Gravitational energy.Energie Verde


MOTOR GRAVITATIONAL ISF 2019

 

 Motor gravitational ISF 2019

 

 

 

 
A
S
A
M
B
L
A
R
E
D
E
P
L
A
S
A
R
E
 


Motor gravitational ISF 2019 (Descrierea inventiei si fragmente care sustin inventia)  .............  2
Raspunsul inventatorului la aberatiile d-lui dr. ing. odragos (denigrator din 2010) ………...…. 10
Calculele, ERONATE, realizate de Dl prof. universitar Pricop Andrei  (din anul 2010)………......11
Citez din calculele realizate de dl ing Marius Vasile Ingeaua (calcule din  Mai, 2012) ……….....12      
Inventia mileniului 3 are doua parti: ……………………………………………………………………...13

Grupul cu parghii de ordin zero = cu un grup cu jumatati de parghii = cu un grup cu parghii fara brate scurte care in timpul functionarii turbinei gravitationale sunt grupuri cu forte neconservative*/Q.

Atentie! Hotararile OSIM date din 21.04.1993 pana in 10.10.2021 sunt gresite din incompetenta sau […]    In hotarari sau dat motivatii de respingere pentru 8 greutati care are un moment a fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic etc.

Pag 1

 Conform inventie cele 8 parghii de ordin zero, sunt 8 forte neconservative*/Q, care nu are: un moment a fortei de sens contrar, actiune-reactiune; si nici echilibru dinamic.

Si numai din aceasta cauza arborele turbinei gravitationale se roteste si energia potentiala pune in miscare un multiplicator de turatie si 2 generatoare si numai in acest mod se produce echilibru dinamic.
In locul referintelor bibliografice trebuie analizate si cele 5 legi noi in fizica care sustine inventia.  

Motor gravitational ISF 2019  
Motorul gravitational ISF 2019 foloseste forţa de gravitaţie pentru a produce lucru mecanic gratuit si inlocueste motorele electrice de orice putere.

Inventia excede tehnica actuala in domeniul mecanic fiindca utilizeaza in timpul functionarii grupuri cu forte neconservative*/Q (8 parghii fara brate scurte).

Perioada de dezvoltare a corpurilor (a greutatilor etc.) care are: un moment a fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic etc., a ajuns la APOGEU si APUNE la finalul mileniului 2, in anul 1993, odata cu inregistrarea la OSIM a primelor turbine gravitationale;

care in timpul functionarii folosesc grupuri cu forte neconservative*/Q. Care sunt grupuri de parghii cu sau fara brate scurte si nu are: un moment a fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic etc. Motorul gravitational ISF 2019 in timpul functionarii foloseste 8 forte neconservative*/Q.

Motorul gravitational ISF 2019 are 3 variante (Detalii si prin telefon la nr. 0770561002:
Motor gravitational ISF 2019/a, realizat intr-un termen scurt, dintr-un tambur conf. inventie fig. 2/B. Motor gravitational ISF 2019/b, realizat intr-un termen mediu, din 8 chesoane conf. inventie fig. 1. Motor gravitational ISF 2019/c, realizat in termen lung, din infrastructura si suprastructura fig. 1/C.

Din anul 1993 sunt inregistrate la OSIM primele inventii:

CBI cu nr: 0423/29.03.1993 cu titlu “Instalatie gravitationala”; reinregistrata cu nr. 01155/28.07.1994; CBI nr 0558/21.04.1993 cu titlu “Turbina gravitationala”; reinregistrata cu nr. 01382/1994;
CBI nr 01465/18.11.1993 cu titlu “Centrala gravitationala” {…} si cu nr. 00670/11.06.1999;
CBI nr. 00167/19.02.2002; nr. 00013 din 11.01.2007 […] toate respinse cu motivatii nefondate care fi-vor anulate in viitor.

Pag 2

Pentru a intelege grupurile cu forte neconservative*/Q, in absenta referintelor bibliografice (fiindca nu exista)  trebuie analizata  *Teoria grupurilor cu forte neconservative*/Q  controlate 99.99%*, descrisa pe link:   http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html 

Problema tehnică, pe care o rezolvă  Motorul gravitational ISF 2019, constă în realizarea a 2 grupuri cu pârghii fara brate scurte, care în timpul  funcţionării, are greutatile de la infrastructura (realizata din 8 chesoane) si de la suprastructura unui tambur care are 8 minilocomotive;

ambele grupuri au centrul de greutate în permanenţă numai în cadranele 1 şi 4 în sens trigonometric, astfel se realizeaza grupuri cu forte neconservative*/Q, lucru mecanic gratuit si entitatea excentricitatii permanente, conf. inventie.

* Motorul gravitational ISF 2019* excede stadiul tehnicii actuale fiindca foloseste in timpul functionarii numai grupuri cu forte neconservative*/Q, care sunt grupuri cu parghii de ordin zero.

Cateva din avantajele Motoarelor gravitationale ISF 2019 si a turbinelor gravitationale:

– Motoarele gravitationale de orice tip si turbinele gravitationale mixte foloseste 8 forte neconservative*/Q (8 parghii fara brate scurte).

In timpul functionarii produce lucru mecanic gratuit si energie electrica gratuita. Rezolva energia viitorului fara poluare si reduce poluarea pe TERRA cu ~25%, afirmatii dovedite cu teorie si calcule.

–  Inventiile sunt o punte de legatura intre fortele dintr-un camp conservativ si grupurile de forte neconservative*/Q implementate intr-un camp conservativ cu castig gratuit de energie mecanica.
Pag 2
–turbinele gravitationale daca se implementeaza, la nivel mondial, rezolva o perioada incalzirea globala, prin: irigatii, baraje de verdeata (paduri etc) si opreste estinderea desertului prin realizarea unor oaze de verdeata cu apa extrasa de la adancimi mari, fiindca lucru mecanic este gratuit.

– Inventia rezolva si problema apei potabile prin desalinizare, fiindca foloseste lucru mecanic gratuit.

– turbinele gravitationale ne ajuta si la dezastre naturale, sau furtuni solare sau furtuni electromagnetice (care distrug sistemele informationale) si fac imposibil de furnizat energia electrica cu procedeul clasic.

Pag 3

– turbinele gravitationale inlocuieste toate turbinele: eoliene, hidraulice, centrale electrice, centrale termoelectrice, centrale nuclearo-electrice etc.

– turbinele gravitationale conf. inventie are reteaua proprie de distributie in zona in care se asambleaza: case, vile, spitale, firme, sate, orase, pe munte, pe apa, sub apa, sub pamant, oriunde in desert etc., fiindca se fabrica in firme speciale, se transporta, si se asambleaza oriunde este nevoie.

– la turbinele gravitationale proiectarea incepe de la generatorul electric disponibil (de la toate tipurile de turbine care fi-vor inlocuite cu turbine gravitationale), continua cu multiplicatorul de turatie si se termina cu proiectarea turbinelor gravitationale fabricate dintr-un tambur.

– datorita turbinelor gravitationale, fiindca energia electrica este gratuita (conf. inventie) incepe era robotilor la toate nivelele, extinzandu-se intr-un ritm accelerat tehnologia din domeniu.

Pana in anul ~2050 munca fizica (manuala) fi-va executata complet de roboti.

Modularizarea continua a robotilor umanoizi in raport cu noile profesii la nivel global este posibila, numai daca se implementeaza turbinele gravitationale fabricate dintr-un tambur la nivel mondial.

Datorita inventiei mileniului 3 oamenii nu vor mai deceda de foame, de frig etc. 

Daca nu se implementeaza inventia, la nivel mondial, dezastrele naturale fi-vor din ce in ce mai mari in viitorul apropiat.

Dupa implementarea turbinelor gravitationale la nivel mondial, ~50% din locurile de munca fi-vor anulate fiind inlocuite cu asistenti sociali, cu noi servicii pentru populatie, cu alte tipuri de activitati specifice evolutiei accelerate a noilor profesii, ziua de munca fi-va redusa la cel mult 6 ore etc.

Turbinele gravitationale realizate dintr-un tambur sunt o constructie metalica simpla si usor de realizat conf. link:  
 http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/virtual%20ansamblu.html  
Din simularea video rezulta, foarte clar, dezechilibrul total realizat de minilocomotivele din cadranele 1 si 4 in sens trigonometric, care produce lucru mecanic gratuit, si energie electrica gratuita, fiindca echilibrul dinamic este realizat in afara sistemului deschis prin cuplarea arborelui de la turbina gravitationala la multiplicatorul de turatie si la cel putin 2 generatoare, conf. inventie.

Pag 4

Menţinerea turaţiei optime se realizează frânând turbina prin deplasarea greutăţilor, comandate de sistemul de comandă şi control automat, conform procedurii descrisa la *Constanta fizica a ciclului*.


La RPM cu mult mai mare de 400 rotati pe minut, la arborele *Motorului gravitational ISF 2019*, este necesar un sistem de comanda si control automat realizat in colaborare cu NASA, priviind sisteme automatizate adaptate la inventie. 


Daca *Motorul gravitational ISF 2019*, se implementeaza , la nivel mondial, intreg parcul AUTO va utiliza numai lucru mecanic gratuit, de la motorul gravitational, proiectat special pentru a se asambla pe orice masina din parcul AUTO, cu orice putere solicita beneficiarul.

Motoarele gravitationale ISF 2019, cu orice putere solicita beneficiarul, vor inlocuii toate motoarele electrice existente pe TERRA.

Inventia mileniului 3, utilizeaza o *Turbina gravitationala fabricata dintr-un tambur* descrisa pe link:
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/turb%20gravitationala%20mixta.html 

care include in totalitate *Teoria grupurilor cu forte neconservative*/Q  controlate 99.99%*, conf  link:
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html

care foloseste pentru functionare noutati absolute din era noastra: 3 legitati noi in fizica, link: 

http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/pirghie%20.0..html
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/legile%20excentricitatii%20permanente.html
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/lucru%20mecanic%20multiplu.html

care da nastere la grupuri cu parghii fara brate scurte, care in tot timpul in care functioneaza, realizeaza grupuri cu forte neconservative*/Q, care in timpul functionarii sunt controlate de *constanta fizica a ciclului*, care include un ciclu complet si controleaza energia potentiala 99.99%, printr-o procedura specifica grupurilor cu forte neconservative*/Q si produce energie gratuita. 

*Motorul gravitational ISF 2019*, include in totalitate *Teoria grupurilor cu forte neconservative*/Q controlate 99.99%*,  foloseste pentru functionare urmatoarele noutati absolute din era noastra:

Pag 5

4 legitati noi in fizica care da nastere la grupuri cu parghii fara brate scurte, care in tot timpul in care functioneaza, realizeaza grupuri cu forte neconservative*/Q, care in timpul functionarii sunt controlate de *constanta fizica a ciclului*, care include un ciclu complet.

Grupurile cu forte neconservative*/Q produce pentru prima data in era noastra energie de orice fel gratuita, care fi-va utilizata la nivel mondial la intreg parcul AUTO (si rezolva problema poluarii). 


Motor gravitational ISF 2019/a

Descrierea inventiei

Este realizat dintr-un tambur conf. inventie fig. 1/A, 2/A, 2/B. Functionarea motorului gravitational ISF 2019/a este asemanatoare cu grupul de inventii realizate cu chesoane, doar manipularea punctelor materiale se face diferit. La inventiile realizate dintr-un tambur manipularea punctelor materiale se face pe circumferinta tamburului numai în cadranele 1 şi 4 în sens trigonometric.

Motor gravitational ISF 2019/a este realizat dintr-un tambur cu arbore orizontal, amplasat pe nişte lagăre autoreglabile, alimentat din exterior de la o sursă de energie electrica, pentru a deplasa opt minilocomotive pe sine speciale cu proceduri clasice comandate de un sistem de comandă şi control automat în aşa fel încat,

la fiecare ciclu care este o parte mică dintr-o rotaţie completă, 8 minilocomotive să fie într-o poziţie periferică extremă în permanenţă numai în cadranele 1 şi 4 în sens trigonometric, astfel în permanenta, la fiecare ciclu, dintre cele opt minilocomotive, care coboara, una sau cel mult 3 minilocomotive se ridica pe circumferinta în sens invers fata de rotirea tamburului.

Tamburul are: diametru,  lungime şi formă geometrică variabilă în raport cu puterea instalată în kw; pentru a produce lucru mecanic gratuit tamburul este actionat de 8 pârghii fara brate scurte.

Tamburul foloseşte 8 pârghii fara brate scurte realizate de 8 minilocomotive numai în cadranele 1 şi 4 în sens trigonometric şi este echipat cu: 2 lagăre autoreglabile, multiplicator de turaţie special care realizeaza RPM necesar mecanismului care consuma lucru mecanic gratuit, sursă de energie cu anexe aferente etc.

Pag 6

Astfel că datorită excentricităţii permanente, conform si fig. 2/A, tamburul se roteşte şi prin intermediul arborelui energia mecanică produsă gratuit,în a doua fază, acţionează un multiplicator de turaţie special, si numai daca se doreste se antrenează, în ultima fază, nişte generatoare, producând si energie electrica gratuita., conform CBI nr. A/00556/2010.

Fig. 1/A, reprezinta cele 8 minilocomotive ale motorului gravitational ISF 2019/a
Fig. 2/A, reprezinta excentricitatea celor 8 minilocomotive ale motorului gravitational ISF 2019/a 
Fig. 2/B, reprezinta ansamblul motorului gravitational ISF 2019/a

Fig. 1/A, fig. 2/A si 2/B reprezeninta o soluţie constructiva a motorului gravitational ISF 2019/a (foarte usor de fabricat), actionat de 8 pârghii fara brate scurte, care are în componenţă: de la poz. nr. 1 până la poziţia nr. 8 minilocomotive electrice comandate pentru pornire, oprire, reglare RPM conform proiect cu proceduri de la CFR, procedurile fi-vor adaptate pentru a respecta si *Constanta fizica a ciclului*.

Alimentarea cu curent electric a celor 8 minilocomotive egale în greutate (cu sau fără vagoane de plumb) se realizează conform procedurilor clasice de la CFR, procedurile vor fi adaptate la invenţie; poziţia nr. 9 este arboreleagregatului gravitational; poziţia nr. 10 sunt rigidizări între cele 10 inelele din interiorul tamburului; poziţia nr. 11 sunt rigidizări între tamburul interior şi cei 8 tamburi exteriori; poziţia nr. 12 sunt şinele speciale asamblate pe cei 8 tamburi exteriori pentru minilocomotive;

poziţia nr. 13 sunt şinele speciale asamblate pe tamburul interior pentru minilocomotive; poziţia nr. 14 reprezintă cele 10 inele din interiorul tamburului necesare pentru structura de rezistenţă a ansambluilui si pentru susţinerea minilocomotivelor; poziţia nr. 15 este locaţia mijlocului de transmitere clasică a curentului electric necesar pentru manipularea minilocomotivelor; 

poziţia nr. 16 reprezintă 2 lagăre autoreglabile, care se obţin prin instalarea sub corpul lagărului a unor suporturi sferice, conform lagărelor folosite la turbinele cu arbori orizontali tip``BULB``; 

poziţia nr. 17 este tamburul interior care sustine cele 8 minilocomotive; poziţia nr. 18 sunt cei 8 tamburi exteriori care împreună cu tamburul interior susţin cele 8 minilocomotive pe sine speciale; poziţia nr. 19 este multiplicatorul de turaţie, care fi-va acţionat la primele doua roţi dinţate în interiorul lui direct de arborele agregatului gravitational pentru al proteja; poziţia nr. 20 generatoare (daca se doreste energie electrica); poziţia nr. 21 roţi de rulare speciale; poziţia nr. 22 sursă de energie electrica exterioară.

Motor gravitational ISF 2019/a actionat de parghii fara brate scurte, se realizează prin sudarea inelelor (14), pe arborele (9); (sudarea inelelor se face din mijlocul arbolelui unul câte unul astfel încat sa poată fi sudate toate pe rând atât pe arbore şi intre ele cu rigidizări cât şi pe tamburul interior pozitia (17), continuuă cu sudarea şinelor speciale pe tamburul interior (17), şi pe tamburii exteriori (18), şi cu rigidizările (11), avându-se în vedere posibilitatea dislocării sinelor speciale (poziţiile nr. 12 şi 13 în lateral) deodată împreună cu minilocomativele pentru înlocuire, reparaţii (curente, capitale etc).

Minilocomativele au lungime, lăţime, înălţime şi formă geometrică diversă, în raport cu minilocomativele alese entru motorul gravitational ISF 2019/a.

Pag 7

Astfel că datorită excentricităţii permanente, conform fig. 2/A, tamburul se roteşte şi prin intermediul arborelui energia mecanică produsă gratuit, în a doua fază, acţionează un multiplicator de turaţie special care realizeaza RPM-ul necesar mecanismului care consuma lucru mecanic gratuit, produs la arborele motorului ISF 2019/a.

Sinele de sustinere in partea inferioara si superioara a celor opt minilocomotive sunt de tip CFR. Sina din mijlocul sinelor din partea inferioara a minilocomotivelor este o roata dintata asamblata pe circumferinta tamburului. La minilocomotiva in partea inferioara are asamblata o roata dintata speciala care determina prin actionare electrica ridicarea pe circumferinta a minilocomotivei conform procedurilor existente la CFR.

Aceasta procedura se poate adapta foarte usor la inventie. Pentru asamblarea sinelor necesare pentru sustinere in partea superioara a celor 8 minilocomotive sunt necesare: 8 tamburi exteriori cu lungimea putin mai mare decat latimea minilocomotivelor.

Cel putin doua locatii pentru punerea minilocomotivelor pe sine si luarea lor in caz de avarie sau reparetii. Aceasta lucrare se face printr-o procedura speciala numai din exteriorul celor 8 tamburi exteriori. Pornirea, oprirea si stationarea pe circumferinta se face conf. procedurilor existente la CFR. Aceaste proceduri se pot adapta la inventie. Tamburii au: diametere, lungime şi formă geometrică variabilă în raport cu puterea instalată în kw.

Tamburul actionat de 8 pârghii fara brate scurte, foloseşte 8 pârghii realizate de 8 minilocomotive numai în cadranele 1 şi 4 în sens trigonometric şi este echipat cu: lagăre autoreglabile, multiplicator de turaţie care realizeaza RPM-ul necesar mecanismului care consuma lucru mecanic gratuit, sursă de energie convenţională şi anexele aferente lor. 

 Cateva pozitii unghiulare conform fig. 2/A.
La acestă poziţie unghiulară se ridică minilocomativa nr. 8. Cele 8 minilocomative sunt amplasate în felul următor:

La ~ 90 grade, minilocomativa nr.1 simbolizând pârghia cu nr.I, este  pe circumferinţă.                            
La ~ 67,5 grade, minilocomativa nr.2, simbolizând pârghia cu nr.II, este  pe circumferinţă.
La ~ 45 grade, minilocomativa nr.3 simbolizând pârghia cu nr.III, este  pe circumferinţă.
La ~ 22,5 grade, minilocomativa nr.4 simbolizând pârghia cu nr. IV, este  pe circumferinţă.
La ~ zero grade, minilocomativa nr. 5 simbolizând pârghia cu nr.V, este  pe circumferinţă.
La ~ 337,5 grade, minilocomativa nr.6 simbolizând pârghia cu nr.VI, este  pe circumferinţă.
La ~ 315 grade, minilocomativa nr.7 simbolizând pârghia cu nr.VII, este  pe circumferinţă.
La ~ 292,5 grade minilocomativa nr. 8 simbolizând pârghia cu nr.VIII, se ridica  pe circumferinţă.

La urmatorul ciclu se ridica minilocomativa nr.7 si astfel la fiecare ciclu se ridica cel putin una minilocomativa.

*Motorul gravitational ISF 2019/a* fabricat dintr-un tambur, foloseste forţa de gravitaţie pentru a produce lucru mecanic gratuit si inlocueste toate motorele electrice de orice putere, extinsa de la kW la orice putere in MW.

Pag 8

La motorul gravitational ISF 2019/a fabricat dintr-un tambur, conform fig. 2/A, fiecare parghie este autonoma si in consecinta, se elimina reciproc numai doua parghii pentru pierderi diverse. Parghia care se ridica din pozitia A cu parghia care stationeaza pe circumferinta si coboara din pozitia C’.  

“ Sintagma *parghii de ordin zero*este corecta fiindca:
Fiecare parghie din cele 8 parghii fara brate scurte, in timpul functionarii, este autonoma si are la toate cele 8 parghii punctul de sprijin in centrul ipotetic al turbinei, si in centrul ipotetic de la arbore“

Revendicari
        1 – *Motorul gravitational ISF 2019*, este caracterizat prin aceea ca, realizeaza menţinerea centrului de greutate al turbinei gravitationale mixte si conf. legi a treia a excentricitatii permanente;  calitatea entitatii excentricitatii permanente este de a se gasi in afara centrului unui ansamblu, unei turbine etc., astfel un grup de parghii fara brate scurte din interiorul si din exteriorul unor ansamble, turbine etc., realizate din chesoane (conform fig. 2)

echipate in exterior, pe circumferinta,  cu un tambur (numai cu suprastructura tamburului; caci, in acest caz, infrastructura este conform fig. 2 realizata din chesoane) pentru a realiza fiecare cate o excentricitate permanenta in timpul functionarii numai în cadranele 1 şi 4 sau în cadranele 2 si 3 în sens trigonometric, conf. fig. 1 si fig. 2/A.

 Pentru calcule la  excentricitatea permanenta (entitatea excentricitati permanente), la turbina gravitationala mixta se foloseste Intersectia medie a celor 8 inaltimi si a celor 8 brate ale celor 8 greutati de pe circumferinta care determina pozitia punctului material purtator de masa. Deci pozitia punctului material purtator de masa este la intersectia medie a celor 8 inaltimi si a celor 8 brate ale celor 8 greutati de pe circumferinta.

        2 – *Motorul gravitational ISF 2019*, este caracterizata prin aceea că conform revendicării nr. 1, utilizeaza o miniturbina gravitationala mixta*  care include in totalitate *Teoria grupurilor cu forte neconservative*/Q controlate 99.99%* si  foloseste pentru functionare urmatoarele noutati absolute din era noastra: 4 legitati noi in fizica care da nastere la grupuri cu parghii fara brate scurte, care in tot timpul in care functioneaza, realizeaza grupuri cu forte neconservative*/Q, care in timpul functionarii sunt controlate de *constanta fizica a ciclului*,

care include un ciclu complet si controleaza entropia 99.99%, printr-o procedura specifica numai si numai grupurilor cu forte neconservative*/Q si produce pentru prima data in era noastra lucru mecanic gratuit, care fi-va utilizat daca se implementeaza inventia, la nivel mondial, *la intreg parcul AUTO* si inlocuieste, si toate motoarele electrice de pe TERRA. 

Pag 9

Rezumat
Inventia *Motor gravitational ISF 2019*, utilizeaza o miniturbina gravitationala mixta*  care include in totalitate *Teoria grupurilor cu forte neconservative*/Q controlate 99.99%* ,  foloseste pentru functionare urmatoarele noutati absolute din era noastra: 4 legitati noi in fizica care da nastere la grupuri cu parghii fara brate scurte, care in tot timpul in care functioneaza, realizeaza grupuri cu forte neconservative*/Q, care in timpul functionarii sunt controlate de *constanta fizica a ciclului*, care include un ciclu complet si controleaza entropia 99.99%, printr-o procedura specifica numai si numai grupurilor cu forte neconservative*/Q si produce pentru prima data in era noastra lucru mecanic gratuit, care fi-va utilizat daca se implementeaza inventia, la nivel mondial, *si la intreg parcul AUTO*. 

 Motorul gravitational ISF 2019, fi-va proiectat special pentru a se asambla pe orice masina din parcul AUTO, pentru a folosii lucru mecanic gratuit direct de la motorul gravitational, proiectat special pentru a se asambla pe orice masina din parcul AUTO, cu modificari nesemnificative la celelalte ansanble ale masinilor. Motoarele gravitationale ISF 2019, cu orice putere solicita beneficiarul, vor inlocuii toate motoarele electrice existente pe TERRA.


Citez cateva din comentariile unor denigratori si raspunsurile inventatorului:
Fragmente create de: Dr. ing. 0dragos

 “Domnule Ioan! Nivelul meu de inteligenta si de pregatire tehnica ma plaseaza cu siguranta intr-un top al celor mai avizati 1% oameni din Romania (probabil si din lume) care ar putea sa decida daca "inventia" dv. functioneaza sau nu …”


“…Cu dl. Ioan nu se poate discuta, eu de exemplu sunt doctor-inginer absolvent al Facultatii de Inginerie Mecanica din UPB). Presupun ca dl. Ioan sufera de vreo afectiune psihica sau neurologica care il impiedica sa reactioneze normal….”

“… OK: ineptia/prostia/eroarea vine din proasta ta cunoastere a notiunilor pe care le utilizezi.
Tu nu ai grup de parghii ci grup de manivele.

Alea nu sunt parghii ci manivele.
N-am ce calcule sa analizez aici. Eroarea este atat de flagranta incat nu are rost. Orice imbecil de ajutor de strungar observa asta.”

Pag 10

Raspunsul inventatorului:
Dle dr. ing. 0dragos, ineptia/prostia/eroarea este in capul dvs. deoarece:

-un grup de manivele cu acelasi punct de sprijin conf. inventiei, fig. 1 si fig. N/2, ar fi INFERIOR oricarui *Perpetuum mobile*, cunoscut pana in PREZENT, in ERA noastra.

 Diferenta dintre grupul de manivele si *Perpetuum mobile autoalimentat* este CEL PUTIN ca dintre *PAMANT si orice stea care este la o distanta de ani-lumina (de Terra)*, pentru ca:

-grupul de manivele cu acelasi punct de sprijin conf. inventiei, fig. 1 si fig. N/2 trebuie sa aiba 16 manivele.

-cele 16 manivele fi-vor conf. inventie 8 manivele in cadranele 1 si 2 iar celelalte 8 in cadranele 3 si 4 in sens trigonometric.

-cele 16 manivele fi-vor in echilibru dinamic determinat de doua grupuri de forte opuse care se desfasoara cu aceeasi intensitate in toate cele 4 cadrane in sens trigonometric.

-in concluzie cele 16 manivele fi-vor intr-un sistem inchis, in toate cadranele 1, 2, 3 si 4 in sens trigonometric, si nu are nicio excentricitate (si produce doar pierderi …).

Deci am DEMONSTRAT faptul ca nu intelegeti inventia si nu sunteti capabil sa realizati nici la nivel de IDEE o COMPARATIE corecta intre *Perpetuum mobile*, cunoscute pana in anul 1993 si Turbinele gravitationale care sunt *Perpetuum mobile autoalimentate de speta a patra*.

Calcule realizate de dl Prof universitar Pricop Andrei (calcule au fost realizate in anul 2010),

Citez calculele: 
 “… Se observa ca valoarea energiei produsa este foarte apropiata de cea a energiei consumata. 
Asadar lucrul mecanic (energia) produsa va fi E=F*d=0.0785*983990 => E=77243J=77.24KJ

Ridicarea celor 2 greutati nu se face insa pe o inaltime de 8 metrii- verical in sus (se observa din schita 1 ca ridicarea incepe atunci cand chesonul face un unghi de 22.5grade cu verticala, masurat in sens orar) din calcule obtinandu-se o inaltime intre 8m si 7,69m aproximativ 7.88m .
 
Pag 11

Energia necesara in acest caz pentru urcarea celor 2 tone va fi: Ec=1000*9.8*7.88=77.22KJ Din cauza erorilor de aproximare si a zecimalelor considerate s-a ajuns la acesta mica diferenta, insa cu un calcul exact, lucrul mecanic efectuat pentru a ridica greutatile, si lucru mecanic produs de forta din ax vor avea aceeasi valoare.”

RASPUNSUL INVENTATORULUI: 
calculele dvs sunt ERONATE, deoarece sunt NEADECVATE inventiei. Bilantul energetic realizat de dvs nu a tinut cont de teoria inventiei mileniului 3, si implicit nici de cele doua faze de calcul conf. inventie.

Citez din lucrarile care sustine inventia mileniului 3:  
“… Dvs nu acceptati sistemul deschis semihibrid al inventiei realizat de grupurile cu forte neconservative*/Q si din aceasta cauza calculele dvs sunt INFANTILE neadecvate inventiei deoarece: aveti gandirea mecanicista, blocata in legile lui Newton.

Un om de stiinta adevarat isi stabileste, o strategie pentru a analiza o descoperire in domeniul lui de activitate. Prima data invata ceea ce nu cunoaste,  abia dupa ce a inteles informatia de fond, poate face o corelatie intre ceea ce stia si noutatea descoperita …”


Citez partial din comentarii si calcule realizate de dl ing Marius Vasile Ingeaua

Calcule au fost realizate in luna Mai, 2012:
“ … Pe site-ul inventatorului este prezentata o inventie care ar trebui sa genereze mai multa energie decat consuma ceea ce l-ar face perpetuum mobile. In paginile urmatoare este prezentata demonstratia matematica si fizica prin care se demonstreaza ca acest sistem consuma exact aceeasi energie cat consuma … “

“Energia consumata
Pentru ridicarea unei greutati se consuma o energie egala cu:
E = m_ g _ h, unde “E” este energia consumata pentru ridicarea masei “m” la inaltimea “h” in
campul gravitational “g”. “E” este energia potentiala a masei “m” la inaltimea “h”.


In inventie se specifica faptul ca fiecare tub are in interior doua greutati, fiecare cu masa egala cu “m” amplasate la o distanta egala cu “r” una fata de alta, astfel ridicarea se face pe jumatate din diametrul “turbinei”. In inventie se specifica faptul ca greutatile sunt ridicate in momentul in care fiecare dintre tuburi ajunge in pozitie verticala, deci h = r , unde “r” este raza “turbinei”, astfel ecuatia devine: 
E = 2_m_ g _ r   
Energia consumata pentru ridicarea greutatilor in cele 8 tuburi este egala cu:
E = 8_ E = 8_ 2_m_ g _ r =16_m_ g _ r 8”

Pag 12

RASPUNSUL INVENTATORULUI: 
calculele dvs sunt ERONATE, deoarece sunt NEADECVATE inventiei. Bilantul energetic realizat de dvs nu a tinut cont de teoria inventiei mileniului 3, si implicit nici de cele doua faze de calcul conf. inventie.

Calculele adecvate inventiei se poate accesa pe link:
http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html 

Inventia mileniului 3 are doua parti:

Prima parte cuprinde teoria celor 5 legitati noi in fizica, care certifica noutatile tehnice din descrierea inventiilor gravitationale, care are acelasi principiu de functionare si folosesc in timpul functionarii grupuri cu parghii de ordin zero.

Exemplu nr. 1 pentru certificare a legii priviind grupurile cu parghii de ordin zero:

Legea clasica a parghiilor cuprinde parghii de ordin 1,2 si 3. Deci nu are parghie de ordin zero.

Dar in realitate aceste grupuri cu parghii de ordin zero au fost utilizate practic inaintea erei noastre. 

Citez un fragment din Legea excentricitatii permanente:

“… Modelul de functionare a turbinelor gravitationale este si roata de apa care dateaza de ~4000 de ani inaintea erei noastre fiindca functioneaza cu grupuri de parghii de ordin zero.

Sau oricare turbina hidraulica din era noastra care foloseste pentru functionare grupuri cu parghii de ordin zero”

Asadar grupurile cu parghii de ordin zero au fost si sunt folosite si azi de turbinele hidraulice.

Pag 13

 Si din anul 1993 trebuia sa fie folosite si la turbinele gravitationale inventate de un Neica Nimeni cu voia şi puterea lui Dumnezeu (Ioan Sabau fara licenta in domeniu).

Au trecut 28 de ani si cele 5 legitati noi in fizica nu sunt publicate si nici inventiile nu se breveteaza, dar se resping cu Hotarari mincinoase, gresite din nestiinta sau intentionat, oare de ce?
 Si pana cand?

Exemplu nr. 2 pentru  certificare a legii *Lucru mecanic multiplu*:

Legea clasica a *Lucrului mecanic*, era pentru un singur corp (greutate); inventia foloseste pentru functionare 8 corpuri deodata (8 greutati) si acelasi Neica Nimeni face cu ajutorul lui Dumnezeu si *Legea Lucrului mecanic multiplu.

Exemplu nr. 3 pentru  a certifica *Legea excentricitaţii permanente*
Legea clasica, *Legile lui Kepler* pentru excentricitatea din afara cercului la elipse (…), acelasi Neica Nimeni face cu ajutorul lui Dumnezeu si *Legea excentricitaţii permanente* intr-un cerc, etc.

*Legea excentricitaţii permanente* este realizata de un grup cu forte Q1, Q2, Q3, Q4, Q5 … Q7 (la faza a doua conform inventie), care produce numai in timpul functionari  *Entitatea nr. 3*, care este un punct  imaginar a unui corp adimensional.

Miscarea celor 7 greutati la faza a 2-a a celor 7 greutati (conf. fig. 1) sunt supuse la interactiune mutuala ce depinde numai de distanta dintre ele care se poate reduce formal la miscarea unui singur corp intr-un camp central de forte, acesta din urma fiind un corp imaginar conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2.

Cele 7 forte Q1, Q2, Q3, Q4, Q5 … Q7, transmite lucru mecanic produs in afara sistemului prin intermediul arborelui de la turbina gravitationala, care interactioneaza cu multiplicatorul de turatie si cele doua generatoare

Pag 14

si numai astfel se tine in echilibru structura celor 7 forte Q1, Q2, Q3, Q4, Q5 … Q7 cu multiplicatorul de turatie si cele doua generatoare conf. inventie.

Exemplu nr. 4 pentru  certificare a legii *Perpetuum mobile de speta a 4-a*

Lege clasica nu exista, in consecinta acelasi Neica Nimeni face cu ajutorul lui Dumnezeu si Legea *Perpetuum mobile de speta a 4-a*

Exemplu nr. 5 pentru  certificare a legii
“Teoria Legilor la grupuri cu parghii de ordin zero, cu sisteme deschise, cu forte neconservative*/Q: Q1, Q2, Q3 … Q8”

Lege clasica nu exista, in consecinta acelasi Neica Nimeni face cu ajutorul lui Dumnezeu si “Teoria Legilor la grupuri cu parghii de ordin zero, cu sisteme deschise, cu forte neconservative*/Q: Q1, Q2, Q3 … Q8”.

Atentie! Fortele neconservative*/Q: Q1, Q2, Q3 … Q8, nu are nicio legatura cu fortele neconservative cunoscute: forța de frecare, forțele de contact, forța de tensiune și rezistența la mișcare a aerului, la care nu se poate utiliza energia care se pierde.

La fortele neconservative*/Q: Q1, Q2, Q3 … Q8, se poate utiliza intre 97% si 99% din energia potentiala a celor 8 greutati.

Fortele neconservative*/Q: Q1, Q2, Q3 … Q8 sunt noutate in domeniu prin urmare legea cu titlul “Teoria Legilor la grupuri cu parghii de ordin zero, cu sisteme deschise, cu forte neconservative*/Q: Q1, Q2, Q3 … Q8” era si este necesara.

Se pune intrebarea fireasca, de ce nu se publica de catre Academia Romana cele 5 legi noi in fizica?.

Pag 15

A doua parte a inventiei mileniului 3, cuprinde partea tehnica cu inventia *Turbina gravitational mixta* care este inventia mama, care cuprnde toate turbinelor gravitationale care utilizeaza pentru functionare grupuri cu parghii de ordin zero conform inventie.

A doua parte a inventiei mileniului 3, are 22 de revendicari in care sunt revendicate toate noutatle din cele 5 legi noi in fizica.

In concluzie titlul *Inventia mileniului 3* este necesara pentru a obliga Examinatorii de la OSIM sa analizeze teoria inventiiloe din cele 5 legi noi in fizica

 si descrierile turbinelor gravitationale cu partea a doua de executie stiind ca exista model functional oricare turbina hidraulica care foloseste pentru functionare grupuri cu parghii de ordin zero.

Cu voia şi puterea lui Dumnezeu,
inventatorul turbinelor gravitaţionale.
Ioan Sabău



 

 


 

 




Turbina Gravitationala

 

.