Gravitational energy.Energie Verde

Turbină Gravitaţională. Investitor

 

Pentru investitori  AFACEREA MILENIULUI 3 ESTE INVENTIA MILENIULUI 3

 

Fiindca nu exista bibliografie la *Inventia mileniului 3* citez din lucrari proprii si din Legea  “Perpetuum mobile de speta a patra”, fragmente si din link: 

http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/Perpetuum%20mobile.html

 “… Roata hidraulica utilizeaza energia raurilor pentru a produce direct lucru mecanic gratuit exploatand energia potentiala a apei. in acest scop se folosesc roti pe care sunt montate cupe, iar aductiunea apei se face in partea de sus a rotii, in cadranul 1 in sens trigonometric, apa umpland cupele roteste roata,

deoarece nu are in cadranul 2 si 3 in sens trigonometric;  un moment al fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic etc.


In acest caz caderea corespunde diferentei de nivel intre punctele in care apa este admisa in cupe, respectiv evacuata si este cu atat mai mare cu cat diametrul rotii este mai mare.

Numai si numai din aceasta cauza echilibrul dinamic se  realizeaza, in afara sistemului deschis prin arborele rotii hidraulice (care foloseste grupuri cu parghii de ordin zero).

Cupele cu apa, cu bratele lungi ale parghiilor are punctul de sprijin pe arbore si rezulta faptul ca parghiile cu cupe nu are brate scurte.”

 “… Perpetuum mobile de speta a 4-a sunt turbinele care foloseste pentru rotirea turbinelor gravitationale mai multe forte  Q1, Q2, Q3, Q4, …..Q13 etc, care in timpul functionarii sunt grupuri cu parghii de ordin zero.

Toate tipurile de turbine hidraulice si toate tipurile de turbine gravitationale are acelasi principiu de functionare si utilizeaza pentru rotirea turbinelor mai multe forte Q1, Q2, Q3, Q4, Q5, Q6, Q7 … Q13 etc., care sunt grupuri cu parghii de ordin zero.

Pag 1

Perpetuum mobile de speta a patra cuprinde foarte multe variante, dau doar patru exemple: toate tipurile de turbine gravitationale, toate tipurile de turbine hidraulice, toate tipurile de turbine eoliene, toate tipurile de turbine magnetice etc.

Citez din lucrari care sustine invntia mileniului 3.

“… Modelul de functionare a turbinelor gravitationale este roata de apa care dateaza de ~4000 de ani inaintea erei noastre fiindca functioneaza cu grupuri de parghii de ordin zero.

Sau oricare turbina hidraulica din era noastra care foloseste pentru functionare grupuri cu parghii de ordin zero” Detalii pe link:

  http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/Perpetuum%20mobile.html  …”  

Teoria de la grupuri cu parghii de ordin zero trebuia sa fie facuta de oamenii de stiinta de pe pamant; acum exista aceasta teorie descrisa in legea grupurilor cu parghii de ordin zero, din anul 1993 cand au fost inregistrate la OSIM primele turbine gravitationale care in timpul functionarii le foloseste.

Inventatorul a popularizat prin petitii la toate institutiile de stat abilitate sa publice legile: legea lucrului mecanic multplu, legea excentricitatii permanente, Legea I. Sabau pentru “Perpetuum mobile de speta a patra”, Legea I.SABAU pentru grupuri cu parghii de ordin zero, fara success.

Citez din petitii anterioare un exemplu de Hotarare mincinoasa si complet gresita  “Inventia cu nr. 00167/19.02.2002 si a fost respinsa cu Hotararea nr. 4/989 din 17.04.2007.

Hotararea a fost data dupa circa 62 luni de la data depozitului. Inventatorul a facut contestatie si inventia cu nr. 00167/19.02.2002 a fost reexaminata si respinsa cu Hotararea nr. 181 din 07.02.2008. Hotararea a fost data dupa circa 71 luni de la data depozitului.

Si la aceasta inventie s-a analizat ERONAT 8 greutati care are forte rezistente in cadranele 2 si 3 in sens trigonometric . Citez din Hotararea nr. 181 din 07.02.2008. 

Pag 2

 

 


.................................................................................................................................................................................

Conform invenţiei mileniului 3, în timpul funcţionarii la prima faza conf. inventie, centru de greutate în sistem este in permanenţă numai în cadranele 1 şi 4 în sens trigonometric datorită celor 8 pârghii fara brate scurte, care sunt 8 forte Q1, Q2, Q3, Q4, Q5, Q6, Q7, Q8,

care nu are in cadranele 2 si 3 in sens trigonometric forte rezistente ( un moment al fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic etc.).

Atentie! Sistemul deschis semihibrid, conf. invenţie, în timpul funcţionarii nu este nicio clipă in echilibru.

Domnilor investitori examinatorii de la OSIM au examinat ERONAT 8 forte care are un moment al fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dynamic etc.

Pag 3

Hotarea nr 181 este neadecvata inventiei, eronata, repetata din anul 1993 pana in anul 2019..

Domnilor investitori verificati specialistii dvs. pentru a evita angajarea unor papagali licentiati, care doar repeta ceeace au invatat nefiind deschisi la nici un fel de noutati.

           Citez un fragment din brosura editie 2004:
 
‘,,, Din anul 1969 am inceput (prin luna MAI) sa nascocesc ceva asemanator dar nu identic cu turbinele hidraulice. Analizand tot ce se stia despre turbinele hidraulice in Romania, am descoperit ca turbinele hidraulice foloseau pentru functionare parghii de ordin zero.

Stiam de la inceputul lunii Mai ca trebuia sa folosesc greutati in locul apei si abia prin luna August 1969 am reusit cu ajutorul lui Dumnezeu (in somn) sa vad felul in care sa manipuleaza 6 greutati in interiorul a 3 chesoane (3 greutati in centru si 3 greutati pe circumferinta) pentru a realiza parghii de ordin zero.


Cand m-am trezit imediat am inceput sa scriu ceea ce vazusem: o roata cu 6 cupe cu greutati in ele. Intre cupe era ~60 de grade, in sens trigonometric erau 3 greutati in cadranul I si 4 si celelate 3 in cadranul 2 si 3.  In timpul rotirii 2 cupe cu greutati in ele se roteau deodata cu roata si una greutate cadea pe pamant.

Am inceput sa calculez cu formula parghiei utilizand un brat scurt cu raza arborelui care se rotea pe doua semilagare simple.

Am avut castig mare dar trebuia sa gasesc mijlocul in care trebuie manipulate cele 6 greutati cu 3 greutati in centru si 3 greutati pe circumferinta cu mijloace de ridicat.

In anul 1970  am ineput sa ma gandesc sa fac turbina dintr-un tambur, o constrictie metalica simpla cu un tambur pe care se manipula 3 minilocomative in interiorul a 3 tunele.

Doua minilocomotive coboara odata cu turbina si in aceeasi perioada de timp una minilocomotiva se ridica. din partea inferioara a tamburului pe circumferinta in partea soperioara a tamburului. Si am finalizat descrierea turbinei …”

Pag 4

Comentarii inventator: privind realizarea si finalizarea celor 4 legitati noi in fizica.


Eram angajat la UMT Timisoara, lucram la birou. Aproximativ jumatate din timp lucram pentru inventie.

Am avut colegi de birou mai multi ingineri din care unul singur a aceptat sa facem o echipa impreuna cu cel putin 2 profesri de la facultatea de fizica pentru finalizarea a 4 legi: parghii de ordin zero, lucru mecanic multiplu, excentricitate permanenta si legea entropiei controlate.

Legi strict necesarre la descrierea inventiei. Am vorbit cu mai multi profesori de fizica aratandu-le descrierile sumare a celor 4 legi si propuneri cu ceea ce mai trebuie realizat.

Dupa 7 intalniri cu multe ore de prezentare a celor 4 legitati noi in fizica (care erau propuneri cu ceea ce trebuia sa cuprinda cele 4 legi) sau retras profesorii de fizica si in acelasi an sa retras din echipa si colegul de birou  (care a inteles inventia si numai atat).

Din 1970 am lucrat singur la cele 4 legitati noi in fizica si le-am finalizat in anul 2019 toamna. Deci am lucrat  la ele ~48 de ani.

Comentarii inventator: in anul 2021.

In aceasta perioada de ~48 de ani, am avut cateva incercari de a da unor investitori (oameni de afaceri), cu contract de cesiune pentru administrare in vederea verificarii si implementarii turbinelor gravitationale.

Toate incercarile sau anulat fiindca specialistii (investitorilor) care au citit descrierea inventiilor au spus ca inventiile produce pierderi asa cum sustine si examinatorii de la OSIM in Hotararile de respingere a inventilor.

Toti specialistii si pseudo-specialistii vor sa actioneze cu mai multe parghii.
Acum exista, folositi-le … Domnilor (…).

Pag 5

Orice solicitant trebuie sa verifice cu specialistii proprii calculele din linkurile, din prezenta lucrare, mai inainte de-a vorbi la telefon pentru a cunoaste faptul ca entitatea excentricitatii permanente nu are: un moment al fortei de sens contrar, pereche actiune-reactiune, echilibru dinamic etc.

Stimate potential investitor …  Astept de la dvs., sa alegeti 2 specialisti din domeniu {un licentiat in fizica si al 2-lea licentiat in mecanica (fara licienta sau doctorat cumparat, deschisi la legitati noi, fara gandire mecanicista, blocata in legile lui Newton) pentru o discutie care poate sa fie inregistrata pentru analiza … 

Licentiatii din domeniu trebuie sa analizeze linkurile postate in cele 4 legitati noi. Abia dupa ce inteleg partial din lucrarile stiintifice poate pune intrebari la ce nu inteleg (din teorie sau calcule). Intrebarile la calcule fi-vor numai la formula L=mgh.

Discutia la telefon si lincurile care dovedesc cu teorie si calcule cele afirmate de autor trebuie analizate si de investitor, impreuna cu mai multi specialisti din domeniu (profesori, proiectanti, tehnologi etc).

Numai daca specialistii si dvs., ati analizat linkurile si materialul bibliografic, si totul este ok se poate incepe discutii privind contractul de cesiune. 


Contractul de cesiune trebuie sa cuprinda in articolele lui si urmatoarele solicitari ale inventatorului si a coautorilor din familie:

PRET SI MODALITATI DE PLATA


Inventatorul cauta investitor, fiindca politicenii romani nu vor aliante cu cele mai puternice state in favoarea poporului Roman …

Castigul care se imparte este intre 4% si cel mult 8% din castigul net al inventiei mileniului 3, respectandu-se strict contractul de cesiune.

Pag 6

Contractul fi-va intre 3 parteneri: un intermediar care din cel mult 8% (sau din cel putin 4%), primeste ~9%. Intermediarul (un fizician in echipa cu cel putin un inginer mecanic), daca invata (toti) ceea ce nu stiu si gasesc investitor, fi-vor in viitor multimilionari in euro.


Un investitor care din cele ~8%, primeste 46% si inventatorul care din cele ~8%, primeste 45%. 


Conform vointei inventatorului si a coautorilor din familie, partea denumita generic Cedenti solicita oricarui viitor Cesionar, cu titlu de pret, suma totala de numai 150000 EURO. Partile convin ca pretul cesiunii sa fie achitat in 75 transe lunare egale, a cate 2000 EURO fiecare. 


Valoarea inventiei este inestimabila si pretul stabilit intre parti este derizoriu, din aceasta cauza dupa expirarea celor 75 transe lunare egale, a cate 2000 EURO fiecare,

Cesionarii fi-vor obligati sa mentina transele lunare a cate 2000 EURO in continuare numai pentru urmatoarele cauze:

1.-daca nu se implementeaza inventia mileniului 3 si daca nu se publica in revistre de specialitate cele 4 legitati noi in fizica; in Germania, Franta, Anglia, SUA etc.

2.-daca nu aduce profit suficent pentru a mentine transele lunare


3.-daca se intrerupe exploatarea inventiilor, dupa implementare, din diverse motivatii.


4.-in varianta in care se intrerupe exploatarea inventiilor pana se termina resursele naturale ptr. energie, transele lunare egale (intre 2000 euro si 10000 euro), se vor renegocia intre parti si fi-vor platite pana se revine la exploatarea inventiilor cu profit peste valoarea transelor lunare.

5.-in cazul in care nu se ajunge la intelegere intre parti (privind renegocierea de la punctul 4), contractul de cesiune se anuleaza.  

6.-se achita transele lunare egale, incepand cu data predarii stafetei (din data predarii si primirii inventiilor ptr. administrare in vederea verificarii si exploatarii lor de catre cesionari).  

Pag 7

7.-contractul de cesiune se anuleaza si daca nu se respecta cele 3 faze facultative conf. link: 

http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/structura%20de%20rezistenta.html 

-contractul de cesiune se anuleaza si daca din diverse alte motivati se intrerupe achitarea transelor lunare sau nu se respecta castigul care se imparte din castigul net al inventiei, care poate sa fie cel putin 4% (conform punctului nr. 7 din contract) si cel mult 8%, conf. negocierii dintre cele 3 partii (46% investitor + 9% intermediar + 45% inventator)

In concluzie inventia mileniului 3 poate fi cedata pentru implementare oricarui  *om* sau stat din lume daca Romania refuza oferta inventatorului, sau unui om de afaceri care se va asocia cu oameni de afaceri din cele mai puternice 10 state din lume, respectand linkul de la punctul nr. 7.

Sau se poate evita *haosul economic si financiar* si cu varianta nationalizarii inventiei mileniului 3, respectandu-se cele 3 faze facultative necesare implementarii la nivel mondial si acceptarea partiala a contractului de cesiune cu familia inventatorului (conform punctului nr. 7 din contract).

In locul sintagmei "predarea si primirea stafetei" se poate folosi fraza: "de la data predarii si primirii inventiilor ptr. administrare in vederea verificarii si exploatarii lor" 


Inventatorul a folosit sintagma "predarea si primirea stafetei" deoarece din momentul semnarii contractului indiferent de forma in care-i redactat, cesionarii raspund in totalitate de inventiile primite pentru administrare in vederea verificarii si exploatarii lor (in limitele impuse de contract).


Dupa predarea stafetei inventatorul nu mai are obligatii (de nici un fel) privind inventiile, doar ajuta la implementarea inventiilor, dand explicatii la documentatia inregistrata la OSIM.

Caci CEDENTUL are interesul sa se implementeze cat mai repede inventia pentru a primii jumatate din profitul real al exploatarii inventiilor. 


Acordarea de asistenta a inventatorului este strict numai la documentatia inregistrata la OSIM,

Pag 8

Referitor la schite: ele nu se refac, nu se modifica de inventator, vor ramane asa cum sunt, daca proiectantii nu poate realiza desenele de executie dupa descrierea inventiei si dupa schita aferenta se cauta alt partener pentru proiectarea inventiei.

Inventatorul nu este proiectant. Schitele sunt rudimentare, sunt necesare doar pentru a se intelege inventia. Schitele se vor utiliza de proiectanti pentru a realiza proiectul dupa descrierea inventiei.

Desenele de ansamblu si detaliile pentru fabricarea inventiilor in vederea implementarii lor, le pote realiza numai si numai proiectantii angajati de CESIONAR. 

 Cedentul nu poate cunoaste (si nici nu trebuie) ansamblele, mecanismele de actionare, de multiplicare, de comanda si control etc. necesare pentru realizarea inventiei.

 Aceste mecanisme, aparate, sisteme de comanda si control automat electronic sau fluid sunt clasice si  trebuie doar adaptate la inventie.

Solicitarile inventatorului mentionate mai sus trebuie acceptate de investitor daca doreste verificarea, administrarea si exploatarea inventiilor.


Drepturiile solicitantului sunt negociate numai cu inventatorul.


Invenţia se poate utiliza legal conform Legii nr. 64/1991 şi fără a fi brevetată cu acordul inventatorului, în România şi in statele unde este protejată.  


Aştept potentialii solicitanti cu speranţa unei colaborări profitabile pentru ambele părţi…

Am fost si sunt interesat pentru colaborare cu orice persoana fizica sau firma etc. care are conditiile materiale necesare.

Inventia mileniului 3 are doua parti, citez fragmente din link:

 http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/descriere.ro.html  

pag. 9

“… Prima parte cuprinde teoria celor 5 legitati noi in fizica, care certifica noutatile tehnice din descrierea inventiilor gravitationale, care are acelasi principiu de functionare si folosesc in timpul functionarii grupuri cu  parghii de ordin zero.

Exemplu nr. 1 pentru certificare a legii priviind grupurile cu parghii de ordin zero:

Legea clasica a parghiilor cuprinde parghii de ordin 1,2 si 3. Deci nu are parghie de ordin zero.

Dar in realitate aceste grupuri cu parghii de ordin zero au fost utilizate practic inaintea erei noastre. 

Citez un fragment din Legea excentricitatii permanente:

“… Modelul de functionare a turbinelor gravitationale este si roata de apa care dateaza de ~4000 de ani inaintea erei noastre fiindca functioneaza cu grupuri de parghii de ordin zero.

Sau oricare turbina hidraulica din era noastra care foloseste pentru functionare grupuri cu parghii de ordin zero”

Asadar grupurile cu parghii de ordin zero au fost si sunt folosite si azi de turbinele hidraulice si din anul 1993 trebuia sa fie folosite si la turbinele gravitationale inventate de un Neica Nimeni cu voia şi puterea lui Dumnezeu (Ioan Sabau fara licenta in domeniu).

Au trecut 28 de ani si cele 5 legitati noi in fizica nu sunt publicate si nici inventiile nu se breveteaza, dar se resping cu Hotarari mincinoase, gresite din nestiinta sau intentionat, oare de ce? Si pana cand?

Exemplu nr. 2 pentru  certificare a legii *Lucru mecanic multiplu*:

Legea clasica a *Lucrului mecanic*, era pentru un singur corp (greutate); inventia foloseste pentru functionare 8 corpuri deodata (8 greutati) si acelasi Neica Nimeni face cu ajutorul lui Dumnezeu si *Legea Lucrului mecanic multiplu.

Pag 10

Exemplu nr. 3 pentru  a certifica *Legea excentricitaţii permanente*

Legea clasica, *Legile lui Kepler* pentru excentricitatea din afara cercului la elipse (…), acelasi Neica Nimeni face cu ajutorul lui Dumnezeu si *Legea excentricitaţii permanente* intr-un cerc, etc.

*Legea excentricitaţii permanente* este realizata de un grup cu forte Q1, Q2, Q3, Q4, Q5 … Q7 (la faza a doua conform inventie), care produce numai in timpul functionari  *Entitatea nr. 3*, care este un punct  imaginar a unui corp adimensional.

Miscarea celor 7 greutati la faza a 2-a a celor 7 greutati (conf. fig. 1) sunt supuse la interactiune mutuala ce depinde numai de distanta dintre ele care se poate reduce formal la miscarea unui singur corp intr-un camp central de forte, acesta din urma fiind un corp imaginar conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2.

Cele 7 forte Q1, Q2, Q3, Q4, Q5 … Q7, transmite lucru mecanic produs in afara sistemului prin intermediul arborelui de la turbina gravitationala, care interactioneaza cu multiplicatorul de turatie si cele doua generatoare

si numai astfel se tine in echilibru structura celor 7 forte Q1, Q2, Q3, Q4, Q5 … Q7 cu multiplicatorul de turatie si cele doua generatoare conf. inventie.

Exemplu nr. 4 pentru  certificare a legii *Perpetuum mobile de speta a 4-a*

Lege clasica nu exista, in consecinta acelasi Neica Nimeni face cu ajutorul lui Dumnezeu si Legea *Perpetuum mobile de speta a 4-a*

Exemplu nr. 5 pentru  certificare a legii
“Teoria Legilor la grupuri cu parghii de ordin zero, cu sisteme deschise, cu forte neconservative*/Q: Q1, Q2, Q3 … Q8”

Lege clasica nu exista, in consecinta acelasi Neica Nimeni face cu ajutorul lui Dumnezeu si “Teoria Legilor la grupuri cu parghii de ordin zero, cu sisteme deschise, cu forte neconservative*/Q: Q1, Q2, Q3 … Q8”.

Pag.11

Atentie!
Fortele neconservative*/Q: Q1, Q2, Q3 … Q8, nu are nicio legatura cu fortele neconservative cunoscute: forța de frecare, forțele de contact, forța de tensiune și rezistența la mișcare a aerului, la care nu se poate utiliza energia care se pierde.

La fortele neconservative*/Q: Q1, Q2, Q3 … Q8, se poate utiliza intre 97% si 99% din energia potentiala a celor 8 greutati.

Fortele neconservative*/Q: Q1, Q2, Q3 … Q8 sunt noutate in domeniu prin urmare legea cu titlul “Teoria Legilor la grupuri cu parghii de ordin zero, cu sisteme deschise, cu forte neconservative*/Q: Q1, Q2, Q3 … Q8” era si este necesara.

Se pune intrebarea fireasca, de ce nu se publica de catre Academia Romana cele 5 legi noi in fizica?.

A doua parte a inventiei mileniului 3, cuprinde partea tehnica cu inventia *Turbina gravitational mixta* care este inventia mama, care cuprnde toate turbinelor gravitationale care utilizeaza pentru functionare grupuri cu parghii de ordin zero conform inventie.

A doua parte a inventiei mileniului 3, are 22 de revendicari in care sunt revendicate toate noutatle din cele 5 legi noi in fizica.

In concluzie titlul *Inventia mileniului 3* este necesara pentru a obliga Examinatorii de la OSIM sa analizeze teoria inventiiloe din cele 5 legi noi in fizica

 si descrierile turbinelor gravitationale cu partea a doua de executie stiind ca exista model functional oricare turbina hidraulica care foloseste pentru functionare grupuri cu parghii de ordin zero.”

ATENTIE!  Daca din diverse motivatii este nevoie de o fractiune de rot/min (rpm), la arborele turbinei, se poate realiza, conf. inventie, fara a afecta castigul de energie electrica.

Pag 12

Astfel intervalul de timp in care se produce CICLUL poate fi realizat conf. nevoilor practice necesare.

La una rotatie pe minut greutatile se pot manipula si manual de la sol aidoma macaralelor din firmele mici sau electropalanelor.


Dispozitivul de comanda de la sol se poate adapta numai pentru probe.

Acest lucru este posibil deoarece:

avem in fiecare cheson drum partial  inchis numai in al optulea ciclu, si numai din aceasta cauza, pentru ridicarea celor doua greutati putem avea orice interval de timp este nevoie, caci avem o entropie controlata, impusa de inventator, la fiecare ciclu, prin manipularea greutatilor, conf. inventie. 


La turbinele gravitationale, daca calculele si manipularea greutăţilor în interiorul celor 8 chesoane sunt viabile, conform invenţie, orice este redactat în descriere cu sau fără greşeli (mici sau mari) nu are importanţă pentru implementarea invenţiei.Cu stima, Ioan Sabau

 

Turbina Gravitationala

.