Gravitational energy.Energie Verde

.....
............................................

Turbină Gravitaţională .Academie

ANALIZA ACADEMIEI DIN ROMANIA


(Privind inventia mileniului 3

Atentie! 4 legitati noi in fizica marginalizate de Academia Romana, lucrarile se poate accesa pe link; 
http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html  
    
 Art. 6. (1) Academia Română are ca principale misiuni și obiective.
Citez cateva din misiuni și obiective:
“… 2. recunoașterea, promovarea și susținerea excelenței în cercetarea științifică (…)
3. consacrarea personalităților reprezentative din domeniul științelor (…)
7. organizarea, desfășurarea și evaluarea activității de cercetaredezvoltare, cu toate componentele sale;
8. stimularea și promovarea, în știință și cultură, a creațiilor de mare valoare, prin instituirea unor sisteme competitive de susținere a activității și prin acordarea de premii;
9. decernarea de distincții pentru realizări deosebite în domeniul științei și culturii, literelor și artelor;
11. organizarea de manifestări științifice (…)
16. promovarea științei și culturii românești pe plan internațional (…)
21. promovarea societății cunoașterii bazate pe știință, tehnologie și protejarea mediului; “

Citez din plangerea penala nr. 337/VIII-I/2019. Operator date nr. 4472/11.04.2019
“… Daca se implementa inventia in 1993 n-ar mai fi fost crize economice pe planeta noastra (Terra).

Din anul 1993 pana in anul 2019 (26 de ani) am sperat sa inteleaga conducerea Academiei Romane si conducerea OSIM ca inventia mileniului 3 nu trebuie examinata de incompetenti sau de personae care vrea sa fure inventia fiindca nu se poate fura.

Stimate domnule Acad Gled Dragan, presedintele sectiei de stinte tehnice, popularizati lucrarea perpetuum mobile de speta a patra, sustinuta de 4 legitati noi in fizica, si conform linkuri:
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/Perpetuum%20mobile.html 
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/Motor%20gravitational%20ISF.html
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html  
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/pirghie%20.0..html  
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/lucru%20mecanic%20multiplu.html  
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/legile%20excentricitatii%20permanente.html  
Pag 1

             ACADEMIA ROMANA a raspuns oficial numai de 3 ori, prima  scrisoare este semnata de Dr. Doru Delion, scrisoarea originala este data complet mai jos. Din anul 2002 pana in anul 2019 inventatorul a primit e-mailuri (fara argumente) din care citez fragmente, inclusiv scrisoarea mentionata mai sus.

Citez din legitatile noi in fizica, 3 citate, pentru domnii academiceni, pentru specialistii din domeniu si pentru papagali licentiati.

“… Inventia este realizata de un grup cu 8 chesoane, cu 16 greutati: 8 greutati pe circumferinta si 8 greutati in centrul turbinei, care inainte de deblocare are 8 forte conservative = 8 parghii fara brate scurte, care in timpul functionarii se transforma in 8 forte neconservative, care rotesc arborele turbinei producand lucru mecanic gratuit si energie electrica gratuita.

Cele afirmate mai sus sunt dovedite cu teorie si calcule in legitatile noi, care sustine inventia.

Grupul de forte neconservative nu au: un moment al fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic, si sunt diametral opuse fortelor conservative. Exploatarea grupurilor cu forte neconservative se realizeaza cu un sistem deschis, cu parghii fara brate scurte, care interactioneaza cu *exteriorul* prin arborele turbinei si transmite miscarea de rotatie pe alt drum in exteriorul sistemului la generatoare. …”

 “… Turbinele gravitationale inainte de deblocare pentru functionare are structura metalica a celor opt chesoane conservativa si greutatile de pe circumferinta cu energie potentiala. 

Dupa deblocare in timpul functionarii prin manipularea celor 16 greutati egale conf. inventie, cele 8 chesoane prin rotire isi schimba caracterul, intr-un caracter distinctiv si devin 8 parghii fara brate scurte, iar cele 8 greutati de pe circumferinta sunt 8 forte neconservative care rotesc turbina gravitatonala.

In tot timpul functionarii campul gravitational al pamantului conservativ (din afara sistemului de parghii neconservativ) atrage cele 8 greutati de pe circumferinta (8 forte neconservative) care produce lucru mecanic gratuit (conservativ) la arborele turbinei gravitationale care interactioneaza cu exteriorul prin multiplicator si cel putin 2 generatoare (utilizand alt drum in exteriorul sistemului).

Pag 2

Numai in acest mod prin interactiunile lor reciproce ajunge in echilibru structura neconservativa (a celor 8 parghii fara brate scurte) cu structura fortelor conservative si pentru prima data in era noastra se realizeaza implementarea grupurilor cu forte neconservative intr-un sistem conservativ cu castig gratuit de lucru mecanic la arborele turbinei gravitationale, cele afirmate mai sus sunt dovedite cu teorie si calcule in 4 legitati noi, marginalizate de Academia Romana”. Conf. linkuri scrise la prima pagina.

“… Grupurille cu forte neconservative contolate 99.99%, nu sunt compatibile cu: 
Legile lui Newton, a doua Lege a Termodinamicii (legea entropiei) si cu Legea conservarii energiei.

Inventia nu incalca Legea conservarii energiei deoarece: 
numai in cazul in care caracteristicile miscarii mecanice a unui sistem sunt determinate doar de prezenta unor forte conservative, energia mecanica totala este o constanta a miscarii. E = T + V = constant. (E este energia mecanica totală, T este energia cinetica si V este energia potentiala).

Deci,  Legea conservarii energiei mecanice se respecta numai in cazul sistemelor conservative care folosesc forte conservative.

Cand caracteristicile miscarii sunt determinate de alte tipuri de forte, se vorbeste despre legea conservarii energiei numai in sens general.     

Inventia mileniului 3  in timpul functionarii foloseste numai si numai grupuri cu forte neconservative.
  
Formula lucrului mecanic (L=mgh) nu include si varianta in care greutatea aflata in camp gravitational este franata (sau tinuta fortat pe drumul parcurs) si de alte forte (multiplicator, generatoare etc). Numai din aceasta cauza calculele se realizeaza cu greutati in cadere libera si cu inaltime medie.


            Citez un fragment primit prin mail de la Academia Romana trimis de preşedintele Academiei Romane academician Ionel Haiduc:

            ”Orice descoperire stiintifica se valideaza prin publicare intr-o revista stiintifica de specialitate, prin care comunitatea stiintifica adopta noile idei. O inventie este acceptata numai daca se bazeaza  pe or teorii stiintificie recunoscute de comunitatea specialistilor.  Teoria Dvstra , a "lucrului mecanic multiplu" nu poate fi scutita de aceasta procedura. Va sfatuiesc sa va adresati universitatilor tehnice, care au catedre specializate, ca sa vedeti raspunsul lor.”
  
Pag 3

            Raspunsul inventatorului:

Inventatorul s-a adresat si in anul 2002 celui mai inalt for stiintific (organ de stat) din Romania, unde se presupune ca sunt cele mai bune cadre de la universitatile tehnice, cei mai buni specialisti din Romania.  


           Daca nu sunt cei mai buni nu au ce cauta la Academia Romina.

            Deci, inventatorului i-s-a publicat lucrarea stiintifica  ”Lucru mecanic multiplu” in:

           1 – Buletinul Oficial de Propietate Industrială in anul 2003

            2 – brosuri editie 2002, 2004, 2006 si 2008, toate au fost trimise, anexate, la petitiile adresate institutiilor statului din anul 2004 pana in 14.12.2008.

            3 – Descrierea şi desenele au fost puse la dispoziţia publicului la sediul OSIM din 31.12.2003.
             Lucru mecanic multiplu a fost înregistrat la OSIM cu Nr. 01384 din 19.12.2001.  

             Am inregistrat lucrarea stiintifica la OSIM numai ptr a avea PATERNITATEA lucrarii desi stiam faptul ca lucrarile stiintifice nu se breveteaza. Inregistrarea lucrarilor stiintifice era necesara pentru a proteja, in viitor de furt, structura de rezistenta a inventiei, 4 legitati noi in Fizica, lincuri postate mai sus.

            Raspunsul oficial de la Academia Romana trebuie sa fie, strict, numai la: Lucru mecanic multiplu,
Legea excentricitatii permanente si Legea celor 8 parghii de ordin zero.

             Sintagma *parghii de ordin zero*este corecta fiindca:

             Fiecare parghie din cele 8 parghii fara brate scurte, in timpul functionarii, este autonoma si are la toate cele 8 parghii punctul de sprijin pe raza verticala, a arborelui, in centrul ipotetic al turbinei.

              Turbina gravitationala este realizata de un grup cu 8 chesoane, cu 16 greutati: 8 greutati pe circumferinta si 8 greutati in centrul turbinei, care inainte de deblocare are 8 forte conservative = 8 parghii fara brate scurte = cu 8 parghii de ordin zero, care in timpul functionarii se transforma in 8 forte neconservative cu punctul de sprijin pe raza verticala, a arborelui, in centrul ipotetic al turbinei.

Arborele turbinei sustine turbina gravitationala care in timpul functionarii se roteste continuu, fiindca are forta rezistenta nesemnificativa.

Pag 4

Cele 8 parghii fara brate scurte sunt in timpul functionarii 8 forte neconservative,
care are punctual de sprijin in centrul ipotetic al turbinei gravitationale,
care este sustinuta de 2 arbori,
care se rotesc deodata cu turbina, in interiorul a doua semilagare cu rulmenti conform inventie.

Pentru a intelege manipularea celor 16 greutati in cele 8 chesoane se vizualizeaza link:

http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/virtual%20ansamblu.html 

simularea video arata numai manipularea celor 16 greutati la fiecare ciclu, la faza  a 2-a, unde coboara 7 greutati si in aceeasi perioada de timp se ridica cele doua greutati aproape vertical, conf. inventie.

Si in acest caz avem: 7 greutati in centrul turbinei, 7 greutati pe circumferinta care coboara si doua greutati care se ridica in aceeasi perioada de timp aproape vertical conf. simulare video.

Simularea video nu arata manipularea celor 16 greutati la fiecare ciclu si la prima faza, unde avem: 8 greutati in centrul turbinei si 8 greutati pe circumferinta care coboara conf. inventie si fig. N/2.

Numai in acest mod in timpul functionarii, la ambele faze, se produce un dezechilibru total, fiindca greutatile sunt numai in cadranele 1 si 4 in sens trigonometric si nu are: un moment al fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic, si sunt diametral opuse fortelor conservative.

Pentru prima data in era noastra se produce un dezechilibru total,
numai in cadranele 1 si 4 si greutatile din cadranele 1 si 4 in sens trigonometric produce lucru mecanic gratuit si energie electrica gratuita;

fiindca echilibrul dinamic este realizat in afara sistemului deschis prin cuplarea arborelui de la turbina gravitationala la multiplicatorul de turatie si la cel putin 2 generatoare, conf. inventie.

Pag 5/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

/...........................................................................................................................................................................................................

      Pag 6


                             Pana in prezent nu am primit raspuns oficial la lucrarea stiintifica ”Lucru mecanic multiplu”, adecvat inventiei.
           
             Raspunsul de la Academia Romana, prin Dr. Doru Delion, este un raspuns pueril (inselator).
             In scrisoare se analiza un *GENERATOR* care nu are nimic comum cu inventia sau cu lucrarea stiintifica ”lucru mecanic multiplu”. Din anul 2002 pana in anul 2019 inventatorul a primit e-mailuri.
Pentru calcule estimative subevaluate inventatoul a folosit si parametrii: una greutate m=8000kg (8000kg*8buc=~64000kg) si h=10.5m. constructia metalica plus greutati si mecanisme = ~300000kg.

Faptul că după circa 10 luni de analiză dr. Doru Delion a redactat un răspuns înşelător, dovedeşte: complicitate cu OSIM, neglijenţă sau incompetenţă.

Dimensiunile turbinei gravitationale are diametrul ~14 metri conform fig. 1 si este amplasata pe fundatia continua circulara cu radier conf. fig. 6, si asamblata in locasul prevazut pentru turbine in fundatie conform fig. 2.

Astfel inaltimea turbinei de la sol are circa 7m. figurile mentionate mai sus se pot accesa pe link:  http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/imagini.html  

Oricine vrea sa verifice teoria, calculele si afirmatiile inventatorului, o poate face analizand linkurile postatein acesta lucrare.  

Din raspunsul inventatorului rezulta faptul ca analiza Domnului Doru Delion este ERONATA si nu are nimic comun cu inventia mileniului 3.

Din anul 2002 pana in anul 2019 inventatorul a solicitat continuu la Academia Romana atestarea, infirmarea sau publicarea de catre Academie a celor 4 legitati noi. Autorul a incercat sa publice lucrarile mentionate, si in reviste stiintifice de specialitate inclusiv la  EUROQUALROM, Redactor şef, Prof. dr. ing. Ioan C. BACIVAROV la Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti.  Inventatorul nu a primit niciun raspuns.

Al doilea raspuns OFICIAL al Academiei Romane, dupa circa 10 ani (trimis in 23.01.2012, este […], fiindca citeaza raspunsul domnului acad. Ionel Haiduc, care nu are nimic comun cu cele 4 legitati noi in fizica.  

Pag 7

 

/


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

/...................................................................................................................................................................................................................

                   

 

/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

/.............................................................................................................................................................................................................................

                

                  Am postat mai sus scrisoarea si de la *Filiala Timişoara a Academiei Romane*.

 

          Solicitarea inventatorului la filiala din Timsoara era pentru a face o dezbaterea publica, cel putin locala a celor 4 legitati noi in fizica. Si am primit un raspuns infantil, fara argumente.

                La *Filiala Timişoara a Academiei Romane* in prezenta Acad. Toma Dordea si 2 specialisti din domeniu, a fost analizat verbal, si cu alte detalii, cele 3 fragmete postate la inceputul lucrarii, din care rezulta cum se realizeaza lucru mecanic gratuit si energie electrica aproape gratuita conf. inventie.

            Dupa ~3 ore de discutii in care am explicat si cele 4 legitati noi in Fizica, am explicat si calculele realizate cu formula  L=mgh (…) la fiecare subiect au raspuns pe langa subiect, neadecvat inventiei (… ).

Am inceput sa explic de ce Legea conservarii energiei nu este compatibila cu inventia (…) dupa ~5 minute a plecat Acad. Toma Dordea, dupa alte  ~3 minute sa ridicat unul dintre specialisti, moment in care m-am ridicat si eu. Si am spus: astept un raspuns, in scris, oficial prin posta.
Am salutat si am plecat, dezamagit de (…). 

Dupa oarece timp, am dat cateva telefoane (…) 
Si dupa aproximativ 2 luni am primit si raspunsul postat mai sus.

Citez din petitie si brosuri editie: 2002, 2004, 2006 si 2008: 

   ”… Guvernul Romaniei si Academia Romana sustin HOTARARILE OSIM. 

   Daca nu le-ar sustine, Guvernul ar face ancheta la OSIM, si Academia Romana ar examina: ”Lucru mecanic multiplu”, legea excentricitatii permanente si legea parghiei de ordin 0.

  Guvernul nu se implica intentionat. Totusi OSIM si Academia Romana trebuie sa dovedeasca ce afirma…“
     Din anul 1993 pana in anul 2019, am constatat continuu si inca continua o sabotare infantila, (dar eficenta) prin hotararile OSIM si raspunsurile de la ACADEMIA ROMANA.

 Pag 10

Cateva din avantajele inventiei mileniului 3, realizate cu turbine gravitationale
Citez un fragment din teoria inventiilor gravitationale:
“… La fortele neconservative cunoscute pana acum nu se poate controla si utiliza energia entropiei.
Conform inventiei mileniului 3 se poate creste, scadea, echilibra si controla entropia 99.99%, numai in acest mod se poate realiza, pentru prima data in era noastra, cu 8 parghii fara brate scurte lucru mecanic gratuit, energia electrica gratuita, care se poate transforma in energie termica gratuita”

– Inventia mileniului 3 foloseste 8 parghii fara brate scurte care in timpul functionarii produce, fara poluare: lucru mecanic gratuit, energie electrica gratuita, energie termica gratuita si reduce poluarea pe *TERRA* cu ~25%, conf. link: 
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html   

– Inventia mileniului 3, daca se implementeaza la nivel mondial, parcul AUTO va utiliza masini electrice. Si in viitor o sa foloseasca lucru mecanic gratuit, direct de la motorul gravitational, proiectat special pentru a se asambla pe orice masina din parcul AUTO, cu orice putere solicita beneficiarul,
conf. link:
 http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/Motor%20gravitational%20ISF.html  

– Inventia mileniului 3, fiindca produce energie termica gratuita, elimina poluarea aerului pentru ca nu se arde: lemn, carbune, pacura, rumegus, benzina, petrol, motorina, gaz metan, gaz de sonda etc.
–  Inventia este o punte de legatura intre fortele conservative si grupurile cu forte neconservative, conform si link:
 http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/pirghie%20.0..html   

– turbinele gravitationale daca se implementeaza, la nivel mondial, rezolva o perioada incalzirea globala, si prin: sere, irigatii, baraje de verdeata si opreste estinderea desertului prin realizarea unor oaze de verdeata cu apa extrasa de la adancimi foarte mari, fiindca lucru mecanic este gratuit.

– turbinele rezolva si apa potabila prin desalinizare, fiindca foloseste lucru mecanic este gratuit.

Pag 11

– turbinele gravitationale ne ajuta si la dezastre naturale, sau furtuni solare sau furtuni electromagnetice (care distrug sistemele informationale) si fac imposibil de furnizat energia electrica cu procedeul clasic.

– turbinele gravitationale inlocuieste toate turbinele: eoliene, hidraulice, centrale electrice, centrale termoelectrice, centrale nuclearo-electrice etc, conf. link: 
 http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/structura%20de%20rezistenta.html  

– turbinele gravitationale conf. inventie are reteaua proprie de distributie in zona in care se asambleaza: case, vile, spitale, firme, sate, orase, pe munte, pe apa, sub apa, sub pamant, oriunde in desert etc., fiindca se fabrica in firme speciale, se transporta, si se asambleaza oriunde este nevoie.

– la turbinele gravitationale proiectarea incepe de la generatorul electric disponibil (de la toate tipurile de turbine care fi-vor inlocuite cu turbina gravitationala), continua cu multiplicatorul de turatie si se termina cu proiectarea turbinei gravitationale.

– datorita turbinelor gravitationale, fiindca energia electrica este gratuita (conf. inventie) incepe era robotilor la toate nivelele, extinzandu-se intr-un ritm accelerat tehnologia din domeniu.

Zonele de influenta […] fi-vor aceleasi cu modificari nesemnificative.

 Valoarea inventiei este inestimabila si nu afecteaza ordinea internationala a LUMII, deoarece in permanenta exista schimbari necesare pentru o stabilitate acceptabila, pentru majoritatea statelor.
Numai daca se aplica, link:
http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/structura%20de%20rezistenta.html 

Turbina gravitationala este o constructie metalica foarte, foarte simpla din 8 chesoane, foarte usor de realizat. Si in interiorul  celor 8 chesoane se manipuleaza 16 greutati egale cu mecanisme clasice conf. inventie si link:
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/Motor%20gravitational%20ISF.html  

Pag 12 

Din simularea video rezulta, foarte clar, dezechilibrul total realizat de greutatile din cadranele 1 si 4 in sens trigonometric, care produce lucru mecanic gratuit, si energie electrica gratuita, fiindca echilibrul dinamic este realizat in afara sistemului deschis prin cuplarea arborelui de la turbina gravitationala la multiplicatorul de turatie si la cel putin 2 generatoare, conf. inventie.

 

 

Cu voia şi puterea lui Dumnezeu,
inventatorul turbinelor gravitaţionale.
Ioan Sabău

  


 

Turbina Gravitationala

.