Gravitational energy.Energie Verde

căutare personalizată

Turbină Gravitaţională. Investitor

 

Pentru investitori

AFACEREA MILENIULUI 3 ESTE INVENTIA MILENIULUI 3

Cuprins 
- O haita de denigratori incearca sa minimalizeze INVENTIA MILENIULUI 3 ........................1 
- Pentru a intelege manipularea celor 16 greutati in chesoane se vizualizeaza link:  ……. 1                      
-PRET SI MODALITATI DE PLATA ………………………………………………………………….. 3                      
-Drepuriile solicitantului sunt negociate numai cu inventatorul ……………………………..  6


Unii specialisti din domenuiu (si denigratorii) au afirmat faptul ca: calculele autorului sunt gresite fara a analiza lucrarile stiintifice (4 legitati noi in Fizica) care sustine inventia, considerandu-le niste aberatii, pentru ca nu sunt publicate sau ATESTATE. Totusi au pierdut timp sa denigreze cu comentarii puerile ceea ce nu inteleg, si din aceeasi cauza fac si calcule GRESITE, neadecvate inventiei.

O haita de denigratori (din motivatii oculte) incearca sa minimalizeze INVENTIA MILENIULUI 3 
Printre denigratorii de pe forumuri sunt: Dr. inginer O. Dragos, ing Marius Vasile Ingeaua, Dl prof. universitar Pricop Andrei. Sau nume de utilizator la diverse forumuri: odragos, Electron, ariel55, virgil 48, valangjed, Şumi, curiosul, scanteitudorel, Pacalici, dragostabascoIliescu (…) etc.
Raspunsul inventatorului cu teorie si calcule, pe linkurile:
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/pirghie%20.0..html
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/legile%20excentricitatii%20permanente.html
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html
Opinia si Injuriile denigratorilor se poate accesa pe link:
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/functionalitate.html
Pentru a intelege manipularea celor 16 greutati in cele 8 chesoane se vizualizeaza link:
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/virtual%20ansamblu.html
simularea video arata numai manipularea celor 16 greutati la fiecare ciclu, la faza  a 2-a, unde coboara 7 greutati si in aceeasi perioada de timp se ridica cele doua greutati aproape vertical, conf. inventie. Si in acest caz avem: 7 greutati in centrul turbinei, 7 greutati pe circumferinta care coboara si doua greutati care se ridica in aceeasi perioada de timp aproape vertical conf. simulare video.


Pag 1


Simularea video nu arata manipularea celor 16 greutati la fiecare ciclu si la prima faza, unde avem: 8 greutati in centrul turbinei si 8 greutati pe circumferinta care coboara conf. inventie si fig. N/2.

Numai in acest mod in timpul functionarii, la ambele faze, se produce un dezechilibru total, fiindca greutatile sunt numai in cadranele 1 si 4 in sens trigonometric si nu are:
un moment al fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic, si sunt diametral opuse fortelor conservative. Inventia in timpul functionarii foloseste numai grupuri cu forte neconservative.
Din aceasta cauza toate grupurille cu forte neconservative contolate 99.99%, nu sunt compatibile cu: 
Legile lui Newton, a doua Lege a Termodinamicii (legea entropiei) si cu Legea conservarii energiei.

Inventia mileniului 3 nu incalca Legile lui Newton fiindca:

formula L=mgh nu include varianta in care greutatea aflata in camp gravitational este franata sau tinuta fortat pe drumul parcurs de alte forte: multiplicator, cel putin 2 generatoare (…) etc.
Inventia mileniului 3 nu incalca a 2-a Lege a Termodinamicii (legea entropiei), pentru ca utilizeaza pentru functionare numai si numai grupuri cu forte neconservative (grupuri cu parghii fara brate scurte).
Inventia nu incalca Legea conservarii energiei deoarece:
numai in cazul in care caracteristicile miscarii mecanice a unui sistem sunt determinate doar de prezenta unor forte conservative, energia mecanica totala este o constanta a miscarii.
E = T + V = constant. (E = energia mecanica totală. T = energia cinetica si V = energia potentiala).  Deci,  Legea conservarii energiei mecanice se respecta numai in cazul sistemelor conservative care folosesc forte conservative.
Cand caracteristicile miscarii sunt determinate de alte tipuri de forte, se vorbeste despre legea conservarii energiei numai in sens general.

Inventia in timpul functionarii, foloseste numai si numai *grupuri cu forte neconservative*. Conf. inventie fortele neconservative sunt diametral opuse fortelor conservative.
Sistemul deschis cu 8 parghii fara brate scurte, interactioneaza cu *exteriorul* prin arborele turbinei si transmite miscarea de rotatie pe alt drum in exteriorul sistemului.


Pag 2


Deci energia la ambele faze conf. inventie, fig. 1 si fig. N/2, nu se mai conserva in sistem, deoarece lucru mecanic gratuit se transmite in afara sistemului (la multiplicator si generatoare) si se transforma in energie electrica gratuita si numai astfel se realizeaza si echilibrul dinamic, conf. inventie.

Toti specialistii si pseudo-specialistii vor sa actioneze cu mai multe parghii.
Acum exista, folositi-le … Domnilor (…)
Orice solicitant trebuie sa verifice cu specialistii proprii calculele din linkurile, din prezenta lucrare, mai inainte de-a vorbi la telefon pentru a cunoaste faptul ca entitatea excentricitatii permanente nu are: un moment al fortei de sens contrar, pereche actiune-reactiune, echilibru dinamic etc.

Stimate potential investitor …  Astept de la dvs., sa alegeti 2 specialisti din domeniu {un licentiat in fizica si al 2-lea licentiat in mecanica (fara licienta sau doctorat cumparat, deschisi la legitati noi, fara gandire mecanicista, blocata in legile lui Newton)} pentru o discutie de minim 2 ore inregistrata (la telefon sau in Timisoara).

Licentiatii din domeniu trebuie sa analizeze linkurile postate in lucrarile propri. Abia dupa ce inteleg partial din lucrarile stiintifice poate pune intrebari la ce nu inteleg (din teorie sau calcule). Intrebarile la calcule fi-vor numai la formula L=mgh.

Discutia la telefon si lincurile care dovedesc cu teorie si calcule cele afirmate de autor trebuie analizate si de dvs., impreuna cu mai multi specialisti din domeniu (profesori, proiectanti, tehnologi etc).

Numai daca specialistii si dvs., ati analizat linkurile si materialul bibliografic, si totul este ok se poate incepe discutii privind contractul de cesiune. 


Contractul de cesiune trebuie sa cuprinda in articolele lui si urmatoarele solicitari ale inventatorului si a coautorilor din familie:
PRET SI MODALITATI DE PLATA
Inventatorul cauta investitor, 
fiindca politicenii romani nu vor aliante cu cele mai puternice state in favoarea poporului Roman …


Pag 3


Castigul care se imparte este intre 4% si cel mult 8% din castigul net al inventiei mileniului 3, respectandu-se strict contractul de cesiune.

Contractul fi-va intre 3 parteneri: un intermediar care din cel mult 8% (sau din cel putin 4%), primeste ~9%. Intermediarul (un fizician in echipa cu cel putin un inginer mecanic), daca invata (toti) ceea ce nu stiu si gasesc investitor, fi-vor in viitor multimilionari in euro.
Un investitor care din cele ~8%, primeste 46% si inventatorul care din cele ~8%, primeste 45%. 


Conform vointei inventatorului si a coautorilor din familie, partea denumita generic Cedenti solicita oricarui viitor Cesionar, cu titlu de pret, suma totala de numai 150000 EURO. Partile convin ca pretul cesiunii sa fie achitat in 75 transe lunare egale, a cate 2000 EURO fiecare. 


Valoarea inventiei este inestimabila si pretul stabilit intre parti este derizoriu, din aceasta cauza dupa expirarea celor 75 transe lunare egale, a cate 2000 EURO fiecare, Cesionarii fi-vor obligati sa mentina transele lunare a cate 2000 EURO in continuare numai pentru urmatoarele cauze:

  1. daca nu se implementeaza inventia
  2. daca nu aduce profit suficent pentru a mentine transele lunare
  3. daca se intrerupe exploatarea inventiilor, dupa implementare, din diverse motivatii.
  4. in varianta in care se intrerupe exploatarea inventiilor pana se termina resursele naturale ptr. energie, transele lunare egale (intre 2000 euro si 10000 euro), se vor renegocia intre parti si fi-vor platite pana se revine la exploatarea inventiilor cu profit peste valoarea transelor lunare.
  5. in cazul in care nu se ajunge la intelegere intre parti (privind renegocierea de la punctul 4), contractul de cesiune se anuleaza.  

  6. .se achita transele lunare egale, incepand cu data predarii stafetei (din data predarii si primirii inventiilor ptr. administrare in vederea verificarii si exploatarii lor de catre cesionari).
  7. .contractul de cesiune se anuleaza si daca nu se respecta cele 3 faze facultative conf. link: 
    http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/structura%20de%20rezistenta.html
  8. .contractul de cesiune se anuleaza si daca din diverse alte motivati se intrerupe achitarea transelor lunare sau nu se respecta castigul care se imparte din castigul net al inventiei, care poate sa fie cel putin 4% (conform punctului nr. 7 din contract) si cel mult 8%, conf. negocierii dintre cele 3 partii (46% investitor + 9% intermediar + 45% inventator)

In concluzie inventia mileniului 3 poate fi cedata pentru implementare oricarui  *om* sau stat din lume daca Romania refuza oferta inventatorului, sau unui om de afaceri care se va asocia cu oameni de afaceri din cele mai puternice 10 state din lume, respectand linkul de la punctul nr. 7.


Pag 4


Sau se poate evita *haosul economic si financiar* si cu varianta nationalizarii inventiei mileniului 3, respectandu-se cele 3 faze facultative necesare implementarii la nivel mondial si acceptarea partiala a contractului de cesiune cu familia inventatorului (conform punctului nr. 7 din contract).

In locul sintagmei "predarea si primirea stafetei" se poate folosi fraza: "de la data predarii si primirii inventiilor ptr. administrare in vederea verificarii si exploatarii lor" 

Inventatorul a folosit sintagma "predarea si primirea stafetei" deoarece din momentul semnarii contractului indiferent de forma in care-i redactat, cesionarii raspund in totalitate de inventiile primite pentru administrare in vederea verificarii si exploatarii lor (in limitele impuse de contract).

Dupa predarea stafetei inventatorul nu mai are obligatii (de nici un fel) privind inventiile, doar ajuta la implementarea inventiilor, dand explicatii la documentatia inregistrata la OSIM. Caci CEDENTUL are interesul sa se implementeze cat mai repede inventia pentru a primii jumatate din profitul real al exploatarii inventiilor. 

Acordarea de asistenta a inventatorului este strict numai la documentatia inregistrata la OSIM, respectiv la: descrierea inventiei, revendicari si schite, si numai daca nu se intelege unele fragmente din descriere, revendicari sau schite.

Referitor la schite: ele nu se refac, nu se modifica de inventator, vor ramane asa cum sunt, daca proiectantii nu poate realiza desenele de executie dupa descrierea inventiei si dupa schita aferenta se cauta alt partener pentru proiectarea inventiei.

Inventatorul nu-i proiectant. Schitele sunt rudimentare, sunt necesare doar ptr. a se intelege inventia. Schitele se vor utiliza de proiectanti pentru a realiza proiectul dupa descrierea inventiei.

Desenele de ansamblu si detaliile pentru fabricarea inventiilor in vederea implementarii lor, le pote realiza numai si numai proiectantii angajati de CESIONAR. 


 Cedentul nu poate cunoaste (si nici nu trebuie) ansamblele, mecanismele de actionare, de multiplicare, de comanda si control etc. necesare pentru realizarea inventiei. Aceste mecanisme, aparate, sisteme de comanda si control automat electronic sau fluid sunt clasice si  trebuie doar adaptate la inventie.


Pag 5


Solicitarile inventatorului mentionate mai sus trebuie acceptate de investitor daca doreste verificarea, administrarea si exploatarea inventiilor.

Drepuriile solicitantului sunt negociate numai cu inventatorul.

Invenţia se poate utiliza legal conform Legii nr. 64/1991 şi fără a fi brevetată cu acordul inventatorului, în România şi in statele unde este protejată.  

Aştept potentialii solicitanti cu speranţa unei colaborări profitabile pentru ambele părţi…

Am fost si sunt interesat pentru colaborare cu orice persoana fizica sau firma etc. care are conditiile materiale necesare.

ATENTIE!  Daca din diverse motivatii este nevoie de o fractiune de rot/min (rpm), la arborele turbinei, se poate realiza, conf. inventie, fara a afecta castigul de energie electrica.

Astfel intervalul de timp in care se produce CICLUL poate fi realizat conf. nevoilor practice necesare.

La una rotatie pe minut greutatile se pot manipula si manual de la sol aidoma macaralelor din firmele mici sau electropalanelor.
Dispozitivul de comanda de la sol se poate adapta numai pentru probe.

Acest lucru este posibil deoarece:
avem in fiecare cheson drum partial  inchis numai in al optulea ciclu, si numai din aceasta cauza, pentru ridicarea celor doua greutati putem avea orice interval de timp este nevoie, caci avem o entropie controlata, impusa de inventator, la fiecare ciclu, prin manipularea greutatilor, conf. inventie. 

La turbinele gravitationale, daca calculele si manipularea greutăţilor în interiorul celor 8 chesoane sunt viabile, conform invenţie, orice este redactat în descriere cu sau fără greşeli (minore sau majore) nu are importanţă pentru implementarea invenţiei.


Pag 6


Cateva din avantajele inventiei mileniului 3, realizata cu 8 parghii fara brate scurte:

– Inventia produce lucru mecanic gratuit si energie electrica gratuita cu cele mai mici preturi din era noastra, fara poluare, si rezolva energia viitorului.

–  Inventia este o punte de legatura intre fortele conservative si grupurile de forte neconservative.
Forta de gravitatie fiind gratuita, turbina gravitationala produce lucru mecanic gratuit.
–turbinele gravitationale daca se implementeaza, la nivel mondial, rezolva partial incalzirea globala prin reducerea poluarii pe Terra cu cel putin 25%, prin: sere, irigatii, baraje de verdeata si opreste estinderea desertului prin realizarea unor oaze de verdeata cu apa extrasa de la adancimi foarte, foarte mari, fiindca lucru mecanic este gratuit.

– turbinele gravitationale rezolva si  problema apei potabile prin desalinizare, fiindca foloseste lucru mecanic gratuit. Si lucru mecanic gratuit produce energie electrica gratuita, conform inventie.


   – turbinele gravitationale ne ajuta si la dezastre naturale, sau furtuni solare sau furtuni electromagnetice (care distrug sistemele informationale) si fac imposibil de furnizat energia electrica cu procedeul clasic.

– turbinele gravitationale inlocuieste toate turbinele: eoliene, hidraulice, centrale electrice, centrale termoelectrice, centrale nuclearo-electrice etc. Conf. link:
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/structura%20de%20rezistenta.html
– turbinele gravitationale conf. inventie are reteaua proprie de distributie in zona in care se asambleaza: case, vile, spitale, firme, sate, orase, pe munte, pe apa, sub apa, sub pamant, oriunde in desert etc., fiindca se fabrica in firme speciale, se transporta, si se asambleaza oriunde este nevoie.


– la turbinele gravitationale proiectarea incepe de la generatorul electric disponibil (de la toate tipurile de turbine care fi-vor inlocuite cu turbina gravitationala), continua cu multiplicatorul si se termina cu proiectarea turbinei.


Pag 7


– datorita turbinelor gravitationale, fiindca energia electrica este aproape gratuita (conf. inventie) incepe era robotilor la toate nivelele, extinzandu-se intr-un ritm accelerat tehnologia din domeniu.

Pana in anul ~2050 munca fizica (manuala) fi-va executata complet de roboti.

Modularizarea continua a robotilor umanoizi in raport cu noile profesii la nivel global este posibila, numai daca se implementeaza inventia la nivel mondial.

Datorita inventiei mileniului 3 oamenii nu vor mai deceda de foame, de frig etc.

Daca nu se implementeaza inventia, la nivel mondial, dezastrele naturale fi-vor din ce in ce mai mari in viitorul apropiat.

Dupa implementarea inventiei la nivel mondial incazirea globala fi-va o perioada diminuata, la fel si dezastrele naturale.

Daca nu se implementeaza inventia, la nivel mondial, dezastrele naturale fi-vor din ce in ce mai mari in viitorul apropiat.

Dupa implementarea inventiei la nivel mondial incazirea globala fi-va o perioada diminuata, la fel  si dezastrele naturale.

Cu voia şi puterea lui Dumnezeu,
inventatorul turbinelor gravitaţionale.
Phone number:  0770561002 /  only in Romanian 
e-mail: sabauioan1@yahoo.com 
cu stimă, Ioan Sabău.

 

 

 


Turbina Gravitationala

.

About Us | Site Map | Contact Us |