Gravitational energy . Energie Verde

Turbina Gravitaţională . Petiţie


Petitie      Pentru turbinele gravitationale, link:

http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/Motor%20gravitational%20ISF.html


Catre: Presedintele Romaniei (“Romania Educata” promoveaza sau blocheaza cele 5 legi noi in fizica),  Guvernul Romaniei {in atentia ministerelor de: justitie, interne, energiei,  mediu, finante, educatiei}  . Si catre: presa@senat.rowebmaster@cdep.ro , Academia Romana, OSIM, SRI, SIE, mass-media … 

 

La finalul petitiei este scrioarea catre OSIM sI Academiia Romana privind legea conservarii energiei, care este completata de Ioan Sabau, cu entitatea fortelor neconservative*/Q  incluse intr-un camp gravitational conservativ pentru rotirea arborelui de la turbina gravitationala, conf. inventie.Turbinele hidraulice si turbinele gravitationale are acelasi principiu de functionare …….............1                           
Domnilor Guvernati, Academiceni, Profesori, Ingineri etc…………………………………..................2                           
De ~20 de ani, 5 legi noi in fizica blocate de Academia Romana si OSIM ………………..................3                     
Citez din petitii  solutia care cu voia sau fara voia institutiilor fi-va realizata in viitor ……............5               
Prejudiciul anual estimat, la nivel mondial, este de ~10000 de miliarde de EURO ………...............7              
Detalii pentru a intelege “MOMENTELE FORTELOR”, la 8 parghii fara brat scurt ….….................10             
Raspunsuri tolerate de Guvernele Romaniei din 1994 pana in anul 2021 ........................................12                     
Interesele de grup, arivismul, prostia, coruptia (…) Stimate domnule Prim-ministru …….............17                    
Examinatorii au analizat gresit un grup cu 8 greutati care are:  un moment a fortei ……,..............26                     
Raspuns OSIM la Petiţia DRA1/26753/19.08.2020 adresată Preşedintelui României …,..................27                     
Cateva din avantajele inventiei mileniului 3 …………………………………………………....................33               
Inventia mileniului 3 are 2 parti, prima parte cuprinde teoria celor 5 legitati noi in fizica ..............35
Scrisori si raspunsuri neadecvate de la ACADEMIA ROMANA si de la OSIM .................................. 41 

 

 Citez din petitii anterioare fragmente din 5 legi noi in fizica si din lucrarile care sustine inventia: 

“… Turbinele hidraulice si turbinele gravitationale are acelasi principiu de functionare  si utilizeaza pentru rotirea turbinelor grupuri cu parghii de ordin zero.

Grupul de parghii de ordin zero, in timpul functionarii, sunt autonome  care au la toate parghiile punctul de sprijin pe arbore, in centrul ipotetic al turbinelor hidraulice si gravitationale. Numai din aceasta cauza modelul functional la turbinele gravitationale este oricare dintre turbinele hidraulice, dar pana nu se analizeaza teoria “Inventiei mileniului 3” nu se poate stii  ce nu s-a invatat”.

 

Cadou pentru TERRA si locuitorii ei din anul 1993. cu turbinele gravitationale fabricate dintr-un tambur la care coboara odata cu turbina 7 minilocomotive si in acelasi timp se ridica numai una minilocomotiva, conf. link:   http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/Motor%20gravitational%20ISF.html  ,

Pag 1

se produce lucru mecanic gratuit, energie electrica gratuita care se poate transforma in energie termica gratuita, in orice cantitate si in orice loc este necesara pe TERRA sau pe orice planeta din univers, fiindca foloseste pentru functionare forta de gravitatie, gratuita si nepoluanta, conf. link:   
http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/Inventia%20mileniului%203.html  

 

Din simularea video rezulta, foarte clar, dezechilibrul total realizat de minilocomotivele din cadranele 1 si 4 in sens trigonometric, care produc lucru mecanic gratuit, si energie electrica gratuita, fiindca echilibrul dinamic este realizat in afara sistemului deschis prin cuplarea arborelui de la turbina gravitationala la multiplicatorul de turatie si la cel putin 2 generatoare, conf. inventie.

 

Oamenii de buna credinta vor populariza inventia mileniului 3, dupa verificarea likurilor:

http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html         
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/pirghie%20.0..html                      
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/lucru%20mecanic%20multiplu.html        
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/legile%20excentricitatii%20permanente.html 

 

Domnilor Guvernati, Academiceni, Profesori, Ingineri etc.   

“Conform inventie se poate creste, scadea, echilibra, si controla energia potentiala a celor 8 greutati de pe circumferinta, 99.99% cu “Constanta fizica a ciclului”, conf. link:

http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/Inventia%20mileniului%203.html  

 Cele 8 parghii de ordin zero in timpul functionarii, se transforma in 8 forte: Q1, Q2.Q3, Q4, Q5, Q6, Q7, Q8; care nu are un moment al fortei de sens contrar, nu au pereche actiune-reactiune si nu sunt nicio clipa in echilibru dinamic, verificate si controlate de constanta fizica a ciclului, conf. inventie”.   


Numai si numai din aceasta cauza cele 8 forte: Q1, Q2.Q3, Q4, Q5, Q6, Q7, Q8; actioneza asupra arborelui de la turbina gravitationala care transmite energia (lucrul mecanic gratuit) in afara sistemului la cele doua parghii de ordin 2, conf. inventie, care pune in miscare multiplicatorul de turatie,  si prin intermediul celor doua generatoare produce energie electrica gratuita si fara poluare.” 

 

Modelul de functionare a turbinelor gravitationale este si roata de apa care dateaza de ~4000 de ani inaintea erei noastre fiindca functioneaza cu grupuri de parghii de ordin zero.

Pag 2 

Sau oricare turbina hidraulica din era noastra care foloseste pentru functionare parghii de ordin zero.

 

La turbinele gravitationale, in tot  timpul functionarii se foloseste toata energia potentiala a celor 8 greutati (8 forte neconservative*/Q) din cadranul 1 si 4 in sens trigonometric.

 

Fiindca cele 8 forte neconservative*/Q (8 puncte materiale), din cadranul 1 si 4 in sens trigonometric nu are forte rezistente in cadranele 2 si 3 in sens trigonometric, toata energia potentiala de la cele 8 forte neconservative*/Q, roteste arborele turbinei gravitationale si acţioneaza prin intermediul unei rotii dintate un multiplicator de turaţie care antreneaza, în ultima fază cel putin doua generatoare, care produce energie electrica gratuita fiindca forta de gravitatie este gratuita.

 

La turbinele gravitationale, in tot  timpul functionarii cele 8 forte neconservative*/Q, din cadranul 1 si 4 in sens trigonometric, are punctul de sprijin pe arborele turbinei gravitationale care se roteste continuu si foloseste continuu intre 97% si 99% din energia potentiala a celor 8 greutati. 

 

In timpul functionarii fortele neconservative*/Q (cele 8 puncte materiale de pe circumferinta turbinei gravitationale) sunt controlate intre 97% si 99.99% de constanta fizica a ciclului, ambele sunt noutate in fizica si sunt descrise pe linkul din acest citat”

 

“… Din anul 1993 pana in anul 2021 am solicitat, cu petitii, investigatii la OSIM si Academia Romana. Pentru a oprii cresterea prejudiciului. *Guvernul Romaniei* trebuie sa isi asume expertiza contabila pentru prejudiciu mai mic sau mai mare de 10 miliarde de euro anual, pentru a se deschide dosar penal examinatorilor de la OSIM, pentru HOTARARI mincinoase si complet ERONATE.

 

OSIM: a examinat eronat niste corpuri care are: un moment al fortei de sens contrar; principiul actiunii si reactiunii si echilibru dinamic. OSIM trebuia sa examineze 8 parghii fara brate scurte care in timpul functionarii, la fiecare ciclu, conform inventie fig. 1, fig. 2 si fig. N/2, nu are: un moment al fortei de sens contrar, principiul actiunii si reactiunii si nu este niciun moment in echilibru dinamic.”

 

Citez fragmente din petitii si din link:  http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/academie.html 

Pag 3

De ~20 de ani, 5 legi noi in fizica blocate de Academia Romana si OSIM.

Art. 6. (1) Academia Română are ca principale misiuni și obiective.
Citez cateva din misiuni și obiective:
“… 2. recunoașterea, promovarea și susținerea excelenței în cercetarea științifică (…)
3. consacrarea personalităților reprezentative din domeniul științelor (…)
7. organizarea, desfășurarea și evaluarea activității de cercetare dezvoltare (…) …”

“… Citez un fragment primit prin mail de la Academia Romana trimis de preşedintele Academiei Romane academician Ionel Haiduc:”Orice descoperire stiintifica se valideaza prin publicare intr-o revista stiintifica de specialitate, prin care comunitatea stiintifica adopta noile idei. O inventie este acceptata numai daca se bazeaza  pe or teorii stiintificie recunoscute de comunitatea specialistilor.  Teoria Dvstra , a "lucrului mecanic multiplu" nu poate fi scutita de aceasta procedura. Va sfatuiesc sa va adresati universitatilor tehnice, care au catedre specializate, ca sa vedeti raspunsul lor.”

Citez din pag 3, link: http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/academie.html

            Raspunsul inventatorului: Inventatorul s-a adresat si in anul 2002 celui mai inalt for stiintific (organ de stat) din Romania, unde se presupune ca sunt cele mai bune cadre de la universitatile tehnice, cei mai buni specialisti din Romania.


           Daca nu sunt cei mai buni nu au ce cauta la Academia Romina.
           Deci, inventatorului i-s-a publicat lucrarea stiintifica  ”Lucru mecanic multiplu” in:           1 – Buletinul Oficial de Propietate Industrială in anul 2003

            2 – brosuri editie 2002, 2004, 2006 si 2008, toate au fost trimise, anexate, la petitiile adresate institutiilor statului din anul 2004 pana in 14.12.2008. Din 2008 am inceput sa fac si plangeri penale.

            3 – Descrierea şi desenele au fost puse la dispoziţia publicului la sediul OSIM din 31.12.2003. Lucru mecanic multiplu a fost înregistrat la OSIM cu Nr. 01384 din 19.12.2001.               Am inregistrat lucrarea stiintifica la OSIM numai pentru a avea PATERNITATEA lucrarii desi stiam faptul ca lucrarile stiintifice nu se breveteaza. Inregistrarea lucrarilor stiintifice era necesara pentru a proteja, in viitor de furt, structura de rezistenta a inventiei, 5 legitati noi in Fizica, lincuri postate la pag 2.

Pag 4

Raspunsul oficial de la Academia Romana trebuie sa fie, strict, numai la: Lucru mecanic multiplu,
Legea excentricitatii permanente si Legea celor 8 parghii de ordin zero.”

 

Comentarii inventator: inventia mileniului 3 excede teoria actuala si tehnica actuala in domeniul fizic si mecanic fiindca utilizeaza in timpul functionarii numai grupuri de parghii cu sau fara brate scurte.

 

Perioada de dezvoltare a corpurilor care are: un moment al fortei de sens contrar, pereche actiune-reactiune si are echilibru dinamic a ajuns la APOGEU si APUNE la finalul mileniului, in anul 1993, odata cu inregistrarea la OSIM a primelor turbine gravitationale care in timpul functionarii folosesc 8 forte: Q1, Q2 … Q8; care nu are un moment al fortei de sens contrar, nu are pereche actiune-reactiune si nu este nicio clipa in echilibru dinamic.

 

Academia Romana a dovedit faptul ca nu poate gestiona grupurile de parghii fara brate scurte. Atentie! Daca au blocat cele 5 legi noi in fizica, in viitor, vor avea probleme si la DNA …

 

Trebuie de la facultatea de fizica si de la facultatea de mecanica cate doi profesori (cel putin), deschisi la noutatile din domeniul lor de activitate pentru a lucra in echipa cel mult 3o de zile. Timp in care se vor corecta greselile gramaticale din cele 5 legi noi in fizica. Toate cele 5 legi fi-vor securizate inainte si dupa corectare pentru a nu fi macelarite de plagiatori in viitor.

 

La fiecare lege se face un rezumat de cel mult 4 pagini pentru a fi predate in scoli la liceu. Atentie! Numai rezumatele de la cele 5 legi noi in fizica poate sa fie refacute, ori de cate ori fi-va necesar.

 

Citez din petitii  solutia care cu voia sau fara voia sefilor de la OSIM fi-va realizata in viitor ...

1-Cele 5 legitati noi in fizica fi-vor corectate gramatical si popularizate pe plan mondial.

 

“… Trebuie de la facultatea de fizica si de la facultatea de mecanica cate doi profesori (cel putin), deschisi la noutatile din domeniul lor de activitate pentru a lucra in echipa cel mult 3o de zile. Timp in care se vor corecta greselile gramaticale din cele 5 legi noi in fizica. Toate cele 5 legi fi-vor securizate inainte si dupa corectare pentru a nu fi macelarite de plagiatori in viitor…”

Pag 5

2-Nationalizarea inventiei, pentru a evita un HAOS economic si financiar la nivel mondial.                     
3-ANULAREA Hotararilor ERONATE date de OSIM din 1993 pana in anul 2021, privind inventia.            
4-Brevetarea inventiei mileniului 3, CBI nr. A/00267 din 25.04.2019, pentru a gestiona si revendica teoria celor 5 legi noi in fizica si inventia mama cu titlul *Turbina gravitationala mixta*, care cuprinde toate tipurile de turbine inregistrete si respinse cu Hotarari eronate de OSIM, descrise si pe link:  http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/Inventia%20mileniului%203.html

 

(Turbina gravitationala mixta se fabrica pentru a verifica si controla energia potentiala ~99%)

5-Faricarea turbineei gravitationale dintr-un tambur cu fonduri europene si brevetarea inventiei *Motor gravitational ISF 2019*, CBI nr. A/00644 din 10.10.2019 care face parte din inventia *mama*, confom link: http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/Motor%20gravitational%20ISF.html

 

Motorul gravitational ISF 2019 (realizat dintr-un tambur) se va fabrica la nivel mondial fiind foarte usor de realizat; are reteaua proprie de distributie in zona in care se asambleaza: vile, firme, sate, orase, pe munte, in desert sau pe oricare planeta din univers. fiindca se fabrica in firme speciale, se transporta, se asambleaza oriunde este nevoie. Atentie! Cu orice putere se doreste.

 

6-La toate tipurile de turbine gravitationale sunt ~22 de revendicari, toate fi-vor redactate monobloc la inventia mama, sau la fiecare tip de turbina adecvata inclusiv si la *Turbina gravitationala mixta*.

 

7-Profitul inventiei fi-va administrat de ~20 aliati (cele mai puternice state)+ Romania, cu studiul de impact a Grupului Bancii Mondiale si a Organizatiei Mondiale a Mediului. Negocierile trebuie finalizate pentru a diminua crizele economice provocate si de orice tip de pandomie, la nivel mondial.

Atentie! Negocierile nu vor afecta ordinea internationala a LUMII, deoarece in permanenta exista schimbari necesare pentru o stabilitate acceptabila, pentru majoritatea statelor.

 

8-Realizarea a cel putin doua miniturbine gravitationale (cu fonduri europene pentru a dovedii, si la jucarii gravitationale, castigul de lucru macanic gratuit conform inventie fig. 1, fig. 2 si fig. N/2) in atelierele mecanice destinate pentru cercetare;  prima miniturbina de la pagina nr. 13, 14, 15, 16, 17 st 18 link:  http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/Perpetuum%20mobile.html

Pag 6

9-A 2-a miniturbina gravitationala, este o Jucarie gravitationala pentru birouri, descrisa rudimentar la pagina nr. 30 si 31 (lungimea totala a arborelui, fi-va mai mica decat diametrul miniturbinei), link:  
http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/Inventia%20mileniului%203.html

 

10-Guvernul Romaniei trebuie sa isi asume expertiza contabila pentru prejudiciu, corect, mai mic sau mai mare de 10 miliarde de euro anual, pentru a se deschide dosar penal examinatorilor de la OSIM., pentru HOTARARI mincinoase si complet ERONATE.”

 

Citez fragmente din petitii (scrise din anul 1993 pana in anul 2021):

“… La toate statele de pe planeta (~7,5 miliarde de oameni) prejudiciul anual minim estimat de inventator este de ~10000 de miliarde de EURO.

 

Prejudiciul anual se calculeaza, la nivelul fiecarui STAT, cumuland cheltuielile necesare pentru producerea curentului electric si a energiei termice {materie prima (carbune, titei, gazele naturale, produsele fisionabile speciale etc)+ transport (daca este necesar)} + depozitare (daca este necesar) + amenajari hidrotehnice la turbine hidraulice (amenajari speciale la alte tipuri de turbine inclusiv pentru centrale nucleare )+ generatoare antrenate de turbine (de orice tip) + infrastructura mijloacelor de distribuire a curentului electric la beneficiar + mentenanta (la toate tipurile de turbine) + manopera necesara la toate fazele procesului de producţie + investitiile din domeniu energetic etc).

 

Prejudiciul anual estimat, la nivel mondial, este de ~10000 de miliarde de EURO si se poate realiza numai de institutiile care are toate datele priviind cheltuielile necesare pentru producerea curentului electric si a energiei termice.

Citez fragmente din legi noi in fizica si din petitii

“… Perpetuum mobile de speta a patra sunt toate turbinele hidraulice si toate turbinele gravitationale care a folosit si foloseste pentru rotirea turbinelor mai multe forte: Q1, Q2, ….. Q9 etc., care transmite energia potentiala de la greutatile de pe circumferinta la arborele turbinelor fara a pierde din energia potentiala, fiindca fortele Q nu are: un moment al fortei de sens contrar, nu are pereche actiune-reactiune si nu sunt nicio clipa in echilibru dinamic.

 

Toate tipurile de turbine hidraulice si toate tipurile de turbine gravitationale are acelasi principiu de functionare si utilizeaza pentru rotirea turbinelor mai multe forte: Q1, Q2, Q3, Q4 ….. Q9 etc ”

Pag 7

“… Domnilor de la conducerea institutiilor de stat din Romania, astept intrebari de la specialistii dvs.,

fiindca modelul functional la turbinele gravitationale este oricare dintre turbinele hidraulice, dar pana nu analizati teoria “Inventiei mileniului 3” nu puteti stii  ce nu ati invatat.

Domnilor, ”Inventia mileniului 3” revendica toata teoria descrisa in cele 5 legitati noi in fizica si cu revendicarile nr: 10, 11, 12, 13, 17 si 20.

 

Domnilor, ”Inventia mileniului 3” revendica inventia mama cu titlul “turbina gravitationala mixta” impreuna cu toate inventiile aferente care au acelasi principiu de functionare”.

Perpetuum mobile de speta a patra cuprinde multe variante, pentru inventie am ales 2 variante:

1 - Toate tipurile de turbine hidraulice (cunoscute si din antichitate). Pentru functionare utilizeaza forta gravitationala si forta apei cu energie potentiala.

2 - Toate tipurile de turbine gravitationale inregistrate la OSIM din 21.04.1993 pana in anul 2021. Pentru functionare utilizeaza forta gravitationala si 16 greutati cu energie potentiala, conf. inventie.

Turbinele hidraulice si turbinele gravitationale folosesc pentru a rotii turbinele grupuri cu forte: Q1, Q2, ….. Q9 etc. pentru a produce la arborele turbinei lucru mecanic gratuit. Pentru a evita probleme economice si financiare pe terra trebuie implementata inventia mileniului 3, deodata la nivel mondial, conf. link:    http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/structura%20de%20rezistenta.html

 

“… Modelul de functionare a turbinelor gravitationale este oricare turbina hidraulica din era noastra sau oricare roata de apa care dateaza de ~4000 de ani inaintea erei noastre fiindca functioneaza cu grupuri de parghii de ordin zero, grupuri cu forte Q1, Q2, ,,, Q7 etc., forte neconservative*/Q care produce la arborele turbinelor lucru mecanic gratuit”

 

Turbina gravitationala foloseste 8 forte : Q1, Q2, Q3, Q4, Q5 … Q8 etc. a celor 8 greutati cu energie potentiala de pe circumferinta, in cadranele 1 si 4 in sens trigonometric, care in momentul cand incepe sa se roteasca produce la arborele turbinei gravitationale lucru mecanic gratuit.

 

Turbina hidraulica pentru a produce lucru mecanic, la arborele turbinei, foloseste constructia metalica a turbinei cu anexele aferente,  amenajari hidrotehnice, multiplicator de turatie, generator etc.

Pag 8

Turbina gravitationala pentru a produce lucru mecanic gratuit la arborele turbinei gravitationale, foloseste numai constructia metalica a turbinei cu anexele aferente, fiindca folosete multiplicatoarele de turatie si generatoarele de la turbinele pe care le inlocuieste.

 

Turbinele hidraulice sunt “Perpetuum mobile de speta a patra”, fiindca produce lucru mecanic gratuit la arborele turbinei, care se roteste datorita apei (cu energie potentiala) care in timpul in care roteste turbina, se transforma intr-un grup cu paghii de ordin zero, un grup cu forte: Q1, Q2, Q3, Q4, Q5 … Q12 etc. (prima forta din grup are energie potentiala peste 70%) care produce energie hidraulica.

 

Turbinele hidraulice inainte de deblocare pentru functionare are structura metalica si apa din cadranul 1 in sens trigonometric de pe circumferinta rotii cu energie potentiala.

 

Dupa pornire in timpul functionarii prin rotire isi schimba caracterul, intr-un caracter distinctiv si devin numai in cadranul 1, de pe circumferinta cateva forte: Q1, Q2, Q3, Q4, Q5 … Q12 etc. care rotesc turbina hidraulica, si produc lucru mecanic gratuit la arborele rotii hidraulice.

 

In tot timpul functionarii campul gravitational al pamantului conservativ (din afara sistemului deschis) atrage apa, din cupe, de pe circumferinta rotii turbinei hidraulice.

 

Fortele: Q1, Q2, Q3, Q4, Q5 … Q12 etc., produce lucru mecanic gratuit la arborele turbinei hidraulice. Lucru mecanic gratuit, realizat la arbore, interactioneaza cu exteriorul prin multiplicator si generator (utilizand alt drum in exteriorul sistemului).

Numai in acest mod, prin interactiunile lor reciproce ajunge in echilibru Fortele: Q1, Q2, Q3, Q4, Q5 … Q12 etc., cu lucru mecanic gratuit realizat la arborele turbinei.

 

Prima data, inaintea erei noastre, sa realizat implementarea grupurilor cu parghii de ordin zero intr-un sistem conservativ cu castig gratuit de lucru mecanic la arborele rotii cu cupe, fara a avea teoria necesara, inaintea erei noastre, cu explicatia stiintifica a realizarii parghiilor de ordin zero.

Explicatia stiintifica.exista din 1993 dar Academia Romana blochiaza publicarea legii fara explicatii.

Pag 9

Academia Romana stie din anul 1993 ca modelul functional la turbinele gravitationale este oricare dintre turbinele hidraulice caci au acelasi principiu de functionare. Cele afirmate sunt dovedite cu teorie si calcule in lucrarile proprii, si in 5 legitati noi in fizica

Si la turbinele hidraulice sintagma *parghii de ordin zero, fara brate scurte*este corecta si fiindca:


Fiecare parghie din grupul parghiilor fara brate scurte, in timpul functionarii, este autonoma si are la toate parghiile (de ordin zero) punctul de sprijin pe arbore, in centrul ipotetic al rotii cu cupe. Apa cu energie potentiala din cupa la parghia de ordin zero are bratul lung raza turbinei hidraulice si punctual de sprijin pe arborele rotii hidraulice sau a oricarui turbine hidraulice din era noastra.

 

“Atentie! Domnilor guvernanti […]
Numai si numai cu grupuri de forte neconservative*/Q se poate rezolva cele scrise mai jos: Numai si numai cu inventia mileniului 3 se poare reduce poluarea pe TERRA.
Numai si numai inventia mileniului 3 poate reduce viteza incalzirii globale pe TERRA.
Numai si numai inventia mileniului 3 poate produce energie gratuita si nepoluanta pe TERRA.
Numai si numai inventia mileniului 3 elimina, in viitor, crizele economice si financiare pe TERRA etc. “

 

Citez finalul din scrisoarea pentru OSIM

“…Detalii pentru a intelege “MOMENTELE FORTELOR”, la 8 parghii fara brat scurt.


Din momentul cand se tracteaza greutatea, aproape vertical,  de pe circumferinta din punctul (A) pana ajunge in centrul turbinei, momentul fortei, produce pierderi in cadranul 4.

In acelasi timp (in acelasi ciclu), momentul fortei produce in sens opus aceeasi valoare si in cadranul 2, prin tractarea greutati, aproape vertical, din centru turbinei gravitationale pana ajunge pe circumferinta

 

Din aceste motivatii momentul fortei se anuleaza reciproc, deoarece in acelasi ciclu are doua valori egale dar contrare (opuse).


Astfel ce se pierde in cadranul 4 se castiga in cadranul 2, rezultand anularea reciproca a momentelor egale si de sens contrar (opuse).

Pag  10

Asijderi se-ntampla si la vectorul de poziție al punctului de aplicație al forței din cadranul 4 caci este contrar (opus) vectorului de poziție al punctului de aplicație al forței din cadranul 2.

 

Aidoma se-ntampla si la bratele pentru care se calculeaza momentele fortelor deoarece un brat este in cadranul 4 si cel de-al doilea in cadranul 2, conf. inventie si fig. 1, se anuleaza caci au valori egale dar opuse (contrare).

Chiar daca tractarea, aproape verticala, se produce inainte de-a ajunge chesonul in punctul (A) sau daca a trecut de punctul (A), deoarece cat se pierde in cadranul 4 se castiga in cadranul 2.

 

Momentele fortelor din cadranele 4 si 2 nu afecteaza in nici un fel excentricitatea permanenta, deoarece cele doua momente ale fortelor sunt de sens contrar (opus), si se anuleaza reciproc.

 

Din cele redectate rezulta castig de lucru mecanic gratuit la toate cele 8 parghii, fiindca:
la prima faza, dupa deblocare, cele 8 parghii fara brat scurt, nu are: un moment a fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic etc.

 

Referitor la inaltimea celor 8 greutati, conf. inventie, fig. 1 si fig. N/2.


Greutatea G8, care se ridica, aproape vertical, din pozitia A pana in pozitia C’- D’, anuleaza si inaltimea completa a greutatii G1 care coboaara din pozitia C’- D’ deodata cu turbina gravitationala si in sensul de rotatie al turbinei, 22.5 grade.

 

Fiindca in fiecare ciclu se pot anula numai doua parghii egale ca valoare, pentru ca se deplasea in sensuri diferite cu valori unghiulare egale, cu aceeasi inaltime, conf. inventie, fig. 1 si fig. N/2, acest lucru este dovedit cu calcule, la exemplul elementar, la prima proba si la inventie, in prefata lucrarii cu titlul *turbina gravitationala mixta*.

 

Domnilor de la conducerea OSIM, ”Inventia mileniului 3” revendica si teoria de la “MOMENTELE FORTELOR”, la  cele 8 parghii fara brate scurte.

Pag. 11

Orice inginer mecanic examinator la OSIM, deschis la noutati, daca citeste “MOMENTELE FORTELOR” stie de ce se castiga  de la 7 parghii si se pierde foarte putin numai la greutatea care se ridica, fiindca cat se pierde in cadranul 4 se castiga in cadranul 2. Greutatea care se ridica nu este parghie de ordin zero fiindca are forta rezistenta in cadranul 2 in sens trigonometric conform inventie fig 1 si fig. N/2.

Cu stima, Ioan Sabau”

 

Raspunsuri tolerate de Guvernele Romaniei din anul 1994 pana azi 09.09..2021

 

Citez din răspunsul nr. 117/DRPMMPCRPP din 16.11.2007, semnat de Director Iuliana Dumitru:

’’Dvs. aţi mai adresat memorii cu conţinut identic atât Guvernului cât şi Preşedintelui României, acest lucru a determinat analizarea , celor semnalate, cu atenţie dar concluziile desprinse rămân aceleaşi şi v-au fost comunicate de OSIM cu nr. 1032659/07.11.2002’’

 

Faptul că nu s-a făcut anchetă, cum solicita inventatorul, dovedeşte complicitatea cu examinatorii OSIM si cu Academia Romana. Acest raspuns dovedeste faptul ca inventatorul a trimes continuu petitii la: Guvernul Romaniei, Presedintele Romaniei, OSIM, Academia Romana, SRI, SIE, mass-media etc.


         Citez din ultimul raspuns de la Guvernul Romaniei: Nr. 15D/ 6870/ 10.06.2020

Directia Relatii Publice            Domnului Sabau ioan

 

Va informam ca solicitarea dumneavoastra excede competentelor  Secretariatului General al Guvernului. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in masura in care, pe viitor, veti adresa solicitari ce intra in sfera competentelor Secretariatului General al Guvernului.
Cu stima, Director, semnatra indescifrabila
Raspunsul Inventatorului:

 

Raspunsul dvs Dle., Director de la Directia Relatii Publice este la fel de TOLERANT, este aidoma  cu raspunsurile primite din anul 1994 pana in 11.07.2020, fara a verifica hotararile mincinoase si complet ERONATE date de examinatorii de la OSIM in perioada 1994 – 2019. Oare de ce? Si pana cand? […]

Pag 12

Cu aceste Hotarari ERONATE  au respins prin abuz in serviciu in forma continuata inventia, care este o inventie mama care include un grup de turbine gravitationale care sunt legate intre ele cu un singur concept inventiv general caci toate are aceeasi structura de rezistenta, din punct de vedere teoretic:

 

-lucru mecanic multiplu gratuit realizat la arborele turbinelor gravitationale indiferent de tipul lor.

Link:  http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/lucru%20mecanic%20multiplu.html 

 

-un grup cu 8 parghii de ordin zero (8 parghii fara brate scurte = 8 forte: Q1, Q2, Q3, Q4, Q5 … Q8)

Link:  http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/pirghie%20.0..html


-entitatea excentricitatii permanente numai in cadranele 1 si 4 in sens trigonometric.

Link:  http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/legile%20excentricitatii%20permanente.html


Si *Teoria grupurilor cu 8 forte: Q1, Q2, Q3, Q4, Q5 … Q8 cu energie potentiala controlata 99.99%*, link:    http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html


Citez cateva fragmente din petitiile anterioare pe care orice om cu studii medii  le poate intelege. Probabil dl Director de la Directia Relatii Publice nu a analizat corect nici ultima petitie.

 

“… Diferenta dintre parghia clasica si 8 parghii de ordin zero:

Parghia clasica este o bara rigida care se poate roti (partial) in jurul unui punct de sprijin.

 

Cele 8 parghii fara brate scurte are punctul de sprijin pe arborele turbinei,  in centrul presupus al turbinelor gravitationale.

 

Parghia clasica castiga cu forta activa, forta in plus cu bratul lung al parghiei (De la o singura parghie)

pag 13

Cele 8 parghii fara brate scurte, are punctul de sprijin in centrul turbinei si castiga lucru mecanic multiplu gratuit de la toate cele 8 parghii de ordin zero.

 

Parghia clasica are un dezechilibru partial in raport cu cele doua brate cu castig mic de forta.

 

Cele 8 parghii fara brate scurte, realizeaza in timpul functionarii un dezechilibru total fiindca are (din cele 16 greutati egale in cele 8 chesoane) 8 greutati pe circumferinta  (numai in cadranele 1 si 4 in sens trigonometric) si 8 greutati in centrul turbinei gravitationale.”

 

In sistemul deschis cu 8 parghii fara brate scurte, se produce in timpul functionarii un dezechilibru total fiindca nu are forta rezistenta in cadranele 2 si 3 in sens trigonometric, conf. link:       http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/virtual%20ansamblu.html

 

Si echilibrul dinamic se realizeaza in afara sistemului deschis prin cuplarea arborelui de la turbina gravitationala la un multiplicator si generatoare, conform inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2, link: http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html

 

Diferenta dintre lucru mecanic si lucru mecanic multiplu

 

La formula lucrului mecanic (L=mgh) nu este  inclusa si varianta in care greutatea aflata in camp gravitational este franata (sau tinuta fortat pe drumul parcurs) si de alte forte (multiplicator, generatoare etc).

 

Numai din aceasta cauza calculele la turbinele gravitationale, conf. inventie fig. 1, fig. 2 si fig. N/2, se realizeaza cu greutati in cadere libera si cu inaltime medie.

 

Conform calcule realizate de inventator,  cu parametrii: una greutate m=8000kg (8000kg*8buc=64000kg) si h=10.5m.

Pag 14

Inaltimea corecta pentru a calcula energia cedata de cele 8 greutati integral (complet), la prima faza in intervalul de cel putin 75% cat dureaza coborarea lor, este intre h=5.25m (energie minima cedata) si h=7.875m (energie maxima cedata) conf. inventie.


Turbinele gravitationale poate functiona si numai cu o singura faza, acest lucru este posibil daca se foloseste numai faza a doua, cu un castig mai mic, conform inventie si revendicarii principale (care este aceeasi la toate turbinele gravitaionale, de orice tip, din anul 1993 pana in present, in anul 2021).

 

Lucrul mecanic multiplu al celor 8 forte: Q1, Q2, Q3, Q4, Q5 … Q8;  de pe circumferinta, in timpul functionarii are formula: Lmm=x(6mgh), Unde: m = masa celor 8 greutati, g = acceleratia gravitationala si h (inaltimea medie a celor 8 greutati in prima faza si a celor 7 greutati in faza a doua).

 

Rezulta ca: Lmm este mai mare decat Lucru mecanic de cel putin 6 ori si fiindca foloseste 8 greutati.


Locatia corecta a Inaltimii (h) la punctul material purtator de masa si raza punctului adimensional (punct material purtator de masa), la toate cele 8 greutati egale deodata, se face in felul urmator:

 

La prima faza, la toate cele 8 greutati de pe circumferinta se calculeaza punctul adimensional (punct material purtator de masa), la toate cele 8 greutati m=64000kg.

 

La toate cele 8 greutatati egale, se calculeaza, intersectia dintre media bratelor lungi cu media inaltimilor, detalii si pe link:

http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html  “

 

Am postat doar cateva din raspunsurile anuale ale institutiilor abilitate ale Statului Roman fiindca sunt aproape identice (tipizate) cu cele trimise din anul 1993 pana in prezent. Inventia mileniului 3, inlocuieste toate turbinele: eoliene, hidraulice, centrale electrice, centrale termoelectrice, centrale nuclearo-electrice etc, conf. link:

http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/structura%20de%20rezistenta.html

pag 15

si produce: energia mileniului 3 gratuita (lucru mecanic gratuit, energia electrica gratuita, energie termica gratuita si reduce poluarea pe Terra cu 25%), conform teorie si calcule descrise pe linkurile mentionate mai sus.

 

Prejudiciul anual priviind cheltuielile necesare pentru producerea si distribuirea la beneficiari a energiei electrice si a energiei termice de ~10 miliarde de euro, trebuie solicitata de la Guvernul romaniei, care trebuie sa isi asume prejudiciu pentru a nu se repeta pierderi si in anii urmatori.

 

Inventia mileniului 3, elimina  toate aceste cheltuieli, pentru ca produce energie electrica si energie termica gratuita, fiindca utilizeaza  pentru functionare forta de gravitatie gratuita, conform inventie.
Toate aceste cheltuieli, in viitor fi-vor utilizate pentru: spitale, scoli, autostrazi, industria robotilor etc.

 

Pentru bunastarea poporului Roman si nu numai, astept de la toate institutiile abilitate ale statului, inclusiv de la SRI si DNA, sa aleaga 2 specialisti din domeniu, un profesor de fizica (de la liceu) si al 2-lea licentiat in mecanica (profesor sau inginer mecanic),

 

sa nu fie atasati de trecut in domeniul lor de activitate, sa nu fie papagali licentiati, sa nu fie cu o gandire mecanicista blocata in legile lui Newton, sa fie deschisi la legitati noi, pentru o discutie de ~2 ore inregistrata (la telefon).

 

Orice specialist din domeniu sau orice om cu studii medii, cu discernamant, isi stabileste o strategie pentru a analiza o descoperire in domeniul lui de activitate.

 

Prima data invata ce nu cunoaste, abia dupa ce a inteles informatia de fond, poate face o corelatie intre ceea ce stia si noutatea descoperita.

Pentru a intelege inventia specialistii trebuie sa analizeze (sa studieze) linkurile postate in petitie.

 

Abia dupa ce inteleg partial din lucrarile stiintifice poate pune intrebari la ce nu inteleg (din teorie sau calcule). Intrebarile la calcule fi-vor numai la formula L=mgh.

pag 16

Discutia inregistrata (si linkurile care dovedesc cele afirmate de autor) trebuie analizate de o comisie cu specialistii, din domeniu, din Guvernul Romaniei, care vor raspunde penal daca raspunsul lor este evaziv si produce in viitor alte sute de miliarde de euro pierderi poporului Roman.

 

Si pierderi de mii de miliarde de euro de la celelalte 27 de state ale Uniunii Europene, fiindca inventia mileniului 3 produce lucru mecanic gratuit, energia electrica gratuita, energie termica gratuita etc.

 

Pierderea rezulta dintre pretul vechi, si pretul nou aproape gratuit conf. inventie si conf. link:     http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/structura%20de%20rezistenta.html

 

Interesele de grup, arivismul, prostia, coruptia si nestiinta unor oameni de stiinta din Romania … Inclusiv a conducerii Academiei Romane, blocheaza inventia de ~28 de ani (din 21.04.1993 pana in anul 2021), precum si cele 5 legitati noi in fizica, care sustine inventia cu teorie si calcule.


Din 1993 pana in anul 2021 inventatorul a solicitat, continuu, investigatii la OSIM si sugerea cateva recomandari pentru Guvernul Romaniei privind “Inventia mileniului 3” Scrise si in prezenta petitie.

 

Stimate domnule Prim-ministru, desemnati comisia care sa analizeze inventia mileniului 3, cele 5 legitati noi in fizica care sustine inventia  conform fig. 1, fig. 2 si fig. N/2, cu teorie si calcule precum si recomandarile inventatorului.

Fortele care nu vor implementarea imediata a celor 10 recomandari, sugerate de inventator, sunt complici cu fortele care nu vor energie gratuita, diminuarea poluarii si a pandomiilor de orice fel.


Citez fragmente din plangeri inregistrate la DNA Bucuresti - cu dosar Nr. 473/2008; 589/2008; 337/VIII-I/2019. Operator date nr. 4472/11.04.2019; din Timisoara - dosar nr. 331/VIII/I/2020 din 09.03.2020; din Bucuresti – dosar iesire cu Nr. 147/VIII-I/2020 din 20.01.16; toate plangerile penale au fost  returnate la inventator fiindca nu indeplineste conditiile de forma […].


In plangeri sunt dovedite abuzurile de la OSIM si Academia Romana, precum si mortalitatea provocata de poluare pe MAPAMOND. Din 1994 pana in anul 2020 au murit: ~8 milioane*27 de ani = ~200 milioane de oameni, si datorita blocarii inventiei mileniului 3.

Pag 17

Citez cateva fragmante din plangerile penale anterioare:

“… Pentru a debloca inventia mileniului 3 si cele 5 legitati noi in fizica trebuie Corpul de Contol al Primului-ministru, sa verifice examinatorii si comisiile de examinatori de la OSIM care au semnat Hotarari ERONATE (mincinoase), pentru a bloca inventia mileniului 3 si 5 legitati noi in fizica, din incompetenta sau din alte cauze, din anul 1993 pana in anul 2020.” 

 

“… Prejudiciul anual priviind cheltuielile necesare pentru producerea si distribuirea la beneficiari a energiei electrice si a energiei termice de ~10 miliarde de euro, trebuie solicitata de la Guvernul romaniei, care trebuie sa isi asume prejudiciu pentru a nu se repeta pierderi si in anii urmatori.

 

Inventia mileniului 3, elimina  toate aceste cheltuieli, pentru ca produce energie electrica si energie termica gratuita, fiindca utilizeaza  pentru functionare forta de gravitatie gratuita, conform inventie. Toate aceste cheltuieli  fi-vor utilizate pentru: spitale, scoli, autostrazi, industria robotilor etc. …”

 

“… OSIM: a examinat eronat niste corpuri care are: un moment al fortei de sens contrar; principiul actiunii si reactiunii si echilibru dinamic. OSIM trebuia sa examineze 8 parghii fara brate scurte care in timpul functionarii, la fiecare ciclu, conform inventie fig. 1, fig. 2 si fig. N/2, nu are: un moment al fortei de sens contrar, principiul actiunii si reactiunii si nu este niciun moment in echilibru dinamic.”

 

Probele sunt Hotararile OSIM eronate (mincinoase) din 1993 pana in anul 2021 si sunt in arhiva OSIM. DNA trebuia sa se autosesizeze in perioada 1994 si 2021 din petitiile primite de la inventator, si pe link:    http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/petitie.html

 

Pericolul social Art. 18; INFRACȚIUNI CONTRA AVUTULUI PUBLIC, Art. 228 si 229;  INFRACȚIUNI CONTRA STATULUI, Art. 161, 165; Genocidul / Infracțiuni contra umanității; Art 438 si Art 439.

 

Aceste Infracțiuni contra umanității sunt dovedite in petitii, cu Hotarari ERONATE date de OSIM si prin raspunsuri neadecvate inventiei mileniului 3 date de Academia Romana.

Infracțiunile contra avutului public, contra statului, contra umanității au fost dovedite cu Hotarari eronate date de OSIM, din anul 1993 pana in anul 2020, DOVEDITE inclusiv cu prezenta plangere.

Pag 18

Fragmente care dovedesc crime contra umanității, link: https://romania.europalibera.org/a/romania-top-decese-poluare-bucuresti-respiram-aer-toxic-/30336158.html

 

“… România ocupă locul 8 la morți provocate de poluare, raportate la suta de mii de locuitori. La nivelul anului 2017, în România au murit 20.755 de oameni din cauza poluării: 15.126 din cauza poluării aerului, 3.483 din cauza plumbului, 2.022 din cauza poluării locului de muncă și doar 123 din cauza poluării apei, conform raportului GAHP.”

Atentie! Din anul 1994 pana in anul 2020 au murit: ~15000*in 26 de ani = ~390000 de oameni

Atentie! Mortalitatea provocata de poluare pe MAPAMOND,  numai in 26 de ani.
Din 1994 pana in anul 2020 au murit: ~8 milioane*in 26 de ani = ~200 milioane de oameni.

 

“… Daca se implementeaza inventia, la nivel mondial, parcul AUTO va utiliza masini electrice. 

 

Si in viitor o sa foloseasca lucru mecanic gratuit, direct de la motorul gravitational, proiectat special pentru a se asambla pe orice masina din parcul AUTO, cu orice putere solicita beneficiarul.”


Valoarea inventiei mileniului 3 este inestimabila si nu afecteaza ordinea internationala a LUMII, deoarece in permanenta exista schimbari necesare pentru o stabilitate acceptabila, pentru majoritatea statelor.

Numai si numai daca aplica (cel putin partial) propunerile facultative, conf. link:     http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/structura%20de%20rezistenta.html    

 

Petru a clarifica prejudiciul dupa anul 1994 contra intereselor publice, trebuie deschis dosar penal.

Si in aceeasi perioada cu deschiderea dosarului penal guvernul trebuie sa colaboreze cu cele ~20 de state pentru implementarea inventiei mileniului 3 la nivel mondial conf. link:
http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/structura%20de%20rezistenta.html

Guvernul Romaniei poate sa nationalizeze inventia conform solicitarii inventatorului (din link: http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/investitor.html

Pag 19

Cu prezenta petitie, trimisa prin e-mail, solicit tragerea la raspundere penala a unor persoane din OSIM si Academia Romana intrucat, in urma infractiunii sesizate am suferit un prejudiciu moral si material, si ma constitui parte civila solicitand 100000 de EURO o despagubire nesemnificativa in raport cu lucrul efectuat pentru 5 legitati noi in fizica si inventia mileniului 3 care, in viitor, rezolva:

 

1 – inventia mileniului 3 produce energia mileniului 3 gratuita (lucru mecanic gratuit, energia electrica gratuita, energie termica gratuita si reduce poluarea pe Terra cu 25%), conform teorie si calcule scrise pe link:  http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html

 

2 – Inventia, reduce efectul la orice fel de pandemie, elimina crizele economice si financiare, afirmatii dovedite in lucrari care sustine inventia si in cele 5 legitati noi in fizica.

 

3 – inventia mileniului 3, produce bunastare oamenilor saraci, numai si numai daca se respecta linkul:  http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/structura%20de%20rezistenta.html

 

4 – Dupa implementarea invenţiei, respectându-se cele ~3 faze (facultative), începând din prima fază la peste 60% din populaţie, la nivel mondial, va creşte nivelul de trai ~30%, fără să le fie mărite veniturile proprii, pentru ca toate produsele, de orice fel,  fi-vor cu farte mult mai mici (mai ieftine).

 

5 – inventia produce daca se implementeaza la nivel mondial avantajele redactate la finalul petitiei.


Orice persoana, fara licienta in domeniu tehnic, cu ceea ce a invatat in liceu poate intelege de ce se castiga lucru mecanic gratuit, conf. inventie, numai daca analizeaza cele 5 legitati noi si de pe link:

http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html

 

Dlor ministrii […] verificati daca inventia mileniului 3, in viitor, poate sau nu realiza cele 5 puncte, cu  specialistii desemnati de dvs. Daca se poate realiza, Corpul de Contol al Primului-ministru, va investiga examinatorii si comisiile de examinatori de la OSIM care au semnat Hotarari ERONATE (mincinoase), pentru a bloca inventia mileniului 3, din incompetenta sau din alte cauze, din 1993 pana in anul 2021.”

Pag 20

“… Prejudiciul anual calculat corect, la fiecare stat, se poate realiza numai de institutiile care are toate datele priviind cheltuielile necesare pentru producerea curentului electric si a energiei termice.

 

Expertiza contabila pentru prejudiciu de ~10 miliarde de euro trebuie solicitata de la Guvernul romaniei, care ar trebuii sa isi asume prejudiciu pentru a nu se repeta pierderi si in anii urmatori.”


RASPUNS DE LA PARLAMENTUL ROMANIEI:


Citez din răspunsul Camerei Deputaţilor nr. 34/12835 din 26.sept.2007, semnat de Tudor Mohora:


          ’’…vă veţi putea solicita drepturile – în continuare – în faţa instituţiilor competente a soluţiona pe fond aspectele sesizate, cu recomandarea de a consulta un advocat’’.

 

Rezultă că nici unul din membri comisiei nu a citit petiţia. Dacă ar fi analizat petiţia ar fi constatat abuzul OSIM, cu un prejudiciu de cel putin ~10 miliarde de euro.anual.

 

Din cele redactate rezultă că poporul român plăteşte degeaba şi această comisie cu înalţi demnitari …

 

Se poate investiga si scrisoarea primita de la ICPE-CA, semnata de prof. dr. fiz. Wilhelm Kappel, este intocmita de dr. ing. Gheorghe Mihai si foarte, foarte interesant nu are nr. de inregistrare.


Scrisoarea este un raspuns la adresa MECT-ANCS, nr.15202/21.08.2008 si la petitia d-lui Ioan Sabau adresata Presedintelui Romaniei, in legatura cu CBI nr. 1465/18.11.1993.

 

Cu solicitarea executarii inventiei muleniului 3 prin fonduri europene, solicitarea a fost respinsa. Investigatia trebuie pornita, de la scrisorile adresate la Guvern, la MECT-ANCS etc., din anul 2007 – 2012.


Daca ICPE-CA si celelalte institutii ale statului Roman isi faceau datoria, inventia mileniului 3 era brevetata din anul 1993, si in alta situatie economica era Romania (si nu numai) acum in anul 2021.

Pag 21

“… Citez numai cateva dintre CBI-uri legate intre ele intr-un singur concept inventiv general inregistrate din anul 1993 pana acum in anul 2021, respinse si reinregistrate la OSIM: cu nr. 670/11.06.1999; cu nr. 167/19.02.2002; cu nr. 013 din 11.01.2007; cu nr. a2010 00337 din 31.05.2010 etc., respinse cu , Hotarari ERONATE. Oare de ce?

 

Atentie! DNA trebuie sa analizeze hotararile redactate mai sus. Si o sa dovedeasca ca ceea ce este scris mai jos este adevarat. Dupa anularea hotararilor gresite se va breveta *Inventia mileniului 3*.

 

OSIM a examinat eronat niste corpuri care are: un moment al fortei de sens contrar; principiul actiunii si reactiunii si echilibru dinamic. OSIM trebuia sa examineze 8 parghii fara brate scurte care in timpul functionarii, la fiecare ciclu, conform inventie fig. 1, fig. 2 si fig. N/2, nu are: un moment al fortei de sens contrar, principiul actiunii si reactiunii si nu este niciun moment in echilibru dinamic.”


“… Toate turbinele gravitationale de orice tip sunt legate intre ele intr-un singur concept inventiv general, si utilizeaza acelasi procedeu de realizare a acestora, si toate foloseste forta de gravitatie gratuita pentru a produce lucru mecanic gratuit si energie electrica gratuita fara poluare”

 

Catre conducerea OSIM, Serviciul Administrare Brevete si examinator ing. Nicolae Radu
Referitor la NOTIFICAREA OSIM A/00267/04.09.2019, cu nr. 33349 din 05.09.2019.    

Prezenta scrisoare rog sa fie anexata la plangere nr 337/VIII-I/2019. Operator date nr. 4472/11.04.2019, si la Parchetul de pe langa Judecatoria Sector 3, pentru abuz in serviciu, in forma continuata.

Infractiunea de abuz in serviciu din 21.04.1993 pana acum in anul 2021, este dovedita cu semnatura examinatorilor *OSIM* din Hotararile ERONATE date la toate turbinele gravitationale.

 

Fiindca nu exista referinte bibliografice pana in anul 1993, la turbinele gravitationale, fabricate din 8 chesoane, cu 8 parghii fara brate scurte care in timpul functionarii se transforma in 8 forte: Q1, Q2, Q3, Q4 … Q8, inventatorul a descris toate noutatile in 4 legitati noi, mentionate in prezenta la pag. 2.

Dl ing Nicolae Radu a anulat revendicarea inventiei nr 22 prin abuz in serviciu, citez din plangere. Rezumatul inventiei mama cu titlul *Turbina gravitationale mixta* este revendicarea nr. 22.

Pag 22

“Inventia mileniului 3 este o inventie *mama* cu titlul *Turbina gravitationala mixta* care include toate tipurile de turbine gravitationale, mai importante, caracterizate prin aceea ca, utilizeaza pentru functionare urmatoarele noutati absolute din era noastra:

 

4 legitati noi in fizica care da nastere la grupuri cu parghii fara brate scurte, care in tot timpul in care functioneaza, realizeaza grupuri cu 8 forte: Q1, Q2, Q3, Q4, Q5 … Q8, care in timpul functionarii sunt controlate 99.99% de *constanta fizica a ciclului*,

 

care include un ciclu complet si controleaza energia potentiala 99.99%, printr-o procedura specifica numai si numai grupurilor cu parghii de ordin zero si produce lucru mecanic gratuit si energie electrica gratuita, fiindca forta de gravitatie este gratuita.”

 

Orice specialist, mediocru din domeniu mecanic, dupa analizarea celor ~22 de revendicari constata ca niciun dispozitiv, niciun mecanism de orice fel, nici o instalatie de orice fel etc., nu poate respecta procedurile de functionare din revendicarile folosite la inventia mileniului 3.

 

Examinatorii de la OSIM, cu Hotarari nefondate [eronate, mincinoase etc] au respins toate tipurile de turbine gravitationale (din 21.04.1993 pana acum in anul 2021) prin abuz de putere si cu hotararile:

– Cu nr. 4 / 268 din 26.09.2002 la CBI nr. 00670 din  11.06.1999; cu nr. 4/989 din 17.04.2007 la CBI nr. 00167 din 19.02.2002 şi cu nr. 181, din 07.02.2008 la CBI nr. 00167 din 19.02.2002, reexaminată. Toate hotărârile sunt pentru aceeaşi invenţie şi cu acelaşi titlu.    

– Dl ing. Nicolae Radu, cu notificarea nr. 33349 din 05.09.2019, a inlocuit rezumatul citat mai sus cu un rezumat complet neadecvat la inventia mileniului 3, prin abuz in serviciu, fiindca: 

 

– In fiecare an daca se amana brevetarea inventiei se produce un prejudiciu bugetului de stat de ~10 miliarde de euro si se amana depoluarea planetei, si eliminarea surselor care o provoaca.

– din rezumatul redactat de ing. Nicolae Radu nu rezulta o turbina gravitrationala mixta, conform inventie, care in timpul functionarii are 2 grupuri cu parghii fara brate scurte, care se transforma in 2 grupuri cu 8 forte: Q1, Q2, Q3, Q4, Q5 … Q8; sau cu  2 grupuri cu parghii de ordin zero.

Pag. 23

– primul grup cu 8 parghii fara brate scurte conf fig. 1 reprezinta infrastructura unei turbine gravitationale mixte realizata dintr-un grup cu 8 chesoane sudate, monobloc, echipate cu mijloace de ridicat pentru manipularea celor 16 greutati egale conform inventie fig 1, fig 2 si fig N/2.  

Turbina gravitationala este o constuctie metalica foarte, foarte, foarte, foarte simpla, conf. link:  
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/virtual%20ansamblu.html      

si  este foarte, foarte usor de realizat, si inlocuieste toate turbinele: eoliene, hidraulice, centrale electrice, centrale termoelectrice, centrale nuclearo-electrice.

Si inlocuieste toate motoarele electrice de orice putere, de pe planeta TERRA conf. link:      http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/Motor%20gravitational%20ISF.html

 

– al 2-lea grup cu 8 minilocomotive (8 parghii fara brate scurte) realizate numai din suprastructura unui tambur, conform figurilor: 1A, 2/A, 2/B, 1/C, 2/C si 2/E.

 

La toate tipurile de turbine gravitationale, inclusiv la turbina gravitationala realizata dintr-un tambur, pentru prima data in era noastra se produce un dezechilibru total in sistemul deschis semihibrid al turbinei, si cele 8 munilocomotive din cadranele 1 si 4 in sens trigonometric

 

produce lucru mecanic gratuit si energie electrica gratuita, fiindca echilibrul dinamic este realizat in afara sistemului deschis prin cuplarea arborelui de la turbina gravitationala fabricata dintr-un tambur la multiplicatorul de turatie si la cel putin 2 generatoare, conf. inventie.

 

– rezumatul Dlui ing. Nicolae Radu lasa impresia ca nu a inteles inventia si fiindca a analizat superficial Teoria grupurilor cu forte: Q1, Q2 … Q8; care sunt 8 parghii de ordin zero, controlate 99%, conform link:    http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html 
– atentie! Din rezumatul redactat de ing. Nicolae Radu rezulta foarte clar *abuz de serviciu*.

Prin prezenta solicit conducerii OSIM inlocuirea examinatorului ing. Nicolae Radu deoarece

din acuzatiile redactate de inventator rezulta incompetenta examinatorului sau complicitate cu conducerea OSIM la amanarea brevetarii inventiei mileniului 3. Examinatorii OSIM in cei 26 de ani din 1993 pana in prezent au fost complice la redactarea mai multor hotarari eronate priviind turbinele gravitationale, dovedite de inventator in plangerea penala anexata si la scrisoare.

Pag 24

Citez fragmente din plangeri penale:
“… Inventia a fost reinregistrata cu nr. 00167/19.02.2002 si a fost respinsa cu Hotararea nr. 4/989 din 17.04.2007. Hotararea a fost data dupa circa 62 luni de la data depozitului. Inventatorul a facut contestatie si inventia cu nr. 00167/19.02.2002 a fost reexaminata si respinsa cu Hotararea nr. 181 din 07.02.2008.

 

  Hotararea a fost data dupa circa 71 luni de la data depozitului. Si la aceasta inventie s-a analizat ERONAT niste forte care are un moment al fortei de sens contrar, care are pereche actiune-reactiune si nu este nici un moment in echilibru dnamic. Citez din Hotararea nr. 181 din 07.02.2008”

 


        22

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ............................................................................................................................................................................................................
Conform invenţiei mileniului 3, în timpul funcţionarii la prima faza conf. inventie, centru de greutate în sistem este in permanenţă numai în cadranele 1 şi 4 în sens trigonometric datorită celor 8 pârghii fara brate scurte, care nu are pereche actiune-reactiune, nu este nici un moment in echilibru dinamic.

 

Atentie! Sistemul deschis semihibrid, conf. invenţie, în timpul funcţionarii nu este nicio clipă in echilibru.

Pag. 25

Fiindca si la a 2-a faza, pentru prima data in era noastra se produce un dezechilibru total in sistem  conf. link:   http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/virtual%20ansamblu.html   

la turbine cu 8 chesoane, cu 7 greutati in centrul turbinei, cu 7 greutati pe circumferinta in cadranele 1 si 4 in sens trigonometric si in acelasi timp doua greutati se ridica aproape vertical conform inventie..

 

La turbina gravitationala fabricate dintr-un tambur conf. fig. 1/A, fig. 2/A si fig. 2/B care reprezeninta o soluţie constructiva a motorului gravitational ISF 2019/a, actionat de 8 pârghii fara brate scurte, care are în componenţă: de la poz. nr. 1 până la poziţia nr. 8 minilocomotive electrice comandate pentru pornire, oprire, reglare RPM conform proiect cu proceduri de la CFR. Procedurile fi-vor adaptate pentru a respecta  conform inventie si *Constanta fizica a ciclului*.

 

Numai din aceasta cauza in timpul functionarii cele 7 parghii fara brate scurte se transforma in 7 forte: Q1, Q2, Q3, ….. Q7 care produce lucru mecanic gratuit si energie electrica gratuita, pentru ca echilibrul dinamic este realizat in afara sistemului deschis semihibrid prin cuplarea arborelui de la turbina gravitationala la multiplicatorul de turatie si la cel putin 2 generatoare, conf. inventie.

 

Toti examinatorii din comisie au analizat din nestiinta sau intentionat o turbina gravitationala actionata in timpul functionarii de forte care are: un moment a fortei de sens contrar, are principiul acțiunii și reacțiunii precum si echilibru dinamic etc.

 

Turbina gravitationala corespunde unui sistem deschis, la care cele 8 greutati in timpul functionarii nu are: un moment a fortei de sens contrar, principiul acțiunii și reacțiunii, echilibru dinamic etc.

Raspunsul inventatorului, este acelasi si se poate analiza castigul de lucru mecanic gratuit si energie electrica gratuita in plangerile penale si in cele 5 legitati noi in FIZICA si cu detalii complete pe link:
http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html

 

Examinatorii au analizat gresit un grup cu 8 greutati care are:  un moment a fortei de sens contrar, are principiul acțiunii și reacțiunii precum si echilibru dinamic etc. Examinatorii trebuia sa examineze 8 parghii de ordin zero care nu are: un moment al fortei de sens contrar, nu are pereche actiune-reactiune si nu sunt nicio clipa in echilibru dinamic.

Pag. 26

Conducerea OSIM daca nu este complice elimina din serviciu toti examinatorii care au semnat hotarari mincinoase si eronate din anul 1993 pana in anul 2020.


Citez din petitie, anexata la scrisoarea OSIM care dovedeste blocarea celor 5 legitati noi si inventia.

 

Raspuns OSIM la: Petiţia DRA1/26753/19.08.2020, adresată Preşedintelui României, domnul Klaus Iohannis, şi redirecţionată către OSIM pentru analiză şi soluţionare.

 

Stimate domnule Ioan Sabău,

Urmare analizei documentelor anexate petiţiei, vă comunicăm faptul că examinatorii din cadrul Direcţiei Brevete de Invenţie şi Informaţii Tehnologice examinează toate cererile de brevet cu maximă atenţie, astfel încât protecţia conferită prin brevet să fie una calitativă, justificată şi bazată exclusiv pe o dezvăluire clară şi completă a soluţiei tehnice, aşa cum precizează Art. 17 alin.(1) şi (3) din Legea 64/1991 republicată în 2014.

 

De altfel, dezvăluirea clară şi completă a invenţiei pentru care se solicită protecţie prin brevet, la data de depozit a cererii de brevet, reprezintă unul dintre pilonii pe care se bazează sistemul de brevetare la nivel mondial, nu doar în România. În plus, vă comunicăm faptul că aplicabilitatea industrială a invenţiilor propuse spre brevetare constituie una dintre condiţiile de brevetabilitate stipulate la Art. 6 din Legea 64/91 republicată în 2014

 

În final, dorim să vă reamintim că, în conformitate cu prevederile Art. 37 alin(1) din Legea 64/1991 republicată în 2014, privind brevetele de invenţie, solicitantul unei cereri de brevet poate apela la serviciile unui consilier în proprietate industrială, astfel încât comunicarea între OSIM şi solicitant să decurgă în condiţii de respect reciproc şi înţelegere deplină a procedurilor la care este supusă cererea de brevet.

 

De asemenea, vă comunicăm faptul că toate hotărârile Comisiilor de examinare de fond pot fi contestate la OSIM într-un termen de 3 luni de la comunicare.

Cu stimă, Adrian NEGOITA,  Director- Direcţia Brevete de Invenţie şi Informaţii Tehnologice

 Raspunsul inventatorului:

Pag 27

Catre conducerea OSIM, in atentia Dlui Director Adrian Negoita (care a raspuns neadecvat la petitie)

Stimate domnule Adrian NEGOITA Director- Direcţia Brevete de Invenţie şi Informaţii Tehnologice

Raspunsul dvs la petitia *DRA1/26753/19.08.2020* redirecţionată către OSIM pentru analiză şi soluţionare, a fost zadarnica fiindca:

 

Inventatorul a apelat la examinatorii dvs. cu respectul necesar, solicitand in discutiile telefonice si in scrisori (ultima scrisore este postata la finalul petitiei si are 5 pagini) un raspuns clar priviind fortele care actioneza turbinele gravitationale fiindca nu sunt forte conservative.

Daca in timpul functionarii fortele nu sunt conservative fi-va castig de lucru mecanic la arborele turbinelor gravitationale.

 

Dvs nu ati analizat si nici nu ati solutionat nimic din petitie. Solutia care trebuia sa o dati dvs. este scrisa de inventator in petitii anterioare si in prezenta petitie.

 

Citez cateva fragmente neanalizate din petitie,

link: http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/petitie.html

Citez din legea parghiilor de ordin zero, link:

http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/pirghie%20.0..html

 

Citez fragmente din lucrarile care sustine inventia mileniului 3:
“Pentru prima data in era noastra grupurile cu parghii fara brate scurte produce lucru mecanic gratuit, la arborele turbinei gravitationale, care actioneaza prin intermediul unei rotii dintate un multiplicator de turatie, care antreneaza cel putin doua generatoare care produce energie electrica gratuita.”

 

“Diametrul roatii dintate asamblata pe arboreale turbinei este de 10 ori mai mare decat diametrul celor 2 roti dintate de la cele 2 mutiplicatoare identice la care se realizeaza cu 10 RPM mai mult. Conf. inventie cele 2 mutiplicatoare identice realizeaza prin multiplicare numarul de  RPM necesar pentru generatoare.

Pag 28

Roata dintata asamblata pe arboreale turbinei gravitationale actioneaza prin rotire primele 2 roti dintate ale celor doua multiplicatoare identice, conf. inventie, si realizeaza alte 2 parghii de ordin 1 (o combinatie intre parghiile de ordin 1, 2 si 3). Cele doua parghii sunt realizate de un brat lung (raza roatii dintate asamblata pe arboreale turbinei) si de un brat scurt (raza roatii dintate de la multiplicator).

 

In consecinta lucru mecanic gratuit se mareste. Si in cele 2 multiplicatoare identice poate sa fie si roti dintate cu diametre mult mai mari decat prima roata dintata a celor doua multiplicatoare conf. inventie.”

Citez fragmente din lucrarile care sustine inventia mileniului 3:

“Conform inventie se poate creste, scadea, echilibra, si controla energia potentiala a greutatilor 99.99%. *Invenţia mileniului 3* realizeaza cu 8 parghii de ordin zero lucru mecanic gratuit, energia electrica gratuita, care se poate transforma in energie termica gratuita, fiindca materia prima utilizata este forta de gravitatie gratuita; procedura este descrisa si pe linkurile:

http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/pirghie%20.0..html

http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/legile%20excentricitatii%20permanente.html

http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/lucru%20mecanic%20multiplu.html

http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/Motor%20gravitational%20ISF.html

Legitatile noi descrise in linkurile scrise mai sus completeaza legile:

Legea parghiei, legea lucrului mecanic, legea excentricitatii fiindca nu sunt compatibile cu cele 8 parghii de ordin zero care in timpul functionarii se transforma in 8 forte neconservative*/Q.”

 

Fiindca nu au fost referinte bibliografice pana in anul 1993, la turbinele gravitationale, fabricate din 8 chesoane, inventatorul a descris toate noutatile in 5 legitati noi, in linkurile scrise mai sus.”

 

“… La toate tipurile de turbine gravitationale, lanţul de transformare (convertire) este: ~97% energie convenţională (forta de gravitatie) plus ~0,001 pana la ~3% energie electrică (prin autoalimentare), ambele împreună se transformă la arborele turbinelor gravitaţionale în lucru mecanic gratuit care produce energie electrică gratuită., care se poate transforma si in energie termica gratuita“

Pag 29

“… Din anul 1993 pana in prezent am solicitat, cu petitii, investigatii la OSIM si Academia Romana.      Pentru a oprii cresterea prejudiciului, *Guvernul Romaniei* trebuie sa isi asume expertiza contabila pentru prejudiciu, corect, mai mic sau mai mare de 10 miliarde de euro anual, pentru a se deschide dosar penal examinatorilor de la OSIM, pentru HOTARARI mincinoase si complet ERONATE.

 

Atentie! OSIM: a examinat eronat 8 greutati care are: un moment al fortei de sens contrar; principiul actiunii si reactiunii si echilibru dinamic.

 

OSIM trebuia sa examineze 8 parghii fara brate scurte care in timpul functionarii, la fiecare ciclu, conform inventie fig. 1, fig. 2 si fig. N/2, nu are: un moment al fortei de sens contrar, principiul actiunii si reactiunii si nu este in echilibru dinamic.

Numai din aceasta cauza inventia produce lucru mecanic gratuit, energia electrica gratuita, energie termica gratuita, reduce poluarea pe PLANETA cu 25%, si reduce viteza incalzirii globale pe TERRA.”

 

Catre, consiliul editorial, Redactor sef Prof. dr. ing. Ioan C. BACIVAROV, EUROQUALROM, Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti


Pentru publicare, in fiecare an din 2002, am propus articole, stire, noutate etc., fara succes.

Rog *CONSILIUL EDITORIAL* sa aleaga din cele 5 legitati noi in fizica orice noutate doresc cu obligatia de a scrie la finalul articolului linkul autorului din care au extras noutatea.

 

Citez un fragment din brosura editie 2004:

‘… Din anul 1969 am inceput (prin luna MAI) sa nascocesc ceva asemanator dar nu identic cu turbinele hidraulice. Analizand tot ce se stia despre turbinele hidraulice in Romania, am descoperit ca turbinele hidraulice foloseau pentru functionare parghii de ordin zero.

 

Stiam de la inceputul lunii Mai ca trebuia sa folosesc greutati in locul apei si abia prin luna August 1969 am reusit cu ajutorul lui Dumnezeu (in somn) sa vad felul in care sa manipuleaza 6 greutati in interiorul a 3 chesoane (3 greutati in centru si 3 greutati pe circumferinta) pentru a realiza parghii de ordin zero.

Pag 30

Cand m-am sculat imediat am inceput sa scriu ceea ce vazusem: o roata cu 6 cupe cu greutati in ele. Intre cupe era ~60 de grade, in sens trigonometric erau 3 greutati in cadranul 1 si 4 si celelate 3 in cadranul 2 si 3.  In timpul rotirii 2 cupe cu greutati in ele se roteau deodata cu roata si una greutate cadea pe pamant.

 

Am inceput sa calculez cu formula parghiei utilizand un brat scurt cu raza arborelui care se rotea pe doua semilagare simple. Am avut castig mare dar trebuia sa gasesc mijlocul in care trebuie manipulate cele 6 greutati cu 3 greutati in centru si 3 greutati pe circumferinta cu mijloace de ridicat.

 

In anul 1970  am ineput sa ma gandesc sa fac turbina dintr-un tambur, o constrictie metalica simpla cu un tambur pe care se manipula 3 minilocomative in interiorul a 3 tunele.

 

Doua minilocomotive coboara odata cu turbina si in aceeasi perioada de timp una minilocomotiva se ridica. din partea inferioara a tamburului pe circumferinta in partea soperioara a tamburului. Si am finalizat descrierea turbinei …”

 

Comentarii inventator

Eram angajat la UMT Timisoara, lucram la birou. Aproximativ jumatate din timp lucram pentru inventie.

 

Am avut colegi de birou mai multi ingineri din care unul singur a aceptat sa facem o echipa impreuna cu cel putin 2 profesri de la facultatea de fizica pentru finalizarea a 4 legi: parghii de ordin zero, lucru mecanic multiplu, excentricitate permanenta si legea energiei potentiale folosita si controlata 99,99%.

legi strict necesarre  la descrierea inventiei. Am vorbit cu mai multi profesori de fizica aratandu-le descrierile sumare a celor 4 legi.

 

Dupa 7 intalniri cu multe ore de prezentare a celor 4 legitati noi in fizica (care erau propuneri cu ceeace trebuia sa cuprinda cele 4 legi) sau retras profesorii de fizica si in acelasi an sa retras din echipa si colegul de birou  (care a inteles inventia si numai atat).

Pag. 31

Din 1970 am lucrat singur la cele 4 legitati noi in fizica si le-am finalizat in anul 2019 toamna. Deci am lucrat  la ele ~48 de ani.

Comentarii inventator: in anul 2021.

In aceasta perioada de ~48 de ani, am avut cateva incercari de a da unor investitori (oameni de afaceri), cu contract de cesiune pentru administrare in vederea verificarii si implementarii turbinelor gravitationale.

 

Toate incercarile sau anulat fiindca specialistii (investitorilor) care au citit descrierea inventiilor au spus ca inventiile produce pierderi asa cum sustine si examinatorii de la OSIM in Hotararile de respingere a inventilor.

 

Citez un fragment din lucrarile care sustine inventia mileniului 3.

“… Toate tipurile de *turbine gravitationale*, conform inventie sunt dovedite cu teorie si calcule in cele 5 legitati noi in fizica si dezafectarea centralelor nucleare este descrisa, facultativ, pe link:
http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/structura%20de%20rezistenta.html “

 

In anul 1988 pentru a castiga experienta (priviind inventiile) am inregistrat la OSIM mai multe tehnologii, din care au fost brevetate 2 tehnologii, special create pentru a se utiliza la inventia mileniului 3:

 

– Brevet de invenţie nr. 103644   ’’Imbinare prin jontare a grinzilor’’, pentru a se utiliza la jontarea celor 8 chesoane, conf. fig. 3, din link:

http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/imagini.html       Publicat la data de 22.09.1993.


         – Brevet de invenţie nr. 104221 ’’Procedeu de fixare a unui ansamblu de lagar, in constructii metalice’’. Pentru inlocuirea celor 2 lagare autoreglabile.   Publicat la data de 22.11.1993.

 

– Tot in anul 1993, trebuia sa fie brevetata si inventia mileniului 3, deoarece au fost platite taxele pentru a fi examinata de urgenta. Au trecut 28 de ani si nu se breveteaza, pana cand? Si de ce?

Pag 32

Daca se breveta inventia in anul 1993 (fiindca sau platit taxele pentru examinare de ugenta) n-ar mai fi fost problema poluarii, problema energiei, crize economice etc., pe Planeta Albastra (Terra).

 

Cateva din avantajele inventiei mileniului 3

– Inventia mileniului 3 foloseste 8 parghii fara brate scurte care in timpul functionarii produce, fara poluare: lucru mecanic gratuit, energie electrica gratuita, energie termica gratuita si reduce poluarea pe *TERRA* cu ~25%. Afirmatii dovedite cu teorie si calcule conform link:  http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html

 

– Inventia mileniului 3, daca se implementeaza la nivel mondial, parcul AUTO va utiliza masini electrice. Si in viitor o sa foloseasca lucru mecanic gratuit, direct de la motorul gravitational, proiectat special pentru a se asambla pe orice masina din parcul AUTO, cu orice putere solicita beneficiarul, conf. link:

http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/Motor%20gravitational%20ISF.html   

– Inventia mileniului 3, fiindca produce energie termica gratuita, elimina o parte din poluarea aerului pentru ca nu se mai arde: lemn, carbune, pacura, rumegus, benzina, petrol, motorina, gaz metan, gaz de sonda etc.

 

– turbinele gravitationale daca se implementeaza, la nivel mondial, rezolva o perioada incalzirea globala, si prin: sere, irigatii, baraje de verdeata si opreste estinderea desertului prin realizarea unor oaze de verdeata cu apa extrasa de la adancimi foarte mari, fiindca lucru mecanic este gratuit.

– turbinele gravitationale rezolva si problema apei potabile prin desalinizare, fiindca foloseste lucru mecanic gratuit, care produce energie electrica gratuita, care poate produce energie termica gratuita.

 

– turbinele gravitationale ne ajuta si la dezastre naturale, sau furtuni solare sau furtuni electromagnetice (care distrug sistemele informationale) si fac imposibil de furnizat energia electrica cu procedeul clasic.

– turbinele gravitationale inlocuieste toate turbinele: eoliene, hidraulice, centrale electrice, centrale termoelectrice, centrale nuclearo-electrice etc, conf. link:

Pag. 33

http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/structura%20de%20rezistenta.html

– turbinele gravitationale conf. inventie are reteaua proprie de distributie in zona in care se asambleaza: vile, firme, orase, pe munte, in desert sau pe oricare planeta din univers, fiindca se fabrica in firme speciale, se transporta, si se asambleaza oriunde este nevoie.

 

– la turbinele gravitationale proiectarea incepe de la generatorul electric disponibil (de la toate tipurile de turbine care fi-vor inlocuite cu turbina gravitationala), continua cu multiplicatorul de turatie si se termina cu proiectarea turbinei gravitationale.


Atentie! Zonele de influenta […] fi-vor aceleasi cu modificari nesemnificative.

 

Valoarea inventiei este inestimabila si nu afecteaza ordinea internationala a LUMII, deoarece in permanenta exista schimbari necesare pentru o stabilitate acceptabila, pentru majoritatea statelor.


Numai si numai daca aplica (cel putin partial) propunerile facultative, conf. link:

http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/structura%20de%20rezistenta.html

 

Turbina gravitationala este o constructie metalica foarte, foarte simpla din 8 chesoane, foarte usor de realizat. Si in interiorul  celor 8 chesoane se manipuleaza 16 greutati egale cu mecanisme clasice, sau turbine si mai simple fabricate dintr-un tambur echipate cu 8 minilocomotive conf. inventie si link:

http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/virtual%20ansamblu.html

 

Din simularea video rezulta, foarte clar, dezechilibrul total realizat de greutatile din cadranele 1 si 4 in sens trigonometric, care produce lucru mecanic gratuit, si energie electrica gratuita, fiindca echilibrul dinamic este realizat in afara sistemului deschis prin cuplarea arborelui de la turbina gravitationala la multiplicatorul de turatie si la cel putin 2 generatoare, conf. inventie.

 

Menţinerea turaţiei optime se realizează frânând turbina prin deplasarea greutăţilor, comandate de sistemul de comandă şi control automat, conform procedurii descrisa la *Constanta fizica a ciclului*,

Pag 34

conform link: http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html

 

Prefata si introducere la *Inventia mileniului 3*  

Inventia este atipica si pentru a fi inteleasa de examinatorii, de la OSIM, trebuie inceput cu legitatile noi in fizica; care sustine toate noutatile din descrierea inventiei, a grupurilor cu parghii de ordin zero.

 

Citez din Descriere.ro, link: http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/descriere.ro.html

 

Inventia mileniului 3 are doua parti:

Prima parte cuprinde teoria celor 5 legitati noi in fizica, care certifica noutatile tehnice din descrierea inventiilor gravitationale, care are acelasi principiu de functionare si folosesc in timpul functionarii grupuri cu parghii de ordin zero.

 

Cele 5 legitati noi in fizica amplifica cunostiintele despre spatiul  si campul magnetic terestru al pamantului si cu modificari esentiale v-a mari cunoasterea campului magnetic al universului. La care in spatiul cosmic, in locul arborelui de la turbinele gravitationale fi-va  un corp ceresc. Pentru a putea folosii partial teoria si formulele celor 5 legitati noi in fizica luam ca exmplu sistemul nostru solar:

 

Imaginati-va sistemul nostru solar ca o turbina gravitationala la care arborele fi-va soarele nostru si planetele care se rotesc in jurul soarelelui sunt greutatile de pe circumferinta. Fiecare planeta din sistemul solar este autonoma si are fiecare bratul scurt al parghiei diferit etc. Deci sistemele, cu corpuri ceresti, din univers fi-vor toate realizate din parghii cu toate gradele posibile etc.

 

Cu modificari esentiale la teorie, teoreme si formule de calcul la toate cele 5 legi noi in fizica se poate finaliza si prima lege a sistemului nostru solar. Legea pentru grupuri cu parghii, cu sisteme deschise din Univers descriesa sumar la pag, nr. 30 din link:

http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/turb%20gravitationala%20mixta.html 

pag 35

Citez din descriere: art 16, “… c) prezentarea stadiului tehnicii, considerat de solicitant a fi necesar pentru intelegerea, …”   Deci regulamentul OSIM accepta prezentarea noutatilor din cele 5 legi noi in fizica. Inventia depaseste stadiul tehnicii, cu noutatile din cele 5 legi noi in fizica.

 

Exemplu nr. 1 pentru certificare a legii priviind grupurile cu parghii de ordin zero:

Legea clasica a parghiilor cuprinde parghii de ordin 1,2 si 3. Deci nu are parghie de ordin zero, conf. link: http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/pirghie%20.0..html 

 

Dar in realitate aceste grupuri cu parghii de ordin zero au fost utilizate practic inaintea erei noastre. 

 

Citez un fragment din Legea excentricitatii permanente, link: http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/legile%20excentricitatii%20permanente.html 

 

“… Modelul de functionare a turbinelor gravitationale este si roata de apa care dateaza de ~4000 de ani inaintea erei noastre fiindca functioneaza cu grupuri de parghii de ordin zero.

 

Sau oricare turbina hidraulica din era noastra care foloseste pentru functionare grupuri cu parghii de ordin zero” Asadar grupurile cu parghii de ordin zero sunt folosite si azi de turbinele hidraulice.

 

 Si din anul 1993 trebuia sa fie folosite si la turbinele gravitationale inventate de un Neica Nimeni cu voia şi puterea lui Dumnezeu (Ioan Sabau fara licenta in domeniu).

 

Au trecut 28 de ani si cele 5 legitati noi in fizica nu sunt publicate si nici inventiile nu se breveteaza, dar se resping cu Hotarari mincinoase, gresite din nestiinta sau intentionat, oare de ce? Si pana cand?

 

Exemplu nr. 2 pentru  certificare a legii *Lucru mecanic multiplu*:

Pag 36

Legea clasica a *Lucrului mecanic*, este pentru un singur corp (greutate); inventia foloseste pentru functionare 8 corpuri deodata (8 greutati) si acelasi Neica Nimeni face cu ajutorul lui Dumnezeu si *Legea Lucrului mecanic multiplu, conf. link:

 http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/lucru%20mecanic%20multiplu.html

 

Exemplu nr. 3 pentru  a certifica *Legea excentricitaţii permanente*

 

Legea clasica, *Legile lui Kepler* pentru excentricitatea din afara cercului la elipse (…), acelasi Neica Nimeni face cu ajutorul lui Dumnezeu si *Legea excentricitaţii permanente* intr-un cerc, conf. link: http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/legile%20excentricitatii%20permanente.html 

 

*Legea excentricitaţii permanente* este realizata de un grup cu forte Q1, Q2, Q3, Q4, Q5 … Q7 (la faza a doua conform inventie), care produce numai in timpul functionari  *Entitatea nr. 3*, care este un punct  imaginar a unui corp adimensional.

 

Miscarea celor 7 greutati la faza a 2-a a celor 7 greutati (conf. fig. 1) sunt supuse la interactiune mutuala ce depinde numai de distanta dintre ele care se poate reduce formal la miscarea unui singur corp intr-un camp central de forte, acesta din urma fiind un corp imaginar conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2.

 

Cele 7 forte Q1, Q2, Q3, Q4, Q5 … Q7, transmite lucru mecanic produs in afara sistemului prin intermediul arborelui de la turbina gravitationala, care interactioneaza cu multiplicatorul de turatie si cele doua generatoare

 

si numai astfel se tine in echilibru structura celor 7 forte Q1, Q2, Q3, Q4, Q5 … Q7 cu multiplicatorul de turatie si cele doua generatoare conf. inventie.

 

Exemplu nr. 4 pentru  certificare a legii *Perpetuum mobile de speta a 4-a*

Pag 37

Lege clasica nu exista, in consecinta acelasi Neica Nimeni face cu ajutorul lui Dumnezeu si Legea *Perpetuum mobile de speta a 4-a*, conf. link:   http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/Perpetuum%20mobile.html  

 

Exemplu nr. 5 pentru  certificare a legii


“Teoria Legilor la grupuri cu parghii de ordin zero, cu sisteme deschise, cu forte neconservative*/Q: Q1, Q2, Q3 … Q8”

 

Lege clasica nu exista, in consecinta acelasi Neica Nimeni face cu ajutorul lui Dumnezeu si “Teoria Legilor la grupuri cu parghii de ordin zero, cu sisteme deschise, cu forte neconservative*/Q: Q1, Q2, Q3 … Q8”, conf. link:

 http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html 

 

Atentie!  Fortele neconservative*/Q: Q1, Q2, Q3 … Q8, nu are nicio legatura cu fortele neconservative cunoscute: forța de frecare, forțele de contact, forța de tensiune și rezistența la mișcare a aerului, la care nu se poate utiliza energia care se pierde.

 

La fortele neconservative*/Q: Q1, Q2, Q3 … Q8, se poate utiliza intre 97% si 99% din energia potentiala a celor 8 greutati.

 

Fortele neconservative*/Q: Q1, Q2, Q3 … Q8 sunt noutate in domeniu prin urmare legea cu titlul “Teoria Legilor la grupuri cu parghii de ordin zero, cu sisteme deschise, cu forte neconservative*/Q: Q1, Q2, Q3 … Q8” era si este necesara.

 

Se pune intrebarea fireasca, de ce nu se publica de catre Academia Romana cele 5 legi noi in fizica?.

A doua parte a inventiei mileniului 3, cuprinde partea tehnica cu inventia *Turbina gravitationala mixta* care este inventia mama, care cuprnde toate turbinele gravitationale care utilizeaza pentru functionare grupuri cu parghii de ordin zero conform inventie.

Pag 38

A doua parte a inventiei mileniului 3, are 21 de revendicari; care sunt o mica parte din noutatle celor 5 legi noi in fizica. Noutatile turbinelor gravitationale nu sunt cuprinse in legile actuale ale fizicii.

 

In concluzie titlul *Inventia mileniului 3* este necesara pentru a obliga examinatorii de la OSIM sa analizeze teoria inventiei din cele 5 legi noi in fizica; fiindca regulamentul OSIM solicita acest lucru.

 

Citez din lucrarile care sustine inventia mileniului 3:

 

 “… Conform inventie se poate creste, scadea, echilibra, si controla energia potentiala a greutatilor 99.99%. *Invenţia mileniului 3* realizeaza cu 8 parghii de ordin zero lucru mecanic gratuit, energia electrica gratuita, care se poate transforma in energie termica gratuita, fiindca materia prima utilizata este forta de gravitatie gratuita; procedura este descrisa si pe linkurile scrise mai sus. 

 

Legitatile noi descrise in linkurile scrise mai sus completeaza legile: 

 

Legea parghiei, legea lucrului mecanic, legea excentricitatii fiindca nu sunt compatibile cu cele 8 parghii fara brate scurte care in timpul functionarii se transforma in 8 parghii de ordin zero.

 

 Cele 8 parghii de ordin zero in timpul functionarii, se transforma in 8 forte: Q1, Q2 … Q8; care nu are un moment al fortei de sens contrar, nu are pereche actiune-reactiune si nu este nicio clipa in echilibru dnamic. Din aceasta cauza cele 8 forte: Q1, Q2 … Q8; actioneza asupra arborelui de la turbina care transmite lucrul mecanic in afara sistemului la cele doua parghii de ordin 2,

 

conf. inventie, care pune in miscare multiplicatorul de turatie, si prin intermediul celor 2 generatoare produce energie electrica gratuita.

 

Fiindca nu exista bibliografie la *Inventia mileniului 3*

Citez din lucrari proprii si din cele 5 legitati noi:

Pag 39

 “…Invenţiile, conf. fig. 1, si fig. N/2; si fig. 2/A, si fig. 2/B etc, demonstreaza felul in care trebuie sa fie manipulate punctele materiale pentru a realiza un grup cu 8 forte Q1, Q2, Q3 … Q8 (un grup cu parghii de ordin zero) care produce conf. inventie: lucru mecanic multiplu si *excentricitatea permanenta*. 

 

Si toate trei impreuna rotesc din interior sau din exterior turbinele gravitationale de orice fel fabricate dintr-un grup cu chesoane sudate intre ele sau dintr-un tambur, conf. inventiilor inregistrate si reinregistrate la OSIM, din anul 1993 pana in 2020”.

 

“… Aceste constructii metalice simple, echipate numai cu mijloace de ridicat, cu multiplicator de  turatie si generatoare conform inventie, produce lucru mecanic gratuit, energie electrica gratuita, care se poate transforma in energie termica gratuita  in orice cantitate si in orice loc este nevoie pe terra”.

 

“… Turbinele gravitationale inlocuieste toate turbinele: eoliene, hidraulice, centrale electrice, centrale termoelectrice, centrale nuclearo-electrice etc, conf. link:   http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/structura%20de%20rezistenta.html  “

 

Inventia mileniului 3 excede tehnica actuala si in domeniul mecanic, conform link:

http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/virtual%20ansamblu.html

 

“…Invenţiile, conf. fig. 1, si fig. N/2; si fig. 2/A, si fig. 2/B etc, demonstreaza felul in care trebuie sa fie manipulate punctele materiale pentru a realiza un grup cu 8 forte Q1, Q2, Q3 … Q8 (un grup cu parghii de ordin zero) care produce conf. inventie: lucru mecanic multiplu si *excentricitatea permanenta*. 

 

Si toate trei impreuna rotesc din interior sau din exterior turbinele gravitationale de orice fel fabricate dintr-un grup cu chesoane sudate intre ele sau dintr-un tambur, conf. inventiilor inregistrate si reinregistrate la OSIM, din anul 1993 pana in 2020”.

 

“… Aceste constructii metalice simple, echipate numai cu mijloace de ridicat, cu multiplicator de  turatie si generatoare conform inventie, produce lucru mecanic gratuit, energie electrica gratuita, care se poate transforma in energie termica gratuita  in orice cantitate si in orice loc este nevoie pe terra”.

 Pag 40

“… Turbinele gravitationale inlocuieste toate turbinele: eoliene, hidraulice, centrale electrice, centrale termoelectrice, centrale nuclearo-electrice etc, conf. link:   http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/structura%20de%20rezistenta.html  “

 

Inventia mileniului 3 excede tehnica actuala si in domeniul mecanic, conform link:

http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/virtual%20ansamblu.html

 

Catre OSIM

 

 

Raspuns la scrisoarea din 28.02.2023  privind cererea de brevet de inventive dosar OSIM   nr. A 2019 00267 din 25.04.2019 cu titlu  “INVENTIA MILENIULUI 3”

Din toate tipurile de turbine gravitationale se fabrica numai turbine gravitationale realizate dintr-un tambur, fiindca pot realiza orice putere este necesara cu aproximativ 2000 RPM, si este descrisa in revendicarea cu  nr. 7, din descrierea inventiei.

Raspunsul fi-va cu fragmente din lucrarile proprii, care o sa dovedeasca cistigul de lucru mechanic gratuit la arborele  turbinei gravitationale.

Citez din scrisoarea OSIM un fragment  cu calculele gresite:

…..

  “ Atit energia produsa cat si cea consumata trebuie calculate raportat la un acelasi ciclu complect, repetitiv .Un astfel de ciclu este definit de catre dumneavoastra in doua variante: ca acoperind o rotatie complecta(pag.7 cu opt chesoane (pag.9  paragraful  5 ).Avind in vedere ca toate greutatile sunt identice, ambele variante de ciclu de lucru pot sta la baza analizei energetice , cu conditia ca atit energia produsa,cit si cea consumata , sa fie calculate de-a lungul aceluiasi ciclu.
 
         Astfel, notind cu m masa fiecarei greutati identice si cu r raza cercului pe care se deplaseaza acestea, pentru un dispozitiv compus din opt chesoane,fiecare cu cite doua greutati identice, si raportat la un ciclu ce acopera o rotatie complecta, astfel ca fiecare dintre greutati ajunge sa parcurga cite o data semicercul periferic din cadranele 1 si 4 , ridicarea din pozitia inferioara in pozitia centrala si ridicarea din pozitia centrala in pozitia superioara, se poate calcula atit lucru mecanic produs, cit si lucrul mecanic  consumat, in varianta ideala in care sunt neglijate frecarile si randamentele masinilor de lucru implicate:

                  -pentru o singura greutate:
                                     
                                                Lprodus = mg(2r)=2mgr
                                           
                                            Lconsumat = mgr + mgr = 2mgr

                -pentru toate cele saisprezece greutati:

                                            Lprodus total = 16 x Lprodus  = 32mgr

                                           Lconsum total = 16 x Lconsumat = 32mgr

         Un rezultat similar se obtine si daca analizam un ciclu ce acopera o saisprezecime de rotatie complecta, astfel ca fiecare dintre greutati ajunge sa ocupe pozitia greutati ce o preceda. In acest caz, notind cu hi deplasarea pe vertical a fiecarei greutati Gi de pe semicercul periferic din cadranele 1 si 4 , care corespunde cu diferenta de inaltime fata de greutatea precedent, obtinem:


              Lprodus total = mgh1 + mgh2 + … + mgh8 = mgh(h1 + h2 + … +h8) = mg(2r) = 2mgr

              Lconsumat total = mgr + mgr = mg(2r) = 2mgr


         Astfel , in oricare dintre cele doua variante de ciclu analizate, valorile lucrului mecanic produs si lucru mecanic consumat sunt identice. “

………


Atentie calculele pentru o singura greutate si pentru toate cele 16 greutati sunt gresite.
         

In scrisoarea OSIM se precizeaza faptul ca cele doua greutati care se ridica in ciclul nr.8 are consum de energie.

Cu fragmentul de mai jos inventatorul dovedeste faptul ca cele doua greutati se anuleaza reciproc, deci nu se pierde si nu se cistiga nici un fel de energie.

MOMENTELE FORTELOR , privind cele doua greutati care se ridica conf. fig 1 si fig N/2 .

Cele doua greutati cere se ridica au forte rezistente in cadranul doi in sens trigonometric si din aceasta cauza se anuleaza reciproc.

Din momentul cand se tracteaza greutatea, aproape vertical, de pe circumferinta din punctul (A) pana ajunge in centrul turbinei, momentul fortei, produce pierderi in cadranul 4.

In acelasi timp (in acelasi ciclu), momentul fortei produce in sens opus (contrar) aceeasi valoare si in cadranul 2, prin tractarea greutati, aproape vertical, din centru pana ajunge pe circumferinta.

Din aceste motivatii momentul fortei se anuleaza reciproc, deoarece in acelasi ciclu are doua valori egale dar contrare (opuse)

Astfel ce se pierde in cadranul 4 se castiga in cadranul 2, rezultand anularea reciproca a momentelor egale si de sens contrar (opuse).

Asijderi se-ntampla si la vectorul de poziție al punctului de aplicație al forței din cadranul 4 caci este contrar (opus) vectorului de poziție al punctului de aplicație al forței din cadranul 2.

Aidoma se-ntampla si la bratele pentru care se calculeaza momentele fortelor deoarece un brat este in cadranul 4 si cel de-al doilea in cadranul 2, conf. inventie si fig. 1, se anuleaza caci au valori egale dar opuse (contrare).

Chiar daca tractarea, aproape verticala, se produce inainte de-a ajunge chesonul in punctul (A) sau dupa ce-a trecut chesonul de punctul (A), deoarece cat se pierde in cadranul 4 se castiga in cadranul 2.

Momentele fortelor din cadranele 4 si 2 nu afecteaza in nici un fel excentricitatea permanenta, deoarece cele doua momente ale fortelor sunt de sens contrar (opus), si se anuleaza reciproc, fiindca au forte rezistente in cadranul doi in sens trigonometric.

Din cele redectate rezulta castig de lucru mecanic gratuit la toate cele 8 parghii de ordin zero (8 parghii fara brate scurte egale cu 8 greutati cu energie potential), care coboara pe circumferinta, fiindca:

la prima faza, dupa deblocare, cele 8 parghii fara brate scurte, nu are:

un moment a fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic etc.La a 2-a faza castigul de lucru mecanic gratuit este la toate cele 7 parghii fara brate scurte, care coboara (…).

Din fragment rezulta faptul ca greutatile care se ridica conform inventiei nu pierde si nu cistiga energie doar se anuleaza reciproc. Rolul acestor doua greutati care se ridica este numai pentru a se putea realiza ciclul nr.8 , conform celor doua faze care se repeta in tot timpul functionarii de la pornire pina la oprire.

Constanta fizica a ciclului include un ciclu complet

Inventatorul  a utilizat sintagma "faze distincte" deoarece fiecare faza are o independenta proprie completa conf. inventiei, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2.

La grupul celor 8 parghii fara brat scurt, la care cele 8 greutati coboara pe circumferinta, ii creste si descreste energia potentiala, conf. inventie, in raport cu cedarea energiei in exteriorul sistemului deschis la multiplicatorul de turatie, la cele doua generatoare etc., in cele doua faze distincte.

Toate ciclurile sunt identice.

Intervalul de timp in care se produce un ciclu depinde numai si numai de RPM-ul solicitat de beneficiar, la orice tip de turbina gravitationala. Si poate avea o secunda, un minut etc.

Un ciclu complet este o fractiune (NESEMNIFICATIVA) dintr-o rot/min a turbinei gravitationale.


Toate tipurile de turbine gravitationale la una rot/min are 16 cicluri egale, conf. inventie.


Un ciclu complet, se produce la o rotatie a turbinei gravitationale cu 22.5 grade, numai daca turbina functioneaza la parametrii proiectati.

Toate ciclurile fiind IDENTICE, rezulta faptul ca in timpul functionarii turbina gravitationala are o viteza de rotatie OSCILANTA, intre limite constante. Deci avem o energie potentiala controlata, impusa de inventator, la fiecare ciclu, prin manipularea greutatilor, conf. inventie.

De unde rezulta faptul ca fiecare cheson (cu cele doua greutati, conf. inventie) este autonom in raport cu celelalte chesoane si face parte dintr-un sistem deschis, conf. inventie.

De unde rezulta faptul ca fiecare cheson (cu cele 2 greutati, conf. inventie) este o parghie fara brat scurt  (...).

Asa cum am mentionat la inceputul scrisorii, se va executa in serii din ce in ce mai mari turbine gravitationala fabricate dintr-un tambur, conform revendicari nr.7 din descrierea inventiei, citez revendicarea:

         7 – Procedeu de utilizare a forţei de gravitaţie pentru producerea energiei mecanice folosită la producerea energiei electrice, este caracterizata prin aceea că conform partial revendicării 1, turbina gravitationala varianta 3/b, in  prima fază e realizată dintr-un tambur cu arbori orizontali, conform fig. 2/A, amplasat pe nişte lagăre autoreglabile, alimentat din exterior de la o sursă de energie convenţională, pentru a deplasa opt minilocomotive pe sine speciale cu proceduri clasice comandate de un sistem de comandă şi control automat în aşa fel încat, la fiecare ciclu care este o parte mică dintr-o rotaţie completă, 8 minilocomotive să fie într-o poziţie periferică extremă în permanenţă numai în cadranele 1 şi 4 în sens trigonometric, astfel în permanenţă, la fiecare ciclu, dintre cele opt minilocomotive numai una se ridică pe circumferinţă în sens invers faţă de rotirea tamburului; tamburuii au: diametere,  lungime şi formă geometrică variabilă în raport cu puterea instalată în MW; pentru a produce energie electrică tamburul este actionat de pârghii de ordin 0; tamburul foloseşte 8 pârghii realizate de 8 minilocomotive numai în cadranele 1 şi 4 în sens trigonometric şi este echipat cu: lagăre autoreglabile, multiplicator de turaţie, generatoare, sursă de energie convenţională şi anexele aferente lor; astfel că datorită excentricităţii permanente (entitatii excentricităţii permanente) , conform fig. 2/A, tamburul se roteşte şi prin cel de al doilea arbore energia mecanică produsă prin lucru mecanic multiplu, în a doua fază, acţionează prin intermediul unei rotii dintate un multiplicator de turaţie, care antreneaza, în ultima fază, doua generatoare, producând energie electrica.

Din cele scrise mai sus rezulta   “la fiecare ciclu care este o parte mică dintr-o rotaţie completă, 8 minilocomotive să fie într-o poziţie periferică extremă în permanenţă numai în cadranele 1 şi 4 în sens trigonometric, astfel în permanenţă, la fiecare ciclu, dintre cele opt minilocomotive numai una se ridică pe circumferinţă în sens invers faţă de rotirea tamburului”

 Pentru a dovedii cele scrise mai sus facem un calcul elementar:

La o rotatie pe minut avem 16 cicluri, la fiecare ciclu din cele 8 minilocomotive se scad doua minilocomotive pentru diverse pierderi ramine cistig   ~ 6 minilocomotive.

La 16 cicluri rezulta  16 cicluri  * 6 minilocomotive =  96 minilocomotive.

Deci la o rotatie pe minut avem un cistig de 96 minilocomotive. Conform inventive se poate realiza cu multiplicatoarele de turatie ~2000 rpm.

Deci la aceasi rotatie pe minut  de la turbinele gravitationale avem 2000rpm* 96 minilocomotive = 192000 minilocomotive

Conform inventiei proectarea poate incepe de la generatorul disponibil sau de la puterea solicitata de beneficiar in MW, continua cu multiplicatorul de turatie si se termina cu proectarea turbine  gravitationale.

In varianta scrisa mai sus proectarea se termina cu calcularea celor  8 minilocomotive conform inventie.

“ La turbinele gravitationale exista modele functionale, ex: roata de apa care dateaza cu mult peste 4000 de ani inaintea erei noastre fiindca functioneaza cu grupuri de parghii fara brate scurte folosind apa cu energie potentiala si forta de gravitatie gratuita ; 

toate turbinele hidraulice functioneaza cu parghii fara brate scurte folosind apa cu energie potentiala si forta de gravitatie gratuita; 

toate turbinele eoliene functioneaza cu parghii fara brate scurte folosind puterea vantului cu energie potentiala.

Toate tipurile de turbine care folosesc pentru functionare parghii fara brate scurte (redactate mai sus), in timpul functionarii transmit toata energia potentiala direct la arborele turbinelor care produce lucru mecanic gratuit fiindca: apa, vantul si forta de gravitatie sunt gratuite.

Toate modelele functionale redactate mai sus sunt numite de inventator *Perpetuum mobile de speta a patra* conf.inventie.”

Referitor la scrisoarea  trimisa la OSIM cu numarul de inregistrare 1025601/19.09.2022  ,in care se explica faptul ca rotirea arborelui de la turbinele gravitationale este realizata de forte neconservative*/Q.

Din luna iunie a anului 2022 am incercat sa analizez cu examinatorul osim ing.NICOLAE RADU fortele care rotesc turbinele gravitationale.Opt pirghi fara brate scurte, 8 forte neconservative*/Q. ,in vederea brevetari CBI nr. a 2019 00 267 cu deposit 25.04.2019 .

Examinatorul osim a evitat sa raspunda ce forte rotesc turbinele gravitationale , conservative sau neconservative*/Q.

Dupa circa trei luni am trimis scrisoarea conducerii osim pentru precizarea clara ce forte rotesc turbinele gravitationale forte conservative sau forte neconservative*/Q.

De la trimiterea scrisori la conducerea osim pina la primirea scrisori pentru examinarea inventiei am mai dat telefoane la secretariatul conduceri osim, inclusiv la directorul de brevete de la osim fara nici un raspuns clar la fortele care rotesc turbinele  gravitationale.Forte conservative sau forte neconservative*/Q.

Solicit in continuare analizarea fortelor neconservative*/Q findca fortele care rotesc arborele  turbinelor gravitationale nu sunt forte conservative, findca nu are forte rezistente in cadranele 2 si 3 in sens trigonometric.

Citez din scrisoarea catre osim citeva fragmente referitoare la fortele neconservative*/Q.

“… Turbinele gravitationale nu respecta legea conservarii energiei (in totalitate) fiindca: foloseste in timpul functionarii alte tipuri de forțe numite de inventator forte neconservative*/Q, care sunt grupuri cu parghii fara brate scurte, 8 forte neconservative*/Q, care se roteste in jurul unui punct de sprijin.

Punctul de sprijin la cele 8 parghii fara brate scurte este pe arbore, in centrul presupus al turbinei gravitationale in asa fel incat punctele materiale ale celor 8 parghii sa fie in permanenta intr-o pozitie periferica extrema pe circumferinta ansamblului gravitational si cele 8 brate lungi ale parghiilor se sprijina pe arbore, numai in cadranele 1 si 4 in sens trigonometric. 

Cele 8 puncte materiale roteste arborele turbinei fiindca in cadranele 2 si 3 nu are forte rezistente si conform inventie se realizeaza o excentricitate permanenta in interiorul cercului in cadranele 1 si 4 in sens trigonometric.

Cele 8 puncte materiale de pe circumferinta , in timpul functionarii  realizeaza in cadranele 1 si 4 in sens trigonometric un punct material purtator de masa, numit de inventator entitatea excentricitati permanente, care transmite toata energia potentiala de pe circumferinta la arborele turbinei care rotindu-se produce lucru mecanic gratuit . Fiindca entitatea excentritati permanente nu are forte rezistente in cadranele doi si trei in sens trigonometric”.

“… Grupul de forte neconservative*/Q este noutate in domeniu, si prima data in era noastra este inclus intr-un camp de forte conservative un grup de forte neconservative*/Q (Entitatea excentricitatii permanente), cu castig de lucru mecanic gratuit in orice cantitate si in orice loc este necesara pe TERRA, conf inventie.

Atentie! Energia celor 8 forte neconservative*/Q (energia entitatii permanente) este inclusa in energia totala din sistemul mixt realizat din:

forta de gravitatie (forta conservativa) care atrage cele 8 greutati, care in timpul functionarii se transforma in parghii fara brate scurte (8 forte neconservative*/Q), la care bratele lungi se sprijina pe arbore (axul turbinei) numai in cadranele 1 si 4 in sens trigonometric.

Arborele turbinei se roteste si transmite energia potentiala de pe circumferinata transformata (intre 97% si 99%) in lucru mecanic gratuit (energie conservativa) de cel putin 6 multiplicatoare si 2 generatoare pentru a realiza energie electrica gratuita (energie conservativa); care se poate transforma in energie termica gratuita (energie conservativa), fiindca forta de gravitatie este gratuita.

Conform legii conservarii energiei si la sistemul mixt mentionat mai sus; suma cantităților de energie din sistem (cu energie conservativa si energia neconservativa*/Q) ramane nemodificata in timp, indiferent de natura proceselor interne ce au loc în sistemul mixt in care a fost inclus forte neconservative*/Q”.

Conform celor redactate in scrisoarea de raspuns catre dumneavoasta precum si in scrisoarea catre conducerea osim fortele conservative nu pot fi utilizate la turbinele gravitationale. Findca asa cum am repetat de mai multe ori in prezenta scrisoare fortele care rotesc arborele turbinelor gravitationale nu sunt forte conservative findca  nu au forte rezistente in cadranele 2 si 3 in sens trigonometric.

 

Catre Academia Romana. Si pentru *Sectia de stinte tehnice*

 

Orice elev de liceu poate intelege, verifica si populariza mesajul. Energia electrica gratuita este blocata de OSIM si Academia Romana care respinge inventia din anul 1993 pana in 2023, cu comentarii si hotarari neadecvate inventiei. Citez fragmente din lucrarile proprii:

Pag 46  

“… Conform inventie se poate creste, scadea, echilibra, si controla energia potentiala a celor 8 greutati ~99%. Invenţia realizeaza cu 8 parghii fara brate scurte lucru mecanic gratuit, energia electrica gratuita, care se poate transforma in energie termica gratuita, fiindca forta de gravitatie este gratuita”

Ioan Sabau completeaza legile:

Legea conservarii energiei cu forte neconservative*/Q incluse intr-un camp de forte conservative, care in timpul functionarii realizeaza Entitatea excentricitatii permanente, conf. link: http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/legile%20excentricitatii%20permanente.html 

 

Legea parghiei cu 8 parghii fara brate scurte conf. link: http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/pirghie%20.0..html

 

Legea lucrului mecanic cu legea lucrului mecanic multiplu conf. link: http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/lucru%20mecanic%20multiplu.html  “ 

 “… Grupul de forte neconservative*/Q este noutate in domeniu. Si pentru prima data in era noastra este inclus intr-un camp de forte conservative un grup de forte neconservative*/Q, care in timpul functionarii realizeaza Entitatea excentricitatii permanente, care transmite energia potentiala a celor 7 minilocomotive,

 

care coboara in acelasi timp cu rotirea turbinei gravitationale numai in cadranul 1 si 4 in sens trigonometric si fiindca nu are in cadranele 2 si 3 forte rezistente arborele turbinelor gravitationale (fabricate dintr-un tambur) realizeaza lucru mecanic gratuit in orice cantitate si in orice loc este necesara pe TERRA sau pe orice planeta din univers, fiindca se fabrica in firme speciale, se transporta si se asambleaza oriunde este nevoie, cu orice putere se doreste, conf. linkuri: http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/Motor%20gravitational%20ISF.html 

http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/structura%20de%20rezistenta.html 

Pag 47 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


.................................................................................................................................................................................................................
Pag 48

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

................................................................................................................................................................................................................
Pag 49


 

 

................................................................................................................................................................................................................
Pag 50

Citez un fragment din petitie de la pag. 30:

“ … Catre, consiliul editorial, Redactor sef Prof. dr. ing. Ioan C. BACIVAROV, EUROQUALROM, Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti


Pentru publicare, in fiecare an din 2002, am propus articole, stire, noutate etc., fara succes.

Rog *CONSILIUL EDITORIAL* sa aleaga din cele 5 legitati noi in fizica orice noutate doresc cu obligatia de a scrie la finalul articolului linkul autorului din care au extras noutatea.”

 

Din acest fragment rezulta foarte clar faptul ca nu se doreste analizarea legilor care sustine inventia. Legile sunt redactate si la pag. nr. 47.


Cu voia şi puterea lui Dumnezeu,
inventatorul turbinelor gravitaţionale.
Ioan Sabău

 

 

 

 Turbina Gravitationala

.