Franarea turbinelor gravitationale
(fabricate conf. inventiilor, fig. 1, fig. 2, fig. N/2, fig. 1/A, fig. 2/A, fig. 2/B, fig. 2/C etc)
Manipularea punctelor materiale, pentru franare la turbinele gravitationale se face cu sistemul de comanda si control conf. inventie in cel putin doua variante, cu parametrii: una greutate 8000 kg*16 greutati = 128000 kg si rezulta la 8 greutati m = 64000kg cu h = 10.5m conf. inventie.
Prima varianta este pentru infrastructura turbinei gravitationale mixte, la fiecare ciclu se ridica cele doua greutati, la faza a doua, intre intervalul de 25% si cel mult 49% cat dureaza ridicarea greutatilor conf. inventie si fig. 1.
Varianta a doua este numai pentru turbine gravitationale la care se deplaseaza, la fiecare ciclu, la ambele faze 2 greutati pe circumferinta (si 2 in centru), odata cu turbina in cadranele 3 si 2 (in sens trigonometric) si cele doua greutati de la prima varianta (una in centru), numai la faza a doua, conf. inventie.
Energia primita de cele 3 greutati este anulata de entitatea excentricitatii permanente, datorita energiei (lucru mecanic gratuit) cedata de celelalte greutati in cadranele 1 si 4.
Manipularea greutatilor pentru franarea turbinei gravitationale se face in asa fel incat sa se controleze energia potentionala 99.99% la cele 8 forte Q1, Q2, Q3 … Q8 (8 parghii de ordin zero), conf. inventiei mileniului 3.
In absenta (din lipsa) referintelor bibliografice trebuie analizate linkurile si din prezenta lucrare.
Inventia mileniului 3 este inventia mama care include un grup de turbine gravitationale care sunt legate intre ele cu un singur concept inventiv general caci toate are aceeasi structura de rezistenta; si conform linkuri din franarea turbinelor gravitationale.
Citez fragmente din lucrarile care sustine inventia mileniului 3:
Pag 1
“Conform inventie se poate creste, scadea, echilibra, si controla energia potentiala a greutatilor 99.99%. *Invenţia mileniului 3* realizeaza cu 8 parghii de ordin zero lucru mecanic gratuit, energia electrica gratuita, care se poate transforma in energie termica gratuita, fiindca materia prima utilizata este forta de gravitatie gratuita; procedura este descrisa si pe linkurile:
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/pirghie%20.0..html
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/legile%20excentricitatii%20permanente.html
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/lucru%20mecanic%20multiplu.html
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/Motor%20gravitational%20ISF.html
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/Perpetuum%20mobile.html
Legitatile noi descrise in linkurile scrise mai sus completeaza legile:
Legea parghiei, legea lucrului mecanic, legea excentricitatii fiindca nu sunt compatibile cu cele 8 parghii fara brate scurte care in timpul functionarii se transforma in 8 parghii de ordin zero, conform inventie”
Variantele de franare minima si medie pentru turbinele gravitationale, fabricate din chesoane, demonstreaza faptul ca numai si numai cu cele 8 parghii de ordin zero (8 parghii fara brate scurte) se poate realiza lucru mecanic gratuit si energie electrica gratuita in exteriorul turbinei gravitationale cu multiplicatorul de turatie si cel putin 2 generatoare.
Pentru ca grupul celor 8 parghii fara brate scurte este un sistem DESCHIS semihibrid.
Viteza de rotatie la toate tipurile de turbine gravitationale este OSCILANTA in fiecare ciclu.
Toate ciclurile fiind IDENTICE, rezulta faptul ca in timpul functionarii turbina gravitationala are o viteza de rotatie OSCILANTA,
intre limite constante datorita faptului ca toate turbinele gravitationale are in fiecare cheson drum inchis numai in al optulea ciclu, deci avem o energie potentiala controlata, impusa de inventator, la fiecare ciclu, prin manipularea greutatilor, conf. inventie.
Pag 2
Astfel conf. teorie inventie si calculele care o sustin rezulta faptul ca fiecare cheson este un sistem deschis, caci este autonom in raport cu celelalte chesoane.
La orice sistem inchis fiecare punct material are:
un moment al fortei de sens contrar, pereche actiune-reactiune si echilibru dinamic.
Deci, intr-un sistem INCHIS avem forte interne echilibrate.
Intr-un sistem DESCHIS, conform inventie, nu avem forte interne echilibrate.
Pentru a mentine viteza de rotatie a turbinei gravitationale relativ constanta este necesar sa fie franata continuu si prin manipularea punctelor materiale conf. inventiei, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2 etc.
Varianta de franare minima Varianta de franare medie
Turbina are o rot/min (sau o fractiune de rot/min). Manipularea punctelor materiale conf. inventie si fig. 1, are mai multe variante de manipulare in vederea franarii turbinei gravitationale. Variantele sunt descrise in lucrarile care sustin inventia, deoarece turbina tinde sa depaseasca viteza de rotatie la parametrii proiectati. Deci in timpul functionarii turbina trebuie franata si prin manipularea celor 16 greutati. |
|
Pag. 3
LEGENDA (varianta minima) LEGENDA (varianta medie)
A - pozitie ipotetica de pe cicumferinta turbinei gravitationale conform fig. 1. C - pozitie ipotetica de pe cicumferinta turbinei gravitationale conform fig. 1. C’ - pozitie ipotetica de pe cicumferinta turbinei gravitationale conform fig. 1. D’ - pozitie ipotetica de pe cicumferinta turbinei gravitationale conform fig. 1. Coboara - punctele materiale care coboara conf. fig. 1. Urca - punctele materiale care urca conf. fig. 1. X - punctele materiale care stationeaza pe cicumferinta turbinei si coboara odata cu turbina gravitationala cu viteza de rotatie la parametrii proiectati. Y - punctele materiale care stationeaza in centrul turbinei gravitationale. Punctele materiale: 1’,1’’; 2’,2’’; 3’,3’’; 4’,4’’; 5’,5’’; 6’,6’’; 7’,7’’; 8’,8’’. |
|
CONCLUZII (varianta minima) CONCLUZII (varianta medie)
La o rot/min turbina grevitationala are 16 cicluri identice. Punctul material care stationeaza pe circumferinta si coboara deodata cu turbina 7 cicluri la parametrii proiectati, anuleaza punctul material (din acelasi cheson) care urca in ciclul cu nr. 8, la faza a doua conf. inventie si fig. 1. Contabilizarea castigului la cele 7 puncte materiale care coboara se face deodata la ciclul cu nr. 8. Caci fiecare ciclu este autonom aidoma chesoanelor. Pierderea de energie la greutatea care se ridica, conf. inventie si fig.1, se face numai la ciclul cu nr.8. |
|
Explicatii privind manipularea celor 16 greutati egale la ciclul cu nr. 1 la varianta cu franare minima. Punctele materiale 8’, 8’’ se deplaseaza in linie dreapta, pe o panta ascendenta in chesonul lor propriu din pozitia A in apropierea pozitiei C’, si consuma/primeste energie.
Entitatea excentricitatii permanente anuleaza punctele materiale care se ridica cu energia cedata de punctele materiale care coboara in cadranele 1 si 4. La aceasta varianta de franare avem pe circumferinta cel putin 7 puncte materiale in cadranele 1 si 4 in sens trigonometric conf. inventie.
Pag 4
Pe circumferinta sunt stationate urmatoarele puncte materiale: 1’; 2’; 3’; 4’; 5’, 6’, 7’ care coboara odata cu turbine gravitationala. In centrul turbinei sunt stationate urmatoarele puncte materiale: 1’’; 2’’; 3’’; 4’’; 5’’, 6’’, 7’’ care nu afecteaza excentricitatea permanenta.
Explicatii privind manipularea celor 16 greutati egale la ciclul cu nr. 1 la varianta cu franare medie.
La aceasta varianta la deblocarea turbinei pentru functionare avem pe circumferinta in apropierea pozitiei C punctul material 8’.
Punctele materiale 7’, 7’’ se deplaseaza in linie dreapta, pe o panta ascendenta in chesonul lor propriu din pozitia A in apropierea pozitiei C’, si consuma/primeste energie electrica din afara sistemului deschis semihibrid conf. inventie.
In acelasi interval de timp punctul material 8’, se deplaseaza pe circumferinta din pozitia A in pozitia C
Excentricitatea permanenta anuleaza punctele materiale care se ridica cu energia cedata de punctele materiale care coboara in cadranele 1 si 4. La aceasta varianta de franare avem pe circumferinta in permanenta cel putin 6 puncte materiale in cadranele 1 si 4 in sens trigonometric conf. inventie.
Pe circumferinta sunt stationate urmatoarele puncte materiale: 1’; 2’; 3’; 4’; 5’, 6’ care coboara odata cu turbine gravitationala. In centrul turbinei sunt stationate urmatoarele puncte materiale: 1’’; 2’’; 3’’; 4’’; 5’’, 6’’ care nu afecteaza excentricitatea permanenta.
Detalii privind manipularea punctelor materiale la cateva cicluri care ajuta sa se inteleaga modul cum se manipuleaza cele 16 greutati egale pentru a realiza echilibrul dimamic la turbina gravitationala.
Pag 5
Variante de franare a turbinelor gravitationale:
Ciclu I: varianta minima (conf. faza a doua si fig. 1) Urca 8’ din pozitia (A) pana in centru si 8” pe circumferinta in apripierea pozitiei (D’) Una greutate se ridica h=10.5m si 7 greutati coboara h=10.5m, la faza a doua, conf. inventie si fig. 1. X = 1’; 2’; 3’; 4’; 5’; 6’; 7’ Y = 1’’; 2’’; 3’’; 4’’; 5’’; 6’’; 7” |
|
|
|
Ciclu II: varianta minima |
Ciclu II: varianta medie |
|
|
Ciclu III: varianta minima |
Ciclu III: varianta medie |
|
|
Ciclu IV: varianta minima |
Ciclu IV: varianta medie |
|
|
Ciclu V: varianta minima |
Ciclu V: varianta medie |
|
|
Ciclu VI: varianta minima |
Ciclu VI: varianta medie |
|
|
Pentru oprirea turbinei gravitationale se poate manipula punctele materiale in mai multe variante, voi detalia numai doua variante.
Var. I: manipularea tuturor punctelelor materiale astfel incat centrul lor de greutate sa fie in centrul turbinei, in aceasta varianta oprirea este lenta fara franare.
Var. II: pentru oprirea turbinei gravitationale, prin franare cu oprire rapida, se manipuleaza, progresiv, circa jumatate din punctele materiale numai in cadranele 2 si 3 in sens trigonometric.
Turbina gravitationala mixta se fabrica numai una bucata necesara numai pentru a demonstra ca se poate utiliza (folosi) energia potentiala a celor 8 greutati de pe circumferinta ~99.99%.
Atentie! (citez din lucrari care sustine invntia mileniului 3)
“… – exemplu: daca n-ar fi franate continuu conf. inventie; dupa deblocarea celor 8 greutati (8 parghii de ordin zero), si greutatea G1 care stationeaza pe circumferinta se deplaseaza, BRUSC (subit, brutal, fulgerator etc), odata cu turbina aproximativ 180 de grade intr-o fractiune de ciclu.
Exemplu de mai sus dovedeste faptul ca: daca n-ar fi franate continuu conf. inventie cele 8 forte Q1, Q2 … Q8, lagarele (care sustine turbina gravitationala) se vor incalzii din ce in ce mai tare si in acelasi timp creste entropia produsa de cele 8 forte Q1, Q2 … Q8 si turbina gravitationala in final se autodistruge”
“…Turbina gravitationala mixta este fabricata din infrastructura si suprastructura conf. inventie fig. 1/C, numai una bucata pentru a verifica si controla cat consuma din energia potentiala a greutatilor ~99%.
Dintre toate turbinele gravitationale inregistrate la OSIM din anul 1993 pana in anul 2019 se va fabrica numai *Motorul gravitational ISF 2019* realizat dintr-un tambur conf. inventie si fig. 2/B.
Pag 8
*Motorul gravitational ISF 2019* fi-va fabricat in serie mare la nivel mondial fiindca este realizat dintr-un tambur, o constructie metalica foarte, foarte simpla conf. inventie fig. 1/A, 2/A, 2/B etc.”
“…Motorul gravitational ISF 2019 se fabrica dintr-un tambur actionat de 8 minilocomotive conf. inventie; cu un consum din energia potentiala de ~97%, cu functionare intr-o singura faza si inlocuieste toate turbinele inclusiv centralele nucleare de pe TERRA. Se va fabrica in serie foarte, foarte, foarte mare la nivel mondial fiind o constructie metalica foarte, foarte, foarte simpla, conform link:
http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/Motor%20gravitational%20ISF.html
Datorita *Motorului gravitational ISF 2019*, fiindca energia electrica este gratuita (conf. inventie) incepe era robotilor la toate nivelele, extinzandu-se intr-un ritm accelerat tehnologia din domeniu”
“… Pentru a verifica calculele orice specialist are nevoie de cel mult două ore. Dacă se confirmă câştigul mare de energie electrică e necesar să se analizeze, conf. fig. 1, felul în care trebuie să fie manipulate cele 16 greutăţi în interiorul celor 8 chesoane, pentru a realiza 8 forte Q1, Q2 … Q8; care roteste arborele turbinelor gravitationale, cu pierderi de energie potentiala la cele 8 greutati nesemnificativa.
Ambele verificări se pot analiza de specialişti în ~8 ore. Realizarea celor 8 pârghii de ordin zero este principiul de bază al invenţiei. Dacă calculele şi manipularea greutăţilor în interiorul celor 8 chesoane sau a 8 minilocomotive pe un tambur, conform inventie; sunt viabile, orice este redactat în descriere cu sau fără greşeli (mici sau mari) nu are importanţă pentru implementarea *Invenţiei mileniului 3*…….”
“… Pe TERA zonele de influenta […] fi-vor aceleasi cu modificari nesemnificative. Valoarea inventiei este inestimabila si nu afecteaza ordinea internationala a LUMII, deoarece in permanenta exista schimbari necesare pentru o stabilitate acceptabila, pentru majoritatea statelor. Numai daca se aplica, link: http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/structura%20de%20rezistenta.html ….”
Cu voia şi puterea lui Dumnezeu,
inventatorul turbinelor gravitaţionale.
Ioan Sabău