Gravitational energy.Energie Verde

căutare personalizată

Turbină Gravitaţională. Investitor

 

Pentru investitori   

AFACEREA MILENIULUI 3 ESTE INVENTIA MILENIULUI 3


Cuprins 
- O haita de denigratori incearca sa minimalizeze INVENTIA MILENIULUI 3 ......................................1 
Avantajele inventiei mileniului 3 si  despre *ENTROPIE* ……………………………………………..1                       
- Citez din lucrarile care sustine inventia ………………………………………………………………. 4                       
-PRET SI MODALITATI DE PLATA …………………………………………………………………………. 6                      
-Drepuriile solicitantului sunt negociate numai cu inventatorul …………………………………….  8     
                  

Unii specialisti din domenuiu (si denigratorii) au afirmat faptul ca: calculele autorului sunt gresite fara a analiza lucrarile stiintifice (4 legitati noi in Fizica) care sustine inventia, considerandu-le niste aberatii, pentru ca nu sunt publicate sau ATESTATE. Totusi au pierdut timp sa denigreze cu comentarii puerile ceea ce nu inteleg, si din aceeasi cauza fac si calcule GRESITE, neadecvate inventiei.

O haita de denigratori (din motivatii oculte) incearca sa minimalizeze INVENTIA MILENIULUI III  
Printre denigratorii de pe forumuri sunt: Dr. inginer O. Dragos, ing Marius Vasile Ingeaua, Dl prof. universitar Pricop Andrei. Sau nume de utilizator la diverse forumuri: odragos, Electron, ariel55, virgil 48, valangjed, Şumi, curiosul, scanteitudorel, Pacalici, dragostabascoIliescu (…) etc. 
Raspunsul inventatorului cu teorie si calcule, si pe linkurile:
 http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/pirghie%20.0..html 
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/legile%20excentricitatii%20permanente.html  
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/demonstratie%20grafica.html  
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html  
Opinia si Injuriile denigratorilor se poate accesa pe link:
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/functionalitate.html   

Avantajele inventiei mileniului 3 si  despre *ENTROPIE*
– Inventia produce lucru mecanic gratuit si energie electrica gratuita cu cele mai mici preturi din era noastra, fara poluare, si rezolva energia viitorului.

Pag 1

–  Inventia este o punte de legatura intre forte conservative si grupuri cu forte neconservative. Forta de gravitatie fiind gratuita, turbina gravitationala produce lucru mecanic gratuit.
–turbinele gravitationale daca se implementeaza, la nivel mondial, rezolva partial incalzirea globala prin reducerea poluarii pe Terra cu cel putin 25%, prin: sere, irigatii, baraje de verdeata si opreste estinderea desertului prin realizarea unor oaze de verdeata cu apa extrasa de la adancimi foarte, foarte mari, fiindca lucru mecanic este gratuit.
– turbinele gravitationale rezolva si  problema apei potabile prin desalinizare, fiindca foloseste lucru mecanic gratuit. Si lucru mecanic gratuit produce energie electrica aproape gratuita. 

   – turbinele gravitationale ne ajuta si la dezastre naturale, sau furtuni solare sau furtuni electromagnetice (care distrug sistemele informationale) si fac imposibil de furnizat energia electrica cu procedeul clasic.
– turbinele gravitationale inlocuieste toate turbinele: eoliene, hidraulice, centrale electrice, centrale termoelectrice, centrale nuclearo-electrice etc. Conf. link:   

http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/structura%20de%20rezistenta.html  

– turbinele gravitationale conf. inventie are reteaua proprie de distributie in zona in care se asambleaza: case, vile, spitale, firme, sate, orase, pe munte, pe apa, sub apa, sub pamant, oriunde in desert etc., fiindca se fabrica in firme speciale, se transporta, si se asambleaza oriunde este nevoie. 

– la turbinele gravitationale proiectarea incepe de la generatorul electric disponibil (de la toate tipurile de turbine care fi-vor inlocuite cu turbina gravitationala), continua cu multiplicatorul si se termina cu proiectarea turbinei.
– datorita turbinelor gravitationale, fiindca energia electrica este aproape gratuita (conf. inventie) incepe era robotilor la toate nivelele, extinzandu-se intr-un ritm accelerat tehnologia din domeniu. 


Pana in anul ~2050 munca fizica (manuala) fi-va executata complet de roboti. Modularizarea continua a robotilor umanoizi in raport cu noile profesii la nivel global este posibila, numai daca se implementeaza inventia la nivel mondial.
Datorita inventiei mileniului 3 oamenii nu vor mai muri de foame, de frig etc. 
Daca nu se implementeaza inventia, la nivel mondial, dezastrele naturale fi-vor din ce in ce mai mari in viitorul apropiat.
Dupa implementarea inventiei la nivel mondial incazirea globala fi-va o perioada diminuata, la fel si dezastrele naturale.  

Pag 2

“… Entropia este o functie menita sa cuantifice dezordinea unui sistem (facand o evaluare a gradului de dezordine a unui sistem). Entropia este o forta irezistibila care impinge lucrurile in dezordine manifestandu-se in toate privintele, si in orice domeniu. Toate procesele naturale sunt ireversibile. Doar in cazul idealizat al proceselor reversibile, variatia de entropie a sistemului impreuna cu mediul propriu este nula …”
Inventia mileniului 3, pentru prima data in era noastra, a invins entropia la grupuri cu forte neconservative.
Pana in anul 1970 nu a reusit nimeni s-o stapaneasca si sa-i limiteze granitile in domeniul fizic.
Dupa o gimnastica mentala profunda (in fiecare zi in timpul liber) privind grupurile de parghii cu si fara brate scurte, care sa roteasca un arbore continuu, cu castig de forta pe circumferinta si cu un castig de lucru mecanic gratuit la arbore.
Intr-o noapte am vazut foarte clar, in vis, cum trebuie sa functioneze turbina gravitationala, cu ridicarea unei greutati aproape vertical si coborarea pe circumferinta contunuu a ~9 greutati.
In 1970 am lucrat intr-un birou si in timpul liber, de ragaz evaluator propriu, am practicat constant gimnastica mintii, si am invatat in domeniu:
fizic, mecanic, energetic etc., numai fragmentele care sunt compatibile cu inventia, pentru a realiza descrierea, schitele si revendicarile inventiei mileniului 3, fiindca am realizat o turbina simpla descrisa la pag. 15 si 16, pe care am distrus-o din motive subiective, turbina se poate realiza foarte usor, detalii pe link:
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/Perpetuum%20mobile.html   
In anul 1970 Ioan Sabau, autodidact cu ajutorul lui Dumnezeu, a reusit cu teorie si calcule (la toate nivelele), sa-i limiteze granitile, printr-o entropie controlata, obligand-o sa se supuna si sa cedeze aproape in intregime energia produsa in constanta fizica a ciclului, conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2. In 1993 inventatorul a inregistrat mai multe turbine gravitationale cu structura lor de rezistenta la OSIM, prima este cu nr. 443 din 29.03.1993.
Din anul 1993, datorita inventiei mileniului III avem o noua lege in domeniu’ fizic *Legea I. Sabau pentru grupuri de forte neconservative cu entropie controlata 99.99%*, astfel se completeaza cele 3 legi ale termodinamicii cu o noua lege (sau o ramura noua la a doua Lege a Termodinamicii)
Avantajele inventiei mileniului 3 excede stadiul tehnicii actuale fiindca produce lucru mecanic gratuit.
Acest lucru se poate realiza numai de grupuri cu forte neconservative, care sunt grupuri cu parghii fara brate scurte sau grupuri de parghii cu brate scurte.

Pag 3

Detalii privind castigul gratuit de lucru mecanic si energie electrica, la nivel de clasa a 9-a si pentru pseudo-specialisti, papagali licentiati, denigratori  etc.

Citez un fragmant din teoria care sustine inventia mileniului 3.
 “… Dupa o analiza sumara orice specialist, mediocru, din domeniu constata faptul ca excentricitatea permanenta are 8 forte neconservative pentru ca nu are

un moment al fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic etc. 

In acest caz nu se poate respecta legile lui Newton, a doua Lege a Termodinamicii (legea entropiei) si nici Legea conservarii energiei.

Inventia nu incalca legea conservarii energiei deoarece: numai in cazul in care caracteristicile miscarii mecanice a unui sistem sunt determinate doar de prezenta unor forte conservative, energia mecanica totala este o constanta a miscarii. E = T + V = constant. (E este energia mecanica totală, T este energia cinetica si V este energia potentiala).

Deci,  legea conservarii energiei mecanice se respecta numai in cazul sistemelor conservative care folosesc forte conservative. Cand caracteristicile miscarii sunt determinate de alte tipuri de forte, se vorbeste despre legea conservarii energiei numai in sens general …”     

Grupurile cu parghii produce entitatea excentricitatii permanente si roteste din interior sau din exterior turbinele gravitationale, de orice tip, realizate dintr-un grup de chesoane sudate intre ele conf. fig. 1, sau dintr-un tambur conf. fig. 2/A, si produce lucru mecanic gratuit fiindca forta de gravitatie este gratuita.

Citez din lucrari proprii un fragment care ajuta sa se inteleaga de ce se castiga lucru mecanic gratuit
“ … Parghia clasica este o bara rigida care se poate roti (partial) in jurul unui punct de sprijin. La parghia clasica cu cat este mai mic bratul fortei rezistente,

Pag 4

in  mod proportional se amplifica forta gratuita (deci se castiga forta gratuita folosind forta de gravitatie.  *La fel ca la inventie*).

La grupul cu 8 parghii fara brate scurte (8 forte neconservative), punctul de sprijin este pe raza verticala, a arborelui, in centrul ipotetic al turbinei. Arborele turbinei sustine turbina gravitationala care in timpul functionarii se roteste continuu, fiindca are forta rezistenta nesemnificativa.

Turbina gravitationala (motorul gravitational) numai din aceasta cauza produce lucru mecanic si energia electrica gratuita si amplificata (…), conf. calcule estimative din inventie.”

Cele 8 parghii fara brate scurte sunt in timpul functionarii 8 forte neconservative, care are punctual de sprijin in centrul ipotetic al turbinei gravitationale, care este sustinuta de 2 arbori, care se rotesc deodata cu turbina, in interiorul a doua semilagare cu rulmenti conform inventie.

Toti specialistii si pseudo-specialistii vor sa actioneze cu mai multe parghii.
Acum exista, folositi-le … Domnilor (…)

Orice solicitant trebuie sa verifice cu specialistii proprii calculele citate mai sus inainte de-a vorbi la telefon pentru a cunoaste faptul ca conf. inventie, excentricitatea permanenta (greutatea excentrica) nu are: un moment al fortei de sens contrar, pereche actiune-reactiune, echilibru dinamic etc. 

 Stimate potential investitor …  Astept de la dvs., sa alegeti 2 specialisti din domeniu {un licentiat in fizica si al 2-lea licentiat in mecanica (fara licienta sau doctorat cumparat, deschisi la legitati noi, fara gandire mecanicista, blocata in legile lui Newton)} pentru o discutie de minim 2 ore inregistrata (la telefon sau in Timisoara).  

Licentiatii din domeniu trebuie sa analizeze linkurile postate in petitie. Abia dupa ce inteleg partial din lucrarile stiintifice poate pune intrebari la ce nu inteleg (din teorie sau calcule). Intrebarile la calcule fi-vor numai la formula L=mgh.

Pag 5

Discutia la telefon si lincurile care dovedesc cu teorie si calcule cele afirmate de autor trebuie analizate si de dvs., impreuna cu mai multi specialisti din domeniu (profesori, proiectanti, tehnologi etc). Numai daca specialistii si dvs., ati analizat linkurile si materialul bibliografic, si totul este ok se poate incepe discutii privind contractul de cesiune. 

Contractul de cesiune trebuie sa cuprinda in articolele lui si urmatoarele solicitari ale inventatorului si a coautorilor din familie:

PRET SI MODALITATI DE PLATA
Inventatorul cauta investitor, 
fiindca politicenii romani nu vor aliante cu cele mai puternice state in favoarea poporului Roman …

Castigul care se imparte este intre 4% si cel mult 8% din castigul net al inventiei mileniului III, respectandu-se strict contractul de cesiune. Contractul fi-va intre 3 parteneri: un intermediar care din cele 4% sau cel mult 8%, primeste ~9%.
Intermediarul (un fizician in echipa cu cel putin un inginer mecanic), daca invata (toti) ceea ce nu stiu si gasesc investitor, fi-vor in viitor multimilionari in euro.
Un investitor care din cele ~8%, primeste 46% si inventatorul care din cele ~8%, primeste 45%. 

Conform vointei inventatorului si a coautorilor din familie, partea denumita generic Cedenti solicita oricarui viitor Cesionar, cu titlu de pret, suma totala de numai 150000 EURO. Partile convin ca pretul cesiunii sa fie achitat in 75 transe lunare egale, a cate 2000 EURO fiecare. 

Valoarea inventiei este inestimabila si pretul stabilit intre parti este derizoriu, din aceasta cauza dupa expirarea celor 75 transe lunare egale, a cate 2000 EURO fiecare, Cesionarii fi-vor obligati sa mentina transele lunare a cate 2000 EURO in continuare numai pentru urmatoarele cauze:  

  1. daca nu se implementeaza inventia
  2. daca nu aduce profit suficent pentru a mentine transele lunare
  3. daca se intrerupe exploatarea inventiilor, dupa implementare, din diverse motivatii.
  4. in varianta in care se intrerupe exploatarea inventiilor pana se termina resursele naturale ptr. energie, transele lunare egale (intre 2000 euro si 10000 euro), se vor renegocia intre parti si fi-vor platite pana se revine la exploatarea inventiilor cu profit peste valoarea transelor lunare.
  5. in cazul in care nu se ajunge la intelegere intre parti (privind renegocierea de la punctul 4), contractul de cesiune se anuleaza.             Punctul nr. 6 redactat la pag. nr. 7

Contractul de cesiune se anuleaza si daca din diverse alte motivati se intrerupe achitarea transelor lunare sau nu se respecta castigul care se imparte din castigul net al inventiei, care poate sa fie intre 4% si cel mult 8%, conf. negocierii dintre cele 3 partii (46% investitor + 9% intermediar + 45% inventator)
Contractul de cesiune se anuleaza si daca nu se respecta cele 3 faze facultative conf. link: 
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/structura%20de%20rezistenta.html      

Pag 6

In concluzie inventia mileniului III poate fi cedata pentru implementare oricarui stat din lume daca Romania refuza oferta inventatorului, conf. link postat mai sus; sau unui om de afaceri care se va asocia cu oameni de afaceri din cele mai puternice 10 state din lume, respectand linkul postat mai sus.
Sau se poate evita *haosul economic si financiar* si cu varianta nationalizarii inventiei mileniului III, respectandu-se cele 3 faze facultative necesare implementarii la nivel mondial si acceptarea partiala a contractului de cesiune cu familia inventatorului.

  1. se achita transele lunare egale, incepand cu data predarii stafetei (din data predarii si primirii inventiilor ptr. administrare in vederea verificarii si exploatarii lor de catre cesionari). 

           In locul sintagmei "predarea si primirea stafetei" se poate folosi fraza: "de la data predarii si primirii inventiilor ptr. administrare in vederea verificarii si exploatarii lor" 

          Inventatorul a folosit sintagma "predarea si primirea stafetei" deoarece din momentul semnarii contractului indiferent de forma in care-i redactat, cesionarii raspund in totalitate de inventiile primite pentru administrare in vederea verificarii si exploatarii lor (in limitele impuse de contract).

             Dupa predarea stafetei inventatorul nu mai are obligatii (de nici un fel) privind inventiile, doar ajuta la implementarea inventiilor, dand explicatii la documentatia inregistrata la OSIM. Caci CEDENTUL are interesul sa se implementeze cat mai repede inventia pentru a primii jumatate din profitul real al exploatarii inventiilor. 

          Acordarea de asistenta a inventatorului este strict numai la documentatia inregistrata la OSIM, respectiv la: descrierea inventiei, revendicari si schite, si numai daca nu se intelege unele fragmente din descriere, revendicari sau schite.

Referitor la schite: ele nu se refac, nu se modifica de inventator, vor ramane asa cum sunt, daca proiectantii nu poate realiza desenele de executie dupa descrierea inventiei si dupa schita aferenta se cauta alt partener pentru proiectarea inventiei.
Inventatorul nu-i proiectant. Schitele sunt rudimentare, sunt necesare doar ptr. a se intelege inventia. Schitele se vor utiliza de proiectanti pentru a realiza proiectul dupa descrierea inventiei.
Desenele de ansamblu si detaliile pentru fabricarea inventiilor in vederea implementarii lor, le pote realiza numai si numai proiectantii angajati de CESIONAR. 

             Cedentul nu poate cunoaste (si nici nu trebuie) ansamblele, mecanismele de actionare, de multiplicare, de comanda si control etc. necesare pentru realizarea inventiei.

             Aceste mecanisme, aparate, sisteme de comanda si control automat electronic sau fluid sunt clasice si  trebuie doar adaptate la inventie.

              Solicitarile inventatorului mentionate mai sus trebuie acceptate de investitor daca doreste verificarea, administrarea si exploatarea inventiilor.


Pag 7

Drepuriile solicitantului sunt negociate numai cu inventatorul.
        Invenţia se poate utiliza legal conform Legii nr. 64/1991 şi fără a fi brevetată cu acordul inventatorului, în România şi in statele unde este protejată.  

        Aştept potentialii solicitanti cu speranţa unei colaborări profitabile pentru ambele părţi…
         Pentru realizarea unui prototip la scara cu raza utila mai mare de 1 metru, trebuie analizat linkul: 
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/Perpetuum%20mobile.html    


          Am fost si sunt interesat pentru colaborare cu orice persoana fizica sau firma etc. care are conditiile materiale necesare. Caci prototipul are costuri mari si se pot evalua corect numai dupa realizarea unui proiect. 

        Descrierea si schitele se pot analiza la lucrarile care sustin inventia. Daca se dovedeste numai castigul de energie mecanica, costurile fi-vor de circa 5000 EURO. Dupa aceasta descriere specialistii din domeniu pot face un proiect pentru fabricarea miniturbinei gravitationale in vederea fabricarii si implementarii inventiei.

           Proiectul se realizeaza dupa descrierea inventiei, care are rolul unui proiect preliminar succint (sumar). Numai realizarea proiectului pentru prototip are costuri foarte mari.

         Dupa realizarea proiectului, in raport cu materialele folosite si manopera aferenta fabricarii prototipului se poate face o estimare preliminara.
        Aceste costuri pot ajunge mai mari cu circa 30% fata de estimarea preliminara pentru ca la fabricarea prototipului apar situati nepravazute etc. Foarte multe persoane fizice au fost interesate, dar dupa primirea acestei scrisori au oprit corespondenta. Colaborarea cu inventatorul se face prin contract, cu drepturi si obligatii de ambele parti.          
 
         Investitorul oricine ar fi poate fabrica macheta gravitationala, are toate datele necesare dar pentru a beneficia legal de inventie este necesar un contract cu inventatorul. Profitul inventiei se imparte in 3 parti : 46% investitor + 9% intermediar (un fizician in echipa cu un inginer mecanic) + 45% inventator. 

        Investitorul oricine ar fi poate fabrica macheta sau miniturbina gravitationala, la costurile mentionate numai daca are firma proprie cu mijloacele de productie (si cu specialistii necesari) pentru fabricarea machetei sau a miniturbinei gravitationale. Daca foloseste alte firme costurile sunt foarte, foarte, foarte mari. 

       Costurile pentru proiectarea si realizarea machetei (cu raza utila de circa 0,6m) depind de specialistii care proiecteaza si fabrica macheta. 

       Costurile pentru proiectarea si realizarea machetei, fi-vor mai mici sau mai mari cu circa 20% din valoarea estimata. 


Pag 8

       Macheta sau miniturbina gravitationala fabricata poate demonstra doar faptul ca produce mai multa energie electrica decat consuma, deoarece este realizata rudimentar. Pentru a se face un prototip omologat pentru implementare costurile sunt mult mai mari.

        Daca se ajunge la productie de serie mare o miniturbina gravitationala poate avea pretul de cel mult 25% din pretul turbinelor eoliene cu aceiasi putere instalata in kw. 

         ATENTIE!  
Daca din diverse motivatii este nevoie de o fractiune de rot/min (rpm), la arborele turbinei, se poate realiza, conf. inventie, fara a afecta castigul de energie electrica.

Astfel intervalul de timp in care se produce CICLUL poate fi realizat conf. nevoilor practice necesare.
La una rotatie pe minut greutatile se pot manipula si manual de la sol aidoma macaralelor din firmele mici sau electropalanelor. Dispozitivul de comanda de la sol se poate adapta numai pentru probe.
Acest lucru este posibil deoarece: avem in fiecare cheson drum inchis numai in al optulea ciclu, si numai din aceasta cauza, pentru ridicarea celor doua greutati putem avea orice interval de timp este nevoie, caci avem o entropie controlata, impusa de inventator, la fiecare ciclu, prin manipularea greutatilor, conf. inventie. 

          La turbinele gravitationale, daca calculele si manipularea greutăţilor în interiorul celor 8 chesoane sunt viabile, conform invenţie, orice este redactat în descriere cu sau fără greşeli (minore sau majore) nu are importanţă pentru implementarea invenţiei.

 Cu voia şi puterea lui Dumnezeu,
inventatorul turbinelor gravitaţionale.
Phone number:  0770561002 /  only in Romanian 
e-mail: sabauioan1@yahoo.com 
cu stimă, Ioan Sabău.

 

 

 


Turbina Gravitationala

.

About Us | Site Map | Contact Us |