Gravitational energy.Energie Verde

căutare personalizată

Dezafectarea centralelor nucleare

Dezafectarea centralelor nucleare
Si structura de rezistenta a inventiei mileniului III

Cuprins  
-Dezafectarea centralelor nucleare  …………………………………………………….....................1
-Sau se poate evita *haosul economic si financiar* si cu varianta nationalizarii inventiei …  2
-Inventatorul cauta investitor, fiindca politicenii nu vor aliante-n favoarea poporului ……… 3
-Din punct de vedere teoretic structura de rezistenta, a inventiei, este 4 legitati noi ……….. 6
-Inventia mileniului III si cele 4 legitati noi in fizica se sustin reciproc ………………………......7
-Calcule subevaluate cu formula L=mgh ptr. 8 parghii, cu 8 brate scurte nesemnificative …  8
-Calcule estimative subevaluate la nivelul unui elev de calasa a IV-a …………………………..11
-Comparatii privind structura de rezistenta a inventiei (din punct de vedere teoretic) ……… 13
 -Excentricitatea permanenta trebuie controlata (verificata, franata) continuu, pentru ca …. 15
 
-Entitatea excentricitatii permanente la infrastructura turbinelor gravitatonale mixte ………17
 -Atributiile celor 3 entitati si corelatia dintre ele este descrisa in lucrarile inventiei ……….... 18
 -Avantajele celor 8 parghii (8 parghii cu brate scurte nesemnificative) ………………………....20

CENTRALE NUCLEARE
Dezafectarea centralelor nucleare si inlocuirea lor cu turbine gravitationale
Citez fragmente din:
“… profitul inventiei pentru cei 4 aliati…” (propunere facultativa in anul 2002 in pliante)                           “… profitul inventiei pentru cei 6 aliati…” (propunere facultativa in anul 2006 in brosuri si petitie)
“… profitul inventiei pentru cei 10 aliati…” (propunere facultativa in anul 2008 in brosuri si petitie)

Completare in anul 2010 si 2013
“…profitul inventiei pentru cei 4 – 10 aliati + Romania. Aliatii fiind cei mai puternici din lume. Parteneriatul strategic dintre cei 10 aliati + Romania, trebuie sa fie bine stucturat, pentru a satisface interesele tuturor statelor din lume, din profitul tuturor tarilor in urma implementarii inventiei.

Astfel incat sa nu piearda nimic niciun om, firma sau tara. Acest lucru este posibil numai daca se procedeaza in cel putin trei faze, fiecare faza fi-va realizata din mai multe puncte cu precizari clare, cu obligatii si sanctiuni, cu termene care pot fi sigur indeplinite, cu (…), cu (…), cu (…) etc.
Pag. 1
Completare in anul 2015 si 04.07.2017
Finalizarea celor 3 faze poate fi realizata in 2 ani sau in 20 de ani, finalizarea fi-va asa cum hotaraste cele 10 state aliate + Romania. Finalizarea celor 3 faze poate fi realizata in cel putin 2 ani, utilizand inventia mileniului III, si este strict necesara pentru a controla incalzirea globala.

Chiar incepand din primul an dupa implementarea inventiei la nivel mondial, pretul energiei electrice fi-va gratuit pentru populatie (la toti consumatorii casnici). Pretul energiei electrice pentru consumatorii industriali (la toate firmele private, inclusiv la firmele private anexate la gospodarie) fi-va scazut treptat conform hotararii negociata numai intre cele 11 state aliate (de la ~2 ani pana la cel mult 20 de ani).

Materia prima fiind gratuita, turbina conf. inventie produce lucru mecanic gratuit si energie electrica aproape gratuita cu putere mica sau oricat de mare, cu asamblare in: vile, firme, orase, pe munte, pe apa, sub pamant, in pustiu etc. Turbinele gravitationale (sunt constructii metalice simple si usor de executat) se fabrica in firme speciale, se transporta, si se asambleaza oriunde este nevoie.

Daca din diverse motivatii oculte nu se doreste implementarea inventiei mileniului III pe planeta TERRA, se poate permite publicarea si dezbaterea publica a celor 4 legitati noi in fizica dovedite cu teorie si calcule. Daca se permite publicarea si dezbaterea publica a celor 4 legitati noi in fizica, se face un pas mare in stiinta, numai atunci cand se vor atesta cele 4 legitati noi in fizica.

 Inventia mileniului III poate fi tinuta pe loc, sa nu fie implementata, de orice investitor cu posibilitati materiale peste valoarea de 10 milioane de euro, fiindca: conf. contract cu familia inventatorului trebuie sa plateasca lunar o taxa si sa se asocieze cu oameni de afaceri din cele mai puternice state din lume.  citez 2 fragmente din link:  http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/investitor.html 

“… Sau se poate evita *haosul economic si financiar* si cu varianta nationalizarii inventiei mileniului III, respectandu-se cele 3 faze facultative necesare implementarii la nivel mondial si acceptarea partiala a contractului de cesiune cu familia inventatorului”

 “…Contractul de cesiune trebuie sa cuprinda in articolele lui si urmatoarele solicitari ale inventatorului si a coautorilor din familie:
Pag. 2
PRET SI MODALITATI DE PLATA
Inventatorul cauta investitor,
fiindca politicenii romani nu vor aliante cu cele mai puternice state in favoarea poporului Roman …

            Castigul care se imparte este intre 4% si cel mult 8% din castigul net al inventiei mileniului III, respectandu-se strict contractul de cesiune. Contractul fi-va intre 3 parteneri: un intermediar care din cele 4% sau cel mult 8%, primeste ~9%. Intermediarul (un fizician in echipa cu cel putin un inginer mecanic) daca invata (toti) ceea ce nu stiu si gasesc investitor, fi-vor in viitor multimilionari in euro. Un investitor care din cele ~8%, primeste 46% si inventatorul care din cele ~8%, primeste 45%.

             Conform vointei inventatorului si a coautorilor din familie, partea denumita generic Cedenti solicita oricarui viitor Cesionar, cu titlu de pret, suma totala de numai 150000 EURO. Partile convin ca pretul cesiunii sa fie achitat in 75 transe lunare egale, a cate 2000 EURO fiecare. 

            Valoarea inventiei este inestimabila si pretul stabilit intre parti este derizoriu, din aceasta cauza dupa expirarea celor 75 transe lunare egale, a cate 2000 EURO fiecare, Cesionarii fi-vor obligati sa mentina transele lunare a cate 2000 EURO in continuare numai pentru urmatoarele cauze:  

  1. daca nu se implementeaza inventia
  2. daca nu aduce profit suficent pentru a mentine transele lunare
  3. daca se intrerupe exploatarea inventiilor, dupa implementare, din diverse motivatii.
  4. in varianta in care se intrerupe exploatarea inventiilor pana se termina resursele naturale ptr. energie, transele lunare egale (intre 2000 euro si 10000 euro), se vor renegocia intre parti si fi-vor platite pana se revine la exploatarea inventiilor cu profit peste valoarea transelor lunare.
  5. in cazul in care nu se ajunge la intelegere intre parti (privind negocierea de la punctul 4), contractul de cesiune se anuleaza. Stapanii acestei lumi poate printr-un intermediar oarecare (sa accepte contractul de cesiune) pentru a tine inventia in custodie oricat se doreste (…)

 

Contractul de cesiune se anuleaza si daca nu se respecta cele 3 faze facultative conf. link:
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/structura%20de%20rezistenta.html    

in concluzie inventia mileniului III poate fi cedata pentru implementare oricarui stat din lume daca Romania refuza oferta inventatorului, conf. link postat mai sus; sau unui om de afaceri care  se va asocia cu oameni de afaceri din cele mai puternice 10 state din lume, respectand linkul postat mai sus.
 Pag. 3

  1. se achita transele lunare egale, incepand cu data predarii stafetei (din data predarii si primirii inventiilor ptr. administrare in vederea verificarii si exploatarii lor de catre cesionari). 

           In locul sintagmei "predarea si primirea stafetei" se poate folosi fraza: "de la data predarii si primirii inventiilor ptr. administrare in vederea verificarii si exploatarii lor"
………………………......
Cele 3 faze facultative au fost difuzate si in pliante. La material a fost modificat numai anul difuzarii, numarul aliatilor si completari facultative privind incalzirea globala. Ultima modificare in 04.07.2017.

       
’’ – Toate cele trei faze se pot realiza până în anul 2004 deoarece turbinele gravitaţionale sunt simple şi uşor de executat, numai dacă statele puternice din lume, doresc şi impun invenţia. 


     – Prima fază. Turbinele gravitaţionale se fabrica în cele mai dezvoltate state şi se vor ansambla si în zonele centralelor hidraulice, termoelectrice şi nuclearoelectrice pentru a utiliza toate anexele centralelor hidraulice, termoelectrice şi nuclearoelectrice etc., în vederea colectării energiei electrice de la bornele generatoarelor pentru a ajunge în reţeaua de consum.

Generatoarele electrice folosite la centralele hidraulice, termoelectrice şi nuclearoelectrice etc., vor fi utilizate toate la multiplicatoare de turaţie proiectate special pentru acest scop.


     – Tot în prima fază. Paralel cu implementarea invenţiei se reduce preţul curentului electric utilizat casnic care poate fi stabilit imediat la nivelul cheltuielilor de producţie sau gratuit. Preţul curentului electric, conf. invenţie este estimat de inventator la cel mult 5% din pretul mediu actual. Tot în prima fază, se utilizeaza curentul electric în locul gazului pentru uzul casnic si pentru consumul industrial. 


          Începând cu prima fază nivelul de trai al tuturor popoarelor din lume creşte, imediat, cu aproximativ 30%, dau un exemplu din România. Preţul curentului electric este estimat de inventator la cel mult 5% din pretul mediu actual.

         Dacă se implementează invenţia, respectându-se cele ~3 faze, începând din prima fază la peste 60% din populaţia României, va creşte nivelul de trai cu ~40%, fără să le fie mărite veniturile proprii …

Toţi cei care nu cred cele redactate de inventator să verifice calculele din invenţie, înainte de-a infirma cu comentarii nefondate, ca pseudo-specialistii care au realizat calcule neadecvate inventiei.
Pag. 4
           – A doua fază. Se implementează invenţia în fiecare ţară de pe planetă fără a reduce preţul la curentul electric la consumul industrial până se adună o taxă de circa 25% din producţia de energie electrică produsă în anul 2002. Într-un fond unic, în fiecare ţară la nivel naţional, paralel cu implementarea invenţiei.  (Proporţia de 25% trebuie negociată)

– A treia fază. Se reduce (in mai multe trepte, intr-un interval de 2 pana la 20 de ani) preţul la curentul electric, la consumul industrial deodată, la toate ţările din lume pana la preţul negociat intre cele 4 STATE + Romania. Extinderea in timp (de la 2 la 20 de ani) si reducerea in foarte multe trepte a pretului la curentul electric produs aproape gratuit, conf. inventie, este necesara pentru:

A despagubii toate persoanele fizice, toate firmele si  toate statele afectate, inclusiv dezafectarea tuturor centralelor nucleare si gestionarea deseurilor nucleare etc. Despagubirea se face complet si fara discriminare pe planeta pamant (Terra). Tot la a treia fază se adună si taxa de 25%.


           Această taxă de 25% (din anul 2004) cumulează toate cheltuielile care sunt  necesare pentru a realiza producţia de energie electrică, inclusiv materiile prime care sunt utilizate pentru a genera căldură şi sunt înlocuite cu curentul electric (ex.:  gazul, păcura, cărbunele, lemnul, etc.)

            Taxa de 25% se adună din toate ţările într-un fond unic care este la dispoziţia celor patru STATE + Romania pentru următoarele cheltuieli: 

            – Circa 1% din fondul total pentru personalul angajat să supravegheze reducerea treptată a preţului la curentul electric pentru consum industrial, la toate ţările, deodată, conform negocierilor cu cele 4 STATE. 90% din personalul necesar este autohton, şi este susţinut financiar de fiecare ţară monitorizată, din veniturile proprii paralel cu implementarea invenţiei.

Acest personal monitorizează şi dezactivarea centralelor de orice tip inclusiv centralele nuclearoelectrice după implementarea invenţiei.


            – Circa 4% din fondul total pentru familia Sabău, care vor fi depuşi la băncile naţionale ale statelor care impun invenţia.

Dobânda rezultată se va împărţi în felul următor:
          – 1,4%, (din cei circa 4%) pentru Biserica autohtona, şi-n vederea cunoaşterii credinţei creştine în ţările în care este mai puţin cunoscută. 
Pag. 5
          – 1,3%, (din cei circa 4%) pentru cutremure, inundaţii, spitale, şcoli, burse, orfelinate, azile.         Numai pentru ţările sărace. 

          – 1,3%, (din cei circa 4%) pentru inventator şi familia lui.
– Circa 20% (se negoceaza cu cele 4 state, cele mai puternice din lume).

Acest fond este pentru ţările la care pierderile sunt mai mari decât câştigul după implementarea invenţiei, exemplu:  S.U.A, Rusia, tarile arabe etc.
Aceste state vor primii atributii importante pentru a gestiona implementarea celor 3 faze in asa fel incat pierderile facute de inventia mileniului III sa fie despagubite complet.

Propunerile redactate sunt preliminare şi facultative si fi-vor finalizate de cele 4 state + Romania.

       – Ce rămâne din fondul total se utilizeaza pentru ajutoare necesare statelor care sunt lovite de dezastre naturale: catastrofe de orice fel, cutremure, taifun, inundatii, alunecari de teren etc.

Dacă nu se ţine cont de propunerile preliminare, facultative, se va crea *HAOS* etc. 


      Si cel mai grav lucru fi-va faptul ca – nu se va putea despagubi persoanele fizice, firmele si tarile afectate de inventia mileniului III; si se ajunge in mod sigur la *haosul economic si financiar*.

       Sau se poate evita *haosul economic si financiar* si cu varianta nationalizarii inventiei mileniului III, respectandu-se cele 3 faze facultative necesare implementarii la nivel mondial si acceptarea partiala a contractului de cesiune cu familia inventatorului.
………………………………………

Din punct de vedere teoretic structura de rezistenta, a inventiei, este 4 legitati noi in Fizica, care poate sa fie publicate sau atestate fiindca sunt dovedite cu teorie si calcule inclusiv pe link:
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html   
pag. 6
-Legea I.SABAU pentru *N* grupuri cu parghii de ordin zero
-Legea I.SABAU pentru excentricitatea permanenta
-Legea lucrului mecanic multiplu
-Legea I. Sabau pentru grupuri de forte neconservative cu entropie controlata (sau o ramura noua la a doua Lege a Termodinamicii)Cele 4 legitati noi in fizica, mentionate mai sus, sunt descrise fiecare pe acest site.

Mass-media poate face investigatie la afirmatiile infantile facute de OSIM si Academia Romana

Mass-media poate dezvalui motivatiile oculte din tara sau mondiale, dovedind cu specialistii din domeniu faptul ca – grupul celor 8 parghii fara brat scurt (cu 8 brate scurte nesemnificative) poate produce conform inventie lucru mecanic gratuit si energie electrica aproape gratuita.

Mass-media poate contribui, daca vrea, la bunastarea tuturor, daca popularizeaza teoria si calculele care dovedeste cele 4 legitati noi in fizica.

Inventia mileniului III si cele 4 legitati noi in fizica se sustin reciproc.


Inventatorul a studiat din cartile specifice domeniilor abordate la inventie. Lucrarile stiintifice au fost realizate cu ajutorul lui DUMNEZEU, in circa 22 de ani (din 1970 pana in 1992).
Specialistii din domeniile abordate la inventie poate finaliza inventia daca din motivatii oculte nu se implementeaza.

OSIM si Academiea Romana nu infirma realizarea grupurilor cu parghii cu 8 brate scurte nesemnificative, pentru ca orice om cu studii medii citind primele pagini din descriere constata faptul ca se poate realiza foarte, foarte usor cele 8 parghii de ordin zero, 8 parghii fara brat scurt.


Guvernul Romaniei si Academia Romana sustin HOTARARILE OSIM. Daca nu le-ar sustine, Guvernul ar face ancheta la OSIM, si Academia Romana ar examina ”Lucru mecanic multiplu”.

Pag. 7
Guvernul nu se implica intentionat. Dar, OSIM si Academia Romana trebuie sa dovedeasca aberatiile care le afirma.

Daca se breveta inventia in 1993 (fiindca sau platit taxele pentru examinare de ugenta) n-ar mai fi fost crize economice pe planeta noastra (Terra).

Inventia mileniului III,
este *Perpetuum mobile autoalimentat de speta a patra* deoarece toate tipurile de turbine gravitationale produce, in tot timpul functionarii:
lucru mecanic gratuit si energie electrica aproape gratuita, in progresie aritmetica (ratia progresiei este castigul din primul CICLU).

Calcule estimative subevaluate cu formula L=mgh pentru 8 parghii, cu 8 brate scurte nesemnificative.

Atentie!
Formula lucrului mecanic (L=mgh) nu include si varianta in care greutatea aflata in camp gravitational este franata (sau tinuta fortat pe drumul parcurs) si de alte forte (multiplicator, generatoare etc). Numai din aceasta cauza calculele se realizeaza cu greutati in cadere libera si cu inaltime medie.

Calcule realizate de inventator, cu parametrii: m=8000kg (8000kg*8buc=64000kg) si h=10.5m.

Inaltimea corecta pentru a calcula energia cedata de cele 8 greutati integral (complet), la prima faza in intervalul de cel putin 75% cat dureaza coborarea lor, este intre h=5.25m (energie minima cedata) si h=7.875m (energie maxima cedata) conf. inv. si fig. N/2.

Daca pentru calcule se foloseste formula lucrului mecanic (L=mgh), la fiecare greutate din cele 8 greutati se poate face calcule corecte numai in cadere libera, cu inaltimea proprie corespunzatoare figurii N/2, pentru ca:

la prima faza, dupa deblocare, cele 8 parghii fara brat scurt, nu are: un moment a fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic etc.
pag. 8
Pentru a exploata aceste forte neconservative, sistemul deschis cu 8 parghii fara brat scurt, interactioneaza cu *exteriorul* prin arborele turbinei si transmite miscarea de rotatie pe alt drum in exteriorul sistemului, la cel putin doua multiplicatoare si mai multe generatoare, conf. inventie.

Calcule estimativesubevaluate la PRIMA FAZA,
cu parametrii: una greutate m=8000kg (8000kg*8buc=64000kg) si h=10.5m. Conf. calcule estimative realizate de inventator, inaltimea corecta pentru a calcula energia cedata de cele 8 greutati integral (complet), la prima faza in intervalul de cel putin 75% cat dureaza coborarea lor, este intre h=5.25m (energie minima cedata) si h=7.875m (energie maxima cedata) conf. inv. si fig. N/2.

Determinarea bilantului energetic, la cele 8 parghii fara brat scurt, la primul ciclu.
Atentie!
Determinarea bilantului energetic, la cele 8 forte neconservative (8 parghii de ordin zero), se face calculand separat fiecare faza distincta. Se face diferenta si rezulta lucrul mecanic gratuit, CEDAT la multiplicatorul de turatie si generatoare pentru transformare in energie electrica.

Energia consumata (primita) de multiplicator si generatoare rezulta numai daca se scade din energia cedata de cele 8 greutati (3605616J) la prima faza, energia primita (823200J) de cele doua greutati care se ridica, la a doua faza, conf. inventie, si rezulta: 3605616J – 823200J = 2782416J castig gratuit de lucru mecanic, fiindca forta de gravitaţie este gratuita.

In prima faza la toate tipurile de turbine gravitationale se consuma cel putin 75% din timpul in care se produce ciclul, viteza turbinei este din ce in ce mai mare (creste)  conf. inventie si fig. N/2.
In prima faza se cupleaza la arborele turbinei multiplicatorul de turatie si cele doua generatoare si se calculeaza cu formula lucrului mecanic, energia cedata de cele 8 greutati, in cadere libera, conf. inventie si fig. N/2: 8000(kg)*5.74875(m)*8(buc)*9.8 = 3605616J.

Calcule estimative subevaluate la FAZA A DOUA.
Cand incepe a doua faza, cu ridicarea celor doua greutati, conf. inventie, viteza turbinei gravitationale este din ce in ce mai mica (scade) pana incepe alt ciclu, conf. inventie.
Pag. 9
1 – sunt cuplate la arborele turbinei multiplicatorul de turatie si cele doua generatoare.
2 –se ridica greutatea de la altitudinea minima spre centrul turbinei conf. inv. si fig. 1.
3 –se calculeaza numai intervalul de cel mult 25% dintr-un CICLU in care se ridica cele doua greutati si castigul de la cele 7 greutati care coboara odata cu turbina conf. inventie si fig. 1.

Cele 2 greutati care se ridica conf. inventie si fig. 1, la faza a doua, nu afecteaza in niciun fel cele 7 greutati care coboara deoarece:

cele 2 greutati sunt ridicate cu energie electrica din afara sistemului deschis si nu afecteaza in niciun fel cele 7 greutati care coboara, in acelasi interval de timp in faza a doua, deoarece intre ele nu exista interactiune. Ambele operatii, in faza a doua, au actiune distincta si nu se influenteaza reciproc.

-Conf. formula lucrului mecanic, forta de gravitatie atrage cele doua greutati (G8’ si G8”) la fel si daca le ridicam in timpul functionarii ciclice a turbinei precum si daca le calculam SEPARAT, deoarece rezultatul este acelasi.
-Energia cedata de cele 7 greutati, indiferent de valoarea ei, la faza a doua, este inclusa in energia cedata de cele 8 greutati, la prima faza, conf. inventie.

Energia pierduta (consumata) de cele 2 greutati care se ridica conf. inventie si fig. 1, este de: 16000(kg)*5.25(m)*9.8 = 823200J. Inaltimea celor doua greutati este de 10.5m (10.5/2=5.25), conf. inventie si fig. 1.

Se face diferenta si rezulta: 3605616J – 823200J = 2782416J castig continuu GRATUIT deoarece la toate turbinele gravitationale in tot timpul functionarii se autoalimenteaza din afara sistemului DESCHIS de parghii, din castigul propriu, din reteaua de distrubutie proprie cu curent electric, conf. inventie.

Deci castigul gratuit de lucru mecanic este ~2700000J in tot timpul functionarii, la fiecare ciclu.
Acest castig de energie (lucru mecanic) de 2700000J este si ratia progresiei aritmetice (castig gratuit).
Puterea utila = Lucru mecanic/timp = 2700000J/1s = 2700000W = 2700 KW = 2700 KWh  = ~2.7MWh.
24(ore)*30(de zile)= 720 de ore.
Daca turbina gravitationala functioneaza numai 30 de zile avem: 2.7MWh *720 de ore = ~1900MW
Pag. 10
Daca turbina functioneaza un an, avem: 365*24=8760 de ore; 2.7MWh*8760 de ore = ~23600MW
Un castig GRATUIT de 8760 de ori mai mare, numai intr-un an, deoarece forta de gravitatie roteste turbina si realizeaza castigul de lucru mecanic gratuit si energie ELECTRICA aproape gratuita. Detalii pe link: http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/turb%20gravitationala%20mixta.html  

Castigul de energie electrica aproape gratuit la o singura centrala cu turbine gravitationale, conf. inventiei. Conform fig. 6, avem 10 hale industriale. Dacă în fiecare hală avem 20 turbine gravitationale, la 10 hale, conf. inventie, vom avea 200 turbine gravitaţionale, si rezultă: conf. calculelor de mai sus la o turbina avem ~2.7MW;  la 200 turbine gravitationale rezultă: 200 x 2.7 = 540MW.

Daca centrala gravitationala functioneaza 30 de zile avem: 540MW * 720 de ore = ~388800MW
Daca centrala gravitationala functioneaza un an avem: 540MWh * 8760 de ore = ~4730400MW

Suprafaţa necesară pentru o centrală electrică gravitaţională cu 200 turbine (inclusiv soseaua de centura a centralei), conf. invenţiei si fig. 6,  este de ~500m², greutatea unei turbine gravitationale (cu parametrii: m=8000kg (8*8000kg=64000kg) si h=10.5m) este de m (masa totala) = ~240000kg (cele 16 greutati =128000kg si constructia metalica = ~112000kg).

Pe aceeaşi suprafaţă daca se dubleaza numărul de rot/min (rpm) la arborele turbinei gravitationale, producţia de energie electrică se dublează fără cheltuieli suplimentare de producţie.

Atentie! 
Calcule estimative subevaluate la nivelul unui elev de calasa a IV-a,
pentru denigratori, explic castigul (in plus) de la greutatile care coboara,  intr-un ciclu, in 2 faze, in timpul functionarii turbinei conf. inventie, fig. 1 si fig. 2/N. Citez din lucrarile care sustin inventia:

“… -daca ciclul este de ~8 secunde, la prima faza in 6 sec. coboara 8 greutati (8 forte neconservative).

-daca ciclul este de ~8 secunde, la faza a doua in 2 secunde coboara 7 greutati (7 forte neconservative) si se ridica 2 greutati (aproape vertical, 2 forte conservative).

-60sec/8=7.5 secunde si rezulta ~7 cicluri/min. La prima faza coboara 8 gr.*7 cicluri = 56 greutati/minut. 

Pag. 11


-La a doua faza coboara 7 greutati*7 cicluri = 49 greutati si se ridica 2 greutati*7 cic. = 14 greutati/min.

-Energia cedata de cele 7 greutati, indiferent de valoarea ei, la faza a doua, este inclusa in energia cedata de cele 8 greutati, la prima faza, conf. inventie.

-Intr-un ciclu, in ~8 secunde, la ambele faze rezulta: 8 greutati – 2 greutati (pentru pierderi) = 6 greutati.

-Intr-un minut, in ~7 cicluri rezuta: 56 greutati – 14 greutati = 42 greutati (castig gratuit/minut).

-In 60 de minute avem un castig de: 42 greutati*60 minute = 2520 greutati intr-o ora.

-In 24 de ore rezulta 2520 greutati*24 ore = 60480 greutati.

-Intr-o luna: 24 de ore*30 de zile = 720 de ore*60480 greutati = 43545600 greutati

-Daca greutatea are 1 kg, la 43545600 greutati, rezulta: un castig de  43545600kg

-Forta F este echivalenta cu greutatea unei mase de  43545 tone.

-Daca greutatea are 8 tone, la 43545600 greutati, rezulta: 8 tone*43545600 gr. = 348364800 tone.
-Un castig gratuit de 43545600 greutati, conform inventie, numai intr-o luna.” 

Calcule estimative subevaluate cu formula lucrului mecanic (L=mgh),
si pentru exemplu dat la nivelul unui elev de calasa a IV-a

Atentie!
Daca se foloseste formula lucrului mecanic (L=mgh), la fiecare greutate din cele 8 greutati se poate face calcule corecte numai cu inaltimea proprie corespunzatoare figurii N/2,

Se scade 25% din cele 8 greutati, pentru ridicarea celor 2 greutati, in fiecare ciclu, la a doua faza
-daca ciclul este de ~8 secunde, la prima faza in 6 sec. coboara 8 greutati (8 forte neconservative)

-daca ciclul este de ~8 secunde, la faza a doua in 2 sec. coboara 7 greutati (7 forte neconservative) si se ridica 2 greutati (aproape vertical, 2 forte conservative).
Pag. 12
-Energia cedata de cele 7 greutati, indiferent de valoarea ei, la faza a doua, este inclusa in energia cedata de cele 8 greutati, la prima faza, conf. inventie.

Si rezulta castig estimativ gratuit de lucru mecanic la fiecare ciclu, inclusiv la primul ciclu.

8 greutati – 2 greutati (pentru pierderi diverse) = 6 greutati.  6greutati*8000kg*5.25m*9.8 = 2469600J

Deci castigul gratuit de lucru mecanic este ~2469600J in tot timpul functionarii, la fiecare ciclu.

Acest castig de energie (lucru mecanic) de 2469600J este si ratia progresiei aritmetice (castig gratuit).

Pentru prima data in era noastra,
s-a descoperit un perpetuum mobile de speta a 4-a, care se autoalimenteaza, din castigul propriu, din reteaua de distrubutie proprie cu curent electric, conf. inventiei, fig. 1, fig. 2, fig. N/2, si produce lucru mecanic gratuit, si energie electrica aproape gratuita.

Pseudo-specialistii, aidoma celor fara discernamant, fac comentarii infantile si evalueaza noutatea descoperita chiar daca n-o intelege.

Acesti pseudo-specialisti cu gandirea mecanicista, blocata in legile lui Newton nu pot analiza grupurile cu forte neconservative conf. inventiei, care nu sunt compatibile cu legea conservarii energiei.

Un om de stiinta adevarat isi stabileste, o strategie pentru a analiza o descoperire in domeniul lui de activitate. Prima data invata ceea ce nu cunoaste, abia dupa ce a inteles informaia de fond, poate face o corelatie intre ceea ce stia si noutatea descoperita.

Comparatii privind complexitatea structurii de rezistenta a inventiei (din punct de vedere teoretic)
Pag. 13
Structura de rezistenta a inventiei, face posibila utilizarea fortei de gravitatie industrial. Prin implementarea inventiei se rezolva energia VERDE, care fi-va aproape gratuita. 

 
             Structura de rezistenta este foarte complexa. Puteti face si dvs. diferenta complexitatii dintre cele 3 notiuni absolut noi in fizica fata de cele vechi deoarece redactez mai jos deosebirile dintre ele.

Excentricitatea permanenta
             *Legile lui Kepler* pentru excentricitatea din afara cercului (la elipse) este realizata folosind un fenomen natural.


             Ioan Sabau, cu ajutorul lui Dumnezeu, autodidact, a creat inventia mileniului III care artificial realizeaza excentricitatea permanenta in interiorul unui cerc.

Ioan Sabau fara licenta a folosit propriile creatii pentru a face Legea I.SABAU pentru *excentricitatea permanenta*. Structura de rezistenta (din punct de vedere teoretic) si inventia au fost realizate in ~22 de ani, din anul 1970 pana in 1993. In acelasi an a fost inregistrata inventia la OSIM, cu nr. 443 din 29.03.1993.

            Excentricitatea permanenta (greutatea excentrica) conf. inventie, produce lucru mecanic gratuit, care se poate calcula cu urmatoarele formule:

L = mgh (calcule la 8 greutati in cadere libera conf. fig. N/2); F1 x b1 > F2 x b2 ; 
          F = cuplu de forţă la arborele turbinei gravitationale = F1 x b1 > F2 x b2, realizat de excentricitatea permanenta (greutatea excentrica) numai în cadranele 1 şi 4 în sens trigronometric conf. fig. 1 si fig. 2/A.

          F2 = forta rezistenta la grupuri cu parghii este nesemnificativa (F2 = forta de frecare la turbinele gravitationale, cu pierderi nesemnificative in raport cu castigul de lucru mecanic gratuit).

 F = x(GgL);  F = (Ggl) – x’;  Lmm min. = {Cmg – (Umg : 2)} x h;   Lmm = x(6mgh)  si    Lmm max. = x(Cmgh – Umgh*) + y(Smgh**)

Grupuri cu parghii de ordin zero
           Legea parghiei clasice are o definitie cu ~50 cuvinte si o formula  F1 x b1 = F2 x b2. 

           Legea I.SABAU pentru *N* grupuri cu parghii de ordin zero are 4 definitii cu peste 300 de cuvinte si are 2 formule  F = x(GgL)  si  F = (Ggl) – x’.    F = cuplu de forţă la arborele turbinei gravitationale = F1 x b1 > F2 x b2
Pag. 14
Lucru mecanic multiplu

           Lucru mecanic are o definitie  cu circa 40 cuvinte si o formula        L = mgh

           Lucru mecanic multiplu are 3 teoreme cu circa 250 cuvinte si 3 formule:

           Prima formula – Lmm min. = {Cmg – (Umg : 2)} x h 
           A doua formula  –  Lmm= x(6mgh)
           A treia formula Lmm max. = x(Cmgh – Umgh*) + y(Smgh**) 


………………………………………………

Excentricitatea permanenta trebuie controlata (verificata, franata) continuu, pentru ca:

1 – Excentricitatea permanenta nu are un moment al fortei de sens contrar, deoarece: momentul fortei de sens contrar este cel de-al doilea punct material din centrul turbinei gravitationale care nu afecteaza excentricitatea permanenta. Punctul material din centrul turbinei ajuta la realizarea parghiei din chesonul propriu, fiindca parghia este autonoma in raport cu celelalte parghii din interiorul turbinei.

2 – Excentricitatea permanenta nu are pereche actiune-reactiune, deoarece: perechea la actionarea punctului material de pe circumferinta este cel de-al doilea punct material din centrul turbinei gravitationale care nu afecteaza excentricitatea permanenta. Punctul material din centrul turbinei doar ajuta la realizarea parghiei din chesonul propriu, fiindca parghia este autonoma.

3 – Excentricitatea permanenta nu este nicio clipa in echilibru dinamic, deoarece: echilibru dinamic ar trebui sa-l faca cel de-al doilea punct material din centrul turbinei care nu afecteaza excentricitatea permanenta. Punctul material din centrul turbinei doar ajuta la realizarea parghiei din chesonul propriu.

Fig. 1 si fig. 2/A, reprezinta doua grupuri de 8 parghii de ordin zero (cu 8 brete scurte nesemnificative), care numai conf. inventie realizeaza excentricitatea permanenta la infrastructura si la suprastructura turbinei gravitationale mixte.
Pag. 15
Deci, excentricitatea permanenta trebuie controlata (verificata, franata) continuu, deoarece:
1 – excentricitatea permanenta nu are UN MOMENT AL FORTEI DE SENS CONTRAR. Numai si numai din aceasta cauza actioneza asupra arborelui de la turbina gravitationala care transmite energia (lucrul mecanic) in afara sistemului la cele doua parghii de ordin 2, conf. inventie, care pune in miscare multiplicatorul de turatie,  si prin intermediul celor doua generatoare produce mai multa energie electrica decat consuma.

2 – excentricitatea permanenta nu are pereche ACTIUNE-REACTIUNE la turbina gravitationala. Numai si numai din aceasta cauza reactiunea la actiunea ei o realizeaza multiplicatorul de turatie si cele doua generatoare care produce energia electrica datorita excentricitatii permanente.

3 – excentricitatea permanenta nu este nici o clipa in ECHILIBRU DINAMIC. Numai si numai din aceasta cauza echilibrul dinamic il realizeaza multiplicatorul de turatie si cele doua generatoare care produce energia electrica datorita excentricitatii permanente conf. inventie.

4 – la toate tipurile de turbine gravitationale avem forte neconservative deoarece excentricitatea permanenta nu are: un moment a fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic etc. si pentru a exploata aceste forte, sistemul deschis cu parghii de ordin zero, interactioneaza cu *exteriorul* prin arborele turbinei si transmite miscarea de rotatie pe alt drum in exteriorul sistemului.

Sistemul deschis al celor 8 parghii de ordin zero (8 forte neconservative) este un *hibrid mai special, atipic* numit de inventator *Sistem deschis semihibrid* (deci sistemul este un HIBRID atipic), care utilizeaza pentru functionare 4 legitati noi in fizica.

Acest sistem deschis semihibrid realizeaza lucru mecanic gratuit si excentricitatea permanenta care impreuna rotesc din interior sau din exterior turbinele gravitationale de orice tip fabricate dintr-un grup de chesoane sudate intre ele sau din tamburi.

Echilibrul dinamic a excentricitatii permanente se realizeaza prin franarea continua cu ajutorul mecanismelor de la multiplicatorul de turatie, a subansamblelor incluse in cele doua generatoare etc, pentru a mentine rpm-ul necesar la arborele turbinei conf. inventie, cu castig de energie electrica.
Pag. 16
Deci energia la ambele faze conf. inventie, fig. 1 si fig. N/2, nu se mai conserva in sistem, deoarece lucru mecanic se transmite in afara sistemului (la multiplicator si celor cel putin 2 generatoare conf. inventie) si se transforma in energie electrica si numai astfel se realizeaza si echilibrul dinamic, conf. inventie.

Pentru manipularea punctelor materiale se foloseste un sistem de comandă şi control automat electronic sau fluid. Sistemul de comandă se va materializa sub forma unui bloc unitar care va conţine un număr corespunzător de intrări, pentru semnale informaţionale, şi de ieşiri pentru comenzii. Conexiunile funcţionale dintre  elementele  reprezentate  sunt  clasice şi pot fi realizate prin proceduri existente adaptate la cerintele inventiei.

Daca din diverse motivatii este nevoie de o fractiune de rot/min (rpm), la arborele turbinei, se poate realiza, conf. inventie, fara a afecta castigul de energie electrica, care fi-va mai mare decat consumul.

Acest lucru este posibil deoarece avem in fiecare cheson drum inchis numai in al optulea ciclu, si numai din aceasta cauza, pentru ridicarea celor doua greutati putem avea orice interval de timp este nevoie.


La una rotatie pe minut greutatile se pot manipula si manual de la sol aidoma macaralelor din firmele mici sau electropalanelor. Dispozitivul de comanda de la sol se poate adapta numai pentru probe.

Entitatea excentricitatii permanente la infrastructura turbinelor gravitatonale mixte
Entitatea excentricitatii permanente este realizata, in doua faze conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2, prin felul in care trebuie sa fie manipulate cele 16 greutati egale (puncte materiale) in interiorul celor 8 chesoane pentru a realiza 8 parghii de ordin zero (8 forte neconservative).

La suprastructura turbinelor gravitatonale mixte conf. fig. 2/A este descris modul  in care trebuie sa fie manipulate cele 8 minilocomotive egale pe exteriorul unui tambur pentru a realiza 8 parghii de ordin 0 (8 forte neconservative), care rotesc ansamblul.
In aceasta lucrare este definita entitatea excentricitatii permanente de la infrastructura turbinelor gravitatonale mixte cu parametrii: m=64000kg (una greutate=8000kg; 16 greutati=128000kg; 8 greutati=64000kg); h=10.5m cu inaltimile derivate.
Pag. 17
Conf. inventie si fig. N/2, la prima faza, in timpul functionarii turbinelor gravitatonale mixte la parametrii proiectati avem in tot timpul functionarii 8 greutati in centrul turbinei si 8 greutati in permanenta pe circumferinta numai in cadranele 1 si 4 in sens trigonometric.

Conf. celor redactate mai sus rezulta doua entitati:
-Prima entitate este grupul celor 8 greutati din centrul turbinei care au atributia de-a realiza cele 8 parghii de ordin 0 (8 forte neconservative).

-A doua entitate sunt cele 8 greutati de pe circumferinta cu energie potentiala din cadranele 1 si 4 in sens trigonometric, care in timpul functionarii turbinei la parametrii proiectati are atributia de-a produce energie (lucru mecanic) la arborele turbinei gravitationale conf. inventie si fig. N/2.

-Intre primele doua entitati, in tot timpul functionarii turbinei conf. inventie si fig. N/2, este o relatie obligatorie fiecare cu alta atributie (nontransferabila).

-Cele  doua entitati realizeaza (produce) o subentitate cu nr. 3, numita de inventator excentricitate permanenta conf. inventie si fig. N/2.

-Subentitatea cu nr. 3, excentricitatea permanenta conf. inventie si fig. N/2, are legatura directa numai cu entitatea nr. 2 si are aceleasi atributii.

-Atributiile celor trei entitati si corelatia dintre ele este descrisa in lucrarile care sustine inventia mileniului III.

Entitatea cu nr. 3, excentricitatea permanenta, are locatia in cadranul 1 in sens trigonometric, este oscilanta, aproape fixa, intr-un dreptunghi cu lungimea paralela cu axa 0y si latimea paralela cu axa 0x.

Entitatea excentricitatii permanente din cadranul 1 in sens trigonometric estepunctul material purtator
Pag. 18
de masa (m=64000kg la prima faza si 56000kg la faza a doua, adimensionale si are fiecare un parametru constant) rezultat datorita celor 8 parghii de ordin 0 (8 forte neconservative), la ambele faze, conf. fig. 1, fig. 2 si fig. N/2, cu castig de energie electrica mai mare decat consumul de energie electrica.

Excentricitatea permanenta (conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2), este o forta neconservativa, un punct material (ipotetic) localizat, in interiorul cercului, in permanenta in cadranul 1, cu masa m=64000kg la prima faza si 56000kg la faza a doua cu o inaltime intre h=5.7m si h=7.8m (de baza turbinei) si o raza intre ~1.3m ~2.6m de centrul turbinei.

Pozitia punctului material presupus, din cadranul 1, este oscilanta, aproape fixa, intr-un dreptunghi cu lungimea de ~2m (paralela cu axa 0y) si latimea de ~1.3m (paralela cu axa 0x).

Locatia oscilanta (aproape fixa) a punctului material (presupus) de pe sau langa diagonala dreptunghiului este dependenta de variabila independentă a greutatii care se ridica spre centrul turbinei dintre puctele A si B din cadranul 4, de la altitudinea minima de pe circumferinta, la faza a doua, in ciclul cu nr. 8, conf. inventie si fig. 1.

Locatia oscilanta (aproape fixa) a punctului material se calculeaza in raport cu greutatea care se ridica spre centrul turbinei dintre puctele A si B din cadranul 4, de la altitudinea minima de pe circumferinta, la faza a doua, in ciclul cu nr. 8, conf. inventie si fig. 1.

Poziția excentricitatii permanente poate fi definita exact, in cadranul 1 in sens trigonometric printr-un punct material purtator de masa, folosind pozitia numai a unuia dintre punctele sale geometrice (adimensional) de pe sau langa diagonala dreptunghiului.

Determinarea pozitiei exacte a punctului material presupus, de pe sau langa diagonala dreptunghiului, la ambele faze, conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2, fi-va calculta de specialistii din domeniu.

Punctele materiale purtatoare de masa: m=64000kg la infrastructura si 56000kg la suprastructura sunt adimensionale, si ambele sunt realizate numai la turbinele gravitationale mixte.
Pag. 19
Calculele estimative subevaluate ale punctului material purtator de masa, de la infrastructura din cadranul 1 in sens trigonometric, sunt realizate si la lucrarea cu titlul “Turbina gravitationala mixta”
…………………………………………
Avantajele celor 8 parghii (8 forte neoconservative, 8 parghii cu brate scurte nesemnificative)

– Inventia produce energie electrica cu cele mai mici preturi din era noastra, fara poluare, si rezolva energia viitorului. Inventia este o punte de legatură intre fortele conservative si grupurile de forte neconservative.

– materia prima este forta de gravitatie nepoluanta. Materia prima fiind gratuita, turbina conf. inventie produce lucru mecanic gratuit si energie electrica aproape gratuita cu putere mica sau oricat de mare, cu asamblare in: vile, firme, orase, pe munte, pe apa, sub pamant, in pustiu etc.


–turbinele conf. inventie daca se implementeaza la nivel mondial reduce poluarea pe pamant cu cel putin 25%, prin: sere, irigatii, baraje de verdeata si opreste estinderea desertului prin realizarea unor oaze de verdeata cu apa extrasa de la adancimi foarte, foarte mari fiindca foloseste lucru mecanic gratuit, care produce curent electric aproape gratuit.



– turbinele conf. inventie ne ajuta si daca sunt furtuni solare sau furtuni electromagnetice (care distrug sistemele informationale) si fac imposibil de furnizat energia electrica cu procedeul clasic. Turbina conform inventie are o retea proprie de distributie in zona in care se asambleaza.


–turbinele conf. inventie vor inlocuii toate tipurile de turbine: eoliene, hidraulice, centrale electrice, centrale termoelectrice, centrale nuclearo-electrice etc. Atentie! Domnilor licentiati in domeniu: proiectarea incepe de la generatorul electric disponibil (de la toate tipurile de turbine inlocuite cu turbina gravitationala), continua cu multiplicatorul si se termina cu proiectarea turbinei.


– Atentie! Turbinele gravitationale rezolva pentru viitor, si problema apei potabile (pneuria de apa), fiindca permite desalinizarea apei cu costuri de productie foarte, foarte mici, pentru ca energia folosita pentru desalinizare este aproape gratuita.
Pag. 20
– turbinele conf. inventie nu au nevoie de o retea de distributie pentru ca are reteaua proprie de distributie in zona in care se asambleaza: vile, firme, sate, orase, pe munte, pe apa, sub apa, sub pamant, oriunde in desert etc., fiindca se fabrica in firme speciale, se transporta, si se asambleaza oriunde este nevoie.

Cu voia şi puterea lui Dumnezeu,
inventatorul turbinelor gravitaţionale.
Phone number:  0770561002 /  only in Romanian 
e-mail: sabauioan1@yahoo.com 
cu stimă, Ioan Sabău.

 

 



Turbina Gravitationala

.

About Us | Site Map | Contact Us |