Gravitational energy.Energie Verde

căutare personalizată

OSIM-ROMANIA

 

OSIM – ROMANIA 
Oficul de stat pentru inventii si marci

                          Scurt istoric privind inventia mileniului III, inregistrata si reinregistrata incepand din anul 1993 pana in prezent 04.07.2017. Dosarele la inventiile inregistrate, reinregistrate si respinse sunt in arhiva OSIM.

 

Citez din lucrarile proprii 3 citate, pentru specialistii din domeniu si pentru papagali licentiati

“… Inventia este realizata de un grup cu 8 chesoane, cu 16 greutati: 8 greutati pe circumferinta si 8 greutati in centrul turbinei, care inainte de deblocare are 8 forte conservative = 8 parghii fara brat scurt, care in timpul functionarii se transforma in 8 forte neconservative, care rotesc arborele turbinei producand lucru mecanic gratuit si energie electrica aproape gratuita. Cele afirmate mai sus sunt dovedite cu teorie si calcule mai jos.

Grupul de forte neconservative nu au: un moment al fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic, si sunt diametral opuse fortelor conservative. Exploatarea grupurilor cu forte neconservative se realizeaza c-un sistem deschis cu parghii fara brat scurt, care interactioneaza cu *exteriorul* prin arborele turbinei si transmite miscarea de rotatie pe alt drum in exteriorul sistemului la generatoare. …”

 “… Turbinele gravitationale inainte de deblocare pentru functionare are structura metalica a celor opt chesoane conservativa si greutatile de pe circumferinta cu energie potentiala. Dupa deblocare in timpul functionarii prin manipularea celor 16 greutati egale conf. inventie, cele 8 chesoane prin rotire isi schimba caracterul, intr-un caracter distinctiv si devin 8 parghii de ordin zero, iar cele 8 greutati de pe circumferinta sunt 8 forte neconservative care rotesc turbina gravitatonala.

In tot timpul functionarii campul gravitational al pamantului conservativ (din afara sistemului de parghii neconservativ) atrage cele 8 greutati de pe circumferinta (8 forte neconservative) care produce lucru mecanic gratuit (conservativ) la arborele turbinei gravitationale care interactioneaza cu exteriorul prin multiplicator si cel putin 2 generatoare (utilizand alt drum in exteriorul sistemului).

Numai in acest mod prin interactiunile lor reciproce ajunge in echilibru structura neconservativa (a celor 8 parghii fara brat scurt) cu structura fortelor conservative si pentru prima data in era noastra se realizeaza implementarea grupurilor cu forte neconservative intr-un sistem conservativ cu castig gratuit de lucru mecanic la arborele turbinei gravitationale, cele afirmate mai sus sunt dovedite cu teorie si calcule mai jos

 

“… Grupurille cu forte neconservative contolate 99.99%, nu sunt compatibile cu:
Legile lui Newton, a doua Lege a Termodinamicii (legea entropiei) si cu Legea conservarii energiei.

 

Inventia nu incalca Legea conservarii energiei deoarece: numai in cazul in care caracteristicile miscarii mecanice a unui sistem sunt determinate doar de prezenta unor forte conservative, energia mecanica totala este o constanta a miscarii. E = T + V = constant. (E este energia mecanica totală, T este energia cinetica si V este energia potentiala).

 

Deci,  Legea conservarii energiei mecanice se respecta numai in cazul sistemelor conservative care folosesc forte conservative.

 

Cand caracteristicile miscarii sunt determinate de alte tipuri de forte, se vorbeste despre legea conservarii energiei numai in sens general.     

Inventia mileniului III  in timpul functionarii foloseste numai si numai grupuri cu forte neconservative.

 

Atentie! 
Formula lucrului mecanic (L=mgh) nu include si varianta in care greutatea aflata in camp gravitational este franata (sau tinuta fortat pe drumul parcurs) si de alte forte (multiplicator, generatoare etc). Numai din aceasta cauza calculele se realizeaza cu greutati in cadere libera si cu inaltime medie.

Conf. calcule estimative,  cu parametrii: una greutate m=8000kg (8000kg*8buc=64000kg) si h=10.5m,
realizate de inventator. Inaltimea corecta pentru a calcula energia cedata de cele 8 greutati integral (complet), la prima faza in intervalul de cel putin 75% cat dureaza coborarea lor, este intre h=5.25m (energie minima cedata) si h=7.875m (energie maxima cedata) conf. inv. si fig. N/2.

Daca pentru calcule se foloseste formula lucrului mecanic (L=mgh), la fiecare greutate din cele 8 greutati se poate face calcule corecte numai in cadere libera, cu inaltimea proprie corespunzatoare figurii N/2, pentru ca: 

la prima faza, dupa deblocare, cele 8 parghii fara brat scurt, nu are: un moment a fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic etc.

Atentie!  
(citez din lucrarea cu titlul Turbina gravitationala mixta)

Greutatile care coboara fortat numai 1.31m (media celor 8 inaltimi), sunt tinute in FRAU, franate continuu conf. inventie, de multiplicatorul de turatie si cele doua generatoare.

– daca n-ar fi franate continuu conf. inventie; dupa deblocarea celor 8 greutati (8 parghii fara brat scurt), greutatile de pe circumferinta in mai putin de-o fractiune de ciclu din cadranele I si IV vor ajunge in cadranele II si III in sens trigonometric, mai inainte de-a ridica greutatea de la altitudinea minima spre centrul turbinei.

 – daca n-ar fi franate continuu conf. inventie; dupa deblocarea celor 8 greutati (8 parghii de ordin zero), rotatia turbinei cu 22.5 grade pentru un ciclu nu se mai RESPECTA deoarece fiecare greutate realizeaza o rotatie de aproximativ 180 de grade intr-o fractiune de ciclu.

– exemplu: daca n-ar fi franate continuu conf. inventie; dupa deblocarea celor 8 greutati (8 parghii de ordin zero), greutatea G1 care stationeaza pe circumferinta se deplaseaza, BRUSC (subit, brutal, fulgerator etc), odata cu turbina aproximativ 180 de grade intr-o fractiune de ciclu.

– exemplu: daca n-ar fi franate continuu conf. inventie (…) etc.

Pentru a exploata aceste forte neconservative, sistemul deschis cu 8 parghii fara brat scurt, interactioneaza cu *exteriorul* prin arborele turbinei si transmite miscarea de rotatie pe alt drum in exteriorul sistemului, la cel putin doua multiplicatoare si mai multe generatoare, conf. inventie.”

 

Atentie!
Toti specialistii vor sa actioneze cu mai multe parghii. In domeniul mecanic exista din 1993. Din cauza unor papagali licentiati si a unor pseudo-specialisti se amana implementarea inventiei mileniului III.

        Din anul 1993 pana in anul 1994 inventiile au fost inregistrate cu urmatoarele titluri: CBI nr. 443 din 29.03.93 cu titlul *Instalatie gravitationala*, reinregistrata cu nr. 1155/94; CBI nr. 558/93 cu titlul *Turbina gravitationala*, reinregistrata cu nr. 1382/94; CBI nr. 1156/94 cu titlul *Agregat gravitational*; CBI nr. 1154/94 cu titlul *Motor gravitational*; CBI nr. 1877/94 cu titlul *Miniturbina gravitationala*; CBI nr. 1460/94 cu titlul *Turbina TG.IS.94; CBI nr. 1465/93 cu titlul *Centrala gravitationala* etc.

        La majoritatea Hotararilor OSIM privind inventiile de mai sus se motiva respingerea inventiilor si cu Art. 7. (din legea nr. 64/1991) CITEZ: “- Un brevet poate fi acordat pentru orice invenţie având ca obiect un produs sau un procedeu, în toate domeniile tehnologice, cu condiţia ca aceasta să fie nouă, să implice o activitate inventivă şi să fie susceptibilă de aplicare industrială…”

      
 Raspunsul inventatorului la Art. 7: inventia este noutate absoluta deoarece; citez din brosuri, carti si din petitie postata pe site-ul propriu.

       “Pana in prezent nu am primit nici un raspuns de la OSIM daca sau descoperit sau nu turbine, mecanisme, dispositive, motoare, machete functionale, ansamble gravitationale etc. actionate de grupuri cu parghii de ordin zero conform inventie deoarece: nici un dispozitiv, mecanism, motor, machete functionale, turbine etc. descoperite pana in prezent nu au fost actionate de grupuri cu parghii de ordin zero (grupuri cu parghii fara brat scurt).

Grupuri cu parghii fara brat scurt, care sa actioneze atat din interiorul ansamblelor cat si din exteriorul ansamblelor, conform inventie (fabricate din chesoane sau tamburi). Grupuri cu parghii fara brat scurt care in timpul functionarii sa foloseasca energie conventionala, astfel incat centrul lor de greutate sa fie numai în cadranele 1 şi 4 în sens trigonometric. Astfel se realizeaza pentru prima data in era noastra *excentricitatea permanenta* in interiorul sau in exteriorul unui cerc, numai în cadranele 1 şi 4 în sens trigonometric, sau in cadranele 2 şi 3 în sens trigonometric”

       In ceea ce priveste aplicabilitatea industriala, inventatorul a demonstrat cu un proiect preliminar anexat la petitiile adresate institutiilor abilitate ale statului Roman incepand cu anul 1994 pana in anul 2003 (~8 ani).  

      Din cele redactate rezulta faptul ca este anexat si la CBI nr. 00670 din 11.06.1999. 
      Proiectul preliminar dovedeste faptul ca turbinele gravitationale, conform inventie, sunt cele mai simple si usor de fabricat dintre toate turbinele din lume si produce energie electrica cu costurile cele mai mici. Proiectul preliminar este anexat la file diverse si are ~ 50 de pagini.

        Se poate gasi in arhivele din: OSIM, Academia Romana, Guvernul Romaniei, la ministerul cercetarii si tehnologiei, la administratia Prezidentiala etc.

        La majoritatea Hotararilor OSIM privind inventiile de mai sus se motiva respingerea inventiilor si pentru faptul ca in descrierea inventiei nu erau detalii complete referitor la transformarea lucrului mecanic in energie electrica.

        Din aceasta cauza am cumulat toate turbinele gravitationale si *Centrala gravitationala* intr-o singura inventie cu titlul “Procedeu de utilizare a forţei de gravitaţie pentru producerea energiei mecanice folosită la producerea energiei electrice”.         Prima inventie cu acest titlu este inregistrata la OSIM din 11.06.1999, cu CBI nr. 00670. 


        Din anul 1999 pana in anul 2012 inventiile reinregistrate au cu acelasi titlu, cu aceeasi descriere completata cu detalii si schite pentru a anihila motivatiile infantile din hotararile OSIM.

       Inventiile respinse, cu motivatii infantile, din anul 1999 pana in anul 2012 sunt: 


        CBI nr. 00670 din 11.06.1999 si a fost respinsa cu Hotararea nr. 4/268 din 26.09.2002. Hotararea a fost data dupa circa 39 luni de la data depozitului.

        Inventia a fost reinregistrata cu nr. 00167/19.02.2002 si a fost respinsa cu Hotararea nr. 4/989 din 17.04.2007. Hotararea a fost data dupa circa 62 luni de la data depozitului.

        Inventatorul a facut contestatie si inventia cu nr. 00167/19.02.2002 a fost reexaminata si respinsa cu Hotararea nr. 181 din 07.02.2008. Hotararea a fost data dupa circa 71 luni de la data depozitului.

        Inventia a fost reinregistrata cu nr. 00013 din 11.01.2007 si a fost respinsa cu Hotararea nr. 4/70 din 29.04.2011. Hotararea a fost data dupa circa 51 luni de la data depozitului.

    Toate hotărârile sunt pentru aceeaşi invenţie.     
  

     Din inventiile inregistrate la OSIM. Circa 35% sunt nerelevante, deoarece: 


        a) – circa 15% au fost inventii cu elemente de noutate care au fost incluse in inventiile cu titlul “Procedeu de utilizare a forţei de gravitaţie pentru producerea energiei mecanice folosită la producerea energiei electrice”. La o parte din aceste inventii nu sau platit toate taxele intentionat (avand in vedere Hotararile OSIM cu motivatii puerile), si au fost respinse corect de OSIM.

         b) – circa 20% sunt inventii la care nu s-au platit taxele de examinare intentionat caci erau reinregistrate numai pentru a mentine prioritatea pe perioada in care examinarea inventiei anterioare depasea termenul legal de examinare la OSIM (pentru a nu se fura inventia si cele 4 legitati noi in Fizica).

         Din aceasta categorie de inventii face parte si CBI-uri cu titlul “Procedeu de utilizare a forţei de gravitaţie pentru producerea energiei mecanice folosită la producerea energiei electrice”. Deci numai inventiile la care nu se platesc taxele de examinare fi-vor respinse corect de OSIM.

         Dupa primirea hotararii la inventiea anterioara (care depasea cu mult timpul de examinare) se anihila motivatiile din Hotararea OSIM si se reinregistra inventia platindu-se toate taxele necesare inclusiv pentru examinare.

         De circa 13 ani TRENEAZA brevetarea inventiei cu nr. 00670 / 11.06.1999; reinregistrata cu nr. 00167/19.02.2002; reinregistrata cu nr. 00013 din 11.01.2007; reinregistrata cu nr. A/00086 din 07.02.2012. 

         
         Este timpul, dupa ~24 ani, sa se faca ancheta la OSIM  pentru  respingerea cu motivatii infantile a inventiilor mentionate mai sus. Trebuie sa dovedeasca vorbele infantile din HOTARARI si sa infirme calculele inventatorului din descrierea inventiei etc.

 

          Citez un fragmant din scrisoarea infantila trimisa de ing. Vlad Gabriel Dumitru.

Scrisoarea se refera la CBI nr. a2010 00337 din 31.05.2010, intitulata “Procedeu de utilizare a forței de
gravitație pentru producerea energiei mecanice folosită la producerea energiei electrice”
Din scrisoarea nr. 1051832/21.12.2015, redactata de ing. Vlad Gabriel Dumitru, rezulta faptul ca nu
stie: c‐o noutate acceptata la OSIM nu se pierde daca din diverse motivatii puerile nu se breveteaza
inventia.

 

Sau ing. Vlad G. Dumitru face aceasta FARSA intentionat pentru a FURA inventia plagiatorii.

 

Citez din scrisoare de la pag. nr. 3, un fragment infantil creat de ing. Vlad G. Dumitru:

“… Analiza
conditiei de noutate, conf. art. 9 alin. (1) – (3) din lege s‐a efectuat pentru revendicarile 1 … 10 din
cadrul depozitului reglementar (autor Sabau I.), avand ca obiect o instalatie mecanica de producere a
energiei electrice, in raport cu documentul RO 125555 A2, considerat stadiul tehnicii cel mai apropiat
fata de inventia revendicata. In urma analizei comparative a caracteristicilor tehnice ale instalatiei
mecanice de producere a energiei electrice, conf. revendicarii 1 independente, cu cel prezentat in
cererea de brevet, se constata ca ambele instalatii sunt alcatuite din aceleasi parti componente si nu
se constata nicio diferenta intre cele doua solutii, deci in intelesul legii, inventia nu este noua …”

Afirmatie infantila, ambele inventii sunt ale inventatorului Sabau Ioan, o noutate nu se pierde prin publicarea ei sau de o comisie care nu poate face o coreletie intre ce au invatat si noutatea descoperita.

Aceasta inventie a generat 4 legitati noi in fizica, date de acelasi autor (Sabau Ioan) la Academia
Romana din anul 2001 pentru publicare, atestare sau infirmare, dovedesc acesta afirmatie cu link:
http://gravitationalturbineslucrumecanicmultiplu.com/academie.html 

 

Pentru a anula intentia OSIM, si pentru a nu se fura inventia si cele 4 legitati noi in Fizica, 
datorita acestei *scrisori infantile*, din care am citat un fragment, scris mai sus (din scrisoarea nr. 1051832/21.12.2015), trebuia sa completez la *Turbina gravitationala* o alta noutate care sa anuleze scrisoarea.

 Numai in acest fel impedic *Plagiatorii* sa redacteze o inventie c-o descriere de ~4 pagini cu o noutate nesemnificativa si un titlu *NOU* pe masura, pentru a fura inventia si cele 4 legitati noi in Fizica.

Noutatea mentionata este redactata la CBI nr. a 2017 00039 cu data de depozit: 25/21/2017, la care am platit taxa de inregistrare si pentru publicarea cererii de brevet de inventie.     

Atentie!
 Este necesara o ancheta si la Academia Romana care amana intentionat (cu motivatii oculte) atestarea sau infirmarea lucrarii stiintifice cu titlul *Lucru mecanic multiplu*, care impreuna cu grupuri cu parghii de ordin zero (fara brat scurt) si excentricitatea permanenta. Toate 3 impreuna din punct de vedere teoretic, sunt structura de rezistenta a inventiei mileniului III.

Citez 2 fragmente din lucrarea cu titlul  *ANALIZA ACADEMIEI DIN ROMANIA*, link:
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/academie.html

       “… Din anul 2002 pana in anul 2017 inventatorul a solicitat continuu la Academia Romana atestarea, infirmarea sau publicarea de catre Academie a celor trei lucrari stiintifice: parghii de ordin zero (fara brat scurt), lucru mecanic multiplu si excentricitatea permanenta. Autorul a incercat sa publice lucrarile mentionate, si in reviste stiintifice de specialitate inclusiv la  EUROQUALROM, Redactor şef, Prof. dr. ing. Ioan C. BACIVAROV la Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti. Inventatorul desi solicita in fiecare an publicarea celor trei lucrari stiintifice, absolut noi in fizica, n-a primit nici cel putin un raspuns …”

“… Pare de neinteles faptul ca Academia Romana nu a publicat pana acum cele 3 lucrari absolut noi in fizica, mentionate mai sus, deoarece:

Legile lui Kepler, din anul 1618, pentru excentricitatea din afara cercului (la elipse) este realizata folosind un fenomen natural.

Ioan Sabau, fara licenta cu ajutorul lui Dumnezeu, autodidact, a creat inventia mileniului III care artificial realizeaza excentricitatea permanenta in interiorul si exteriorul unui cerc, dupa circa 400 de ani.

Excentricitatea permanenta se poate realiza in interiorul si exteriorul unui cerc numai cu parghii de ordin 0 (grupuri de forte neconservative), conf. inventie.

Academia Romana ar trebuii sa popularizeze cele 4 legitati noi in Fizica, dupa aproximativ 15 ani de solicitari ale autorului, si nici intr-un caz sa-i de-a inventatorului raspunsuri puerile …”

           Citez un fragmant din scrisorile trimise prin mail si la MASS-MEDIA din ROMANIA: 

            “… Mass-media poate face investigatie la OSIM si poate dezvalui motivatiile oculte din tara sau mondiale, dovedind cu specialisti faptul ca: 


    -Grupul celor 8 parghii fara brat scurt se pot realiza conform inventie. 

    -Calculele inventatorului sunt subevaluate si conf. inventie, pot fi calculate cu formula lucrului mecanic numai cu cele 8 greutati in cadere libera. Si calcule corecte cu formula parghiei clasice, calculele sunt redactate la finalul acestei lucrari. 


    -Turbinele gravitationale, conform inventie, sunt cele mai simple si usor de fabricat dintre toate turbinele din lume si produce energie electrica cu costurile cele mai mici. 


     -Pentru a verifica calculele orice specialist are nevoie de cel mult două ore. Dacă se confirmă câştigul foarte mare de energie electrică e necesar să se analizeze conform fig.1, felul în care trebuie să fie manipulate cele 16 greutăţi în interiorul celor 8 chesoane pentru a realiza 8 parghii fara brat scurt, care rotesc ansamblul.

      -Dacă se confirmă cele redactate mai sus, orice este redactat în descriere cu sau fără greşeli (minore sau majore) nu are importanţă pentru implementarea invenţiei......”

       Citez din scrisori si Hotararile de respingere a inventiilor cateva  motivatii infantile:


Citez, aberaţii, din Hotărârea nr. 4/268 din 26.09.2002 la CBI nr. 00670 din 11.06.1999
,,…construcţia constituind un ansamblu căruia îi corespunde un sistem de forţe închis, câmpul gravitaţional generând acţiuni şi reacţiuni egale şi de sens contrar, care se vor anula reciproc…’’ şi citez:

,,…încadrarea ansamblului propus între motorul de acţionare a mijloacelor de ridicat şi generatorul electric nu rezolvă nici-o problemă tehnică, conducând doar la pierderi inutile’’

şi citez: 
,,…problema tehnică nu e definită având în vedere invenţia ca ansamblu şi efectul tehnic final prin care se obţine energie electrică la generator, inferioară energiei convenţionale consumate invenţia nerezolvând, în realitate, nici o problemă tehnică şi conducând la pierderi inutile…’’ 

Raspunsul inventatorului:
In descrierea inventiei si in lucrarile care o sustin (anexate la inventie) se dovedeste faptul ca sistemul de parghii de ordin zero (fara brat scurt) este un sistem DESCHIS, cu castig de lucru mecanic gratuit. Numai si numai din aceasta cauza se produce energie electrica aproape gratuita. Calcule care dovedesc cele afirmate de inventator sunt redactate in lucrarile care sustine inventia si la finalul acestei lucrari.

Avantajele inventiei mileniului III (dovedite cu teorie si calcule):
– Inventia produce energie electrica cu cele mai mici preturi din era noastra, fara poluare, si rezolva energia viitorului. Inventia este o punte de legatură intre fortele conservative si grupurile de forte neconservative.

– materia prima este forta de gravitatie nepoluanta. Materia prima fiind gratuita, turbina conf. inventie produce lucru mecanic gratuit si energie electrica aproape gratuita cu putere mica sau oricat de mare, cu asamblare in: vile, firme, orase, pe munte, pe apa, sub pamant, in pustiu etc.


–turbinele conf. inventie daca se implementeaza la nivel mondial reduce poluarea pe pamant cu cel putin 25%, prin: sere, irigatii, baraje de verdeata si opreste estinderea desertului prin realizarea unor oaze de verdeata cu apa extrasa de la adancimi foarte, foarte mari fiindca foloseste lucru mecanic gratuit, care produce curent electric aproape gratuit.– turbinele conf. inventie ne ajuta si daca sunt furtuni solare sau furtuni electromagnetice (care distrug sistemele informationale) si fac imposibil de furnizat energia electrica cu procedeul clasic. Turbina conform inventie are o retea proprie de distributie in zona in care se asambleaza.


–turbinele conf. inventie vor inlocuii toate tipurile de turbine: eoliene, hidraulice, centrale electrice, centrale termoelectrice, centrale nuclearo-electrice etc. Atentie! Domnilor licentiati in domeniu: proiectarea incepe de la generatorul electric disponibil (de la toate tipurile de turbine inlocuite cu turbina gravitationala), continua cu multiplicatorul si se termina cu proiectarea turbinei.


– Atentie! Turbinele gravitationale rezolva pentru viitor, si problema apei potabile (pneuria de apa), fiindca permite desalinizarea apei cu costuri de productie foarte, foarte mici, pentru ca energia folosita pentru desalinizare este aproape gratuita.

– turbinele conf. inventie nu au nevoie de o retea de distributie pentru ca are reteaua proprie de distributie in zona in care se asambleaza: vile, firme, sate, orase, pe munte, pe apa, sub apa, sub pamant, oriunde in desert etc., fiindca se fabrica in firme speciale, se transporta, si se asambleaza oriunde este nevoie.

Oricine vrea sa verifice teoria, calculele si afirmatiile inventatorului, o poate face analizand cel putin linkurile:
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/pirghie%20.0..html
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/legile%20excentricitatii%20permanente.html
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/turb%20gravitationala%20mixta.html
http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html

       Citez fragmente, din hotărârea nr. 181, înregistrată în 07.02.2008:  
 ,,..., care afirmă că o clasă de fenomene este condiţionată în natură de altă clasă de fenomene ce trebuie să satisfacă ecuaţia de continuitate, teorema impulsului, teorema momentului cinetic, principiul conservării energiei şi inegalitatea lui Claus-Duhem, pentru a funcţiona corect.’’

Raspunsul inventatorului:  
       “Cele redactate mai sus, nu se referă la cele 8 parghii fara brat scurt, care au formula lor de sine stătătoare nefiind influentate de cele afirmate.


           Dacă sunt influientate comisia trebuia sa-si sustina afirmatiile nu cu vorbe ci cu calcule. Cele redactate mai sus sunt proba la dosar deoarece creeaza, voit, confuzie.” etc.

           Din scrisoarea inregistrata la OSIM cu ”nr. 210938 din 12.08.2008” Citez din scrisoare: ” Stimate Domnule Sabau 


         “Referitor la scrisoarea transmisa Secretariatului General al Guvernului nr. 15D/7935/24.07.2008, va comunicam: “Cererea dvs. de brevet nr. 99-00670/11.06.1999 si anume: Procedeu de utilizare a forţei de gravitaţie pentru producerea energiei mecanice folosită la producerea energiei electrice, a fost respinsa pe motiv ca solutia prezentata este un perpetuum mobile de speta I, care incalca legea conservarii energiei”

Raspunsul inventatorului:
          “Afirmatie falsa, OSIM trebuie sa dovedeasca ce afirma. Inventia nu este perpetuum mobile, pentru ca grupul celor 8 parghii de ordin zero (fara brat scurt) consuma in timpul functionarii energie electrica pentru manipularea punctelor materiale si forta de gravitatie pentru a rotii turbina. Deci forta de gravitatie roteste turbina si realizeaza castigul de energie electrica. Acest lucru este dovedit cu calcule in lucrarile care sustin inventia (anexate la inventie)”

OFICIUL DE STAT PENTRU INVENTII SI MARCI          
Citez fragmente din Hotărârea OSIM nr. 181, înregistrată în 07.02.2008 la CBI nr. 00167 din 19.02.2002, reexaminată:
“…  care afirmă că o clasă de fenomene este condiţionată în natură de altă clasă de fenomene ce trebuie să satisfacă ecuaţia de continuitate, teorema impulsului, teorema momentului cinetic, principiul conservării energiei şi inegalitatea lui Claus-Duhem, pentru a funcţiona corect…’’ 


Raspunsul inventatorului:
           “Cele redactate mai sus, nu se referă la pârghii care au formula lor de sine stătătoare nefiind influenţate de cele afirmate.

Dacă sunt înfluienţate comisia trebuia să-şi susţină afirmaţiile nu cu vorbe ci cu calcule. Cele redactate mai sus sunt probă la dosar deoarece creează, voit, confuzie”

OFICIUL DE STAT PENTRU INVENTII SI MARCI

            Citez alt fragment din hotărirea nr. 181, înregistrată în 07.02.2008:  

’’… Nu s-a ţinut cont, pentru o judecată corectă a bilanţului energetic, nici de principiul lui Le Chatelier (Şt. I. G. din Dicţionarul de Mecanică, ed. Ştiinţifică şi enciclopedică, Buc. 1980, autori Acad. Caius Iacob şi colectiv), ce enunţă faptul că atunci când valoarea unei mărimi de stare a unui sistem în echilibru variază, datorată unei acţiuni exterioare, celelalte  mărimi de stare variază pentru a  micşora  variaţia acelei mărimi de stare”

Raspunsul inventatorului: 
           “Trebuie dovedit cât se micşorează, dar strict, doar la calculele date în descrierea anexată la prezenta.


          Conform invenţie, centru de greutate în sistem e-n permanenţă numai în cadranele 1 şi 4 în sens trigonometric datorită celor 8 pârghii. 

          Deci sistemul, conform invenţie, nu-i nicio clipă in echilibru…” etc.

          Din anul 1999 pana in anul 2010, circa 11 ani,inventia cu titlul “Procedeu de utilizare a forţei de gravitaţie pentru producerea energiei mecanice folosită la producerea energiei electrice” a avut doar 10 pagini. 

            Pentru a face mai clara descrierea inventiei am raspuns solicitarilor OSIM si am marit numarul de pagini de la 10 pagini la 37 pagini cu detalii suplimentare care numai pentru nespecialisti erau necesare. 


           Desi au primit detaliile solicitate examinarorii OSIM au respins: CBI nr. 00013 din 11.01.2007 cu Hotararea nr. 4/70 din 29.04.2011. Hotararea a fost data dupa circa 51 luni de la data depozitului. 

            Deci, datorita hotararilor OSIM din care am citat doar cateva fragmente mai sus ,  inventia cu titlul mentionat mai sus are acum in anul 2011 circa 37 pagini. Alte completari cu detalii nu mai sunt necesare. 

            Dau mai jos doar un fragment din fragmentele neclare pentru examinatorii care au dus la marirea numarului de pagini. Dau un singur exemplu, doar un fragmant din descrierea inventiei, din brosuri, din carti etc.

Citez din Hotararea nr. 4 / 70 din 29.04.2011, un fragment mincinos, la pag. 2 randul 41: 
      “- nu rezulta (…………………………..), deoarece alcatuirea in intregine si finctionarea ansamblului propus sunt neclare;” 

          Acest citat *NECLAR* pentru examinatori are 6 randuri.
  

Citez:
“Pentru exploatarea acceleraţiei la ansamblurile gravitaţionale datorată excentricităţii permanente se va cupla generatoarele de la multiplicator astfel încât să diminuieze acceleraţia, fără a o anula complet, având în vedere cuplarea generatoarelor astfel încât să permită în permanenţă creşterea cuplului de forţă la arbore, fără mărirea vitezei de rotaţie. Dacă capacitatea de frânare a generatoarelor e depăşită, frânarea turbinelor gravitaţionale pentru menţinerea turaţiei optime se realizează prin sistemul de comandă şi control”  

           Pentru a explica manipularea punctelor materiale pentru franare au fost necesare circa 7 pagini, cele 2 variante de franare se poate lectura pe acest site la materialul cu titlul *Franarea turbinei*, link:
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/frinarea%20turbinei.html

     Toate inventiile au fost publicate de mai multe ori deoarece au fost reinregistrate de mai multe ori, conform regulamentului de aplicare a Legii nr.64 din 11 octombrie 1991 privind brevetele de inventie.


     La ultima inventie reinregistrata se mentine prioritatea  (fiindca examinatorii OSIM au redactat in Hotarari motivatii puerile anulate de inventator in descrierea inventiei). Inventia anterioara a fost respinsa cu motivatii mincinoase.

       Prin natura inventiei, fiind atipica, si prezentarea inventiei pentru a fi inteleasa a fost redactata diferit (neconventional). 

         Citez din Hotararea nr. 4 / 70 din 29.04.2011,
un fragment mincinos, la pag. 2 randul 41: “- nu rezulta din prezentare cum se realizeaza multiplicarea despre care se face vorbire, deoarece alcatuirea in intregine si finctionarea ansamblului propus sunt neclare;”

       Si citez din Hotararea nr. 4 / 70 din 29.04.2011,
alt fragment pueril, la pag. 3 randul 8: “- nu se utilizeaza denumiri unitare pentru toate elementele tehnice din alcatuire si nu este clara corespondenta cu semnele de referinta utilizate in figuri. 


Raspunsul inventatorului: 
“Functionarea procedeului are 3 faze distincte. Prima faza este turbina gravitationala care are desenul, descrierea si revendicarea conform regulament OSIM.

A doua faza este multiplicatorul de turatie (realizat din doua multiplicatoare clasice). Multiplicatorul de turatie nu are: desen si nici revendicare are doar o pozitie in schita ansamblului gravitational, a turbinei, a mecanismului, a miniturbinelor etc.

In a 3-a faza energia mecanica este folosita de cel putin doua generatoare pentru a produce energie electrica.

Generatoarele sunt clasice, nu au descriere, desen si nici revendicare are doar o pozitie in schita ansamblului gravitational, a turbinei, a mecanismului, a machetei etc”
    

 Citez din descrierea inventiei:


      “Multiplicatoarele de turaţie şi generatoarele folosite în centralele electrice gravitaţionale sunt clasice. Pentru a realiza lucru mecanic multiplu, procedura de proiectare începe de la generatorul electric disponibil. Continuuă cu proiectarea multiplicatorului de turaţie şi se termină cu proiectarea turbinei gravitaţionale”

        “Pana in prezent nu am primit nici un raspuns de la OSIM daca sau descoperit sau nu turbine, mecanisme, dispositive, motoare, machete functionale, ansamble gravitationale etc. actionate de parghii de ordin zero conform inventie deoarece:

nici un dispozitiv, mecanism, motor, machete functionale, turbine etc. descoperite pana in prezent nu au fost actionate de parghii de ordin zero, parghii care sa actioneze atat din interiorul ansamblelor cat si din exteriorul ansamblelor, conform inventie (fabricate din chesoane sau tamburi). 

       Grupurile cu parghii de ordin zero, in timpul functionarii sa consume doar energie conventionala, astfel incat în timpul funcţionării centrul lor de greutate sa fie numai în cadranele 1 şi 4 în sens trigonometric. Astfel se realizeaza pentru prima data in era noastra *excentricitatea permanenta* numai în cadranele 1 şi 4 în sens trigonometric” 


        In ceea ce priveste aplicabilitatea industriala, inventatorul a demonstrat cu un proiect preliminar anexat si la CBI nr. 00670 din 11.06.1999 faptul ca turbinele gravitationale, CONF. INVENTIE, sunt cele ma simple si usor de fabricat dintre toate turbinele din lume si produce energie electrica cu costurile cele mai mici. 


       Proiectul preliminar are circa 50 de pagini si se poate gasi in arhivele din: OSIM, Academia Romana, Guvernul Romaniei, la ministerul cercetarii si tehnologiei, la administratia Prezidentiala etc.


         Turbinele gravitaţionale sunt superioare oricăror turbine hidraulice sau nucleoroelectrice din lume deoarece pârghiile, conform invenţie, realizează orice forţă dorim, la arbore, din proiectare. 

 

Calcule estimative subevaluate cu formula L=mgh, pentru 8 parghii de ordin zero

Atentie!  
Formula lucrului mecanic (L=mgh) nu include si varianta in care greutatea aflata in camp gravitational este franata (sau tinuta fortat pe drumul parcurs) si de alte forte (multiplicator, generatoare etc). Numai din aceasta cauza calculele se realizeaza cu greutati in cadere libera si cu inaltime medie.

Conf. calcule estimative,  cu parametrii: una greutate m=8000kg (8000kg*8buc=64000kg) si h=10.5m,
realizate de inventator. Inaltimea corecta pentru a calcula energia cedata de cele 8 greutati integral (complet), la prima faza in intervalul de cel putin 75% cat dureaza coborarea lor, este intre h=5.25m (energie minima cedata) si h=7.875m (energie maxima cedata) conf. inv. si fig. N/2.

Daca pentru calcule se foloseste formula lucrului mecanic (L=mgh), la fiecare greutate din cele 8 greutati se poate face calcule corecte numai in cadere libera, cu inaltimea proprie corespunzatoare figurii N/2, pentru ca: 

la prima faza, dupa deblocare, cele 8 parghii fara brat scurt, nu are: un moment a fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic etc.

Pentru a exploata aceste forte neconservative, sistemul deschis cu 8 parghii fara brat scurt, interactioneaza cu *exteriorul* prin arborele turbinei si transmite miscarea de rotatie pe alt drum in exteriorul sistemului, la cel putin doua multiplicatoare si mai multe generatoare, conf. inventie.

 

Calcule estimativesubevaluate la PRIMA FAZA,
cu parametrii: una greutate m=8000kg (8000kg*8buc=64000kg) si h=10.5m. Conf. calcule estimative realizate de inventator, inaltimea corecta pentru a calcula energia cedata de cele 8 greutati integral (complet), la prima faza in intervalul de cel putin 75% cat dureaza coborarea lor, este intre h=5.25m (energie minima cedata) si h=7.875m (energie maxima cedata) conf. inv. si fig. N/2.

 

Determinarea bilantului energetic, la cele 8 parghii fara brat scurt, la primul ciclu.
Atentie!
Determinarea bilantului energetic, la cele 8 forte neconservative (8 parghii de ordin zero), se face calculand separat fiecare faza distincta. Se face diferenta si rezulta lucrul mecanic gratuit, CEDAT la multiplicatorul de turatie si generatoare pentru transformare in energie electrica.

Energia consumata (primita) de multiplicator si generatoare rezulta numai daca se scade din energia cedata de cele 8 greutati (3605616J) la prima faza, energia primita (823200J) de cele doua greutati care se ridica, la a doua faza, conf. inventie, si rezulta: 3605616J – 823200J = 2782416J castig gratuit de lucru mecanic, fiindca forta de gravitaţie este gratuita.

In prima faza la toate tipurile de turbine gravitationale se consuma cel putin 75% din timpul in care se produce ciclul, viteza turbinei este din ce in ce mai mare (creste)  conf. inventie si fig. N/2.

In prima faza se cupleaza la arborele turbinei multiplicatorul de turatie si cele doua generatoare si se calculeaza cu formula lucrului mecanic, energia cedata de cele 8 greutati, in cadere libera, conf. inventie si fig. N/2: 8000(kg)*5.74875(m)*8(buc)*9.8 = 3605616J.

 

Calcule estimative subevaluate la FAZA A DOUA.
Cand incepe a doua faza, cu ridicarea celor doua greutati, conf. inventie, viteza turbinei gravitationale este din ce in ce mai mica (scade) pana incepe alt ciclu, conf. inventie.

1 – sunt cuplate la arborele turbinei multiplicatorul de turatie si cele doua generatoare.
2 –se ridica greutatea de la altitudinea minima spre centrul turbinei conf. inv. si fig. 1.
3 –se calculeaza numai intervalul de cel mult 25% dintr-un CICLU in care se ridica cele doua greutati si castigul de la cele 7 greutati care coboara odata cu turbina conf. inventie si fig. 1.

Cele 2 greutati care se ridica conf. inventie si fig. 1, la faza a doua, nu afecteaza in niciun fel cele 7 greutati care coboara deoarece:
cele 2 greutati sunt ridicate cu energie electrica din afara sistemului deschis si nu afecteaza in niciun fel cele 7 greutati care coboara, in acelasi interval de timp in faza a doua, deoarece intre ele nu exista interactiune. Ambele operatii, in faza a doua, au actiune distincta si nu se influenteaza reciproc.

-Conf. formula lucrului mecanic, forta de gravitatie atrage cele doua greutati (G8’ si G8”) la fel si daca le ridicam in timpul functionarii ciclice a turbinei precum si daca le calculam SEPARAT, deoarece rezultatul este acelasi.
-Energia cedata de cele 7 greutati, indiferent de valoarea ei, la faza a doua, este inclusa in energia cedata de cele 8 greutati, la prima faza, conf. inventie.

Energia pierduta (consumata) de cele 2 greutati care se ridica conf. inventie si fig. 1, este de: 16000(kg)*5.25(m)*9.8 = 823200J. Inaltimea celor doua greutati este de 10.5m (10.5/2=5.25), conf. inventie si fig. 1.

Se face diferenta si rezulta: 3605616J – 823200J = 2782416J castig continuu GRATUIT deoarece la toate turbinele gravitationale in tot timpul functionarii se autoalimenteaza din afara sistemului DESCHIS de parghii, din castigul propriu, din reteaua de distrubutie proprie cu curent electric, conf. inventie.

Deci castigul gratuit de lucru mecanic este ~2700000J in tot timpul functionarii, la fiecare ciclu.
Acest castig de energie (lucru mecanic) de 2700000J este si ratia progresiei aritmetice (castig gratuit).
Puterea utila = Lucru mecanic/timp = 2700000J/1s = 2700000W = 2700 KW = 2700 KWh  = ~2.7MWh.
24(ore)*30(de zile)= 720 de ore.

Daca turbina gravitationala functioneaza numai 30 de zile avem: 2.7MWh *720 de ore = ~1900MW
Daca turbina functioneaza un an, avem: 365*24=8760 de ore; 2.7MWh*8760 de ore = ~23600MW

Un castig GRATUIT de 8760 de ori mai mare, numai intr-un an, deoarece forta de gravitatie roteste turbina si realizeaza castigul de lucru mecanic gratuit si energie ELECTRICA aproape gratuita, conf. inventie.

 

Castigul de energie electrica aproape gratuit la o singura centrala cu turbine gravitationale, conf. inventiei.

 

Conform fig. 6, avem 10 hale industriale. Dacă în fiecare hală avem 20 turbine gravitationale, la 10 hale, conf. inventie, vom avea 200 turbine gravitaţionale, si rezultă: conf. calculelor de mai sus la o turbina avem ~2.7MW;  la 200 turbine gravitationale rezultă: 200 x 2.7 = 540MW.

Daca centrala gravitationala functioneaza 30 de zile avem: 540MW * 720 de ore = ~388800MW

Daca centrala gravitationala functioneaza un an avem: 540MWh * 8760 de ore = ~4730400MW

Suprafaţa necesară pentru o centrală electrică gravitaţională cu 200 turbine (inclusiv soseaua de centura a centralei), conf. invenţiei si fig. 6,  este de ~500m², greutatea unei turbine gravitationale (cu parametrii: m=8000kg (8*8000kg=64000kg) si h=10.5m) este de m (masa totala) = ~240000kg (cele 16 greutati =128000kg si constructia metalica = ~112000kg).

Pe aceeaşi suprafaţă daca se dubleaza numărul de rot/min (rpm) la arborele turbinei gravitationale, producţia de energie electrică se dublează fără cheltuieli suplimentare de producţie.

Pare de necrezut, cine poate infirma calculele s-o faca, adecvat inventiei, in doua faze, cu aceleasi formule si date pentru calcule utilizate de inventator.   

 

Atentie!
Calcule estimative subevaluate la nivelul unui elev de calasa a IV-a,
pentru denigratori, explic castigul (in plus) de la greutatile care coboara,  intr-un ciclu, in 2 faze, in timpul functionarii turbinei conf. inventie, fig. 1 si fig. 2/N. Citez din lucrarile care sustin inventia:

“… -daca ciclul este de ~8 secunde, la prima faza in 6 sec. coboara 8 greutati (8 forte neconservative). 

-daca ciclul este de ~8 secunde, la faza a doua in 2 secunde coboara 7 greutati (7 forte neconservative) si se ridica 2 greutati (aproape vertical, 2 forte conservative). 

-60/8=7.5 secunde si rezulta ~7 cicluri/min. La prima faza coboara 8 gr.*7 cicluri = 56 greutati/minut. 

-La a doua faza coboara 7 greutati*7 cicluri = 49 greutati si se ridica 2 greutati*7 cic. = 14 greutati/min. 

-Energia cedata de cele 7 greutati, indiferent de valoarea ei, la faza a doua, este inclusa in energia cedata de cele 8 greutati, la prima faza, conf. inventie. 

-Intr-un ciclu, in ~8 secunde, la ambele faze rezulta: 8 greutati – 2 greutati (pentru pierderi) = 6 greutati.

 

-Intr-un minut, in ~7 cicluri rezuta: 56 greutati – 14 greutati = 42 greutati.

-In 60 de minute avem un castig de: 42 greutati*60 minute = 2520 greutati intr-o ora. 

-In 24 de ore rezulta 2520 greutati*24 ore = 60480 greutati. 

-Intr-o luna: 24 de ore*30 de zile = 720 de ore*60480 greutati = 43545600 greutati

-Daca greutatea are 1 kg, la 43545600 greutati, rezulta: un castig de  43545600kg 

-Forta F este echivalenta cu greutatea unei mase de  43545 tone.

-Daca greutatea are 8 tone, la 43545600 greutati, rezulta: 8 tone*43545600 gr. = 348364800 tone.
-Un castig gratuit de 43545600 greutati, conform inventie, numai intr-o luna.” 

Calcule estimative subevaluate cu formula lucrului mecanic (L=mgh),
si pentru exemplu dat la nivelul unui elev de calasa a IV-a

Atentie!  
Daca se foloseste formula lucrului mecanic (L=mgh), la fiecare greutate din cele 8 greutati se poate face calcule corecte numai cu inaltimea proprie corespunzatoare figurii N/2,

Se scade 25% din cele 8 greutati, pentru ridicarea celor 2 greutati, in fiecare ciclu, la a doua faza
-daca ciclul este de ~8 secunde, la prima faza in 6 sec. coboara 8 greutati (8 forte neconservative)

-daca ciclul este de ~8 secunde, la faza a doua in 2 sec. coboara 7 greutati (7 forte neconservative) si se ridica 2 greutati (aproape vertical, 2 forte conservative).
-Energia cedata de cele 7 greutati, indiferent de valoarea ei, la faza a doua, este inclusa in energia cedata de cele 8 greutati, la prima faza, conf. inventie.

Si rezulta castig estimativ gratuit de lucru mecanic la fiecare ciclu, inclusiv la primul ciclu.

8 greutati – 2 greutati (pentru pierderi diverse) = 6 greutati.  6greutati*8000kg*5.25m*9.8 = 2469600J

Deci castigul gratuit de lucru mecanic este ~2469600J in tot timpul functionarii, la fiecare ciclu.
Acest castig de energie (lucru mecanic) de 2469600J este si ratia progresiei aritmetice (castig gratuit).

Puterea utila = Lucru mecanic/timp = 2469600J/1s = 2469600W = 2469 KW = 2469 KWh  = ~2.4MWh.
24(ore)*30(de zile)= 720 de ore.

Daca turbina gravitationala functioneaza numai 30 de zile avem: 2.4MWh*720 de ore = ~1720MW
Daca turbina functioneaza un an, avem: 365*24=8760 de ore; 2.4MWh*8760 de ore = ~21024MW

Cine poate anula calculele inventatorului s-o faca adecvat inventiei, numai la primul ciclu in doua faze. Atentie! Daca este castig de energie la primul ciclu, este castig de energie la toate ciclurile, fiindca toate ciclurile in timpul functionarii turbinelor gravitationale sunt identice.

 

MOMENTELE FORTELOR de la infrastructura turbinei gravitationale mixte, privind numai si numai cele 8 parghii de ordin zero (active).

Pentru pseudo-specialisti, nespecialisti, amatori etc. care nu inteleg momentele fortelor la turbinele realizate dintr-un grup de 8 chesoane, cu 8 forte neconservative, redactez urmatoarele detalii: 


Din momentul cand se tracteaza greutatea, aproape vertical,  de pe circumferinta din punctul (A) pana ajunge in centrul turbinei, momentul fortei, produce pierderi in cadranul IV.


In acelasi timp (in acelasi ciclu), momentul fortei produce in sens opus (contrar) aceeasi valoare si in cadranul II, prin tractarea greutati, aproape vertical, din centru pana ajunge pe circumferinta.

Din aceste motivatii momentul fortei se anuleaza reciproc, deoarece in acelasi ciclu are doua valori egale dar contrare (opuse).


Astfel ce se pierde in cadranul IV se castiga in cadranul II, rezultand anularea reciproca a momentelor egale si de sens contrar (opuse).


Asijderi se-ntampla si la vectorul de poziție al punctului de aplicație al forței din cadranul IV caci este contrar (opus) vectorului de poziție al punctului de aplicație al forței din cadranul II.


Aidoma se-ntampla si la bratele pentru care se calculeaza momentele fortelor deoarece un brat este in cadranul IV si cel de-al doilea in cadranul II, conf. inv. si fig. 1, se anuleaza caci au valori egale dar opuse (contrare)


Chiar daca tractarea, aproape verticala, se produce inainte de-a ajunge chesonul in punctul (A) sau dupa ce-a trecut chesonul de punctul (A), deoarece cat se pierde in cadranul IV se castiga in cadranul II.


 Momentele fortelor din cadranele IV si II nu afecteaza in nici un fel excentricitatea permanenta, deoarece cele doua momente ale fortelor sunt de sens contrar (opus), si se anuleaza reciproc.

 

Din cele redectate mai sus rezulta castig de lucru mecanic gratuit la toate cele 8 parghii de ordin zero, fiindca:

la prima faza, dupa deblocare, cele 8 parghii fara brat scurt, nu are: un moment a fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic etc.

 

Atentie! 
Daca pentru calcule se foloseste formula lucrului mecanic (L=mgh), la fiecare greutate din cele 8 greutati se poate face calcule corecte numai in cadere libera, cu inaltimea proprie corespunzatoare figurii N/2.

Formula lucrului mecanic (L=mgh) nu include si varianta in care greutatea aflata in camp gravitational este franata (sau tinuta fortat pe drumul parcurs) si de alte forte (multiplicator, generatoare etc). Numai din aceasta cauza calculele se realizeaza cu greutati in cadere libera si cu inaltime medie.

Conf. calcule estimative,  cu parametrii: una greutate m=8000kg (8000kg*8buc=64000kg) si h=10.5m,
realizate de inventator. Inaltimea corecta pentru a calcula energia cedata de cele 8 greutati integral (complet), la prima faza in intervalul de cel putin 75% cat dureaza coborarea lor, este intre h=5.25m (energie minima cedata) si h=7.875m (energie maxima cedata) conf. inv. si fig. N/2.

Pentru a exploata aceste forte neconservative, sistemul deschis cu 8 parghii fara brat scurt, interactioneaza cu *exteriorul* prin arborele turbinei si transmite miscarea de rotatie pe alt drum in exteriorul sistemului, la cel putin doua multiplicatoare si mai multe generatoare, conf. inventie

 

Referitor la inaltimea celor 8 greutati, conf. inventie, fig. 1 si fig. N/2.

Greutatea G8, care se ridica, aproape vertical, din pozitia A pana in pozitia C’- D’, anuleaza si inaltimea completa a greutatii G1 care coboaara din pozitia C’- D’ deodata cu turbina gravitationala si in sensul de rotatie al turbinei, 22.5 grade, deoarece in fiecare ciclu se pot anula numai doua parghii egale ca valoare, pentru ca se deplasea in sensuri diferite cu valori unghiulare egale, cu aceeasi inaltime, conf. inventie, fig. 1 si fig. N/2, acest lucru este dovedit cu calcule, la exemplul elementar, la prima proba si la inventie, in prefata lucrarii cu titlul *turbina gravitationala mixta*.

 

Atentie!
– greutatile care coboara fortat numai 1.31m (media celor 8 inaltimi), sunt tinute in FRAU, franate continuu conf. inventie, de multiplicatorul de turatie si cele doua generatoare.

– daca n-ar fi franate continuu conf. inventie; dupa deblocarea celor 8 greutati (parghii de ordin zero), greutatile de pe circumferinta in mai putin de-o fractiune de ciclu din cadranele I si IV vor ajunge in cadranele II si III in sens trigonometric, mai inainte de-a ridica greutatea de la altitudinea minima spre centrul turbinei.

 – daca n-ar fi franate continuu conf. inventie; dupa deblocarea celor 8 greutati (parghii de ordin zero), rotatia turbinei cu 22.5 grade pentru un ciclu nu se mai RESPECTA deoarece fiecare greutate realizeaza o rotatie de aproximativ 180 de grade intr-o fractiune de ciclu.

– exemplu: daca n-ar fi franate continuu conf. inventie; dupa deblocarea celor 8 greutati (parghii de ordin zero), greutatea G1 care stationeaza pe circumferinta se deplaseaza, BRUSC (subit, brutal, fulgerator etc), odata cu turbina aproximativ 180 de grade intr-o fractiune de ciclu.

– daca n-ar fi franate continuu conf. inventie; dupa deblocarea celor 8 greutati (parghii de ordin zero), greutatea G2 care stationeaza pe circumferinta se deplaseaza, subit (brutal, fulgerator etc), odata cu turbina intr-o fractiune de ciclu aproximativ 180 grade, din care: 157 de grade in cadranele I si IV, la fel se continua miscarea in cadranul III cu 22.5 grade.

– daca n-ar fi franate continuu conf. inventie; dupa deblocarea celor 8 greutati (parghii de ordin zero), greutatea G3 care stationeaza pe circumferinta se deplaseaza, brutal (fulgerator etc), odata cu turbina intr-o fractiune de ciclu aproximativ 180 grade, din care: 135 grade in cadranele I si IV, la fel se continua miscarea in cadranul III cu 45 de grade etc.

– daca n-ar fi franate continuu conf. inventie; dupa deblocarea celor 8 greutati (parghii de ordin 0) coborarea fortata cu numai 1.31 m (media celor 8 inaltimi) pentru un ciclu nu se mai RESPECTA deoarece fiecare greutate realizeaza la coborare o deplasare (miscare) de aproximativ 10.5m intr-o fractiune de ciclu. Datorita celor mentionate mai sus.

La PRIMA faza energia cedata de cele 8 greutati (8 forte neconservative) in cadere libera de la inaltimile corespunzatoare figurii N/2, cu parametrii m=64000kg si h=10.5m, este de:  maxim 64000(kg)*7.875(m)*9.81 = ~4944240J, sau 8000(kg)*5.74875(m)*8(buc)*9.8 = 3605616J, sau 8000(kg)*5.7(m)*8(buc)*9.81 = ~3585206J sau minim64000(kg)*5.25(m)*9.81=~3296160J.

Atentie!
Explicatii la ambele faze.

Calculele se realizeaza conf. inventie, in doua faze DISTINCTE. Calculele conf. inventie, fig. 1 si fig N/2, sunt necesare numai la primul CICLU, pentru ca:

 

Conf. teoriei inventiei mileniului III functionarea turbinei gravitationale la parametrii proiectati se face in doua faze DISTINCTE, la fiecare CICLU, cu entropia controlata la fiecare faza aproximativ 99.99%, deoarece:

La prima faza imediat dupa inceperea ciclului viteza celor 8 greutati incepe sa fie din ce in ce mai mare (se accelereaza continuu) in intervalul de 75%, cat dureaza coborarea lor conf. inv. si fig. N/2. Detalii la teoria inventiri in lucrarea cu titlul *Demonstratie grafica*


Cand incepe a doua faza, in intervalul de 25%, cu ridicarea celor doua greutati si coborarea celor 7 greutati, conf. inventie si fig. 1, viteza turbinei gravitationale este din ce in ce mai mica (scade) pana incepe alt ciclu, conf. inventie. In faza a doua toate tipurile de turbine gravitationale folosesc din fig 1, conf. inventie pentru calcule, numai si numai al treilea moment inclus (ptr. sugerare).

 

Din acest motiv calculele cu formula lucrului mecanic se realizeaza numai la un CICLU, la fiecare faza separat deoarece sunt distincte, deci nu se poate calcula ambele faze deodata precum au procedat pseudo-specialistii.

Daca sunt pierderi la primul CICLU sunt PIERDERI si la urmatoarele cicluri.

Daca se CASTIGA energie la primul CICLU se CASTIGA energie (lucru mecanic) la toate ciclurile pentru ca sunt IDENTICE.


Acest castig de energie (lucru mecanic) este si ratia progresiei aritmetice (CASTIG GRATUIT).

Cateva explicatii suplimentare privind calculele de la ambele faze
(teoria care sustine calculele este inclusa in lucrarea cu titlul: demonstratie grafica)

Energia (lucru mecanic), la prima faza fi-va mai mare deoarece la infrastructura turbinei gravitationale mixte, datorita accelerarii vitezei celor 8 greutati (se obtine energie cinetica mai mare). Cele 7 greutati numai in faza a doua se franeaza cu castig de energie electrica, conf. inventie.

La faza a doua se ridicarea cele doua greutati si cele 7 greutati coboara fiind franate continuu in intervalul de 25% cu cel putin 3 generatoare (cu anexele aferente lor) de puteri diferite care se cupleaza pe poz. 2. 1/e, care reprezinta un subansamblu cu una bucata coroana dintata (realizata din cel putin 4 bucati), asamblata pe diametrul exterior al tamburului poz. 30, pe partea cu sursa de energie electrica.

-deci conf. inventiei la faza a doua prin franarea turbinei se castiga energie (cu cele ~3 generatoare).
-in concluzie sistemul DESCHIS a celor 8 parghii de ordin 0 (care sunt: neconservative, atipice, neconventionale etc) evolueaza permanent intre o viteza minima, localizata la granita dintre cicluri, dupa terminarea celei de-a doua faza, in intervalul de cel mult 25%, cat dureaza ridicarea celor 2 greutati conf. inventie si fig. 1, si o viteza maxima (cu energia cinetica maxima), la prima faza, cand se termina intervalul de cel putin 75%, cat dureaza coborarea celor 8 greutati conf. inventie si fig. N/2.

-deci conf. inventie nu se pierde din energia castigata la PRIMA FAZA.

Inventia functioneaza in doua faze distincte, conf. fig. 1 si fig. N/2, in doua intervale diferite de timp, in acelasi CICLU (75% la prima faza coboara 8 greutati conf. inventie si fig. N/2, si 25% a doua faza in care coboara 7 greutati si se ridica cele doua greutati conf. inventie si fig. 1) si din aceasta cauza se poate constata faptul ca sistemul celor 8 forte neconservative (8 parghii de ordin zero) este un sistem deschis.

Aceste doua faze sunt absolut necesare atat la functionare precum si la calcule.

Atentie! un ciclu complet, conf. inventie, se produce la o rotatie a turbinei gravitationale cu 22.5 grade, numai daca turbina functioneaza la parametrii proiectati. La intervalul de 75%: 22.5*75/100 = 16.875 grade; si la intervalul de 25%:  22.5*25/100 = 5.625 grade; 16.875 (grade) + 5.625 (grade) = 22.5 grade.

 

Avantajele celor 8 parghii de ordin zero (8 forte neconservative)

– Inventia produce energie electrica cu cele mai mici preturi din era noastra, fara poluare, si rezolva energia viitorului. Inventia este o punte de legatură intre fortele conservative si grupurile de forte neconservative.

– materia prima este forta de gravitatie nepoluanta. Materia prima fiind gratuita, turbina conf. inventie produce lucru mecanic gratuit si energie electrica aproape gratuita cu putere mica sau oricat de mare, cu asamblare in: vile, firme, orase, pe munte, pe apa, sub pamant, in pustiu etc.–turbinele conf. inventie daca se implementeaza la nivel mondial reduce poluarea pe pamant cu cel putin 25%, prin: sere, irigatii, baraje de verdeata si opreste estinderea desertului prin realizarea unor oaze de verdeata cu apa extrasa de la adancimi foarte, foarte mari fiindca foloseste lucru mecanic gratuit, care produce curent electric aproape gratuit.– turbinele conf. inventie ne ajuta si daca sunt furtuni solare sau furtuni electromagnetice (care distrug sistemele informationale) si fac imposibil de furnizat energia electrica cu procedeul clasic. Turbina conform inventie are o retea proprie de distributie in zona in care se asambleaza.


–turbinele conf. inventie vor inlocuii toate tipurile de turbine: eoliene, hidraulice, centrale electrice, centrale termoelectrice, centrale nuclearo-electrice etc. Atentie! Domnilor licentiati in domeniu: proiectarea incepe de la generatorul electric disponibil (de la toate tipurile de turbine inlocuite cu turbina gravitationala), continua cu multiplicatorul si se termina cu proiectarea turbinei.


– Atentie! Turbinele gravitationale rezolva pentru viitor, si problema apei potabile (pneuria de apa), fiindca permite desalinizarea apei cu costuri de productie foarte, foarte mici, pentru ca energia folosita pentru desalinizare este aproape gratuita.

– turbinele conf. inventie nu au nevoie de o retea de distributie pentru ca are reteaua proprie de distributie in zona in care se asambleaza: vile, firme, sate, orase, pe munte, pe apa, sub apa, sub pamant, oriunde in desert etc., fiindca se fabrica in firme speciale, se transporta, si se asambleaza oriunde este nevoie.

Cu voia şi puterea lui Dumnezeu,
inventatorul turbinelor gravitaţionale.
Phone number:  0770561002 /  only in Romanian 
e-mail: sabauioan1@yahoo.com 
cu stimă, Ioan Sabău.

 

 

 

Turbina Gravitationala

.

 

 

About Us | Site Map | Contact Us |