Gravitational energy.Energie Verde

căutare personalizată

Turbina Gravitaţională . Petiţie

Petitie  
Catre, Administratia Prezidentiala, Guvernul Romaniei, DNA , OSIM, Academie, Mass-media  
- Opis: din anul 1994 pana in prezent am solicitat, cu prezenta acelasi lucru, investigatie … 1                       
 - Interesele de grup, arivismul, prostia, coruptia si nestiinta unor oameni de stiinta ………..  2                       
 - Presedintele Romaniei Klaus Iohannis, nu a raspuns la petitie (prin consilierii sai …) ………  3                      
 - Raspunsuri tolerate de Guvernul Romaniei   …………………………………………………………4
-Pentru a nu fura plagiatorii de la OSIM si de la Academia Romana  ………………………………. 5
- Citez din e-mail trimis la DNA, DIICOT si SRI (in data de 08.02.2008)  ……………………………… 6                       
 
- Oficul de stat pentru inventii si marci …………………………………………………………………7                       
-Din scrisoarea inregistrata la OSIM cu ”nr. 210938/12.08.2008”, citez 2 fragmente ………..  8           
-Citez din hotararea nr. 181/07.02.2008, care mentine hotararea nr. 4/989 din 2007 ……..   9                      
 -Pentru publicare am propus 7 articole la Universitatea Politehnica din Bucureşti  …………. 10                    
 - Calcule estimative subevaluate  ………………………………………………………………………17                    
 - Calcule estimativesubevaluate la PRIMA FAZA  ……………………………………………………18                     
 - Calcule estimative subevaluate la FAZA A DOUA …………………………………………………19
- Calcule estimative subevaluate la nivelul unui elev de calasa a IV-a  ……………………………  21                     
 - MOMENTELE FORTELOR de la infrastructura turbinei gravitationale mixte ……………………  23                     
 - ACADEMIA ROMANA   …………………………………………………………………………………… 25                     
 -Postez de la Academia Romaniei scrisoarea infantila (după ~10 luni de analiză) ……………… 27                    
 -Dupa anul 2002, am propus Academiei Romane (…) sa colaboreze cu inventatorul ………… 29                    
- Dezafectarea centralelor nucleare si inlocuirea lor, conf. inventie, in 2 sau in 20 de ani …  30                     
 -Inventatorul cauta investitor, fiindca politicenii nu vor aliante in favoarea poporului  ……. 34                    
 - Mass-media poate dezvalui motivatiile oculte din tara sau mondiale  ………………………35


Sunt Ioan Sabau inventatorul turbinelor gravitationale (perpetuum mobile autoalimentate de speta a patra), din Timisoara, str. Babadag nr. 5, bl. 16, ap. 7, telefon 0770561002.
Din anul 1994 pana in prezent am solicitat, cu prezenta petitie acelasi lucru, investigatie la: Academia Romana, OSIM etc. Pana nu se rezolva investigatia voi trimite aceeasi petitie cel putin o data pe an. 

Nu am postat toate raspunsurile anuale ale institutiilor abilitate ale Statului Roman fiindca sunt aproape identice (tipizate) cu cele trimise din anul 1994 pana in prezent.

Pentru bunastarea poporului Roman si nu numai, astept de la toate institutiile abilitate ale statului, inclusiv de la SRI si DNA, sa aleaga 2 specialisti din domeniu, un licentiat in fizica si al 2-lea licentiat in mecanica, fara licienta sau doctorat cumparat, deschisi la legitati noi, fara gandire mecanicista blocata in legile lui Newton, pentru o discutie de minim 2 ore inregistrata (la telefon sau in Timisoara).
Licentiatii din domeniu trebuie sa analizeze (sa studieze) linkurile postate in petitie.

Pag. 1

Abia dupa ce inteleg partial din lucrarile stiintifice poate pune intrebari la ce nu inteleg (din teorie sau calcule). Intrebarile la calcule fi-vor numai la formula L=mgh.

Discutia inregistrata (si lincurile care dovedesc cele afirmate de autor) trebuie analizate de o comisie cu specialistii, din domeniu, din Guvernul Romaniei, care vor raspunde penal daca raspunsul lor este evaziv si produce in viitor alte sute de miliarde de euro pierderi poporului Roman, si pierderi de mii de miliarde de euro numai la diferenta de pret a curentului electric  (dintre pretul vechi, si pretul nou conf. inventiei mileniului 3) consumat si de celelalte 27 state ale Uniunii Europene.

Interesele de grup, arivismul, prostia, coruptia si nestiinta unor oameni de stiinta din Romania …
Inclusiv a conducerii Academiei Romane, blocheaza de peste 23 de ani publicarea si popularizarea inventiei mileniului III precum si a structurii ei de rezistenta (din punct de vedere teoretic), 4 legitati noi in fizica. Aceste 4 legitati noi in FIZICA au permis pentru prima data in era noastra descoperirea unui *Perpetuum mobile  de speta a patra*, care se autoalimenteaza din castigul propriu, din reteaua de distributie proprie cu curent electric, conf. inventiei, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2.

 

Valoarea inventiei este inestimabila …  

Inventia produce lucru mecanic gratuit si energie electrica aproape gratuita. Cele 4 legitati noi in FIZICA sustine *inventia mileniului III* cu  teorie si calcule inclusiv pe linkurile: 
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html      
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/pirghie%20.0..html        
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/legile%20excentricitatii%20permanente.html    
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/turb%20gravitationala%20mixta.html   

Partial din aceasta scrisoare (petitie) au fost trimise (cel putin odata pe an, din anul 1993 pana in prezent), cu e-mailuri, la institutiile abilitate ale statului roman: PRESEDINTELE ROMANIEI, Guvernul Romaniei, Academia Romana, OSIM, Directia Nationala Anticoruptie, Diicot, SRI, EUROQUALROM (Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti) si inclusiv la mass-media, pentru investigatie. Raspunsurile de la institutiile abilitate ale statului roman sunt puerile, fiind anulate si cu linkurile postate mai sus.

 

Daca se doreste bunastarea poporului ROMAN si nu numai, se realizeaza o microturbina, conf. link:

http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/Perpetuum%20mobile.html       

 

Inventia are structura de rezistenta (din punct de vedere teoretic) 4 legitati noi in FIZICA care sunt marginalizate de Academia Romana si institutiile statului roman pentru a le fura plagiatorii in viitor.

Pag. 2

Atentie! Presedintele Romaniei Klaus Iohannis
Nu a raspuns la *PETITIE* (prin consilierii Domniei Sale) din 21 Decembrie 2014 pana in prezent 04.07.2017, desi a fost si este profesor de fizica. In calitate de fost profesor de fizica trebuia obligatoriu sa solicite guvernului Romaniei sa faca o investigate privind marginalizarea intentionata a 4 legitati noi.

 Astept si de la Administratia Prezidentiala sa gaseasca 2 specialisti din domeniu, un licentiat in fizica si al 2-lea licentiat in mecanica, fara licienta sau doctorat cumparat, deschisi la legitati noi, fara gandire mecanicista blocata in legile lui Newton, pentru o discutie de minim 2 ore inregistrata (fie si la telefon).

Un om de stiinta adevarat isi stabileste o strategie pentru a analiza o descoperire in domeniul lui de activitate. Prima data invata ceea ce nu cunoaste, abia dupa ce a inteles informaia de fond, poate face o corelatie intre ceea ce stia si noutatea descoperita.

La fel sa procedeze si comisia de la Guvernul Romaniei daca analizeaza discutia inregistrata, linkurile, castigul de lucru mecanic gratuit, energia electrica aproape gratuita inclusiv diferenta dintre pretul vechi si pretul nou la curentul electric consumat de cele 28 state ale Uniunii Europene.

Cu o investigatie corecta se poate evita, in viitor, pierderi de mii de miliarde de euro la cele 28 de state membre ale Uniunii Europene. Daca se constata un raspuns evaziv comisia trebuie sa raspunda penal pentru toate pierderile datorate unei investigatii superficiale sau unei analize intentionat tendentioasa.

 

Citez raspunsul consilierului de Stat Gabriel-Cristian Piscociu:  

“Petitia nr.25687 / Data: 06-10, Domnule Ioan Sabau,
Referitor la solicitarea dumneavoastra potrivit careia "se impune o solicitare catre Guvernul României sa realizeze de urgenta o ancheta la OSIM si Academia Româna", va comunicam faptul ca între Administratia Prezidentiala, pe de o parte si OSIM, respectiv Academia Româna, pe de alta parte, nu exista o relatie de autoritate ierarhica sau functionala. În consecinta, reclamatia sau observatiile dumneavoastra le puteti trimite autoritatii publice ierarhic superioare OSIM-ului, respectiv Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri si Academiei Române care este o institutie de interes public  national, autonoma.
Va multumim. Cu stima, Consilier de Stat Gabriel-Cristian Piscociu”

Pag. 3  

            Din răspuns rezultă că consilierul de Stat Gabriel-Cristian Piscociu nu a citit petiţia. Dacă ar fi analizat petiţia ar fi constatat abuzul OSIM si al Academiei Romane, cu un prejudiciu de zeci de miliarde de euro si ar fi solicitat, cu acordul Presedintelui Romaniei ancheta la DNA. Din cele redactate rezultă că poporul român plăteşte degeaba şi acesti consilieri.

 

RASPUNS DE LA PARLAMENTUL ROMANIEI:

Citez din răspunsul Camerei Deputaţilor nr. 34/12835 din 26.sept.2007, semnat de Tudor Mohora: 
          ’’…vă veţi putea solicita drepturile – în continuare – în faţa instituţiilor competente a soluţiona pe fond aspectele sesizate, cu recomandarea de a consulta un advocat’’

            Rezultă că nici unul din membri comisiei nu a citit petiţia. Dacă ar fi analizat petiţia ar fi constatat abuzul OSIM, cu un prejudiciu de zeci de miliarde de euro. Din cele redactate rezultă că poporul român plăteşte degeaba şi această comisie cu înalţi demnitari publici.

Raspunsuri tolerate de Guvernul Romaniei

Referitor la memoriul dvs., va facem cunoscut faptul ca a fost transmis, spre completa solutionare, MINISTERULUI ECONOMIEI SI FINANTELOR, solicitand luarea masurilor legele ce se impun. Urmraza ca, in termenul legal, institutia sesizata sa comunice Cancelariei Primului – Ministru si dvs., solutia adoptata. Cu stima, Director, Oana Marina Istrate …
Din răspuns rezultă că: Director, Oana Marina Istrate nu a citit petiţia. Dacă ar fi analizat petiţia ar fi constatat abuzul OSIM si al Academiei Romane, cu un prejudiciu de zeci de miliarde de euro si ar fi solicitat, cu acordul Primului – Ministru ancheta la DNA. Din cele redactate rezultă că poporul român plăteşte degeaba şi aceşti funcţionari publici.

        Citez din răspunsul nr. 117/DRPMMPCRPP din 16.11.2007, semnat de Director Iuliana Dumitru:

           ’’Dvs. aţi mai adresat memorii cu conţinut identic atât Guvernului cât şi Preşedintelui României, acest lucru a determinat analizarea , celor semnalate, cu atenţie dar concluziile desprinse rămân aceleaşi şi v-au fost comunicate de OSIM cu nr. 1032659/07.11.2002’’
 
          Faptul că nu s-a făcut anchetă, cum solicita inventatorul, dovedeşte complicitatea cu examinatorii OSIM. Acest raspuns dovedeste faptul ca inventatorul a trimes continuu petitii la Guvernul Romaniei, la Presedintele Romaniei, la OSIM si la Academia Romana etc.

pag. 4

          Se poate investiga si scrisoarea primita de la ICPE-CA, semnata de prof. dr. fiz. Wilhelm Kappel, este intocmita de dr. ing. Gheorghe Mihai si foarte, foarte interesant nu are nr. de inregistrare. Scrisoarea este un raspuns la adresa MECT-ANCS, nr.15202/21.08.2008 si la petitia d-lui Ioan Sabau adresata Presedintelui Romaniei, in legatura cu inventia nr. 1465/18.11.1993, si cu solicitarea executarii inventiei muleniului III prin fonduri europene, solicitarea a fost respinsa. Investigatia trebuie pornita, de la scrisorile adresate la Guvern, la MECT-ANCS etc., din anul 2007 – 2012.

Daca ICPE-CA si celelalte institutii ale statului Roman isi faceau datoria, inventia mileniului III era brevetata din anul 1994, si in alta situatie economica era Romania (si nu numai) acum in anul 2017.

Citez cateva CBI-uri care au acelasi titlu, fiind aceeasi inventie inregistrata, respinsa si reinregistrata pana in prezent la OSIM: nr. 670/11.06.1999; nr. 167/19.02.2002; nr. 013 din 11.01.2007; nr. a2010 00337 din 31.05.2010, respinsa cu Hotararea nr. 4/90/30.03.2016. Dupa 5 ani si 10 luni, oare de ce? Si pentru ce?

Pentru a nu fura plagiatorii de la OSIM si de la Academia Romana, inventia si cele 4 legitati noi la fizica, am inregistrat la OSIM, CBI cu titlu’ *Perpetuum mobile de speta a patra* nr. 0039/2017/25.01.2017.Si cu acesta CBI nr. A/00039/2017/25.01.2017, se amana furtul inventiei pana in anul ~2022. Inventia e descrisa si pe link:  http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/Perpetuum%20mobile.html

 

Directia Nationala Anticoruptie 

Citez din sesizarea către DNA şi SRI, e-mail din 08.02.2008, din fila 1/3:  “… Pentru a începe procedura dvs. pentru deschiderea dosarelor penale este nevoie probabil de o expertiză pentru a evalua  *Prejudiciul produs României de cel puţin 20 miliarde de EURO* probabil n-o să luaţi specialiştii de la OSIM. Prejudiciul estimat de inventator se bazează pe cele redactate prin e-mail din 08.02.2008 …” 

Completare in anul 2017:
din anul 2008 pana in prezent 04.07.2017 prejudiciul produs României este de cel puţin ~80 miliarde de EURO si creste in continuare pana la implementarea inventiei mileniului III. Acest prejudiciu este subevaluat avand in vedere faptul ca: conform inventie lucru mecanic produs este gratuit si energia electrica ar fi fost aproape gratuita in cei ~23 de ani pierduti din cauza unor tradatori de neam si tara.

Pag. 5

Citez din e-mail trimis la DNA, DIICOT si SRI etc.  
Din 08.02.2008:
“… revin la sesizarea redactata in data de 04.02.2008. 
Odata cu aceasta revenire motivez afirmatia subevaluarii prejudiciului de zeci de miliarde de dolari contra intereselor publice prin intarzierea brevetarii CBI nr. 00670 din 11.06.1999 si CBI nr. 00167 din 19.02.2002, redactand doar cateva din prejudiciile mai importante: 

– Anularea datoriilor din sistemul energetic, de la bugetul de stat, desi se cunostea la toate nivelele posibilitatea de-a renunta treptat la sistemul energetic actual.

– Finantarea sistemului energetic actual peste necesarul, strict, de intretinere avand in vedere din anul 1993 posibilitatea de implementare a inventiei din petitii.

– Finantarea unor noi centrale nuclearoelectrice, desi se cunostea la toate nivelele posibilitatea de-a renunta treptat la ele din anul 1993. Prin implementarea inventiei. 

– Finantarea centralelor termoelectrice si hidraulice, peste necesarul intretineri lor, desi se cunostea la toate nivelele posibilitatea de-a renunta treptat la ele.

    – Finantarea minelor de carbune, desi se cunostea la toate nivelele posibilitatea de-a renunta treptat la ele înca din anul 1993. Prin implementarea inventiei.

     – Finantarea la CFR peste necesarul de intretinere, la vagoanele de marfa, avand in vedere reducerea cu peste 25% din transportul de marfa, caci se reduce transportul  la: pacura, carbune, lemn, gaz etc. fiindca se utilizeaza curentul electric si pentru a genera caldura, conform inventiei care rezolva energia in viitor, fara poluare, si cu cel mai mic prêt din era noastra.

    – Finantarea, peste necesarul strict de intretinere, si a altor sectoare de activitate afectate in viitor prin implementarea inventiei, conf. link:  http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/structura%20de%20rezistenta.html  

     Daca se implementa inventia se elimina aproape total poluarea cu: pacura, carbune, gaz etc.      
     Pentru a clarifica cel mai mare prejudiciu dupa anul 1989 contra intereselor publice prin blocarea brevetarii CBI nr. 00670 din 11.06.1999 ar trebuii sa se ancheteze cazul DNA …

    DNA nu a raspuns pozitiv la sesizarea inventatorului …

Pag. 6

Citez raspunsul de la DNA …
Serviciul de registratura, grefa, arhiva si relatii cu publicul nr. 589/2008/17.03.2008, catre,
Sabau Ioan …
“va facem cunoscut ca sesizarea formulata de dvs., si inregistrata cu numarul de mai sus la DNA, a fost transmisa la OSIM, in conformitate cu dispozitiile art. 6 din legea 233/2002.”  Procuror sef serviciu …

            Din răspuns rezultă că: Procurorul sef serviciu nu a citit petiţia sau legea nu-i permitea ancheta la OSIM si Academie. Dacă ar fi analizat petiţia ar fi constatat abuzul OSIM si al Academiei Romane cu un prejudiciu de zeci de miliarde de euro. daca ar fi solicitat acordul superiorilor pentru ancheta, ar fi primit aprobare? Din cele redactate rezultă că poporul român plăteşte degeaba şi aceşti demnitari publici.

Oficul de stat pentru inventii si marci
trebuie sa dovedeasca  ceea ce afirma in hotarari (de circa 23 de ani) 
          Citez din e-mail trimis de OSIM in data de 10.10.2008: 

Stimate Domnule Sabău, 

Referitor la e-mailul dvs. adresat la OSIM şi inregistrat la nr. 213255/07.10.2008, vă informam ca ne mentinem punctul de vedere pe care l-am prezentat in adresa cu nr. 210938/12.08.2008, pe care v-am trimis-o. 

Director General OSIM 
Gabor Varga

Raspunsul inventatorului:  
          Afirmatiile OSIM sunt periculoase caci imbina, adevarul cu minciuna.

Citez raspunsul inventatorului:
        ”Art. 48 mentionat in raspunsul dvs. este corect numai pentru dispozitivele, mecanismele etc. descoperite pana in prezent pentru faptul ca:


        1 – nici un dispozitiv, mecanism etc. descoperit pana in prezent nu a fost actionat de grupuri cu parghii de ordin zero. Parghii cu 8 brate scurte nesemnificative, care in timpul functionarii sa consume numai energie conventionala pentru ridicarea celor 2 greutati la faza a doua, conform inventie.

Pag. 7

          Parghia clasica in  era noastra produce mai multa forta (multiplica forta omului) decat consuma si nu ”contrazice principiile fizice actuale”. 

         2 – nici un dispozitiv, mecanism etc. descoperit pana in prezent nu a fost actionat de grupuri cu parghii de ordin zero, astfel încat în timpul funcţionării centrul lor de greutate sa fie numai în cadranele 1 şi 4 în sens trigonometric. 

Atentie!
         Cu respect va rog sa-mi transmiteti daca dispozitivele, macanismele etc. mentionate de dvs., au fost actionate de 8 parghii cu 8 brate scurte nesemnificative, conf. inventie, respinsa cu hotararile: nr. 4 / 268 din 26.09.2002 la CBI nr. 00670 din 11.06.1999; nr. 4/989 din 17.04.2007 la CBI nr. 00167 din 19.02.2002 şi nr. 181, înregistrată in 07.02.2008 la CBI nr. 00167 din 19.02.2002, reexaminată. Toate hotărârile sunt pentru aceeaşi invenţie şi cu acelaşi titlu.

          Pana in prezent nu am primit nici un raspuns de la OSIM daca sau descoperit sau nu mecanisme, dispozitive etc., actionate de grupuri cu parghii de ordin zero conf. inventie deoarece: nici un dispozitiv, mecanism etc. descoperit pana in prezent nu a fost actionat de grupuri cu parghii de ordin zero.

          Atentie! Grupul cu 8 parghii cu 8 brate scurte nesemnificative în timpul funcţionarii consuma: pentru rotirea turbinelor gravitaţionale numai forţa de gravitaţie (la prima faza) si pentru ridicarea celor 2 greutaţi (la faza a 2-a, conf. invenţie) doar energie convenţionala.

           Astfel incat în timpul funcţionării, conf. invenţie, centrul celor 8 greutaţi la prima faza si a celor 7 greutaţi la faza a doua sa fie numai în cadranele 1 şi 4 în sens trigonometric.


         Din scrisoarea inregistrata la OSIM cu ”nr. 210938 din 12.08.2008” am citat 2 fragmente. 

          Citez din scrisoare: 
          ”Stimate Domnule Sabau. Referitor la scrisoarea transmisa Secretariatului General al Guvernului nr. 15D/7935/24.07.2008, va comunicam: cererea dvs. de brevet nr. 99-00670/11.06.1999 si anume: procedeu de utilizare a forţei de gravitaţie pentru producerea energiei mecanice folosită la producerea energiei electrice, a fost respinsa pe motiv ca solutia prezentata este un perpetuum mobile de speta I, care incalca legea conservarii energiei”
Art. 48 din Regulamentul de aplicare a Legii 64/1991, republicata, intitulat:

Pag. 8

”aplicabilitatea industriala a inventiei” in paragraful 2 precizeaza ca: ”nu este susceptibila de aplicare industriala inventia revendicata – avand ca obiect un dispozitiv sau un procedeu, a carui functionare, respectiv utilizare, este in mod evident contrara legii fizicii, asa cum este cazul mecanismelor de tip perpetuum mobile” 

         Citez din hotararea nr. 181 din 07.02.2008, care mentine hotararea nr. 4/989 din 17.04.2007:
”... Problema tehnica abordata de contestatar, conform principiilor fizicii, este irezolvabila, ea neavand decat asa zise solutii de tip Perpetuum-Mobile” 

Raspunsul inventatorului
Afirmatii false. Inventia nu-i perpetuum mobile. Inventia este un perpetuum mobile de speta a 4-a, care produce lucru mecanic gratuit si energie electrica aproape gratuita, fara poluare, cu putere mica sau oricat de mare, cu asamblare in: vile, firme, orase, pe munte, pe apa, sub pamant, in pustiu etc., detalii si pe link:  http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html     

Turbinele gravitationale *Perpetuum mobile de speta a 4-a*, conf. inventie, nu respecta legile lui Newton, a doua Lege a Termodinamicii (legea entropiei) si nici Legea conservarii energiei. Din aceasta cauza este strict necesara Legea I.Sabau pentru grupuri de forte neconservative cu entropie controlata 99.99% (sau o ramura noua la a doua Lege a Termodinamicii). Inlusiv cele 3 legitati noi in fizica: parghii de ordin zero, excentricitatea permanenta si lucrul mecanic multiplu.

Cele 3 legitati noi in fizica sunt anexate la CBI-uri, la rubrica 12.17, la alte documente, conf. regulament. Daca examinatorii OSIM ar fi citit cele 3 legitati noi in fizica, nu ar mai fi facut ABUZ, redactand in HOTARARI motivatii INFANTILE neadecvate inventiei mileniului III.

Inventia nu incalca legea conservarii energiei deoarece:
numai in cazul in care caracteristicile miscarii mecanice a unui sistem sunt determinate doar de prezenta unor forte conservative, energia mecanica totala este o constanta a miscarii. E = T + V = constant. (E este energia mecanica totală, T este energia cinetica si V este energia potentiala).

 

Deci, legea conservarii energiei mecanice se respecta numai in cazul sistemelor conservative care folosesc forte conservative. Cand caracteristicile miscarii sunt determinate de alte tipuri de forte, se vorbeste despre legea conservarii energiei numai in sens general.

Pag. 9

       Citez din hotararea nr. 181, inregistrata in 07.02.2008: 
       ’’Nu s-a ţinut cont, pentru o judecată corectă a bilanţului energetic, nici de principiul lui Le Chatelier (Şt. I. G. din Dicţionarul de Mecanică, ed. Ştiinţifică şi enciclopedică, Buc. 1980, autori Acad. Caius Iacob şi colectiv), ce enunţă faptul că atunci când valoarea unei mărimi de stare a unui sistem în echilibru variază, datorată unei acţiuni exterioare, celelalte  mărimi de stare variază pentru a  micşora  variaţia acelei mărimi de stare. 

Raspunsul inventatorului:  
          Conform invenţie, centru de greutate în sistem este in permanenţă numai în cadranele 1 şi 4 în sens trigonometric datorită celor 8 pârghii fara brat scurt (8 parghii cu 8 brate scurte nesemnificative). 

          Deci sistemul, conform invenţie, in timpul functionarii nu este nicio clipă in echilibru.

Catre, consiliul editorial
Redactor sef Prof. dr. ing. Ioan C. BACIVAROV, EUROQUALROM, Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti

Pentru publicare, in fiecare an din 2002, am propus 7 articole (mesaje, stire, noutate), fara succes.

Sau *CONSILIUL EDITORIAL* poate alege din cele 4 legitati noi in fizica orice noutate doresc cu obligatia de a scrie la finalul articolului linkul autorului din care au extras noutatea.
La mass-media inventatorul a solicitat in fiecare an sa popularizeze cele 7 articole, fara succes ...

Noutatea nr. 1
Viitorul sumbru al planetei se poate salva si cu ajutorul dvs., daca se popularizeaza cu orice mijloace inventia mileniului III, care rezolva protecţia mediului la nivel mondial, prin dezafectarea centralelor nucleare schimbandu-le cu turbine gravitationale. Turbinele produce energia viitorului fara poluare, aproape gratuita, cu putere mica sau oricat de mare, cu asamblare in: vile, firme, orase, pe munte, pe apa, sub pamant, in pustiu etc., detalii si pe link: 
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html       

Inventia este realizata de un grup cu 8 chesoane, cu 16 greutati: 8 greutati pe circumferinta si 8 greutati in centrul turbinei, care inainte de deblocare are 8 forte conservative = 8 parghii fara brat scurt, care in timpul functionarii se transforma in 8 forte neconservative, care rotesc arborele turbinei producand lucru mecanic gratuit si energie electrica aproape gratuita cu putere mica sau oricat de mare, cu asamblare in: vile, firme, orase, pe munte, sub pamant, in pustiu etc.


Pag. 10   


Grupul de forte neconservative nu au: un moment al fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic, si sunt diametral opuse fortelor conservative. Exploatarea grupurilor cu forte neconservative se realizeaza cu un sistem deschis cu parghii fara brat scurt, care interactioneaza cu *exteriorul* prin arborele turbinei si transmite miscarea de rotatie pe alt drum in exteriorul sistemului la generatoare.

Omul care doreste bunastarea tuturor oamenilor de pe Planeta Pamant (Terra), trebuie sa popularizeze cu orice mijloace inventia mileniului III.

Noutatea nr. 2
Inventia mileniului III, rezolva: incalzirea globala, dezafectarea centralelor nucleare ajunse la finalul duratei lor de viata, gestionarea deseurilor nucleare etc. Turbinele gravitationale daca se implementeaza la nivel mondial, produce energia viitorului fara poluare, aproape gratuita, cu putere mica sau oricat de mare, cu asamblare in: vile, firme, orase, pe munte, pe apa, sub pamant, in pustiu etc. Detalii pe link: 
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/structura%20de%20rezistenta.html     

Citez un fragment dintr-o lucrare a Comisiei Europene:
“… Comisia Europeană a estimat că ar fi nevoie de investiţii de 253 de miliarde de euro pentru închiderea tuturor centralelor nucleare din Uniunea Europeană şi managementul deşeurilor nucleare până în anul 2050, informează AFP, citată de Agerpres.

Pe baza datele furnizate de statele membre UE, executivului comunitar estimează că va fi nevoie de o sumă de 123 de miliarde de euro pentru dezafectarea centralelor nucleare ajunse la finalul duratei lor de viaţă şi alte 130 de de miliarde de euro ar fi necesare pentru gestionarea deşeurilor nucleare, conform ultimului Program Ilustrativ Nuclear (PNIC), publicat după accidentul de la Fukushima din 2011.

Potrivit unei surse din interiorul Comisiei, sumele vehiculate au crescut cu 47% comparativ cu precedentul PINC, publicat în 2008.

La nivel mondial există o experienţă limitată cu privire la dezafectarea centralelor nucleare. Până în luna octombrie 2015 în Europa au fost închise permanent 89 de reactoare nucleare, însă doar trei reactoare au fost dezafectate complet, toate în Germania, subliniază Comisia …”


Pag. 11


Toate tipurile de *turbinele gravitationale*, conform inventie sunt dovedite cu teorie si calcule inclusiv pe link:  http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html      

Noutatea nr. 3
Cele 8 parghii de ordin zero multiplica forta activa in functie de lungimea bratelor, conf. inventie: grupul celor 8 parghii de ordin zero (sunt 8 parghii de ordin 2’) este o combinatie intre pargiile de ordin 2 si 3. Forta rezistenta este arborele turbinei gravitationale, multiplicatorul si generatoarele. Cele 8 parghii de ordin 2’ multiplica forta activa a celor 8 greutati si produce lucru mecanic gratuit la arborele turbinei.
Cele afirmate mai sus sunt dovedite cu teorie si calcule pe link:
 http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html    

Inventia este realizata cu 8 chesoane, cu 16 greutati: 8 greutati pe circumferinta si 8 greutati in centrul turbinei, care inainte de deblocare are 8 forte conservative = 8 parghii cu 8 brate scurte nesemnificative (egale cu raza arborelui), care in timpul functionarii se transforma in 8 forte neconservative, care rotesc arborele turbinei si produce lucru mecanic gratuit, si energie electrica aproape gratuita.

Atentie! Grupul de parghii de ordin zero multiplica lucru mecanic gratuit realizat la arborele turbinei gravitationale in afara sistemului deschis semihibrid prin intermediul multiplicatorului de turatie unde se realizeaza alte 2 parghii de ordin 3’ (o combinatie intre parghiile de ordin 1, 2 si 3), conf. inventie.
Citez un fragment din descriere.ro de la pag. nr. 2:
“ … Multiplicatorul de turatie este fabricat dintr-o carcasa dreptunghiulara realizata din doua bucati. Jumatatea superioara a carcasei se asambleaza cu jumatatea inferioara conf. unor proceduri clasice, dupa montarea roatii dintate pe arboreale turbinei gravitationale intre primele doua pinioane ale celor doua multiplicatoare identice. Diametrul roatii dintate asamblata pe arboreale turbinei este de 10 ori mai mare”, decat diametrul celor 2 pinioane ale celor 2 multiplicatoare, si astfel se realizeaza 10 rpm. 

Turbina gravitationala in timpul functionarii, realizeaza 8 forte neconservative. Daca se implementeaza turbina gravitationala la nivel mondial, produce energia viitorului fara poluare, aproape gratuita, cu putere mica sau oricat de mare in: vile, firme, orase, pe munte, pe apa, sub pamant, in pustiu etc.
Detalii pe linkul scris in mesaj si la telefon nr. 0770561002.


Pag. 12

Noutatea nr. 4
Parghia de ordin 2’ multiplica forta activa in functie de lungimea bratelor si produce forta in plus gratuita. Conform inventie: grupul celor 8 parghii de ordin 2’ cu cele 8 brate scurte nesemnificative, multiplica forta activa a celor 8 greutati si produce lucru mecanic gratuit la arborele turbinei gravitationale.

Cele afirmate mai sus sunt dovedite cu teorie si calcule pe link:  http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html      

Atentie! Dupa o analiza sumara (orice specialist mediocru din domeniu) constata faptul ca excentricitatea permanenta are 8 forte neconservative deoarece nu are (in sistemul fizic deschis): un moment a fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic etc. 

In acest caz nu se poate respecta legile lui Newton, a doua Lege a Termodinamicii (legea entropiei) si nici Legea conservarii energiei.

Inventia nu incalca legea conservarii energiei deoarece: numai in cazul in care caracteristicile miscarii mecanice a unui sistem sunt determinate doar de prezenta unor forte conservative, energia mecanica totala este o constanta a miscarii. E = T + V = constant. (E este energia mecanica totală, T este energia cinetica si V este energia potentiala).

 

Deci,  legea conservarii energiei mecanice se respecta numai in cazul sistemelor conservative care folosesc forte conservative. Cand caracteristicile miscarii sunt determinate de alte tipuri de forte, se vorbeste despre legea conservarii energiei numai in sens general.        

Din aceasta cauza este strict necesara Legea I.Sabau pentru grupuri de forte neconservative cu entropie controlata (sau o ramura noua la a doua Lege a Termodinamicii), conform link scris mai sus. 

Grupul celor 8 parghii de ordin 2’ cu cele 8 brate scurte nesemnificative daca se implementeaza la nivel mondial, produce energia viitorului fara poluare, aproape gratuita, cu putere mica sau oricat de mare, cu asamblare in: vile, firme, orase, pe munte, pe apa, sub pamant, in pustiu etc.
Detalii la telefon 0770561002.


Pag. 13


Noutatea nr. 5
Parghia de ordin 3’ multiplica lucru mecanic gratuit in functie de lungimea bratelor si produce lucru mecanic gratuit in plus. Ggrupul celor 8 parghii de ordin 3’ cu cele 8 brate scurte nesemnificative, multiplica lucru mecanic gratuit si cu multiplicatorul de turatie, conf. inventie.

Cele afirmate mai sus sunt dovedite cu teorie si calcule pe link:  http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html     

Turbinele gravitationale inainte de deblocare pentru functionare are structura metalica a celor opt chesoane conservativa si greutatile de pe circumferinta cu energie potentiala. Dupa deblocare in timpul functionarii prin manipularea celor 16 greutati egale conf. inventie, cele 8 chesoane prin rotire isi schimba caracterul, intr-un caracter distinctiv si devin 8 parghii de ordin zero, iar cele 8 greutati de pe circumferinta sunt 8 forte neconservative care rotesc turbina gravitatonala.

In tot timpul functionarii campul gravitational al pamantului conservativ (din afara sistemului de parghii neconservativ) atrage cele 8 greutati de pe circumferinta (8 forte neconservative) care produce lucru mecanic gratuit (conservativ) la arborele turbinei gravitationale care interactioneaza cu exteriorul prin multiplicator si cel putin 2 generatoare (utilizand alt drum in exteriorul sistemului).

Numai in acest mod prin interactiunile lor reciproce ajunge in echilibru structura neconservativa (a celor 8 parghii fara brat scurt) cu structura fortelor conservative si pentru prima data in era noastra se realizeaza implementarea grupurilor cu forte neconservative intr-un sistem conservativ cu castig gratuit de lucru mecanic la arborele turbinei gravitationale, datorita “Constantei fizice a ciclului”.

La toate tipurile de turbine gravitationale, sintagma “Constanta fizica a ciclului” inseamna faptul ca se realizeaza o viteza ocilanta in limitele impuse prin “entropie controlata” la fiecare ciclu, la fiecare faza distincta, conf. inventie, fig. 1 si fig. N/2, deoarece  avem o succesiune cu fenomene si manifestari care se produc in cadrul unui proces repetabil continuu in aceeasi ordine, la ambele faze.


La toate tipurile de turbine gravitationale, sintagma “Constanta fizica a ciclului” inseamna si faptul ca se deruleaza continuu cele doua faze ale ciclului in raport cu parametrii proiectati, indiferent de dimensiuni si masa celor 16 greutati egale ale celor 8 parghii de ordin zero (8 forte neconservative, atipice etc).


Pag. 14


Astfel entropia sistemului semihibrid (al celor 8 parghii de ordin zero), este mentinut in limite relativ constante realizand o variatie de entropie a sistemului deschis impreuna cu exteriorul la o valoare care genereaza un echilibru dinamic, relativ, intre sistemul deschis neconservativ si exteriorul conservativ.

Pentru a exploata aceste forte neconservative, sistemul deschis cu 8 parghii fara brat scurt, interactioneaza cu *exteriorul* prin arborele turbinei si transmite miscarea de rotatie; lucru mecanic gratuit, pe alt drum in exteriorul sistemului, la cel putin doua multiplicatoare si mai multe generatoare, pentru a produce energie electrica aproape gratuita, conf. inventie.

Grupul celor 8 forte neconservative nu respecta legile lui Newton, a doua Lege a Termodinamicii (legea entropiei) si nici Legea conservarii energiei. Din aceasta cauza este strict necesara Legea I.Sabau pentru grupuri de forte neconservative cu entropie controlata (sau o ramura noua la a 2-a Lege a Termodinamicii), conform link scris mai sus. 

Grupul celor 8 forte neconservative, care nu respecta legile lui Newton, daca se implementeaza la nivel mondial, produce energia viitorului fara poluare, aproape gratuita, cu putere mica sau oricat de mare, cu asamblare in: vile, firme, orase, pe munte, pe apa, sub pamant, in pustiu etc. Detalii pe linkul scris in mesaj si la telefon nr. 0770561002.

Noutatea nr. 6
Inventia mileniului III, rezolva: incalzirea globala, dezafectarea centralelor nucleare, gestionarea deseurilor nucleare etc. Turbinele gravitationale daca se implementeaza la nivel mondial, produce energia viitorului fara poluare, cu pret nesemnificativ, aproape gratuit. Detalii pe link: 
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html       
Toti specialistii vor sa actioneze cu mai multe parghii. Atentie! Acum exista, folositi-le ...  
Avantajele inventiei realizata cu 8 parghii de ordin zero (cu 8 parghii fara brat scurt):  

– Inventia produce energie electrica cu cele mai mici preturi din era noastra, fara poluare, si rezolva energia viitorului. Inventia este o punte de legatura intre fortele conservative si grupurile de forte neconservative.


Pag. 15


– materia prima este forta de gravitatie nepoluanta. Materia prima fiind gratuita, turbina conf. inventie produce lucru mecanic gratuit si energie electrica aproape gratuita cu putere mica sau oricat de mare, cu asamblare in: vile, firme, orase, pe munte, pe apa, sub pamant, in pustiu etc.

–turbinele conf. inventie daca se implementeaza, la nivel mondial, rezolva incalzirea globala prin reducerea poluarii pe pamant cu cel putin 25%, prin: sere, irigatii, baraje de verdeata si opreste estinderea desertului prin realizarea unor oaze de verdeata cu apa extrasa de la adancimi foarte, foarte mari fiindca foloseste lucru mecanic gratuit, care produce curent electric aproape gratuit.

– turbinele conf. inventie ne ajuta si daca sunt furtuni solare sau furtuni electromagnetice (care distrug sistemele informationale) si fac imposibil de furnizat energia electrica cu procedeul clasic. Turbina conform inventie are o retea proprie de distributie in zona in care se asambleaza.

–turbinele conf. inventie vor inlocuii toate tipurile de turbine: eoliene, hidraulice, centrale electrice, centrale termoelectrice, centrale nuclearo-electrice etc. Atentie! Domnilor licentiati in domeniu: proiectarea incepe de la generatorul electric disponibil (de la toate tipurile de turbine inlocuite cu turbina gravitationala), continua cu multiplicatorul si se termina cu proiectarea turbinei.

– Atentie! Turbinele gravitationale rezolva pentru viitor, si problema apei potabile (pneuria de apa), fiindca permite desalinizarea apei cu costuri de productie foarte, foarte mici, pentru ca energia folosita pentru desalinizare este aproape gratuita.

– turbinele conf. inventie nu au nevoie de o retea de distributie pentru ca are reteaua proprie de distributie in zona in care se asambleaza: vile, firme, sate, orase, pe munte, pe apa, sub apa, sub pamant, oriunde in desert etc., fiindca se fabrica in firme speciale, se transporta, si se asambleaza oriunde este nevoie.

Noutatea nr. 7
Structura de rezistenta a inventiei, din punct de vedere stiintific:

-Legea I.SABAU pentru *N* grupuri cu parghii de ordin zero (parghii cu brate scurte nesemnificative)
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/pirghie%20.0..html     

Pag. 16


-Legea I.SABAU pentru excentricitatea permanenta
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/legile%20excentricitatii%20permanente.html     

-Legea lucrului mecanic multiplu
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/lucru%20mecanic%20multiplu.html       

-Legea I. Sabau pentru grupuri de forte neconservative cu entropie controlata (sau o ramura noua la a doua Lege a Termodinamicii).
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html      

Cele 4 legitati noi in fizica mentionate mai sus, sunt descrise pe site-ul propriu, si se poate accesa pentru dezbatere publica si pe forum:

http://cercetare.forumgratuit.ro/f29-propuneri-cu-forma-finala      
http://forum.scientia.ro/index.php/topic,2113.1275.html      
http://energie.ucoz.ro/forum/0-0-1-34    

            Caut investitor. Castigul care se imparte este intre 4% si 8% din castigul net al inventiei mileniului III, respectandu-se strict contractul de cesiune. Contractul fi-va intre 3 parteneri: un intermediar care din cele 4% sau 8%, primeste ~9%. Intermediarul (un fizician in echipa cu un inginer mecanic) daca invata ceea ce nu stiu si gasesc investitor, fi-vor in viitor multimilionari in euro. Un investitor care din cele 4% sau 8%, primeste 46% si inventatorul care din cele 4% sau 8%, primeste 45%.

Raspunsul inventatorului la afirmatiile si calculele pseudo-specialistilor (neadecvate inventiei) sunt redactate in lucrarea cu titlul functionarea turbinei pe link-ul:      
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/functionalitate.html       

Calcule estimative subevaluate
In toate domeniile se doreste de fiecare specialist sa actioneze cu mai multe parghii pentru a rezolva problemele majore cu care se confrunta in domeniul lui de activitate. In era noastra (din anul 1993) exista grupuri cu parghii de ordin zero (fara brat scurt) si de ordin 2, sustinute cu 4 legitati noi in fizica si sunt marginalizate intentionat de institutiile abilitate ale statului roman. Oare de ce? Si pentru ce? …

Grupurile cu parghii de ordin zero (8 parghii fara brat scurt) produc lucru mecanic gratuit si energie electrica aproape gratuita (fara poluare), cu cel mai mic pret din lume.

Pag. 17


Citez calcule estimative subevaluate din link:
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/turb%20gravitationala%20mixta.html        
Cu formula L=mgh pentru 8 parghii cu 8 brate scurte nesemnificative
Formula lucrului mecanic (L=mgh) nu include si varianta in care greutatea aflata in camp gravitational este franata (sau tinuta fortat pe drumul parcurs) si de alte forte (multiplicator, generatoare etc). Numai din aceasta cauza calculele se realizeaza cu greutati in cadere libera si cu inaltime medie.

Conf. calcule estimative,  cu parametrii: una greutate m=8000kg (8000kg*8buc=64000kg) si h=10.5m,
realizate de inventator. Inaltimea corecta pentru a calcula energia cedata de cele 8 greutati integral (complet), la prima faza in intervalul de cel putin 75% cat dureaza coborarea lor, este intre h=5.25m (energie minima cedata) si h=7.875m (energie maxima cedata) conf. inv. si fig. N/2.

Daca pentru calcule se foloseste formula lucrului mecanic (L=mgh), la fiecare greutate din cele 8 greutati se poate face calcule corecte numai in cadere libera, cu inaltimea proprie corespunzatoare figurii N/2, pentru ca: 

la prima faza, dupa deblocare, cele 8 parghii fara brat scurt, nu are: un moment a fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic etc.

Pentru a exploata aceste forte neconservative, sistemul deschis cu 8 parghii fara brat scurt, interactioneaza cu *exteriorul* prin arborele turbinei si transmite miscarea de rotatie pe alt drum in exteriorul sistemului, la cel putin doua multiplicatoare si mai multe generatoare, conf. inventie.

Calcule estimative subevaluate la PRIMA FAZA,
cu parametrii: una greutate m=8000kg (8000kg*8buc=64000kg) si h=10.5m. Conf. calcule estimative realizate de inventator, inaltimea corecta pentru a calcula energia cedata de cele 8 greutati integral (complet), la prima faza in intervalul de cel putin 75% cat dureaza coborarea lor, este intre h=5.25m (energie minima cedata) si h=7.875m (energie maxima cedata) conf. inv. si fig. N/2.

Determinarea bilantului energetic, la cele 8 parghii fara brat scurt, la primul ciclu.


Pag. 18  


Determinarea bilantului energetic  se face calculand separat fiecare faza distincta. Se face diferenta si rezulta lucrul mecanic gratuit, CEDAT la multiplicatorul de turatie si generatoare pentru transformare in energie electrica.

Energia consumata (primita) de multiplicator si generatoare rezulta numai daca se scade din energia cedata de cele 8 greutati (3605616J) la prima faza, energia primita (823200J) de cele doua greutati care se ridica, la a doua faza, conf. inventie, si rezulta: 3605616J – 823200J = 2782416J castig gratuit de lucru mecanic, fiindca forta de gravitaţie este gratuita.

In prima faza la toate tipurile de turbine gravitationale se consuma cel putin 75% din timpul in care se produce ciclul, viteza turbinei este din ce in ce mai mare (creste)  conf. inventie si fig. N/2.

In prima faza se cupleaza la arborele turbinei multiplicatorul de turatie si cele doua generatoare si se calculeaza cu formula lucrului mecanic, energia cedata de cele 8 greutati, in cadere libera, conf. inventie si fig. N/2: 8000(kg)*5.74875(m)*8(buc)*9.8 = 3605616J.

Calcule estimative subevaluate la FAZA A DOUA.
Cand incepe a doua faza, cu ridicarea celor doua greutati, conf. inventie, viteza turbinei gravitationale este din ce in ce mai mica (scade) pana incepe alt ciclu, conf. inventie.

1 – sunt cuplate la arborele turbinei multiplicatorul de turatie si cele doua generatoare.

2 –se ridica greutatea de la altitudinea minima spre centrul turbinei conf. inv. si fig. 1.

3 –se calculeaza numai intervalul de cel mult 25% dintr-un CICLU in care se ridica cele doua greutati si castigul de la cele 7 greutati care coboara odata cu turbina conf. inventie si fig. 1.

Cele 2 greutati care se ridica conf. inventie si fig. 1, la faza a doua, nu afecteaza in niciun fel cele 7 greutati care coboara deoarece:  


Pag. 19


cele 2 greutati sunt ridicate cu energie electrica din afara sistemului deschis si nu afecteaza in niciun fel cele 7 greutati care coboara, in acelasi interval de timp in faza a doua, deoarece intre ele nu exista interactiune. Ambele operatii, in faza a doua, au actiune distincta si nu se influenteaza reciproc.

-Conf. formula lucrului mecanic, forta de gravitatie atrage cele doua greutati (G8’ si G8”) la fel si daca le ridicam in timpul functionarii ciclice a turbinei precum si daca le calculam SEPARAT, deoarece rezultatul este acelasi.
-Energia cedata de cele 7 greutati, indiferent de valoarea ei, la faza a doua, este inclusa in energia cedata de cele 8 greutati, la prima faza, conf. inventie.

Energia pierduta (consumata) de cele 2 greutati care se ridica conf. inventie si fig. 1, este de: 16000(kg)*5.25(m)*9.8 = 823200J. Inaltimea celor doua greutati este de 10.5m (10.5/2=5.25), conf. inventie si fig. 1.

Se face diferenta si rezulta: 3605616J – 823200J = 2782416J castig continuu GRATUIT deoarece la toate turbinele gravitationale in tot timpul functionarii se autoalimenteaza din afara sistemului DESCHIS de parghii, din castigul propriu, din reteaua de distrubutie proprie cu curent electric, conf. inventie.

Deci castigul gratuit de lucru mecanic este ~2700000J in tot timpul functionarii, la fiecare ciclu.
Acest castig de energie (lucru mecanic) de 2700000J este si ratia progresiei aritmetice (castig gratuit).
Puterea utila = Lucru mecanic/timp = 2700000J/1s = 2700000W = 2700 KW = 2700 KWh  = ~2.7MWh.
24(ore)*30(de zile)= 720 de ore.

Daca turbina gravitationala functioneaza numai 30 de zile avem: 2.7MWh *720 de ore = ~1900MW
Daca turbina functioneaza un an, avem: 365*24=8760 de ore; 2.7MWh*8760 de ore = ~23600MW

Un castig GRATUIT de 8760 de ori mai mare, numai intr-un an, deoarece forta de gravitatie roteste turbina si realizeaza castigul de lucru mecanic gratuit si energie ELECTRICA aproape gratuita, conf. inventie.
Castigul de energie electrica aproape gratuit la o singura centrala cu turbine gravitationale, conf. inventiei.


Pag. 20


Conform fig. 6, avem 10 hale industriale. Dacă în fiecare hală avem 20 turbine gravitationale, la 10 hale, conf. inventie, vom avea 200 turbine gravitaţionale, si rezultă: conf. calculelor de mai sus la o turbina avem ~2.7MW;  la 200 turbine gravitationale rezultă: 200 x 2.7 = 540MW.

Daca centrala gravitationala functioneaza 30 de zile avem: 540MW * 720 de ore = ~388800MW

Daca centrala gravitationala functioneaza un an avem: 540MWh * 8760 de ore = ~4730400MW

Suprafaţa necesară pentru o centrală electrică gravitaţională cu 200 turbine (inclusiv soseaua de centura a centralei), conf. invenţiei si fig. 6,  este de ~500m², greutatea unei turbine gravitationale (cu parametrii: m=8000kg (8*8000kg=64000kg) si h=10.5m) este de m (masa totala) = ~240000kg (cele 16 greutati =128000kg si constructia metalica = ~112000kg).

Pe aceeaşi suprafaţă daca se dubleaza numărul de rot/min (rpm) la arborele turbinei gravitationale, producţia de energie electrică se dublează fără cheltuieli suplimentare de producţie.

Pare de necrezut, cine poate infirma calculele s-o faca, adecvat inventiei, in doua faze, cu aceleasi formule si date pentru calcule utilizate de inventator.   

Atentie!
Calcule estimative subevaluate la nivelul unui elev de calasa a IV-a,
pentru denigratori, explic castigul (in plus) de la greutatile care coboara,  intr-un ciclu, in 2 faze, in timpul functionarii turbinei conf. inventie, fig. 1 si fig. 2/N. Citez din lucrarile care sustin inventia:

“… -daca ciclul este de ~8 secunde, la prima faza in 6 sec. coboara 8 greutati (8 forte neconservative). 

-daca ciclul este de ~8 secunde, la faza a doua in 2 secunde coboara 7 greutati (7 forte neconservative) si se ridica 2 greutati (aproape vertical, 2 forte conservative). 

-60/8=7.5 secunde si rezulta ~7 cicluri/min. La prima faza coboara 8 gr.*7 cicluri = 56 greutati/minut. 

Pag. 21


-La a doua faza coboara 7 greutati*7 cicluri = 49 greutati si se ridica 2 greutati*7 cic. = 14 greutati/min. 

-Energia cedata de cele 7 greutati, indiferent de valoarea ei, la faza a doua, este inclusa in energia cedata de cele 8 greutati, la prima faza, conf. inventie. 

-Intr-un ciclu, in ~8 secunde, la ambele faze rezulta: 8 greutati – 2 greutati (pentru pierderi) = 6 greutati.

-Intr-un minut, in ~7 cicluri rezuta: 56 greutati – 14 greutati = 42 greutati.

-In 60 de minute avem un castig de: 42 greutati*60 minute = 2520 greutati intr-o ora. 

-In 24 de ore rezulta 2520 greutati*24 ore = 60480 greutati. 

-Intr-o luna: 24 de ore*30 de zile = 720 de ore*60480 greutati = 43545600 greutati

-Daca greutatea are 1 kg, la 43545600 greutati, rezulta: un castig de  43545600kg 

-Forta F este echivalenta cu greutatea unei mase de  43545 tone.

-Daca greutatea are 8 tone, la 43545600 greutati, rezulta: 8 tone*43545600 gr. = 348364800 tone.
-Un castig gratuit de 43545600 greutati, conform inventie, numai intr-o luna.” 

Calcule estimative subevaluate cu formula lucrului mecanic (L=mgh),
si pentru exemplu dat la nivelul unui elev de calasa a IV-a

Atentie!  Daca se foloseste formula lucrului mecanic (L=mgh), la fiecare greutate din cele 8 greutati se poate face calcule corecte numai cu inaltimea proprie corespunzatoare figurii N/2,

Se scade 25% din cele 8 greutati, pentru ridicarea celor 2 greutati, in fiecare ciclu, la a doua faza

-daca ciclul este de ~8 secunde, la prima faza in 6 sec. coboara 8 greutati (8 forte neconservative)

-daca ciclul este de ~8 secunde, la faza a doua in 2 sec. coboara 7 greutati (7 forte neconservative) si se ridica 2 greutati (aproape vertical, 2 forte conservative).
-Energia cedata de cele 7 greutati, indiferent de valoarea ei, la faza a doua, este inclusa in energia cedata de cele 8 greutati, la prima faza, conf. inventie.


Pag. 22


Si rezulta castig estimativ gratuit de lucru mecanic la fiecare ciclu, inclusiv la primul ciclu.

8 greutati – 2 greutati (pentru pierderi diverse) = 6 greutati.  6greutati*8000kg*5.25m*9.8 = 2469600J

Deci castigul gratuit de lucru mecanic este ~2469600J in tot timpul functionarii, la fiecare ciclu.

Acest castig de energie (lucru mecanic) de 2469600J este si ratia progresiei aritmetice (castig gratuit).

Puterea utila = Lucru mecanic/timp = 2469600J/1s = 2469600W = 2469 KW = 2469 KWh  = ~2.4MWh.
24(ore)*30(de zile)= 720 de ore.

Daca turbina gravitationala functioneaza numai 30 de zile avem: 2.4MWh*720 de ore = ~1720MW

Daca turbina functioneaza un an, avem: 365*24=8760 de ore; 2.4MWh*8760 de ore = ~21024MW

Cine poate anula calculele inventatorului s-o faca adecvat inventiei, numai la primul ciclu in doua faze. Atentie! Daca este castig de energie la primul ciclu, este castig de energie la toate ciclurile, fiindca toate ciclurile in timpul functionarii turbinelor gravitationale sunt identice.

MOMENTELE FORTELOR de la infrastructura turbinei gravitationale mixte, privind numai si numai cele 8 parghii de ordin zero (active).

Pentru pseudo-specialisti, nespecialisti, amatori etc. care nu inteleg momentele fortelor la turbinele realizate dintr-un grup de 8 chesoane, cu 8 forte neconservative, redactez urmatoarele detalii: 


Din momentul cand se tracteaza greutatea, aproape vertical,  de pe circumferinta din punctul (A) pana ajunge in centrul turbinei, momentul fortei, produce pierderi in cadranul IV.

In acelasi timp (in acelasi ciclu), momentul fortei produce in sens opus (contrar) aceeasi valoare si in cadranul II, prin tractarea greutati, aproape vertical, din centru pana ajunge pe circumferinta.


Pag. 23


Din aceste motivatii momentul fortei se anuleaza reciproc, deoarece in acelasi ciclu are doua valori egale dar contrare (opuse).

Astfel ce se pierde in cadranul IV se castiga in cadranul II, rezultand anularea reciproca a momentelor egale si de sens contrar (opuse).

Asijderi se-ntampla si la vectorul de poziție al punctului de aplicație al forței din cadranul IV caci este contrar (opus) vectorului de poziție al punctului de aplicație al forței din cadranul II.

Aidoma se-ntampla si la bratele pentru care se calculeaza momentele fortelor deoarece un brat este in cadranul IV si cel de-al doilea in cadranul II, conf. inv. si fig. 1, se anuleaza caci au valori egale dar opuse (contrare)

Chiar daca tractarea, aproape verticala, se produce inainte de-a ajunge chesonul in punctul (A) sau dupa ce-a trecut chesonul de punctul (A), deoarece cat se pierde in cadranul IV se castiga in cadranul II.

 Momentele fortelor din cadranele IV si II nu afecteaza in nici un fel excentricitatea permanenta, deoarece cele doua momente ale fortelor sunt de sens contrar (opus), si se anuleaza reciproc.

La prima faza, din cele redectate mai sus rezulta castig de lucru mecanic gratuit la toate cele 8 parghii de ordin zero (8 parghii fara brat scurt), fiindca:

la prima faza, dupa deblocare, cele 8 parghii fara brat scurt, nu are: un moment a fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic etc.

Daca pentru calcule se foloseste formula lucrului mecanic (L=mgh), la fiecare greutate din cele 8 greutati se poate face calcule corecte numai in cadere libera, cu inaltimea proprie corespunzatoare figurii N/2.

Formula lucrului mecanic (L=mgh) nu include si varianta in care greutatea aflata in camp gravitational este franata (sau tinuta fortat pe drumul parcurs) si de alte forte (multiplicator, generatoare etc). Numai din aceasta cauza calculele se realizeaza cu greutati in cadere libera si cu inaltime medie.

Conf. calcule estimative,  cu parametrii: una greutate m=8000kg (8000kg*8buc=64000kg) si h=10.5m.

Pag.24


Inaltimea corecta pentru a calcula energia cedata de cele 8 greutati integral (complet), la prima faza in intervalul de cel putin 75% cat dureaza coborarea lor, este intre h=5.25m (energie minima cedata) si h=7.875m (energie maxima cedata) conf. inv. si fig. N/2.

Pentru a exploata aceste forte neconservative, sistemul deschis cu 8 parghii fara brat scurt, interactioneaza cu *exteriorul* prin arborele turbinei si transmite miscarea de rotatie pe alt drum in exteriorul sistemului, la cel putin doua multiplicatoare si mai multe generatoare, conf. inventie

Referitor la inaltimea celor 8 greutati, conf. inventie, fig. 1 si fig. N/2.

Greutatea G8, care se ridica, aproape vertical, din pozitia A pana in pozitia C’- D’, anuleaza si inaltimea completa a greutatii G1 care coboaara din pozitia C’- D’ deodata cu turbina gravitationala si in sensul de rotatie al turbinei, 22.5 grade.

Deoarece in fiecare ciclu se pot anula numai doua parghii egale ca valoare, pentru ca se deplasea in sensuri diferite cu valori unghiulare egale, cu aceeasi inaltime, conf. inventie, fig. 1 si fig. N/2, acest lucru este dovedit cu calcule, la exemplul elementar, la prima proba si la inventie, in prefata lucrarii cu titlul *turbina gravitationala mixta*.


ACADEMIA ROMANA 

            De ~17 ani nu poate sa infirme sau sa ATESTE structura de rezistenta a inventiei mileniului III, din punct de vedere teoretic: cele 3 legitati noi in fizica:

8 parghii de ordin zero (fara brat scurt), excentricitatea permanenta si lucrul mecanic multiplu.


             Solicit si prin prezenta un raspuns OFICIAL la petitia inregistrata la ACADEMIE in 19.04.2007. 


            Citez din ANALIZA ACADEMIEI DIN ROMANIA,

Pag. 25


care se poate accesa pe site-ul propriu, link:

http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/academie.html      


      ”… 4 – Ultima petitie înregistrată la Academia Romana este din data de 19.04.2007, directionata (indrumata) la Academie, de Administratia Prezidentiala.

 

Pana in prezent nu am primit raspuns oficial la lucrarea stiintifica ”Lucru mecanic multiplu”.


            Raspunsul oficial de la Academia Romana
trebuie sa fie, strict, numai la:

 

Lucru mecanic multiplu; Legea excentricitatii permanente si Legea parghiei de ordin zero.


              Toate cele trei lucrari stiintifice mentionate mai sus sunt structura de rezistenta a inventiei mileniului III (din punct de vedere teoretic).

 

             Caci numai impreuna cele trei lucrari stiintifice poate realiza lucru mecanic multiplu.


             Ultimul raspuns oficial de la Academia Romana este un raspuns pueril, (inselator).

             In scrisoare se analiza un GENERATOR care nu are nimic comum cu inventia, sau cu cele 4 legitati noi in fizica: lucru mecanic multiplu, excentricitatea permanenta si  grupuri cu parghii fara brat scurt.

             Din anul 2002 pana in prezent inventatorul a primit doar e-mailuri, in care n-a fost redactat nimic referitor la structura de rezistenta a inventiei mileniului III (din punct de vedere teoretic).


                 Raspunsul inventatorului,
citez din ANALIZA ACADEMIEI DIN ROMANIA:


             “… Faptul că după circa 10 luni de analiză dr. Doru Delion a redactat un răspuns înşelător, dovedeşte: complicitate cu OSIM, neglijenţă sau incompetenţă.”   


Postez de la Academia Romaniei scrisoarea infantila (după ~10 luni de analiză), mai jos, la pagina 27.


Pag 26

 


 


/
R.Academie

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

/..................................................................................................................................................................................................

 Pag. 27


Raspunsul inventatorului: dimensiunile turbinei gravitationale cu masa proprie de 50 tone are diametrul de circa 8 m si este amplasata pe fundatia continua circulara cu radier conf. fig. 6, si asamblata in locasul prevazut pentru turbina in fundatie conf. fig. 2. Astfel inaltimea turbinei de la sol are ~4m. Figurile pot fi acesate pe link:  http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/imagini.html     

Oricine vrea sa verifice cele afirmate mai sus sau calculele inventatorului, o poate face daca citeste prefata si lucrarea cu titlu *Turbina gravitationala mixta* care se poate accesa pe link:
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/turb%20gravitationala%20mixta.html    
Oricine vrea sa verifice teoria inventiei mileniului III si a structurii ei de rezistenta (din punct de vedere teoretic) o poate accesa pe link-urile:
http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html     
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/pirghie%20.0..html       
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/legile%20excentricitatii%20permanente.html        

             Pare de neinteles faptul ca, CONDUCEREA Academiei Romane nu a publicat pana acum cele 4 lucrari stiintifice, fiindca popularizarea noutatilor noi in Fizica este si sarcina Academiei Romane  …   

             Legile lui Kepler, din anul 1618, pentru excentricitatea din afara cercului (la elipse) este realizata folosind un fenomen natural. 

              Ioan Sabau, fara licenta cu ajutorul lui Dumnezeu, autodidact, a creat inventia mileniului III care artificial realizeaza excentricitatea permanenta in interiorul sau in exteriorul unui cerc, dupa aproximativ 400 de ani. 

              Excentricitatea permanenta se poate realiza in interiorul unui cerc numai cu grupuri cu parghii de ordin zero (grupuri cu parghii fara brat scurt). 

              Academia Romana ar trebuii sa popularizeze cele 3 lucrari stiintifice, dupa ~10 ani de solicitari ale autorului, si nici intr-un caz sa-i de-a inventatorului raspunsul citat mai jos: 

ACADEMIA ROMÂNĂ 
Secţia de Stiinţe Tehnice – Domnului  Ioan Sabau 


 Pag. 28


Stimate Domnule 
In legatura cu mesajul Dvs. prin care solicitati validarea sau invalidarea de catre Academia Romana a celor trei legi propuse de Dvs: Lucrul mecanic multiplu, Legea excentricitatii permanente si respectiv Legea parghiei de ordinul 0 (cu referire la o pagina de Internet in care aceste legi sunt descrise), va comunicam : Dumneavoastra citati pe acea pagina de internet un raspuns al domnului presedinte al Academiei Romane, Acad. Ionel Haiduc, la o solicitare a Dvs cu continut asemanator, ajunsa la Academie in anii anteriori: "Orice descoperire stiintifica se valideaza prin publicare intr-o revista stiintifica de specialitate, prin care comunitatea stiintifica adopta noile idei. O inventie este acceptata numai daca se bazeaza pe teorii stiintifice recunoscute de comunitatea specialistilor. Teoria Dvs. a lucrului mecanic multiplu nu poate fi scutita de acesta procedura" Situatia nu s-a modificat intre timp. Modalitatea de validare a unor legitati noi este acceasi: publicarea in reviste stiintifice de specialitate. Ca urmare, va recomandam publicarea rezultatelor Dvs. intr-o revista stiintifica de specialitate.           23.01.2012, Preşedintele secţiei, Acad.Gleb DRĂGAN

        Inventia (dovedeste realizarea celor 4 legitati noi in fizica), utilizeaza un grup cu 8 parghii de ordin zero (8 parghii fara brat scurt), care produce la arborele turbinei gravitationale lucru mecanic gratuit.
Atentie! *Lucru mecanic gratuit* produce energie electrica aproape gratuita, cu putere mica sau oricat de mare, cu asamblare in: vile, firme, orase, pe munte, pe apa, sub pamant, in pustiu etc.

   Inventatorul a realizat structura de rezistenta a inventiei (4 legitati noi in fizica) in ~22 de ani. 

    ACADEMIA ROMANA probabil are nevoie pentru infirmare sau atestare cu mult mai mult de 22 de ani, pentru ca de ~15 ani nu a dat nici un raspuns adecvat celor 4 legitati noi in fizica.

            Inventia mileniului III utilizeaza conf. fig. 1, un grup cu 8 parghii cu 8 brate scurte nesemnificative, care produc “lucru mecanic multiplu”. Lucru mecanic multiplu produce “excentricitatea permanenta” si toate trei impreuna rotesc din interior sau din exterior turbinele, dispozitivele, ansamblele, mecanismele de orice fel fabricate dintr-un grup de chesoane sudate intre ele sau dintr-un tambur (o alta inventie).

           Turbina gravitationala realizata dintr-un tambur are acelasi principiu de functionare utilizand in locul celor 8 greutati, 8 minilocomotive, conf. fig. 2/A si 2/B, inventia este descriesa partial si pe link:  http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/turb%20gravitationala%20mixta.html   

Dupa anul 2002, am propus Academiei Romane (in mai multe mailuri) sa colaboreze cu inventatorul, sa redacteze in vederea publicarii si dezbaterii publice cele 4 legitati noi in fizica, am specificat foarte clar faptul ca, cei interesati fi-vor inclusi in cele 4 legitati noi (numai in calitate de colaboratori). Fara succes.


 Pag. 29


           Citez din brosura editie 2006, pagina 10:

           ”Din anul 1970 a inceput creerea inventiei cu parghii si altele, din care au fost brevetate 2 tehnologii, special create pentru a se utiliza la inventia mileniului III: 

         – Brevet de invenţie nr. 103644   ’’Imbinare prin jontare a grinzilor’’, pentru a se utiliza la jontarea celor 8 chesoane, conf. fig. 3, din link:     http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/imagini.html       Publicat la data de 22.09.1993.

         – Brevet de invenţie nr. 104221 ’’Procedeu de fixare a unui ansamblu de lagar, in constructii metalice’’, pentru inlocuirea celor 2 lagare autoreglabile, conf. inventie.   Publicat la data de 22.11.1993.

           Am menţionat cele 2 inventii brevetate pentru a dovedi ca autorul stie sa faca o descriere, conf. Legii 64/1991.” Inventia mileniului III este atipica si descrierea excede limitarile regulamentului OSIM.

          Tot in anul 1993, trebuia sa fie brevetata si inventia mileniului III, deoarece au fost platite taxele pentru a fi examinata de urgenta. Au trecut 24 de ani si inca se amana brevetarea, pana cand? Si de ce?

          Daca se implementa inventia in 1993 n-ar mai fi fost crize economice pe planeta noastra (Terra)

        

Dezafectarea centralelor nucleare si inlocuirea lor cu turbine gravitationale, in 2 sau in 20 de ani

         Citez fragmente din:
“… profitul inventiei pentru cei 4 aliati…” (propunere facultativa in anul 2002 in pliante}                           “… profitul inventiei pentru cei 6 aliati…” (propunere facultativa in anul 2006 in brosuri si petitie}}
“… profitul inventiei pentru cei 10 aliati…” (propunere facultativa in anul 2008 in brosuri si petitie}}

Completare in anul 2010 si 2013
 “…profitul inventiei pentru cei 4 – 10 aliati + Romania. Aliatii fiind cei mai puternici din lume.
Parteneriatul strategic dintre cei 10 aliati + Romania, trebuie sa fie bine stucturat, pentru a satisface interesele tuturor statelor din lume, din profitul tuturor tarilor in urma implementarii inventiei.

Astfel incat sa nu piearda nimic nici un om, firma sau tara. Acest lucru este posibil numai daca se procedeaza in cel putin trei faze, fiecare faza fi-va realizata din mai multe puncte cu precizari clare, cu obligatii si sanctiuni, cu termene care pot fi sigur indeplinite, cu (…), cu (…), cu (…) etc.


Pag. 30


Completare in anul 2015 si 04.07.2017
Finalizarea celor 3 faze poate fi realizata in 2 ani sau in 20 de ani, finalizarea fi-va asa cum hotaraste cele 10 state aliate + Romania. Finalizarea celor 3 faze poate fi realizata in cel putin 2 ani, utilizand inventia mileniului III, si este strict necesara pentru a controla incalzirea globala.

Chiar incepand din primul an dupa implementarea inventiei la nivel mondial, pretul energiei electrice fi-va gratuit pentru populatie (la toti consumatorii casnici). Pretul energiei electrice pentru consumatorii industriali (la toate firmele private, inclusiv la firmele private anexate la gospodarie) fi-va scazut treptat conform hotararii negociata numai intre cele 11 state aliate (de la ~2 ani pana la cel mult 20 de ani).

Materia prima fiind gratuita, turbina conf. inventie produce lucru mecanic gratuit si energie electrica aproape gratuita cu putere mica sau oricat de mare, cu asamblare in: vile, firme, orase, pe munte, pe apa, sub pamant, prin desert etc. Turbinele gravitationale (sunt constructii metalice simple si usor de executat) se fabrica in firme speciale, se transporta, si se asambleaza oriunde este nevoie.

Daca din diverse motivatii oculte nu se doreste implementarea inventiei mileniului III pe planeta TERRA, se poate permite publicarea si dezbaterea publica a celor 4 legitati noi in fizica dovedite cu teorie si calcule. Daca se permite publicarea si dezbaterea publica a celor 4 legitati noi in fizica, se face un pas foarte, foarte mare in stiinta, numai atunci cand se vor atesta cele 4 legitati noi in fizica.

 Inventia mileniului III poate fi tinuta pe loc, sa nu fie implementata, de orice investitor cu posibilitati materiale peste valoarea de 10 milioane de euro, fiindca: conf. contract cu familia inventatorului trebuie sa plateasca lunar o taxa si sa se asocieze cu oameni de afaceri din cele mai puternice state din lume.  citez 2 fragmente din link:  http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/investitor.html            

“… Sau se poate evita *haosul economic si financiar* si cu varianta nationalizarii inventiei mileniului III, respectandu-se cele 3 faze facultative necesare implementarii la nivel mondial si acceptarea partiala a contractului de cesiune cu familia inventatorului”

 “…Contractul de cesiune trebuie sa cuprinda in articolele lui si urmatoarele solicitari ale inventatorului si a coautorilor din familie:


Pag. 31


…………………………………………
Cele 3 faze facultative au fost difuzate si in pliante. La material a fost modificat numai anul difuzarii, numarul aliatilor si completari facultative privind incalzirea globala. Ultima modificare in 04.07.2017.

       
’’ – Toate cele trei faze se pot realiza până în anul 2004 deoarece turbinele gravitaţionale sunt simple şi uşor de executat, numai dacă statele puternice din lume, doresc şi impun invenţia. 


     – Prima fază. Turbinele gravitaţionale se fabrica în cele mai dezvoltate state şi se vor ansambla si în zonele centralelor hidraulice, termoelectrice şi nuclearoelectrice pentru a utiliza toate anexele centralelor hidraulice, termoelectrice şi nuclearoelectrice etc., în vederea colectării energiei electrice de la bornele generatoarelor pentru a ajunge în reţeaua de consum.

        Generatoarele electrice folosite la centralele hidraulice, termoelectrice şi nuclearoelectrice etc., fi-vor utilizate toate la multiplicatoare de turaţie proiectate special pentru acest scop.

     – Tot în prima fază. Paralel cu implementarea invenţiei se reduce preţul curentului electric utilizat casnic care poate fi stabilit imediat la cel mult nivelul cheltuielilor de producţie sau gratuit. Preţul curentului electric este estimat de inventator la cel mult 5% din pretul mediu actual. Tot în prima fază, se utilizeaza curentul electric în locul gazului pentru uzul casnic si pentru consumul industrial. 


          Începând cu prima fază nivelul de trai al tuturor popoarelor din lume creşte, imediat, cu cel putin 30%, dau un exemplu din România. Preţul curentului electric este estimat de inventator la cel mult 5% din pretul mediu actual.

         Dacă se implementează invenţia, respectând cele 3 faze, începând din prima fază la peste 60% din populaţia României va creşte nivelul de trai cu mult peste 40% – fără să le fie mărite veniturile proprii. 

          Toţi cei care nu cred cele redactate de inventator să verifice calculele din invenţie, înainte de-a infirma cu comentarii nefondate, ca pseudo-specialistii care au realizat calcule neadecvate inventiei.

           – A doua fază. Se implementează invenţia în fiecare ţară de pe planetă fără a reduce preţul la curentul electric la consumul industrial până se adună o taxă de circa 25% din producţia de energie electrică produsă în anul 2002. Într-un fond unic, în fiecare ţară la nivel naţional, paralel cu implementarea invenţiei.  (Proporţia de 25% trebuie negociată)


Pag. 32


           – A treia fază. Se reduce (in mai multe trepte, intr-un interval de 2 pana la 20 de ani) preţul la curentul electric, la consumul industrial deodată, la toate ţările din lume pana la preţul negociat intre cele 4 STATE + Romania. Extinderea in timp (de la 2 la 20 de ani) si reducerea in foarte multe trepte a pretului la curentul electric produs aproape gratuit, conf. inventie, este necesara pentru:

              A despagubii toate persoanele fizice, toate firmele si  toate statele afectate, inclusiv dezafectarea tuturor centralelor nucleare si gestionarea deseurilor nucleare etc. Despagubirea se face complet si fara discriminare pe planeta pamant (Terra).
           Tot la a treia fază se adună si taxa de 25%. 

           Această taxă de 25% (din anul 2004) cumulează toate cheltuielile care au fost necesare pentru a realiza producţia de energie electrică, inclusiv materiile prime care au fost utilizate pentru a genera căldură şi sunt înlocuite cu curentul electric (ex.:  gazul, păcura, cărbunele, lemnul, etc.) 

            Taxa de 25% se adună din toate ţările într-un fond unic care este la dispoziţia celor patru STATE + Romania pentru următoarele cheltuieli: 

            – aproximativ 1% din fondul total pentru personalul angajat să supravegheze reducerea treptată a preţului la curentul electric pentru consum industrial, la toate ţările, deodată, conform negocierilor cu cele 4 STATE. 90% din personalul necesar este autohton, şi este susţinut financiar de fiecare ţară monitorizată, din veniturile proprii paralel cu implementarea invenţiei.

            Acest personal monitorizează şi dezactivarea centralelor de orice tip inclusiv centralele nuclearoelectrice după implementarea invenţiei.


            –  ~4% din fondul total pentru familia Sabău, care vor fi depuşi la băncile naţionale ale statelor care impun invenţia. Din cele 4% din fondul total, familia Sabau doneaza 2.7% tuturor statelor care implementeaza inventia.

Atentie! Numai dobânda rezultată de la cele 4%, se va împărţi în felul următor:
          – ~1,4%, (din cei ~4%) pentru Biserica autohtona, şi-n vederea cunoaşterii credinţei creştine în ţările în care este mai puţin cunoscută. 

          – ~1,3%, (din cei ~4%) pentru cutremure, inundaţii, spitale, şcoli, burse, orfelinate, azile.     

          – ~1,3%, (din cei ~4%) pentru inventator şi familia lui. 


Pag. 33


          – ~20% (se negoceaza cu cele 4 state, cele mai puternice din lume).

            Acest fond de aproximativ 20% este pentru ţările la care pierderile sunt mai mari decât câştigul după implementarea invenţiei, exemplu:  S.U.A, Rusia, tarile arabe etc. 

Propunerile redactate sunt preliminare şi facultative si fi-vor finalizate de cele 4 state + Romania.


       – Ce ramane, la fiecare tara,  din fondul total se utilizeaza pentru a rezolva pierderile de la dezastre naturale: catastrofe de orice fel, cutremur, uragan, taifun, inundatie, alunecari de teren etc.
      Dacă nu se ţine cont de propunerile preliminare, facultative, se va crea *HAOS* etc. 

      Si cel mai grav lucru fi-va faptul ca –  nu se va putea despagubi persoanele fizice, firmele si tarile afectate de inventia mileniului III; si se ajunge in mod sigur la *haosul economic si financiar*.

      Atentie! Pentru a nu se ajunge la *HAOS*,  inventatorul cauta investitor,
fiindca politicenii romani nu vor aliante cu cele mai puternice state in favoarea poporului Roman …

Castigul care se imparte este intre 4% si cel mult 8% din castigul net al inventiei mileniului III, respectandu-se strict contractul de cesiune.

Contractul fi-va intre 3 parteneri: un intermediar care din cele 4% sau cel mult 8%, primeste ~9%. Intermediarul (un fizician in echipa cu cel putin un inginer mecanic) daca invata (toti) ceea ce nu stiu si gasesc investitor, fi-vor in viitor multimilionari in euro.
Investitorul din cele 4% sau  ~8%, primeste 46% si inventatorul primeste 45% din cele 4% sau  ~8%.

Sau se poate evita *haosul economic si financiar* si cu varianta nationalizarii inventiei mileniului III, respectandu-se cele 3 faze facultative necesare implementarii la nivel mondial si acceptarea partiala a contractului de cesiune cu familia inventatorului.


Pag. 34


Mass-media poate dezvalui motivatiile oculte din tara sau mondiale, dovedind cu specialistii din domeniu faptul ca – grupul celor 8 parghii de ordin zero (cu 8 brate scurte nesemnificative) poate produce conform inventie lucru mecanic gratuit si energie electrica aproape gratuita.  

Mass-media poate dezvalui si faptul ca inventia mileniului III si cele 4 legitati noi – se sustin reciproc.
Inventatorul a studiat din cartile specifice domeniilor abordate la inventie. Lucrarile stiintifice au fost realizate cu ajutorul lui DUMNEZEU, in circa 22 de ani (din 1970 pana in 1992). Specialistii din domeniile abordate la inventie poate finaliza inventia daca din motivatii oculte nu se implementeaza.

OSIM si Academiea Romana nu infirma realizarea grupurilor cu parghii cu 8 brate scurte nesemnificative, pentru ca orice om cu studii medii citind primele pagini din descriere constata faptul ca se poate realiza foarte, foarte usor cele 8 parghii de ordin zero. 

Guvernul Romaniei si Academia Romana sustin HOTARARILE OSIM. Daca nu le-ar sustine, Guvernul ar face ancheta la OSIM, si Academia Romana ar examina ”Lucru mecanic multiplu”, realizat conform inventie gratuit. 

Guvernul nu se implica intentionat. Dar, OSIM si Academia Romana trebuie sa dovedeasca aberatiile care le afirma.

Daca se breveta inventia in anul 1993 (fiindca sau platit taxele pentru examinare de ugenta) n-ar mai fi fost crize economice pe Planeta Albastra (Pamant, Terra).

 

Cu voia şi puterea lui Dumnezeu,
inventatorul turbinelor gravitaţionale.
Phone number:  0770561002 /  only in Romanian 
e-mail: sabauioan1@yahoo.com 
cu stimă, Ioan Sabău. 

 Turbina Gravitationala

.

About Us | Site Map | Contact Us |