Gravitational energy.Energie Verde

Turbină Gravitaţională. Investitor

 

Pentru investitori  AFACEREA MILENIULUI 3 ESTE INVENTIA MILENIULUI 3

...

 

..............................................................................................................................................................................................................

Fizica actuala nu are bibliografie la *Inventia mileniului 3* citez din cele 5 legi noi in fizica si din lucrarea cu titlul  “Perpetuum mobile de speta a patra”

 

http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/Motor%20gravitational%20ISF.html 
http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/Inventia%20mileniului%203.html
http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/Perpetuum%20mobile.html

Pag 1

“… Turbina gravitationala fabricata dintr-un tambur este foarte usor de realizat cu 8 tunele in care se deplaseaza 8 minilocomotive, care in timpul functionctionarii, la fiecare rotatie are 16 cicluri si toate ciclurile sunt identice. 

La fiecare ciclu coboara odata cu rotirea turbinei 7 minilocomotive si in aceeasi perioada de timp se ridica numai una minilocomotiva conf inventie, link:

http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/Motor%20gravitational%20ISF.html

Sinele de sustinere in partea inferioara si superioara a celor opt minilocomotive sunt de tip CFR. Sina din mijlocul sinelor din partea inferioara a minilocomotivelor este o roata dintata asamblata pe circumferinta tamburului.

La minilocomotiva in partea inferioara are asamblata o roata dintata speciala care determina prin actionare electrica ridicarea pe circumferinta a minilocomotivei conform procedurilor existente la CFR.

Aceasta procedura se poate adapta foarte usor la inventie. Pentru asamblarea sinelor necesare pentru sustinere (in partea inferioara si superioara) a celor 8 minilocomotive sunt necesare: 8 tamburi exteriori cu lungimea mai mare decat latimea minilocomotivelor,etc
  

Turbinele gravitationale fabricate dintr-un tambur inlocuieste toate turbinele: eoliene, hidraulice, centrale electrice, centrale termoelectrice, centrale nuclearo-electrice etc. 

Turbinele conf. inventie are reteaua proprie de distributie in zona in care se asambleaza: case, vile, spitale, firme, sate, orase, pe munte, pe apa, sub apa, sub pamant, oriunde in desert etc., fiindca se fabrica in firme speciale, se transporta, si se asambleaza oriunde este nevoie pe TERRA. 

La turbinele gravitationale proiectarea incepe de la generatorul electric disponibil (de la toate tipurile de turbine care fi-vor inlocuite cu turbina gravitationala), continua cu multiplicatorul de turatie si se termina cu proiectarea turbinei gravitationale.

Pag 2

Orice om cu studii medii poate intelege inventia mileniului 3, care produce lucru mecanic gratuit la arborele turbinei gravitationale, care se poate trnsforma in energie electrica gratuita si in energie termica gratuita in orice cantitate mica sau mare, in orice loc pe terra, fiindca forta de gravitatie este gratuita. Cine nu intelege inventia un telefon si se rezolva” 

 “… Roata hidraulica utilizeaza energia raurilor pentru a produce direct lucru mecanic gratuit exploatand energia potentiala a apei. in acest scop se folosesc roti pe care sunt montate cupe, iar aductiunea apei se face in partea de sus a rotii, in cadranul 1 in sens trigonometric, apa umpland cupele roteste roata, 

deoarece nu are in cadranul 2 si 3 in sens trigonometric;  un moment al fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic etc.


In acest caz caderea corespunde diferentei de nivel intre punctele in care apa este admisa in cupe, respectiv evacuata si este cu atat mai mare cu cat diametrul rotii este mai mare.
 

Numai si numai din aceasta cauza echilibrul dinamic se  realizeaza, in afara sistemului deschis prin arborele rotii hidraulice (care foloseste grupuri cu parghii de ordin zero). 

Cupele cu apa, cu bratele lungi ale parghiilor are punctul de sprijin pe arbore si rezulta faptul ca parghiile cu cupe nu are brate scurte.” 

 “… Perpetuum mobile de speta a 4-a sunt turbinele care foloseste pentru rotirea turbinelor gravitationale mai multe forte  Q1, Q2, Q3, Q4, …..Q13 etc, care in timpul functionarii sunt grupuri cu parghii de ordin zero. 

Toate tipurile de turbine hidraulice si toate tipurile de turbine gravitationale are acelasi principiu de functionare si utilizeaza pentru rotirea turbinelor mai multe forte Q1, Q2, Q3, Q4, Q5, Q6, Q7 … Q13 etc., care sunt grupuri cu parghii de ordin zero.

Pag 3

Perpetuum mobile de speta a patra cuprinde foarte multe variante, dau doar patru exemple: toate tipurile de turbine gravitationale, toate tipurile de turbine hidraulice, toate tipurile de turbine eoliene, toate tipurile de turbine magnetice etc” 

 “ … Atentie! Fortele neconservative*/Q1, Q2, Q3 … Q8, nu are nicio legatura cu fortele neconservative cunoscute: forța de frecare, forțele de contact, forța de tensiune și rezistența la mișcare a aerului, la care nu se poate utiliza energia care se pierde. 

La turbinele gravitationale fortele neconservative*/Q1, Q2, Q3 … Q8, se poate utiliza cel putin 97% si 99% din energia potentiala a celor 8 greutati” 

“Si la turbinele gravitationale fabricate dintr-un tambur  fortele neconservative*/Q au pe circumferinta energie potentiala, care in timpul functionarii se transforma in 8 parghii care au bratul lung sprijinit pe arborele turbinei gravitationale, care sunt 8 forte neconservative*/Q1, Q2, Q3 … Q8. 

Aceste 8 forte neconservative*/Q1, Q2, Q3 … Q8, nu are in cadranele 2 si 3 forte rezistente si din aceasta cauza cele 8 parghii vor produce la arborele turbinei gravitationale lucru mecanic gratuit multiplicat conform calculelor din legea *lucru mecanic multiplu*. 

Atentie! Fortele neconservative*/Q1, Q2, Q3 … Q8, nu are nicio legatura cu fortele neconservative cunoscute: forța de frecare, forțele de contact, forța de tensiune și rezistența la mișcare a aerului, la care nu se poate utiliza energia care se pierde. 

Denumirea de fortele neconservative*/Q a fost aleasa intentionat, de inventator, fiindca multiplica energia nu o pierde” 

Teoria de la grupuri cu parghii de ordin zero trebuia sa fie facuta de oamenii de stiinta de pe pamant; acum exista aceasta teorie descrisa in legea grupurilor cu parghii de ordin zero, din anul 1993 cand au fost inregistrate la OSIM primele turbine gravitationale care in timpul functionarii le foloseste. 

Inventatorul a popularizat prin petitii la toate institutiile de stat abilitate sa publice legile: legea lucrului mecanic multplu, legea excentricitatii permanente, Legea I. Sabau pentru “Perpetuum mobile de speta a patra”, Legea I.SABAU pentru grupuri cu parghii de ordin zero, fara success.

Pag 4

Citez din petitii anterioare un exemplu de Hotarare mincinoasa si complet gresita  “Inventia cu nr. 00167/19.02.2002 si a fost respinsa cu Hotararea nr. 4/989 din 17.04.2007. 

Hotararea a fost data dupa circa 62 luni de la data depozitului. Inventatorul a facut contestatie si inventia cu nr. 00167/19.02.2002 a fost reexaminata si respinsa cu Hotararea nr. 181 din 07.02.2008. Hotararea a fost data dupa circa 71 luni de la data depozitului.

Si la aceasta inventie s-a analizat ERONAT 8 greutati care are forte rezistente in cadranele 2 si 3 in sens trigonometric . Citez din Hotararea nr. 181 din 07.02.2008. 

 

 


.................................................................................................................................................................................

Conform invenţiei mileniului 3, în timpul funcţionarii la prima faza conf. inventie, centru de greutate în sistem este in permanenţă numai în cadranele 1 şi 4 în sens trigonometric datorită celor 8 pârghii fara brate scurte, care sunt 8 forte Q1, Q2, Q3, Q4, Q5, Q6, Q7, Q8,

Pag 5

care nu are in cadranele 2 si 3 in sens trigonometric forte rezistente ( un moment al fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic etc.). 

Atentie! Sistemul deschis semihibrid, conf. invenţie, în timpul funcţionarii nu este nicio clipă in echilibru. 

Domnilor investitori, examinatorii de la OSIM au examinat ERONAT 8 forte care are un moment al fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic etc. 

Hotarea nr 181 este neadecvata inventiei, eronata, repetata din anul 1993 pana in anul 2019..

Domnilor investitori verificati specialistii dvs. pentru a evita angajarea unor papagali licentiati, care doar repeta ceeace au invatat nefiind deschisi la nici un fel de noutati.

           Citez un fragment din brosura editie 2004:
‘,,, Din anul 1969 am inceput (prin luna MAI) sa nascocesc ceva asemanator dar nu identic cu turbinele hidraulice. Analizand tot ce se stia despre turbinele hidraulice in Romania, am descoperit ca turbinele hidraulice foloseau pentru functionare parghii de ordin zero.
 

Stiam de la inceputul lunii Mai ca trebuia sa folosesc greutati in locul apei si abia prin luna August 1969 am reusit cu ajutorul lui Dumnezeu (in somn) sa vad felul in care se manipuleaza 6 greutati in interiorul a 3 chesoane (3 greutati in centru si 3 greutati pe circumferinta) pentru a realiza parghii de ordin zero.

Cand m-am trezit imediat am inceput sa scriu ceea ce vazusem: o roata cu 6 cupe cu greutati in ele. Intre cupe era ~60 de grade, in sens trigonometric erau 3 greutati in cadranul I si 4 si celelate 3 in cadranul 2 si 3.  In timpul rotirii 2 cupe cu greutati in ele se roteau deodata cu roata si una greutate cadea pe pamant.
 

Am inceput sa calculez cu formula parghiei utilizand un brat scurt cu raza arborelui care se rotea pe doua semilagare simple.

Pag 6

Am avut castig mare dar trebuia sa gasesc mijlocul in care trebuie manipulate cele 6 greutati cu 3 greutati in centru si 3 greutati pe circumferinta cu mijloace de ridicat. 

In anul 1970  am ineput sa ma gandesc sa fac turbina dintr-un tambur, o constrictie metalica simpla cu un tambur pe care se manipula 3 minilocomative in interiorul a 3 tunele. 

Doua minilocomotive coboara odata cu turbina si in aceeasi perioada de timp una minilocomotiva se ridica. din partea inferioara a tamburului pe circumferinta in partea soperioara a tamburului. Si am finalizat descrierea turbinei …”

Comentarii inventator: privind realizarea si finalizarea celor 4 legitati noi in fizica.
Eram angajat la UMT Timisoara, lucram la birou. Aproximativ jumatate din timp lucram pentru inventie.
 

Am avut colegi de birou mai multi ingineri din care unul singur a aceptat sa facem o echipa impreuna cu cel putin 2 profesri de la facultatea de fizica pentru finalizarea a 4 legi: parghii de ordin zero, lucru mecanic multiplu, excentricitate permanenta si legea entropiei controlate. 

Legi strict necesarre la descrierea inventiei. Am vorbit cu mai multi profesori de fizica aratandu-le descrierile sumare a celor 4 legi si propuneri cu ceea ce mai trebuie realizat. 

Dupa 7 intalniri cu multe ore de prezentare a celor 4 legitati noi in fizica (care erau propuneri cu ceea ce trebuia sa cuprinda cele 4 legi) sau retras profesorii de fizica si in acelasi an sa retras din echipa si colegul de birou  (care a inteles inventia si numai atat). 

Din 1970 am lucrat singur la cele 4 legitati noi in fizica si le-am finalizat in anul 2019 toamna. Deci am lucrat  la ele ~48 de ani.

Pag 7

Comentarii inventator: in anul 2021.
In aceasta perioada de ~48 de ani, am avut cateva incercari de a da unor investitori (oameni de afaceri), cu contract de cesiune pentru administrare in vederea verificarii si implementarii turbinelor gravitationale.
 

Toate incercarile sau anulat fiindca specialistii (investitorilor) care au citit descrierea inventiilor au spus ca inventiile produce pierderi asa cum sustine si examinatorii de la OSIM in Hotararile de respingere a inventilor. 

Orice solicitant trebuie sa verifice cu specialistii proprii calculele din linkurile, din prezenta lucrare, mai inainte de-a vorbi la telefon pentru a cunoaste faptul ca entitatea excentricitatii permanente nu are: un moment al fortei de sens contrar, pereche actiune-reactiune, echilibru dinamic etc. 

Stimate potential investitor …  Astept de la dvs., sa alegeti 2 specialisti din domeniu {un licentiat in fizica si al 2-lea licentiat in mecanica (fara licienta sau doctorat cumparat, deschisi la legitati noi, fara gandire mecanicista, blocata in legile lui Newton) pentru o discutie care poate sa fie inregistrata pentru analiza …  

Licentiatii din domeniu trebuie sa analizeze linkurile postate in cele 4 legitati noi. Abia dupa ce inteleg partial din lucrarile stiintifice poate pune intrebari la ce nu inteleg (din teorie sau calcule). Intrebarile la calcule fi-vor numai la formula L=mgh. 

Discutia la telefon si lincurile care dovedesc cu teorie si calcule cele afirmate de autor trebuie analizate si de investitor, impreuna cu mai multi specialisti din domeniu (profesori, proiectanti, tehnologi etc). 

Numai daca specialistii si dvs., ati analizat linkurile si materialul bibliografic, si totul este ok se poate incepe discutii privind contractul de cesiune. 

Pag 8

Contractul de cesiune trebuie sa cuprinda in articolele lui si urmatoarele solicitari ale inventatorului si a coautorilor din familie:

PRET SI MODALITATI DE PLATA


Inventatorul cauta investitor, fiindca politicenii romani nu vor aliante cu cele mai puternice state in favoarea poporului Roman …

Castigul care se imparte este intre 4% si cel mult 8% din castigul net al inventiei mileniului 3, respectandu-se strict contractul de cesiune.


Conform vointei inventatorului si a coautorilor din familie, partea denumita generic Cedenti solicita oricarui viitor Cesionar, cu titlu de pret, suma totala de numai 150000 EURO. Partile convin ca pretul cesiunii sa fie achitat in 75 transe lunare egale, a cate 2000 EURO fiecare. 


Valoarea inventiei este inestimabila si pretul stabilit intre parti este derizoriu, din aceasta cauza dupa expirarea celor 75 transe lunare egale, a cate 2000 EURO fiecare,

Cesionarii fi-vor obligati sa mentina transele lunare a cate 2000 EURO in continuare numai pentru urmatoarele cauze:

-daca nu se implementeaza inventia mileniului 3 si daca nu se publica in revistre de specialitate cele 4 legitati noi in fizica; in Germania, Franta, Anglia, SUA etc.

-daca nu aduce profit suficent pentru a mentine transele lunare

-daca se intrerupe exploatarea inventiilor, dupa implementare, din diverse motivatii.


-in varianta in care se intrerupe exploatarea inventiilor pana se termina resursele naturale ptr. energie, transele lunare egale (intre 2000 euro si 10000 euro), se vor renegocia intre parti si fi-vor platite pana se revine la exploatarea inventiilor cu profit peste valoarea transelor lunare.
 

-in cazul in care nu se ajunge la intelegere intre parti contractul de cesiune se anuleaza.  

Pag 9

-se achita transele lunare egale, incepand cu data predarii stafetei (din data predarii si primirii inventiilor ptr. administrare in vederea verificarii si exploatarii lor de catre cesionari).   

-contractul de cesiune se anuleaza si daca nu se respecta cele 3 faze facultative conf. link: 

http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/structura%20de%20rezistenta.html  

-contractul de cesiune se anuleaza si daca din diverse alte motivati se intrerupe achitarea transelor lunare sau nu se respecta castigul care se imparte din castigul net al inventiei, care poate sa fie cel putin 4%

 

Contract de cesiune varianta a 2-a 

Contractul de cesiune varianta a 2-a nu respecta cele 3 faze facultative conform link postat mai sus. 

Fiindca statele cu institutiile lor nu au facut nimic din 1993 pana azi 01.01.2022. 

La contractul de cesiune varianta a 2-a se fabrica turbine gravitationale fabricate dintr-un tambur si se asambleaza la benificiar. 

La Firme cu consum mare de energie electrica. 

Daca consumul de energie este foarte, foarte mare se foloseste *Centrala electrica gravitationala* conform descrierii de la pagina nr 16 din link:

Pag 10

http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/Inventia%20mileniului%203.html

Citez din link:  

“…Fig. 6, reprezintă centrală electrică gravitaţională cu zece hale industriale 4, 

ele sunt realizate fiecare dintr-o singură travee cu formă dreptunghiulară echipată cu cel mult două poduri rulante şi cel puţin 16 turbine gravitaţionale 1, 

care sunt echipate în principal cu sursă de energie convenţională, necesară pentru deplasarea greutăţilor în interiorul chesoanelor sau pe circumferinta unui tambur” 

Contractul de cesiune varianta a 2-a fi-va redactat, verificat si completat numai de specialistii din domeniu angajati de primul furnizor de energie electrica. 

Contractul de cesiune varianta a 2-a cuprinde si: toate  cheltuielile necesare pentru implementarea inventiei mileniului 3, si cum se vor imparte banii de la beneficiarii energiei electrice de catre investitori. 

Primul investitor fi-va cel care semneaza impreuna cu familia inventatorului contractul de cesiune varianta a 2-a care nu respecta cele 3 faze facultative conform link postat mai sus. 

 Urmatorii investitori din toate statele de pe TERRA vor semna contractul de cesiune varianta a 2-a care nu respecta cele 3 faze facultative, numai cu primul investitor, 

care are toate drepturile inventatorului conform contract, care tine evidenta tuturor investitorilor, care vor avea toate drepturile ca si primul investitor.

Pag 11

Toti investitorii inclusiv primul investitor vor respecta legea tarii lor priviind castigul rezultat din furnizarea energiei electrice: 

Dupa plata taxelor la stat, din castigul rezultat se aloca pentru fabricarea turbinelor gravitationale fabricate dintr-un tambur si a centralelor electrice gravitaţionale.

Pentru fiecare investitor (furnizor de energie electrica):

35% care fi-vor utilizati numai pentru fabricarea turbinelor gravitationale fabricate dintr-un tambur si a centralelor electrice gravitaţionale.  

 + 5% pentru afaceri personale.

35% + 5% = 40% pentru investitor.

 + 20% mentenanta (totalitatea operaţiilor de intretinere şi reparaţie ale turbinelor gravitationale si ale centralelor electrice gravitationale inclusiv personalul necesar lucrarilor mentionate); 

+ ~30% (pentru implementarea celor 3 faze de catre fiecare stat conf. link:

http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/structura%20de%20rezistenta.html 

+ 6% pentru “Centrala centralelor gravitationale” care verifica cu inspectori implementarea celor trei faze si tine evidenta tuturor investitorilor si a veniturilor acestora etc.

 

Centrala centralelor gravitationale

este controlata de primul investitor (furnizor de energie electrica) impreuna cu ~10 investitori (furnizori de energie electrica) alesi de adunarea generala a furnizorilor de energie electrica de pe TERRA.

Pag 12

+ 4% pentru inventator si familia lui. 

Procentele se negociaza inaintea finalizarii contractului  

  1. - ~35% + 20% + 5% = 60% pentru fiecare furnizor de energie electrica.
  2. - ~30% (pentru implementarea celor 3 faze de catre fiecare stat de pe TERRA
  3. - ~ 6% pentru “Centrala centralelor gravitationale”
  4. -~4% pentru familia inventatorului.

 

In concluzie inventia mileniului 3 poate fi cedata pentru implementare oricarui  *om* sau stat din lume daca statul Roman refuza oferta inventatorului. 

Sau unui om de afaceri care se va asocia cu oameni de afaceri din toate statele din lume.

Sau conform contractului de cesiune varianta a 2-a descris mai sus. 

De la data predarii si primirii inventiilor pentru administrare in vederea verificarii si exploatarii lor, inventatorul nu mai are nicio obligatie privind inventia mileniului 3. 


Inventatorul foloseeste sintagma "predarea si primirea stafetei" deoarece din momentul semnarii contractului indiferent de forma in care-i redactat, cesionarii raspund in totalitate de inventiile primite pentru administrare in vederea verificarii si exploatarii lor (in limitele impuse de contract).

Dupa predarea stafetei inventatorul nu mai are obligatii (de nici un fel) privind inventiile, doar ajuta la implementarea inventiilor, dand explicatii la documentatia inregistrata la OSIM.
 

Caci CEDENTUL are interesul sa se implementeze cat mai repede inventia pentru a primii ~4% din profitul real al exploatarii inventiilor. 

Pag 13

Acordarea de asistenta a inventatorului este strict numai la documentatia inregistrata la OSIM, 

Referitor la schite: ele nu se refac, nu se modifica de inventator, vor ramane asa cum sunt, daca proiectantii nu poate realiza desenele de executie dupa descrierea inventiei si dupa schita aferenta se cauta alt partener pentru proiectarea inventiei. 

Inventatorul nu este proiectant.

Schitele sunt rudimentare, sunt necesare doar pentru a se intelege inventia. Schitele se vor utiliza de proiectanti pentru a realiza proiectul dupa descrierea inventiei. 

Desenele de ansamblu si detaliile pentru fabricarea inventiilor in vederea implementarii lor, le pote realiza numai si numai proiectantii angajati de CESIONAR. 

 Cedentul nu poate cunoaste (si nici nu trebuie) ansamblele, mecanismele de actionare, de multiplicare, de comanda si control etc. necesare pentru realizarea inventiei.
 

 Aceste mecanisme, aparate, sisteme de comanda si control automat electronic sau fluid sunt clasice si  trebuie doar adaptate la inventie.

Solicitarile inventatorului mentionate mai sus trebuie acceptate de investitor daca doreste verificarea, administrarea si exploatarea inventiilor.

Drepturiile solicitantului sunt negociate numai cu inventatorul si familia acestuia.
 

Invenţia se poate utiliza legal conform Legii nr. 64/1991 şi fără a fi brevetată cu acordul inventatorului, în România şi in statele unde este protejată.  Aştept potentialii solicitanti cu speranţa unei colaborări profitabile pentru ambele părţi…

Pag 14

ATENTIE!  Numai turbinele gravitationale fabricate dintr-un tambur poate realize conform inventie foarte usor mult peste 100 rotatii pe minut. 

La turbinele gravitationale fabricate cu 8 chesoane se poate realize si o fractiune de rot/min (rpm), la arborele turbinei. 

Astfel intervalul de timp in care se produce CICLUL poate fi realizat conf. nevoilor practice necesare. 

La una rotatie pe minut greutatile se pot manipula si manual de la sol aidoma macaralelor din firmele mici sau electropalanelor. 

Dispozitivul de comanda de la sol se poate adapta numai pentru probe  preliminare.

Acest lucru este posibil deoarece:

avem in fiecare cheson drum partial  inchis numai in al optulea ciclu,
 

si numai din aceasta cauza, pentru ridicarea celor doua greutati putem avea orice interval de timp este nevoie, 

caci avem o entropie controlata, impusa de inventator, la fiecare ciclu, prin manipularea greutatilor, conf. inventie. 


La turbinele gravitationale, daca calculele si manipularea greutăţilor în interiorul celor 8 chesoane sunt viabile, conform invenţie,

orice este redactat în descriere cu sau fără greşeli (mici sau mari) nu are importanţă pentru implementarea invenţiei.

 

Cu voia şi puterea lui Dumnezeu,
inventatorul turbinelor gravitaţionale.
Ioan Sabău

Turbina Gravitationala

.