Gravitational energy.Energie Verde

Turbină Gravitaţională. Investitor

 

Pentru investitori  AFACEREA MILENIULUI 3 ESTE INVENTIA MILENIULUI 3

...

 

..............................................................................................................................................................................................................

Fizica actuala nu are bibliografie la *Inventia mileniului 3* citez din cele 4 legi noi in fizica si din lucrarile proprii.  

 

“… Turbina gravitationala fabricata dintr-un tambur este foarte usor de realizat cu 8 tunele in care se deplaseaza 8 minilocomotive, care in timpul functionctionarii, la fiecare rotatie are 16 cicluri si toate ciclurile sunt identice. 

 

La fiecare ciclu coboara odata cu rotirea turbinei 7 minilocomotive si in aceeasi perioada de timp se ridica numai una minilocomotiva conf inventie, link:

http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/Motor%20gravitational%20ISF.html

 

Sinele de sustinere in partea inferioara si superioara a celor opt minilocomotive sunt de tip CFR. Sina din mijlocul sinelor din partea inferioara a minilocomotivelor este o roata dintata asamblata pe circumferinta tamburului.

 

La minilocomotiva in partea inferioara are asamblata o roata dintata speciala care determina prin actionare electrica ridicarea pe circumferinta a minilocomotivei conform procedurilor existente la CFR.Aceasta procedura se poate adapta foarte usor la inventie. Pentru asamblarea sinelor necesare pentru sustinere (in partea inferioara si superioara) a celor 8 minilocomotive sunt necesare: 8 tamburi exteriori cu lungimea mai mare decat latimea minilocomotivelor,etc  

 

Turbinele gravitationale fabricate dintr-un tambur inlocuieste toate turbinele: eoliene, hidraulice, centrale electrice, centrale termoelectrice, centrale nuclearo-electrice etc. 

 

Turbinele conf. inventie are reteaua proprie de distributie in zona in care se asambleaza: case, vile, spitale, firme, sate, orase, pe munte, pe apa, sub apa, sub pamant, oriunde in desert etc., fiindca se fabrica in firme speciale, se transporta, si se asambleaza oriunde este nevoie pe TERRA sau pe orice planeta din univers.

 

La turbinele gravitationale proiectarea incepe de la generatorul electric disponibil (de la toate tipurile de turbine care fi-vor inlocuite cu turbina gravitationala), continua cu multiplicatorul de turatie si se termina cu proiectarea celor 8 minilocomotive ale turbinei gravitationale.realizata dintr-un tambur.

 

Orice om cu studii medii poate intelege inventia mileniului 3, care produce lucru mecanic gratuit la arborele turbinei gravitationale, care se poate trnsforma in energie electrica gratuita si in energie termica gratuita in orice cantitate mica sau mare, in orice loc pe terra, fiindca forta de gravitatie este gratuita” 

 

Domnilor investitori verificati cu specialistii dvs. pentru a evita angajarea unor papagali licentiati, care doar repeta ceeace au invatat nefiind deschisi la nici un fel de noutati.

 

Stimate potential investitor …  Astept de la dvs., sa alegeti 2 specialisti din domeniu {un licentiat in fizica si al 2-lea licentiat in mecanica (fara licienta sau doctorat cumparat, deschisi la legitati noi, fara gandire mecanicista, blocata in legile lui Newton) pentru o discutie care poate sa fie inregistrata pentru analiza …  

Licentiatii din domeniu trebuie sa analizeze linkurile postate in cele 4 legitati noi. Abia dupa ce inteleg partial din lucrarile stiintifice poate pune intrebari la ce nu inteleg (din teorie sau calcule). Intrebarile la calcule fi-vor numai la formula L=mgh. 

 

Discutia la telefon si lincurile care dovedesc cu teorie si calcule cele afirmate de autor trebuie analizate si de investitor, impreuna cu mai multi specialisti din domeniu (profesori, proiectanti, tehnologi etc). 

 

Numai daca specialistii si dvs., ati analizat linkurile si materialul bibliografic, si totul este ok se poate incepe discutii privind contractul de cesiune. Contractul de cesiune trebuie sa cuprinda in articolele lui si urmatoarele solicitari ale inventatorului si a coautorilor din familie:PRET SI MODALITATI DE PLATA


Inventatorul cauta investitor, fiindca politicenii romani nu vor aliante cu cele mai puternice state in favoarea poporului Roman …


Castigul care se imparte este intre 4% si cel mult 8% din castigul net al inventiei mileniului 3, respectandu-se prin negociere *contractul de cesiune*.


Conform vointei inventatorului si a coautorilor din familie, partea denumita generic Cedenti solicita oricarui viitor Cesionar, cu titlu de pret, suma totala de numai 150000 EURO. Partile convin ca pretul cesiunii sa fie achitat in 75 transe lunare egale, a cate 2000 EURO fiecare. 


Valoarea inventiei este inestimabila si pretul stabilit intre parti este derizoriu, din aceasta cauza dupa expirarea celor 75 transe lunare egale, a cate 2000 EURO fiecare,

 

Cesionarii fi-vor obligati sa mentina transele lunare a cate 2000 EURO in continuare numai pentru urmatoarele cauze:

 

-daca nu se implementeaza inventia mileniului 3 si daca nu se publica in reviste de specialitate cele 4 legitati noi in fizica; in Germania, Franta, Anglia, SUA etc.

 

-daca nu aduce profit suficent pentru a mentine transele lunare

-daca se intrerupe exploatarea inventiilor, dupa implementare, din diverse motivatii.


-in varianta in care se intrerupe exploatarea inventiilor pana se termina resursele naturale ptr. energie, transele lunare egale (intre 2000 euro si 10000 euro), se vor renegocia intre parti si fi-vor platite pana se revine la exploatarea inventiilor cu profit peste valoarea transelor lunare. 

 

-in cazul in care nu se ajunge la intelegere intre parti contractul de cesiune se anuleaza.  

 

-contractul de cesiune se anuleaza si daca nu se respecta cele 3 faze facultative conf. link: 

http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/structura%20de%20rezistenta.html  

 

-contractul de cesiune se anuleaza si daca din diverse alte motivati se intrerupe achitarea transelor lunare sau nu se respecta castigul care se imparte din castigul net al inventiei, care poate sa fie cel putin 4%

 

Contract de cesiune varianta a 2-a 

Contractul de cesiune varianta a 2-a nu respecta cele 3 faze facultative conform link postat mai sus. 

Fiindca statele cu institutiile lor nu au facut nimic din 1993 pana azi 01.01.2022. 

La contractul de cesiune varianta a 2-a se fabrica turbine gravitationale fabricate dintr-un tambur si se asambleaza la benificiar. 

La Firme cu consum mare de energie electrica. 

Daca consumul de energie este foarte, foarte mare se foloseste *Centrala electrica gravitationala* conform descrierii de la inventia mileniului 3 conf. link:

http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/Inventia%20mileniului%203.html

 

Citez din link:  

“…Fig. 6, reprezintă centrală electrică gravitaţională cu zece hale industriale 4, 

ele sunt realizate fiecare dintr-o singură travee cu formă dreptunghiulară echipată cu cel mult două poduri rulante şi cel puţin 16 turbine gravitaţionale 1, 

care sunt echipate în principal cu sursă de energie convenţională, necesară pentru deplasarea greutăţilor în interiorul chesoanelor sau pe circumferinta unui tambur” 

 

Contractul de cesiune varianta a 2-a fi-va redactat, verificat si completat numai de specialistii din domeniu angajati de primul furnizor de energie electrica. 

 

Contractul de cesiune varianta a 2-a cuprinde si: toate  cheltuielile necesare pentru implementarea inventiei mileniului 3, si cum se vor imparte banii de la beneficiarii energiei electrice de catre investitori. 

 

Primul investitor fi-va cel care semneaza impreuna cu familia inventatorului contractul de cesiune varianta a 2-a care nu respecta cele 3 faze facultative conform link postat mai sus. 

 

 Urmatorii investitori din toate statele de pe TERRA vor semna contractul de cesiune varianta a 2-a care nu respecta cele 3 faze facultative, numai cu primul investitor, 

 

care are toate drepturile inventatorului conform contract, care tine evidenta tuturor investitorilor, care vor avea toate drepturile ca si primul investitor.

 

Toti investitorii inclusiv primul investitor vor respecta legea tarii lor priviind castigul rezultat din furnizarea energiei electrice: 

 

Dupa plata taxelor la stat, din castigul rezultat se aloca pentru fabricarea turbinelor gravitationale fabricate dintr-un tambur si a centralelor electrice gravitaţionale, pentru fiecare investitor (furnizor de energie electrica):

 

35% care fi-vor utilizati numai pentru fabricarea turbinelor gravitationale fabricate dintr-un tambur si a centralelor electrice gravitaţionale.  

 

 + 5% pentru afaceri personale.

35% + 5% = 40% pentru investitor.

 + 20% mentenanta (totalitatea operaţiilor de intretinere şi reparaţie ale turbinelor gravitationale si ale centralelor electrice gravitationale inclusiv personalul necesar lucrarilor mentionate); 

 

+ ~30% (pentru implementarea celor 3 faze de catre fiecare stat conf. link:

http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/structura%20de%20rezistenta.html 

 

+ 6% pentru “Centrala centralelor gravitationale” care verifica cu inspectori implementarea celor trei faze si tine evidenta tuturor investitorilor si a veniturilor acestora etc.

 

Centrala centralelor gravitationale

este controlata de primul investitor (furnizor de energie electrica) impreuna cu ~10 investitori (furnizori de energie electrica) alesi de adunarea generala a furnizorilor de energie electrica de pe TERRA.

 

+ 4% pentru inventator si familia lui. 

Procentele se negociaza inaintea finalizarii contractului  

  1. - ~35% + 20% + 5% = 60% pentru fiecare furnizor de energie electrica.
  2. - ~30% (pentru implementarea celor 3 faze de catre fiecare stat de pe TERRA
  3. - ~ 6% pentru “Centrala centralelor gravitationale”
  4. -~4% pentru familia inventatorului.

 

In concluzie inventia mileniului 3 poate fi cedata pentru implementare oricarui  *om* sau stat din lume daca statul Roman refuza oferta inventatorului. 

 

Sau unui om de afaceri care se va asocia cu oameni de afaceri din toate statele din lume.

 

Sau conform contractului de cesiune varianta a 2-a descris mai sus. 

De la data predarii si primirii inventiilor pentru administrare in vederea verificarii si exploatarii lor, inventatorul nu mai are nicio obligatie privind inventia mileniului 3. 


Inventatorul foloseeste sintagma "predarea si primirea stafetei" deoarece din momentul semnarii contractului indiferent de forma in care-i redactat, cesionarii raspund in totalitate de inventiile primite pentru administrare in vederea verificarii si exploatarii lor (in limitele impuse de contract).Dupa predarea stafetei inventatorul nu mai are obligatii (de nici un fel) privind inventiile, doar ajuta la implementarea inventiilor, dand explicatii la documentatia inregistrata la OSIM. 

 

Caci CEDENTUL are interesul sa se implementeze cat mai repede inventia pentru a primii ~4% din profitul real al exploatarii inventiilor. 

 

Acordarea de asistenta a inventatorului este strict numai la documentatia inregistrata la OSIM, 

 

Referitor la schite: ele nu se refac, nu se modifica de inventator, vor ramane asa cum sunt, daca proiectantii nu poate realiza desenele de executie dupa descrierea inventiei si dupa schita aferenta se cauta alt partener pentru proiectarea inventiei. 

 

Schitele sunt rudimentare, sunt necesare doar pentru a se intelege inventia. Schitele se vor utiliza de proiectanti pentru a realiza proiectul dupa descrierea inventiei. 

 

Desenele de ansamblu si detaliile pentru fabricarea inventiilor in vederea implementarii lor, le pote realiza numai si numai proiectantii angajati de CESIONAR. 


 Cedentul nu poate cunoaste (si nici nu trebuie) ansamblele, mecanismele de actionare, de multiplicare, de comanda si control etc. necesare pentru realizarea inventiei. 

 

 Aceste mecanisme, aparate, sisteme de comanda si control automat electronic sau fluid sunt clasice si  trebuie doar adaptate la inventie.

Solicitarile inventatorului mentionate mai sus trebuie acceptate de investitor daca doreste verificarea, administrarea si exploatarea inventiilor.

Drepturiile solicitantului sunt negociate numai cu inventatorul si familia acestuia. 

Invenţia se poate utiliza legal conform Legii nr. 64/1991 şi fără a fi brevetată cu acordul inventatorului, în România şi in statele unde este protejată.  Aştept potentialii solicitanti cu speranţa unei colaborări profitabile pentru ambele părţi…

 

Cu voia şi puterea lui Dumnezeu,
inventatorul turbinelor gravitaţionale.
Ioan Sabău

Turbina Gravitationala

.