Gravitational energy.Energie Verde


Dezafectarea centralelor nucleare

 

Dezafectarea centralelor nucleare,
Dezafectarea centralelor nucleare si inlocuirea lor cu turbine gravitationaleCitez fragmente din pliante, brosuri, petitii etc.
 Profitul inventiei este administrat de ~30 aliati + Romania. Aliatii fiind cei mai puternici din lume. Parteneriatul strategic dintre cei ~30 aliati + Romania, trebuie sa fie bine stucturat, pentru a satisface interesele tuturor statelor din lume, din profitul tuturor tarilor in urma implementarii inventiei mileniului 3.

Astfel incat sa nu piearda nimic niciun om, firma sau tara. Acest lucru este posibil numai daca se procedeaza in cel putin trei faze, fiecare faza fi-va realizata din mai multe puncte cu precizari clare, cu obligatii si sanctiuni, cu termene care pot fi sigur indeplinite, cu (…), cu (…), cu (…) etc.

Finalizarea celor 3 faze poate fi realizata in 2 ani sau in 30 de ani, finalizarea fi-va asa cum hotaraste cele ~30 state aliate + Romania.

 

Finalizarea celor 3 faze poate fi realizata in ~2 ani, utilizand turbina gravitationala fabricata dintr-un tambur conf. inventie, care este necesara si pentru a controla incalzirea globala, avand in vedere si studiul de impact de la Grupului Bancii Mondiale si a Organizatiei Mondiale a Mediului. (privind implementarea inventiei in 2 ani sau in ~30 de ani)

Chiar incepand din primul an dupa implementarea inventiei la nivel mondial, pretul energiei electrice fi-va gratuit pentru populatie (la toti consumatorii casnici).

 

Pretul energiei electrice pentru consumatorii industriali (la toate firmele private, inclusiv la firmele private anexate la gospodarie) fi-va scazut treptat conform hotararii negociata numai intre cele ~30 de state aliate.

 

Forta de gravitatie fiind gratuita, turbina conf. inventie produce lucru mecanic gratuit la arborele turbinei gravitationale si energie electrica gratuita cu putere mica sau oricat de mare, cu asamblare in: vile, firme, orase, pe munte, pe apa, sub pamant, in pustiu etc.

Dintre toate tipurile de turine gravitationale se vor fabrica numai “Turbinele gravitationale fabricate dintr-un  tambur” conform link:

Pag 1

http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/Motor%20gravitational%20ISF.html  

 (sunt constructii metalice simple si usor de executat) se fabrica in firme speciale, se transporta, si se asambleaza oriunde este nevoie, pentru TERRA si locuitorii ei.

 

Daca din diverse motivatii oculte nu se doreste implementarea inventiei mileniului 3 pe planeta TERRA, se poate permite publicarea si dezbaterea publica a celor 5 legitati noi in fizica dovedite cu teorie si calcule. Daca se permite publicarea si dezbaterea publica a celor 5 legitati noi in fizica, se face un pas mare in stiinta, numai daca se vor atesta legitatile noi.

Legea cu nr. 6 cu titlul “Legea pentru grupuri cu parghii, cu sisteme deschise din Univers” este descrisa la finalul lucrarii de la pagina nr. 31 din link:

http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/turb%20gravitationala%20mixta.html

Legea cu nr. 6 este legea grupurilor cu forte neconservative/Q1, Q2 , Q3, Q4, Q5 … Q8, 9 etc, din univers, este realizata ~85% fiindca din motive de sanatate inventatorul a interupt finalizarea ei in anul 2018. Legea cu nr. 6 fi-va finalizata de specialistii din domeniu.

Inventia mileniului 3 poate fi tinuta pe loc, sa nu fie implementata, de orice investitor cu posibilitati materiale peste valoarea de 10 milioane de euro, fiindca: conf. contract cu familia inventatorului trebuie sa plateasca lunar o taxa si sa se asocieze cu oameni de afaceri din cele mai puternice state din lume.  Conform link:  
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/investitor.html 

Descrierea sumara a celor 3 faze facultative au fost trimise la institutiile de stat: in pliante, brosuri si petitii incepand din anul 1993 pana in 10.10.2021, cel putin de 2 ori pe an, pana in prezent fara niciun rezultat. Petitiile se vor trimite in continuare de catre familia inventatorului pana se vor rezolva spre binele planetei si a locuitorilor ei.

Citez cele 3 faze facultative, care au fost scrise in anul 2001:    
’’ – Toate cele trei faze se pot realiza până în anul 2004 deoarece turbina gravitaţionala fabricata dintr-un  tambur, conform link:  
http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/Motor%20gravitational%20ISF.html

este simpla şi uşor de executat, numai dacă statele puternice din lume, doresc şi impun invenţia mileniului 3, care cuprinde 2 parti.

Pag 2

Prima parte este teoria celor 5 legi noi in fizica care sunt revendicate de inventator in 22 revendicari scrise in lucrarea *Descriere.ro* link: 
http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/descriere.ro.html

A doua parte, este  partea tehnica cu descrierea turbinelor gravitationale care au acelasi principiu de functionare.

     – Prima fază. Turbinele gravitaţionale se fabrica în cele mai dezvoltate state şi se vor ansambla si în zonele centralelor hidraulice, termoelectrice şi nuclearo-electrice pentru a utiliza toate anexele centralelor hidraulice, termoelectrice şi nuclearo-electrice etc., în vederea colectării energiei electrice de la bornele generatoarelor pentru a ajunge în reţeaua de consum.

 

Generatoarele electrice folosite la centralele hidraulice, termoelectrice şi nuclearo-electrice etc, fi-vor utilizate toate la multiplicatoare de turaţie proiectate special pentru acest scop.

– Tot în prima fază. Paralel cu implementarea invenţiei se reduce preţul curentului electric utilizat casnic care poate fi stabilit imediat la nivelul cheltuielilor de producţie sau gratuit.

 

Preţul curentului electric, conf. invenţie, este estimat de inventator la cel mult 5% din pretul mediu, la consumul industrial. Tot în prima fază, se utilizeaza curentul electric în locul gazului pentru uzul casnic si pentru consumul industrial, fiindca se produce gratuit pentru ca forta de gravitatie este gratuita. 

Începând cu prima fază nivelul de trai al tuturor popoarelor din lume creşte, imediat, cu cel putin 30%.Toţi cei care nu cred cele redactate de inventator să verifice calculele din invenţie, înainte de-a infirma cu comentarii nefondate, ca: papagalii licentiati, pseudo-specialistii, specialisti cu doctorate cumparate etc., care au realizat calcule neadecvate invenţiei.

 

– A doua fază. Se implementează invenţia în fiecare ţară de pe planetă fără a reduce preţul la curentul electric la consumul industrial până se adună o taxă de circa 25% din producţia de energie electrică produsă în anul 2002. Într-un fond unic, în fiecare ţară la nivel naţional, paralel cu implementarea invenţiei.  (Proporţia de 25% trebuie negociată)

– A treia fază. Se reduce (in mai multe trepte, intr-un interval de 2 ani pana la 30 de ani) preţul la curentul electric, la consumul industrial, deodată la toate ţările din lume pana la

Pag 3

 preţul negociat intre cele ~30 de STATE + Romania. Extinderea in timp (de la 2 la 30 de ani) si reducerea in foarte multe trepte a pretului la curentul electric realizat gratuit, conf. inventie, este necesara pentru:

A despagubii toate persoanele fizice, toate firmele si  toate statele afectate, inclusiv dezafectarea tuturor centralelor nucleare si gestionarea deseurilor nucleare etc.

Despagubirea se face complet si fara discriminare pe planeta pamant (Terra). Tot la a treia fază se adună si taxa de 25%. 

Această taxă de 25% (din 2004) cumulează cheltuielile care sunt  necesare pentru a realiza producţia de energie electrică, inclusiv materiile prime care sunt utilizate pentru a genera căldură şi sunt înlocuite cu curentul electric (ex.:  gazul, păcura, cărbunele, lemnul, etc.) 

            Taxa de 25% se adună din toate ţările într-un fond unic care este la dispoziţia celor ~30 de STATE + Romania pentru următoarele cheltuieli: 

– Circa 1% din fondul total pentru personalul angajat să supravegheze reducerea treptată a preţului la curentul electric pentru consum industrial, la toate ţările, deodată, conform negocierilor cu cele ~30 de STATE.

 

90% din personalul necesar este autohton, şi este susţinut financiar de fiecare ţară, din veniturile proprii paralel cu implementarea invenţiei.

 

Acest personal monitorizează şi dezactivarea centralelor de orice tip inclusiv centralele nuclearo-electrice după implementarea invenţiei.

            – Circa 4% din fondul total pentru familia Sabău, care vor fi depuşi la băncile naţionale ale statelor care impun invenţia.


Dobânda rezultată se va împărţi în felul următor:


– 1,4%, (din cei circa 4%) pentru Biserica autohtona, şi-n vederea cunoaşterii credinţei creştine în ţările în care este mai puţin cunoscută.

– 1,3%, (din cei circa 4%) pentru cutremure, inundaţii, spitale, şcoli, burse, orfelinate, azile. Numai pentru ţările sărace.

– 1,3%, (din cei circa 4%) pentru inventator şi familia lui.

Pag 4


– Circa 20% (se negoceaza cu cele ~30 de state). Acest fond este pentru ţările la care pierderile sunt mai mari decât câştigul după implementarea invenţiei.

Aceste state vor primii atributii importante pentru a gestiona implementarea celor 3 faze in asa fel incat pierderile facute de inventia mileniului 3 sa fie despagubite complet.

Propunerile redactate sunt preliminare şi facultative si fi-vor finalizate de cele ~30 de state + Romania.

       – Ce rămâne din fondul total se utilizeaza pentru ajutoare necesare statelor care sunt lovite de dezastre naturale: catastrofe de orice fel, cutremure, taifun, inundatii, alunecari de teren etc.

 

Dacă nu se ţine cont de propunerile preliminare, facultative, se va crea *HAOS* etc. 

      Si cel mai grav lucru fi-va faptul ca, nu se va putea despagubi persoanele fizice, firmele si tarile afectate de inventia mileniului 3; si se ajunge in mod sigur la *haosul economic si financiar*.

 

Sau se poate evita *haosul economic si financiar* si cu varianta nationalizarii inventiei mileniului 3, respectandu-se cele 3 faze facultative necesare implementarii la nivel mondial si acceptarea partiala a contractului de cesiune cu familia inventatorului.


Inventia mileniului 3 are doua parti:
Prima parte cuprinde teoria celor 5 legitati noi in fizica, care certifica noutatile tehnice din descrierea inventiilor gravitationale, care are acelasi principiu de functionare si folosesc in timpul functionarii grupuri cu parghii de ordin zero.

 

Exemplu nr. 1 pentru certificare a legii priviind grupurile cu parghii de ordin zero:
Legea clasica a parghiilor cuprinde parghii de ordin 1,2 si 3. Deci nu are parghie de ordin zero.
Dar in realitate aceste grupuri cu parghii de ordin zero au fost utilizate practic inaintea erei noastre. 

Pag 5

Citez un fragment din Legea excentricitatii permanente:


“… Modelul de functionare a turbinelor gravitationale este si roata de apa care dateaza de ~4000 de ani inaintea erei noastre fiindca functioneaza cu grupuri de parghii de ordin zero.

 

Sau oricare turbina hidraulica din era noastra care foloseste pentru functionare grupuri cu parghii de ordin zero”

Asadar grupurile cu parghii de ordin zero au fost si sunt folosite si azi de turbinele hidraulice.
 Si din anul 1993 trebuia sa fie folosite si la turbinele gravitationale inventate de un Neica Nimeni cu voia şi puterea lui Dumnezeu (Ioan Sabau fara licenta in domeniu).

 

Au trecut 28 de ani si cele 5 legitati noi in fizica nu sunt publicate si nici inventiile nu se breveteaza, dar se resping cu Hotarari mincinoase, gresite din nestiinta sau intentionat, oare de ce? Si pana cand?

 

Exemplu nr. 2 pentru  certificare a legii *Lucru mecanic multiplu*:
Legea clasica a *Lucrului mecanic*, era pentru un singur corp (greutate); inventia foloseste pentru functionare 8 corpuri deodata (8 greutati) si acelasi Neica Nimeni face cu ajutorul lui Dumnezeu si *Legea Lucrului mecanic multiplu.

 

Exemplu nr. 3 pentru  a certifica *Legea excentricitaţii permanente*


Legea clasica, *Legile lui Kepler* pentru excentricitatea din afara cercului la elipse (…), acelasi Neica Nimeni face cu ajutorul lui Dumnezeu si *Legea excentricitaţii permanente* intr-un cerc, etc.

 

*Legea excentricitaţii permanente* este realizata de un grup cu forte Q1, Q2, Q3, Q4, Q5 … Q7 (la faza a doua conform inventie), care produce numai in timpul functionari  *Entitatea nr. 3*, care este un punct  imaginar a unui corp adimensional.

Pag 6

Miscarea celor 7 greutati la faza a 2-a a celor 7 greutati (conf. fig. 1) sunt supuse la interactiune mutuala ce depinde numai de distanta dintre ele care se poate reduce formal la miscarea unui singur corp intr-un camp central de forte, acesta din urma fiind un corp imaginar conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2.

 

Cele 7 forte Q1, Q2, Q3, Q4, Q5 … Q7, transmite lucru mecanic produs in afara sistemului prin intermediul arborelui de la turbina gravitationala, care interactioneaza cu multiplicatorul de turatie si cele doua generatoare si numai astfel se tine in echilibru structura celor 7 forte Q1, Q2, Q3, Q4, Q5 … Q7 cu multiplicatorul de turatie si cele doua generatoare conf. inventie.

Exemplu nr. 4 pentru  certificare a legii *Perpetuum mobile de speta a 4-a*

 

Lege clasica nu exista, in consecinta acelasi Neica Nimeni face cu ajutorul lui Dumnezeu si

Legea *Perpetuum mobile de speta a 4-a*

 

Exemplu nr. 5 pentru  certificare a legii
“Teoria Legilor la grupuri cu parghii de ordin zero, cu sisteme deschise, cu forte neconservative*/Q1, Q2, Q3 … Q8”

 

Lege clasica nu exista, in consecinta acelasi Neica Nimeni face cu ajutorul lui Dumnezeu si “Teoria Legilor la grupuri cu parghii de ordin zero, cu sisteme deschise, cu forte neconservative*/Q1, Q2, Q3 … Q8 etc.

 

Atentie! Fortele neconservative*/Q1, Q2, Q3 … Q8, nu are nicio legatura cu fortele neconservative cunoscute: forța de frecare, forțele de contact, forța de tensiune și rezistența la mișcare a aerului, la care nu se poate utiliza energia care se pierde.

 

La fortele neconservative*/Q1, Q2, Q3 … Q8, se poate utiliza cel putin intre 97% si 99% din energia potentiala a celor 8 greutati.

Pag 7

Fortele neconservative*/Q1, Q2, Q3 … Q8 sunt noutate in domeniu prin urmare legea cu titlul “Teoria Legilor la grupuri cu parghii de ordin zero, cu sisteme deschise, cu forte neconservative*/Q1, Q2, Q3 … Q8” era si este necesara.

Se pune intrebarea fireasca, de ce nu se publica de catre Academia Romana cele 5 legi noi in fizica?.

 

A doua parte a inventiei mileniului 3, cuprinde partea tehnica cu inventia *Turbina gravitational mixta* care este inventia mama, care cuprnde toate turbinelor gravitationale care utilizeaza pentru functionare grupuri cu parghii de ordin zero conform inventie.

A doua parte a inventiei mileniului 3, are 22 de revendicari in care sunt revendicate toate noutatle din cele 5 legi noi in fizica.

 

In concluzie titlul *Inventia mileniului 3* este necesara pentru a obliga Examinatorii de la OSIM sa analizeze teoria inventiiloe din cele 5 legi noi in fizica.

 

Si toate descrierile turbinelor gravitationale cu partea a doua de executie stiind ca exista model functional oricare turbina hidraulica care foloseste pentru functionare grupuri cu parghii de ordin zero.

Este si exemplu cu nr. 6 pentru  certificare a legii “Legea pentru grupuri cu parghii, cu sisteme deschise din Univers” care este ~85% realizata de inventator, care din motive de sanatate a interrupt continuarea lucrarii in anul 2018, descrisa legii este la finalul lucraii de la pagina nr. 31 din descrierea turbinei gravitationale mixte.

 

“Legea pentru grupuri cu parghii, cu sisteme deschise din Univers”. Lege clasica nu exista, in consecinta acelasi Neica Nimeni face cu ajutorul lui Dumnezeu si “Legea pentru grupuri cu parghii, cu sisteme deschise din Univers”. Care fi-va finalizata de specialistii din domeniu.

Citez un fragment din link:

http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/investitor.html

Pag. 8

-contractul de cesiune se anuleaza si daca nu se respecta cele 3 faze facultative conf. link: 

http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/structura%20de%20rezistenta.html  

-contractul de cesiune se anuleaza si daca din diverse alte motivati se intrerupe achitarea transelor lunare sau nu se respecta castigul care se imparte din castigul net al inventiei, care poate sa fie cel putin 4%

 

Contract de cesiune varianta a 2-a 

Contractul de cesiune varianta a 2-a nu respecta cele 3 faze facultative conform link postat mai sus. 

Fiindca statele cu institutiile lor nu au facut nimic din 1993 pana azi 01.01.2022. 

La contractul de cesiune varianta a 2-a se fabrica turbine gravitationale fabricate dintr-un tambur si se asambleaza la benificiar. 

La Firme cu consum mare de energie electrica. 

Daca consumul de energie este foarte, foarte mare se foloseste *Centrala electrica gravitationala* conform descrierii de la pagina nr 16 din link:

 

http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/Inventia%20mileniului%203.html

Citez din link:  

Pag 9

“…Fig. 6, reprezintă centrală electrică gravitaţională cu zece hale industriale 4, ele sunt realizate fiecare dintr-o singură travee cu formă dreptunghiulară echipată cu cel mult două poduri rulante şi cel puţin 16 turbine gravitaţionale 1, care sunt echipate în principal cu sursă de energie convenţională, necesară pentru deplasarea greutăţilor în interiorul chesoanelor sau pe circumferinta unui tambur”

 

Contractul de cesiune varianta a 2-a fi-va redactat, verificat si completat numai de specialistii din domeniu angajati de primul furnizor de energie electrica.

 

Contractul de cesiune varianta a 2-a cuprinde si: toate  cheltuielile necesare pentru implementarea inventiei mileniului 3, si cum se vor imparte banii de la beneficiarii energiei electrice de catre investitori.

 

Primul investitor fi-va cel care semneaza impreuna cu familia inventatorului contractul de cesiune varianta a 2-a care nu respecta cele 3 faze facultative conform link postat mai sus.

 

 Urmatorii investitori din toate statele de pe TERRA vor semna contractul de cesiune varianta a 2-a care nu respecta cele 3 faze facultative, numai cu primul investitor, 

care are toate drepturile inventatorului conform contract, care tine evidenta tuturor investitorilor, care vor avea toate drepturile ca si primul investitor. 

Toti investitorii inclusiv primul investitor vor respecta legea tarii lor priviind castigul rezultat din furnizarea energiei electrice:

Dupa plata taxelor la stat, din castigul rezultat se aloca pentru fabricarea turbinelor gravitationale fabricate dintr-un tambur si a centralelor electrice gravitaţionale.

Pag 10

Pentru fiecare investitor (furnizor de energie electrica):

 

35% care fi-vor utilizati numai pentru fabricarea turbinelor gravitationale fabricate dintr-un tambur si a centralelor electrice gravitaţionale.  

 + 5% pentru afaceri personale.

35% + 5% = 40% pentru investitor. 

 + 20% mentenanta (totalitatea operaţiilor de intretinere şi reparaţie ale turbinelor gravitationale si ale centralelor electrice gravitationale inclusiv personalul necesar lucrarilor mentionate);

 

+ ~30% (pentru implementarea celor 3 faze de catre fiecare stat conf. link:

http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/structura%20de%20rezistenta.html

 

+ 6% pentru “Centrala centralelor gravitationale” care verifica cu inspectori implementarea celor trei faze si tine evidenta tuturor investitorilor si a veniturilor acestora etc.

 

Centrala centralelor gravitationale

este controlata de primul investitor (furnizor de energie electrica) impreuna cu ~10 investitori (furnizori de energie electrica) alesi de adunarea generala a furnizorilor de energie electrica de pe TERRA. 

+ 4% pentru inventator si familia lui.

Procentele se negociaza inaintea finalizarii contractului  

Pag 11

  1. - ~35% + 20% + 5% = 60% pentru fiecare furnizor de energie electrica.
  2. - ~30% (pentru implementarea celor 3 faze de catre fiecare stat de pe TERRA
  3. - ~ 6% pentru “Centrala centralelor gravitationale”
  4. -~4% pentru familia inventatorului.

 

In concluzie inventia mileniului 3 poate fi cedata pentru implementare oricarui  *om* sau stat din lume daca statul Roman refuza oferta inventatorului.

Sau unui om de afaceri care se va asocia cu oameni de afaceri din toate statele din lume. 

Sau conform contractului de cesiune varianta a 2-a descris mai sus.

 

Cu voia şi puterea lui Dumnezeu,
inventatorul turbinelor gravitaţionale.
Ioan Sabău


 

 Turbina Gravitationala

.