Gravitational energy.Energie Verde

căutare personalizată

Turbină Gravitaţională .Academie

ANALIZA ACADEMIEI DIN ROMANIA


Figurile aferente inventiei se pot accesa pe site;  http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/imagini.html
 
             ACADEMIA ROMANA a raspuns oficial numai de 3 ori, prima  scrisoare este semnata de Dr. Doru Delion, scrisoarea originala este data complet mai jos. Din anul 2002 pana in prezent 11.11.2018 inventatorul a primit e-mailuri din care citez cateva fragmente, inclusiv scrisoarea mentionata mai sus.

Citez din legitatile noi in fizica, 3 citate, pentru domnii academiceni, pentru specialistii din domeniu si pentru papagali licentiati.

“… Inventia este realizata de un grup cu 8 chesoane, cu 16 greutati: 8 greutati pe circumferinta si 8 greutati in centrul turbinei, care inainte de deblocare are 8 forte conservative = 8 parghii fara brat scurt, care in timpul functionarii se transforma in 8 forte neconservative, care rotesc arborele turbinei producand lucru mecanic gratuit si energie electrica aproape gratuita. Cele afirmate mai sus sunt dovedite cu teorie si calcule in legitatile noi, in fizica, care sustine inventia mileniului 3.

Grupul de forte neconservative nu au: un moment al fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic, si sunt diametral opuse fortelor conservative. Exploatarea grupurilor cu forte neconservative se realizeaza cu un sistem deschis, cu parghii fara brat scurt, care interactioneaza cu *exteriorul* prin arborele turbinei si transmite miscarea de rotatie pe alt drum in exteriorul sistemului la generatoare. …”

 “… Turbinele gravitationale inainte de deblocare pentru functionare are structura metalica a celor opt chesoane conservativa si greutatile de pe circumferinta cu energie potentiala. Dupa deblocare in timpul functionarii prin manipularea celor 16 greutati egale conf. inventie, cele 8 chesoane prin rotire isi schimba caracterul, intr-un caracter distinctiv si devin 8 parghii de ordin zero, iar cele 8 greutati de pe circumferinta sunt 8 forte neconservative care rotesc turbina gravitatonala.

In tot timpul functionarii campul gravitational al pamantului conservativ (din afara sistemului de parghii neconservativ) atrage cele 8 greutati de pe circumferinta (8 forte neconservative) care produce lucru mecanic gratuit (conservativ) la arborele turbinei gravitationale care interactioneaza cu exteriorul prin multiplicator si cel putin 2 generatoare (utilizand alt drum in exteriorul sistemului).

Pag 1

Numai in acest mod prin interactiunile lor reciproce ajunge in echilibru structura neconservativa (a celor 8 parghii fara brat scurt) cu structura fortelor conservative si pentru prima data in era noastra se realizeaza implementarea grupurilor cu forte neconservative intr-un sistem conservativ cu castig gratuit de lucru mecanic la arborele turbinei gravitationale, cele afirmate mai sus sunt dovedite cu teorie si calcule mai jos

“… Grupurille cu forte neconservative contolate 99.99%, nu sunt compatibile cu: 
Legile lui Newton, a doua Lege a Termodinamicii (legea entropiei) si cu Legea conservarii energiei.

Inventia nu incalca Legea conservarii energiei deoarece: 
numai in cazul in care caracteristicile miscarii mecanice a unui sistem sunt determinate doar de prezenta unor forte conservative, energia mecanica totala este o constanta a miscarii. E = T + V = constant. (E este energia mecanica totală, T este energia cinetica si V este energia potentiala).

Deci,  Legea conservarii energiei mecanice se respecta numai in cazul sistemelor conservative care folosesc forte conservative.

Cand caracteristicile miscarii sunt determinate de alte tipuri de forte, se vorbeste despre legea conservarii energiei numai in sens general.     

Inventia mileniului III  in timpul functionarii foloseste numai si numai grupuri cu forte neconservative.

Atentie!  
Formula lucrului mecanic (L=mgh) nu include si varianta in care greutatea aflata in camp gravitational este franata (sau tinuta fortat pe drumul parcurs) si de alte forte (multiplicator, generatoare etc). Numai din aceasta cauza calculele se realizeaza cu greutati in cadere libera si cu inaltime medie.

Conf. calcule estimative,  cu parametrii: una greutate m=8000kg (8000kg*8buc=64000kg) si h=10.5m, 
realizate de inventator. Inaltimea corecta pentru a calcula energia cedata de cele 8 greutati integral (complet), la prima faza in intervalul de cel putin 75% cat dureaza coborarea lor, este intre h=5.25m (energie minima cedata) si h=7.875m (energie maxima cedata) conf. inv. si fig. N/2.

Pag 2

Daca pentru calcule se foloseste formula lucrului mecanic (L=mgh), la fiecare greutate din cele 8 greutati se poate face calcule corecte numai in cadere libera, cu inaltimea proprie corespunzatoare figurii N/2, pentru ca: 
la prima faza, dupa deblocare, cele 8 parghii fara brat scurt, nu are: un moment a fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic etc.

Atentie!   
(citez din lucrarea cu titlul Turbina gravitationala mixta)

Greutatile care coboara fortat numai 1.31m (media celor 8 inaltimi), sunt tinute in FRAU, franate continuu conf. inventie, de multiplicatorul de turatie si cele doua generatoare.

– daca n-ar fi franate continuu conf. inventie; dupa deblocarea celor 8 greutati (8 parghii fara brat scurt), greutatile de pe circumferinta in mai putin de-o fractiune de ciclu din cadranele I si IV vor ajunge in cadranele II si III in sens trigonometric, mai inainte de-a ridica greutatea de la altitudinea minima spre centrul turbinei.

 – daca n-ar fi franate continuu conf. inventie; dupa deblocarea celor 8 greutati (8 parghii de ordin zero), rotatia turbinei cu 22.5 grade pentru un ciclu nu se mai RESPECTA deoarece fiecare greutate realizeaza o rotatie de aproximativ 180 de grade intr-o fractiune de ciclu.

– exemplu: daca n-ar fi franate continuu conf. inventie; dupa deblocarea celor 8 greutati (8 parghii de ordin zero), greutatea G1 care stationeaza pe circumferinta se deplaseaza, BRUSC (subit, brutal, fulgerator etc), odata cu turbina aproximativ 180 de grade intr-o fractiune de ciclu.

– exemplu: daca n-ar fi franate continuu conf. inventie (…) etc.

Pentru a exploata aceste forte neconservative, sistemul deschis cu 8 parghii fara brat scurt, interactioneaza cu *exteriorul* prin arborele turbinei si transmite miscarea de rotatie pe alt drum in exteriorul sistemului, la cel putin doua multiplicatoare si mai multe generatoare, conf. inventie.”

 Pag 3

Atentie! 
Toti specialistii vor sa actioneze cu mai multe parghii. In domeniul mecanic exista din 1993. Din cauza unor papagali licentiati si a unor pseudo-specialisti se amana implementarea inventiei mileniului III.

            Citez din petitie un fragment primit prin mail de la Academia Romana trimis de preşedintele Academiei Romane academician Ionel Haiduc:

            ”Orice descoperire stiintifica se valideaza prin publicare intr-o revista stiintifica de specialitate, prin care comunitatea stiintifica adopta noile idei.

             O inventie este acceptata numai daca se bazeaza  pe or teorii stiintificie recunoscute de comunitatea specialistilor. 

             Teoria Dvstra , a "lucrului mecanic multiplu" nu poate fi scutita de aceasta procedura. Va sfatuiesc sa va adresati universitatilor tehnice, care au catedre specializate, ca sa vedeti raspunsul lor.”  

          Raspunsul inventatorului:
            Inventatorul s-a adresat inca din 2002 celui mai inalt for stiintific (organ de stat) din Romania, unde se presupune ca sunt cele mai bune cadre de la universitatile tehnice, cei mai buni specialisti din Romania.

            Daca nu sunt cei mai buni nu au ce cauta la Academia Romina.
            Deci, inventatorului i-s-a publicat lucrarea stiintifica  ”Lucru mecanic multiplu” in:

           1 – Buletinul Oficial de Propietate Industrială in anul 2003

            2 – brosuri editie 2004, 2006 si 2008, toate au fost trimise, anexate, la petitiile adresate institutiilor statului din anul 2004 pana in 14.12.2017.

            3 – Descrierea şi desenele au fost puse la dispoziţia publicului la sediul OSIM din 31.12.2003.
             Lucru mecanic multiplu a fost înregistrat la OSIM cu Nr. 01384 din 19.12.2001.  

Pag 4

             Am inregistrat lucrarea stiintifica la OSIM numai ptr a avea PATERNITATEA lucrarii desi stiam faptul ca lucrarile stiintifice nu se breveteaza. Inregistrarea lucrarilor stiintifice era necesara pentru a proteja, in viitor de furt, structura de rezistenta a inventiei, 4 legitati noi in Fizica:

-Legea Lucrului mecanic multiplu
-Legea excentricitatii permanente, 
-Legea I. Sabau pentru grupuri cu parghii de ordin zero (cu sau fara brat scurt) 
Legea I. Sabau pentru grupuri de forte neconservative cu entropie controlata (sau o ramura noua la a doua Lege a Termodinamicii), deoarece numai impreuna cele patru lucrari stiintifice poate realiza lucru mecanic multiplu, conf. inventie fig. 1, fig. 2 si fig. N/2.

            Raspunsul oficial de la Academia Romana trebuie sa fie, strict, numai la: Lucru mecanic multiplu; Legea excentricitatii permanente si Legea celor 8 parghii de ordin zero.

             Toate cele trei lucrari stiintifice mentionate mai sus sunt structura de rezistenta a inventiei mileniului III, din punct de vedere teoretic.

            Din anul 2002 am solicitat, fara rezultat: publicarea, atestarea sau infirmarea lucrarilor.

            Deci, ”Lucru mecanic multiplu” a fost la dspozitia specialistilor din anul 2002 prin petitiile trimise la institutiile statului Roman.


            Ultima petitie înregistrată la Academia Romana este din data de 19.04.2007, directionata (indrumata) la Academie, de Administratia Prezidentiala. Pana in prezent nu am primit raspuns oficial la lucrarea stiintifica ”Lucru mecanic multiplu”, adecvat inventiei.
             Raspunsul ”oficial” de la Academia Romana este un raspuns pueril (inselator).
             In scrisoare se analiza un *GENERATOR* care nu avea nimic comum cu inventia sau cu lucrarea stiintifica ”lucru mecanic multiplu”. Din anul 2002 pana in 04.07.2017 inventatorul a mai primit doar e-mailuri.
             Postez de la Academia Romaniei scrisoarea (neadecvata inventiei):
Pag 5


/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

/...........................................................................................................................................................................................................

      Pag 6


                     Raspunsul inventatorului, citez din petitie:

“… Faptul că după circa 10 luni de analiză dr. Doru Delion a redactat un răspuns înşelător, dovedeşte: complicitate cu OSIM, neglijenţă sau incompetenţă.”   Dimensiunile turbinei gravitationale cu masa proprie de 50 tone are diametrul de circa 8 metri conform fig. 1 si este amplasata pe fundatia continua circulara cu radier conf. fig. 6, si asamblata in locasul prevazut pentru turbine in fundatie conf. fig. 2.

Astfel inaltimea turbinei de la sol are circa 4m. figurile mentionate mai sus se pot accesa pe link-ul mentionat la inceputul lucrarii. Oricine vrea sa verifice teoria, calculele si afirmatiile inventatorului, o poate face analizand cel putin linkurile:

http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/pirghie%20.0..html 
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/legile%20excentricitatii%20permanente.html 
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/turb%20gravitationala%20mixta.html

          Al doilea raspuns OFICIAL al Academiei Romane, dupa circa 10 ani (trimis in 23.01.2012)

        “… Din anul 2002 pana in anul 2017 inventatorul a solicitat continuu la Academia Romana atestarea, infirmarea sau publicarea de catre Academie a celor trei lucrari stiintifice: parghii de ordin zero (fara brat scurt), lucru mecanic multiplu si excentricitatea permanenta. Autorul a incercat sa publice lucrarile mentionate, si in reviste stiintifice de specialitate inclusiv la  EUROQUALROM,
Redactor şef, Prof. dr. ing. Ioan C. BACIVAROV la Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti.  Inventatorul desi solicita in fiecare an publicarea cele 4 legitati noi in fizica (…) nu a primit nici cel putin un raspuns …”
Pare de neinteles faptul ca Academia Romana nu a publicat pana acum cele 3 lucrari absolut noi in fizica, mentionate mai sus, deoarece:  Legile lui Kepler, din anul 1618, pentru excentricitatea din afara cercului (la elipse) este realizata folosind un fenomen natural.
              Ioan Sabau, fara licenta cu ajutorul lui Dumnezeu, autodidact, a creat inventia mileniului III care artificial realizeaza excentricitatea permanenta in interiorul si exteriorul unui cerc, dupa ~400 de ani.
              Excentricitatea permanenta se poate realiza in interiorul si exteriorul unui cerc numai cu parghii de ordin 0 (grupuri cu forte neconservative), conf. inventie.  Academia Romana ar trebuii sa popularizeze cele 4 legitati noi in fizica, dupa aproximativ 16 ani de solicitari ale autorului, si nici intr-un caz sa-i de-a inventatorului raspunsul citat mai jos:

Pag 7

 

/


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

/...................................................................................................................................................................................................................

                   

 

/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

/.............................................................................................................................................................................................................................

                  Am postat mai sus scrisoarea si de la *Filiala Timişoara a Academiei Romane*.

 

 

          Solicitarea inventatorului la filiala din Timsoara era pentru a face o dezbaterea publica, cel putin locala a celor 4 legitati noi in fizica. Si am primit un raspuns infantil, fara argumente.

                  La *Filiala Timişoara a Academiei Romane* in prezenta Acad. Toma Dordea si 2 specialisti din domeniu, a fost analizat verbal, si cu alte detalii, cele 3 fragmete postate la inceputul lucrarii, din care rezulta cum se realizeaza lucru mecanic gratuit si energie electrica aproape gratuita conf. inventie.

            Dupa ~3 ore de discutii in care am explicat si cele 4 legitati noi in Fizica, am explicat si calculele realizate cu formula  L=mgh (…) la fiecare subiect au raspuns pe langa subiect, neadecvat inventiei (… ).

Am inceput sa explic de ce Legea conservarii energiei nu este compatibila cu inventia (…) dupa ~5 minute a plecat Acad. Toma Dordea, dupa alte  ~3 minute sa ridicat unul dintre specialisti, moment in care m-am ridicat si eu. Si am spus: astept un raspuns, in scris, oficial prin posta.

Am salutat si am plecat, dezamagit de (…). 

Dupa oarece timp, am dat cateva telefoane (…) 
Si dupa aproximativ 2 luni am primit si raspunsul postat mai sus.

Citez din petitie si brosuri editie: 2004; 2006 si 2008: 
   ”… Guvernul Romaniei si Academia Romana sustin HOTARARILE OSIM. 
   Daca nu le-ar sustine, Guvernul ar face ancheta la OSIM, si Academia Romana ar examina: ”Lucru mecanic multiplu”, legea excentricitatii permanente si legea parghiei de ordin 0


  Guvernul nu se implica intentionat. Totusi OSIM si Academia Romana trebuie sa dovedeasca ce afirma…“

     Din anul 1993 pana in anul 2014, am constatat continuu si inca continua o sabotare infantila, (dar eficenta) prin hotararile OSIM si raspunsurile de la ACADEMIA ROMANA.

 Pag 10

      Daca in continuare ACADEMIA ROMANA nu infirma, atesta sau publica lucrarile stiintifice, saboteaza *intentionat* inventia mileniului III, citez din prezenta lucrare un fragment:

            “… Inregistrarea lucrarilor stiintifice era necesara pentru a proteja, in viitor de furt, structura de rezistenta a inventiei, 4 legitati noi in Fizica:
-Legea Lucrului mecanic multiplu
-Legea excentricitatii permanente, 
-Legea I. Sabau pentru grupuri cu parghii de ordin zero (cu sau fara brat scurt) 
Legea I. Sabau pentru grupuri de forte neconservative cu entropie controlata (sau o ramura noua la a doua Lege a Termodinamicii), deoarece numai impreuna cele patru lucrari stiintifice poate realiza lucru mecanic multiplu, conf. inventie fig. 1, fig. 2 si fig. N/2. …”

      Daca la cel mai inalt nivel (in ROMANIA si nu numai) se decide sa se schimbe radical aceasta inertie negativa, abia atunci vom avea o infirmare sau ATESTARE a lucrarilor stiintifice realizate si incluse la inventiile inregistrate (de inventator la OSIM) din anul 1993 pana in prezent.


       ACADEMIA ROMANA nu a infirmat si nici nu a ATESTAT structura de rezistenta a inventiei mileniului III: Lucru mecanic multiplu; Legea excentricitatii permanente si Legea parghiei de ordin zero. Inventatorul a realizat structura de rezistenta a inventiei in circa 22 de ani.

       ACADEMIA ROMANA probabil are nevoie pentru infirmare, atestare sau publicare cu mult mai mult de 22 de ani, pentru ca pana in prezent nu a dat un raspuns *OFICIAL* priviind analizarea lucrarilor stiintifice: Legea excentricitatii permanente; Legea parghiei de ordin zero (cu sau fara brat scurt); Lucru mecanic multiplu si Legea I. Sabau pentru forte neconservative cu entropie controlata (sau o ramura noua la a doua Lege a Termodinamicii), noutate ABSOLUTA in domeniu.

          Chiar daca ACADEMIA ROMANA infirma lucrarile stiintifice, OSIM este obligat sa dovedeasca pierderile sustinute in HOTARARILE cu care a fost respinsa inventia precum si afirmatia mincinoasa ca inventia este perpetuum mobile. 


            Inventia mileniului III utilizeaza conform fig. 1. un grup de parghii de ordin zero care produc “lucru mecanic multiplu” gratuit, dovedit cu teorie si calcule si in linkurile redactate mai sus. 

Pag 11

           Lucru mecanic multiplu produce “excentricitatea permanenta” si impreuna rotesc din interior sau din exterior turbinele, dispozitivele, ansamblele, mecanismele de orice fel fabricate dintr-un grup de chesoane sudate intre ele sau din tamburi. 

Citez din petitie si brosuri editie: 2004; 2006 si 2008:  

     “Examinatorii OSIM denaturează intenţionat valoarea inestimabilă a invenţiei, asteptand renunţarea la reînregistrarea invenţiei pentru a o fura (schimbându-i titlul c-o descriere de circa 3 pagini).  

      Sau amână brevetarea din motive oculte.


     Examinatorii OSIM au susţinut în hotărâri şi susţin în continuare că invenţiile produc pierderi fără a dovedi cu calcule ADECVATE INVENTIEI cele afirmate.” 

     Citez doar 3 fragmente din Hotărârile OSIM care intentionat creeaza confuzie cu fraze mincinoase.

OFICIUL DE STAT PENTRU INVENTII SI MARCI.
 Raspuns primit de la OSIM. Citez din scrisoare inregistrata la OSIM cu nr. 210938 din 12.08.2008.
“Stimate Domnule Sabau. Referitor la scrisoarea transmisa Secretariatului General al Guvernului nr. 15D/7935/24.07.2008, va comunicam: “Cererea dvs. de brevet nr. 99-00670/11.06.1999 si anume: Procedeu de utilizare a forţei de gravitaţie pentru producerea energiei mecanice folosită la producerea energiei electrice, a fost respinsa pe motiv ca solutia prezentata este un perpetuum mobile de speta I, care incalca legea conservarii energiei”

Raspunsul inventatorului: afirmatie falsa, inventia mileniului III este perpetuum mobile autoalimentat conf. inventiei, fig. 1, fig. 2, fig. N/2, etc., si nu incalca Legea conservarii energiei.

Legea conservarii energiei se respecta numai de forte conservative, Inventia mileniului 3 pentru functionare foloseste numai grupuri cu forte neoconservative (grupuri cu parghii, cu sau fara brat scurt).
Pag 12

OFICIUL DE STAT PENTRU INVENTII SI MARCI:
           Citez fragmente din Hotărârea OSIM nr. 181, înregistrată în 07.02.2008 la CBI nr. 00167 din 19.02.2002, reexaminată: “…  care afirmă că o clasă de fenomene este condiţionată în natură de altă clasă de fenomene ce trebuie să satisfacă ecuaţia de continuitate, teorema impulsului, teorema momentului cinetic, principiul conservării energiei şi inegalitatea lui Claus-Duhem, pentru a funcţiona corect…’’ 

Raspunsul inventatorului:
           “Cele redactate mai sus, nu se referă la pârghii care au formula lor de sine stătătoare nefiind influenţate de cele afirmate. Dacă sunt înfluienţate comisia trebuia să-şi susţină afirmaţiile nu cu vorbe ci cu calcule. Cele redactate mai sus sunt probă la dosar deoarece creează, voit, confuzie”

OFICIUL DE STAT PENTRU INVENTII SI MARCI:
            Citez alt fragment din hotărirea nr. 181, înregistrată în 07.02.2008:  ’’… Nu s-a ţinut cont, pentru o judecată corectă a bilanţului energetic, nici de principiul lui Le Chatelier (Şt. I. G. din Dicţionarul de Mecanică, ed. Ştiinţifică şi enciclopedică, Buc. 1980, autori Acad. Caius Iacob şi colectiv), ce enunţă faptul că atunci când valoarea unei mărimi de stare a unui sistem în echilibru variază, datorată unei acţiuni exterioare, celelalte  mărimi de stare variază pentru a  micşora  variaţia acelei mărimi de stare”

Raspunsul inventatorului: 
           “Trebuie dovedit cât se micşorează, dar strict, doar la calculele date în descrierea anexată la prezenta.


          Conform invenţie, centru de greutate în sistem e-n permanenţă numai în cadranele 1 şi 4 în sens trigonometric datorită celor 8 pârghii. 


           Deci sistemul, conform invenţie, nu-i nicio clipă in echilibru…”
             Am trimis adrese, petitii etc., la: Presedintele Romaniei, Guvernul Romaniei, Academia Romana (pentru publicare, atestare sau infirmare), OSIM, SRI, DNA, presa etc., din anul 1994, continuu de cel putin doua ori pe an (pana in prezent). Am incercat si la EUROQUALROM, Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti, pentru publicare, de la care nu am primit niciun raspuns pana in prezent.
Inventia produce energie electrica cu cele mai mici preturi din era noastra, fara poluare, si rezolva energia viitorului. Inventia este o punte de legatură intre fortele conservative si grupurile de forte neconservative.

 Pag 13

Pentru prima data in era noastra, s-a descoperit un perpetuum mobile de speta a patra, care se AUTOALIMENTEAZA, din castigul propriu, din reteaua de distrubutie proprie cu curent electric, conf. inventiei, fig. 1, fig. 2, fig. N/2 si nu incalca legea conservarii energiei, aceasta afirmatie este dovedita in linkurile postate mai sus.

Pseudo-specialistii, aidoma celor fara discernamant, fac comentarii infantile si evalueaza noutatea descoperita chiar daca n-o intelege …

Acesti pseudo-specialisti cu gandirea mecanicista, blocata si in legile lui Newton, nu pot analiza grupurile de forte neconservative conf. inventiei, fig. 1, fig. 2, fig. N/2 etc care nu incalca legea conservarii energiei.

Un om de stiinta adevarat isi stabileste, a priori, o strategie pentru a analiza o descoperire in domeniul lui de activitate. Prima data invata ceea ce nu cunoaste,  abia dupa ce a inteles informaia de fond, poate face o corelatie intre ceea ce stia si noutatea descoperita.

Conducerea institutiilor statului ROMAN inclusiv Academia Romana, cu raspunsuri neadecvate inventiei, amana din 1993 pana in prezent brevetarea inventiei. Valoare inventiei este inestimabila …

Inventia mileniului III utilizeaza la toate tipurile de turbine gravitationale grupuri cu parghii de ordin zero (grupuri cu forte neconservative) cu entropia controlata 99.9%. Inventia functioneaza si cu grupuri de parghii de ordin 1 dar castigul de energie electrica este cu mult mai mic.

Calcule citate din linkurile postate mai sus, care dovedesc cele afirmate

Calcule estimative subevaluate cu formula L=mgh, pentru 8 parghii de ordin zero
Atentie!   
Formula lucrului mecanic (L=mgh) nu include si varianta in care greutatea aflata in camp gravitational este franata (sau tinuta fortat pe drumul parcurs) si de alte forte (multiplicator, generatoare etc). Numai din aceasta cauza calculele se realizeaza cu greutati in cadere libera si cu inaltime medie.

Pag 14

Conf. calcule estimative,  cu parametrii: una greutate m=8000kg (8000kg*8buc=64000kg) si h=10.5m, 
realizate de inventator. Inaltimea corecta pentru a calcula energia cedata de cele 8 greutati integral (complet), la prima faza in intervalul de cel putin 75% cat dureaza coborarea lor, este intre h=5.25m (energie minima cedata) si h=7.875m (energie maxima cedata) conf. inv. si fig. N/2.

Daca pentru calcule se foloseste formula lucrului mecanic (L=mgh), la fiecare greutate din cele 8 greutati se poate face calcule corecte numai in cadere libera, cu inaltimea proprie corespunzatoare figurii N/2, pentru ca: 

la prima faza, dupa deblocare, cele 8 parghii fara brat scurt, nu are: un moment a fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic etc.

Pentru a exploata aceste forte neconservative, sistemul deschis cu 8 parghii fara brat scurt, interactioneaza cu *exteriorul* prin arborele turbinei si transmite miscarea de rotatie pe alt drum in exteriorul sistemului, la cel putin doua multiplicatoare si mai multe generatoare, conf. inventie.

Calcule estimativesubevaluate la PRIMA FAZA, 
cu parametrii: una greutate m=8000kg (8000kg*8buc=64000kg) si h=10.5m. Conf. calcule estimative realizate de inventator, inaltimea corecta pentru a calcula energia cedata de cele 8 greutati integral (complet), la prima faza in intervalul de cel putin 75% cat dureaza coborarea lor, este intre h=5.25m (energie minima cedata) si h=7.875m (energie maxima cedata) conf. inv. si fig. N/2.

Determinarea bilantului energetic, la cele 8 parghii fara brat scurt, la primul ciclu. 

Determinarea bilantului energetic, la cele 8 forte neconservative (8 parghii de ordin zero), se face calculand separat fiecare faza distincta. Se face diferenta si rezulta lucrul mecanic gratuit, CEDAT la multiplicatorul de turatie si generatoare pentru transformare in energie electrica.

Energia consumata (primita) de multiplicator si generatoare rezulta numai daca se scade din energia cedata de cele 8 greutati (3605616J) la prima faza, energia primita (823200J) de cele doua greutati care se ridica, la a doua faza, conf. inventie, si rezulta: 3605616J – 823200J = 2782416J castig gratuit de lucru mecanic si energie electrica aproape gratuita. Numai si numai fiindca forta de gravitaţie este gratuita.

Pag 15

In prima faza la toate tipurile de turbine gravitationale se consuma cel putin 75% din timpul in care se produce ciclul, viteza turbinei este din ce in ce mai mare (creste)  conf. inventie si fig. N/2.

In prima faza se cupleaza la arborele turbinei multiplicatorul de turatie si cele doua generatoare si se calculeaza cu formula lucrului mecanic, energia cedata de cele 8 greutati, in cadere libera, conf. inventie si fig. N/2: 8000(kg)*5.74875(m)*8(buc)*9.8 = 3605616J.

Calcule estimative subevaluate la FAZA A DOUA.
Cand incepe a doua faza, cu ridicarea celor doua greutati, conf. inventie, viteza turbinei gravitationale este din ce in ce mai mica (scade) pana incepe alt ciclu, conf. inventie.

1 – sunt cuplate la arborele turbinei multiplicatorul de turatie si cele doua generatoare. 
2 –se ridica greutatea de la altitudinea minima spre centrul turbinei conf. inv. si fig. 1. 
3 –se calculeaza numai intervalul de cel mult 25% dintr-un CICLU in care se ridica cele doua greutati si castigul de la cele 7 greutati care coboara odata cu turbina conf. inventie si fig. 1.

Cele 2 greutati care se ridica conf. inventie si fig. 1, la faza a doua, nu afecteaza in niciun fel cele 7 greutati care coboara deoarece: cele 2 greutati sunt ridicate cu energie electrica din afara sistemului deschis si nu afecteaza in niciun fel cele 7 greutati care coboara, in acelasi interval de timp in faza a doua, deoarece intre ele nu exista interactiune. Ambele operatii, in faza a doua, au actiune distincta si nu se influenteaza reciproc.

-Conf. formula lucrului mecanic, forta de gravitatie atrage cele doua greutati (G8’ si G8”) la fel si daca le ridicam in timpul functionarii ciclice a turbinei precum si daca le calculam SEPARAT, deoarece rezultatul este acelasi.

-Energia cedata de cele 7 greutati, indiferent de valoarea ei, la faza a doua, este inclusa in energia cedata de cele 8 greutati, la prima faza, conf. inventie.

Energia pierduta (consumata) de cele 2 greutati care se ridica conf. inventie si fig. 1, este de: 16000(kg)*5.25(m)*9.8 = 823200J. Inaltimea celor doua greutati este de 10.5m (10.5/2=5.25), conf. inventie si fig. 1.

Pag 16

Se face diferenta si rezulta: 3605616J – 823200J = 2782416J castig continuu GRATUIT deoarece la toate turbinele gravitationale in tot timpul functionarii se autoalimenteaza din afara sistemului DESCHIS de parghii, din castigul propriu, din reteaua de distrubutie proprie cu curent electric, conf. inventie.

Deci castigul gratuit de lucru mecanic este ~2700000J in tot timpul functionarii, la fiecare ciclu.
Acest castig de energie (lucru mecanic) de 2700000J este si ratia progresiei aritmetice (castig gratuit).
Puterea utila = Lucru mecanic/timp = 2700000J/1s = 2700000W = 2700 KW = 2700 KWh  = ~2.7MWh.
24(ore)*30(de zile)= 720 de ore.


Daca turbina gravitationala functioneaza numai 30 de zile avem: 2.7MWh *720 de ore = ~1900MW
Daca turbina functioneaza un an, avem: 365*24=8760 de ore; 2.7MWh*8760 de ore = ~23600MW 

Un castig GRATUIT de 8760 de ori mai mare, numai intr-un an, deoarece forta de gravitatie roteste turbina si realizeaza castigul de lucru mecanic gratuit si energie ELECTRICA aproape gratuita, conf. inventie.

Castigul de energie electrica aproape gratuit la o singura centrala cu turbine gravitationale, conf. inventiei.

Conform fig. 6, avem 10 hale industriale. Dacă în fiecare hală avem 20 turbine gravitationale, la 10 hale, conf. inventie, vom avea 200 turbine gravitaţionale, si rezultă: conf. calculelor de mai sus la o turbina avem ~2.7MW;  la 200 turbine gravitationale rezultă: 200 x 2.7 = 540MW.

Daca centrala gravitationala functioneaza 30 de zile avem: 540MW * 720 de ore = ~388800MW
Daca centrala gravitationala functioneaza un an avem: 540MWh * 8760 de ore = ~4730400MW

Suprafaţa necesară pentru o centrală electrică gravitaţională cu 200 turbine (inclusiv soseaua de centura a centralei), conf. invenţiei si fig. 6,  este de ~500m², greutatea unei turbine gravitationale (cu parametrii: m=8000kg (8*8000kg=64000kg) si h=10.5m) este de m (masa totala) = ~240000kg (cele 16 greutati =128000kg si constructia metalica = ~112000kg).

Pag 17

Pe aceeaşi suprafaţă daca se dubleaza numărul de rot/min (rpm) la arborele turbinei gravitationale, producţia de energie electrică se dublează fără cheltuieli suplimentare de producţie.

Atentie!  
Calcule estimative subevaluate la nivelul unui elev de calasa a IV-a, 
pentru denigratori, explic castigul (in plus) de la greutatile care coboara,  intr-un ciclu, in 2 faze, in timpul functionarii turbinei conf. inventie, fig. 1 si fig. 2/N. Citez din lucrarile care sustin inventia:

“… -daca ciclul este de ~8 secunde, la prima faza in 6 sec. coboara 8 greutati (8 forte neconservative). 
-daca ciclul este de ~8 secunde, la faza a doua in 2 secunde coboara 7 greutati (7 forte neconservative) si se ridica 2 greutati (aproape vertical, 2 forte conservative). 

-60/8=7.5 secunde si rezulta ~7 cicluri/min. La prima faza coboara 8 gr.*7 cicluri = 56 greutati/minut.  


-La a doua faza coboara 7 greutati*7 cicluri = 49 greutati si se ridica 2 greutati*7 cic. = 14 greutati/min. 

-Energia cedata de cele 7 greutati, indiferent de valoarea ei, la faza a doua, este inclusa in energia cedata de cele 8 greutati, la prima faza, conf. inventie. 

-Intr-un ciclu, in ~8 secunde, la ambele faze rezulta: 8 greutati – 2 greutati (pentru pierderi) = 6 greutati.

-Intr-un minut, in ~7 cicluri rezuta: 56 greutati – 14 greutati = 42 greutati.
-In 60 de minute avem un castig de: 42 greutati*60 minute = 2520 greutati intr-o ora. 
-In 24 de ore rezulta 2520 greutati*24 ore = 60480 greutati. 
-Intr-o luna: 24 de ore*30 de zile = 720 de ore*60480 greutati = 43545600 greutati
-Daca greutatea are 1 kg, la 43545600 greutati, rezulta: un castig de  43545600kg 

Pag 18

-Forta F este echivalenta cu greutatea unei mase de  43545 tone.


-Daca greutatea are 8 tone, la 43545600 greutati, rezulta: 8 tone*43545600 gr. = 348364800 tone. 
-Un castig gratuit de 43545600 greutati, conform inventie, numai intr-o luna.”  

Calcule estimative subevaluate cu formula lucrului mecanic (L=mgh), 
si pentru exemplu dat la nivelul unui elev de calasa a IV-a

Daca se foloseste formula lucrului mecanic (L=mgh), la fiecare greutate din cele 8 greutati se poate face calcule corecte numai cu inaltimea proprie corespunzatoare figurii N/2.

Se scade 25% din cele 8 greutati, pentru ridicarea celor 2 greutati, in fiecare ciclu, la a doua faza 
-daca ciclul este de ~8 secunde, la prima faza in 6 sec. coboara 8 greutati (8 forte neconservative)


-daca ciclul este de ~8 secunde, la faza a doua in 2 sec. coboara 7 greutati (7 forte neconservative) si se ridica 2 greutati (aproape vertical, 2 forte conservative).

-Energia cedata de cele 7 greutati, indiferent de valoarea ei, la faza a doua, este inclusa in energia cedata de cele 8 greutati, la prima faza, conf. inventie.

Si rezulta castig estimativ gratuit de lucru mecanic la fiecare ciclu, inclusiv la primul ciclu.

8 greutati – 2 greutati (pentru pierderi diverse) = 6 greutati.  6greutati*8000kg*5.25m*9.8 = 2469600J

Deci castigul gratuit de lucru mecanic este ~2469600J in tot timpul functionarii, la fiecare ciclu.

Acest castig de energie (lucru mecanic) de 2469600J este si ratia progresiei aritmetice (castig gratuit).4

Pag 19

Puterea utila = Lucru mecanic/timp = 2469600J/1s = 2469600W = 2469 KW = 2469 KWh  = ~2.4MWh.
24(ore)*30(de zile)= 720 de ore.

Daca turbina gravitationala functioneaza numai 30 de zile avem: 2.4MWh*720 de ore = ~1720MW
Daca turbina functioneaza un an, avem: 365*24=8760 de ore; 2.4MWh*8760 de ore = ~21024MW


Cine poate anula calculele inventatorului s-o faca adecvat inventiei, numai la primul ciclu in doua faze. Atentie! Daca este castig de energie la primul ciclu, este castig de energie la toate ciclurile, fiindca toate ciclurile in timpul functionarii turbinelor gravitationale sunt identice.

MOMENTELE FORTELOR de la infrastructura turbinei gravitationale mixte, privind numai si numai cele 8 parghii de ordin zero (active).


Pentru pseudo-specialisti, nespecialisti, amatori etc. care nu inteleg momentele fortelor la turbinele realizate dintr-un grup de 8 chesoane, cu 8 forte neconservative, redactez urmatoarele detalii: 


Din momentul cand se tracteaza greutatea, aproape vertical,  de pe circumferinta din punctul (A) pana ajunge in centrul turbinei, momentul fortei, produce pierderi in cadranul IV. In acelasi timp (in acelasi ciclu), momentul fortei produce in sens opus (contrar) aceeasi valoare si in cadranul II, prin tractarea greutati, aproape vertical, din centru pana ajunge pe circumferinta.


Din aceste motivatii momentul fortei se anuleaza reciproc, deoarece in acelasi ciclu are doua valori egale dar contrare (opuse).


Astfel ce se pierde in cadranul IV se castiga in cadranul II, rezultand anularea reciproca a momentelor egale si de sens contrar (opuse).


Asijderi se-ntampla si la vectorul de poziție al punctului de aplicație al forței din cadranul IV caci este contrar (opus) vectorului de poziție al punctului de aplicație al forței din cadranul II.

Aidoma se-ntampla si la bratele pentru care se calculeaza momentele fortelor deoarece un brat este in cadranul IV si cel de-al doilea in cadranul II, conf. inv. si fig. 1, se anuleaza caci au valori egale dar opuse (contrare)

Pag 20

Chiar daca tractarea, aproape verticala, se produce inainte de-a ajunge chesonul in punctul (A) sau dupa ce-a trecut chesonul de punctul (A), deoarece cat se pierde in cadranul IV se castiga in cadranul II.


 Momentele fortelor din cadranele IV si II nu afecteaza in nici un fel excentricitatea permanenta, deoarece cele doua momente ale fortelor sunt de sens contrar (opus), si se anuleaza reciproc.

La prima faza, din cele redectate mai sus rezulta castig de lucru mecanic gratuit la toate cele 8 parghii de ordin zero, fiindca:

la prima faza, dupa deblocare, cele 8 parghii fara brat scurt, nu are: un moment a fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic etc.

Daca pentru calcule se foloseste formula lucrului mecanic (L=mgh), la fiecare greutate din cele 8 greutati se poate face calcule corecte numai in cadere libera, cu inaltimea proprie corespunzatoare figurii N/2.

Formula lucrului mecanic (L=mgh) nu include si varianta in care greutatea aflata in camp gravitational este franata (sau tinuta fortat pe drumul parcurs) si de alte forte (multiplicator, generatoare etc). Numai din aceasta cauza calculele se realizeaza cu greutati in cadere libera si cu inaltime medie.

Conf. calcule estimative,  cu parametrii: una greutate m=8000kg (8000kg*8buc=64000kg) si h=10.5m, 
realizate de inventator.

 Inaltimea corecta pentru a calcula energia cedata de cele 8 greutati integral (complet), la prima faza in intervalul de cel putin 75% cat dureaza coborarea lor, este intre h=5.25m (energie minima cedata) si h=7.875m (energie maxima cedata) conf. inv. si fig. N/2.

Pentru a exploata aceste forte neconservative, sistemul deschis cu 8 parghii fara brat scurt, interactioneaza cu *exteriorul* prin arborele turbinei si transmite miscarea de rotatie pe alt drum in exteriorul sistemului, la cel putin doua multiplicatoare si mai multe generatoare, conf. inventie

 Pag 21

Referitor la inaltimea celor 8 greutati, conf. inventie, fig. 1 si fig. N/2. Greutatea G8, care se ridica, aproape vertical, din pozitia A pana in pozitia C’- D’, anuleaza si inaltimea completa a greutatii G1 care coboaara din pozitia C’- D’ deodata cu turbina gravitationala si in sensul de rotatie al turbinei, 22.5 grade, deoarece in fiecare ciclu se pot anula numai doua parghii egale ca valoare, pentru ca se deplasea in sensuri diferite cu valori unghiulare egale, cu aceeasi inaltime, conf. inventie, fig. 1 si fig. N/2, acest lucru este dovedit cu calcule, la exemplul elementar, la prima proba si la inventie, in prefata lucrarii cu titlul *turbina gravitationala mixta*.

Greutatile care coboara fortat numai 1.31m (media celor 8 inaltimi), sunt tinute in FRAU, franate continuu conf. inventie, de multiplicatorul de turatie si cele doua generatoare.

– daca n-ar fi franate continuu conf. inventie; dupa deblocarea celor 8 greutati (parghii de ordin zero), greutatile de pe circumferinta in mai putin de-o fractiune de ciclu din cadranele I si IV vor ajunge in cadranele II si III in sens trigonometric, mai inainte de-a ridica greutatea de la altitudinea minima spre centrul turbinei.

 – daca n-ar fi franate continuu conf. inventie; dupa deblocarea celor 8 greutati (parghii de ordin zero), rotatia turbinei cu 22.5 grade pentru un ciclu nu se mai RESPECTA deoarece fiecare greutate realizeaza o rotatie de aproximativ 180 de grade intr-o fractiune de ciclu.

– exemplu: daca n-ar fi franate continuu conf. inventie; dupa deblocarea celor 8 greutati (parghii de ordin zero), greutatea G1 care stationeaza pe circumferinta se deplaseaza, BRUSC (subit, brutal, fulgerator etc), odata cu turbina aproximativ 180 de grade intr-o fractiune de ciclu.

– daca n-ar fi franate continuu conf. inventie; dupa deblocarea celor 8 greutati (parghii de ordin zero), greutatea G2 care stationeaza pe circumferinta se deplaseaza, subit (brutal, fulgerator etc), odata cu turbina intr-o fractiune de ciclu aproximativ 180 grade, din care: 157 de grade in cadranele I si IV, la fel se continua miscarea in cadranul III cu 22.5 grade.

– daca n-ar fi franate continuu conf. inventie; dupa deblocarea celor 8 greutati (parghii de ordin zero), greutatea G3 care stationeaza pe circumferinta se deplaseaza, brutal (fulgerator etc), odata cu turbina intr-o fractiune de ciclu aproximativ 180 grade, din care: 135 grade in cadranele I si IV, la fel se continua miscarea in cadranul III cu 45 de grade etc.

Pag 22

– daca n-ar fi franate continuu conf. inventie; dupa deblocarea celor 8 greutati (parghii de ordin 0) coborarea fortata cu numai 1.31 m (media celor 8 inaltimi) pentru un ciclu nu se mai RESPECTA deoarece fiecare greutate realizeaza la coborare o deplasare (miscare) de aproximativ 10.5m intr-o fractiune de ciclu. Datorita celor mentionate mai sus.

La PRIMA faza energia cedata de cele 8 greutati (8 forte neconservative) in cadere libera de la inaltimile corespunzatoare figurii N/2, cu parametrii m=64000kg si h=10.5m, este de:  maxim 64000(kg)*7.875(m)*9.81 = ~4944240J, sau 8000(kg)*5.74875(m)*8(buc)*9.8 = 3605616J, sau 8000(kg)*5.7(m)*8(buc)*9.81 = ~3585206J sau minim:  64000(kg)*5.25(m)*9.81=~3296160J.

Atentie!
Explicatii la ambele faze.

Calculele se realizeaza conf. inventie, in doua faze DISTINCTE. Calculele conf. inventie, fig. 1 si fig N/2, sunt necesare numai la primul CICLU, pentru ca:

Conf. teoriei inventiei mileniului III functionarea turbinei gravitationale la parametrii proiectati se face in doua faze DISTINCTE, la fiecare CICLU, cu entropia controlata la fiecare faza aproximativ 99.99%, deoarece:
La prima faza imediat dupa inceperea ciclului viteza celor 8 greutati incepe sa fie din ce in ce mai mare (se accelereaza continuu) in intervalul de 75%, cat dureaza coborarea lor conf. inv. si fig. N/2. Detalii la teoria inventiri in lucrarea cu titlul *Demonstratie grafica*

Cand incepe a doua faza, in intervalul de 25%, cu ridicarea celor doua greutati si coborarea celor 7 greutati, conf. inventie si fig. 1, viteza turbinei gravitationale este din ce in ce mai mica (scade) pana incepe alt ciclu, conf. inventie. In faza a doua toate tipurile de turbine gravitationale folosesc din fig 1, conf. inventie pentru calcule, numai si numai al treilea moment inclus (ptr. sugerare).

Din acest motiv calculele cu formula lucrului mecanic se realizeaza numai la un CICLU, la fiecare faza separat deoarece sunt distincte, deci nu se poate calcula ambele faze deodata precum au procedat pseudo-specialistii.

Daca sunt pierderi la primul CICLU sunt PIERDERI si la urmatoarele cicluri.

Pag 23


Daca se CASTIGA energie la primul CICLU se CASTIGA energie (lucru mecanic) la toate ciclurile pentru ca sunt IDENTICE.

Acest castig de energie (lucru mecanic) este si ratia progresiei aritmetice (CASTIG GRATUIT).

Cateva explicatii suplimentare privind calculele de la ambele faze
(teoria care sustine calculele este inclusa in lucrarea cu titlul: demonstratie grafica)

Energia (lucru mecanic), la prima faza fi-va mai mare deoarece la infrastructura turbinei gravitationale mixte, datorita accelerarii vitezei celor 8 greutati (se obtine energie cinetica mai mare). Cele 7 greutati numai in faza a doua se franeaza cu castig de energie electrica, conf. inventie.

La faza a doua se ridicarea cele doua greutati si cele 7 greutati coboara fiind franate continuu in intervalul de 25% cu cel putin 3 generatoare (cu anexele aferente lor) de puteri diferite care se cupleaza pe poz. 2. 1/e, care reprezinta un subansamblu cu una bucata coroana dintata (realizata din cel putin 4 bucati), asamblata pe diametrul exterior al tamburului poz. 30, pe partea cu sursa de energie electrica.

Deci conf. inventiei la faza a doua prin franarea turbinei se castiga energie (cu cele ~3 generatoare).
In concluzie sistemul DESCHIS a celor 8 parghii de ordin 0 (care sunt: neconservative, atipice, neconventionale etc) evolueaza permanent intre o viteza minima, localizata la granita dintre cicluri, dupa terminarea celei de-a doua faza, in intervalul de cel mult 25%, cat dureaza ridicarea celor 2 greutati conf. inventie si fig. 1, si o viteza maxima (cu energia cinetica maxima), la prima faza, cand se termina intervalul de cel putin 75%, cat dureaza coborarea celor 8 greutati conf. inventie si fig. N/2.

Deci conf. inventie, la ambele faze, nu se pierde din energia castigata, conform inventie.
Inventia functioneaza in doua faze distincte, conf. fig. 1 si fig. N/2, in doua intervale diferite de timp, in acelasi CICLU (75% la prima faza coboara 8 greutati conf. inventie si fig. N/2, si 25% a doua faza in care coboara 7 greutati si se ridica cele doua greutati conf. inventie si fig. 1) si din aceasta cauza se poate constata faptul ca sistemul celor 8 forte neconservative (8 parghii de ordin zero) este un sistem deschis.

Aceste doua faze sunt absolut necesare atat la functionare precum si la calcule.

Pag 24

Atentie! un ciclu complet, conf. inventie, se produce la o rotatie a turbinei gravitationale cu 22.5 grade, numai daca turbina functioneaza la parametrii proiectati. La intervalul de 75%: 22.5*75/100 = 16.875 grade; si la intervalul de 25%:  22.5*25/100 = 5.625 grade; 16.875 (grade) + 5.625 (grade) = 22.5 grade.

Cateva din avantajele celor 8 parghii de ordin zero (8 forte neconservative)
– Inventia produce energie electrica cu cele mai mici preturi din era noastra, fara poluare, si rezolva energia viitorului. Inventia este o punte de legatură intre fortele conservative si grupurile de forte neconservative.

– materia prima este forta de gravitatie nepoluanta. Materia prima fiind gratuita, turbina conf. inventie produce lucru mecanic gratuit si energie electrica aproape gratuita cu putere mica sau oricat de mare, cu asamblare in: vile, firme, orase, pe munte, pe apa, sub pamant, in pustiu etc.–turbinele conf. inventie daca se implementeaza la nivel mondial reduce poluarea pe pamant cu cel putin 25%, prin: sere, irigatii, baraje de verdeata si opreste estinderea desertului prin realizarea unor oaze de verdeata cu apa extrasa de la adancimi foarte, foarte mari fiindca foloseste lucru mecanic gratuit, care produce curent electric aproape gratuit.– turbinele conf. inventie ne ajuta si daca sunt furtuni solare sau furtuni electromagnetice (care distrug sistemele informationale) si fac imposibil de furnizat energia electrica cu procedeul clasic. Turbina conform inventie are o retea proprie de distributie in zona in care se asambleaza.


–turbinele conf. inventie vor inlocuii toate tipurile de turbine: eoliene, hidraulice, centrale electrice, centrale termoelectrice, centrale nuclearo-electrice etc.

– atentie! Domnilor licentiati in domeniu: proiectarea incepe de la generatorul electric disponibil (de la toate tipurile de turbine inlocuite cu turbina gravitationala), continua cu multiplicatorul si se termina cu proiectarea turbinei.


– atentie! Turbinele gravitationale rezolva pentru viitor, si problema apei potabile (pneuria de apa), fiindca permite desalinizarea apei cu costuri de productie foarte, foarte mici, pentru ca energia folosita pentru desalinizare este aproape gratuita.

Pag 25  

– turbinele conf. inventie nu au nevoie de o retea de distributie pentru ca are reteaua proprie de distributie in zona in care se asambleaza: vile, firme, sate, orase, pe munte, pe apa, sub apa, sub pamant, oriunde in desert etc., fiindca se fabrica in firme speciale, se transporta, si se asambleaza oriunde este nevoie.

– datorita turbinelor gravitationale, fiindca energia electrica este aproape gratuita (conf. inventie) incepe era robotilor la toate nivelele, extinzandu-se intr-un ritm accelerat tehnologia din domeniu.

– pana in anul ~2050 munca fizica (manuala) fi-va executata complet de roboti.

 – modularizarea continua a robotilor umanoizi in raport cu noile profesii la nivel global este posibila, daca se implementeaza inventia mileniului 3 la nivel mondial. Astfel oamenii nu vor mai muri de foame, de frig etc.

Daca nu se implementeaza inventia, la nivel mondial, dezastrele naturale fi-vor din ce in ce mai mari in viitorul apropiat. Dupa implementarea inventiei la nivel mondial incazirea globala fi-va intr-o perioada foarte scurta mult diminuata, la fel si dezastrele naturale.

In toate domeniile se doreste de fiecare specialist sa actioneze cu mai multe parghii pentru a rezolva problemele majore cu care se confrunta in domeniul lui de activitate (inclusiv la Academia Romana).

In era noastra (din anul 1993) exista grupuri cu parghii de ordin zero si grupuri cu parghii de ordin 1, in domeniul mecanicii sustinute cu 4 legitati noi in fizica. si sunt marginalizate si de Academia Romana.

Grupurile cu parghii de ordin zero produc lucru mecanic gratuit si energie electrica aproape gratuita (fara poluare) cu cel mai mic pret din lume.

Cele afirmate mai sus sunt dovedite cu teorie si calcule in lucrarile care sustin inventia si pe linkurile redactate in prezenta lucrare.

Pag 26

Inventia mileniului III este  neglijata de institutiile Statului Roman abilitate sa cerceteze abuzul OSIM (prin Hotarari tendentioase) si Academia Romana care marginalizeaza cele 4 legitati noi in fizica.

Atentie! 
Toti specialistii vor sa actioneze cu mai multe parghii. Acum sunt din anul 1993, folositi-le ...

Cu voia şi puterea lui Dumnezeu,
inventatorul turbinelor gravitaţionale.
Phone number:  0770561002 /  only in Romanian 
e-mail: sabauioan1@yahoo.com 
cu stimă, Ioan Sabău.


 

Turbina Gravitationala

.

 

 

About Us | Site Map | Contact Us |