghii de ordin zero, fiindca:

La prima faza, dupa deblocare, cele 8 parghii fara brate scurte, nu are:
un moment a fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic etc.


Referitor la inaltimea celor 8 greutati, conf. inventie, fig. 1 si fig. N/2.

Greutatea G8, care se ridica, aproape vertical, din pozitia A pana in pozitia C’- D’, anuleaza si inaltimea completa a greutatii G1 care coboaara din pozitia C’- D’ deodata cu turbina gravitationala si in sensul de rotatie al turbinei 22.5 grade, deoarece in fiecare ciclu se pot anula numai doua parghii egale ca valoare, pentru ca se deplasea in sensuri diferite cu valori unghiulare egale, cu aceeasi inaltime, conf. inventie, fig. 1 si fig. N/2.  Acest lucru este dovedit cu calcule, la exemplul elementar, la prima proba etc. 

Citez din lucrari care sustine invntia mileniului 3.

“… Modelul de functionare a turbinelor gravitationale este roata de apa care dateaza de ~4000 de ani inaintea erei noastre fiindca functioneaza cu grupuri de parghii de ordin zero. Sau oricare turbina hidraulica din era noastra care foloseste pentru functionare grupuri cu parghii de ordin zero” Detalii pe link:   http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/Perpetuum%20mobile.html  

Teoria de la grupuri cu parghii de ordin zero trebuia sa fie facuta de oamenii de stiinta de pe pamant; acum exista aceasta teorie descrisa in legea grupurilor cu parghii de ordin zero, din anul 1993 cand au fost inregistrate la OSIM primele turbine gravitationale care in timpul functionarii le foloseste.

. Pag 17

Inventatorul a popularizat prin petitii la toate institutiile de stat abilitate sa publice legile: legea lucrului mecanic multplu, legea excentricitatii permanente, Legea I. Sabau pentru “Perpetuum mobile de speta a patra”, Legea I.SABAU pentru grupuri cu parghii de ordin zero, fara success.

Citez fragmente din petitii si din link:  http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/academie.html    

De ~20 de ani, 5 legi noi in fizica blocate de Academia Romana si OSIM.

 Art. 6.

(1) Academia Română are ca principale misiuni și obiective.
Citez cateva din misiuni și obiective:


“… 2. recunoașterea, promovarea și susținerea excelenței în cercetarea științifică (…)
3. consacrarea personalităților reprezentative din domeniul științelor (…)
7. organizarea, desfășurarea și evaluarea activității de cercetare dezvoltare (…) …”

“… Citez un fragment primit prin mail de la Academia Romana trimis de preşedintele Academiei Romane academician Ionel Haiduc:

            ”Orice descoperire stiintifica se valideaza prin publicare intr-o revista stiintifica de specialitate, prin care comunitatea stiintifica adopta noile idei. O inventie este acceptata numai daca se bazeaza  pe or teorii stiintificie recunoscute de comunitatea specialistilor.  Teoria Dvstra , a "lucrului mecanic multiplu" nu poate fi scutita de aceasta procedura. Va sfatuiesc sa va adresati universitatilor tehnice, care au catedre specializate, ca sa vedeti raspunsul lor.”

Citat din link: http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/academie.html  


            Raspunsul inventatorului:
Inventatorul s-a adresat si in anul 2002 celui mai inalt for stiintific (organ de stat) din Romania, unde se presupune ca sunt cele mai bune cadre de la universitatile tehnice, cei mai buni specialisti din Romania.  

Pag 18

           Daca nu sunt cei mai buni nu au ce cauta la Academia Romina.

            Deci, inventatorului i-s-a publicat lucrarea stiintifica  ”Lucru mecanic multiplu” in:

           1 – Buletinul Oficial de Propietate Industrială in anul 2003

            2 – brosuri editie 2002, 2004, 2006 si 2008, toate au fost trimise, anexate, la petitiile adresate institutiilor statului din anul 2004 pana in 14.12.2008. Din 2008 am inceput sa fac si plangeri penale.

            3 – Descrierea şi desenele au fost puse la dispoziţia publicului la sediul OSIM din 31.12.2003.
             Lucru mecanic multiplu a fost înregistrat la OSIM cu Nr. 01384 din 19.12.2001.  

             Am inregistrat lucrarea stiintifica la OSIM numai pentru a avea PATERNITATEA lucrarii desi stiam faptul ca lucrarile stiintifice nu se breveteaza. Inregistrarea lucrarilor stiintifice era necesara pentru a proteja, in viitor de furt, structura de rezistenta a inventiei, 5 legitati noi in Fizica, lincuri postate la pag 2.

            Raspunsul oficial de la Academia Romana trebuie sa fie, strict, numai la: Lucru mecanic multiplu,
Legea excentricitatii permanente si Legea celor 8 parghii de ordin zero.”

Comentarii inventator: inventia mileniului 3 excede teoria actuala si tehnica actuala in domeniul fizic si mecanic fiindca utilizeaza in timpul functionarii numai grupuri de parghii cu sau fara brate scurte.”

Inventatorul a solicitat de 28 de ani si solicita in continuare cel putin de doua ori pe an cu petitii aceeasi solicitare *publicarea legilor de catre Academia Romana fiindca sunt obligati sa o faca conform Art. 6 …*

De 28 de ani Academia Romana si OSIM nu isi fac datoria din nestiinta sau intentionat.

Daca se implementeaza inventia mileniului 3 la nivel mondial toti oamenii, buni si rai, au de castigat, nu pierde nimeni nimic daca se respeta cele 3 faze din link:

http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/structura%20de%20rezistenta.html

Pag 19

Citez fragmente care sustine inventia mileniului 3, care cuprinde teoria legilor si descrierea inventiilor.

 “… – exemplu: daca n-ar fi franate continuu conf. inventie; dupa deblocarea celor 8 greutati (8 parghii de ordin zero), si greutatea G1 care stationeaza pe circumferinta se deplaseaza, BRUSC (subit, brutal, fulgerator etc), odata cu turbina aproximativ 180 de grade intr-o fractiune de ciclu.

Exemplu de mai sus dovedeste faptul ca: daca n-ar fi franate continuu conf. inventie cele 8 forte Q1, Q2 … Q8, lagarele (care sustine turbina gravitationala) se vor incalzii din ce in ce mai tare si in acelasi timp creste entropia produsa de cele 8 forte Q1, Q2 … Q8 si turbina gravitationala in final se autodistruge”

“…Turbina gravitationala mixta se fabricata din infrastructura si suprastructura conf. inventie fig. 1/C, numai una bucata pentru a verifica si controla cat consuma din energia potentiala a greutatilor ~99%.

Dintre toate turbinele gravitationale inregistrate la OSIM din anul 1993 pana in anul 2019 se va fabrica numai  *Motorul gravitational ISF 2019* realizat dintr-un tambur conf. inventie si fig. 2/B.   

*Motorul gravitational ISF 2019* fi-va fabricat in serie mare la nivel mondial fiindca este realizat dintr-un tambur, o constructie metalica foarte, foarte simpla conf. inventie fig. 1/A, 2/A, 2/B etc.”

“…Motorul gravitational ISF 2019 se fabrica dintr-un tambur actionat de 8 minilocomotive conf. inventie; cu un castig din energia potentiala de ~97%, cu functionare intr-o singura faza si inlocuieste toate turbinele inclusiv centralele nucleare de pe TERRA.  

Se va fabrica in serie foarte, foarte, foarte mare la nivel mondial fiind o constructie metalica foarte, foarte, foarte simpla, conform link: 

http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/Motor%20gravitational%20ISF.html  

Datorita  *Motorului gravitational ISF 2019*, fiindca energia electrica este gratuita (conf. inventie) incepe era robotilor la toate nivelele, extinzandu-se intr-un ritm accelerat tehnologia din domeniu”

Pag. 20

Inventia mileniului 3 are doua parti, citez fragmente din link:    

  http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/descriere.ro.html  

Prima parte cuprinde teoria celor 5 legitati noi in fizica, care certifica noutatile tehnice din descrierea inventiilor gravitationale, care are acelasi principiu de functionare si folosesc in timpul functionarii grupuri cu  parghii de ordin zero.

Exemplu nr. 1 pentru certificare a legii priviind grupurile cu parghii de ordin zero:

Legea clasica a parghiilor cuprinde parghii de ordin 1,2 si 3. Deci nu are parghie de ordin zero.

Dar in realitate aceste grupuri cu parghii de ordin zero au fost utilizate practic inaintea erei noastre. 

Citez un fragment din Legea excentricitatii permanente:

“… Modelul de functionare a turbinelor gravitationale este si roata de apa care dateaza de ~4000 de ani inaintea erei noastre fiindca functioneaza cu grupuri de parghii de ordin zero.

Sau oricare turbina hidraulica din era noastra care foloseste pentru functionare grupuri cu parghii de ordin zero”

Asadar grupurile cu parghii de ordin zero au fost si sunt folosite si azi de turbinele hidraulice si din anul 1993 trebuia sa fie folosite si la turbinele gravitationale inventate de un Neica Nimeni cu voia şi puterea lui Dumnezeu (Ioan Sabau fara licenta in domeniu).

Au trecut 28 de ani si cele 5 legitati noi in fizica nu sunt publicate si nici inventiile nu se breveteaza, dar se resping cu Hotarari mincinoase, gresite din nestiinta sau intentionat, oare de ce? Si pana cand?

Exemplu nr. 2 pentru  certificare a legii *Lucru mecanic multiplu*:

Pag 21

Legea clasica a *Lucrului mecanic*, era pentru un singur corp (greutate); inventia foloseste pentru functionare 8 corpuri deodata (8 greutati) si acelasi Neica Nimeni face cu ajutorul lui Dumnezeu si *Legea Lucrului mecanic multiplu.

Exemplu nr. 3 pentru  a certifica *Legea excentricitaţii permanente*

Legea clasica, *Legile lui Kepler* pentru excentricitatea din afara cercului la elipse (…), acelasi Neica Nimeni face cu ajutorul lui Dumnezeu si *Legea excentricitaţii permanente* intr-un cerc, etc.

*Legea excentricitaţii permanente* este realizata de un grup cu forte Q1, Q2, Q3, Q4, Q5 … Q7 (la faza a doua conform inventie), care produce numai in timpul functionari  *Entitatea nr. 3*, care este un punct  imaginar a unui corp adimensional.

Miscarea celor 7 greutati la faza a 2-a a celor 7 greutati (conf. fig. 1) sunt supuse la interactiune mutuala ce depinde numai de distanta dintre ele care se poate reduce formal la miscarea unui singur corp intr-un camp central de forte, acesta din urma fiind un corp imaginar conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2.

Cele 7 forte Q1, Q2, Q3, Q4, Q5 … Q7, transmite lucru mecanic produs in afara sistemului prin intermediul arborelui de la turbina gravitationala, care interactioneaza cu multiplicatorul de turatie si cele doua generatoare

si numai astfel se tine in echilibru structura celor 7 forte Q1, Q2, Q3, Q4, Q5 … Q7 cu multiplicatorul de turatie si cele doua generatoare conf. inventie.

Exemplu nr. 4 pentru  certificare a legii *Perpetuum mobile de speta a 4-a*

Lege clasica nu exista, in consecinta acelasi Neica Nimeni face cu ajutorul lui Dumnezeu si Legea *Perpetuum mobile de speta a 4-a*

Pag. 22

Exemplu nr. 5 pentru  certificare a legii
“Teoria Legilor la grupuri cu parghii de ordin zero, cu sisteme deschise, cu forte neconservative*/Q: Q1, Q2, Q3 … Q8”

Lege clasica nu exista, in consecinta acelasi Neica Nimeni face cu ajutorul lui Dumnezeu si “Teoria Legilor la grupuri cu parghii de ordin zero, cu sisteme deschise, cu forte neconservative*/Q: Q1, Q2, Q3 … Q8”.

Atentie! Fortele neconservative*/Q: Q1, Q2, Q3 … Q8, nu are nicio legatura cu fortele neconservative cunoscute: forța de frecare, forțele de contact, forța de tensiune și rezistența la mișcare a aerului, la care nu se poate utiliza energia care se pierde.

La fortele neconservative*/Q: Q1, Q2, Q3 … Q8, se poate utiliza intre 97% si 99% din energia potentiala a celor 8 greutati.

Fortele neconservative*/Q: Q1, Q2, Q3 … Q8 sunt noutate in domeniu prin urmare legea cu titlul “Teoria Legilor la grupuri cu parghii de ordin zero, cu sisteme deschise, cu forte neconservative*/Q: Q1, Q2, Q3 … Q8” era si este necesara.

Se pune intrebarea fireasca, de ce nu se publica de catre Academia Romana cele 5 legi noi in fizica?.

A doua parte a inventiei mileniului 3, cuprinde partea tehnica cu inventia *Turbina gravitational mixta* care este inventia mama,

care cuprnde toate turbinelor gravitationale care utilizeaza pentru functionare grupuri cu parghii de ordin zero conform inventie.

A doua parte a inventiei mileniului 3, are 22 de revendicari in care sunt revendicate toate noutatle din cele 5 legi noi in fizica.

In concluzie titlul *Inventia mileniului 3* este necesara pentru a obliga Examinatorii de la OSIM sa analizeze teoria inventiiloe din cele 5 legi noi in fizica

pag 23

 si descrierile turbinelor gravitationale cu partea a doua de executie stiind ca exista model functional oricare turbina hidraulica care foloseste pentru functionare grupuri cu parghii de ordin zero.

Citez din lucraari care sustine inventia mileniului 3

 “… Pentru a verifica calculele orice specialist are nevoie de cel mult două ore.

Dacă se confirmă câştigul mare de energie electrică e necesar să se analizeze, conf. fig. 1, felul în care trebuie să fie manipulate cele 16 greutăţi în interiorul celor 8 chesoane,

pentru a realiza 8 forte Q1, Q2, Q3, Q4, Q5  … Q8; care roteste arborele turbinelor gravitationale, cu pierderi de energie potentiala la cele 8 greutati nesemnificativa.

Ambele verificări se pot analiza de specialişti în ~8 ore.

Realizarea celor 8 pârghii de ordin zero este principiul de bază al invenţiei.

Dacă calculele şi manipularea greutăţilor în interiorul celor 8 chesoane sau a 8 minilocomotive pe un tambur, conform inventie; sunt viabile,

orice este redactat în descriere cu sau fără greşeli (mici sau mari) nu are importanţă pentru implementarea *Invenţiei mileniului 3*…….”

Pe TERA zonele de influenta […] fi-vor aceleasi cu modificari nesemnificative.

Valoarea inventiei este inestimabila si nu afecteaza ordinea internationala a LUMII,

deoarece in permanenta exista schimbari necesare pentru o stabilitate acceptabila, pentru majoritatea statelor. Numai daca se aplica, link:

http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/structura%20de%20rezistenta.html 

 

Cu voia şi puterea lui Dumnezeu,
inventatorul turbinelor gravitaţionale.
cu stimă, Ioan Sabău.


 

Turbina Gravitationala

.