Gravitational energy.Energie Verde

căutare personalizată

Turbină Gravitaţională. pârghii de ordin 0

     

Grupuri cu parghii fara brate scurte  
Legile I.SABAU pentru *N* grupuri cu parghii de ordin zero  (grupuri cu 8 forte neconservative)

Scurt istoric privitor la parghiile clasice de ordin 1, 2 si 3. Arhimede din Siracuza nu a inventat parghia, el a explicat principiul parghiilor pentru a ridica obiecte grele.  Citez un fragment, link:  http://ro.wikipedia.org/wiki/Arhimede  ”... Arhimede din Siracuza (în greacă Αρχιμήδης Arhimedes; n. aprox. 287 î.Hr. în Siracusa, pe atunci colonie grecească, d. 212 î.Hr.) a fost un învățat al lumii antice. Realizările sale se înscriu în numeroase domenii științifice: matematică, fizică, astronomie, inginerie și filozofie. Carl Friedrich Gauss considera că Arhimede și Isaac Newton au fost cei mai mari oameni de știință din întreaga istorie a civilizației umane.

Se cunosc puține detalii despre viața lui, dar este considerat drept unul din principalii oameni de știință din antichitate. Printre altele a pus bazele hidrostaticii și a explicat legea pârghiilor. I s-au atribuit proiectele unor noi invenții, inclusiv al unor mașini de asalt, precum și șurubul fără sfârșit. Experimente moderne au arătat că Arhimede a proiectat mașini capabile să scoată corăbiile din apă și să le dea foc folosind un sistem de oglinzi ...”

Dupa doua mii de ani,
din anul 1993 Ioan Sabau, autodidact, ajutat de Dumnezeu, a descoperit grupuri cu parghii fara brate scurte si grupuri cu parghii de ordin 1 (cu brate scurte), folosindu-le la inventia mileniului 3 (Perpetuum mobile de speta a 4-a). Pentru prima data in era noastra grupurile cu parghii produce lucru mecanic gratuit si energie electrica aproape gratuita.

Prima lege:  
Numai daca un ansamblu tambur se roteste pe 2 arbori, si are punctul de sprijin in centrul diametrului de la tambur, conform inventie, si figurilor: 1/A, 2/A, 2/B etc. care reprezinta un grup de parghii fara brate scurte (8 forte neconservative), realizate de 8 puncte materiale (minilocomotive) care trebuie sa fie in permanenţa intr-o pozitie periferica extrema si punctele materiale sa actioneze numai pe diametrul tamburului (pe circumferinta lui) in cadranele 1 si 4 in sens trigonometric, conf. inv. si fig. 2/A.
Astfel se realizeaza o excentricitate permanenta in interiorul cercului numai in cadranele 1 si 4 in sens trigonometric. Si in aceeasi perioada de timp se produce un corp adimensional cu aceeasi masa (masa = punct material purtator de masa) care este captiv in cerc, numai in cdranul 1 in sens trigonometric, conf. inventie.


Pag 1


A doua lege, prima varianta:
Numai daca un ansamblu gravitational monobloc are doi arbori care se sprijina pe doua semilagare autoreglabile conf. inventie si figurilor: 2; 3; 4 si 5 etc. care reprezinta 8 chesoane monobloc (sudate avand unghiuri egale între ele, si in fiecare cheson doua puncte materiale actionate conf. inventie, poz. 1, poz. 2 si poz. N/2) rezultand 8 parghii fara brate scurte (8 forte neconservative), care se roteste in jurul unui punct de sprijin (Atentie! Punctul de sprijin este centrul diametrului unui arbore) in asa fel incat punctele materiale din cele 8 parghii sa fie in permanenta intr-o pozitie periferica extrema pe circumferinta ansamblului gravitational, numai in cadranele 1 si 4 in sens trigonometric, si punctele materiale sa roteasca arborele turbinei conf. inventie, realizand o excentricitate permanenta in interiorul cercului in cadranele 1 si 4. Si in aceeasi perioada de timp se produce un corp adimensional cu o masa identica (masa = punct material purtator de masa) care este captiv in cerc, numai in cadranul 1 in sens trigonometric, conf. inventie.

A doua lege, varianta a 2-a:
Numai daca un ansamblu gravitational monobloc este realizat prin sudarea unor 8 chesone, astfel incat sa fie 16 unghiuri egale a 22,5 grade, conf. inventie. Cele 8 chesoane se poate roti in jurul unui punct de sprijin (conf. inventie).
Chesoanele au pe partile laterale doi tamburi cu rol de arbore care se sprijina pe doua semilagare autoreglabile.
Turbina este actionata de 16 puncte materiale, care se afla in interiorul chesoanelor (cate doua puncte materiale in fiecare cheson), asamblate intre ele cu o tija (in interiorul aceluiasi cheson) care le permite ambelor puncte materiale sa fie pozitionate astfel: un punct material la capatul razei, la extremitatea bratului LUNG activ, in cadranele 1 si 4 in sens trigonometric.
Si al doilea punct material fi-va localizat la mijlocul razei (fiind bratul scurt al parghiei de ordin 1) in cadranele 2 si 3 in sens trigonometric si numai in acest fel rezulta 8 parghii de ordin 1, cu 8  brate scurte.

Pentru a intelege cele 2 legi este necesar a se analiza de la pag nr 16 pana la pag 18, din link:
http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/descriere.ro.html

La prima lege, castigul de lucru mecanic gratuit este cu mult mai mic decat la a 2-a lege,


Pag 2


numai cu conditia de circularitate se impune corpului adimensional, o locatie (ipotetica), in interiorul cercului, in permanenta, in cadranul 1, cu masa cumulata a celor 8 minilocomotive la prima faza (conf. fig. N/2) si a celor 7 minilocomotive la faza a doua (conf. fig. 1), la fiecare ciclu continuu. Fig. 1/A, fig. 2/A si 2/B, se poate accesa pe link:
http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/imagini.html
La a 2-a lege, pentru a intelege cum functioneaza turbinele gravitationale (de orice tip) trebuie analizat din lucrare de la pag. nr. 2 pana la pag. nr. 23, din link:
http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html
Pentru a intelege manipularea celor 16 greutati in cele 8 chesoane se vizualizeaza link:
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/virtual%20ansamblu.html
simularea video arata numai manipularea celor 16 greutati la fiecare ciclu, la faza  a 2-a, unde coboara 7 greutati si in aceeasi perioada de timp se ridica cele doua greutati aproape vertical, conf. inventie. Si in acest caz avem: 7 greutati in centrul turbinei, 7 greutati pe circumferinta care coboara si doua greutati care se ridica in aceeasi perioada de timp aproape vertical conf. simulare video.

Simularea video nu arata manipularea celor 16 greutati la fiecare ciclu si la prima faza, unde avem: 8 greutati in centrul turbinei si 8 greutati pe circumferinta care coboara conf. inventie si fig. N/2.
Numai in acest mod in timpul functionarii, la ambele faze, se produce un dezechilibru total, fiindca greutatile sunt numai in cadranele 1 si 4 in sens trigonometric si nu are: un moment al fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic, si sunt diametral opuse fortelor conservative.

Pentru prima data in era noastra se produce un dezechilibru total numai in cadranele 1 si 4 si greutatile din cadranele 1 si 4 in sens trigonometric produce lucru mecanic gratuit si energie electrica gratuita fiindca echilibrul dinamic este realizat in afara sistemului deschis prin cuplarea arborelui de la turbina gravitationala la multiplicatorul de turatie si la cel putin 2 generatoare, conf. inventie.

Inventia este realizata de un grup cu 8 chesoane, cu 16 greutati: 8 greutati pe circumferinta si 8 greutati in centrul turbinei, care inainte de deblocare are 8 forte conservative care sunt 8 parghii fara brate scurte, care in timpul functionarii se transforma in 8 forte neconservative, care rotesc arborele turbinei care produce lucru mecanic gratuit si energie electrica gratuita pentru ca fotra de gravitatie este gratuita


Pag 3


La toate tipurile de turbine gravitationale avem grupuri cu forte neconservative, care sunt 8 parghii fara brate scurte, care produce entitatea excentricitatii permanente, care nu are:  un moment a fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic etc.

Sistemul deschis cu 8 parghii fara brate scurte, interactioneaza cu *exteriorul* prin arborele turbinei si transmite miscarea de rotatie pe alt drum in exteriorul sistemului.

Deci energia la ambele faze conf. inventie, fig. 1 si fig. N/2, nu se mai conserva in sistem, deoarece lucru mecanic gratuit se transmite in afara sistemului (la multiplicator si cele doua generatoare conf. inventie) si se transforma in energie electrica si numai astfel se realizeaza si echilibrul dinamic, conf. inventie.

Conditia de circularitate impune corpului adimensional (entitatii excentricitatii permanente), o locatie, in interiorul cercului, in permanenta numai in cadranul 1, cu masa cumulata a celor 8 greutati la prima faza si a celor 7 greutati la faza a doua (conf. fig. 1), la fiecare ciclu continuu.

In lucrare este definita entitatea excentricitatii permanente de la infrastructura turbinelor gravitatonale mixte cu parametrii: m = 64000kg (1 greutate = 8000kg; 16 greutati = 128000kg; 8 greutati = 64000kg); pentru calcule: h=10.5m;  h’ = 5.25m (minim) si h” = 7.8m (maxim).

Conf. calcule estimative realizate de inventator, inaltimea corecta pentru a calcula energia cedata de cele 8 greutati integral (complet), la prima faza in intervalul de cel putin 75% cat dureaza coborarea lor, este intre h=5.25m (energie minima cedata) si h=7.875m (energie maxima cedata) conf. inv. si fig. N/2.

Entitatea excentricitatii permanente din cadranul 1 in sens trigonometric estepunctul material purtator de masa (m=64000kg la prima faza si m=56000kg la faza a 2-a, ambele adimensionale si are fiecare un parametru constant) rezultat datorita celor 8 parghii fara brate scurte (8 forte neconservative), la ambele faze, conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2, cu castig de energie electrica aproape gratuita (fiindca lucru mecanic este gratuit, conform inventie).
Pozitia punctului material presupus, din cadranul 1, este oscilanta, aproape fixa, intr-un dreptunghi cu lungimea de ~2m (paralela cu axa 0y) si latimea de ~1.3m (paralela cu axa 0x).


Pag 4


Entitatea excentricitatii permanente poate fi definita exact, in cadranul 1 in sens trigonometric printr-un punct material purtator de masa, folosind pozitia numai a unuia dintre punctele sale geometrice (adimensional) de pe sau langa diagonala dreptunghiului.

Scurta descriere a turbinelor gravitationale cu 8 chesoane:
Conform inventie turbina gravitationala este realizata prin sudarea unor 8 chesone intre ele rezultand 16 unghiuri egale a 22,5 grade fiecare. Turbina gravitationala roteste arborele care transmite miscarea de rotatie, in timpul functionarii, la multiplicatoare si  generatoare.

Chesoanele au pe partile laterale doi tamburi cu rol de arbore care se sprijina pe doua semilagare autoreglabile.
Turbina este actionata de 16 puncte materiale, care se afla in interiorul chesoanelor (cate doua puncte materiale in fiecare cheson), asamblate intre ele cu o tija care le permite ambelor puncte materiale sa fie pozitionate si pe aceeasi raza.

Exista mai multe variante.
Varianta utilizata la inventie este un punct material in apropierea arborelui si al doilea punct material la extremitatea razei simbolizand bratul lung al parghiei. Ambele puncte materiale influenteaza pozitiv bratul activ. La acest ansamblu gravitational un ciclu poate avea 8 secunde, 30 secunde, un minut etc, timp in care 7 puncte materiale sunt pe circumferinta (rotindu-se deodata cu turbina in raport cu parametrii proiectati, conf. inventie).

Timpul este facultativ,  toate valorile sunt facultative, toti parametrii sunt in raport cu rot/min. Varianta de deplasare a punctelor materiale: 7 puncte materiale  in centru, 7 puncte materiale  pe circumferinta si doar doua puncte materiale se ridica. In permanenta, *fara cateva clipe*, avem opt greutati in centru si opt greutati pe circumferinta conform fig. 1.

Astfel avem doar o forta activa (motoare) fara forta rezistenta. Datorita consumului foarte mic (de energie electrica conf. calcule din descrierea inventiei) turbina gravitationala produce lucru mecanic gratuit si energie electrica aproape gratuita. Aceasta afirmatie este dovedita cu calcule, si in aceasta lucrare.


Pag 5


Cele 7 puncte material, care coboara, conf. inventie, nu sunt afectate in nici un fel de cele 2 puncte materiale care se ridica, in chesoanul lui propriu, pentru ca: cele 2 greutati sunt ridicate cu energie electrica din afara sistemului deschis si nu afecteaza in niciun fel cele 7 greutati care coboara, in acelasi interval de timp in faza a doua, deoarece intre ele nu exista interactiune.

Ambele operatii, in faza a doua, au actiune distincta si nu se influenteaza reciproc. Pentru a intelege cum functioneaza trebuie analizat complet linkul:
http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html

Pentru a intelege cum creste RPM la ~3000 rot/min, citez si 2 fragmente de la pag, 2,  din link:
http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/descriere.ro.html

“…Multiplicatorul este fabricat dintr-o carcasa dreptunghiulara realizata din doua bucati. Jumatatea superioara a carcasei se asambleaza cu jumatatea inferioara conf. unor proceduri clasice, dupa montarea roatii dintate pe arboreale turbinei gravitationale intre primele doua pinioane ale celor doua multiplicatoare identice.

Diametrul roatii dintate asamblata pe arboreale turbinei este de 10 ori mai mare decat diametrul pinioanelor, si in acest fel realizeaza la pinionul multiplicatorului 10 RPM.

Deci arboreale turbinei realizeaza la pinionul multiplicatorului conf. inventie 10 RPM (rot/min), multiplicatoarele de turatie se proiecteaza conf. celor clasice care fi-vor adaptate la inventie.

In a doua faza se multiplica turatia de la arborele turbinei gravitationale prin intermediul pinionului de la multiplicatorul de turatie, care antreneaza in ultima faza cele doua generatoare pentru a produce energie electrica, conf. inventie.
Pentru ~3000rot/min se poate folosi la nevoie si mai multe multiplicatoare.
Primul multiplicator are doi arbori de iesire pentru a cupla doua  generatoare sau se poate cupla alte doua multiplicatoare, conf. procedurilor clasice etc.”


Pag 6


“Ridicarea celor doua greutati se face in 25% din timpul in care se produce un ciclu si coborarea celor 8 greutati, se realizeaza in 75% din timpul in care se produce un ciclu (sau viceversa). Acest lucru este posibil numai dataorita faptului ca:
la toate tipurile de turbine gravitationale avem in fiecare cheson drum partial inchis numai in al optulea ciclu, deci avem o entropie controlata, impusa de inventator, la fiecare ciclu, prin manipularea greutatilor, conf. inventie, cu un sistem de comandă şi control, clasic, modificat conform proiect …”

“Toate tipurile de turbine gravitationale la una rot/min are 16 cicluri egale, conf. inventie.
Conf. fig. 1, momentul in care punctual material se ridica din cadranul 4, de la altitudinea minima si ajunge la jumatatea razei, exact in acel moment si punctul material care se ridica din centrul turbinei ajunge la jumatatea razei in cadranul 2, inainte de-a ajunge pe circumferinta.

Acest moment este scos in evidenta la fig. 1, pe dreapta  BB’, si numai in acest moment, timp de o fractiune dintr-un ciclu avem: 7 puncte materiale pe circumferinta, 7 puncte materiale in centru si numai 7 inaltimi, caci cele doua puncte materiale sunt la egala distanta de centrul turbinei gravitationale si se anuleaza reciproc inaltimile lor …”

Legea parghiilor de ordin 1, 2 si 3 fi-va completata cu Legile I.SABAU pentru *N* grupuri cu parghii de ordin zero (grup cu parghii fara brate scurte). La care F1 x b1 > F2 x b2  ;  f1 = forta activa; b1 = bratul activ ; f2 = forta rezistenta  (~0,1 = frecarile din sistemul semihibrid) ; b2 = bratul rezistent ; b2 = ~0.2 (bratul fortei rezistente = cu cel mult raza arborelui). F = cuplu de forţă la arborele turbinei gravitationale = F1 x b1 > F2 x b2.

Calculele estimative cu parametrii: una greutate m = 8000kg (8000kg*8buc = 64000kg) si h = 10.5m, raza = 5.25m, raza arborelui = ~0.2m ; f1 = (64000kg*b1 = 5.25m), f1 = ~336000;    f2 = (0.1*0.2m)     Forta rezistenta = ~00.2.   si rezulta:  ~336000 > ~0.02.

Inaltimea estimativa pentru a calcula energia cedata de cele 8 greutati integral (complet), cu formula L = mgh;  la prima faza in intervalul de cel putin 75% cat dureaza coborarea lor, daca h = ~5.25m, rezulta:
[64000 (kg)*5.25 (m)*9.81 = ~3296160J Energie minima cedata] si daca h=7.875m, rezulta: [64000 (kg)*7.875 (m)*9.81 = ~4944240J. Energie maxima cedata].


Pag. 7


La a doua lege, varianta a 2-a:
Punctele materiale se rotesc deodata cu turbina in raport cu parametrii proiectati, conf. inventie. intervalul unui ciclu este in raport de RPM, toti parametrii sunt in raport cu puterea instalata.

In acelasi interval de timp cele 8 puncte materiale in cadranele 1 si 4, precum si celelalte 8 puncte materiale din cadranele 2 si 3 realizeaza fiecare cate o excentricitate permanenta (excentricitate activa = brat lung, si a 2-a excentricitate rezistenta = brat scurt).

Ambele cu greutatea egala dar cu brate diferite.
Astfel avem: 8 puncte materiale pe circumferinta (8 forte active, motoare), la fiecare ciclu, in cadranele 1 si 4 in sens trigonometric. Si alte 8 puncte materiale (8 forte rezistente) care sunt localizate in cadranele 2 si 3 in sens trigonometric, la mijlocul celor 8 brate.

La fiecare ciclu, in permanenta, avem 7 sau 8 puncte materiale  pe circumferinta, in cadranele 1 si 4 in sens trigonometric si in acelasi interval de timp, in cadranele 2 si 3 fi-vor la fel  7 sau 8 puncte materiale deoarece  in permanenta se ridica un punct material de la altitudinea minima (aproape vertical) inspre centrul turbinei si al doilea punct material (in acelasi timp) se ridica pe circumferinta conf. fig. 1.

La toate ciclurile, in permanenta, din cele 16 puncte materiale (8 parghii de ordon 1), 7 puncte materiale de  la fiecare cheson, stationeaza conf. fig. N/2 cate un punct material intr-o poziţie periferică extremă pe circumferinta in cadranele 1 si 4 in sens trigonometric, si in acelasi interval de timp, in cadranele 2 si 3 fi-vor la fel  alte 7 puncte materiale care stationeaza in permanenta la mijlocul razei, deoarece  in permanenta se ridica un punct material de la altitudinea minima (aproape vertical) inspre centrul turbinei si al doilea punct material (in acelasi timp) se ridica pe circumferinta conf. fig. 1.
Toate cele 14 puncte materiale mentionate mai sus nu sunt afectate in nici un fel de punctele materiale care se ridica in ciclul cu nr. 8 conf. inventie si fig. 1.

Acest lucru este posibil pentru faptul ca sistemul, conf. inventie, este un sistem deschis semihibrid si la fel ca la cele 8 parghii fara brate scurte, cele 2 greutati sunt ridicate cu energie electrica din afara sistemului deschis si nu afecteaza in niciun fel cele 7 greutati care coboara, in acelasi interval de timp in faza a doua, deoarece intre ele nu exista interactiune.


Pag 8


Ambele operatii, in faza a doua, au actiune distincta si nu se influenteaza reciproc.
La cele 8 parghii de ordin 1, in timpul functionarii turbinei rezulta:  F1 x b1 > F2 x b2, dar cu castig mic. Pentru productie de serie mare se fabrica grupuri cu parghii fara brate scurte.
Referitor la a doua lege, varianta a 2-a
Privind cele 2 entitati ale excentricitatii permanente: La prima entitate a excentricitatii permanente
La prima faza in cele 8 chesoane avem: 16 puncte materiale egale, 8 puncte materiale pe circumferinta in cadranele 1 si 4 in sens trigonometric (care sunt 8 brate lungi) si 8 puncte materiale la mijlocul bratelor din cadranele 2 si 3 in sens trigonometric (care sunt 8 brate scurte).

Astfel sunt realizate cele 8 parghii cu brate scurte care realizeaza doua excentricitati permanente in interiorul cercului una in cadranele 1 si 4 in sens trigonometric; cu punctul material presupus, in cadranul 1, oscilant, aproape fix, intr-un dreptunghi cu lungimea de ~2m (paralela cu axa 0y) si latimea de ~1.3m (paralela cu axa 0x).

La a 2-a entitate a excentricitatii, la prima faza. A 2-a entitate este in interiorul cercului in cadranele 2 si 3 in sens trigonometric cu punctul material presupus, in cadranul 2, oscilant, aproape fix, intr-un dreptunghi cu lungimea de ~1m (paralela cu axa 0y) si latimea de ~0.65m (paralela cu axa 0x).

La prima faza, la ambele entitati ale excentricitatii, locatiile corpurilor adimensionale, este la intersectia dintre media celor 8 brate lungi si a celor 8 inaltimi de la cele 8 parghii din cadranele 1 si 4; si la intersectia dintre media celor 8 brate scurte si a celor 8 inaltimi din cadranele 2 si 3.

Calcule estimative privind castigul de energie si la 8 parghii cu brate scurte:
Date estimative cu parametrii: una greutate = 8000kg (8 greutati = 64000kg; 6 greutati = 48000kg); raza =~ 5.25m ; înălţimea greutăţilor este de h=~10.5m ; raza medie = ~2.625m.
Energia primita de multiplicator si generatoare rezulta numai daca se scade din energia cedata de cele 8 greutati (~3605616J) la prima faza, energia primita (~823200J) de cele doua greutati care se ridica, la a doua faza si pierderea de la bratele scurte = ~1802808J (3605616J/2). Si rezulta un castig mult mai mic.
3605616J – 2626008J (823200J+1802808J) = ~979608J castig gratuit si la 8 parghii cu brate scurte.


Pag 9


Dupa implementarea inventiei mileniului 3 si atestarea celor 4 legitati noi in fizica, calculele pentru castigul gratuit de lucru mecanic si de energie electrica aproape gratuita fi-vor realizate cu formulele:
F1 x b1 > F2 x b2;  F = x(GgL) fara brate scurte  sau  F = (GgI) – x’, cu brate scurte (rezistente)

Cu formulele lucrului mecanic multiplu trei formule: Lmm = x(Cmgh – Umgh*); Lmm.maxim = x(Cmgh – Umgh*) + y(mg) şi Lmm minim = {Cmg – (Umg : 2) }x h.
Coeficientul “x” de la parghie este diferit de coeficientul “x” de la Lmm.
Pentru pierderi se scad 2 parghii (8 - 2 = 6 parghii).
F1 = 8000kg*9.8m/s2, F1 = 78400N, forta activa; b1 = ~2.625m ;F2 = forta rezistenta ; b2 = 0.02m – 0.03m.

Rezulta: F1 = 78400N*2.625m*6 parghii = 1234800Nm. F  = 1234800Nm/0.03 = 41160000N; F = 41160000N (forta la arboreale turbinei gravitationale);

Calcule cu momentul fortei de  1234800Nm ;
M (general) = 9550*1(kw)/3000(RPM) = 3,18(Nm);
P = M*n/9550 = (…) kw;
P = 1234800Nm*25(RPM)/9550 =  ~3232 kw = ~3.2 MW.

Conf. inventie se poate realiza foarte usor ~3000 RPM, cu 1 + 2 + 2 = 5 multiplicatoare.

F = cuplu de forţă la arborele turbinei gravitationale = F1 x b1 > F2 x b2, realizat de excentricitatea permanenta (greutatea excentrica) numai în cadranele 1 şi 4 în sens trigronometric conf. fig. 1 si fig. 2/A.

F2 = forta rezistenta la grupuri cu parghii este nesemnificativa (F2 = forta de frecare la turbinele gravitationale, cu pierderi nesemnificative in raport cu castigul de lucru mecanic gratuit).

Pag 10

G = greutatea punctelor materiale care realizeaza excentricitatea permanenta numai în cadranele 1 şi  4 în sens trigronometric conf. fig. 1 si fig. 2/A.

L = raza medie calculata la bratul lung activ (motor) al celor 8 forte neconservative, din cadranele 1 si 4, conf. descrierii inventiei.

l = raza medie calculata la bratul scurt (rezistent) al celor 8 forte neconservative, din cadranele 2 si 3, conf. descrierii inventiei.

Detalii privind raza medie la exemplul elementar, la prima proba si la inventie, in prefata lucrarii cu titlul *turbina gravitationala mixta*.

g acceleraţia gravitaţională (g=9.8).

Coeficientul x si  x’ este diferit ca valoare în raport cu:

– Excentricitatea permanentă în cadranele 1 şi 4 în sens trigonometric, conf. fig. 1 si fig. 2/A.

– Greutatea turbinei gravitaţionale şi a greutăţilor excentrice, conform inventie.

– Diametrul turbinelor gravitaţionale, diametrul arborelui, numărul rotaţiilor pe minut, numărul punctelor materiale la chesoane sau tambur, numarul chesoanelor, tipul turbinelor gravitationale realizate din chesoane sau tambur etc.

Dupa implementarea inventiei se face un tabel tipizat, cu valori pentru coeficenti la toate tipurile de turbine.

Pag 11

Determinarea bilantului energetic, la cele 8 parghii fara brate scurte, la primul ciclu.
Conf. calcule estimative realizate de inventator, inaltimea corecta pentru a calcula energia cedata de cele 8 greutati integral (complet), la prima faza in intervalul de cel putin 75% cat dureaza coborarea lor, este intre h=5.25m (energie minima cedata) si h=7.875m (energie maxima cedata) conf. inv. si fig. N/2.

Determinarea bilantului energetic, la cele 8 forte neconservative (8 parghii fara brate scurte), se face calculand separat fiecare faza distincta.

Se face diferenta si rezulta lucrul mecanic gratuit, CEDAT la multiplicatorul de turatie si generatoare pentru transformare in energie electrica.

Energia consumata (primita) de multiplicator si generatoare rezulta numai daca se scade din energia cedata de cele 8 greutati (3605616J) la prima faza, energia primita (823200J) de cele doua greutati care se ridica, la a doua faza, conf. inventie, si rezulta:
3605616J – 823200J = 2782416J castig gratuit de lucru mecanic, fiindca forta de gravitaţie este gratuita.

In prima faza se cupleaza la arborele turbinei multiplicatorul de turatie si cele doua generatoare si se calculeaza cu formula lucrului mecanic, energia cedata de cele 8 greutati, in cadere libera, conf. inventie si fig. N/2: 8000(kg)*5.74875(m)*8(buc)*9.8 = 3605616J.

Calcule estimative subevaluate la FAZA A DOUA.
Cand incepe a doua faza, cu ridicarea celor doua greutati, conf. inventie, viteza turbinei gravitationale este din ce in ce mai mica (scade) pana incepe alt ciclu, conf. inventie.
1 – sunt cuplate la arborele turbinei multiplicatorul de turatie si cele doua generatoare. 
2 –se ridica greutatea de la altitudinea minima spre centrul turbinei conf. inv. si fig. 1. 
3 –se calculeaza numai intervalul de cel mult 25% dintr-un CICLU in care se ridica cele doua greutati si castigul de la cele 7 greutati care coboara odata cu turbina conf. inventie si fig. 1.

Cele 2 greutati care se ridica conf. inventie si fig. 1, la faza a doua, nu afecteaza in niciun fel cele 7 greutati care coboara deoarece:


Pag 12

cele 2 greutati sunt ridicate cu energie electrica din afara sistemului deschis si nu afecteaza in niciun fel cele 7 greutati care coboara, in acelasi interval de timp in faza a doua, deoarece intre ele nu exista interactiune. Ambele operatii, in faza a doua, au actiune distincta si nu se influenteaza reciproc.

-Energia cedata de cele 7 greutati, indiferent de valoarea ei, la faza a doua, este inclusa in energia cedata de cele 8 greutati, la prima faza, conf. inventie.
Energia pierduta (consumata) de cele 2 greutati care se ridica conf. inventie si fig. 1, este de: 16000(kg)*5.25(m)*9.8 = 823200J.
Inaltimea celor doua greutati este de 10.5m (10.5/2=5.25), conf. inventie si fig. 1.

Se face diferenta si rezulta: 3605616J – 823200J = 2782416J castig continuu GRATUIT deoarece la toate turbinele gravitationale in tot timpul functionarii se autoalimenteaza din afara sistemului DESCHIS de parghii, din castigul propriu, din reteaua de distrubutie proprie cu curent electric, conf. inventie.

Deci castigul gratuit de lucru mecanic este ~2700000J in timpul functionarii, la fiecare ciclu.

Acest castig de energie (lucru mecanic) de 2700000J este si ratia progresiei aritmetice.

Puterea utila = Lucru mecanic/timp = 2700000J/1s = 2700000W = 2700 KW = 2700 KWh  = ~2.7MWh.

24(ore)*30(de zile) = 720 de ore. Daca turbina gravitationala functioneaza numai 30 de zile avem: 2.7 MWh*720 de ore = ~1900MW.

Daca turbina functioneaza un an, avem: 365*24=8760 de ore; 2.7MWh*8760 de ore = ~23600MW

Un castig GRATUIT de 8760 de ori mai mare, numai intr-un an, deoarece forta de gravitatie roteste turbina si realizeaza castigul de lucru mecanic gratuit si energie ELECTRICA gratuita, conf. inventie.

Pag 13

Castigul de energie electrica aproape gratuit la o singura centrala cu turbine gravitationale.

Conform fig. 6, avem 10 hale industriale. Dacă în fiecare hală avem 20 turbine gravitationale, la 10 hale, conf. inventie, vom avea 200 turbine gravitaţionale, si rezultă: conf. calculelor de mai sus la o turbina avem ~2.7MW;  la 200 turbine gravitationale rezultă: 200 x 2.7 = 540MW.

Daca centrala gravitationala functioneaza 30 de zile avem: 540MW * 720 de ore = ~388800MW
Daca centrala gravitationala functioneaza un an avem: 540MWh * 8760 de ore = ~4730400MW

Suprafaţa necesară pentru o centrală electrică gravitaţională cu 200 turbine (inclusiv soseaua de centura a centralei), conf. invenţiei si fig. 6,  este de ~500m².

Greutatea unei turbine gravitationale (cu parametrii: m=8000kg (8*8000kg=64000kg) si h=10.5m) este de m (masa totala) = ~240000kg (cele 16 greutati =128000kg si constructia metalica = ~112000kg).

Pe aceeaşi suprafaţă daca se dubleaza numărul de rot/min (RPM) la arborele turbinei gravitationale, producţia de energie electrică se dublează fără cheltuieli suplimentare de producţie.

Pentru papagali licentiati, pentru pseudo-specialisti si pentru denigratori, explic castigul de la greutatile care coboara,  intr-un ciclu, in 2 faze, in timpul functionarii turbinei conf. inventie.

Calcule estimative la nivelul unui elev de clasa a 4-a
Un ciclu conform inventie poate sa fie de: 8 secunde, 30 secunde, un minut etc.

“… -daca ciclul este de ~8 secunde, la prima faza in 6 sec. coboara 8 greutati si celelalte 8 greutati sunt in centrul ipotetic al turbinei gravitationale, conf. linkuri:

Pag 14

http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/virtual%20ansamblu.html
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html
-daca ciclul este de ~8 secunde, la faza a doua in 2 secunde coboara 7 greutati si se ridica 2 greutati (aproape vertical).

-intr-un minut: 60 de secunde/8 cicluri =7.5 secunde si rezulta ~7 cicluri/min. La prima faza coboara 8 greutati*7 cicluri = 56 greutati/minut.

-La a doua faza coboara 7 greutati*7 cicluri = 49 greutati si in aceeasi perioada de timp se ridica 2 greutati. 2 greutati*7 cicluri = 14 greutati/minut; si alte 7 greutati sunt in centrul ipotetic al turbinei.

Energia cedata de cele 7 greutati, indiferent de valoarea ei, la faza a doua, este inclusa in energia cedata de cele 8 greutati, la prima faza, conf. inventie (si pentru pierderi diverse).

-Intr-un ciclu, in ~8 secunde, la ambele faze rezulta: 8 greutati  – 2 greutati (pentru pierderi) = 6 greutati.

-Intr-un minut, in ~7 cicluri rezuta: 56 greutati – 14 greutati = 42 greutati.

-In 60 de minute avem un castig de: 42 greutati*60 minute = 2520 greutati intr-o ora.

-In 24 de ore rezulta 2520 greutati*24 ore = 60480 greutati. Castig gratuit conf. inventie in 24 de ore.

-Intr-o luna: 24 de ore*30 de zile = 720 de ore. 720 ore*2520 greutati = 1814400 greutati, castig gratuit.

-Daca greutatea are 10 kg*1814400 greutati, rezulta: un castig gratuit de 18144000kg =18144 tone
-Intr-un an: 2520 greutati intr-o ora*10 kg*8760 de ore = 220752000 kg = 220752 tone, castig gratuit

Pag 15

Calcule estimative la nivel mediu cu formula “L=mgh”
Toate ciclurile sunt identice. Intervalul de timp in care se produce un ciclu depinde numai si numai de RPM-ul solicitat de beneficiar, la orice tip de turbina gravitationala. Un ciclu complet este o fractiune (NESEMNIFICATIVA) dintr-o rot/min a turbinei gravitationale. Toate tipurile de turbine gravitationale la una rot/min are 16 cicluri egale, conf. inventie.

Calculele estimative cu parametrii: una greutate m=8000kg (8000kg*8buc=64000kg) si h=10.5m, realizate de inventator, sunt diferite deoarece sau utilizat inaltimi diferite derivate din h=10.5m.

Formula lucrului mecanic (L=mgh) nu include si varianta in care greutatea aflata in camp gravitational este franata (sau tinuta fortat pe drumul parcurs) si de alte forte (multiplicator, generatoare etc). Numai din aceasta cauza calculele se realizeaza cu greutati in cadere libera si cu inaltime medie.

Inaltimea corecta pentru a calcula energia cedata de cele 8 greutati integral (complet), la prima faza in intervalul de cel putin 75% cat dureaza coborarea lor, este intre h=5.25m [64000(kg)*5.25(m)*9.81= ~3296160J. Energie minima cedata] si h=7.875m [64000(kg)*7.875(m)*9.81 = ~4944240J.

Calculele cu formula L=mgh se fac numai la un CICLU, la fiecare faza separat, conf. inventie deoarece sunt distincte si nu se pot calcula ambele faze deodata precum au procedat pseudo-specialistii.

Se face diferenta si rezulta lucrul mecanic gratuit, CEDAT la multiplicatorul de turatie si generatoare pentru transformare in energie electrica.

Energia consumata (primita) de multiplicator si generatoare rezulta numai daca se scade din energia cedata de cele 8 greutati (3605616J) la prima faza, energia primita (823200J) de cele doua greutati care se ridica la a doua faza, conf. inventie, si rezulta: 3605616J - 823200J = 2782416J castig gratuit fiindca forta de gravitaţie este gratuita. 

Toate tipurile de turbine gravitationale sunt *perpetuum mobile autoalimentate de speta a patra* pentru ca folosesc in timpul functionarii pentru ridicarea greutatilor numai energie electrica din productie proprie si utilizeaza in timpul functionarii numai forţa de gravitatie pentru rotirea turbinei si produce lucru mecanic gratuit si energie electrica gratuita, conf. inventie.

Pag 16

MOMENTELE FORTELOR,

de la infrastructura turbinei gravitationale mixte, privind numai cele 8 parghii de ordin zero (8 parghii fara brate scurte, 8 forte neconservative etc).

Pentru specialistii din domeniu, pentru pseudo-specialisti, pentru nespecialisti si amatori, care nu inteleg momentele fortelor la turbinele realizate dintr-un grup cu 8 chesoane, cu 8 parghii fara brate scurte, 8 forte neconservative etc.

Detalii pentru a intelege “MOMENTELE FORTELOR”, la 8 parghii fara brat scurt.

Din momentul cand se tracteaza greutatea, aproape vertical,  de pe circumferinta din punctul (A) pana ajunge in centrul turbinei, momentul fortei, produce pierderi in cadranul 4.

In acelasi timp (in acelasi ciclu), momentul fortei produce in sens opus aceeasi valoare si in cadranul 2, prin tractarea greutati, aproape vertical, din centru pana ajunge pe circumferinta.

Din aceste motivatii momentul fortei se anuleaza reciproc, deoarece in acelasi ciclu are doua valori egale dar contrare (opuse).

Astfel ce se pierde in cadranul 4 se castiga in cadranul 2, rezultand anularea reciproca a momentelor egale si de sens contrar (opuse).

Asijderi se-ntampla si la vectorul de poziție al punctului de aplicație al forței din cadranul 4 caci este contrar (opus) vectorului de poziție al punctului de aplicație al forței din cadranul 2.

Aidoma se-ntampla si la bratele pentru care se calculeaza momentele fortelor deoarece un brat este in cadranul 4 si cel de-al doilea in cadranul 2, conf. inventie si fig. 1, se anuleaza caci au valori egale dar opuse (contrare).

Chiar daca tractarea, aproape verticala, se produce inainte de-a ajunge chesonul in punctul (A) sau daca a trecut de punctul (A), deoarece cat se pierde in cadranul 4 se castiga in cadranul 2.

Pag 17

Momentele fortelor din cadranele 4 si 2 nu afecteaza in nici un fel excentricitatea permanenta, deoarece cele doua momente ale fortelor sunt de sens contrar (opus), si se anuleaza reciproc.

Din cele redectate rezulta castig de lucru mecanic gratuit la toate cele 8 parghii, fiindca:
la prima faza, dupa deblocare, cele 8 parghii fara brat scurt, nu are: un moment a fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic etc.

Referitor la inaltimea celor 8 greutati, conf. inventie, fig. 1 si fig. N/2.
Greutatea G8, care se ridica, aproape vertical, din pozitia A pana in pozitia C’- D’, anuleaza si inaltimea completa a greutatii G1 care coboaara din pozitia C’- D’ deodata cu turbina gravitationala si in sensul de rotatie al turbinei, 22.5 grade.

Fiindca in fiecare ciclu se pot anula numai doua parghii egale ca valoare, pentru ca se deplasea in sensuri diferite cu valori unghiulare egale, cu aceeasi inaltime, conf. inventie, fig. 1 si fig. N/2, acest lucru este dovedit cu calcule, la exemplul elementar, la prima proba si la inventie, in prefata lucrarii cu titlul *turbina gravitationala mixta*.

Citez din lucrarile care sustin inventia:
„Daca sistemul de comandă şi control automat nu poate manipula punctele  materiale, conf. inventie, se reduce numarul de rotatii ale turbinei gravitationale de la 4 rot/min la atat cat poate controla, chiar si la o fractiune de rot/min; sau si mai mic …

Atat la turbinele realizate dintr-un tambur cat si la cele fabricate din 8 chesoane, daca din diverse motivatii este nevoie de o fractiune de rot/min (RPM), la arborele turbinei, se poate realiza, conf. inventie. Astfel intervalul de timp in care se produce CICLUL poate fi realizat conf. nevoilor practice necesare, la primele probe ale prototipului.

La una rotatie pe minut greutatile se pot manipula si manual de la sol cu macarale sau electropalane. Dispozitivul de comanda de la sol se poate adapta numai pentru probe.

Pag 18

Acest lucru e posibil fiindca avem la fiecare cheson drum inchis numai in al optulea ciclu, si din aceasta cauza, pentru ridicarea celor doua greutati putem avea orice interval de timp este nevoie, caci avem o entropie controlata, impusa de inventator, la fiecare ciclu, prin manipularea greutatilor, conf. inventie
Citez fragmente din lucrarile care sustine inventia:
 “… Dupa o analiza sumara orice specialist, mediocru, din domeniu constata faptul ca excentricitatea permanenta are 8 forte neconservative pentru ca nu are:
un moment al fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic etc.

In acest caz nu se poate respecta legile lui Newton, a doua Lege a Termodinamicii (legea entropiei) si nici Legea conservarii energiei.
Inventia mileniului 3 nu incalca Legile lui Newton fiindca:

formula L=mgh nu include varianta in care greutatea aflata in camp gravitational este franata sau tinuta fortat pe drumul parcurs de alte forte: multiplicator, cel putin 2 generatoare (…) etc.

Inventia mileniului 3 nu incalca a 2-a Lege a Termodinamicii (legea entropiei), pentru ca utilizeaza pentru functionare numai si numai grupuri cu forte neconservative (grupuri cu parghii fara brate scurte).

Inventia nu incalca legea conservarii energiei deoarece: numai in cazul in care caracteristicile miscarii mecanice a unui sistem sunt determinate doar de prezenta unor forte conservative, energia mecanica totala este o constanta a miscarii. E = T + V = constant. (E este energia mecanica totală, T este energia cinetica si V este energia potentiala).

Deci,  legea conservarii energiei mecanice se respecta numai in cazul sistemelor conservative care folosesc forte conservative. Cand caracteristicile miscarii sunt determinate de alte tipuri de forte, se vorbeste despre legea conservarii energiei numai in sens general …

Grupurile cu parghii produce entitatea excentricitatii permanente si roteste din interior sau din exterior turbinele gravitationale, de orice tip, realizate dintr-un grup de chesoane sudate intre ele conf. fig. 1, sau dintr-un tambur conf. fig. 2/A, si produce lucru mecanic gratuit fiindca forta de gravitatie este gratuita”\


Pag 19 |

“ … Parghia clasica este o bara rigida care se poate roti (partial) in jurul unui punct de sprijin. La parghia clasica cu cat este mai mic bratul fortei rezistente, in  mod proportional se amplifica forta gratuita (deci se castiga forta gratuita folosind forta de gravitatie.  *La fel ca la inventie*).

La grupul cu 8 parghii fara brate scurte (8 forte neconservative), punctul de sprijin este pe raza verticala, a arborelui, in centrul ipotetic al turbinei.
Arborele turbinei sustine turbina gravitationala care in timpul functionarii se roteste continuu, fiindca are forta rezistenta nesemnificativa.

Turbina gravitationala (motorul gravitational) numai din aceasta cauza produce lucru mecanic si energia electrica gratuita si amplificata (…), conf. calcule estimative din inventie.”

Citez din *Legea lucrului mecanic multiplu*
“… Lmm > 0 şi la a 3-a teoremă (cu ambele greutăti pe aceeaşi rază la toate cele 8 chesoane):

        3 – Atunci când avem toate punctele materiale excentrice (toate cele 16 puncte materiale) numai în cadranele 1 şi 4  sau 2 şi 3 în sens trigonometric, atât la urcare cât şi la coborâre, înălţimile punctelor materiale nu se anulează, datorită faptului ca toate punctele materiale sunt pe aceeaşi rază (atât cele 2 care urcă precum si cele 7 care coboară).
Detalii in lucrarile care sustine inventia mileniului 3.
Acest lucru este posibil numai dacă se face mai scurtă tija de legătură dintre cele 2 greutăţi (la fiecare cheson); şi în această variantă avem cel puţin 7 puncte materiale care coboară (de la 7 pârghii fara brate scurte, la faza a doua), cu condiţia ca punctele materiale care coboară să realizeze entitatea excentricităţii permanente numai în cadranele 1 şi 4 în sens trigonometric, şi în drumul celor 8 forţe neconservative (8 pârghii fară braţe scurte) numai doua înălţimi se anulează la faza a doua: greutatea G8 conf. inventiei si fig. 1, care se ridica din pozitia A pana in pozitia C’- D’, şi anuleaza inaltimea completa a greutatii G1 care coboaara din pozitia C’- D’ deodata cu turbina gravitationala si in sensul de rotatie al turbinei, conform invenţiei şi fig. 1”

Citat privind *ENTROPIA*, la inventie: “… In concluzie sistemul fizic deschis semihibrid realizat de cele 8 parghii fara brete scurte este un sistem deschis in exterior, si in interiorul sistemului numai in legatura cu entropia, fiindca: toate ciclurile sunt izolate (inchise), cu toate ca structura interactiunilor energetice se modifica pe parcursul fiecarui ciclu la ambele faze, cu castig de energie (lucru mecanic).

Pag 20

Definitie
Sistemul deschis semihibrid (este un sistem hibrid atipic), are legaturi exterioare (deschise) si interioare (inchise) cu interacţiuni intre cele 2 subsisteme ale fiecarui ciclu (izolate numai in legatura cu entropia), cu parametrii variabili, cu entropia crescuta la prima faza si entropia descrescuta la faza a doua, ambele controlate 99.99%,

astfel incat valorile entropiei la fiecare faza, intre cele doua faze, si la granita dintre cicluri (inceput de ciclu si la sfarsitul ciclului) sa fie cu o variatie de entropie a sistemului la valoarea parametrilor proiectati conf. inventie.

Numai pentru probe preliminare la una rotatie pe minut greutatile se pot manipula si manual de la sol aidoma macaralelor din firmele mici sau electropalanelor. 

Acest lucru este posibil deoarece: avem in fiecare cheson drum partial inchis numai in al optulea ciclu, si numai din aceasta cauza, pentru ridicarea celor doua greutati putem avea orice interval de timp este nevoie, caci avem o entropie controlata, impusa de inventator, la fiecare ciclu, prin manipularea greutatilor, conf. inventie.

Sistemul de comandă şi control automat electronic sau fluid se va materializa sub forma unui bloc unitar care va conţine un număr corespunzător de intrări, pentru semnale informaţionale, şi de ieşiri pentru comenzii. Conexiunile funcţionale  dintre  elementele  reprezentate  sunt  clasice şi pot fi realizate prin procedurii simple.

La RPM peste 10 rotati pe minut este necesar un sistem de comanda si control automat, foarte complex, care poate sa fie realizat in colaborare cu NASA, priviind sisteme automatizate care poate sa fie adaptate şi la inventia mileniului 3.

La inventia mileniului 3, pentru exploatarea acceleraţiei la ansamblurile gravitaţionale datorată excentricităţii permanente se va cupla generatoarele de la multiplicator intr-un mod în care să diminuieze acceleraţia, fără a o anula complet, având în vedere cuplarea generatoarelor în aşa fel încat să permită în permanenţă creşterea cuplului de forţă la arbore, fără mărirea vitezei de rotaţie.

Pag 21

Dacă capacitatea de frânare a generatoarelor e depăşită, frânarea turbinelor gravitaţionale pentru menţinerea turaţiei optime se realizează prin sistemul de comandă şi control, folosind pentru manipularea punctelor materiale varianta de franare cea mai buna.

Centrul de comandă şi control supaveghează şi comandă: toate stemele de comandă şi control ale turbinelor gravitaţionale în timpul funcţionării lor precum şi colectarea energiei electrice de la bornele generatoarelor până ajunge în reţeaua de consum, conform unor proceduri clasice.”

Atentie!
Cele 8 parghii fara brate scurte sunt in timpul functionarii 8 forte neconservative, care are punctual de sprijin in centrul ipotetic al turbinei gravitationale, care este sustinuta de 2 arbori, care se rotesc deodata cu turbina, in interiorul a doua semilagare cu rulmenti conform inventie si produce lucru mecanic gratuit si energie electrica gratuita fiindca forta de gravitatie este gratuita.

Toti specialistii si pseudo-specialistii vor sa actioneze cu mai multe parghii.

Acum exista, folositi-le … Domnilor (…)

Cateva din avantajele inventiei mileniului 3, realizata cu 8 parghii fara brate scurte:
– Inventia produce lucru mecanic gratuit si energie electrica aproape gratuita cu cele mai mici preturi din era noastra, fara poluare, si rezolva energia viitorului.

–  Inventia este o punte de legatura intre fortele conservative si grupurile de forte neconservative. Forta de gravitatie fiind gratuita, turbina gravitationala produce lucru mecanic gratuit.

–turbinele gravitationale daca se implementeaza, la nivel mondial, rezolva partial incalzirea globala prin reducerea poluarii pe Terra cu cel putin 25%, prin: sere, irigatii, baraje de verdeata si opreste estinderea desertului prin realizarea unor oaze de verdeata cu apa extrasa de la adancimi foarte, foarte mari, fiindca lucru mecanic este gratuit.

Pag 22

– turbinele gravitationale rezolva si  problema apei potabile prin desalinizare, fiindca foloseste lucru mecanic gratuit. Si lucru mecanic gratuit produce energie electrica aproape gratuita.

– turbinele gravitationale ne ajuta si la dezastre naturale, sau furtuni solare sau furtuni electromagnetice (care distrug sistemele informationale) si fac imposibil de furnizat energia electrica cu procedeul clasic.

– turbinele gravitationale inlocuieste toate turbinele: eoliene, hidraulice, centrale electrice, centrale termoelectrice, centrale nuclearo-electrice etc. Conf. link:
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/structura%20de%20rezistenta.html 

– turbinele gravitationale conf. inventie are reteaua proprie de distributie in zona in care se asambleaza: case, vile, spitale, firme, sate, orase, pe munte, pe apa, sub apa, sub pamant, oriunde in desert etc., fiindca se fabrica in firme speciale, se transporta, si se asambleaza oriunde este nevoie.

– la turbinele gravitationale proiectarea incepe de la generatorul electric disponibil (de la toate tipurile de turbine care fi-vor inlocuite cu turbina gravitationala), continua cu multiplicatorul si se termina cu proiectarea turbinei.

– datorita turbinelor gravitationale, fiindca energia electrica este aproape gratuita (conf. inventie) incepe era robotilor la toate nivelele, extinzandu-se intr-un ritm accelerat tehnologia din domeniu.

 
Pana in anul ~2050 munca fizica (manuala) fi-va executata complet de roboti.

Modularizarea continua a robotilor umanoizi in raport cu noile profesii la nivel global este posibila, numai daca se implementeaza inventia la nivel mondial.

Datorita inventiei mileniului 3 oamenii nu vor mai deceda de foame, de frig etc.

Pag 23

Daca nu se implementeaza inventia, la nivel mondial, dezastrele naturale fi-vor din ce in ce mai mari in viitorul apropiat.

Dupa implementarea inventiei la nivel mondial incazirea globala fi-va o perioada diminuata, la fel si dezastrele naturale.

Cu voia şi puterea lui Dumnezeu,
inventatorul turbinelor gravitaţionale.
Phone number:  0770561002 /  only in Romanian 
e-mail: sabauioan1@yahoo.com 
cu stimă, Ioan Sabău.

 

 


Turbina Gravitationala

.

About Us | Site Map | Contact Us |