Gravitational energy.Energie Verde

Turbină Gravitaţională. frânarea ansamblului

 

Franarea turbinelor gravitationale (de orice tip inclusiv mixte)
(fabricate conf. inventiilor, fig. 1, fig. 2, fig. N/2, fig.
 1/A, fig. 2/A, fig. 2/B, fig. 2/C  etc)

Cuprins  
In absenta (din lipsa) referintelor bibliografice trebuie analizate linkurile din lucrare ……… 1
Toate fortele neconservative sunt rezultatul forțelor conservative  ……………………......... 2
Viteza de rotatie la toate tipurile de turbine gravitationale este OSCILANTA ………………… 3
Entitatea excentricitatii permanente anuleaza punctele materiale care se ridica ……………  5
Variante de franare a turbinelor gravitationale: ...………………………………………………….  5
Citez fragmente din linkurile si lucrarile care sustine inventia mileniului 3  ………………….. 7        
 Cateva din avantajele inventiei mileniului 3 ……………………………………………………….… 14


Manipularea punctelor materiale, pentru franare la turbinele gravitationale se face cu sistemul de comanda si control conf. inventie in cel putin doua variante, cu parametrii: una greutate 8000 kg*16 greutati = 128000 kg si rezulta la 8 greutati m = 64000kg cu h = 10.5m conf. inventie. Prima varianta este pentru infrastructura turbinei gravitationale mixte, la fiecare ciclu se ridica cele doua greutati, la faza a doua, intre intervalul de 25% si cel mult 49% cat dureaza ridicarea greutatilor conf. inventie si fig. 1.

Varianta a doua este numai pentru turbine gravitationale la care se deplaseaza, la fiecare ciclu, la ambele faze 2 greutati pe circumferinta (si 2 in centru), odata cu turbina in cadranele 3 si 2 (in sens trigonometric) si cele doua greutati de la prima varianta (una in centru), numai la faza a doua, conf. inventie. Energia primita de cele 3 greutati este anulata de entitatea excentricitatii permanente, datorita energiei (lucru mecanic gratuit) cedata de celelalte greutati in cadranele 1 si 4.

Manipularea greutatilor pentru franarea turbinei gravitationale se face in asa fel incat sa se controleze entropia 99.99% la cele 8 forte neconservative (8 parghii fara brate scurte), conf. inventiei mileniului 3.

In absenta (din lipsa) referintelor bibliografice trebuie analizate linkurile si din prezenta lucrare.
Inventia mileniului 3 este inventia mama care include un grup de turbine gravitationale care sunt legate intre ele cu un singur concept inventiv general caci toate are aceeasi structura de rezistenta.

La fortele neconservative cunoscute pana acum nu se poate controla si utiliza energia entropiei.
Conform inventiei mileniului 3 se poate creste, scadea, echilibra si controla entropia 99.99%, numai in acest mod se poate realiza, pentru prima data in era noastra, cu 8 parghii fara brate scurte lucru mecanic gratuit, energia electrica gratuita, care se poate transforma in energie termica gratuita, fiindca materia prima utilizata este forta de gravitatie gratuita; procedura este descrisa si pe linkurile:
 
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html       

http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/pirghie%20.0..html                      

http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/lucru%20mecanic%20multiplu.html 

http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/legile%20excentricitatii%20permanente.html 

Pag. 1

Cele 4 legitati noi descrise in linkurile scrise mai sus estinde si completeaza legile:  

legea entropiei, legile lui Newton, legea parghiei, legea lucrului mecanic etc., fiindca nu sunt compatibile cu cele 8 parghii fara brate scurte care in timpul functionarii se transforma in 8 forte neconservative, care sunt diametral opuse fortelor conservative.

“… Inventia este realizata de un grup cu 8 chesoane, cu 16 greutati: 8 greutati pe circumferinta si 8 greutati in centrul turbinei, care inainte de deblocare are 8 forte conservative care sunt 8 parghii fara brate scurte, care in timpul functionarii se transforma in 8 forte neconservative, care rotesc arborele turbinei producand lucru mecanic gratuit si energie electrica gratuita.”

“…  Toate fortele neconservative sunt rezultatul forțelor conservative. Si cele 8 parghii fara brate scurte sunt rezultatul fortei de gravitaatie. Cele 8 parghii in timpul functionarii se transforma in 8 forte neconservative, care rotesc arborele turbinei producand lucru mecanic gratuit conservativ.”

Variantele de franare minima si medie pentru turbinele gravitationale, fabricate din chesoane, demonstreaza faptul ca numai si numai cu cele 8 parghii de ordin zero (8 parghii fara brate scurte) se poate realiza lucru mecanic gratuit si energie electrica gratuita in exteriorul turbinei gravitationale cu multiplicatorul de turatie si cel putin 2 generatoare. Pentru ca grupul celor 8 parghii fara brate scurte este un sistem DESCHIS semihibrid.

Sistemul deschis semihibrid (este un sistem hibrid atipic), al celor 8 parghii de ordin zero (8 forte neconservative) are in interiorul lui un sistem izolat (inchis numai in legatura cu entropia) si in exteriorul sistemului este deschis.

Deci cele 8 parghii fara brate scurte in exteriorul sistemului fi-va deschis si in interior este izolat (inchis), cu toate ca structura interactiunilor energetice se modifica pe parcursul fiecarui ciclu la ambele faze, cu castig de energie (lucru mecanic gratuit).

Sistemul deschis al celor 8 forte neconservative este un *hibrid mai special, atipic* numit de inventator *Sistem deschis semihibrid* (deci sistemul este un HIBRID atipic).

Momentele de expansiune a entropiei, la prima faza si recesiunea entropiei la faza a doua sunt controlate 99.99% de un sistem de comanda si control automat conf. unei proceduri clasice (adaptat la inventie), astfel incat valorile entropiei la fiecare faza, intre cele doua faze, si la granita dintre cicluri (la inceput de ciclu si la sfarsitul ciclului) sa fie cu o variatie de entropie a sistemului la valoarea parametrilor proiectati.

Pag. 2

Conf. celor redactate mai sus, pentru prima data in lume (in era noastra) se controleaza 99.99% entropia grupurilor cu forte neconservative (la sistemele deschise semihibride).

Datorita sistemului deschis semihibrid energia (lucru mecanic) la ambele faze nu se mai conserva in sistem, deoarece lucru mecanic se transmite in afara sistemului (la multiplicator si cele doua generatoare conf. inventie) si se transforma in energie electrica gratuita si numai astfel se realizeaza si echilibrul dinamic, conf. inventie.

Viteza de rotatie la toate tipurile de turbine gravitationale este OSCILANTA in fiecare ciclu.
Toate ciclurile fiind IDENTICE, rezulta faptul ca in timpul functionarii turbina gravitationala are o viteza de rotatie OSCILANTA, intre limite constante datorita faptului ca toate turbinele gravitationale are in fiecare cheson drum inchis numai in al optulea ciclu, deci avem o entropie controlata, impusa de inventator, la fiecare ciclu, prin manipularea greutatilor, conf. inventie.

Astfel conf. teorie inventie si calculele care o sustin rezulta faptul ca fiecare cheson este un sistem deschis, caci este autonom in raport cu celelalte chesoane.
La orice sistem inchis fiecare punct material are:
un moment al fortei de sens contrar, pereche actiune-reactiune si echilibru dinamic.
Deci, intr-un sistem INCHIS avem forte interne echilibrate.
Intr-un sistem DESCHIS, conform inventie, nu avem forte interne echilibrate.
Pentru a mentine viteza de rotatie a turbinei gravitationale relativ constanta este necesar sa fie franata continuu si prin manipularea punctelor materiale conf. inventiei, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2 etc.

  Varianta de franare minima                                                                 Varianta de franare medie    Turbina are o rot/min (sau o fractiune de rot/min).
    Manipularea punctelor materiale conf. inventie si fig. 1, are mai multe variante de manipulare in vederea franarii turbinei gravitationale. Variantele sunt descrise in lucrarile care sustin inventia, deoarece turbina tinde sa depaseasca viteza de rotatie la parametrii proiectati. Deci in timpul functionarii turbina trebuie franata si prin manipularea celor 16 greutati.

  
  Turbina are o rot/min (sau o fractiune de rot/min).
     Manipularea punctelor materiale conf. inventie si fig. 1, in vederea franarii turbinei pentru a nu depasi rpm-ul proiectat. Aceasta varianta demonstreaza si faptul ca sistemul fizic este DESCHIS.   
     Si la aceasta varianta, pentru calcule, se scad din cele 8 parghii numai doua parghii (pentru pierderi diverse).

Pag. 3

                     LEGENDA (varianta minima)                              LEGENDA (varianta medie)A - pozitie ipotetica de pe cicumferinta  
      turbinei gravitationale conform fig. 1.
C - pozitie ipotetica de pe cicumferinta 
       turbinei gravitationale conform fig. 1.
C’ - pozitie ipotetica de pe cicumferinta 
       turbinei gravitationale conform fig. 1.
D’ - pozitie ipotetica de pe cicumferinta 
       turbinei gravitationale conform fig. 1.
Coboara - punctele materiale care coboara 
                conf. fig. 1.
Urca - punctele materiale care urca conf.  
          fig. 1.
X - punctele materiale care stationeaza pe 
      cicumferinta turbinei si coboara odata  
      cu turbina gravitationala cu viteza de
      rotatie la parametrii proiectati. 
Y - punctele materiale care stationeaza in 
      centrul turbinei gravitationale.
      Punctele materiale: 1’,1’’; 2’,2’’; 3’,3’’;  
      4’,4’’; 5’,5’’; 6’,6’’; 7’,7’’; 8’,8’’.


A - pozitie ipotetica de pe cicumferinta 
      turbinei gravitationale conform fig. 1.
C - pozitie ipotetica de pe cicumferinta 
       turbinei gravitationale conform fig. 1.
C’ - pozitie ipotetica de pe cicumferinta  
       turbinei gravitationale conform fig. 1.
D’ - pozitie ipotetica de pe cicumferinta 
       turbinei gravitationale conform fig. 1.
Coboara - punctele material conf.fig. 1.
Urca - punctele materiale conf. fig. 1.
X - punctele materiale care stationeaza pe 
      cicumferinta turbinei si coboara odata cu turbina gravitationala cu viteza de rotatie
       la parametrii proiectati. 
Y - punctele materiale care stationeaza in   
      centrul turbinei gravitationale.
      Punctele materiale: 1’,1’’; 2’,2’’; 3’,3’’;  
      4’,4’’; 5’,5’’; 6’,6’’; 7’,7’’; 8’,8’’.


                     CONCLUZII (varianta minima)                             CONCLUZII  (varianta medie)     La o rot/min turbina grevitationala are 16 cicluri identice. Punctul material care stationeaza pe circumferinta si coboara deodata cu turbina 7 cicluri la parametrii proiectati, anuleaza punctul material (din acelasi cheson) care urca in ciclul cu nr. 8, la faza a doua conf. inventie si fig. 1. Contabilizarea castigului la cele 7 puncte materiale care coboara se face deodata la ciclul cu nr. 8. Caci fiecare ciclu este autonom aidoma chesoanelor. Pierderea de energie la greutatea care se ridica, conf. inventie si fig.1, se face numai la ciclul cu nr.8.  

 
   La fiecare ciclu se manipuleaza cel mult 3 perechi de puncte materiale conf. inventiei si parametrilor proiectati. In aceeasi perioada de timp la fiecare ciclu coboara 6 perechi de puncte materiale pe circumferinta, rotindu-se deodata cu turbina in cadranele 1 si 4 in sens trigonometrc conf. inventie. Concluziile finale numai dupa fabricarea prototipului, caci doar atunci se poate constata castigul exact de energie. Inventatorul a realizat numai calcule estimative.

  
     Explicatii privind manipularea celor 16 greutati egale la ciclul cu nr. 1 la varianta cu franare minima. Punctele materiale 8’, 8’’ se deplaseaza in linie dreapta, pe o panta ascendenta in chesonul lor propriu din pozitia A in apropierea pozitiei C’, si consuma/primeste energie.


Pag. 4

Entitatea excentricitatii permanente anuleaza punctele materiale care se ridica cu energia cedata de punctele materiale care coboara in cadranele 1 si 4. La aceasta varianta de franare avem pe circumferinta cel putin 7 puncte materiale in cadranele 1 si 4 in sens trigonometric conf. inventie. Pe circumferinta sunt stationate urmatoarele puncte materiale: 1’; 2’; 3’; 4’; 5’, 6’, 7’ care coboara odata cu turbine gravitationala. In centrul turbinei sunt stationate urmatoarele puncte materiale: 1’’; 2’’; 3’’; 4’’; 5’’, 6’’, 7’’ care nu afecteaza excentricitatea permanenta. Explicatii privind manipularea celor 16 greutati egale la ciclul cu nr. 1 la varianta cu franare medie. 
     La aceasta varianta la deblocarea turbinei pentru functionare avem pe circumferinta in apropierea pozitiei C punctul material 8’.
     Punctele materiale 7’, 7’’ se deplaseaza in linie dreapta, pe o panta ascendenta in chesonul lor propriu din pozitia A in apropierea pozitiei C’, si consuma/primeste energie electrica din afara sistemului deschis semihibrid conf. inventie.
In acelasi interval de timp punctul material 8’, se deplaseaza pe circumferinta din pozitia A in pozitia C
     Excentricitatea permanenta anuleaza punctele materiale care se ridica cu energia cedata de punctele materiale care coboara in cadranele 1 si 4. La aceasta varianta de franare avem pe circumferinta in permanenta cel putin 6 puncte materiale in cadranele 1 si 4 in sens trigonometric conf. inventie.
    Pe circumferinta sunt stationate urmatoarele puncte materiale: 1’; 2’; 3’; 4’; 5’, 6’ care coboara odata cu turbine gravitationala. In centrul turbinei sunt stationate urmatoarele puncte materiale: 1’’; 2’’; 3’’; 4’’; 5’’, 6’’ care nu afecteaza excentricitatea permanenta. Detalii privind manipularea punctelor materiale la cateva cicluri care ajuta sa se inteleaga modul cum se manipuleaza cele 16 greutati egale pentru a realiza echilibrul dimamic la turbina gravitationala. Variante de franare a turbinelor gravitationale:Ciclu I: varianta minima 

(conf. faza a doua si fig. 1) 
Urca 8’ din pozitia (A) pana in centru si 8” pe circumferinta in apripierea pozitiei (D’)
Una greutate se ridica h=10.5m si 7 greutati coboara h=10.5m, la faza a doua, conf. inventie si fig. 1.
X = 1’; 2’; 3’; 4’; 5’; 6’; 7’
Y = 1’’; 2’’; 3’’; 4’’; 5’’; 6’’; 7”


Ciclu I: varianta medie  (partial modificata)

Punctul material 8’, se deplaseaza pe circumferinta deodata cu turbina din pozitia A pana in pozitia C, conf. inventie.
Urca 7’ din pozitia (A) pana in centrul turbinei si 7” urca in apropierea pozitiei (D’), in acelasi timp.
X = 8’; 1’; 2’; 3’; 4’; 5’; 6’ 
Y = 8”; 1’’; 2’’; 3’’; 4’’; 5’’; 6’

                     1

                       2

Ciclu II: varianta minima  

Urca 7’ din pozitia (A) pana in centru si 7”
pe circumferinta in apripierea pozitiei (D’)
Una greutate se ridica h=10.5m si 7 greutati coboara h=10.5m, la faza a doua, conf. inventie si fig. 1.
X = 8’’; 1’; 2’; 3’; 4’; 5’; 6’ 
Y = 8’; 1’’; 2’’; 3’’; 4’’; 5’’; 6”

Ciclu II: varianta medie  

Urca 8’ odata cu turbina, in sensul de rotatie a turbinei pe circumferinta din pozitia (C) pana ajunge in pozozitia (C’)
Urca 6’ din pozitia (A) pana in centrul turbinei si 6” urca in apropierea pozitiei (D’).
X = 7’’; 8’; 1’; 2’; 3’; 4’; 5’
Y = 7’; 8”; 1’’; 2’’; 3’’; 4’’; 5’’

                        3

                     4

Ciclu III: varianta minima  

Urca 6’ din pozitia (A) pana in centru si 6”
pe circumferinta in apripierea pozitiei (D’)
Una greutate se ridica h=10.5m si 7 greutati coboara h=10.5m, la faza a doua, conf. inventie si fig. 1.
X = 7’’; 8’’; 1’; 2’; 3’; 4’; 5’
Y = 7’; 8’; 1’’; 2’’; 3’’; 4’’; 5”

Ciclu III: varianta medie  

Urca 8’ odata cu turbina, in sensul de rotatie a turbinei gravitationale pe circumferinta din pozitia (C) pana ajunge in pozozitia (C’)
Urca 5’ din pozitia (A) pana in centrul turbinei si 5” urca in apropierea pozitiei (D’).
X = 6’’; 7’’; 8’; 1’; 2’; 3’; 4’
Y = 6’; 7’; 8’’;  1’’; 2’’; 3’’; 4’’

                     5

                         6

Ciclu IV: varianta minima  

Urca 5’ din pozitia (A) pana in centru si 5” pe circumferinta in apripierea pozitiei (D’).
Una greutate se ridica h=10.5m si 7 greutati coboara h=10.5m, la faza a doua, conf. inventie si fig. 1.
X = 6’’; 7’’; 8’’; 1’; 2’; 3’; 4’
Y = 6’; 7’; 8’; 1’’; 2’’; 3’’; 4”

Ciclu IV: varianta medie  

Urca 8’ odata cu turbina, in sensul de rotatie a turbinei gravitationale pe circumferinta din pozitia (C) pana ajunge in pozozitia (C’). Greutatea 4’ din pozitia A se deplaseaza pe circumferinta odata cu turbina pana la pozitia C.
X = 5’’; 6’’; 7’’; 8’; 1’; 2’; 3’
Y = 5’; 6’; 7’; 8’’;  1’’; 2’’; 3’’

                         7

                          8

Ciclu V: varianta minima  

Urca 4’ din pozitia (A) pana in centru si 4” pe circumferinta in apripierea pozitiei (D’).
Una greutate se ridica h=10.5m si 7 greutati coboara h=10.5m, la faza a doua, conf. inventie si fig. 1.
X = 5’’; 6’’; 7’’; 8’’; 1’; 2’; 3’
Y = 5’; 6’; 7’; 8’; 1’’; 2’’; 3’’

Ciclu V: varianta medie 
 
Urca 8’ si 4’ odata cu turbina, in sensul de rotatie a turbinei gravitationale pe circumferinta din pozitia (C) pana ajunge fiecare in pozozitia (C’). Daca este nevoie procedura se repeta.
Urca 3’ din pozitia (A) pana in centrul turbinei si 3” urca in apropierea pozitiei (D’).
X = 4’; 5’’; 6’’; 7’’; 8’; 1’; 2’
Y = 4’’; 5’; 6’; 7’; 8’’;  1’’; 2’’

                        9

                           10

Ciclu VI: varianta minima  

Urca 3’ din pozitia (A) pana in centru si 3” pe circumferinta in apripierea pozitiei (D’).
Una greutate se ridica h=10.5m si 7 greutati coboara h=10.5m, la faza a doua, conf. inventie si fig. 1.
X = 4’’; 5’’; 6’’; 7’’; 8’’; 1’; 2’
Y = 4’; 5’; 6’; 7’; 8’; 1’’; 2’’

Ciclu VI: varianta medie

Urca 8’ si 4’ odata cu turbina, in sensul de rotatie a turbinei gravitationale pe circumferinta din pozitia (C) pana ajunge fiecare in pozozitia (C’)
Urca 2’ din pozitia (A) pana in centrul turbinei si 2” urca in apropierea pozitiei (D’).
X = 3’’; 4’; 5’’; 6’’; 7’’; 8’; 1’
Y = 3’; 4’’; 5’; 6’; 7’; 8’’; 1’’

                           11

                    12

                                                                                             
               Pentru oprirea turbinei gravitationale se poate manipula punctele materiale in mai multe variante, voi detalia numai doua variante.

          Var. I: manipularea tuturor punctelelor materiale astfel incat centrul lor de greutate sa fie in centrul turbinei, in aceasta varianta oprirea este lenta fara franare.
          Var. II: pentru oprirea turbinei gravitationale, prin franare cu oprire rapida, se manipuleaza, progresiv, circa jumatate din punctele materiale numai in cadranele II si III in sens trigonometric.
Franarea turbinelor gravitationale, si a turbinelor gravitationale mixte, cu castig de energie (lucru mecanic gratuit), la fiecare ciclu, la ambele faze in timpul functionarii la parametrii proiectati, prin controlarea entropiei 99.9%, conf. teoriei inventiei mileniului III: 
Citez fragmente din linkurile si lucrarile care sustine inventia mileniului 3

Pag. 7

 “… Deci, la prima faza, toate tipurile de turbine gravitationale consuma ~75% din timpul in care se produce ciclul conf. inv si fig. N/2. Cele 8 inaltimi medii: 0.984375*8 = 7.875m. Inaltimea de 7.875m reprezinta 75% din 8 cicluri. Cele 8 cicluri din cadranele 1 si 4 se repeta continuu (ridicandu-se numai una greutate la faza a doua), si rezulta un castig de: 64000(kg)*7.875(m)*9.81 = 4944240J. Aceasta energie de 4944240J, la prima faza este cedata integral (complet) de cele 8 greutati conf. inventie.

Stim faptul ca: la prima faza conf. formula lucrului mecanic (L=mgh), forta de gravitatie atrage toate cele 8 greutati (G1’, G2’, G3’ … G8’) la fel si daca coboara in timpul functionarii ciclice (la parametrii proiectati) a turbinei grevitationale precum si daca le calculam SEPARAT, in cadere libera, cu inaltimea corespunzatoare figurii N/2, deoarece rezultatul la calcule este acelasi. …”

 “… Si la a doua faza, in intervalul de ~25%, cat dureaza ridicarea celor 2 greutati conf. inventie, sistemul deschis a celor 7 parghii de ordin zero (cele 7 forte neconservative), interactioneaza cu "exteriorul" prin arborele turbinei gravitationale care transmite miscarea de rotatie la multiplicatorul de turatie si la cele doua generatoare precum si prin franarea turbinei cu castig de energie, prin cuplarea celor ~3 generatoare pe poz. 2. 1/e, conf. inventie.

Deci energia si la faza a DOUA  nu se mai conserva in sistem, deoarece lucru mecanic se transmite in afara sistemului (la multiplicator si cele doua generatoare conf. inventie) si se transforma in energie electrica si numai astfel se realizeaza si echilibrul dinamic, conf. inventie.

La faza a doua se calculeaza numai intervalul de cel mult 25% dintr-un CICLU in care se ridica cele doua greutati si castigul de la cele 7 greutati care coboara odata cu turbina conf. inventie si fig. 1. Energia totala cedata de cele 7 greutati, la faza a doua, este INCLUSA in energia totala cedata de cele 8 greutati, la prima faza, conf. inventie si fig. N/2.

Deoarece in momentul in care incepe faza a doua, conf. inventie si fig. 1, turbinele gravitationale mixte se franeaza in mai multe moduri pentru a controla entropia (99.99%):

        1 -cand incepe sa se ridice greutatea G8’ de la altitudinea minima spre centrul turbinei conf. fig. 1, pe circumferinta sunt 7 greutati (deci sistemul se franeaza si pentru ca raman cu o greutate mai putin)

        2 -si inainte si dupa ce se ridica greutatea G8’ de la altitudinea minima spre centrul turbinei conf. inventiei, energia cinetica a greutatilor localizate pe circumferinta nu se disipa (pierde) deoarece se cupleaza si se decupleaza cel putin 3 generatoare de puteri diferite  (cu anexele aferente lor) pe poz. 2. 1/e, care reprezinta un subansamblu cu una bucata coroana dintata (realizata din cel putin 4 bucati), asamblata pe diametrul exterior al tamburului poz. 30, pe partea cu sursa de energie electrica, intr-un mod in care sa diminuieze acceleratia, fara a o anula complet, avind in vedere cuplarea generatoarelor in asa fel incat sa permita in permanenta cresterea acceleratiei, fara marirea rot/min (rpm).

Pag. 8

        3 -numai daca este nevoie se manipuleaza la suprastructura turbinei gravitationale mixte a doua minilocomotiva conf. inventie in corelatie cu decuplarea si cuplarea generatoarelor de la punctul nr. 2. Numai astfel  se poate controla entropia 99,99% conf. inventie. …”

Citez fragmente din teoria grupurilor cu forte neconservative controlate 99.99%.
“… Entitatea cu nr. 3, excentricitatea permanenta, are locatia in cadranul 1 in sens trigonometric
, este oscilanta, aproape fixa, intr-un dreptunghi cu lungimea paralela cu axa 0y si latimea paralela cu axa 0x.

Entitatea excentricitatii permanente din cadranul 1 in sens trigonometric estepunctul material purtator de masa (m=64000kg la prima faza si 56000kg la faza a doua, adimensionale si are fiecare un parametru constant) rezultat datorita celor 8 parghii de ordin 0 (8 forte neconservative), la ambele faze, conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2, cu castig de energie electrica mai mare decat consumul.

Excentricitatea permanenta (conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2), este o forta neconservativa, un punct material (ipotetic) localizat, in interiorul cercului, in permanenta in cadranul 1, cu masa m=64000kg la prima faza si 56000kg la faza a doua cu o inaltime intre h=5.7m si h=7.8m (de baza turbinei) si o raza intre ~1.3m ~2.6m de centrul turbinei.
Pozitia punctului material presupus, din cadranul 1, este oscilanta, aproape fixa, intr-un dreptunghi cu lungimea de ~2m (paralela cu axa 0y) si latimea de ~1.3m (paralela cu axa 0x) …”

“… Entitatea excentricitatii permanente la suprastructura turbinelor gravitatonale mixte
La suprastructura turbinelor gravitatonale mixte conf. fig. 2/A si 2/B, este descries modul  in care trebuie sa fie manipulate cele 8 minilocomotive egale pe exteriorul unui tambur pentru a realiza 8 parghii de ordin 0 (8 forte neconservative), care are rolul principal de-a mentine rpm-ul si echilibrul dinamic a turninei in timpul functionarii la parametrii proiectati. Aceste turbine realizate din chesoane echipate in exterior cu un tambur sunt cele mai rentabile deoarece cumuleaza cel putin 2 excentricitati, conf. fig. 1 si fig. 2/A, si astfel se tine mai usor in echilibru dinamic turbina gravitationala mixta.

Conf. celor redactate mai sus rezulta la *turbina gravitationala mixta* doua entitati:
Prima entitate este grupul celor 8 minilocomotive din exteriorul tamburului care 
este o forta neconservativa, un punct material purtator de masa adimensionala, localizata in interiorul cercului (la infrastructura) cu energie potentiala in cadranul 1 in sens trigonometric, si are atributia principala de-a realiza franarea turbinei gravitationale mixte pentru a tine rpm-ul la parametrii proiectati.

A doua entitate sunt cele 8 greutati de pe circumferinta care este o forta neconservativa, un punct material (ipotetic) purtator de masa adimensionala, localizat (la infrastructura), in interiorul cercului cu energie potentiala in cadranul 1 in sens trigonometric, care in timpul functionarii turbinei la parametrii proiectati are atributia de-a produce energie la arborele turbinei conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2.

Pag. 9

Ambele entitati, fiecare cu alta atributie (nontransferabila), fi-vor un punct material purtator de masa adimensional, localizat in interiorul cercului (la infrastructura) cu energie potentiala in cadranul 1 in sens trigonometric,  oscilant, aproape fix, intr-un dreptunghi cu lungimea paralela cu axa 0y si latimea paralela cu axa 0x.

Intre aceste doua entitati, in tot timpul functionarii turbinei conf. inventie, este o relatie obligatorie, controlata de sistemul de comanda si control, deoarece ambele  entitati in tot timpul functionarii turbinei sunt cumulate impreuna la infrastructura, intr-un singur punct material purtator de masa [(m = 64000kg + 800kg) la prima faza si (56000kg + ~700kg) la faza a doua, ambele sunt adimensionale)]… “

 “… Cele doua faze de la suprastructura turbinelor gravitatonale:

-La prima faza, cand incepe ciclul avem o expansiune a entropiei care la finalul primei faze atinge apogeul expansiuni.

-Cand incepe faza a doua incepe recesiunea entropiei care la finalul ciclului si a fazei a doua are o stare de echilibru aidoma ca la inceput de ciclu, astfel coincide starea finală cu starea initiala la fiecare ciclu in timpul in care turbina are o functionare ciclica la parametrii proiectati.

La sistemul deschis al celor 8 forte neconservative (8 parghii de ordin 0), conf. inventie, la fiecare faza, intre cele doua faze, si la granita dintre cicluri avem stari intermediare de echilibru, deoarece:

-Schimbarile de stare, la fiecare ciclu, se petrece la ambele faze (distincte) intr-un timp finit.


-La prima faza avem 8 minilocomotive pe circumferinta, pe exteriorul tamburului, la toate ciclurile, si entropia creste in intervalul de ~75% cat dureaza coborarea minilocomotivelor odata cu tamburul, cu castig de energie electrica, deoarece: aceasta accelelare continua mareste energia cinetica, pentru ca cele 8 minilocomotive de pe exteriorul tamburului, datorita vitezei de rotatie influenteaza bilantul energetic al sistemului deschis a celor 8 parghii care interactioneaza cu "exteriorul" prin arborele turbinei de la infrastructura turbinei gravitatonale mixte.-La faza a doua avem numai 7 minilocomotive (si cel putin 4) pe circumferinta, pe exteriorul tamburului, la toate ciclurile, si entropia descreste cu castig de energie electrica deoarece: si la a doua faza in intervalul de ~25%, cat dureaza ridicarea unei minilocomotive (sau a cel mult 3 minilocomotive pentru franarea turbinei). Sistemul deschis a celor 7 parghii, interactioneaza cu "exteriorul" prin arborele turbinei de la infrastructura turbinei gravitatonale mixte.

-Conform inventie avem o stare initială de echilibru la inceput de ciclu si o stare finala de echilibru la finalul ciclului, astfel coincide starea finală cu starea initiala la fiecare ciclu in timpul in care turbina are o functionare ciclica la parametrii proiectati.

Pag. 10

Conf. celor redactate mai sus, pentru prima data in lume se controleaza 99.99% entropia, deoarece la toate turbinele gravitationale mixte daca functioneaza la parametrii proiectati, avem in interiorul fiecarui ciclu o stare de neechilibru si in exteriorul ciclului (la granita dintre cicluri) o stare de echilibru.

Aceste doua faze  (distincte) se repeta in tot timpul functionarii turbinelor gravitationale mixte, la fiecare ciclu, atat la infrastructura turbinelor gravitatonale mixte precum si la suprastructura turbinelor gravitatonale deoarece se realizeaza deodata, in acelasi interval de timp dar cu viteze diferite deoarece razele punctelor materiale aflate pe circumferinta sunt diterite, conf inventie si fig. 1/C. …”

Citez din lucrerea cu titlul “Parghii de ordin zero”:
“… Echilibrul dinamic a excentricitatii permanente se realizeaza prin franarea continua cu ajutorul mecanismelor de la multiplicatorul de turatie, a subansamblelor incluse in cele doua generatoare etc, pentru a mentine rpm-ul necesar la arborele turbinei conf. inventie, cu castig de energie electrica.
Deci energia la ambele faze conf. inventie, fig. 1 si fig. N/2, nu se mai conserva in sistem, deoarece lucru mecanic se transmite in afara sistemului (la multiplicator, cele doua generatoare etc conf. inventie) si se transforma in energie electrica si numai astfel se realizeaza si echilibrul dinamic, conf. inventie. …”

“… Definitia ENTROPIEI pentru forte neconservative cu entropie controlata .
Entropia sistemului DESCHIS semihibrid a grupului cu parghii de ordin 0 (8 forte neconservative, atipice, neconventionale etc) evolueaza permanent intre o entropie minima, localizata la granita dintre cicluri (inceput de ciclu si la sfarsitul ciclului), care fi-va si granita entropiei, dupa terminarea celei de-a doua faza, intre intervalul de 25% si 49%, cat dureaza ridicarea celor 2 greutati conf. inventie si fig. 1, si o entropie maxima, la prima faza, cand se termina intervalul de 75% sau cel putin 51%, cat dureaza coborarea celor 8 greutati conf. inventie si fig. N/2.

Si la infrastructura turbinelor gravitationale mixte calculele realizate cu formula L=mgh (cu orice parametrii), chiar daca, la faza a doua, intervalul dintr-un CICLU in care se ridica cele doua greutati, conf. inventie si fig. 1, ar fi numai de 1%, sau cel mult 49%, energia cedata de cele 7 greutati fi-va inclusa in energia cedata (lucrul mecanic produs) de cele 8 greutati conf. inventie si fig. N/2. …”

Din cele redactate mai sus rezulta:
-pentru franarea turbinelor gravitationale fara suprastructura se manipuleaza, la fiecare ciclu, cel mult 3 puncte materiale, cu sistemul de comanda si control, conf. inventie.

-pentru franarea turbinelor gravitationale mixte se procedeaza in felul urmator:
A –la infrastructura se manipuleaza numai una greutate, la fiecare ciclu, la faza a doua conf. inventie si fig. 1.


Pag. 11

B –la infrastructura se franeaza continuu cu ajutorul mecanismelor de la multiplicatorul de turatie, a subansamblelor incluse in cele doua generatoare etc, pentru a mentine rpm-ul necesar la arborele turbinei conf. inventie.

C –la suprastructura turbinelor gravitationale mixte pentru a mentine rpm-ul necesar la arborele turbinei conf. inventie, se franeaza continuu prin cuplarea si decuplarea a cel putin 3 generatoare de puteri diferite  (cu anexele aferente lor) pe poz. 2. 1/e, care reprezinta un subansamblu cu una bucata coroana dintata (realizata din cel putin 4 bucati), asamblata pe diametrul exterior al tamburului poz. 30, pe partea cu sursa de energie electrica, intr-un mod in care sa diminuieze acceleratia, fara a o anula complet, avind in vedere cuplarea generatoarelor in asa fel incat sa permita in permanenta cresterea acceleratiei, fara marirea rot/min (rpm).

D –la suprastructura turbinelor gravitationale mixte, daca este necesar se vor manipula cel mult 3 minilocomotive, la fiecare ciclu, pentru a mentine rpm-ul necesar la arborele turbinei conf. inventie.”

Citate din lucrarile proprii care sustine inventia mileniului 3.
 “… Astfel avem doar o forta activa (motoare) fara forta rezistenta. Cele 7 puncte materiale, care coboara, conf. inventie, nu sunt afectate in nici un fel de cele 2 puncte materiale care se ridica, in chesoanul lui propriu, pentru ca: cele 2 greutati sunt ridicate cu energie electrica din afara sistemului deschis si nu afecteaza in niciun fel cele 7 greutati care coboara, in acelasi interval de timp in faza a 2-a (daca turbina lucreaza in 2 faze), deoarece intre ele nu exista interactiune.Toate turbinele gravitatioale poate functiona in fiecare ciclu cu o faza (cu castig mai mic) sau cu castig maxim in 2 faze. Ambele operatii, in faza a doua, au actiune distincta si nu se influenteaza reciproc.

Pentru a intelege cum functioneaza turbinele cu 8 chesoane cu anexele aferente lor trebuie analizat linkul:    http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html  “

“… Diferenta dintre parghia clasica (una forta conservativa) si 8 parghii (8 forte neconservative): 
- parghia clasica este o bara rigida care se poate roti (partial) in jurul unui punct de sprijin.
- cele 8 parghii fara brate scurte are punctul de sprijin pe raza verticala a arborelui,  in centrul presupus al turbinei gravitationale. 

  1. parghia clasica castiga cu forta activa, forta in plus cu bratul lung al parghiei (Atentie! De la o singura parghie)
  2. cele 8 parghii fara brate scurte, are punctul de sprijin in centrul turbinei si castiga lucru mecanic multiplu gratuit de la toate cele 8 parghii fara brate scurte.

Pag. 12

-parghia clasica are un dezechilibru partial in raport cu cele doua brate cu castig mic de forta.
-cele 8 parghii fara brate scurte, realizeaza in timpul functionarii un dezechilibru total fiindca are (din cele 16 greutati egale in cele 8 chesoane) 8 greutati pe circumferinta  (numai in cadranele 1 si 4 in sens trigonometric) si 8 greutati in centrul turbinei gravitationale.”

“… In sistemul deschis cu 8 parghii fara brate scurte, se produce in timpul functionarii un dezechilibru total fiindca nu are forta rezistenta in cadranele 2 si 3 in sens trigonometric, conf. link:       http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/virtual%20ansamblu.html   

Si echilibrul dinamic se realizeaza in afara sistemului deschis prin cuplarea arborelui de la turbina gravitationala la un multiplicator si generatoare, conform inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2, link: http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html “

Citez din lucrari proprii fragmente care ajuta sa se inteleaga de ce se castiga lucru mecanic gratuit.

“ … La grupul cu 8 parghii fara brate scurte (8 forte neconservative), punctul de sprijin este pe raza verticala, a arborelui, in centrul ipotetic al turbinei. Arborele turbinei, pe rulmenti, sustine turbina gravitationala care in timpul functionarii se roteste continuu, fiindca are forta rezistenta nesemnificativa. Si numai din aceasta cauza cele 8 parghii fara brate scurte produce lucru mecanic si energia electrica gratuita si amplificata (…), conf. calcule estimative din inventie.” “…Turbinele gravitationale sunt o constuctie metalica foarte, foarte, foarte, foarte simpla, conf. link:  
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/virtual%20ansamblu.html   
foarte, foarte usor de realizat, si inlocuieste toate turbinele: eoliene, hidraulice, centrale electrice, centrale termoelectrice, centrale nuclearo-electrice si toate motoarele electrice de orice putere etc” “… Pentru prima data in era noastra se produce un dezechilibru total numai in cadranele 1 si 4, si greutatile din cadranele 1 si 4 in sens trigonometric produce lucru mecanic gratuit, si energie electrica gratuita, fiindca echilibrul dinamic este realizat in afara sistemului deschis prin cuplarea arborelui de la turbina gravitationala la multiplicatorul de turatie si la cel putin 2 generatoare, conf. inventie” “… Inventia este realizata de un grup cu 8 chesoane, cu 16 greutati: 8 greutati pe circumferinta si 8 greutati in centrul turbinei, care inainte de deblocare are 8 forte conservative = 8 parghii fara brate scurte, care in timpul functionarii se transforma in 8 forte neconservative, care rotesc arborele turbinei producand lucru mecanic gratuit si energie electrica gratuita (fiindca forta de gravitatie este gratuita). 


Exploatarea grupurilor cu forte neconservative se realizeaza cu un sistem deschis cu parghii fara brate scurte, care interactioneaza cu *exteriorul* prin arborele turbinei si transmite miscarea de rotatie pe alt drum in exteriorul sistemului la generatoare. …”


Pag. 13

 “… Turbinele gravitationale inainte de deblocare pentru functionare are structura metalica a celor opt chesoane conservativa si greutatile de pe circumferinta cu energie potentiala. Dupa deblocare in timpul functionarii prin manipularea celor 16 greutati egale conf. inventie, cele 8 chesoane prin rotire isi schimba caracterul, intr-un caracter distinctiv si devin 8 parghii fara brate scurte, iar cele 8 greutati de pe circumferinta sunt 8 forte neconservative care rotesc turbina gravitatonala. 


In tot timpul functionarii campul gravitational al pamantului conservativ (din afara sistemului de parghii neconservativ) atrage cele 8 greutati de pe circumferinta (8 forte neconservative).

Cele 8 forte neconservative produce lucru mecanic gratuit (conservativ) la arborele turbinei gravitationale. Lucru mecanic gratuit, realizat la arbore, interactioneaza cu exteriorul prin multiplicator si cel putin 2 generatoare (utilizand alt drum in exteriorul sistemului deschis, semihibrid).


Numai in acest mod, prin interactiunile lor reciproce ajunge in echilibru structura neconservativa, a celor 8 parghii fara brat scurt, cu structura fortelor conservative.


Si pentru prima data, in era noastra,
se realizeaza implementarea grupurilor cu forte neconservative intr-un sistem conservativ cu castig gratuit de lucru mecanic la arborele turbinei gravitationale, cele afirmate mai sus sunt dovedite cu teorie si calcule in lucrarile care sustine inventia”

“ … Sintagma *parghii de ordin zero*este corecta fiindca:

Fiecare parghie din cele 8 parghii fara brate scurte, in timpul functionarii, este autonoma si are la toate cele 8 parghii punctul de sprijin pe raza verticala, a arborelui, in centrul ipotetic al turbinei. “

Cateva din avantajele inventiei mileniului 3 
– Inventia mileniului 3 foloseste 8 parghii fara brate scurte care in timpul functionarii produce, fara poluare: lucru mecanic gratuit, energie electrica gratuita, energie termica gratuita si reduce poluarea pe *TERRA* cu ~25%, conf. link:   http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html    

– Inventia mileniului 3, daca se implementeaza la nivel mondial, parcul AUTO va utiliza masini electrice. Si in viitor o sa foloseasca lucru mecanic gratuit, direct de la motorul gravitational, proiectat special pentru a se asambla pe orice masina din parcul AUTO, cu orice putere solicita beneficiarul, conf. link: http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/Motor%20gravitational%20ISF.html   

Pag. 14

– Inventia mileniului 3, fiindca produce energie termica gratuita, elimina poluarea aerului pentru ca nu se arde: lemn, carbune, pacura, rumegus, benzina, petrol, motorina, gaz metan, gaz de sonda etc.

–  Inventia este o punte de legatura intre fortele conservative si grupurile cu forte neconservative, conform link:  http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/pirghie%20.0..html    

– turbinele gravitationale daca se implementeaza, la nivel mondial, rezolva o perioada incalzirea globala, si prin: sere, irigatii, baraje cu paduri care opreste estinderea desertului si prin realizarea unor oaze de verdeata cu apa extrasa de la adancimi foarte mari, fiindca lucru mecanic este gratuit.

– turbinele gravitationale rezolva si apa potabila prin desalinizare, fiindca foloseste lucru mecanic gratuit.

– turbinele gravitationale ne ajuta si la dezastre naturale, sau furtuni solare sau furtuni electromagnetice (care distrug sistemele informationale) si fac imposibil de furnizat energia electrica cu procedeul clasic.
– turbinele gravitationale inlocuieste toate turbinele: eoliene, hidraulice, centrale electrice, centrale termoelectrice, centrale nuclearo-electrice etc, conf. link:   http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/structura%20de%20rezistenta.html   

– turbinele gravitationale conf. inventie are reteaua proprie de distributie in zona in care se asambleaza: case, vile, spitale, firme, sate, orase, pe munte, pe apa, sub apa, sub pamant, oriunde in desert etc., fiindca se fabrica in firme speciale, se transporta, si se asambleaza oriunde este nevoie.

– la turbinele gravitationale proiectarea incepe de la generatorul electric disponibil (de la toate tipurile de turbine care fi-vor inlocuite cu turbina gravitationala), continua cu multiplicatorul de turatie si se termina cu proiectarea turbinei gravitationale.

– datorita turbinelor gravitationale, fiindca energia electrica este gratuita (conf. inventie) incepe era robotilor la toate nivelele, extinzandu-se intr-un ritm accelerat tehnologia din domeniu.

Atentie!  Daca se implementeaza *Turbinele gravitationale* la nivel mondial pana in anul ~2050 munca fizica (manuala, grea, periculoasa etc) fi-va executata de roboti, care elimina crizele economice si financiare …

Pag. 15

Atentie! Zonele de influenta […] fi-vor aceleasi cu modificari nesemnificative.
Valoarea inventiei mileniului 3 este inestimabila si nu afecteaza ordinea internationala a LUMII, deoarece in permanenta exista schimbari necesare pentru o stabilitate acceptabila, pentru majoritatea statelor.


Numai si numai daca se aplica (cel putin partial) propunerile facultative, conf. link: 
http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/structura%20de%20rezistenta.html  

Modularizarea continua a robotilor umanoizi in raport cu noile profesii la nivel global este posibila, numai daca se implementeaza inventia la nivel mondial oamenii si nu vor mai deceda din cauza poluarii, de foame, de frig …

Dupa verificarea linkurilor oamenii de buna credinta vor populariza inventia pentru TERRA si locuitorii ei. Daca nu se implementeaza inventia, la nivel mondial, incalzirea globala si dezastrele naturale fi-vor din ce in ce mai mari in viitorul apropiat.

Dupa implementarea inventiei la nivel mondial aproximativ 45% din locurile de munca fi-vor anulate fiind inlocuite cu asistenti sociali, cu noi servicii pentru populatie, cu alte tipuri de activitati specifice evolutiei accelerate a noilor profesii, ziua de munca fi-va mai putin de 6 ore etc.

Turbina gravitationala este o constructie metalica foarte, foarte simpla din 8 chesoane, foarte usor de realizat. Si in interiorul  celor 8 chesoane se manipuleaza 16 greutati egale cu mecanisme clasice conf. inventie si link: http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/virtual%20ansamblu.html  

Din simularea video rezulta, foarte clar, dezechilibrul total realizat de greutatile din cadranele 1 si 4 in sens trigonometric, care produce lucru mecanic gratuit, si energie electrica gratuita, fiindca echilibrul dinamic este realizat in afara sistemului deschis prin cuplarea arborelui de la turbina gravitationala la multiplicatorul de turatie si la cel putin 2 generatoare, conf. inventie, care este marginalizata conf. petitie, link:    http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/petitie.html     Cu voia şi puterea lui Dumnezeu,
inventatorul turbinelor gravitaţionale,
telefon  0770561002, cu stimă, Ioan Sabău.

 

                               Turbina Gravitationala

.