Gravitational energy.Energie Verde


Dezafectarea centralelor nucleare

Dezafectarea centralelor nucleare,
si structura de rezistenta a inventiei mileniului 3

Cuprins  
-Dezafectarea centralelor nucleare  ……………………………………………………............................... 1
- Completare in 2010, 2013, 2015, 2017 si 2020; modificat anul in care au fost trimise …….............. 1 
- Descrierea sumara a celor 3 faze facultative, …………………………………………………………... ...2 
- Dacă nu se ţine cont de propunerile preliminare, facultative, se va crea *HAOS* ….…… .............  5
- Inventia mileniului 3, este un *Perpetuum mobile autoalimentat de speta a patra* …....................  5
-Determinarea bilantului energetic, la cele 8 parghii fara brate scurte, la primul ciclu ……............ . 6                            
-MOMENTELE FORTELOR, de la infrastructura turbinei gravitationale mixte ……………… ............ 11                            
-Detalii pentru a intelege “MOMENTELE FORTELOR”, la 8 parghii fara brate scurte ………..  .........11                            
-Doua citate care dovedesc ca inventia mileniului 3 nu incalca legile fizicii (…) …………… ........... 12                           
- Inventia mileniului 3 nu incalca Legile lui Newton fiindca:  ……………………………………………  12
-Inventia mileniului 3 nu incalca a 2-a Lege a Termodinamicii (legea entropiei), pentru ca ….  .......13                  
-Inventia nu incalca legea conservarii energiei deoarece:  ……………………………………………....13                      
-Cateva din avantajele inventiei mileniului 3 ………………………………………………………………. .14

Dezafectarea centralelor nucleare si inlocuirea lor cu turbine gravitationale

Citez fragmente din pliante, brosuri, petitii etc.
"… profitul inventiei este administrat de: 4 aliati…” (propunere facultativa in anul 2002) 
"… profitul inventiei este administrat de: 6 aliati…” (propunere facultativa in anul 2006)   
"… profitul inventiei este administrat de: 10 aliati…” (propunere facultativa in anul 2008)

Completare in anul 2013
 Profitul inventiei este administrat de ~10 aliati + Romania. Aliatii fiind cei mai puternici din lume. Parteneriatul strategic dintre cei 10 aliati + Romania, trebuie sa fie bine stucturat, pentru a satisface interesele tuturor statelor din lume, din profitul tuturor tarilor in urma implementarii inventiei.

Astfel incat sa nu piearda nimic niciun om, firma sau tara. Acest lucru este posibil numai daca se procedeaza in cel putin trei faze, fiecare faza fi-va realizata din mai multe puncte cu precizari clare, cu obligatii si sanctiuni, cu termene care pot fi sigur indeplinite, cu (…), cu (…), cu (…) etc.

Completare in anul 2017
Finalizarea celor 3 faze poate fi realizata in 2 ani sau in 20 de ani, finalizarea fi-va asa cum hotaraste cele 10 state aliate + Romania. Finalizarea celor 3 faze poate fi realizata in cel putin 2 ani, utilizand inventia mileniului 3, care este strict necesara pentru a controla si incalzirea globala.

Completare in anul 2020
Profitul inventiei fi-va administrat de ~20 aliati + Romania, cu studiul de impact de la Grupului Bancii Mondiale si a Organizatiei Mondiale a Mediului. (privind implementarea inventiei in 2 ani sau ~20 de ani)

Pag 1

Finalizarea celor 3 faze poate fi realizata in 2 ani sau in 20 de ani, finalizarea fi-va asa cum hotaraste cele ~20 de state aliate + Romania. Finalizarea celor 3 faze poate fi realizata in cel putin 2 ani, utilizand inventia mileniului 3, care este strict necesara pentru a controla si incalzirea globala.

Chiar incepand din primul an dupa implementarea inventiei la nivel mondial, pretul energiei electrice fi-va gratuit pentru populatie (la toti consumatorii casnici).

Pretul energiei electrice pentru consumatorii industriali (la toate firmele private, inclusiv la firmele private anexate la gospodarie) fi-va scazut treptat conform hotararii negociata numai intre cele 11 state aliate (de la ~2 ani pana la cel mult 20 de ani).

Materia prima fiind gratuita, turbina conf. inventie produce lucru mecanic gratuit si energie electrica gratuita cu putere mica sau oricat de mare, cu asamblare in: vile, firme, orase, pe munte, pe apa, sub pamant, in pustiu etc.

Turbinele gravitationale (sunt constructii metalice simple si usor de executat) se fabrica in firme speciale, se transporta, si se asambleaza oriunde este nevoie.

Daca din diverse motivatii oculte nu se doreste implementarea inventiei mileniului 3 pe planeta TERRA, se poate permite publicarea si dezbaterea publica a celor 4 legitati noi in fizica dovedite cu teorie si calcule. Daca se permite publicarea si dezbaterea publica a celor 4 legitati noi in fizica, se face un pas mare in stiinta, numai atunci cand se vor atesta cele 4 legitati noi in fizica.

Inventia mileniului 3 poate fi tinuta pe loc, sa nu fie implementata, de orice investitor cu posibilitati materiale peste valoarea de 10 milioane de euro, fiindca: conf. contract cu familia inventatorului trebuie sa plateasca lunar o taxa si sa se asocieze cu oameni de afaceri din cele mai puternice state din lume.  Conform link:
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/investitor.html
Descrierea sumara a celor 3 faze facultative pentru a se difuza la institutiile de stat: in pliante, brosuri, petitii etc. La material a fost modificat anul in care au fost trimise, numarul aliatilor, completari privind incalzirea globala si studiul de impact privind implementarea inventiei in 2 ani sau in ~20 de ani.

Pag 2

Citez cele 3 faze facultative:    
’’ – Toate cele trei faze se pot realiza până în anul 2004 deoarece turbinele gravitaţionale sunt simple şi uşor de executat, numai dacă statele puternice din lume, doresc şi impun invenţia mileniului 3. 

     – Prima fază. Turbinele gravitaţionale se fabrica în cele mai dezvoltate state şi se vor ansambla si în zonele centralelor hidraulice, termoelectrice şi nuclearo-electrice pentru a utiliza toate anexele centralelor hidraulice, termoelectrice şi nuclearo-electrice etc., în vederea colectării energiei electrice de la bornele generatoarelor pentru a ajunge în reţeaua de consum.

Generatoarele electrice folosite la centralele hidraulice, termoelectrice şi nuclearo-electrice etc, fi-vor utilizate toate la multiplicatoare de turaţie proiectate special pentru acest scop.

– Tot în prima fază. Paralel cu implementarea invenţiei se reduce preţul curentului electric utilizat casnic care poate fi stabilit imediat la nivelul cheltuielilor de producţie sau gratuit.

Preţul curentului electric, conf. invenţie, este estimat de inventator la cel mult 5% din pretul mediu, la consumul industrial. Tot în prima fază, se utilizeaza curentul electric în locul gazului pentru uzul casnic si pentru consumul industrial, fiindca se produce gratuit pentru ca forta de gravitatie este gratuita. 

          Începând cu prima fază nivelul de trai al tuturor popoarelor din lume creşte, imediat, cu cel putin 30%, dau un exemplu din România. Preţul curentului electric fiind gratuit la uzul casnic.

         Dupa implementarea invenţiei, respectându-se cele ~3 faze, începând din prima fază la peste 60% din populaţia României, va creşte nivelul de trai cu peste 40%, fără să le fie mărite veniturile proprii, pentru ca toate produsele, de orice fel,  fi-vor mai ieftine.

Toţi cei care nu cred cele redactate de inventator să verifice calculele din invenţie, înainte de-a infirma cu comentarii nefondate, ca: papagalii licentiati, pseudo-specialistii, specialisti cu doctorate cumparate etc., care au realizat calcule neadecvate invenţiei.

– A doua fază. Se implementează invenţia în fiecare ţară de pe planetă fără a reduce preţul la curentul electric la consumul industrial până se adună o taxă de circa 25% din producţia de energie electrică produsă în anul 2002. Într-un fond unic, în fiecare ţară la nivel naţional, paralel cu implementarea invenţiei.  (Proporţia de 25% trebuie negociată)

Pag 3

– A treia fază. Se reduce (in mai multe trepte, intr-un interval de 2 ani pana la 20 de ani) preţul la curentul electric, la consumul industrial, deodată la toate ţările din lume pana la preţul negociat intre cele 4 STATE + Romania. Extinderea in timp (de la 2 la 20 de ani) si reducerea in foarte multe trepte a pretului la curentul electric realizat gratuit, conf. inventie, este necesara pentru:

A despagubii toate persoanele fizice, toate firmele si  toate statele afectate, inclusiv dezafectarea tuturor centralelor nucleare si gestionarea deseurilor nucleare etc. Despagubirea se face complet si fara discriminare pe planeta pamant (Terra). Tot la a treia fază se adună si taxa de 25%. 

           Această taxă de 25% (din anul 2004) cumulează toate cheltuielile care sunt  necesare pentru a realiza producţia de energie electrică, inclusiv materiile prime care sunt utilizate pentru a genera căldură şi sunt înlocuite cu curentul electric (ex.:  gazul, păcura, cărbunele, lemnul, etc.) 

            Taxa de 25% se adună din toate ţările într-un fond unic care este la dispoziţia celor patru STATE + Romania pentru următoarele cheltuieli: 

            – Circa 1% din fondul total pentru personalul angajat să supravegheze reducerea treptată a preţului la curentul electric pentru consum industrial, la toate ţările, deodată, conform negocierilor cu cele 4 STATE. 90% din personalul necesar este autohton, şi este susţinut financiar de fiecare ţară monitorizată, din veniturile proprii paralel cu implementarea invenţiei.

Acest personal monitorizează şi dezactivarea centralelor de orice tip inclusiv centralele nuclearo-electrice după implementarea invenţiei.

            – Circa 4% din fondul total pentru familia Sabău, care vor fi depuşi la băncile naţionale ale statelor care impun invenţia.

Dobânda rezultată se va împărţi în felul următor:

          – 1,4%, (din cei circa 4%) pentru Biserica autohtona, şi-n vederea cunoaşterii credinţei creştine în ţările în care este mai puţin cunoscută.

– 1,3%, (din cei circa 4%) pentru cutremure, inundaţii, spitale, şcoli, burse, orfelinate, azile. Numai pentru ţările sărace.

– 1,3%, (din cei circa 4%) pentru inventator şi familia lui.

Pag 4

– Circa 20% (se negoceaza cu cele ~4 state, cele mai puternice din lume).

Acest fond este pentru ţările la care pierderile sunt mai mari decât câştigul după implementarea invenţiei, exemplu: Rusia, tările arabe (…).

Aceste state vor primii atributii importante pentru a gestiona implementarea celor 3 faze in asa fel incat pierderile facute de inventia mileniului 3 sa fie despagubite complet.

Propunerile redactate sunt preliminare şi facultative si fi-vor finalizate de cele 4 state + Romania.

       – Ce rămâne din fondul total se utilizeaza pentru ajutoare necesare statelor care sunt lovite de dezastre naturale: catastrofe de orice fel, cutremure, taifun, inundatii, alunecari de teren etc.

Dacă nu se ţine cont de propunerile preliminare, facultative, se va crea *HAOS* etc. 

      Si cel mai grav lucru fi-va faptul ca – nu se va putea despagubi persoanele fizice, firmele si tarile afectate de inventia mileniului 3; si se ajunge in mod sigur la *haosul economic si financiar*.

Sau se poate evita *haosul economic si financiar* si cu varianta nationalizarii inventiei mileniului 3, respectandu-se cele 3 faze facultative necesare implementarii la nivel mondial si acceptarea partiala a contractului de cesiune cu familia inventatorului.

………………………………………

Inventia mileniului 3,
este un motor gravitational, un *Perpetuum mobile autoalimentat de speta a patra* deoarece toate tipurile de turbine gravitationale produce, in tot timpul functionarii lucru mecanic gratuit si energie electrica gratuita.

Din punct de vedere teoretic structura de rezistenta a inventiei mileniului 3,

Pag 5

sunt 4 legitati noi in fizica, care poate sa fie publicate sau atestate fiindca sunt dovedite cu teorie si calcule inclusiv pe linkuri:
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html  
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/pirghie%20.0..html 
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/legile%20excentricitatii%20permanente.html   
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/lucru%20mecanic%20multiplu.html  

Determinarea bilantului energetic, la cele 8 parghii fara brate scurte, la primul ciclu.
Conf. calcule estimative realizate de inventator, inaltimea corecta pentru a calcula energia cedata de cele 8 greutati integral (complet), la prima faza in intervalul de cel putin 75% cat dureaza coborarea lor, este intre h=5.25m (energie minima cedata) si h=7.875m (energie maxima cedata) conf. inv. si fig. N/2.

Determinarea bilantului energetic, la cele 8 forte neconservative (8 parghii fara brate scurte), se face calculand separat fiecare faza distincta.

Se face diferenta si rezulta lucrul mecanic gratuit, CEDAT la multiplicatorul de turatie si generatoare pentru transformare in energie electrica.

Energia consumata (primita) de multiplicator si generatoare rezulta numai daca se scade din energia cedata de cele 8 greutati (3605616J) la prima faza, energia primita (823200J) de cele doua greutati care se ridica, la a doua faza, conf. inventie, si rezulta:

3605616J – 823200J = 2782416J castig gratuit de lucru mecanic, fiindca forta de gravitaţie este gratuita.

In prima faza se cupleaza la arborele turbinei multiplicatorul de turatie si cele doua generatoare si se calculeaza cu formula lucrului mecanic, energia cedata de cele 8 greutati, in cadere libera, conf. inventie si fig. N/2: 8000(kg)*5.74875(m)*8(buc)*9.8 = 3605616J.

Pag 6

Calcule estimative subevaluate la FAZA A DOUA.
Cand incepe a doua faza, cu ridicarea celor doua greutati, conf. inventie, viteza turbinei gravitationale este din ce in ce mai mica (scade) pana incepe alt ciclu, conf. inventie.

1 – sunt cuplate la arborele turbinei multiplicatorul de turatie si cele doua generatoare. 
2 –se ridica greutatea de la altitudinea minima spre centrul turbinei conf. inv. si fig. 1. 
3 –se calculeaza numai intervalul de cel mult 25% dintr-un CICLU in care se ridica cele doua greutati si castigul de la cele 7 greutati care coboara odata cu turbina conf. inventie si fig. 1.

Cele 2 greutati care se ridica conf. inventie si fig. 1, la faza a doua, nu afecteaza in niciun fel cele 7 greutati care coboara deoarece:

cele 2 greutati sunt ridicate cu energie electrica din afara sistemului deschis si nu afecteaza in niciun fel cele 7 greutati care coboara, in acelasi interval de timp in faza a doua, deoarece intre ele nu exista interactiune. Ambele operatii, in faza a doua, au actiune distincta si nu se influenteaza reciproc.

-Energia cedata de cele 7 greutati, indiferent de valoarea ei, la faza a doua, este inclusa in energia cedata de cele 8 greutati, la prima faza, conf. inventie.

Energia pierduta (consumata) de cele 2 greutati care se ridica conf. inventie si fig. 1, este de: 16000(kg)*5.25(m)*9.8 = 823200J.

Inaltimea celor doua greutati este de 10.5m (10.5/2=5.25), conf. inventie si fig. 1.

Se face diferenta si rezulta: 3605616J – 823200J = 2782416J castig continuu GRATUIT deoarece la toate turbinele gravitationale in tot timpul functionarii se autoalimenteaza din afara sistemului DESCHIS de parghii, din castigul propriu, din reteaua de distrubutie proprie cu curent electric, conf. inventie.

Deci castigul gratuit de lucru mecanic este ~2700000J in timpul functionarii, la fiecare ciclu.

Pag 7

Acest castig de energie (lucru mecanic) de 2700000J este si ratia progresiei aritmetice.

Puterea utila = Lucru mecanic/timp = 2700000J/1s = 2700000W = 2700 KW = 2700 KWh  = ~2.7MWh.

24(ore)*30(de zile) = 720 de ore. Daca turbina gravitationala functioneaza numai 30 de zile avem: 2.7 MWh*720 de ore = ~1900MW.

Daca turbina functioneaza un an, avem: 365*24=8760 de ore; 2.7MWh*8760 de ore = ~23600MW

Un castig GRATUIT de 8760 de ori mai mare, numai intr-un an, deoarece forta de gravitatie roteste turbina si realizeaza castigul de lucru mecanic gratuit si energie ELECTRICA gratuita, conf. inventie.

Castigul de energie electrica aproape gratuit la o singura centrala cu turbine gravitationale.

Conform fig. 6, avem 10 hale industriale. Dacă în fiecare hală avem 20 turbine gravitationale, la 10 hale, conf. inventie, vom avea 200 turbine gravitaţionale, si rezultă: conf. calculelor de mai sus la o turbina avem ~2.7MW;  la 200 turbine gravitationale rezultă: 200 x 2.7 = 540MW.

Daca centrala gravitationala functioneaza 30 de zile avem: 540MW * 720 de ore = ~388800MW
Daca centrala gravitationala functioneaza un an avem: 540MWh * 8760 de ore = ~4730400MW

Suprafaţa necesară pentru o centrală electrică gravitaţională cu 200 turbine (inclusiv soseaua de centura a centralei), conf. invenţiei si fig. 6,  este de ~500m².

Greutatea unei turbine gravitationale (cu parametrii: m=8000kg (8*8000kg=64000kg) si h=10.5m) este de m (masa totala) = ~240000kg (cele 16 greutati =128000kg si constructia metalica = ~112000kg).

Pag 8

Pe aceeaşi suprafaţă daca se dubleaza numărul de rot/min (RPM) la arborele turbinei gravitationale, producţia de energie electrică se dublează fără cheltuieli suplimentare de producţie.

Pentru papagali licentiati, pentru pseudo-specialisti si pentru denigratori, explic castigul de la greutatile care coboara,  intr-un ciclu, in 2 faze, in timpul functionarii turbinei conf. inventie.

Calcule estimative la nivelul unui elev de clasa a 4-a
Un ciclu conform inventie poate sa fie de: 8 secunde, 30 secunde, un minut etc.

“… -daca ciclul este de ~8 secunde, la prima faza in 6 sec. coboara 8 greutati si celelalte 8 greutati sunt in centrul ipotetic al turbinei gravitationale, conf. linkuri:

-daca ciclul este de ~8 secunde, la faza a doua in 2 secunde coboara 7 greutati si se ridica 2 greutati (aproape vertical).

-intr-un minut: 60 de secunde/8 cicluri =7.5 secunde si rezulta ~7 cicluri/min. La prima faza coboara 8 greutati*7 cicluri = 56 greutati/minut.

-La a doua faza coboara 7 greutati*7 cicluri = 49 greutati si in aceeasi perioada de timp se ridica 2 greutati. 2 greutati*7 cicluri = 14 greutati/minut; si alte 7 greutati sunt in centrul ipotetic al turbinei.

Energia cedata de cele 7 greutati, indiferent de valoarea ei, la faza a doua, este inclusa in energia cedata de cele 8 greutati, la prima faza, conf. inventie (si pentru pierderi diverse).

-Intr-un ciclu, in ~8 secunde, la ambele faze rezulta: 8 greutati  – 2 greutati (pentru pierderi) = 6 greutati.

-Intr-un minut, in ~7 cicluri rezuta: 56 greutati – 14 greutati = 42 greutati.


Pag 9

-In 60 de minute avem un castig de: 42 greutati*60 minute = 2520 greutati intr-o ora.

-In 24 de ore rezulta 2520 greutati*24 ore = 60480 greutati. Castig gratuit conf. inventie in 24 de ore.

-Intr-o luna: 24 de ore*30 de zile = 720 de ore. 720 ore*2520 greutati = 1814400 greutati, castig gratuit.

-Daca greutatea are 10 kg*1814400 greutati, rezulta: un castig gratuit de 18144000kg =18144 tone

-Intr-un an: 2520 greutati intr-o ora*10 kg*8760 de ore = 220752000 kg = 220752 tone, castig gratuit

Castigul de energie electrica gratuita la o singura centrala cu turbine gravitationale, conf. inventiei.

Conform fig. 6, avem 10 hale industriale. Dacă în fiecare hală avem 20 turbine gravitationale, la 10 hale, conf. inventie, vom avea 200 turbine gravitaţionale, si rezultă: conf. calculelor de mai sus la o turbina avem ~2.7MW;  la 200 turbine gravitationale rezultă: 200 x 2.7 = 540MW.

Daca centrala gravitationala functioneaza 30 de zile avem: 540MW * 720 de ore = ~388800MW

Daca centrala gravitationala functioneaza un an avem: 540MWh * 8760 de ore = ~4730400MW

Suprafaţa necesară pentru o centrală electrică gravitaţională cu 200 turbine (inclusiv soseaua de centura a centralei), conf. invenţiei si fig. 6,  este de ~500m², greutatea unei turbine gravitationale (cu parametrii: m=8000kg (8*8000kg=64000kg) si h=10.5m) este de m (masa totala) = ~240000kg (cele 16 greutati =128000kg si constructia metalica = ~112000kg).

Pe aceeaşi suprafaţă daca se dubleaza numărul de rot/min (rpm) la arborele turbinei gravitationale, producţia de energie electrică se dublează fără cheltuieli suplimentare de producţie.

Pag 10

MOMENTELE FORTELOR,
de la infrastructura turbinei gravitationale mixte, privind numai cele 8 parghii de ordin zero (8 parghii fara brate scurte, 8 forte neconservative etc).

Pentru specialistii din domeniu, pentru pseudo-specialisti, pentru nespecialisti si amatori, care nu inteleg momentele fortelor la turbinele realizate dintr-un grup cu 8 chesoane, cu 8 parghii fara brate scurte, 8 forte neconservative etc.

Detalii pentru a intelege “MOMENTELE FORTELOR”, la 8 parghii fara brate scurte.

Din momentul cand se tracteaza greutatea, aproape vertical,  de pe circumferinta din punctul (A) pana ajunge in centrul turbinei, momentul fortei, produce pierderi in cadranul 4.

In acelasi timp (in acelasi ciclu), momentul fortei produce in sens opus aceeasi valoare si in cadranul 2, prin tractarea greutati, aproape vertical, din centru pana ajunge pe circumferinta.

Din aceste motivatii momentul fortei se anuleaza reciproc, deoarece in acelasi ciclu are doua valori egale dar contrare (opuse).

Astfel ce se pierde in cadranul 4 se castiga in cadranul 2, rezultand anularea reciproca a momentelor egale si de sens contrar (opuse).

Asijderi se-ntampla si la vectorul de poziție al punctului de aplicație al forței din cadranul 4 caci este contrar (opus) vectorului de poziție al punctului de aplicație al forței din cadranul 2.

Aidoma se-ntampla si la bratele pentru care se calculeaza momentele fortelor deoarece un brat este in cadranul 4 si cel de-al doilea in cadranul 2, conf. inventie si fig. 1, se anuleaza caci au valori egale dar opuse (contrare).

Chiar daca tractarea, aproape verticala, se produce inainte de-a ajunge chesonul in punctul (A) sau daca a trecut de punctul (A), deoarece cat se pierde in cadranul 4 se castiga in cadranul 2.

Pag 11

Momentele fortelor din cadranele 4 si 2 nu afecteaza in nici un fel excentricitatea permanenta, deoarece cele doua momente ale fortelor sunt de sens contrar (opus), si se anuleaza reciproc.

Din cele redectate rezulta castig de lucru mecanic gratuit la toate cele 8 parghii, fiindca:
la prima faza, dupa deblocare, cele 8 parghii fara brat scurt, nu are: un moment a fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic etc.

Referitor la inaltimea celor 8 greutati, conf. inventie, fig. 1 si fig. N/2.
Greutatea G8, care se ridica, aproape vertical, din pozitia A pana in pozitia C’- D’, anuleaza si inaltimea completa a greutatii G1 care coboaara din pozitia C’- D’ deodata cu turbina gravitationala si in sensul de rotatie al turbinei, 22.5 grade.

Fiindca in fiecare ciclu se pot anula numai doua parghii egale ca valoare, pentru ca se deplasea in sensuri diferite cu valori unghiulare egale, cu aceeasi inaltime, conf. inventie, fig. 1 si fig. N/2, acest lucru este dovedit cu calcule, la exemplul elementar, la prima proba si la inventie, in prefata lucrarii cu titlul *turbina gravitationala mixta*.

Doua citate care dovedesc ca inventia mileniului 3 nu incalca legile fizicii (…)
 “… Dupa o analiza sumara orice specialist, mediocru, din domeniu constata faptul ca excentricitatea permanenta are 8 forte neconservative pentru ca nu are:
un moment al fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic etc.

In acest caz nu se poate respecta legile lui Newton, a doua Lege a Termodinamicii (legea entropiei) si nici Legea conservarii energiei.

Inventia mileniului 3 nu incalca Legile lui Newton fiindca:

formula L=mgh nu include varianta in care greutatea aflata in camp gravitational este franata sau tinuta fortat pe drumul parcurs de alte forte: multiplicator, cel putin 2 generatoare (…) etc.

pag 12

Inventia mileniului 3 nu incalca a 2-a Lege a Termodinamicii (legea entropiei), pentru ca utilizeaza pentru functionare numai si numai grupuri cu forte neconservative (grupuri cu parghii fara brate scurte).

Inventia nu incalca legea conservarii energiei deoarece: numai in cazul in care caracteristicile miscarii mecanice a unui sistem sunt determinate doar de prezenta unor forte conservative, energia mecanica totala este o constanta a miscarii. E = T + V = constant. (E este energia mecanica totală, T este energia cinetica si V este energia potentiala).

Deci,  legea conservarii energiei mecanice se respecta numai in cazul sistemelor conservative care folosesc forte conservative.
Cand caracteristicile miscarii sunt determinate de alte tipuri de forte, se vorbeste despre legea conservarii energiei numai in sens general …

Grupurile cu parghii produce entitatea excentricitatii permanente si roteste din interior sau din exterior turbinele gravitationale, de orice tip, realizate dintr-un grup de chesoane sudate intre ele conf. fig. 1, sau dintr-un tambur conf. fig. 2/A, si produce lucru mecanic gratuit fiindca forta de gravitatie este gratuita”

“ … Parghia clasica este o bara rigida care se poate roti (partial) in jurul unui punct de sprijin. La parghia clasica cu cat este mai mic bratul fortei rezistente, in  mod proportional se amplifica forta gratuita (deci se castiga forta gratuita folosind forta de gravitatie.  *La fel ca la inventie*).

La grupul cu 8 parghii fara brate scurte (8 forte neconservative), punctul de sprijin este pe raza verticala, a arborelui, in centrul ipotetic al turbinei.

Arborele turbinei sustine turbina gravitationala care in timpul functionarii se roteste continuu, fiindca are forta rezistenta nesemnificativa.

Turbina gravitationala (motorul gravitational) numai din aceasta cauza produce lucru mecanic si energia electrica gratuita si amplificata (…), conf. calcule estimative din inventie.”

Pag 13

Motorul gravitational foloseste forţa de gravitaţie pentru a produce lucru mecanic gratuit si inlocueste toate motorele electrice de orice putere, conf. link: http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/Motor%20gravitational%20ISF.html 
Citez 2 fragmente din lucrarile care sustine *Motorul gravitational ISF 2019*
“Pentru pornirea motorului gravitational se utilizeaza un dispozitiv special, auxiliar, care realizeaza turatia necesara motorului, conform puterii solicitata de beneficiar. Acest dispozitiv special este in afara sistemului deschis cu 8 parghii fara brate scurte, care in timpul fuctionarii se transforma in 8 forte neconservative, care produce la arborele motorului gravitational lucru mecanic gratuit.”

“Turatia motorului gravitational este mentinuta de un sistem de comandă şi control automat electronic sau fluid care se materializa sub forma unui bloc unitar care va conţine un număr corespunzător de intrări, pentru semnale informaţionale, şi de ieşiri pentru comenzii. Conexiunile funcţionale  dintre  elementele  reprezentate  sunt  clasice şi pot fi realizate prin procedurii simple.


Sistemul de comanda si control automat in aceeasi perioada de timp monitorizeaza si motorul gravitational precum si dispozitivul special care realizeaza turatia necesara motorului gravitational, conform puterii solicitata de beneficiar.”

Inventia excede tehnica actuala in domeniul mecanic fiindca utilizeaza in timpul functionarii grupuri cu forte neconservative (8 parghii fara brate scurte).


Perioada de dezvoltare a fortelor conservative a ajuns la APOGEU si APUNE la finalul mileniului 2, in anul 1993, odata cu inregistrarea la OSIM a primelor turbine gravitationale care in timpul functionarii folosesc grupuri cu forte neconservative. Care sunt grupuri de parghii cu sau fara brate scurte.

Cateva din avantajele inventiei mileniului 3, realizata cu 8 parghii fara brate scurte:
– Inventia mileniului 3 foloseste 8 parghii fara brate scurte, reduce poluarea pe *TERRA* cu ~25%, In timpul functionarii produce lucru mecanic gratuit si energie electrica gratuita fara poluare. Rezolva energia viitorului, afirmatii dovedite cu teorie si calcule inclusiv la nivelul clasei a IV-a, pe link:  http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html  

Pag 14

–  Inventia este o punte de legatura intre fortele conservative si grupurile de forte neconservative. Forta de gravitatie fiind gratuita, turbina gravitationala produce lucru mecanic gratuit, conform linkuri:
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/pirghie%20.0..html  
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/legile%20excentricitatii%20permanente.html 

–turbinele gravitationale daca se implementeaza, la nivel mondial, rezolva o perioada incalzirea globala, si prin: sere, irigatii, baraje de verdeata (paduri etc) si opreste estinderea desertului prin realizarea unor oaze de verdeata cu apa extrasa de la adancimi foarte mari, fiindca lucru mecanic este gratuit.

– turbinele gravitationale rezolva si  problema apei potabile prin desalinizare, fiindca foloseste lucru mecanic gratuit. Si lucru mecanic gratuit produce energie electrica aproape gratuita.

– turbinele gravitationale ne ajuta si la dezastre naturale, sau furtuni solare sau furtuni electromagnetice (care distrug sistemele informationale) si fac imposibil de furnizat energia electrica cu procedeul clasic.

– turbinele gravitationale inlocuieste toate turbinele: eoliene, hidraulice, centrale electrice, centrale termoelectrice, centrale nuclearo-electrice etc, conf. link:   http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/structura%20de%20rezistenta.html  

– turbinele gravitationale conf. inventie are reteaua proprie de distributie in zona in care se asambleaza: case, vile, spitale, firme, sate, orase, pe munte, pe apa, sub apa, sub pamant, oriunde in desert etc., fiindca se fabrica in firme speciale, se transporta, si se asambleaza oriunde este nevoie.

– la turbinele gravitationale proiectarea incepe de la generatorul electric disponibil (de la toate tipurile de turbine care fi-vor inlocuite cu turbina gravitationala), continua cu multiplicatorul de turatie si se termina cu proiectarea turbinei gravitationale.

– datorita turbinelor gravitationale, fiindca energia electrica este gratuita (conf. inventie) incepe era robotilor la toate nivelele, extinzandu-se intr-un ritm accelerat tehnologia din domeniu.

Pag 15

Atentie!
 Pana in anul ~2050 munca fizica (manuala) fi-va executata complet de roboti.
Modularizarea continua a robotilor umanoizi in raport cu noile profesii la nivel global este posibila, numai daca se implementeaza inventia la nivel mondial.

Datorita inventiei mileniului 3 oamenii nu vor mai deceda din cauza poluarii, de foame, de frig etc. 
Daca nu se implementeaza inventia, la nivel mondial, incalzirea globala si dezastrele naturale fi-vor din ce in ce mai mari in viitorul apropiat.

Dupa implementarea inventiei la nivel mondial ~50% din locurile de munca fi-vor anulate fiind inlocuite cu asistenti sociali, cu noi servicii pentru populatie, cu alte tipuri de activitati specifice evolutiei accelerate a noilor profesii, ziua de munca fi-va mai putin de 6 ore etc.

Turbina gravitationala este o constructie metalica foarte, foarte simpla din 8 chesoane, foarte usor de realizat. Si in interiorul  celor 8 chesoane se manipuleaza 16 greutati egale cu mecanisme clasice conf. inventie si link: http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/virtual%20ansamblu.html

Din simularea video rezulta, foarte clar, dezechilibrul total realizat de greutatile din cadranele 1 si 4 in sens trigonometric, care produce lucru mecanic gratuit, si energie electrica gratuita, fiindca echilibrul dinamic este realizat in afara sistemului deschis prin cuplarea arborelui de la turbina gravitationala la multiplicatorul de turatie si la cel putin 2 generatoare, conf. inventie.


Menţinerea turaţiei optime se realizează frânând turbina prin deplasarea greutăţilor, comandate de sistemul de comandă şi control automat, conform procedurii descrisa la *Constanta fizica a ciclului*, conform link: http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html

Daca se implementeaza inventia, la nivel mondial, parcul AUTO va utiliza numai masini electrice.              Si in viitor o sa foloseasca lucru mecanic gratuit, direct de la motorul gravitational, proiectat special pentru a se asambla pe orice masina din parcul AUTO, cu orice putere solicita beneficiarul.

Pag. 16

Cu voia şi puterea lui Dumnezeu,
inventatorul turbinelor gravitaţionale.
Phone number:  0770561002 /  only in Romanian 
e-mail: sabauioan1@yahoo.com 
cu stimă, Ioan Sabău.


 

 Turbina Gravitationala

.