Gravitational energy.Energie Verde

 

Motor gravitational hibrid

 

 

*Motor gravitational hibrid*

 

 

 
A
S
A
M
B
L
A
R
E
D
E
P
L
A
S
A
R
E
 

*Motor gravitational hibrid*

Incep descrierea la *Motorul gravitational hibrid* cu un citat din descrierea inventiei mileniului 3. “Turbinele gravitationale realizate dintr-un tambur are 3 variante: prima varianta cu dimensiuni foarte mari si are cele 8 minilocomotive foarte grele cu energie potentiala foarte, foarte mare; a 2-a varianta este *Motorul gravitational hibrid* cu dimensiuni mici si mijloci care vor inlocui motoarele electrice, inclusiv la parcul AUTO la care va utiliza motoare gravitationale hibride. Si in viitor o sa foloseasca lucru mecanic, direct de la motorul gravitational, proiectat special pentru a se asambla pe orice masina din parcul AUTO, cu orice putere solicita beneficiarul. A 3-a varianta fi-va utilizata pentru fabricarea unei *Turbine gravitationale mixte* care este cu dimensiune mica, se fabrica numai una bucata pentru verificare multiplicarea conf. formula la *Lucru macanic multiplu* Lmm=x(6mgh“.

Motorul hibrid este realizat dintr-un tambur conf. inventie fig. 1/A, 2/A, 2/B. Functionarea motorului gravitational este asemanatoare cu grupul de inventii realizate cu chesoane, doar manipularea punctelor materiale se face diferit si ciclul se desfasoaa intr-o singura faza. Manipularea celor 8 minilocomotive se face pe circumferinta tamburului numai în cadranele 1 şi 4  în sens trigonometric.

Alimentarea cu curent electric a celor 8 minilocomotive egale în greutate se realizează conform procedurilor clasice de la CFR, procedurile vor fi adaptate la invenţie fiindca deplasarea minilocomotivelor se realizeaza in interiorul a 8 tuneluri conform descriere in inventia mama cu titlul *inventia mileniului 3* din care face perte si inventia prezenta cu titlul *motor gravitational hibrid*. In timpul functionarii se respecta sistemul deschis hibrid si se repeta acelasi ciclu continuu in tot timpul functionaii. Un ciclu poate avea: 4 secunde, 30 secunde 1 minut etc. 

Motorul gravitational este realizat dintr-un tambur cu 2 arbori orizontali, amplasat pe doua lagăre, alimentat din exterior de la o sursă cu energie electrica din castigul propriu, chiar din primul ciclu; pentru a deplasa opt minilocomotive pe sine speciale cu proceduri clasice intr-un *Sistem deschis semihibrid* verificat de un sistem de comandă şi control automat în aşa fel încat, la fiecare ciclu care este o parte mică dintr-o rotaţie completă, 8 minilocomotive să fie într-o poziţie periferică extremă pe circumferinta numai în cadranele 1 şi 4 în sens trigonometric, astfel în permanenta, la fiecare ciclu coboara, in acelasi timp pe circumferinta, deodata cu rotirea turbinei 7 minilocomotive (7 forte neconservative*/Q) si numai una minilocomotiva (una forta conservativa) se ridica pe circumferinta în sens invers (in acelasi timp) fata de rotirea tamburului.

Deci la fiecare ciclu (toate ciclurile sunt egale conf. inventie) 7 minilocomotive coboara (7 forte neconservative*/Q) si numai una minilocomotiva (una forta conservativa) se ridica, daca din 7 minilocomotive scadem 2 minilocomotive (pentru pierderi diverse) = 6 minilocomotive gastig gratuit fiindca forta de gravitatie este gratuita. La un RPM avem 16 cicluri (360/22.5 grade = cu 16 cicluri).

Calcule estimative: daca una minilocomotiva are 10 kg, 6 minilocomotive*10 kg = ~ 60 kg; 60 kg*16 cicluri = ~ 960 kg. la un RPM.. Daca folosim mai multe multiplicatoare conf. inventie se poate realiza ~ 2500 RPM. 2500 RPM*960 kg = ~ 2400000 kg. Calcule cu formula L = mgh;  L = 2400000 kg*10*1 m (inaltimea medie a minilocomotivelor in cadere libera) = 24000000J. Lucru mecanic/timp = ~ 24000000J/1s = ~ 24000000W = ~24000 KW = 24 KWh.  

Constanta fizica a ciclului (a 5-a noutate, din descrierea inventiei mileniului 3) include un ciclu complet care cuprinde ambele jumatati din ciclu, care se repeta in tot timpul functionarii. Pentru ridicarea unei minilocomotive o forta conservativa, si in cealalta jumatate din ciclu 7 minilocomotive care sunt 7 forte neconservative*/Q coboara conf. inventie. viteza de deplasare poate sa fie mai mare sau mai mica in raport cu parametrii proiectati si este verificata de sistemul de comanda si control.

A 2-a noutate sunt cele 8 parghii de ordin zero care se produc la fiecare ciclu. Inaintea de pornirea motorului gravitational semihibrid sunt pe circumferinta 8 minilocomotive deci nu exista parghii. Dupa pornirea motorului gravitational semihibrid incepe primul ciclu si apare 7 parghii fara brate scurte care sunt 7 forte neconservative*/Q. tn noutatea a 12-a are numai 7 brate lungi pe circumferinta ale celor 7 minilocomotive numai in cadranul 1 si 4 in sens trigonometric. 

Cele 7 parghii fara brate scurte coboara toate deodata realizand lucru mecanic multiplu, alta noutate, detalii in descrierea inventiei mileniului 3. Alta noutate *Entitatea excentricitati permanente* detalii in inventia mileniului 3.

*Entitatea excentricitati permanente* este un punct material purtator de masa (7 minilocomotive) care este localizat in cadranul 1 in sens trigonometric si transfera forta potentiala a celor 7 minilocomotive de pe circumferinta la arborele motorului gravitational fiindca in cadranele 2 si 3 nu sunt forte rezistente, arborele transmite (in afara sistemului deschis) lucru mecanic gratuit (conservativ) la multiplicatoare si la cele 2 generatoare pentru a produce energie electrica gratuita.

Motorul gravitational semihibrid face parte dintr-un grup de turbine care folosesc in timpul functionari parghii fara brate scurte, si inventatorul le numeste *perpetum mobile de speta patra* fiindca toate produc energie electrica folosind pentru functionare forta de gravitatie, energia potentiala a raurilor, energia potentiala a vantului etc, toate fiind gratuite si din aceasta cauza sunt model de functionare si pentru  *Motor gravitational hibrid* fiindca toate folosesc pentru functionare *Parghii de ordin zero*.

Exemplu *roata hidraulica* utilizeaza energia raurilor pentru a produce direct lucru mecanic exploatand energia potentiala a apei. in acest scop se folosesc roti pe care sunt montate cupe, iar aductiunea apei se face in partea de sus a rotii, in cadranul 1 in sens trigonometric, apa umpland cupele roteste roata, deoarece nu are in cadranul 2 si 3 in sens trigonometric; un moment al fortei de sens contrar, reactiune si nici echilibru dinamic.

In acest caz caderea corespunde diferentei de nivel intre punctele in care apa este admisa in cupe, respectiv evacuata si este cu atat mai mare cu cat diametrul rotii este mai mare.

Din aceasta cauza echilibrul dinamic (la rotile hidraulice) se realizeaza, in afara sistemului deschis cu generatoar care produce energia electrica. Deci toate turbinele: gravitationale, hidraulice, eoliene etc., folosesc in timpul functionarii *Parghii de ordin zero*.

Daca Lucru mecanic/timp = 400000J/1s = 400000W = 400 KW = 0.4  KWh  = ~ 0,4 MWh. Citez din inventia mileniului 3 de la pag. nr. 10. A 11 - a noutate este diametrul roatii dintate (cu dantura speciala conf. proiect) asamblata pe arboreale turbinei gravitationale care este de 10 ori mai mare decat diametrul celor 2 pinioane pe care le foloseste ca punct de sprijin prin care castiga cel putin 99% din energia potentiala necesara functionarii celor doua multiplicatoare (identice asamblate monobloc) conform descrierii inventiei mileniului 3, Castigul de 99% fi-va dovedit la probele preliminare in vedera omologari turbinelor fabricate din 8 chesoane sudate intre ele sau dintr-un tambur conf. descrieri inventilor mileniului 3.

Conform inventie diametrul roatii dintate asamblata pe arboreale turbinei este de 10 ori mai mare decat diametrul celor 2 pinioane. Razele celor 2 roti dintate realizeaza la cele 2 pinioane, alte 2 parghii fara brat scurt, care sunt 2 forte potentiale (conservative) cu castig de energie. Energia castigata de cele 2 multiplicatoare este dovedita la probele preliminare in vedera omologari turbinelor fabricate din 8 chesoane sudate intre ele sau dintr-un tambur conform descrieri inventilor mileniului 3.

Daca Lucru mecanic/timp = 400000J/1s = 400000W = 400 KW = 0.4  KWh  = ~ 0,4 MWh. Cele 2 pinioane a celor 2 multiplicatoare identice realizeaza 20 + 200 = 220 RPM si rezulta:  0,4 KWh*220 RPM = ~ 88 MWh. Confom inventie se cupleaza si cele 6 multiplicatoare care poate realiza ~ 1000 + 1000 = 2000 RPM si rezulta: 0.4 MWh*2000 RPM = ~ 800 MWh + 88 MWh = ~ 900 MWh. Calculele sunt estimative, deci nu conteaza daca sunt cu greseli. Inventatorul nu este specialist in domeniu si face greseli care nu afecteaza castigul foarte, foarte, foarte mare de lucru mecanic gratuit.

Castigul de energie electrica gratuit la o singura centrala cu turbine gravitationale, conf. fig. 6 (din descriera inventiei mileniului 3), avem 10 hale industriale. Dacă în fiecare hală avem 20 turbine, la 10 hale sunt 200 turbine gravitaţionale, si rezultă: conf. calculelor de mai sus ~ 900 MWh*200 turbine = ~ 180000 MWh. O centrala electrica gravitationala conf. fig. 6 are nevoie de ~ 300 mp.

Turbinele hidraulice sunt modelul de functionare a turbinelor gravbitationale (fabricate din 8 chesoane sudate intre ele sau dintr-un tambur) Noutatea 13-a si 14-a modifica in viitor si regulamentul OSIM. 

“Revendic si noutatea a 14-a (de la pag. 26) *perpetum mobile de speta patra* care include toate *Turbinele gravitationale fabricate din 8 chesoane sudate intre ele sau dintr-un tambur* precum si toate turbinele hidraulice, si toate turbinele eoliene etc. fiindca toate folosesc pentru functionare parghii de ordin zero, care pot avea una sau mai multe energii potentiale pe circumferinta in cadranele 1 si 4 in sens trigonometric, care nu au forte rezistente in cadranele 2 si 3 in sens trigonometric si din aceasta cauza toate energiile potentiale impreuna se transforma intr-un  punct material purtator de masa care transfera (muta) energia potentiala de pe circumferinta turbinei, la arbotele turbinei care prin rotire transmite lucru mecanic gratuit in afara sistemului la mai multe multiplicatoare si la 2 generatiare care produc energie electrica gratuita fiindca forta de gravitatie este gratuita”.

Citez cateva avantaje ale inventiei mileniului 3. Turbinele gravitationale inlocuieste toate turbinele: eoliene, hidraulice, centrale electrice, centrale termoelectrice, centrale nuclearo-electrice.

 Turbinele gravitationale conf. inventie are reteaua proprie de distributie in zona in care se asambleaza: case, vile, spitale, firme, sate, orase, pe munte, pe apa, sub pamant, oriunde in desert sau pe orice planeta din univers, daca are campul gravitational aproapiat TEREI fiindca se fabrica in firme speciale, se transporta, si se asambleaza oriunde este nevoie.

Turbinele gravitationale ne ajuta si la dezastre naturale, sau furtuni solare sau furtuni electromagnetice (care distrug sistemele informationale) si fac imposibil de furnizat energia electrica cu procedeul clasic. 

Datorita turbinelor gravitationale, fiindca energia electrica este gratuita incepe era robotilor la toate nivelele, extinzandu-se intr-un ritm accelerat tehnologia din domeniu.

Ioan Sabău, pensionar.

2 revendicari:

1 – Metoda de utilizare a forţei de gravitaţie pentru a produce energie mecanica folosită la producerea energiei electrice, este caracterizat prin aceea că: prima data se realizaza un *motor gravitaţional semihibrid* fabricat dintr-un tambur cu 2 arbori conform fig. 1/A, 2/A, 2/B, amplasat pe doua lagăre, alimentat din exterior de la o sursă de energie electrica proprie, pentru a deplasa la fiecare ciclu numai una minilocomotiva (o forta conservativa) in sens invers fata de rotirea tamburului, pe sine speciale cu proceduri clasice comandate de un sistem de comandă şi control automat în aşa fel încat, la fiecare ciclu care este o parte mică dintr-o rotaţie completă, 7 minilocomotive sa stationeze pe tamburul care se roteste impreuna cu minilocomotivele care sunt într-o poziţie periferică extremă în permanenţă numai în cadranele 1 şi 4 în sens trigonometric, astfel în permanenţă, la fiecare ciclu, dintre cele opt minilocomotive numai una minilocomotiva se ridică pe circumferinţă în sens invers faţă de rotirea tamburului, cele 7 minilocomotive care se rotesc odata cu tamburul sunt 7 parghii de ordin zero, 7 forte neconservative*/Q (noutatea a 12 – a, descrisa in descrierea inventiei mileniului 3)  care produce *entitatea excentricitatii permanente* care este localizata in cadranul 1 in sens trigonometric, care muta (transfera) toata energia potentiala a celor 7 minilocomotive de pe circumferinta la arborele tamburului, care rotindu-se produce lucru mecanic gratuit pe care-l transmite in afara sistemului deschis semihibrid la mai multe multiplicatoare si la 2 generatoare care produce energie electrica; motorul gravitational hibrid are tot timpul o funţionare ciclică (un ciclu are o singura faza realizata intr-un minut), conf. invenţie, tamburul are: diametru,  lungime şi formă geometrică variabilă în raport cu puterea instalată în MW si este echipat cu:  2 lagăre, mai multe multiplicatoare de turaţie si 2 generatoare care produce energie electrica gratuita fiindca forta gravitationala este gratuita.  

         2 – Metoda de utilizare a forţei de gravitaţie pentru producerea energiei mecanice folosită la producerea energiei electrice, este caracterizat prin aceea că conform partial revendicării 1, motorul gravitational hibrid conform varianta fig, 2/A, are in tot timpul functionarii acelasi ciclu, cu o singura faza, in care se ridica una minilocomotiva (o forta conservativa) in sens invers fata de rotirea tamburului, pe sine speciale cu proceduri clasice comandate de un sistem de comandă şi control automat, si in acelasi timp, in aceeasi faza, coboara 7 minilocomotive care stationeaza pe ciecumferinta tamburului in tot timpul functionarii numai in cadranul 1 si 4 in sens trigonometric; daca pentru pierderi diverse se scad 2 minilocomotive avem un castig de ~ 6 minilocomotive; dar avem la fiecare ciclu, 7 minilocomotive care sunt 7 forte neconservative*/Q fiindca nu are forte rezietente in cadranele 2 si 3 in sens trigonometric, aceste 7 forte neconservative*/Q, (noutatea a 12 – a) sunt un punct material purtator de masa (de la 7 minilocomotive), localizat in cadranul 1 in sens trigonometric, care transfera toata forta potentiala de la cele 7 minilocomotive la arborele motorului gravitational hibrid care rotindu-se produce lucru mecanic gratuit conservativ pe care-l transmite in afara sistemului deschis la mai multe multiplicatoare de turatie si la 2 generatoare care produc energie electrica gratuita fiindca forta de gravitatie este gratuita.

Calcule si teoria care dovedeste castigul de energie electrica gratuita sunt scrise si la paginile nr. 8, 9, 10, 11, 12 si 13 la CBI a2019-00267/ 25.04.2019, cu titlul: „Invenţia mileniului 3” 

 


 

 
Turbina Gravitationala

 

.