Gravitational energy.Energie Verde


OSIM-ROMANIA

 

OSIM – ROMANIA 
Oficul de stat pentru inventii si marci

Scurt istoric privind inventia mileniului 3, inregistrata si reinregistrata incepand din anul 1993 pana in anul 2019. Dosarele la inventiile inregistrate, reinregistrate si respinse sunt in arhiva OSIM.

Dupa doua mii de ani,
din anul 1993 Ioan Sabau, autodidact, ajutat de Dumnezeu, a descoperit grupuri cu parghii fara brate scurte si grupuri cu parghii de ordin 1 (cu brate scurte), folosindu-le la inventia mileniului 3.

Cuprins:                                                                                                                                                               
Domnule Procuror Şef,  din anul 2008 pana azi 05.05.2021 solicit in fiecare an ……………….………1
Turbinele hidraulice si toate turbinele gravitationale are acelasi principiu de functionare ……..….. 3
Turbinele hidraulice sunt “Perpetuum mobile de speta a patra”……………………………………..……4
Sintagma *parghii de ordin zero, fara brate scurte*este corecta fiindca: ………………….…….….… 5       

Din anul 1993 pana in anul 1994 inventiile au fost inregistrate cu urmatoarele titluri: …………..….  6   
Cateva inventii respinse, cu acelasi titlu, cu motivatii infantile: …………………………………………..7    
Citez din scrisori si din Hotararile de respingere a inventiilor: ………………………………..………… 8    
Citez fragmente, din hotărârea nr. 181, înregistrată în 07.02.2008: ……………………………………. 9  
Dovedesc ca Hotararile sunt neadecvate inventiiei cu următoarele mijloace de probă: ….……….  10
Citez din Hotararea nr. 181 din 07.02.2008. (…) Si raspunsul inventatorului  ……………………...…. 12
Raspuns de la; Directia Nationala Anticoruptie (…) Si raspunsul inventatorului  …………......…... 13
Raspuns OSIM la: Petiţia DRA1/26753/19.08.2020, adresată Preşedintelui României, ……………… 15    
Citez Solutia care cu voia sau fara voia sefilor de la OSIM se v-a realiza in viitor ............................... 21      
Cateva din avantajele inventiei mileniului 3   ………………….……………………………………..………. 22

       Citez fragmente din primele pagini, din petitie, link:  
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/petitie.html  

“… Domnule Procuror Şef,  din anul 2008 pana azi 05.05.2021 solicit in fiecare an, de mai multe ori, cu petitii acelasi lucru, investigatii. Subsemnatul  Sabau ioan, domiciliat în localitatea Timisoara, strada Babadag nr. 5, bl 16, et 2, ap 7, județ Timis, telefon 0770561002, cod poștal 300001, titular al cărții de identitate seria D.S. nr 536384, CNP 1420127354785, în temeiul art. 289 (respectiv, art.290) din Codul procedură penală, formulez prezenta PLÂNGERE împotriva unor persoane din institutiile de stat: OSIM si Academia Romana, din localitatea BUCURESTI […]

Pag 1

Persoanele de la institutiile de stat semneaza diverse documente si Hotarari neadecvate inventiei, care au produs pierderi ~10 miliarde de EURO ANUAL statului Roman. Prin prezenta solicit pentru false afirmatii in Hotararile OSIM ~100000 EURO. Si aceasta petitie este completata, in fiecare an, cu fragmente din: petitii si din raspunsuri neadecvate de la institutiile de stat”

“… La toate statele de pe planeta (~7,5 miliarde de oameni) prejudiciul anual minim estimat de inventator este de ~10000 de miliarde de EURO.  

Prejudiciul anual se calculeaza, la nivelul fiecarui STAT, cumuland cheltuielile necesare pentru producerea curentului electric si a energiei termice {materie prima (carbune, titei, gazele naturale, produsele fisionabile speciale etc)+ transport (daca este necesar)} + depozitare (daca este necesar) + amenajari hidrotehnice la turbine hidraulice (amenajari speciale la alte tipuri de turbine inclusiv pentru centrale nucleare )+ generatoare antrenate de turbine (de orice tip) + infrastructura mijloacelor de distribuire a curentului electric la beneficiar + mentenanta (la toate tipurile de turbine) + manopera necesara la toate fazele procesului de producţie + etc). 

Prejudiciul anual calculat corect, la fiecare stat, se poate realiza numai de institutiile care are toate datele priviind cheltuielile necesare pentru producerea curentului electric si a energiei termice.”

Expertiza contabila pentru prejudiciu, pentru fiecare an, de ~10 miliarde de euro trebuie solicitata de la Guvernul Romaniei, care trebuie sa isi asume prejudiciu. Pentru a nu se repeta pierderi in anii urmatori.

Din anul 1993 pana in prezent am solicitat, cu petitii, investigatii la OSIM si Academia Romana. Pentru a oprii cresterea prejudiciului, *Guvernul Romaniei* trebuie sa isi asume expertiza contabila pentru prejudiciu, corect, mai mic sau mai mare de 10 miliarde de euro anual, pentru a se deschide dosar penal examinatorilor de la OSIM, pentru HOTARARI mincinoase si complet ERONATE. 

Atentie! 
OSIM a examinat eronat 8 forte conservative care are: un moment al fortei de sens contrar; principiul actiunii si reactiunii si echilibru dinamic. OSIM trebuia sa examineze 8 parghii fara brate scurte care in timpul functionarii, la fiecare ciclu, conform inventie fig. 1, fig. 2 si fig. N/2, nu are: un moment al fortei de sens contrar, principiul actiunii si reactiunii si nu este in echilibru dinamic. Numai din aceasta cauza inventia produce lucru mecanic gratuit, energia electrica gratuita, energie termica gratuita etc.

Pag 2

Citez fragmente din petitii anteriosare: “… La fortele neconservative cunoscute pana acum nu se poate controla si utiliza energia entropiei. Conform inventiei mileniului 3 se poate creste, scadea, echilibra si controla entropia 99.99%, numai in acest mod se poate realiza, pentru prima data in era noastra, cu 8 parghii fara brate scurte lucru mecanic gratuit, energia electrica gratuita, care se poate transforma in energie termica gratuita, fiindca materia prima utilizata este gratuita; procedura este descrisa pe linkuri: 

http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html       
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/pirghie%20.0..html
                     
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/lucru%20mecanic%20multiplu.html
 
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/legile%20excentricitatii%20permanente.html
  http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/Perpetuum%20mobile.html 

Cele 5 legitati noi descrise in linkurile scrise mai sus estinde si completeaza legile: legea entropiei, legile lui Newton, legea parghiei, legea lucrului mecanic etc., fiindca nu sunt compatibile cu cele 8 parghii fara brate scurte care in timpul functionarii se transforma in 8 forte neconservative, care sunt diametral opuse fortelor conservative”.

Citez de la pagina nr. 1, 2 si 3, din Perpetuum mobile de speta a patra, link:  http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/Perpetuum%20mobile.html 

“… Perpetuum mobile de speta a patra sunt toate turbinele care foloseste pentru rotirea lor una sau mai multe forte neconservative, care poate sa fie si cu denumirea de: forta Q1, Q2, Q3, Q4, …..Q9 etc. 

Toate tipurile de turbine hidraulice si toate tipurile de turbine gravitationale are acelasi principiu de functionare si utilizeaza pentru rotirea turbinelor una sau mai multe forte neconservative.
Perpetuum mobile de speta a patra cuprinde foarte multe variante, pentru inventie am ales 2 variante:

1 - Toate tipurile de turbine hidraulice (cunoscute si din antichitate). Pentru functionare utilizeaza forta gravitationala si forta apei cu energie potentiala.
2 - Toate tipurile de turbine gravitationale inregistrate la OSIM din 21.04.1993 pana in anul 2021. Pentru functionare utilizeaza forta gravitationala si 16 greutati cu energie potentiala, conf. inventie.

 

Turbinele hidraulice si turbinele gravitationale folosesc pentru a rotii turbinele grupuri cu forte neconservative, pentru a produce la arborele turbinei lucru mecanic gratuit.

Pag 3

Pentru a evita probleme economice si financiare pe terra trebuie implementata inventia mileniului 3, deodata la nivel mondial, conf. link:   
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/structura%20de%20rezistenta.html

Citez din lucrari care sustine inventiile: “… Turbina hidraulica foloseste forta conservativa a apei care in momentul in care incepe sa se roteasca turbina se transforma intr-un grup cu forte neconservative care produce la arborele turbinei lucru mecanic gratuit.

Turbina gravitationala foloseste 8 forte conservative a celor 8 greutati cu energie potentiala din cadranele 1 si 4 in sens trigonometric, care in momentul in care incepe sa se roteasca se transforma in 8 forte neconservative care produce la arborele turbinei lucru mecanic gratuit.

Turbina hidraulica pentru a produce lucru mecanic, la arborele turbinei, foloseste constructia metalica a turbinei cu anexele aferente,  amenajari hidrotehnice, multiplicator de turatie, generator etc.

Turbina gravitationala pentru a produce lucru mecanic gratuit la arborele turbinei gravitationale, foloseste numai constructia metalica a turbinei cu anexele aferente, fiindca folosete multiplicatoarele de turatie si generatoarele de la turbinele pe care le inlocuieste.

Turbinele hidraulice sunt “Perpetuum mobile de speta a patra”, fiindca produce lucru mecanic gratuit la arborele turbinei, care se roteste datorita apei (o forta conservativa) care in timpul in care roteste turbina, se transforma intr-un grup cu paghii fara brate scurte, un grup cu forte neconservative (prima forta neconservativa din grup are o putere de peste 70%) care produce energie hidraulica.

Turbinele hidraulica inainte de deblocare pentru functionare are structura metalica conservativa si apa din cadranul 1 in sens trigonometric de pe circumferinta rotii cu energie potentiala.

Dupa pornire in timpul functionarii prin rotire isi schimba caracterul, intr-un caracter distinctiv si devin numai in cadranul 1, de pe circumferinta cateva forte neconservative care rotesc turbina gravitatonala, si produc lucru mecanic gratuit la arborele rotii hidraulice. 

Pag 4

In tot timpul functionarii campul gravitational al pamantului conservativ (din afara sistemului cu forte neconservative) atrage apa de pe circumferinta rotii turbinei hidraulice.

Fortele neconservative produce lucru mecanic gratuit (conservativ) la arborele turbinei hidraulice. Lucru mecanic gratuit, realizat la arbore, interactioneaza cu exteriorul prin multiplicator si generator (utilizand alt drum in exteriorul sistemului).

Numai in acest mod, prin interactiunile lor reciproce ajunge in echilibru structura neconservativa, cu structura fortelor conservative.

Si pentru prima data, in era noastra, se realizeaza implementarea grupurilor cu forte neconservative intr-un sistem conservativ cu castig gratuit de lucru mecanic la arborele turbinelor hidraulice, cele afirmate mai sus sunt dovedite cu teorie si calcule in lucrarile si legile care sustine inventiile.

Sintagma *parghii de ordin zero, fara brate scurte*este corecta fiindca:

Fiecare parghie din grupul parghiilor fara brate scurte, in timpul functionarii, este autonoma si are la toate parghiile punctul de sprijin pe raza verticala, a arborelui, in centrul ipotetic al turbinei hidraulice.

Pentru a compara partial un fragment din teoria turbinelor hidraulice cu turbinele gravitationale, citez fragmentul omolog din turbinele gravitationale, care are o structura asemanatoare.

 “… Turbinele gravitationale inainte de deblocare pentru functionare are structura metalica a celor opt chesoane conservativa si greutatile de pe circumferinta cu energie potentiala. Dupa deblocare in timpul functionarii prin manipularea celor 16 greutati egale conf. inventie, cele 8 chesoane prin rotire isi schimba caracterul, intr-un caracter distinctiv si devin 8 parghii fara brate scurte, iar cele 8 greutati de pe circumferinta sunt 8 forte neconservative care rotesc turbina gravitatonala. 

In tot timpul functionarii campul gravitational al pamantului conservativ (din afara sistemului de parghii neconservativ) atrage cele 8 greutati de pe circumferinta (8 forte neconservative).

Cele 8 forte neconservative produce lucru mecanic gratuit (conservativ) la arborele turbinei gravitationale.

Pag. 5

Lucru mecanic gratuit, realizat la arbore, interactioneaza cu exteriorul prin multiplicator si cel putin 2 generatoare (utilizand alt drum in exteriorul sistemului deschis, semihibrid).

Numai in acest mod, prin interactiunile lor reciproce ajunge in echilibru structura neconservativa, a celor 8 parghii fara brat scurt, cu structura fortelor conservative.

Si pentru prima data, in era noastra, se realizeaza implementarea grupurilor cu forte neconservative intr-un sistem conservativ cu castig gratuit de lucru mecanic la arborele turbinei gravitationale, cele afirmate mai sus sunt dovedite cu teorie si calcule in lucrarile care sustine inventia”

Fiindca nu au fost referinte bibliografice pana in anul 1993, la turbinele gravitationale, fabricate din 8 chesoane sau dintr-un tambur, inventatorul a descris toate noutatile in 5 legitati noi scrise partial si in prezenta lucrare.

Examinatorii de la OSIM, cu Hotarari nefondate [eronate, mincinoase etc] au respins toate tipurile de turbine gravitationale (din 1993 pana in 01.12.2020) prin abuz de putere.

Din anul 1993 pana in anul 1994 inventiile au fost inregistrate cu urmatoarele titluri: CBI nr. 443 din 29.03.93 cu titlul *Instalatie gravitationala*, reinregistrata cu nr. 1155/94; CBI nr. 558/93 cu titlul *Turbina gravitationala*, reinregistrata cu nr. 1382/94; CBI nr. 1156/94 cu titlul *Agregat gravitational*; CBI nr. 1154/94 cu titlul *Motor gravitational*; CBI nr. 1877/94 cu titlul *Miniturbina gravitationala*; CBI nr. 1460/94 cu titlul *Turbina TG.IS.94; CBI nr. 1465/93 cu titlul *Centrala gravitationala* etc.

Toate au fost respinse cu  hotarari nefondate [eronate, mincinoase etc)

Citez din hotarari OSIM cateva fragmente care dovedesc incompetenta examinatorilor si a comisiilor care au etc] semnat hotarari nefondate [eronate, mincinoase sau sunt un grup infractional organizat.

“… La majoritatea Hotararilor OSIM privind inventiile, se motiva respingerea inventiilor si pentru faptul ca in descrierea inventiei nu erau detalii complete referitor la transformarea lucrului mecanic in energie electrica. Din aceasta cauza am cumulat toate turbinele gravitationale si *Centrala gravitationala* intr-o singura inventie cu titlul “Procedeu de utilizare a forţei de gravitaţie pentru producerea energiei mecanice folosită la producerea energiei electrice”

Pag 6

Prima inventie cu acest titlu este inregistrata la OSIM in 11.06.1999, cu CBI nr. 00670. 

         Cateva inventii respinse, cu acelasi titlu, cu motivatii infantile: 

        CBI nr. 00670 din 11.06.1999 si a fost respinsa cu Hotararea nr. 4/268 din 26.09.2002. Hotararea a fost data dupa circa 39 luni de la data depozitului.
        Inventia a fost reinregistrata cu nr. 00167/19.02.2002 si a fost respinsa cu Hotararea nr. 4/989 din 17.04.2007. Hotararea a fost data dupa circa 62 luni de la data depozitului.
        Inventatorul a facut contestatie si inventia cu nr. 00167/19.02.2002 a fost reexaminata si respinsa cu Hotararea nr. 181 din 07.02.2008. Hotararea a fost data dupa circa 71 luni de la data depozitului.
        Inventia a fost reinregistrata cu nr. 00013 din 11.01.2007 si a fost respinsa cu Hotararea nr. 4/70 din 29.04.2011. Hotararea a fost data dupa ~51 luni de la data depozitului.
        Inventia a fost reinregistrata cu nr. A/00086 din 07.02.2012 […], etc. 

        Atentie!
La toate hotărârile mentionate mai sus, OSIM prin examinatorii sai a analizat niste forte conservative care sunt diametral opuse turbinelor gravitationale care utilizeaza in timpul functionarii 8 parghii fara brate scurte, care sunt 8 forte neconservative.  
        Atentie!
Turbina gravitationala inregistrata cu CBI nr. 00558/21.04.1993, a fost respinsa prin abuz in serviciu, fiindca: toate turbinele gravitationale de orice tip sunt legate intre ele intr-un singur concept inventiv general, si utilizeaza acelasi procedeu de realizare a acestora, si toate foloseste forta de gravitatie gratuita si nepoluanta pentru a produce lucru mecanic gratuit si energie electrica gratuita fara poluare.
Toate turbinele gravitationale sunt realizate dintr-un grup cu 8 chesoane, in care se manipuleaza 16 greutati egale pentru a realiza in timpul functionarii 8 parghii fara brate scurte, si chiar de la prima faza se produce un dezechilibru total in sistemul deschis semihibrid, cu 8 greutati pe circumferinta si cu 8 greutati in centrul turbinei.


La toate turbinele gravitationale inclusiv la CBI nr. 00558/21.04.1993, se respecta si aceeasi revendicare.
  – Procedeu de utilizare a forţei de gravitaţie pentru producerea energiei mecanice folosită la producerea energiei electrice, este caracterizat prin aceea că prima fază e realizată dintr-un ansamblu gravitaţional, confecţionat din 8 chesoane, cu 8 puncte materiale pe circumferinţa şi unghiurile dintre 2 chesoane consecutive este de 22.5 grade. Cele 8 puncte materiale in timpul funcţiionării sunt 8 parghii fară braţe scurte (8 forţe neconservative), cu funţionare ciclică (un ciclu are două faze), conf. invenţie, fig. 1, fig. 2  si fig. N/2, cu arbori orizontali, amplasat pe nişte lagăre autoreglabile, alimentat din exterior de la o sursă de energie electrica pentru a deplasa 16 greutăţi cu mijloace de ridicat în interiorul a 8 chesoane, greutăţile fiind comandate de un sistem de comandă şi control automat în aşa fel încât, la fiecare ciclu  care este o parte mică dintr-o rotaţie completă, 7 greutăţi să fie într-o poziţie periferică extremă în permanenţă numai în cadranele 1 şi 4 în sens trigonometric, celelalte 7 greutăţi sunt în centrul ansamblului gravitaţional, pentru că în permanenţă, la fiecare ciclu, dintre cele 16 greutăţi numai 2 se ridică, una spre centru şi a doua spre circumferinţă, conf. fig. 1; 

Pag. 7

turbina gravitaţională, conf. fig. 2, este constituită din: chesoane ( 2 ), în interiorul cărora sunt deplasate greutăţile ( 3 ), cu mecanisme de ridicat ( 16 ), prin intermediul blocurilor cu role ( 5 ), a cablului ( 6 ), pe nişte şine ( 7 ), sprijinindu-se pe nişte role ( 8 ); greutăţile sunt ancorate de tamburul roţii dinţate ( 4 ), acţionată de roata dinţată ( 9 ), pusă în mişcare de reductorul ( 24 ) şi motorul ( 25 ), cu care se frânează greutăţile sau se pun în mişcare realizând menţinerea centrului de greutate al ansamblului turbină numai în cadranele 1 şi 4 în sens trigonometric, astfel că datorită excentricităţii permanente(entitatea excentricităţii)  ansamblul gravitaţional se roteşte şi prin cel de al doilea arbore energia mecanică produsă, în a doua fază, acţionează prin intermediul unei roţii dinţate un multiplicator de turaţie, care antrenează, în ultimă fază două generatoare producând energie electrică gratuită.  
 

Din inventiile inregistrate la OSIM ~35% sunt nerelevante, deoarece: 

nu sau platit taxele de examinare intentionat caci erau reinregistrate numai pentru a mentine prioritatea pe perioada in care examinarea inventiei anterioare depasea cu mult peste termenul legal de examinare la OSIM (pentru a nu se fura inventia si cele 5 legitati noi in Fizica).
         
Este timpul, dupa ~27 ani, sa se faca ancheta la OSIM  pentru  respingerea cu motivatii ERONATE a inventiilor mentionate mai sus. Trebuie sa dovedeasca cuvintele infantile din HOTARARI si sa infirme calculele inventatorului in doua faze conf. inventie fig 1, fig 2 si fig N/2.
       
Citez din scrisori si din Hotararile de respingere a inventiilor:
Citez, aberaţii, din Hotărârea nr. 4/268 din 26.09.2002 la CBI nr. 00670 din 11.06.1999
,,…construcţia constituind un ansamblu căruia îi corespunde un sistem de forţe închis, câmpul gravitaţional generând acţiuni şi reacţiuni egale şi de sens contrar, care se vor anula reciproc…’’
şi citez:
,,…încadrarea ansamblului propus între motorul de acţionare a mijloacelor de ridicat şi generatorul electric nu rezolvă nici-o problemă tehnică, conducând doar la pierderi inutile’’
şi citez: 
,,…problema tehnică nu e definită având în vedere invenţia ca ansamblu şi efectul tehnic final prin care se obţine energie electrică la generator, inferioară energiei convenţionale consumate invenţia nerezolvând, în realitate, nici o problemă tehnică şi conducând la pierderi inutile…’’ 
Raspunsul inventatorului:
In descrierea inventiei si in lucrarile care o sustin (anexate la inventie) se dovedeste faptul ca sistemul de parghii de ordin zero (fara brat scurt) este un sistem DESCHIS, cu castig de lucru mecanic gratuit. Numai si numai din aceasta cauza se produce energie electrica aproape gratuita.

Pag 8

Calcule si teoria care dovedeste cele afirmate de inventator sunt redactate in cele 5 legitati noi in fizica.
       Citez fragmente, din hotărârea nr. 181, înregistrată în 07.02.2008:  

 ,,..., care afirmă că o clasă de fenomene este condiţionată în natură de altă clasă de fenomene ce trebuie să satisfacă ecuaţia de continuitate, teorema impulsului, teorema momentului cinetic, principiul conservării energiei şi inegalitatea lui Claus-Duhem, pentru a funcţiona corect.’’
Raspunsul inventatorului:  
       “Cele redactate mai sus, nu se referă la cele 8 parghii fara brate scurte, care au formula lor de sine stătătoare nefiind influentate de cele afirmate.


           Dacă sunt influientate comisia trebuia sa-si sustina afirmatiile nu cu vorbe ci cu calcule. Cele redactate mai sus sunt proba la dosar deoarece creeaza, voit, confuzie.” etc.
           Din scrisoarea inregistrata la OSIM cu ”nr. 210938 din 12.08.2008” Citez din scrisoare: ”
 Stimate Domnule Sabau 

         “Referitor la scrisoarea transmisa Secretariatului General al Guvernului nr. 15D/7935/24.07.2008, va comunicam: “Cererea dvs. de brevet nr. 99-00670/11.06.1999 si anume:
Procedeu de utilizare a forţei de gravitaţie pentru producerea energiei mecanice folosită la producerea energiei electrice, a fost respinsa pe motiv ca solutia prezentata este un perpetuum mobile de speta I, care incalca legea conservarii energiei”
Raspunsul inventatorului:  Afirmatie falsa, OSIM trebuie sa dovedeasca ce afirma. Inventia nu este perpetuum mobile, pentru ca grupul celor 8 parghii de ordin zero (8 parghii fara brate scurte) consuma in timpul functionarii energie electrica pentru manipularea punctelor materiale si forta de gravitatie roteste turbina si realizeaza castigul de lucru macanic gratuit si energie electrica gratuita. Acest lucru este dovedit cu calcule in lucrarile care sustine inventia.

            Citez alt fragment din hotărirea nr. 181, înregistrată în 07.02.2008:  
’’… Nu s-a ţinut cont, pentru o judecată corectă a bilanţului energetic, nici de principiul lui Le Chatelier (Şt. I. G. din Dicţionarul de Mecanică, ed. Ştiinţifică şi enciclopedică, Buc. 1980, autori Acad. Caius Iacob şi colectiv), ce enunţă faptul că atunci când valoarea unei mărimi de stare a unui sistem în echilibru variază, datorată unei acţiuni exterioare, celelalte  mărimi de stare variază pentru a  micşora  variaţia acelei mărimi de stare” 
Raspunsul inventatorului:  Conform invenţie, centru de greutate în sistem e-n permanenţă numai în cadranele 1 şi 4 în sens trigonometric datorită celor 8 pârghii. 
          Deci sistemul, conform invenţie, nu-i nicio clipă in echilibru…” etc.

Pag. 9

Examinatorii de la OSIM, cu Hotarari nefondate [eronate, mincinoase etc] au respins toate tipurile de turbine gravitationale (din 1993 pana in 2020) prin abuz de putere si cu hotararile:

– Cu nr. 4 / 268 din 26.09.2002 la CBI nr. 00670 din  11.06.1999; cu nr. 4/989 din 17.04.2007 la CBI nr. 00167 din 19.02.2002 şi cu nr. 181, din 07.02.2008 la CBI nr. 00167 din 19.02.2002, reexaminată. Toate hotărârile sunt pentru aceeaşi invenţie şi cu acelaşi titlu.   
Citez fragmente din ultima plangere penala nr 337/VIII-I/2019.04 ziua 10, de la pagina nr. 1:

 “… împotriva unor persoane din institutiile de stat: OSIM si Academia Romana, din localitatea BUCURESTI. Persoanele de la institutiile de stat semneaza diverse documente si Hotarari neadecvate inventiei, care au produs pierderi peste una suta de miliarde de EURO statului Roman in ~26 de ani.

–OSIM impreuna cu alte persoane de la Academia Romana blocheaza si 5 legitati noi in fizica, care sustine inventia mileniului 3. Dovezile inventatorului sunt descrierea si revendicarile inventiilor. Dovada savarsirii infractiunilor o fac cu prezenta plangere (prin e-mail), cu documente semnate de examinatori, si de comisiile de examinatori de la OSIM din anul 1993 pana in present 2020”

Persoanele de la institutiile de stat semneaza diverse documente si Hotarari neadecvate inventiei, care au produs pierderi ~10 miliarde de EURO ANUAL statului Roman. Prin prezenta solicit pentru false afirmatii in Hotararile OSIM ~100000 EURO. Si aceasta petitie este completata, in fiecare an, cu fragmente din: petitii si din raspunsuri neadecvate de la institutiile de stat”

Dovedesc ca Hotararile sunt neadecvate inventiiei cu următoarele mijloace de probă:

Citez, numai 2 fragmente, din plangerea penala anexata la prezenta scrisoare:
CBI nr. 00670 din 11.06.1999 a fost respinsa cu Hotararea nr. 4/268 din 26.09.2002. Hotararea a fost data dupa ~39 de luni, de la data depozitului. Si la aceasta inventie s-a analizat ERONAT niste forte conservative. Citez din Hotararea  nr 4/268 din 26.09.2002:


11

 

 

 

 

 

 

 

Pag 10

Raspunsul inventatorului. Calculele si teoria care dovedeste castigul de lucru mecanic gratuit si energie electrica gratuita, se poate analiza in descrierea inventiei si in cele 5 legitati noi in fizica.

“… Examinatorii au analizat gresit un grup de 8 forte conservative. Inventia in timpul functionarii, foloseste numai si numai *grupuri cu forte neconservative*.

Conf. inventie grupurile cu forte neconservative sunt diametral opuse fortelor conservative.
Turbina gravitationala corespunde unui sistem deschis semihibrid, la care cele 8 parghii fara brate scurte (8 forte neconservative) produce lucru mecanic gratuit si energie electrica gratuita. Deci inventia mileniului 3, trebuia brevetata si in 26.09.2002, cu Hotararea 4/268 din 26.09.2002”

Art 18 este respectat. Ansamblu gravitational corespunde unui sistem deschis semihibrid, la care cele 8 parghii fara brate scurte, in timpul functionarii, nu are:
un moment a fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic, conf. inventie. Atentie! Cele 8 greutati sunt 8 parghii fara brate scurte (8 forte neconservative).

Din aceeasi cauza grupul cu 8 parghii fara brate scurte nu sunt compatibile cu: Legile lui Newton, a 2-a Lege a Termodinamicii (legea entropiei) si nici cu Legea conservarii energiei.

Deci examinatorii OSIM analizeaza neadecvat niste forte conservative, care are: un moment a fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dnamic etc.

Examinatorii de la *OSIM* au gresit? Sau […]. 
Fiindca inventia pentru functionare foloseste 8 parghii fara brate scurte, care in timpul functionarii se transforma in 8 forte neconservative, care produce lucru mecanic gratuit la arborele turbinei.

        Inventia a fost reinregistrata cu nr. 00167/19.02.2002 si a fost respinsa cu Hotararea nr. 4/989 din 17.04.2007. Hotararea a fost data dupa circa 62 luni de la data depozitului.

 Inventatorul a facut contestatie si inventia cu nr. 00167/19.02.2002 a fost reexaminata si respinsa cu Hotararea nr. 181 din 07.02.2008. Hotararea a fost data dupa circa 71 luni de la data depozitului. Si la aceasta inventie s-a analizat ERONAT niste forte conservative.

Pag. 11

  Citez din Hotararea nr. 181 din 07.02.2008.22

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Raspunsul inventatorului:
Conform invenţiei mileniului 3, în timpul funcţionarii la prima faza conf. inventie, centru de greutate în sistem este in permanenţă numai în cadranele 1 şi 4 în sens trigonometric datorită celor 8 pârghii fara brate scurte, care sunt 8 forte neconservative diametral opuse forţelor conservative.

Deci sistemul deschis semihibrid, conf. invenţie, în timpul funcţionarii nu este nicio clipă in echilibru.

Fiindca si la a 2-a faza, pentru prima data in era noastra se produce un dezechilibru total in sistem  conform link:   http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/virtual%20ansamblu.html 
  
Fiindca la turbina realizata din 8 chesoane sunt 7 greutati in centrul turbinei, cu 7 greutati pe circumferinta in cadranele 1 si 4 in sens trigonometric si in acelasi timp doua greutati se ridica aproape vertical conform inventie fig 1, fig 2 si fig N/2.

Pag 12

Numai din aceasta cauza in timpul functionarii cele 7 parghii fara brate scurte se transforma in 7 forte neconservative care produce lucru mecanic gratuit si energie electrica gratuita, pentru ca echilibrul dinamic este realizat in afara sistemului deschis semihibrid prin cuplarea arborelui de la turbina gravitationala la multiplicatorul de turatie si la cel putin 2 generatoare, conf. inventie.

Toti examinatorii din comisie au analizat din nestiinta sau intentionat o turbina gravitationala actionata in timpul functionarii de forte conservative, care are: un moment a fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dnamic etc.

Turbina gravitationala corespunde unui sistem deschis, la care cele 8 greutati in timpul functionarii nu are: un moment a fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic, conf. inventie.

Examinatorii au analizat gresit un grup cu 8 forte conservative. Inventia in timpul functionarii, foloseste numai si numai *grupuri cu forte neconservative*.

“… Conducerea OSIM,
 daca nu este complice elimina din serviciu toti examinatorii […] incompetenti care au analizat ERONAT  *din 1993 pana in 01.12.2019* niste forte conservative in locul unui grup cu 8 parghii fara brate scurte, care in timpul functionarii se transforma in 8 forte neconservative, care produce lucru mecanic gratuit la arborele turbinei, conform inventie fig 1, fig 2 si fig N/2.”

 Am trimis prin e-mail o alta plangere penala la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie.
Raspuns de la; Directia Nationala Anticoruptie
Plangere nr 337/VIII-I/2019. Operator date nr. 4472/11.04.2019,
Catre ,
Sabau Ioan (…)
Va restituim alaturat plangerea formulate impotriva unor personae din OSIM si Academia Romana, adresata institutiei noastre si inregistrata sub numarul de mai sus, intrucat aceasta nu cuprinde semnatura si nu contine descrierea unor fapte prevazute de legea panala.
Cu stima, PROCUROR SEF SECTIE, semnatura indiscifrabila
Dle PROCUROR SEF SECTIE,
Raspunsul inventatorului: multumesc pentru faptul ca ati inregistrat dosarul, fiindca peste cateva luni sau ani se  deschide dosarul pentru crima impotriva umanitatii, pentru urmatoarele cauze:

Pag 13

  1. Inventia mileniului 3 daca se breveta in 1993, in urma cu 27 de ani, poluarea planetei TERRA era rezolvata si diminuata cu ~25%.
  2. Atentie! Numai si numai cu inventia mileniului 3 se poate diminua poluarea pe TERRA.
  3. Cu fiecare zi sau luna in care se amana implementarea inventiei mileniului 3 la nivel mondial, creste crimele impotriva umanitatii datorita faptului ca poluarea creste continuu, accelerat (…).
  4. Valoarea inventiei este inestimabila. Inventia produce lucru mecanic gratuit si energie electrica gratuita, fara poluare. Cele 5 legitati noi in FIZICA dovedeste cu  teorie si calcule castigul de lucru mecanic gratuit si energie electrica gratuita, fara poluare. Inclusiv pe linkurile: 


http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html      
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/pirghie%20.0..html        
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/legile%20excentricitatii%20permanente.html    
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/turb%20gravitationala%20mixta.html   http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/Perpetuum%20mobile.html  

 Astept si de OSIM sa gaseasca 2 examinatori, specialisti din domeniu, un licentiat in fizica si al 2-lea licentiat in mecanica, fara licienta sau doctorat cumparat, deschisi la legitati noi, fara gandire mecanicista blocata in legile lui Newton, pentru o discutie de ~2 ore, cu intrebari si raspunsuri, inregistrata (fie si la telefon).

Orice om cu discernamant isi stabileste o strategie pentru a analiza o descoperire in domeniul lui de activitate. Prima data invata ceea ce nu cunoaste, abia dupa ce a inteles informaia de fond, poate face o corelatie intre ceea ce stia si noutatea descoperita.

La fel sa procedeze si comisia de examinatori de la OSIM, sa analizeze discutia inregistrata, linkurile, si castigul de lucru mecanic gratuit si energia electrica gratuita, conform inventie.

Motorul gravitational ISF 2019 foloseste forţa de gravitaţie pentru a produce lucru mecanic gratuit si inlocueste toate motorele electrice de orice putere. Inventia excede tehnica actuala in domeniul mecanic fiindca utilizeaza in timpul functionarii 8 forte neconservative (8 parghii fara brate scurte).

Motor gravitational ISF 2019/a este realizat dintr-un tambur cu arbore orizontal, amplasat pe nişte lagăre autoreglabile, alimentat din exterior de la o sursă de energie electrica, pentru a deplasa opt minilocomotive pe sine speciale cu proceduri clasice comandate de un sistem de comandă

Pag 14  

şi control automat în aşa fel încat, la fiecare ciclu care este o fractiune dintr-o rotaţie completă, 8 minilocomotive să fie într-o poziţie periferică extremă în permanenţă numai în cadranele 1 şi 4 în sens trigonometric, astfel în permanenta, la fiecare ciclu, dintre cele opt minilocomotive, care coboara, cel putin una minilocomotiva se ridica pe circumferinta în sens invers fata de rotirea tamburului, detalii pe link:  http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/Motor%20gravitational%20ISF.html  

Daca se implementeaza *Motorul gravitational ISF 2019/a*, la nivel mondial, parcul AUTO va utiliza numai masini electrice. Si in viitor o sa foloseasca lucru mecanic gratuit, direct de la motorul gravitational, proiectat special pentru a se asambla pe orice masina din parcul AUTO, cu orice putere solicita beneficiarul. 

Citez din petitie, anexata la scrisoarea OSIM care dovedeste blocarea celor 4 legitati noi si inventia.

Raspuns OSIM la: Petiţia DRA1/26753/19.08.2020, adresată Preşedintelui României, domnul Klaus Iohannis, şi redirecţionată către OSIM pentru analiză şi soluţionare.

Stimate domnule Ioan Sabău,
Urmare analizei documentelor anexate petiţiei, vă comunicăm faptul că examinatorii din cadrul Direcţiei Brevete de Invenţie şi Informaţii Tehnologice examinează toate cererile de brevet cu maximă atenţie, astfel încât protecţia conferită prin brevet să fie una calitativă, justificată şi bazată exclusiv pe o dezvăluire clară şi completă a soluţiei tehnice, aşa cum precizează Art. 17 alin.(1) şi (3) din Legea 64/1991 republicată în 2014.

De altfel, dezvăluirea clară şi completă a invenţiei pentru care se solicită protecţie prin brevet, la data de depozit a cererii de brevet, reprezintă unul dintre pilonii pe care se bazează sistemul de brevetare la nivel mondial, nu doar în România. 

În plus, vă comunicăm faptul că aplicabilitatea industrială a invenţiilor propuse spre brevetare constituie una dintre condiţiile de brevetabilitate stipulate la Art. 6 din Legea 64/91 republicată în 2014.

Pag 15

În final, dorim să vă reamintim că, în conformitate cu prevederile Art. 37 alin(1) din Legea 64/1991 republicată în 2014, privind brevetele de invenţie, solicitantul unei cereri de brevet poate apela la serviciile unui consilier în proprietate industrială, astfel încât comunicarea între OSIM şi solicitant să decurgă în condiţii de respect reciproc şi înţelegere deplină a procedurilor la care este supusă cererea de brevet.

De asemenea, vă comunicăm faptul că toate hotărârile Comisiilor de examinare de fond pot fi contestate la OSIM într-un termen de 3 luni de la comunicare.

Cu stimă, Adrian NEGOITA /  +40 735 700 809  /  negoita.adrian@osim.ro  /  Director- Direcţia Brevete de Invenţie şi Informaţii Tehnologice 

Catre conducerea OSIM, in atentia Dlui Director Adrian Negoita (care a raspuns neadecvat la petitie)

Stimate domnule Adrian NEGOITA Director- Direcţia Brevete de Invenţie şi Informaţii Tehnologice 
Raspunsul dvs la petitia *DRA1/26753/19.08.2020* redirecţionată către OSIM pentru analiză şi soluţionare, a fost zadarnica fiindca:

Dvs nu ati analizat si nici nu ati solutionat nimic din petitie, citez fragmente neanalizate si nesolutionate din petitie, link: http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/petitie.html  

Citez din legea parghiilor de ordin zero, link:  http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/pirghie%20.0..html   

Citez fragmente din lucrarile care sustine inventia mileniului 3:
“Pentru prima data in era noastra grupurile cu parghii fara brate scurte produce lucru mecanic gratuit, la arborele turbinei gravitationale, care actioneaza prin intermediul unei rotii dintate un multiplicator de turatie, care antreneaza cel putin doua generatoare care produce energie electrica gratuita.”

Pag 16

 “Diametrul roatii dintate asamblata pe arboreale turbinei este de 10 ori mai mare decat diametrul celor 2 roti dintate de la cele 2 mutiplicatoare identice la care se realizeaza cu 10 RPM mai mult. Conf. inventie cele 2 mutiplicatoare identice realizeaza prin multiplicare numarul de  RPM necesar pentru generatoare.

Roata dintata asamblata pe arboreale turbinei gravitationale actioneaza prin rotire primele 2 roti dintate ale celor doua multiplicatoare identice, conf. inventie, si realizeaza alte 2 parghii de ordin 1 (o combinatie intre parghiile de ordin 1, 2 si 3). Cele doua parghii sunt realizate de un brat lung (raza roatii dintate asamblata pe arboreale turbinei) si de un brat scurt (raza roatii dintate de la multiplicator).

In consecinta lucru mecanic gratuit se mareste. Si in cele 2 multiplicatoare identice poate sa fie si roti dintate cu diametre mult mai mari decat prima roata dintata a celor doua multiplicatoare conf. inventie.”

“… La fortele neconservative cunoscute pana acum nu se poate controla si utiliza energia entropiei.
Conform inventiei mileniului 3 se poate creste, scadea, echilibra si controla entropia 99.99%, numai in acest mod se poate realiza, pentru prima data in era noastra, cu 8 parghii fara brate scurte lucru mecanic gratuit, energia electrica gratuita, care se poate transforma in energie termica gratuita, fiindca materia prima utilizata este forta de gravitatie gratuita; procedura este descrisa si pe linkurile: 

http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html        http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/pirghie%20.0..html                      http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/lucru%20mecanic%20multiplu.html  http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/legile%20excentricitatii%20permanente.html  http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/Perpetuum%20mobile.html 

Cele 5 legitati noi descrise in linkurile scrise mai sus estinde si completeaza legile:

legea entropiei, legile lui Newton, legea parghiei, legea lucrului mecanic, fiindca nu sunt compatibile cu cele 8 parghii fara brate scurte care in timpul functionarii se transforma in 8 forte neconservative, care sunt diametral opuse si fortelor conservative.

Pag 17

Fiindca nu au fost referinte bibliografice pana in anul 1993, la turbinele gravitationale, fabricate din 8 chesoane, inventatorul a descris toate noutatile in 4 legitati noi, in linkurile scrise mai sus.”

“… La toate tipurile de turbine gravitationale, lanţul de transformare (convertire) este: ~97% energie neconvenţională (forta de gravitatie) plus ~0,001 pana la ~3% energie electrică (conventională prin autoalimentare), ambele împreună se transformă la arborele turbinelor gravitaţionale în lucru mecanic gratuit care produce energie electrică gratuită. “

 “… Din anul 1993 pana in prezent am solicitat, cu petitii, investigatii la OSIM si Academia Romana.      Pentru a oprii cresterea prejudiciului, *Guvernul Romaniei* trebuie sa isi asume expertiza contabila pentru prejudiciu, corect, mai mic sau mai mare de 10 miliarde de euro anual, pentru a se deschide dosar penal examinatorilor de la OSIM, pentru HOTARARI mincinoase si complet ERONATE.

Atentie! OSIM: a examinat eronat 8 forte conservative care are: un moment al fortei de sens contrar; principiul actiunii si reactiunii si echilibru dinamic.

OSIM trebuia sa examineze 8 parghii fara brate scurte care in timpul functionarii, la fiecare ciclu, conform inventie fig. 1, fig. 2 si fig. N/2, nu are: un moment al fortei de sens contrar, principiul actiunii si reactiunii si nu este in echilibru dinamic.

Numai din aceasta cauza inventia produce lucru mecanic gratuit, energia electrica gratuita, energie termica gratuita, reduce poluarea pe PLANETA cu 25%, si reduce viteza incalzirii globale pe TERRA. 

Atentie!  Cele 8  parghii fara brate scurte sunt diametral opuse sistemelor cu forte conservative.”

Dvs dle director trebuie sa analizati cel putin aceste doua fragmente cu detaliile descrise in cele 4 linkuri, fiindca va depaseste noutatiile descoperite de un Neica nimeni (fara licenta) apelati la un ajutor dat de specialisti in domeniu conform indicatii date in petitie la pag. 5 si 6 din petitie, link:
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/petitie.html  

Pag 18

Citez din petitii:  “… Pentru bunastarea poporului Roman si nu numai, astept de la toate institutiile abilitate ale statului, inclusiv de la SRI si DNA, sa aleaga 2 specialisti din domeniu, un profesor de fizica (de la liceu) si al 2-lea licentiat in mecanica (profesor sau inginer mecanic),

sa nu fie atasati de trecut in domeniul lor de activitate, sa nu fie papagali licentiati, sa nu fie cu o gandire mecanicista blocata in legile lui Newton, sa fie deschisi la legitati noi, pentru o discutie de ~2 ore inregistrata (la telefon).

Orice specialist din domeniu sau orice om cu studii medii, cu discernamant, isi stabileste o strategie pentru a analiza o descoperire in domeniul lui de activitate.

Prima data invata ce nu cunoaste, abia dupa ce a inteles informatia de fond, poate face o corelatie intre ceea ce stia si noutatea descoperita.

Pentru a intelege inventia specialistii trebuie sa analizeze (sa studieze) linkurile postate in petitie.
Abia dupa ce inteleg partial din lucrarile stiintifice poate pune intrebari la ce nu inteleg (din teorie sau calcule). Intrebarile la calcule fi-vor numai la formula L=mgh.

Discutia inregistrata (si linkurile care dovedesc cele afirmate de autor) trebuie analizate de o comisie cu specialistii, din domeniu, din Guvernul Romaniei, care vor raspunde penal daca raspunsul lor este evaziv si produce in viitor alte sute de miliarde de euro pierderi poporului Roman.”

Dvs dle director dupa ce ati citit aceste fragmente desemnati (alegeti) 2 specialisti din domeniu, un profesor de fizica (de la liceu) si al 2-lea licentiat in mecanica (profesor sau inginer mecanic), dati-le 3 zile sa citeasca prima data *Teoria grupurilor cu forte neconservative controlate 99.99%*, link: 
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html 

daca nu inteleg oarece din lucrare sa de-a telefon la inventator si in cel mulut 5 minute v-a-ntelege orice cuvant sau fragment din lucrare.

Pag. 19

Daca cititi dvs, dle director, lucrarea mentionata in 6 zile dati si solutia care sete scrisa la pag. 6, 7 si 8 din petitie, link:    http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/petitie.html  

Citez Solutia care cu voia sau fara voia sefilor de la OSIM se v-a realiza in viitor ...

“…Cateva  recomandari pentru Guvernul Romaniei privind “Inventia mileniului 3”

1-Cele 4 legitati noi in fizica fi-vor corectate gramatical si popularizate pe plan mondial.

Cele 4 legitati noi descrise in linkurile scrise mai sus estinde si completeaza legile:

legea entropiei, legile lui Newton, legea parghiei, legea lucrului mecanic etc., fiindca nu sunt compatibile cu cele 8 parghii fara brate scurte care in timpul functionarii se transforma in 8 forte neoconservative, care sunt diametral opuse si fortelor conservative.

2-Nationalizarea inventiei, pentru a evita un HAOS economic si financiar la nivel mondial.

3-ANULAREA Hotararilor ERONATE date de OSIM din 1993 pana in anul 2020, privind inventia.

4-Brevetarea inventiei mileniului 3, CBI nr. A/00267 din 25.04.2019, in calitate de inventie mama, care cuprinde tipurile de turbine inregistrete si respinse cu Hotarari eronate de OSIM, descrise si pe link:
 http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/Inventia%20mileniului%203.html 


5-Brevetarea inventiei *Motor gravitational ISF 2019*, CBI nr. A/00644 din 10.10.2019 care face parte din inventia *mama* si elimina poluarea cu gaze de esapament a autovehicolelor, confom link: http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/Motor%20gravitational%20ISF.html  

Pag 20

Citez 3 fragmente din petitii: “… Peste 8,3 milioane de oameni mor prematur (in fiecare an) din cauza poluării, care ucide mai multe persoane decât SIDA, tuberculoza și malaria la un loc și face de 15 ori mai multe victime anual decât războaiele sau alte forme de violență, arată cel mai recent raport al organizației Global Alliance on Health and Pollution (GAHP), înființată în comun de Banca Mondială, Comisia Europeană, ONU și ministere ale mediului și ale sănătății din peste 25 de state …”

 “…Concluzii - puncte de vedere, la mortalitatea provocata de poluare, la nivel mondial, peste 8 milioane de oameni mor prematur, anual, din cauza poluării, conf. raportului GAHP. Din anul 1994 pana in anul 2020 au murit: ~8 milioane*in 26 de ani = ~200 milioane de oameni.”

“… Toate localitatile de pe planeta TERRA,  acum in anul 2019, are poluarea generalǎ a atmosferei cu CO  (60%) produsa de gazele de esapament a autovehicolelor.

Daca s-ar fi implementat la nivel mondial, inventia mileniului 3 in anul 1993; in anul 2019 ar fi fost “zero” gaze de esapament la autovehicolele din parcul AUTO la toate localitatile de pe MAPAMOND …”

6-La toate tipurile de turbine gravitationale sunt ~22 de revendicari, toate fi-vor redactate monobloc la inventia mama, sau la fiecare tip de turbina adecvata inclusiv si la *Turbina gravitationala mixta*. 

7-Profitul inventiei fi-va administrat de ~20 aliati (cele mai puternice state din lume)+ Romania, cu studiul de impact a Grupului Bancii Mondiale si a Organizatiei Mondiale a Mediului. Negocierile trebuie finalizate pentru a diminua crizele economice provocate si de orice tip de pandomie, la nivel mondial.

Atentie! Negocierile nu vor afecta ordinea internationala a LUMII, deoarece in permanenta exista schimbari necesare pentru o stabilitate acceptabila, pentru majoritatea statelor.

8-Realizarea a cel putin doua miniturbine gravitationale (cu fonduri europene pentru a dovedii, si la jucarii gravitationale, castigul de lucru macanic gratuit conform inventie fig. 1, fig. 2 si fig. N/2) in atelierele mecanice destinate pentru cercetare;  

prima miniturbina de la pagina nr. 8, 9 si 10, link:  http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/Perpetuum%20mobile.html 

pag. 21

9-A 2-a miniturbina gravitationala, este o Jucarie gravitationala pentru birouri, descrisa rudimentar la pagina nr. 27 si 28 (lungimea totala a arborelui, fi-va mai mica decat diametrul miniturbinei), link:  
http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/Inventia%20mileniului%203.html  

10-Guvernul Romaniei trebuie sa isi asume expertiza contabila pentru prejudiciu, corect, mai mic sau mai mare de 10 miliarde de euro anual, pentru a se deschide dosar penal examinatorilor de la OSIM., pentru HOTARARI mincinoase si complet ERONATE.

Stimate domnule Adrian NEGOITA Director- Direcţia Brevete de Invenţie şi Informaţii Tehnologice, 
citez 2 fragmente de la pag. 9 si 10 din aceeasi petitie mentionata la pag.1, din care rezulta ca OSIM prin abuz in serviciu, prin amanarea brevetarii, inventiei mileniului 3, cu hotarari mincinoase si complet ERONATE a provocat in numai 26 de ani moartea a ~ 200 milioane de oameni …

 “… România ocupă locul 8 la morți provocate de poluare, raportate la suta de mii de locuitori. La nivelul anului 2017, în România au murit 20.755 de oameni din cauza poluării: 15.126 din cauza poluării aerului, 3.483 din cauza plumbului, 2.022 din cauza poluării locului de muncă și doar 123 din cauza poluării apei, conform raportului GAHP.”

“… Atentie! Din anul 1994 pana in anul 2020 au murit: ~15000*in 26 de ani = ~390000 de oameni

Atentie! Mortalitatea provocata de poluare pe MAPAMOND,  numai in 26 de ani.
Din 1994 pana in anul 2020 au murit: ~8 milioane*in 26 de ani = ~200 milioane de oameni.

Atentie! Domnilor guvernanti […]
Numai si numai cu inventia mileniului 3 se poare reduce poluarea pe TERRA.
Numai si numai inventia mileniului 3 poate reduce viteza incalzirii globale pe TERRA.
Numai si numai inventia mileniului 3 poate produce energie gratuita si nepoluanta pe TERRA.
Numai si numai inventia mileniului 3 elimina, in viitor, crizele economice si financiare pe TERRA etc. “

Cateva din avantajele inventiei mileniului 3

Pag  22

Citez din link:

http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/petitie.html

“…La fortele neconservative cunoscute pana acum nu se poate controla si utiliza energia entropiei.
Conform inventiei mileniului 3 se poate creste, scadea, echilibra si controla entropia 99.99%, numai in acest mod se poate realiza, pentru prima data in era noastra, cu 8 parghii fara brate scurte lucru mecanic gratuit, energia electrica gratuita, care se poate transforma in energie termica gratuita”

– Inventia mileniului 3 foloseste 8 parghii fara brate scurte care in timpul functionarii produce, fara poluare: lucru mecanic gratuit, energie electrica gratuita, energie termica gratuita si reduce poluarea pe *TERRA* cu ~25%, conf. link:

 http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html   

– Inventia mileniului 3, daca se implementeaza la nivel mondial, parcul AUTO va utiliza masini electrice. Si in viitor o sa foloseasca lucru mecanic gratuit, direct de la motorul gravitational, proiectat special pentru a se asambla pe orice masina din parcul AUTO, cu orice putere solicita beneficiarul, conf. link:

http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/Motor%20gravitational%20ISF.html  

– Inventia mileniului 3, fiindca produce energie termica gratuita, elimina poluarea aerului pentru ca nu se arde: lemn, carbune, pacura, rumegus, benzina, petrol, motorina, gaz metan, gaz de sonda etc.

–  Inventia este o punte de legatura intre fortele conservative si grupurile cu forte neconservative, conform linkuri:

  http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/pirghie%20.0..html   

http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/legile%20excentricitatii%20permanente.html  

– turbinele gravitationale daca se implementeaza, la nivel mondial, rezolva o perioada incalzirea globala, si prin: sere, irigatii, baraje de verdeata (paduri etc) si opreste estinderea desertului prin realizarea unor oaze de verdeata cu apa extrasa de la adancimi foarte mari, fiindca lucru mecanic este gratuit.

– turbinele gravitationale rezolva si apa potabila prin desalinizare, fiindca foloseste lucru mecanic gratuit.

– turbinele gravitationale ne ajuta si la dezastre naturale, sau furtuni solare sau furtuni electromagnetice (care distrug sistemele informationale) si fac imposibil de furnizat energia electrica cu procedeul clasic.

– turbinele gravitationale inlocuieste toate turbinele: eoliene, hidraulice, centrale electrice, centrale termoelectrice, centrale nuclearo-electrice etc, conf. link:

 http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/structura%20de%20rezistenta.html  

Pag. 23

– turbinele gravitationale conf. inventie are reteaua proprie de distributie in zona in care se asambleaza: case, vile, spitale, firme, sate, orase, pe munte, pe apa, sub apa, sub pamant, oriunde in desert etc., fiindca se fabrica in firme speciale, se transporta, si se asambleaza oriunde este nevoie.

– la turbinele gravitationale proiectarea incepe de la generatorul electric disponibil (de la toate tipurile de turbine care fi-vor inlocuite cu turbina gravitationala), continua cu multiplicatorul de turatie si se termina cu proiectarea turbinei gravitationale.

 

– datorita turbinelor gravitationale, fiindca energia electrica este gratuita (conf. inventie) incepe era robotilor la toate nivelele, extinzandu-se intr-un ritm accelerat tehnologia din domeniu.

Zonele de influenta […] fi-vor aceleasi cu modificari nesemnificative. Valoarea inventiei este inestimabila si nu afecteaza ordinea internationala a LUMII, deoarece in permanenta exista schimbari necesare pentru o stabilitate acceptabila, pentru majoritatea statelor. Numai daca se aplica, link:

http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/structura%20de%20rezistenta.html 

Turbina gravitationala este o constructie metalica foarte, foarte simpla din 8 chesoane, foarte usor de realizat. Si in interiorul  celor 8 chesoane se manipuleaza 16 greutati egale cu mecanisme clasice conf. inventie si link:

http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/virtual%20ansamblu.html 

 

Din simularea video rezulta, foarte clar, dezechilibrul total realizat de greutatile din cadranele 1 si 4 in sens trigonometric, care produce lucru mecanic gratuit, si energie electrica gratuita, fiindca echilibrul dinamic este realizat in afara sistemului deschis prin cuplarea arborelui de la turbina gravitationala la multiplicatorul de turatie si la cel putin 2 generatoare, conf. inventie.

Si pentru turbine realizate dintr-un tambur, cu numai 8 greutati pe circumferita, link:

http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/Motor%20gravitational%20ISF.html   

 

Cu voia şi puterea lui Dumnezeu,
inventatorul turbinelor gravitaţionale.
Ioan Sabău 

 

 

Turbina Gravitationala

.